עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ccc,

זה רק אצלי או שההארד דיסק הנ"ל ממש מעצבן ? הוא עושה רעש צרוד כזה כמו הארד דיסק 20 ג'יגה לפני עשור וממש מעצבן בלילה אם משאירים את המחשב להוריד... ההארד דיסק חדש והמבחנים מראים שהוא בסדר, SMART, סנדרה, וכו'... אין תקתוקים או משהו פיזי, זה פשוט הצרידה הזאת כשהוא חושב, הוא קצת יותר רועש מכוננים אחרים של WD שהיו לי. זה נורמלי לסיגייט הזה או שקיבלתי מוצר דפוק ?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by leonchik1976,

אני רוצה לקחת WD3200KS, האם הייתם ממליצים במקום לקחת דיסק עם NCQ? לפי מה שהבנתי מ-WD, רק דיסקים של 400 ו-500 תומכים בזה, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by pringles,

איך אפשר לשחזר מידע לאחר שעשו מחיקה לPARTITION ואחרי המחיקה עשו חדשה אבל היא עדיין לא עברה פורמט

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  4. כמובן שאני מדבר על SATA מה צריך לעשות לפני הניתוק של הכבלים שלו תוך כדי זה שהמחשב דולק ושלא ייגרם לו נזק?! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב אך עד אז אני חייב קודם כל הרדיסק. אני רוצה לקנות את ה WD 250 GB SATA2 אבל אני רוצה לוודא קודם שבשלב הראשון הוא גם יעבוד לי עם הלוח הנוכחי (Gigabyte GA-K8NS). מה אתם אומרים... יעבוד?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by eyal00,

אני מתכנן לקנות את הצורב פיוניר 111D בקשר לסריקה,אני יודע שבLG בודקים על X8 ובNEC בודקים על X5 מה עושים במקרה של צורב פיוניר? תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  7. אני מתלבט אם לקנות HD בנפח 160GB או 120GB.. ההבדל עד כמה שראיתי הוא 90 שקלים, שלדעתי זה לא הרבה בכלל בשביל 40GB (שזה גודל הHD הנוכחי שלי).. כרגע אני לא רואה את עצמי ממלא גם עוד 40 ג'יגה, אבל עוד 5 שנים אולי.. השאלה היא, האם מחסום ה137GB יפריע לי? אני משתמש ב WinXP SP1 שהבנתי שיש שם תמיכה ב 48bit addressing.. אני בכל אופן מתכוון לעשות partitioning ככה שלא תהיה אף מחיצה גדולה מ137GB, האם זה יפתור את הבעיה? אני מעתיק לכאן נתונים מAIDA32 במקרה שגרסת הBIOS או chipset משנה.. תודה רבה מראש... עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה לקנות HD של WD, ורק עכשיו ראיתי במקרה באתר שלהם את זה: http://support.wdc.com/download/#dlgtools וה feature האחרון שרשום מטפל בבעיה הזאת.. מישה…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  8. הכל התחיל עוד ממזמן שכל הזמן הארד דיסק התנתק ונגיעה קטנה בחיבור והכבל פתרה את הפתרון. לאט לאט הבעיה גדלה עד שהייתי צריך לפרק את כל הקייס (הפלסטיק) של הכונן חיצוני והכל עבד מצויין למעלה מחודש. היום אני בהרגלי הקבוע רוצה לראות סדרה בטלוויזיה, מחבר את הכונן למחשב כדי להעביר את הפרק ולהפתעתי הכונן מציג את המנורה שלו אך במחשב אני לא רואה כלום, מסתבר שהכונן חיצוני נקלט במחשב ואז מתנתק תוך שניות בודדות. ניתקתי את הכבל וחיברתי ובום החיבור השתחרר. יש אפשרות להלחים או משהו, לפחות משהו זמני שיחזיק לשעה רק כדי לגבות את הקבצים, יש לי שם הרבה דברים חשובים כמו מסמכים, עבודות גראפיות לאנשים ועוד... אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, אני ממש מבואס עכשיו, אין לי מאיפה להביא כסף לחדש.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. יש לי כונן WD מדגם My passport essential בנפח 500GB. לפי האתר של WD כתוב שם שמקבלים עם הדיסק תוכנת גיבוי. בתוך הדיסק עצמו לא ראיתי תוכנות גיבוי ויש שם רק תוכנת סינכרון ועוד כמה תוכנות שקשורות לעבודה של הדיסק. איפה נמצאת התוכנת גיבוי הזאת? ומה זאת התוכנה שנקראת WD SmartWare? זה הדיסק: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=700

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by dids22,

בזמן האחרון הוספתי HD חדש (640aaks) בנוסף ל HD הקיים (250ks) שנקנה לפני שנה. שמתי לב שהמהירות שה640 מציג גבוהות כמעט פי שניים. נתקלתי בדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368668.msg3181252#msg3181252 וראיתי שכך זה אצל אחרים, כלמר הכוננים לא פגומים. שניהם SATA2 במהירות 7200 סל"ד למה קיים שוני מהותי כל כך במהירות ? (לא שאני מתבאס מזה, אבל תמיד חשבתי שהHD הפסיק להתפתח מבחינת המהירות)

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by Access Denied,

אני רוצה לגרום לדיסק און קי להיות מזוהה כקשיח. ניסיתי את השימוש ב-bootit באופציה flip removable bit ולא נראה שיש שינוי האם יש דרך לגרום לדיסקאונקי לעבוד כקשיח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בהנחה של צורב כמו ה-ND-3500A ומערכת שבזמן הצריבה לא עוסקת במטלות נוספות, האם יש ומהן הדרישות המינימליות מהקונפיגורציה של המחשב לצריבה איכותית בלי להתפשר על מהירות הצריבה? תודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. שלום, כשהדיסק הקשיח עובד חזק אז הוא משמיע רעשיי "גירגור" שכאלו... עד כמה שזכור לי שקניתי את הדיסק הקשיח (לפני 4 שנים לערך) הוא לא היה משמיע קולות כלשהם. האם זה תקין?, האם זה אומר משהו על מצבו של הדיסק הקשיח? מדובר ב Maxtor 6Y080M0 80 GB

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by BlueX,

אהלן לכולם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי מתחיל להכנע ולהראות סימני גסיסה סופיים לכן רציתי לקבל המלצה לדיסק קשיח, המחשב שלי דיי ישן ולכן אני לא בטוח שהכוננים שנמצאים עכשיו בשוק יתאימו ללוח האם שלי לוח האם שברשותי הוא :ASUS P5GD2 לכן אני מאוד אעריך אם תוכלו לעזור ולהמליץ לי על HD חדש עד 400 שח ואם אפשר אפילו פחות. כרגע אני גר בבאר שבע כך שיעזור לי אם תוכלו לכוון אותי לחנות מחשבים באזור ב"ש בנוסף רציתי לשאול כיצד אני אוכל להעביר את כל המידע שיש לי על הכונן הנוכחי לכונן החדש, מבלי להתחיל להתקין וינדוס מהתחלה ואת כל התוכנות שמותקנות על הכונן הישן לכונן החדש תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. הי , אני צריך צורב , בעיקר כדי אמממ ארמ לשכפל ארמ , דיסקים של די וי די . עכשיו הבנתי שהדיסקים המקוריים שלוקחים מהספריות וידאו , הם או מוגנים בפני צריבה (יש דבר הזה ?!) או שהם בדאול לאייר , אז אין לי בעיה לקנות את ה Nec3520 , שהוא צורב שכבה כפולה , אבל לא ראיתי מקום שמוכרים דיסקים כאלה בשכבה כפולה , וכמה הדיסקים האלה עולים בערך? אני מתכנן לקנות את זה מנועה מחשבים... יש שם דיסקים כאלו? איזה צורב ממולץ? וזה אפשרי לצרוב דיסקים של סרטים מקוריים? (נ.ב תקציב לצורב הוא 500 שקל , לא כולל דיסקים לצריבה) תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. שלום קניתי כונן SATA והוינדאוס לא מזהה אותו. אוקיי אז קראתי את המדריך שב FAQ ושעה בדקתי כל דריבר נראה לי שיש על הדיסק של הלוח אם ואף אחד לא פעל.כל פעם שאני מכניס דיסקט הוא רושם please wait ואז שוב פעם please insert manufacturer-supllied hardware support disk into drive A: מישהו יכול למצוא לי את הדריבר המתאים ? בבקשה אני מיואש :ם קצת מידע טכני - לוח אם GA-7N400 PRO 2 HD - MAXTOR250GB צריכים עוד משהו? ישל י ביוס של award משהו כזה ואני מתקין windows xp pro תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by stas12,

איך אני צורב DVD (מטריקס 2 למשל...) אשר מוןגן מפני צריבה? האם יש תוכנה שפורצת את ההגנה ומאפשרת לצרוב?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by אריה7,

שלום, אני צריך לקנות צורב DVD. חשוב לי שיהיה SATA (ושיהיה שחור). על איזה צורב הייתם ממליצים (רצוי שיהיה זול...) תודה,

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by A1eX,

שלום.. ברשותי 2 כוננים קשיחים פנימיים, אחד יחסית חדש, ואחד ישן. הבעיה שלפעמים קורה שלאחר איתחול המחשב הכונן הישן פשוט לא מופיע בוינדווס. כאשר אני מרסט את הWIN הכוננים חוזרים... האם זהו סימן שהכונן עומד ללכת לעולמו עוד מאט?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. קניתי צורב nec 3540AW חיברתי את כל הכבלים לאן שצריך (את כבר הנתונים חיברתי על אותו הפס של הצורב הישן) עכשיו יש 2 בעיות: 1) המחשב לא מזהה את התורב ולא קיבלתי דרייבר איתו... חיפשתי באתר של nec אבל לא מצאתי דרייבר למי שיודע איפה אפשר למצוא אותו אז בבקשה תעזרו לי :'( 2) בקשר לצורב הישן... יש איתו בעיה... כשהמחשב עולה הצורב עובד וגם כשהווינדוס עולה הוא עדיין עובד ומופיע בתוך המחשב שלי (כונן :F) אבל אחרי כמה שניות הצורב נעלם מהמחשב שלי והכונן כבר לא נפתח... אני חושב שהלוח אם מפסיק להעביר לו מתח בגלל שחיברתי את הצורב החדש.. אני לא יודע איך לטפל בזה אז גם פה אני צריך עזרה.. :'( תודה מראש לכל העוזרים.... העניין דיי דחוף כמו שרשמתי בכותרת אז בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  21. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by mr559,

שווה לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9999

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by infer73,

כמו בכותרת, האם יש הבדל (אמיתי, ולא סתם תיאורטי) בביצועים בין כונן שהוא 5900RPM לעומת כונן שהוא 7200RPM? תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by jepe,

קיבלתי הרד דיסק חיצוני חדש של סמסונג במארז USB. כשחיברתי אותו לחשמל ואחר כך למחשב אז המחשב זיהה אותו ורשם לי שהוא עובד כשורה אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  25. Started by HaimTS,

http://66.39.25.183/england/ ביקורות ב CDR-Info http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.asp?RelatedID=2380 ניראה נחמד

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.