עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nahonh,

מה זה ביטסטינג ובמה זה עוזר לי בצריבת סרט DVD ולתאימות שלו? יש לי צורב lite-on ldw-851s, ואיפה יש עידכון קושחה לביטסטינג?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  2. Started by yed.k77,

הבאתי את המחשב שלי לחנות מחשבים יש לי כונן t של wd ועוד והם טוענים שיש לו 3 בעיות לוגיות הם לא כל כך הצליחו להסביר לי מה זה אומר מישהו אולי יכול קצת לפרט לי יותר על זה? אני לא כל כך מבין בשורה התחתונה אם הכונן שלי בסדר או לא? יש לי עדיין ביטוח עליו זה משהו שאפשר להחליף עליו את הכונן ולקבל חדש? ואם בכלל כדאי לי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by redead,

שקיבלתי את המחשב החדש שלי ההרדיסק SATA שלי לא עלה אז נכנסתי למסך RAID עם F10 ושיניתי שם איזה משהו לסטריפ או משהו כזה ואז ההרדיסק כן עלה.. עכשיו אני רוצה לדעת מה לכול הרוחות עשיתי ואם זה טוב? אני זוכר שהיו שם משהו כמו 4 אפשרויות..

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by dorratz,

מה זה בעצם Seek Time? הזמן שלוקח לכונן לחפש משהו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Mister-G,

נכון יש את ה ATA 100MBS ויש את ה ATA 133MBS, זה יענו הבאס של הכונן קשיח? אם זה לא אז אם משהו יכול לתת הסבר אני אשמח מאוד! בתודה ג'י ,

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by idanashh,

מה זה בקר RAID ולמה הוא משמש ואיפה אפשר לימצוא אותו

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by gal_il50,

הזמנתי הארד דיסק MAXTOR 120G SATA ויש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס,ואני יודע שהוא תומך ב-SATA אז האם אני צריך בקר כזה? ומה ההבדלים בין החיבורים של ATA לבין SATA?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מה הכוונה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Hayek,

אני רואה כל מיני דיסקים קשיחים שמוגדרים "לניידים" (למשל) - בדרך כלל עם מהירות של 5400. אני יכול להשתמש בכונן כזה גם במחשב נייח?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, ראיתי באתרי חומרה דיסקים קשיחים RAID Edition, רציתי לשאול מה זה אומר? מה בעצם שונה בדיסקים? עד כמה שידוע לי, טכנולוגיית RAID לא דורשת שום דבר מיוחד מהדיסקים עצמם, פרט לכך שהם יהיו זהים (ואפילו זה רק בחלק מגרסאות הרייד)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Morphine,

זה הארד דיסק שמחובר למארז ופותח במחשב עוד כונן עם הנפח שהוא מכיל?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yosi-m,

שמתי לב שיש על הכרטיס סקזי שלי חיבור חשמל (כתוב עליו גם + - - + ככה שאני בטוח שזה חשמל) . זה חיבור חשמל כמו של כונן דיסקטים פשוט. למה מיועד החיבור הזה ? אם אני יחבר אליו חשמל הביצועיים יעלו ?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  13. הנה למשל זה למה זה? http://www.akr.co.il/cat.asp?id2=60

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by hh66,

שלום אני מחפש כונן קורא סרטי בלו ריי והגעתי למוצר הזה ולא מבין מה זה בכלל ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VPDS-7T-LS http://www.vinpowerdigital.com/Products/Controllers/ManualTowerController/ManualTowerController.asp מה זה עושה ?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! רציתי לשאול אותכם שאלה בהקשר לכונן פלאש חיצוני. א. למה נועד כונן פלאש חיצוני ? ב. למה הוא משמש? ג.מה המחיר שלו היום? ד. ומה זה בעצם המילה ready boost?? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. מה זה בדיוק ומה זה עושה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה ההבדל בין ה3520A ל3540A?? לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10133

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by psybrain,

למשל בכונן הזה Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX מה זה אומר ה 64MB? האם יש לזה משמעות וביצוע? ומה ההבדל בינו לבין 32MB?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by omnius,

הארדיסקים ודיסקטים עובדים בצורה מגנטית. דיסקים בצורה אופטית. איז איך עובד הזיכרון פלאש? ???

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by sherlock1212,

ומה זה אומר ה-2\8\16 מגה שיש להם?

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. Started by GaTor120,

קניתי הארדיסק חיצוני ויש בו אפשרות לחבר אותו למחשב ב E-SATA הלוח שלי תומך בזה?יש לי לוח של ABIT IC7 MAX3 תודה רבה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by ringostar,

אני כל הזמן רואה פה שמדברים על כוכבים בצורב, אחד כתב שהגיע ל 4000 כוכבים. מה זה בדיוק? תודה רינגוסטאר (סטאר=כוכב) הגדול

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by Moty_p,

לאחרונה ראיתי את זה ב DOK שלי אני רוצה לעשות את ה DOK שלי NTFS כי הוא 8GB ואני רוצה להעתיק עליו משחקים כמו IV

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. מה זה משנה איזה צורב אני קונה, חוץ מהמהירויות, והמחיר?? הכוונה, שנגיד אני קונה צורב LiteOn 52 24 52, עם 2מ"ב Buffer וגם LG 52 24 52 עם 2מ"ב Buffer, מה ההבדילם בינם?? הרי לכולם יש BufferUnderRun Protection היום! אז מה ההבדלים? ???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by KingRyu,

אני מסתכל בזאפ ואני רואה שיש סדרות של HD פנימי.. דבר ראשון מה זה אומר סדרה ? דבר שני איזה סדרה הכי טובה ? Caviar SE Caviar Green Caviar Black Caviar Blue RE2-GP Raptor RE2 Caviar SE16 VelociRaptor Scorpio Blue RE3 http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187339&DB141821=141823

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים