עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RVD,

איזה צורב עדיף לקנות מבחינת איכות צריבה? BENQ DW1650 או PIONEER DVR111. תודה מראש =)

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by dante123,

היי חברה. חיברתי את הUSB שלי למחשב (XP) והוא זיהה שמשהו התחבר אבל הוא לא מזהה מה זה. למישהו יש דרך שהוא יזהה את הMP3? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by chaikr,

אהלן, אני טס עוד 3 שבועות לארה"ב והחלטתי לקנות SSD (עוד אין לי ניסיון עם SSD) יש לי 2 אופציות: לקנות SSD מאמזון בסביבות 110$ (120 ג'יגה לsamsung 840) לקנות intel ssd 520 180GB ב 155$ בארץ דרך חבר עובד אינטל מה אתם אומרים? מצד אחד אני לא באמת צריך 180 ג'יגה והמחיר כבר יוצא קצת יקר. מצד שני זו הנחה משמעותית. שאלה אחרת בנושא תאימות. המחשב שאני רוצה לשים בו את הSSD הוא מחשב יחסית ישן (Thinkpad T400 עם מעבד מסדרת c2d) אני די בטוח שאין לו חיבור SATA 3. אפשר איכשהו לוודא שהSSD יפעל כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. איזה ארד דיסק כדאי ?USB2 או SATA2 או FireWire 400 1394a ? ואנא לעונים תסבירו למה ? בינתים מצאתי חומר שמסביר: Data Transfer Rate FireWire-800 - 73 MB per seconds FireWire-400 - 43 MB per seconds USB 2.0 - 33 MB per seconds עפ"י ניסיוני מצאתי שSATA 2 מעביר 40+ MB בויסטה ודווקא XP מהירות נמוכה יותר . בלוח שלי מצויין תמיכה ב- 1394A האם זה FireWire-800 או FireWire-400 ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by psybrain,

למשל בכונן הזה Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX מה זה אומר ה 64MB? האם יש לזה משמעות וביצוע? ומה ההבדל בינו לבין 32MB?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות את ההארדיסק ST3500418AS או ST3500410AS ולהתקין אותו על המחשב הישן שלי לוח האם שלי הוא GA-8I915PL-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1915&ProductName=GA-8I915PL-G לוח האם הוא בן כמה שנים ורציתי לדעת אם יש סיכוי שהוא בכלל לא יזהה אותו תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by tomer_adi,

שלום, מה הזיכרון פלאש הכי גדול שיש לחברת סאנדיסק והאם הם אכן המומלצים ביותר? תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. אני זקוק לכונן קשיח פנימי בנפח 500 GB פחות או יותר [תלוי אם התקציב מספיק,רצוי יותר נפח כמובן] במחיר עד 370 ש"ח כונן 7200 RPM שיתאים ללוח אם ישן של ASUS מדגם M2A-VM ויתחבר אליו בעזרת IDE המיושן..מדובר בלוח ישן אחרי הכל.. כונן איכותי, מחברה טובה ,כמובן.. את הכונן אני קונה בKSP כך שיש להתייחס למלאי ולמחירים שלהם בבקשה www.ksp.co.il תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yair1911,

האם ההארד דיסק של SATA 2 יעבוד בSATA 1 ?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by Oz Aviman,

שלום יש לי מחשב נייד lenovo 510s , מעוניין לשדרג את הדיסק קשיח לSSD, אפשר בבקשה המלצות לכוננים אמינים? עדיפות ל500 אבל אשמח גם לקבל הצעות של טרה, תודה.

11. יש לי כונן FLOPPY USB (אין כונן רגיל...) כמובן שבווינדוס הוא עובד ברגע שאני מחבר אותו, איך אני יכול להפעיל אותו בדוס?

12. 500G "2.5 למחשב נייד תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by Mr Gadget,

טוב אז ככה אני בהתלבטות קשה TEAC VS LITEON לקוח מאתרי היצרן LTR - 52327S 52x 32x 52x Half-Height CD-RW Innovated SMART-BURN technology to automatically check media quality and set limit to burning speed to ensure successful writing sessions & data retainability Buffer Underrun Error Free & automatically adjust writing strategy plus running OPC to meet various burning condition SMART-X supporting high-speed DAE & VCD extraction for copying and automatically decreasing speed to provide smooth & noise-free playback for CD Audio / VCD titles VAS® ( Vibration Absorber System ) to reduce vibration & noise during recording & reading Support Fixe…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by e.t,

שמעתי בחצי אוזן משהו על נעילת כונן ה-DVD (?) , אחרי שרואים 5 סרטים. מה זו הנעילה הזו? : והאם יש דרך לפרוץ את נעילה זו? יש לי Toshiba DVD SD-M1402. ואגב, צפיתי עד עכשיו ב-2 סרטים בלבד. הסברים ולינקים יתקבלו בברכה...

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yiftahorad,

שלום מה ההבדל בין MBR לבין BOOT RECORD? האם ה-MBR נמחק או רק משתנה כשמוחקים את המחיצות ויוצרים חדשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אני מחפש שירות אחסון בענן, שמאפשר להעלות ולהוריד קבצים(גדולים, כגון 10GB כל קובץ) בעזרת תוכנת FTP, בלי להצטרך להתקין כל מיני תוכנות "סנכרון" למינהן. הקבצים שאי רוצה לשים בענן, הם גיבויים. יש מגוון חברות מוּכרות שנותנות גיבוי בענן, וכולן נותנות תוכנת Desktop משלהן, עבור הסנכרון בין המחשב לבין הענן. אבל האם יש שירות אחסון שמאפשר בנוסף גם גישה אל הענן שלנו ע"י תוכנת FTP? תודה

17. 1. איך ניתן להסיר את הופעת האייקון ? (המחשב נגיש גם לילדים קטנים, אני לא רוצה שילחצו בטעות על הסרה ) 2. למה הוא מופיע בכלל? * אני מכיר את האופצייה של החבאת האייקון בשורת המשימות. אני לא מתכוון אליה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  18. אז ככה, אחרי המון התלבטויות והמלצה מחבר החלטתי לקנות כונן SSD. התקציב שלי הוא 500 שקל בKSP. שמתי את העין על כונן מסוים ורציתי לדעת האם הוא אמין ומהיר:Silicon Power V70 SP120GBSS3V70S25 120GB SSD SATA III וגם יש לי כמה שאלות: 1. שווה להשקיע עכשיו את הכסף או לחכות? 2.מאיזה בחינות אני ירגיש שיפור אם אני יהפוך אותו לכונן של מערכת הפעלה? 3.יש כונן אחר שכדאי לי לקנות במקומו עם חריגה מזערית בתקציב?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אני רוצה לבנות raid רציתי לדעת מה צריך לקנות, כמה עולה בערך ואיזה סוג דיסקים צריך - האם הם חייבים להיות תואמים מבחינת גודל, חברה, מהירות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הוספתי הארד אבל איך אני מחבר אותו יענו שיפיע לי במחשב שלי ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by RS4,

משהו מוזר שקרה לי ולא הבנתי פירמטתי תמחשב וה-DISC ON KEY היה מחובר באותו זמן אז שמחקתי מחיצות אז בטעות גם מחקתי תמחיצה של ה-DISC ON KEY לאחר מכן שניסיתי להכנס לכונן במחשב של ה-DISC ON KEY הוא רשם לי שצריך קודם לאתחל אותו כאילו לעשות לו פורמט לחצתי איתחול אבל זה רושם לי שלא ניתן לעשות איתחול בקיצור הכונן של ה-DISC ON KEY מופיע לי אבל לא ניתן להכנס אליו ניסיתי גם במחשב נייד הכונן מופיע אבל הוא רשם לי להכניס דיסק נשלף משהו כזה... עשיתי גם לחצן ימני על הכונן מאפיינים וזה רשם לי שיש לי 0 מקום ב-DISC ON KEY משהו מוזר ניתן לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  22. Started by easyuri,

כיצד אני מברר של איזה חברה ההארד דיסק שלי?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  23. שלום, קיבלתי את המחשב הנייד שלי עם 500GB (הגיע ללא מע' הפעלה). אני רוצה ליצור שתי מחיצות, ביחס של 1:3, כלומר 115GB לC והשאר לD. ניסיתי לעשות את זה עם FDISK והוא רושם לי שהוא לא מזהה מחיצות דוס. בנתיים על המחשב מותקנת WIN7, ככה שזה מוזר. FDISK מצליח לעבוד עם 500GB? ישנה תוכנה אחרת שיכולה לעשות את העבודה? תודה.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.