עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Eliranos,

שלום לכם, בניתי מחשב חדש עם מערך רייד 0 הכולל שני דיסקים קשיחים SATA2 בנפח 250 ג'יגה. הגדרתי הכל כיאות בביוס והתקנתי את כל הדרייברים הרלוונטיים, והמחשב כרגע מתפקד ורץ היטב עם XP. ערכתי בדיקה בתוכנה HDTACH והתוצאות שהתקבלו נראו לי קצת מוזר: Avg Read: 92mb per second Burst: 375mb per second Latency: 13ms האם התוצאות תקינות למערך המורכב אצלי? תודה מראש, אלירן.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by com555,

אמרו לי ש-כיום ההפרש בין ה sata 150 ל ide זניח ביותר. כלומר לא כדאי לחכות , ולא שווה ההפרש של 100 ש"ח ל SATA , נכון?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  3. שבת שלום ובוקר טוב לעוזרים.. ברשותי מפרט מחשב בעל 2 דיסקים קשיחים: (מפרט 1) Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 42% 3.4Ghz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1134Mhz GIGABYTE ‎GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Chieftec 550 VISTA Ultimate SP1 32Bit וברצוני להחליך את הדיסק קשיח שיש לי (250GB) לדיסק מהיר יותר.. וחשבתי או להחליף ל 150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA שהוא ממש אבל ממש יקר 900 שח או שכבר כדיי לקנות דיסק נוסף ולעשות מערך רייד? או שביכלל אין צורך בשינוי כי השיפור שאני יקבל הוא היה מינורי? השימוש לרוב הוא למשחקים אני יודעה ששינוי בדיסק קשיח ל…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by jacobra,

מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  5. שלום לכולם, אני זקוק לDOK שישרת אותי בעיקר לצפיה בסרטים בLCD שיש לי בסלון. הDOK צריך להיות בנפח של לפחות 16GB. ראיתי את הדוק הבא: ‏SanDisk Cruzer Blade 16GB‎. אבל מיד ירדתי ממנו כי הבנתי שהוא איטי להחריד. אני לא יודע עד כמה המהירות חשובה בצפיה סרט אבל ההיגיון אומר שחשוב מאוד. לכן אני מבקש המלצה לDOK מהיר וטוב עד 200 ש"ח (אם קיים חייה כזו) והאם המהירות חשובה מאוד בצפייה בסרטים? אם אני יקח אחד איטי הסרטים יתקעו? תודה!

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  6. אני אמור לקבל יום ראשון מחשב חדש, עכשיו אין לו מקום לעוד כונן קשיח (מחשב MATX) לכן אני רק רוצה להעביר כמה קבצים חשובים למחשב שלי וזה סתם יהיה בזבוז של איזה 20 דיסקים אם אני ירצה לצרוב.. השאלה שלי היא האם פשוט אני מחבר את הכונן באחד מכניסות ה SATA בלוח אם של המחשב החדש והוא יזהה אותו אוטומטי? הכוונה בנוסף לכונן שכבר נמצא ומותקן עליו WINDOWS. זה לא יעשה לי בעיות? כגון שינוי אותיות הכוננים וכדו'? אני יודע שזה שאלה דיי טיפשית אבל אני רוצה להיות בוטח

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by sheff2k1,

הבנתי שבחלק מכונני הSSD ניתן לבצע באופן ידני TRIM. למען העניין אני מדבר על הדיסקים של INTEL, שמגיעים עם איזשהם TOOLS שמפאשרים לעשות את זה. השאלה שלי היא האם מדובר בתהליך שיעילותו זהה למה שנעשה בווינדוס 7 באופן אוטומטי? כלומר, אם אני מריץ TRIM ידנית נגיד פעם בשבועיים, וגם לא מעמיס מידע בדיסק- האם הדיסק יכול "לשרוד" הרבה זמן כמו בנסיבות אידאליות בווינדוס 7?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by CaRTeR,

שלום להרדדסיק שלי יש ide של 80 גידים ולכונן דיסקים שלי 40 האם החלפת 80 הגידים בהרדדסיק ל 40 תוריד את הביצועים ? ובקשר לכונן דיסקים 40 גידים זה מה שהוא צריך להישאר איתם ? בתודה מראש .

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by אסף ב,

שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by ma4351,

ראיתי בכמה מקומות שאנשים אומרים שההארדיסקים של סיגייט של 500 ג'יגה לא טובים ובכלל שwd יותר טובים מseagate מה אתם אומרים זה נכון? אני מתלבט איזה לקנות..

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  11. שלום אני כרגע במצב דיי קריטי .חיברתי כרגע כונן של 80 גיגה לבקר חיצוני של הלוח שלי SI והגדרתי אותו בתוך הבקר במשהו שניקרא SPARE מאותו הרגע כל המידע שהיה עליו הוצפן או נמחק.אני אציין שלפני זה הפכתי את הכונן לדינמי מתוך סקרנות ולא ראיתי שום שינוי בביצועים שלו. הכונן עדיין מכיל את המידע שכן הוא לא פורמט והוא לא ריק כי רואים שיש עליו מידע בנפח של מה ששמתי עליו לפני הטעות הזו. מה עושים כדי לשחזר או להחזיר את החומר???.אשמח לעזרתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by xgamer,

שלום, יש לי כונן קשיח של 80GB, הוא משמש כ SLAVE - לאחסון נטו. מדי פעם שאני כותב אליו דברים, מופיע לי הודעת פופ-אפ של ווינדוס שאומר שלא ניתן לכתוב לנתיב הזה. עשיתי פורמט וסריקת שגיאות לדיסק, לא עזר במשהו. איך ניתן למפות באמת את החלקים הלא טובים בדיסק, ופשוט אם לא ניתן לתקן אותם, אז לוותר עליהם, שלא תהיה אפש' לכתוב עליהם. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by roeesnir,

עד 200 ש,ח. מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  14. Started by Omerino,

שלום לכולם יש לי הארד דיסק שמחובר לראוטר שהוא כונן המדיה שלי דרך הסטרימר בוקסי אני נכנס לכונן לספריית הסרטים הבעיה היא שחלק מהסרטים מופיעים כרבע מהגודל שלהם ולכם לא ניתן לנגן אותם עד הסוף כאשר אני נכנס ממחשב אחר לכונן הסרטים נראים בסדר מישהו מכיר את הבעיה? עצות/פתרונות יתקבלו בברכה עומר.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by -Tal-,

אהלן ה 5000AAKS שנרכש לפני כ 3 שבועות ממשיך לעשות לי רעש כל כמה דק'. הרעש מזכיר רעש של כונן דיסקטים FLOPPY... מה יכולה להיות הבעיה? אוכל לממש אחריות ולהחליף באחד אחר? תודה..

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by pure perfection,

קניתיי היום דיסקים DVD+R DL , עכשיו אני מנסה לצרוב אבל הצורב עושה בעיות ולא רוצה לצרוב המדיות בנפח 8.5G , הצורב הוא LG GSA-4167B . מה יכולה להיות הבעיה ?? זה יכול להיות בגלל שהצורב ישן?? תודהה

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by avr132,

שלום לכולם מישהו שמע-מכיר את החברה simmtronics של הארדיסקים אשמח לקבל חוות דעת או מה יותר כדי סיגייט או סימטרוניקס 1 מהשניים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by Thunder-Head,

ההארדיסק SATA שקניתי לא מזמן היה מג'ומפר על Disable Spread Spectrum Clocking. יש גם אפשרות לג'מפר את ההארדיסק שיהיה PM2. קודם כל מה אלה הדברים האלה אם מישהו יודע, והאם אני צריך לשנות את הג'אמפר או פשוט לא לגעת ולהשאיר אותו איך שזה ?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by adirze,

שלום, רציתי לשאול איך ההארדיסק הזה samsung HD103UJ הבנתי שהוא בנוי על טכנלוגיה חדשה אם אפשר לקרוא לזה ככה. הינה קישור לדף מהאתר של סאמסונג: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=63&model_cd=249&ppmi=1155# איך הוא בהשוואה למתחרים seagate ו-WD? תודה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  20. קיבלתי את הכונן הקשיח מחבר, (לאחר שקרס בגלל באג BSY) ותיקנתי אותו. הכונן הגיע ממחשב בנוי של HP, כך שה firmware שלו אינו זהה לרגיל של seagate. ניסיתי לעשות עדכון גירסא, וכרגע אני על גירסא HP26. האם יש גירסא מתקדמת יותר? האם אני עדיין בסיכון שיחזור הבאג? תודה!

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by sEEdy,

אני מעוניין לקנות כונן SSD רק בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה. אני לא מעוניין להוציא יותר מידי כסף מכיוון שזה רק למערכת הפעלה והנפח לא צריך להיות כל כך גדול, מה ה SSD הכי מומלץ בתקציב של עד 400 שקל מקסימום רק בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה? תודה לעוזרים

22. Seagate מצד אחד, Kingston מהצד השני וסטארט-אפ קוריאני מסקרן בשם Fadu ביניהן לכתבה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  23. עם הספק שלי מגיע כבל SATA... הSATA2 יעבוד איתו נכון ? כי לפי מה שהבנתי זה אותם מידות רק התעבורה שונה...

24. הבנתי שלפעמים הלוח-אם/ביוס לא תומך בכוננים קשיחים בעלי נפח גדול מאוד, ולפני שאקנה כונן קשיח בנפח של 2TB, אני מוכרח לוודא שהמחשב שלי יתמוך בנפח הזה. הלוח-אם שלי הוא: P5QPL AM האם הנפח הזה ייתמך ללא בעיות, והאם יש דרך לוודא את זה דרך הביוס, רק ליתר ביטחון? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  25. אהלן יש לי 2 HD וסידירום וצורב אבלללללללל יש לי גם SCSI נראה לי אני יכול לחבר עוד HD? הסיבה היא שכמו שאמרתי יש לי שני HD אחד 60 אחד 80 ה60 הוא למדיה והוא נגמר לי אז מה שאני רוצה לעשות זה לקחת HD מסכן של 15 גיגה להתקין על ווינדוס ולעשות את ה80 שהוא כרגע הראשי לHD המדיה שלי ואת ה60 למשחקים והורדות אז אני יכול לחבר עוד HD? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים