אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מחיצה של עד 15GB אני מתכוון להתקין על המחיצה מערכת הפעלה ותוכנות.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הבנתי שכונני sata שונים בחיבור מחיבור IDE, איך אני יודע אם יש לי חיבור כזה במחשב או אם לוח האם שלי תומך בזה ?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
טוב, אז שוב CDFREAKS אינם מחמיאים לפיוניר. אומנם הם אומרים שאיכות הצריבה טובה (בד"כ) אבל התבאסו מהתאימות של פיוניר למדיה ומאיטיות הצריבה הנובעת מכך. http://www.cdfreaks.com/article/162/9
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום בהמשך לדיון הקודם שלי, החלטתי בסוף לקנות כונן חיצוני סטנדרטי. בחנות מסויימת שיש לי בה הנחה יש לי אופציה לקנות את ההארידסק חיצוני של 1TB בדגם WD ELEMENTS במחיר מאוד טוב. הבנתי שהמוצר כבר לא קיים כ"כ בשוק ובחיפוש לא דובר עליו כ"כ הרבה. האם ידועה בעיה מסויימת עליו או חוסר אמינות? ברוב החנויות מוכרים את הMYBOOK בלבד. MYBOOK - מפרט מעמוד היצרן http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=728 ELEMENTS - מפרט מעמוד היצרן http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=760#jump99 השוואה כללית בין הדגמים http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=8 אם יש מחיר טוב על הELEMENTS, יש סיבה לא לקחת אותו? האם כל נושאי הבטחון, אבטחה וגיבוי שמתוארים בהשוואה על הMYBOOK הם …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם!! יש לי צורב של nec וכבר יותר משנה הוא אצלי הוא עושה לי הרבה בעיות. אחת הבעיות המוזרות שהוא עושה לי, זה שאני צורב נגיד משהו הוא צורב אותו ובסוף הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת הפרמטר שגוי לחץ על האישור. ככה מסתיימת הצריבה , והוא לא צורב כלום בסוף. לא משנה באיזה דיסק אני צורב לא משנה עם זה dvd אוו דיסק רגיל ניסיתי כבר 10 דיסקים? עוד דבר רציתי לשאול. מה הבדל בין צורב של lg gsa h42 ל- lg gsa h55? ומה הסידרה הכי אחרונה שיש ל- lg. האם ההבדל הוא רק במהירות? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני מנסה לעגל את הכבלים כמו במדריך אבל בלי כוונה גיד אחד נחשף עטפתי אותו באיזולירבנד אבל אני מפחד לחבר אותו למחשב האם יכול להיגרם נזק ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אוקיי, אז כידוע, צוואר הבקבוק העיקרי בדור המחשבים הקיים הוא ההארד דיסקים הנוכחיים, שמגבלת המהירות שלהם ברורה - המכניקה. לפני כמה זמן קראתי פה איפושהו שהולכים לצאת בעתיד הקרוב הארד דיסקים "דוממים", כמו FLASH DRIVES. לפי מה שהבנתי, מבחינת קריאת מידע הם הרבה יותר מהירים מהארד דיסקים 7200RPM המוכרים לכולנו, אך מבחינת כתיבה הם איטיים להחריד. הנה קצה חוט: http://hwzone.co.il/news/1168215032/15202/ תעשו חיפוש SSD באתר ותראו הרבה כתבות כאלו... השאלה שלי היא - מתי הצפי לכניסת דיסקים כאלו (אך עם שיפור ניכר במהירות הכתיבה) לשוק הביתי ? תחום מעניין מאוד, מקווה שזה ייכנס מהר.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן הכונן DVD שלי מראה סימנים של גמגום.. דיסקים CD של צריבה הוא כן קורא.. אבל דיסק מקורי DVD שקניתי הוא לא.. משמיע מן זמזומים כאלה כאילו הוא נתקע.. יש מה לעשות ? חשוב לציין שהדיסק שאני מנסה להפעיל כן עובד במחשבים אחרים.. *הצורב הוא של asus
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי למחשב של אחי הארד דיסק של סיגייט 500GB חדש שקניתי עם מתאם מתח מחיבור רגיל של הספק לחיבור חשמל של SATA והוא נשרף הלכתי לחנות והחלפתי אותו ושחיברתי שוב הוא שוב נשרף מה יכולה להיות הבעיה? המתאם הזה של המתח יכול להיות שהוא שרף אותו כי ניסיתי לחבר איתו צורב דיוידי פעם שגם נשרף לי ועוד הרד דיסק 160 של WD יכול להיות שהמתאם הזה דפוק? אני ישמח לעצות כי אני לא יודע מה לעשות!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קניתי הארד-דיסק חדש, מקסטור, 40 גיגה, 7200 סל"ד. עכשיו, אני מעוניין להשתמש גם בחדש וגם בישן כשני כוננים נפרדים. הגדרתי את המקסטור כסלייב והתקנתי על שניהם אקס-פי. התקנתי בוט-מג'יק כדי שאוכל לעבור בין שני הכוננים, הבעיה היא שכשיש על שניהם אקס-פי, כשאני מנסה להריץ את הסלייב, המקסטור, הוא נותן לי שיגאה ולא נותן לי להעלות את ווינדוז. כשהיה לי על המאסטר, הישן, אקס-פי, וווינדוז מי על החדש זה עבד מצויין. למישהו יש מושג? תודה רבה, דן
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
מה יכול להיות טוב יותר מכונן PCI-Express 5.0 אחד במערכת? ארבעה כונני שכאלו במערך אחסון יחיד כמובן. מה יהיה טוב אפילו יותר? שניתן יהיה למצוא אותם בחנויות גם מחוץ ליפן סוף כל סוףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
- 1 follower
-
-
באחד מאתרי הקופון יש את המבצע הנ"ל. http://www.bigdeal.co.il/?ui=13766 אני מנסה להבין אם זה שווה או שיש איזה קאץ' כלשהו. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות כונן קשיח של 60 או 80 ג'יגה בייט עדיין לא החלטתי. על איזה אתם ממליצים Maxtor או Seagate ? אני נוטה לכיוון של Seagate, עדיין לא ראיתי כונן של סיגייט שקרס.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש 2 הארד דיסקים טובים עד 1000 ש"ח, אני מוכן גם אם יש חריגה קטנה, על אחד אני מתכנן להתקין XP ועל השני VISTA. חשוב לי שאחד יהיה בנפח של 320 GB לפחות והשאר לא משנה כמה העיקר שיכסה את התקציב שלי, כמובן ששני ההארד דיסקים צריכים להיות SATA 2. תודה גדולה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי בשום מקום.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות SSD חדש, ואני מחפש כרגע לרכוש אותו בארה"ב. בעבר המליצו לי פה בפורות על הדגם MX100 של קרושיאל. מצאתי את הדגם הנ"ל בנפח של 128 ג'גיה במחיר של 63 דולר באמזון. העניין הוא שכשבדקתי את המפרט שלו גליתי שיש הפרשים משמעותיים במהירות כתיבה בינו לבין הדגם של ה-256 ג'יגה. השאלה שלי היא האם באמת הדגם של ה-128 איטי משמעותית מהדגם של ה-256? במידה וכן, האם כבר עדיף להשקיע יותר ולקנות את ה-256? מישהו מכיר אולי דיל טוב על הדגם של ה-256 כי המחיר הכי זול שראיתי הוא 110 דולר, שזה קצת הרבה עבורי. או שאולי יש למישהו המלצה על כונן אחר במחיר טוב שהביצועים שלו גם טובים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש מסוג SAMSUNG 203B. וקיבלתי צורב DVD מסוג SAMSUNG 203D. מה ההבדל ביניהם ? חיפשתי ולא מצאתי ואני מת לדעת !!! ??? והאם זה פחות טוב או יותר טוב? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בגדול השאלה בכותרת חברים.. אני מחפש כלי לבדיקת כונן SSD שכנראה עושה בעיות (ראו בתמונה המצורפת, מדובר בכונן של Crucial). יש איזשהו כלי כזה דוגמת HDD Tune Pro? מכיוון שמדובר בכונן של מערכת ההפעלה, צריך כלי להפעלה מה-Boot.. או שההודעה כבר מעידה שהכונן תקול? [attachment deleted by admin]
-
- 41 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני בנפח של 250GB אבל מתברר שהוא בא בפורמט של FAT32. האם עדיף להמיר אותו למערכת NTFS [הוא ריק מקבצים בינתיים]? ואם כן, זה אותה דרך כמו הארדיסק רגיל? [הוא מתחבר בUSB]
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
צריך המלצה לכונן קשיח בעל נפח 250 ג'יגה sata 2 לא יקרים תביאו לי את הכי זולים שיש
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מדובר ב- DVDRW LG GSA 4163B. התקנתי אותו היום, צרבתי כמה דיסקים של שירים, הכל הלך נהדר. ואז ניסיתי לצרוב VCD והוא נתקע תמיד אחרי 2 שניות בערך (בערך ב-40% של שלב ה-analysing). קראתי בפורומים פה על עדכון קושחה (FW?), מאיפה ניתן להוריד את זה? תודה רבה רבה רבה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבה נחמדה למי שהעתיד מעניין אותו: http://www.cdfreaks.com/article/186/1
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני הולך לקנות היום את אחד מהם, ורציתי לדעת מי מהם יותר מומלץ.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי. אני רוצה להפטר מכונן הדיסקטים המטופש שיש לרובנו במחשב. הוא גדול, מאובק, מכוער ואין לו שום קשר לטכנולוגיה כיום(Disk On Key מישהו?). האם זה ייצור בעיה כלשהי ב-Boot של המערכת? מיותר לציין שאני מנתק אותו ואת חיבוריו כליל.
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן הצורב שלי עשה את שלו (NEC ND3500AG) כונן בן 3 שנים שצרב כבר אלפי דיסקים ומתחיל לזייף קצת (חלק מהדיסקים שהוא צורב הוא כבר לא קורא) כנראה אלצהיימר של צורבים... אני מתוכנן לרכוש צורב חדש אך מתלבט בין 2 צורבים : LiteOn DH-20A3S Samsung SH-S203B איזה צורב עדיף? (בד"כ אני משתמש במדיות של VERBATIM מסוג +R) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-