אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, אבא שלי חזר היום מטיול בחו"ל, ואמר לי ששלשום לקרת סוף הטיול הוא פירמט בטעות את המצלמה (A610) והלכו לאיבוד כל התמונות על הכרטיס. הוא צילם מאז כמה תמונות, אבל דיי קצת. השאלה שלי היא האם, ובמדיה ואפשרי הכיצד, אני משחזר את החומר שהיה בזיכרון? תודה, Anatoli.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היי אני בימים הקרובים אקנה (סוף סוף) צורב, את יקיר הפורום הלייט און 52X32X52, ואף פעם לא התנסיתי בהתקנת צורב (או כל רכיב מחשב, חוץ ממאוורר ).. ורציתי לדעת לאן הוא מתחבר? האם זה אותו חיבור כמו של הסידירום (IDE)? כי אין לי כאלה פנויים... ואם כבר אני שואל, עם מה הוא מגיע? (לבעלי כזה צורב)
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חברים אני צריך בבקשה עזרה ....האם מישהו יודע שמע או מכיר תוכנה שתרחיב לי את המחיצה שעליה מותקנת הויסטה מבלי לפגועה במערכת ההפעלה...האם מג'יק פארטישן מסוגל לזה? כי ממה שאני זוכר לא....תודה לכל העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג. זה הדיסק: http://www.novocom.co.il/index.php?content=product&pid=490&cid=55&bid=0&tid=73 יש לי אותו כ-9 חודשים בערך. שמתי לב לאחרונה שכשהוא עובד הוא עושה רעשי נקישה כאלו, נוקש קלות ממש.... יש עליו עדיין אחריות. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת כונן עד 450 ש"ח. הכונן אמור להיות ללא חיבור חשמל נפרד (אין שקעים) ובנפח מקסימלי. המלצות? המדריך להשקעה בטוחה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם שני כונני SSD במערך RAID0 רציתי לדעת האם אני יכול לפרמט רגיל או שנדרשת איזושהיא פעולה כדי שההתקנה החדשה של ווינדוס תדע שאכן מדובר בכוננים בRAID ולא שני כוננים נפרדים... (יכול להיות שהRAID נקבע כבר בBIOS ולא דורש מהווינדוס כלום?) תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, קניתי עוגה של 50 דיסקים של VERBATIM X8 באמריקה ביחד עם NEC3500A וקיבלית בחנות גם 5 DVD-R של RIDATA על ה-R הNERO צורב בכיף אבל על ה+R הוא לא נותן לי לצרוב.. למה? ניסתי לשנות בNERO INFOTOOL את התאימות ואני לא מצליח.. הנק תומך ב+R אז להמ זה לא עובד? כתוב על העודה שזה מתאםי לחומרה של עד X12 זה לא קשור נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, אחד זול השני יקר - לא ברור לי אם שווה להוסיף כסף ולקנות את היקר? מבקשת שתעזרו לי לבחור בין שני דגמים (מתוך האתר של אייבורי): 730 ש"ח קוד דגם Model WDBAAF0020HBK מהירות (Transfer Rate (USB 2.0) 480Mb/s (Max נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מע' הפעלה +O/S Compatibility Windows 2000, XP, Vista, Mac OS X 10.4.8 גודל Physical Dimensions (H x L x W) 165 x 135 x 48 mm 5 שנים אחריות 485 ש"ח קוד דגם Model ST320005EXD101-RK נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מערכת הפעלה O/S Compatibility Windows XP, Vista, Windows7 שנתיים אחריות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון כל הדיסקים שצרבתי נפגמים לי אז לפני שאני הולך לקנות עוד חבילה של חמישים דיסקים שחצי ממנה תלך לפח הייתי רוצה לקבל המלצה איזה חברה מייצרת CD-R טובים לצריבה (לא DVD). אני מבקש תהיו אובייקטיבים ותמליצו לפי ידע ופחות לפי ניסיון אישי כי לא תמיד הניסיון האישי מראה את הדבר הנכון. תודה לכל מי שעוזר... (אני קונה בדר"כ Silver Line או של BenQ ותמיד אחרי תקופה של בערך חצי שנה מאוד קשה לקרוא מהדיסקים האלא ואני מאחסן תמיד את הדיסקים בסביבה חשוכה ונטולת אבק וזה עדיין לא עוזר)
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני של חברת WD דרך אתר אמאזון ארה"ב ורציתי לשאול האם תהיה אחריות על המוצר כמו האחריות שאקבל אם אקנה בארץ? המחיר דרך אמאזון זול יותר ב-500-600 ש"ח וזה משמעותי, אבל אני חושש רק בגלל עניין האחריות... ניסיתי ליצור קשר עם WD לפני שבועיים ועדיין אין מענה.. אם למישהו יש ניסיון עם העניין הזה אשמח לדעת!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
-
לאחרונה התקנתי דיסק קשיח בגודל 200 גיגה כדיסק ראשי עם מחיצת אתחול. דיסק זה שימש כרגיל כדיסק רגיל לאכסון ועבד טוב. לאחר ההתקנה הראשונה המערכת קרסה וכך קרה לאחר 3 התקנות נוספות. האפיון העיקרי של הקריסה היה אובדן מחיצת התקנה ושיבוש קבצים קריטיים. בעיית וירוסים ושאר המזיקים נבדקה ונמצאה תקינה. המחשב עובד היטב עם ההתקנה הקודמת על דיסק קשיח 80 MB של WD לאחר התייעצות עם בעל נסיון עלתה ההשערה שיתכן מדובר בבעיית חומרה הנובעת מזיהוי לא תקין של הדיסק ברמת הביוס. והשאלה היא האם משהו נתקל בבעייה דומה או מודע לפיתרון כלשהו? להלן המפרט של המחשב: (ע"י BIOS Agent Version 3.23) BIOS Date: 11/05/02 BIOS Type: American Megatrends BIOS ID: 62-2002-001199-00101111-040201-KT333-GA7VRXP1 O…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפענח את העניין הזה ולא מצליח. היה לי כונן קשיח רגיל. הכל עבד מצוין. רכשתי SSD. Patriot Pyro מאז, המחשב עובד כראוי, והביצועים לעניין. מצב AHCI פעיל, והכתיבה/קריאה = מטוס. א-ב-ל, כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק מחדש, לא קורה כלום! אפילו האור של העכבר ושל המקלדת, שבד"כ נדלקים מייד, לא פעילים. מצאתי רק דרך אחת לתקן את העניין, וזה על ידי העברת ספק הכוח למצב OFF, ואז ל ON מחדש, ופתאום המחשב מתעורר לחיים. לדעתי מדובר בבעיה של הכונן, כי המחשב לא הראה שום בעיה כזאת לפני החלפה לכונן החדש. אבל כדאי גם לשאול: האם יש סיכוי שקשור לכרטיס קול? גם הוא יחסית חדש. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קיבלתי את הכונן הקשיח מחבר, (לאחר שקרס בגלל באג BSY) ותיקנתי אותו. הכונן הגיע ממחשב בנוי של HP, כך שה firmware שלו אינו זהה לרגיל של seagate. ניסיתי לעשות עדכון גירסא, וכרגע אני על גירסא HP26. האם יש גירסא מתקדמת יותר? האם אני עדיין בסיכון שיחזור הבאג? תודה!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב נגן DVD של LG מדגם LG GWA 4161B השאלה שלי היא אם יש לו איזשהו עדכון קושחה חיוני שחשוב להתקין? ואם כן, איפה אני מוצאת אותו? תודה מראש, אושר.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות צורב DVD כי לכל החבר'ה יש וזה מביך להיות עדיין עם צורב CD רגיל. אבל הפעם האחרונה שקראתי משהו על צורבי דיוידי הייתה כשהם עלו לפחות 1500 ש"ח. ועכשיו אני מבולבל לחלוטין ככל שאני קורא יותר. שיש מלא פורמטי צריבה ורוב הצורבים תומכים רק באחד או שניים. נשמע ממש בעייתי. בכל אופן, מישהו יכול לתת סקירה קצרה על העניין ולהמליץ על צורב טוב וזול, זה יהיה נחמד.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ראיתי פוסטים דומים בעבר אך לא מצאתי תשובה חד משמעית.. הרדיסק סיגייט 250GB חיבור SATA לא מזוהה במחשב (הוצאתי אותו ממחשב אחר, שם הוא היה כונן ראשי וה-OS פתאום לא עלתה). ההרדיסק לא מזוהה במחשב בכלל, לא ב-Disk Managment ולא בביוס. ניסיתי כבל SATA אחר וחיבור SATA אחר בלוח. נשמע שהוא מסתובב ומקבל חשמל, ובאיתחול ראשון הוא מזוהה אך ה-OS לא מצליחה לעלות. אחרי ריסט נוסף המערכת עולה אבל ההרדיסק כבר לא מזוהה. הלך ההרדיסק?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של סיגייט מהסידרה ברקודה 11 ולאחרונה הכונן לא מזוהה לא בביוס ולא במערכת ההפעלה אני צריך עדכון קשוחה חפשתי באתר של סיגייט ולא מצאתי ואיך אי מתקין אותו?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי לא מזמן ורציתי לדעת אם לדיסק דיוידי אני יכול להכניס כל חומרה שאני רוצה בנפח של 4.7 גיגה או רק סרטים?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש הבדל לטובה/לרעה בין שתי הגרסאות של הכוננים? האם כדאית התוספת במחיר עבור גרסת ה studio edition לשימוש windows? (בעיקרון הבנתי שהסטודיו מתאים גם לMAC) יש לי XP עם Esata + firewire ןכמובן USB אשמח לדעת ממי שיודע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן חיצוני קשיח מתוצרת WD מדגם My Book Premium ES Edition WD5000H032. בימים האחרונים כל המחשבים בבית לא מזהים אותו. הוא כרגע מחובר בחיבור הפיירוייר שלו. איך אני יכול לדעת אם הבעייה היא בחיבור ,בחוט או במכשיר עצמו? (אין לי עוד דברים עם חיבור פירווייר). יש בכונן גם חיבור eSATA אבל בלוח האם שלי יש חיבור SATA/SATA2 ולא eSATA. האם יש מתאם שאני יכול להשתמש בו כדי שהכונן יפעל דרך חיבור זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2325&CatCode=405 בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ממחשב ישן, מותקן על ההארד דיסק הזה מערכת הפעלה של XP. (במחשב שלי מותקן WINDOWS 7) אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק הזה אבל קודם לגבות את כל המידע ממנו, חיברתי אותו למחשב שלי עם מתאם USB, נפתחו לי במחשב שלי 2 הכוננים של ההארד דיסק, מכונן D שלו אני מצליח להעתיק את כל הנתונים, אבל משום מה מכונן C שלו, של מע' ההפעלה אני לא מצליח להעתיק שום דבר, כל פעם שאני מנסה, ההעתקה מתחילה ואז פשוט נסגרת... ניסיתי הכל, לקחתי OWNERSHIP שמתי לי את כל ההרשאות על ההארד דיסק ושום דבר לא עזר... פשוט לא נותן לי להעתיק את המידע מכונן C של ההארד דיסק הזה... משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? יש איזושהי דרך אחרת להעתיק את כל המידע מכונן C של ההארד דיסק?? תודה ענקית, וסליחה …
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
-
אז ככה, *המחשב לא שלי.. יש לי 2 מחיצות במחשב ובשניהם יש אותם שמות של תיקיות (לא כולם אבל ישד כמה באותו השם..). באחד נשאר לי רק 300MB ובשניה 27GB... אני רוצה לשלב אותם בייחד שיהיו מחיצה אחת ואז יהיה לי 27.3GB פנוי.. פשוט המחשב הוא של סבא וסבתא שלי והם מסתבכים ככה... האם תיהיה בעיה לשלב אותם למרות השמות של התיקיות והכל בעזרת Partition Magic??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-