עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rambonzo,

מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GeForce,

מחיצה של עד 15GB אני מתכוון להתקין על המחיצה מערכת הפעלה ותוכנות.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by Karos,

במקור הזמנתי 20A1S אבל לא היה להם במלאי אז הציעו לי 20A1P או צורב סאטה מסוג PIONEER 212 צריך את הדעה שלכם. אלה שתי האופציות היחידות, מה כדאי מבינהן? SATA עדיף בצורה משמעותית מ-PATA? פיוניר מזהה DVD-R פשוטים של סילבר-ליין? תודה.

4. Started by hq4ever,

בעיקרון באותו מחיר של אני יכול לקחת או : Western Digital 120 gb 7200 SATA 8 mb Buffer או MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer אז מה עדיף ?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by or0126,

מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  6. מישהו שמע על החברה הזו? Buffalo . מתגובה בYNET הבנתי שהיא איכותית במיוחד, המוצרים מיוצרים ביפן. ושאלה אחרת, איזה כונן עדיף ולמה: WD My Book Essential Edition 2.0 500GB WDH1U5000 או Maxtor One Touch IV 500Gb USB2 ושאלה נוספת, זה נכון ש"כונני WD הם זוללי חשמל , אם הספק שלכם הוא בהספק נמוך אל תגיעו התוצרת שלהם , כמו כן הם לא מסתכרנים תמיד מול המחשב המארח , השם של WD אינו ערובה למוצר טוב , המוצר של סמסונג הינו באיכות טובה יותר , אמינות טובה ואיכות טובה ." [תגובה מYNET]

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ciauai,

מה עדיף Western Digital או Hitachi? Hitachi Deskstar 160GB SATA II או Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אמנם התשובה וודעית. אבל היום כשרוב העבודה נעשת על SDD (הפעלה ותוכנות/ משחקים משמעותיים) עדיין קונים HDD כיוון שמחירו 1/5 מ SSD ביחס למה שהוא נותן. אני אישית מתלבט אם לרכוש 3TB עם 5000RPM או 2TB עם 7000RPM בהבדל של 100 ש"ח בנוסף אני לא בטוח אם המחשב שלי יריץ/ האם לוח האם תומך ב3TB (לא יודע, אולי זה סתם שמוע על לוחות שלא מפעילים 3TB) בכל מקרה, אם ה HDD זניח אז אולי עדיף שהוא יהיה איטי, כי זה רכיב מאוד רגיש, ככה הוא פחות ידפק אולי ה 2000RPM באמת הפרש משמעותי שאם הם לא יהיו הHD יחייה יותר, סתם חשבתי על זה. עוד משהו שעניין אותי, במצב שינה במחשב, יש לו אפשרות לכבות דיסק קשיח שלא היה איתו שימוש שעה או מספר שעות. העניין הוא שת…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. LACIE d2 Quadra 1TB 7200 RPM 3.5" USB 2.0 / IEEE 1394a / IEEE 1394b / eSATA Mac Storage Model 301442U איך הדגם הזה מול ה-ST31000528AS של Barracuda 7200.12 של Seagate או WD1001FALS מסדרת Black של Western Digital??

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by pergola,

כי ממה שאני זוכר תמדי המליצו על הH10 אבל יצא גירסאולת מתקדמות של H22 אז הוא עדיף על הH10?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by d100,

הבנתי ששתי החברות האלה הכי טובות בדיסק און קי. מה בכל זאת היתם מציעים לקנות מבין שתי אלה? שמתי לב ש - KINGSTON יותר יקרים. האם זה בגלל האיכות שלהם? או בגלל השם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eyaffe,

מה עדיף מבחינת ביצועים מהירים 3 קשיחים של 250 או אחד גדול של 500 ?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני נייד בגודל 1T 3.5 יש של Western Digital- WDBAAF0010HBK‎ שעולה 375 ויש שלSeagate ST310005EXD101-RK שעולה 275 ויש של SamsungHX-DU010EC‎ שעולה 350 מה עדיף ולמה? המחיר לא משנה חשוב האיכות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. במחיר הנוכחי שלו כרגע, האם ,משתלם לקנות אותו במקום דיסקון כי בנפח של 250GB? https://www.amazon.com/gp/product/B06WGPCW5L/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 למטרת גיבוי (במקביל משתמש גם בקראשפלן) מקווה שתענו לפני שיגמר תודה.

