אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אלוהים שומעים אותו על חצי דירה! מה עושים? זה ככה מאז שקניתי אותו כדאי לנסות להחליף או משהו? הוא מסתובב כלכך חזק שאם מניחים יד על המחשב מרגישים אותו נע במעגלים.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברי קהילה, לאחרונה קניתי לי דיסק קשיח המתחבר באמצעות IDE. במחשב שלי נמצא כבר דיסק קשיח אחד ועליו מותקן הווינדוס אך הוא מחובר בSATA. עכשיו, חיברתי את הדיסק הקשיח לIDE. הנה מה שעשיתי (אני רוצה לדעת אם הכול נכון) 1. חיברתי את הכבל לכונן קשיח-> IDE, ישנן 3 כניסות אז הכניסה האמצעית נכנסה לכונן הקשיח. 2. חיברתי את הכונן הקשיח לPOWER 3. שמתי את ההגדרות של הכרטיס הקשיח לSolve (עם הג'מפר) עכשיו, יש לי שאלה אחת. האם עשיתי נכון? האם ההגדרה של SOLVE נכונה או שאני צריך לשים על MASTER..?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח ולפטופ. איך אני מעביר ביניהם קבצים? הלפטופ חדש, והייתי רוצה להעביר את כל המדיה שלי מהמחשב הקודם אליו. דרך איזה חיבור\כבל\whatever זה מתבצע?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב חדש ואחד הדברים שאני מעוניין בהם הוא הפרדה בין כל קבצי ותוכנות מערכת ההפעלה לבין כל שאר הדברים במחשב שיהיה. לצור כך חשבתי לקנות שני כוננים קשיחים, כאשר הכונן שיכיל את מערכת ההפעלה לא צריך להיות גדול מידי. 80GB זה מעל ומעבר. ---- אבל ---- אין כוננים בנפח כזה בעלי 16MB CACHE. וכאן באה שאלתי אליכם: עד כמה כמות הCACHE תגביל אותי בעבודה בתצורה של דיסק אחד בעל 8MB CACHE למערכת ההפעלה ודיסק אחר בעל 16MB CACHE לכל שאר הדברים? כעקרון חשבתי על 2 אופציות: 1. לקנות שני דיסקים כמו שציינתי קודם ואז השאלה היא מה אני מפסיד בביצועים? 2. לקנות דיסק אחד גדול בעל 16MB CACHE ולחלק אותו לטובת מערכת ההפעלה. פיזית עדיין יהיה לי כונן אחד. מבחינת אמינו…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
חבריה שלום אני עומד לרכוש HD חדש של 250 G וכאשר חפשתי ברשת ראיתי שיש לנפח הדיסק הזהה מספר HD לאותו יצרן WD רק תוספת של אותיות מה המשמעות האותיות בסוגי הHD לדוגמא 250 KS או YS או YD אשמח לקבל מה המשמעות לצורך בחירה המיטבית בברכה :s05:
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קיבלתי הרד דיסק חיצוני חדש של סמסונג במארז USB. כשחיברתי אותו לחשמל ואחר כך למחשב אז המחשב זיהה אותו ורשם לי שהוא עובד כשורה אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק דווקא די חדש של סאמסונג 160 ג'יגה 8 מגה בופר אבל PATA הכל היה בסדר כבר כמה חודשים, בכונן E היה לי 110 ג'יגה ורציתי עוד 10 כי הייתי זקוק כי הוא היה עושד מעט מתמלא, לכן בלילה דרך תוכנה: Norton Partition Magic 8 עשיתי "ריסייז" לכונן והעברתי מכונן C שהיה בו 35 פנוי ג'יגה לכונן E 10 ג'גיה... המשחב עשה רסטרט והיה מסך שחור וראיתי שהארד דיסק פעל... אז עשיתי רסטרט חשבתי הוא נתקע (כן כן הייתי טיפש ולא חיכיתי) ואז שוב פעם זה היה ועשיתי שוב רסטרט עד שחיכיתי חצי שעה וזה הסתדר והמשחב עלה והכל טוב... אני מפעיל משחק והוא לא עובד.. נפתח חלון שחור קטן ל 3 שניות ומתכבה... אז יוצא עכישו מצב ששום משחק לא עולה, כל המוזיקה של (40 ג'יגה) כשאני פותח את כל התיקייה מסתבר א…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי וינדוס הכל הכל טוב ויפה שאני שם דיסק דיוידי של TEAC (עם סרטים בתוכו) הוא לא קורא ודיסיקים אחרים הוא קורא מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני יודע ששאלו כבר הרבה על איך פועל RAID, אבל שאלתי נוגעת לנושא ביצוע Partioning פורמט והתקנת מערכת הפעלה על 2 דיסקים המחוברים לבקר Raid נלוח האם בתצורת Raid 0. האים ניתן לבצע זאת תחת Raid 0? האם ה- Raid 0 "שקוף" לתוכנה (Partion Magic) וניתן לעשות לחלק את הדיסקים ליחדות לודיות ולעשות פורמטיג עליהם כאילו מדובר בדיסק אחד, או שיש פרוצדורה מיוחדת לעשות זאת. אם כן, אז איך? האים להתקין מערכת הפעלה על מערכת דיסקים ב- Raid 0 דורש פרוצדורה מיוחדת, או זו התקנה רגילה?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה הוא נותן אזהרה שאני צריך להחליף הארד דיסק דחוף ולגבות נתונים. וכדי להמשיך אני צריך ללחוץ F1 נכנסתי לאברסט והנה מה שהוא מביא על ההארד דיסק: בבקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הכונן מראה שיש לי 33.6GB תפוסים אבל בעצם רק 22.4GB תפוסים ואני לא מבין מה קרה להפרש ולאן זה נעלם :s05: מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש ביצעתי תצלום מסך זה אמור להיות קישור ישיר http://www.2send.us/uploads/92f1cf5415.jpg
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למטרת גיבוי.. בין 320 ל400 ג'יגה.. התחלתי להתעניין יש את הOne touch הזה.. אני ממש לא מבין בזה.. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.. מה הדיסק הטוב ביותר במחיר סביר שישרת אותי נאמנה.. ומה זה הOne touch הזה בכלל ולמה הוא טוב?!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בגלל שנמאס לי מהכבל USB של המצלמה שלי והוא נאבד כל הזמן, קניתי קורא כרטיסים פשוט (ל-SD) המתחבר בUSB למחשב. הכנסתי את הקורא, המחשב מזהה כונן ניתן-להסרה ומכניס אותו לMy Computer אבל לא נותן לי להכנס פנימה ומבקש "Please insert a disc. ניסיתי גם בחיבור USB אחר של המחשב וללא תוצאות. מישהו יודע על בעיה בין XP לקוראי כרטיסים כאלה? ומישהו יודע לפתור? תודה מראש יואב
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
1C82-0000-19E5-MAAX-4006-3080-9819 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 16/08/2006 22:44:04 NT-SPTI used Nero Version: 7.2.3.2 Internal Version: 7, 2, 3, 2 Recorder: <YAMAHA CRW-F1E> Version: 1.0b - HA 1 TA 0 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 Drive buffer : 8192kB Bus Type : default (0) -> SCSI, detected: ? CD-ROM: <VJ1570Y PFZ681O >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === DiskPeripheral : Maxtor 6Y120P0 nvatabus Port 0 ID 0 D…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני זקוק לדיסק קשיח למחשב שיש לו את הלוח האם הנ"ל. אני מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה. השאלה האם יהיה אפשר לחבר ללוח אם דיסק שתומך ב-SATA II והאם זה משנה בעצם?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
SATA-RAID SiI 3112 SATALink זה הכרטיס שיש לי והוא עודה לי בעיות. הוא מסכים לקרא רק הרד דיסק אחד ומהשני הוא מתעלם. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה ? אולי יש בעיה שהוא עושה RAID אוטומטית? אם כן אשמח לדעת איך אני מבטל את זה..
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מדוע כל כך הרבה זמן של ניסויים הדיסקים הקשיחים (ביחד עם הכוננים האופטיים) אלה הרכיבים היחידים שלא מצליחים לשפר במערכות של ימנו, הרי הדבר היחידי שהשתנה במהלך השנים האלו זה הנפח אבל המהירות עדיין נשארה כמעט אותו דבר.? והאם משיהו יודע למה ה HD הוא צוואר בקבוק למערכת (מהבחינה הפיזית) אשמח לשמוע תשובה.. שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הכונן ממש שקט לא שומעים. עשיתי לא בחינה והיה 95 90 ועכשיו 90 90. בכלל מה דעתכם האם זה מספק לכונן חדש. או שזה מחודש Almost every EIDE or SATA hard disk includes S.M.A.R.T. data. That information is collected by the drive itself and contains data that the manufacturer considered relevant to check reliability. The data is made up of several attributes that have a current value, a worst one, a threshold, some raw data, and some flags. Basically, when any attribute's current value is below its threshold, the hard disk is considered unreliable and likely to fail. By using several techniques, this report tries to give a wider range of info, basing its analysis on advanced compar…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היום הייתי אצל חבר והוא מצא אצלו HD ישן של סיגייט. הבעיה שלו שהוא נתקע ב12% בפירמוט. האם אפשר לעשות עם זה משהו חוץ מלקבור אותו?
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם כונן SCSI ו בנוסף יש לו RAID (שרת) כיצד ניתן לבצע לו IMAGE?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
? כתוב 250 אבל כמה יהיה לי? 240?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם יש דרך לקצר את זמן העתקה בנפחים גדולים כמו 250 גיגה
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא משנה תקציב..אני רוצה sata או IDE העיקר ד.קשיח הכי טוב וחזק. גם 3 או יותר שנים אחריות גם הוסיף מה דגם?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני בונה מפרט לבן דוד ואני לא יודע איזה חברה לקחת יש לי 2 דגמים ספיציפיים... איזה עדיף? הראשון זה WD 250YS 16MB (זה עם ה 5 שנים אחריות ----YS) השני זה זה:SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB שהוא גם 5 שנים אחריות איזה עדיף?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-