עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by carmel134,

תגידו DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 זה צרוב רגיל וגם DVD??

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

לאבא שלי יש נייד של טושיבה שהלך לו ההארדיסק, נגמרה אחריות. עכשיו, אני צריך את ההארדיסק הכי פשוט וזול שאפשר למצוא,שיריץ וורד, WIN98 ותוכנות מע"מ מכס וכו', שרצו יפה על סלרון500. נא לציין מחיר. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shimronfio,

היי חברים. אני מחפש זיכרון נייד רצוי בגודל של 32GB, הוא יכול להיות USB 2 לא חייב 3, והדרישה הכי חשובה שלי שהמעטפת של הזיכרון תהיה עמידה מאוד, רצוי שיהיה עשוי ממתכת ושיהיה אפשר לחבר אותו לצרור מפתחות מבלי שישבר!. בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לחלק את הזיכרון שלו ל-2? אחד עם מערכת קבצים FAT32 והשנייה עם NTFS?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by coolor14,

יש לי hardisk של samsung מלפני שלוש שנים בערך. הווינדווס לא עולה לי ורשום שיש ווירוס בהרדיסק. ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של ה boot אבל ההודעה מופיעה שוב ואני לא יכול לפרמט. יש אפשרות לפרמט באמצעות כפתור או שאני חייב להחליב את הדיסק הקשיח?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ccc,

דבר ראשון, יש לי כרגע ברקודה 500 ג"ב 32 מגה, ומכיוון שאני לא מצליח למצוא עוד אחד כזה באיזור מגורי, חשבתי ללכת על הדגמים של ה16 ג'יגה. קיימים 3 באותו מחיר בערך של 250 ש"ח. 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2954 סמסונג 500 ג'יגה 2. הWD המקביל, המכיל 16 מגה 3. סיגייט ברקודה עם 16 מגה האם יש עדיף מביניהם ?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה צורב DVD שמסתובב מעל 7500 RPM סיבובים בשניה, צורב טוב... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. כפי שכתבתי לפני כמה ימים אני עדיין בודק אפשרות לקנות בחו"ל דיסק של WD, 160 ג"ב. אני יכול להשיג אחד חדש עם כרטיס בקר ATA ב-120 דולר. הפלוס הגדול של הקנייה הוא 3 שנות האחריות שכנראה באות עם הדיסק. אני אומר כנראה כי זה מה שנאמר לי ע"י מי שמוכר אותו ברשת ולטענתו זה מופיע על המדבקה בה נרשם נפח הדיסק. מכיוון שרובם המוחלט של הדיסקים בנפח הזה באים עם שנה אחריות בלבד אני עוד מנסה לאמת את הנקודה. דבר שני הוא כרטיס הבקר. אני כנראה לא אצטרך אותו וחשבתי לנסות למכור ולכסות חלק מעלות הקניה. הבעיה שהמוכר לא יכול להגיד לי איזה בקר יש בקופסה. אני לא בטוח אם זה PROMISE ULTRA ATA133 שעולה כ-300 ש"ח ברשת או משהו אחר. מישהו מכם יודע מה WD מוסיפה לדיסקים הגדולים שלה? למותר לציין שאני מנסה לבר…

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by bad-sector,

יש איזה שהיא דרך לבדוק הרדיסק על כל הבתים שלו? חוץ מ SISOFT שבודקת את המהירות שלו, וסורק הדיסק הדפ*ק של ווינדוז אני לא מכיר אף תוכנה... ויש לי הרדיסק 60GB שאני חייב לבדוק אם הוא עובד... יש איזה שהיא תוכנה שכזו?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  9. לחבר שלי אין לי במחשב כונן DVD אבל יש תוכנה שנותנת לפתוח דיסק DVD בכל מקרה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by adlanm,

דבר ראשון אל תגידו תחפש אני לא מתכוון איך צורבים סרט DVD כי אי לא מעוניין לדעת איך אני סתם רוצה לגבות מידע יש לי מדיות של סמסונג X8 DVD+R צורב Lite-On SOHW-1653S 16/16/4/16//48/24/48 DVD±RW נרו אקפרס 6 (שקיבלתי עם הצורב) כשאני צורב קבצים קטנים הם נצרבים ולא עושים בעיות אבל כאשר אני צורב קבצים גדולים של כמה ג'יגות הקבצים נדפקים ואי אפשר לעשות איתם כלום אני צורב את הקבצים כ-DATA בנרו למה זה? מה אני עושה לא טוב? האם יש שיטה מיוחדת לצרוב? האם יש תוכנה אחרת, עדיפה? ושוב; נא לא לרשום תחפש

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by integral,

אז רק לכל המודאגים, היום צרבתי פעם ראשונה CD ב LG4120B. השתמשתי ב CD זבל סוג י' כזה שעולה פחות משקל וכצפוי הכל פיקס במהירות X40.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  12. שלום לכם... יש לי מחשב נייד DELL בדגם lnspiron 5000 5547. הדיסק קשיח ישן 1TB יש בהרבה הרבה סקטורים פגומים. ולא עולה לי חלונות 8.1 HOME בגלל סקטורים פגומים. אני רוצה ליקנות דיסק קשיח חדש SSD 1TB, אני צריך דחוף ליקנות דיסק קשיח חדש אני ראיתי באתר חנות KSP כונן קשיח Samsung 860 Pro Series MZ-76P1T0B 1TB SSD SATA III כתובת האתר : https://ksp.co.il/?uin=47372&select=.1033..152..137..682..489..371..860.&txt_search= האם זה כונן קשיח יעבוד מהיר ויעלה לי חלונות 8.1 מהר מאוד וגם בזמן העבודה יעבוד מהר? האם זה מתאים למחשב נייד שלי? אני ראיתי מחיר בחנות KSP האם יורידו מחירים זולים בגלל בלאק פריידי, האם לחכות לזה או ל…

13. Started by -Tal-,

הרצתי חיפוש בפורום... וזה גרם לי לקצת בילבול יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של WD גבוהים יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של SEGATE גבוהים יש כאלה שאומרים ש WD קר אבל מרעיש יש כאלה שאומרים ש SEGATE מרעיש וחם אני מבולבל ואשמח לעזרה בהתלבטות.. Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS בעלות של 290 ש"ח או Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 16MB ST3500410AS בעלות של 295 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  14. אהלן חברים, שמתי לב ששום דבר לא מגובה אצלי וחשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני לגבות את מה שיש לי על המחשב. אני מתלבט בין 500GB ל 1TB. אם ההוספה במחיר לא גדולה מדי אולי אלך על 1TB למרות שלדעתי 500GB יספק אותי. פחות חשוב קצת העברה ודברים כאלה. רוצה מהירות סבירה, אמינות כמה שאפשר ושטח אחסון סבבה בצורה שיהיה לי את היחס הטוב ביותר עבור הכסף שלי. לא שמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות, אם אפשר להזמין מחול בזול ויש קישור אשמח לראות גם. בכלל ההעדפה היא להזמין מחול כי זה יותר זול. אשמח לשמוע הצעות תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by צבי,

איזה גמפור מומלץ לדיסק חיצוני IDE

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by Styx,

שלום מחפש כונן קשיח חיצוני עמיד לשימוש ביתי 2 טרה הדרישה העיקרית שלי הוא באמת שיחזיק המטרה העיקרית הוא לגיבוי תמונות בעיקר חשבתי על ה Western Digital Elements Portable מה דעתכם?

17. Started by leahd3,

ההארד דיסק שלי בחום כמו היום 31 מעלות בחוץ מגיע במנוחה ל 45 מעלות האם זה בסדר והאם צריך לשים קירור (יש לי אופציה בכונן למאוור קדמי שנראה לי יקרר את הדיסק על הדרך...?) תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. שיהיה רק מנועה כי אני נוסע לשם היום להביא את המחשב

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. http://www.wrightthisway.com/Articles/000154.html כולל תמונות, ולי רק נשאר להגיד :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by rotem20,

אני מחפש לקנות מארז חיצוני להארד דיסק שברשותי רציתי לדעת מה הגודל שאני צאיך לחפש ראיתי שיש 2.5 3.5 5.25 ו1.8 ברשותי כונן רגיל של WD 80GB לא לאפטופ PC רגיל רציתי לדעת מה הגודל...? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. השאלה בכותרת, כמו כן הכונן יועד כתוספת מקום ולא לעבודה שותפת. הכונן הראשי כמובן בחיבור SATA.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by asinnn,

מה האבדל בין הצורב LG H42L ל H44N LG אני יודע שיש אבדל אחד זה הL תמונה על דיסקים חוץ מיזה יש עוד אבדלים ? ובן H30N ל H44N אותו צורב בדיוק חוץ מי הSATA נכון?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. מה אני עושה בנוגע למערכת הפעלה? לא קיבלתי דיסק, בנוסף גם שידרגתי לוינדוס 10... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. במחסני חשמל מוכרים כעת דיסקים של סיגגיט 2TB בפחות מ- 500 ש"ח מה הקטש/ סיכון ? אני רוצה להשתמש בדיסק לגיבוי מידע ולצפיה ממנו בסרטים שאני מגבה אליו דרך המחשב או דרך סטרימר בעתיד בנוסף לא ברור מנתוני היצרן מהירות הסיבוב שלו / קצב העברת נתונים מה אתם אומרים ? http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. זה עם המערכת הפעלה וטורנט עובד ברקע זה החדש שעובד רק לאיחסון בביוס של dq6 הגדרתי Set 'On-board SATA/IDE Device' to 'Enabled' -Set 'On-board SATA/IDE Ctrl Mode' to 'IDE' -Changed 'SATA RAID/AHCI Mode' to 'AHCI' -Changed 'SATA Port 0-3 Native Mode' to 'Native' היה גמפר על החדש שמגביל ל 1 וחצי הורדתי אותו אבל אין הבדל

• 2 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.