15. Started by Crossair,

ראיתי שה + נורא יקר ... האם זה שווה את זה? על הדרך.. תוכלו להמליץ לי על דיסקים טובים במחיר זול ? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by card,

שלום יש לי את הדיסק של Hiren BootCD, שהוא מאד שימוש, בעיקר בשביל התוכנה Ghost. אני משתמש ב-Ghost המון(בגרסאת ה-DOS שלה, לא בגרסא שמתאימה להפעלה כש-Windows רץ). החסרון היחיד עם Hiren BootCD, הוא שאני כל פעם צריך ללכת דרך אותם תפריטים, ולבחור את אותן אפשרויות. הרבה עבודה מונוטונית. הייתי רוצה ליצור לעצמי CD שהוא Bootable, או DOK שהוא Bootable, ואז לשים ב-Autoexec.BAT שורת הרצה של GHOST.EXE עם כל הפרמטרים שאני צריך, כך אם אני מכניס את הדיסק/DOK למחשב, ועושה Restart, הכל ילך אוטומטי ויפה בלי שאני אצטרך לעשות כלום. ועכשיו השאלה.. בשביל ה-scenario המתואר כאן, מה עדיף: Bootable CD או Bootable DOK? תודה עומר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by s_roie,

מה עדיף לי לקנות, כונן SATA גדול (200GB לפחות) במהירות 7200 או שני כונני 73GB SATA במהירות 10000? האם יש יתרון ליצירת RAID?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. שלום אני קניתי דיסק קשיח חדש בנפח 250GB - SSD של סמסונג. יש לי לוח אם הדגם H81M-K - ASUS אני מתקין חלונות 7 64BIT שאלה: בנוגע לדיסק קשיח חדש SSD, ב BIOS ראיתי מוגדר IDE האם לשנות אותו להעביר AHCI? האם זה לא משנה לעבוד ב IDE או שצריך לעבוד AHCI? אני לא מבין בדיסק קשיח SSD יודע לעבוד בביוס IDE וזה עובד בחלונות 7 אני נסיתי ליבדוק וזה עובד. מה השינויי בזה בין IDE וגם AHCI? נראה לי שזה לא קורה כלום. מה אתם ממליצים.מישהו יסביר לי מה ההבדל בין IDE ל- AHCI? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מבחינת כסף אני קונה את הכונן בחו"ל כך שההבדל בניהם או 400 שקל (בחו"ל).אני רוצה לדעת אם מבחינת ביצועים זה שווה את הכסף ומה מבחינת אמינות כי השיקול שלי הוא לקחת http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227551 את זה או את http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136296

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. עכשיו יש לי 320GB והוא לא מספיק לי. ההבדל בין ה 750 ל 640 הוא רק 75 שח ... תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שניהם 7200 ו- 8 cache

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. אני רוצה לקנות 1GB , אני לא ממש מתמצא בתחום הזה , מה טוב ומה לא . ראיתי את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5305 איך הוא ? השימוש הוא בעיקר להעברה ואיכסון מידע , ואני חייב מוצר אמין ראיתיגם את אלה אחד מהם הוא ה U3 , שאני לא ממש יודע אם אני אצטרך אבל בכל אופן, אלה האחרים שראיתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4205 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4883 מה אתם ממליצים , או אם יש אלטרנטיבות יותר טובות ? תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by wind-dos,

שלום אני עומד לקנות את אחד מן הצורבים הללו ואני קצת מתלבט הצורב אינו הולך להיות צורב דיוידי אני צריך שיהיה לי צורב אמין ושהדיסקים יצאו טוב רק למי שיש ניסיון וידע עם הצורבים הללו מתבקש לענות כדי שפורום זה יהיה לעניין. 8)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eyalgross,

שלום לכולם אני ממש בדרך לקנות צורב חדש מה עדיף SATA או IDE, יתרונות חסרונות ? לפי ההגיון הפשוט שלי SATA אמור להיות יותר מהיר לא ? תודה רבה לכול המתייחסים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מה יותר שווה לקחת הארד דיסק אחד של Raptor 74GB 10000 rpm Serial ATA HDD או שתי הארד דיסקים של 36.7GB 10000RPM SATA ולשים אותם ב RAID0 ??

• 26 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים