אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ומישהו מכיר את החברה Precisa? ראיתי הם מוכרים 300 דיסקים לצריבה של 700MB ב 270 שקל.
-
HDD: Mobile 2,5" 500 Gb 5400 SATA Hitachi 8МБ Travelstar (NCQ) (HT0A57915) HDD:500 Gb 5400 (2.5") USB 2.0 Samsung 8 Mb, White (HXMU050DC/GW2) HDD: Mоbilе 2,5" 500 Gb 5400 SATA Samsung 8Mb HM500JI
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128951 איך הוא? יש לי הארדיסק 60 ג'גה דיי ישן 2מגה באפר IDE זה בסדר שאני אוסיף את הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לחבר שלי p 2 400MHz האם הוא יכול להוסיף צורב שיעבוד כמו שצריך ? האם לא תיהיה בעיה אם זה ? האם הוא יכול להחליף את ההרד דיסק שלו ( 8 GB) להרד דיסק חדש כמו westren digital 80 GB ? תודה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קרוב מאוד לרכישת מחשב חדש ואני מתלבט בין שני צורבי DVD: Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA / Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 או צורב,לא שחור, אחר: http://tms.co.il/index.php?cPath=86_70_92 אין לי צורך ב-LS. מה עדיף לדעתכם? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
עשיתי image (דמות ראי) של דיסק קשיח האם image הוא פורמט אוניבסלי , כלומר האם אני אוכל לפתוח את ה-image עם תוכנות אחרות כמו ghost ולגשת אל הקבצים או שכול image הוא ספיצפי לתוכנה שיצרה אותו?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
Seagate מצד אחד, Kingston מהצד השני וסטארט-אפ קוריאני מסקרן בשם Fadu ביניהן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לא מזמן (4-5 חודשיים) קניתי הארדיסק WD 160GB 7200RPM 8MB JB ופיתאום היא התחיל לעשות רעש מטורף בסירוגין כאילו הוא עוד שניהה מתפוצץ זאת בעיה טכנית או משהו אחר בבקשה תעזרו לי ( האם האחריות בתוקף בנושא הזה?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש הבדל לטובה/לרעה בין שתי הגרסאות של הכוננים? האם כדאית התוספת במחיר עבור גרסת ה studio edition לשימוש windows? (בעיקרון הבנתי שהסטודיו מתאים גם לMAC) יש לי XP עם Esata + firewire ןכמובן USB אשמח לדעת ממי שיודע! תודה!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום ברשותי כונן של LG מהדגם שכתבתי למעלה, GH24NS50.. בעבר הצלחתי לצרוב דיסקים כפולי שכבה אבל היום לא ! כשאני מכניס דיסק כפול, הכונן מהבהב, המחשב נתקע כשאני לוחץ על הכונן או עושה משהו שקשור לכונן, תוכנות צריבה גם כן נתקעות... המערכת הפעלה שלי היא WIN7 ULTIMATE 32BIT אני לא יודע מה הבעיה, כל היום ניסיתי למצוא אותה.! החלפתי כוננים עם כונן ליטאון ישן שיש לי שגם הוא תומך בשכבה כפולה, שידרגתי גירסא.. מחקתי תוכנות של התקנים ווירטואלים כמו דמון טולס (IMGBURN מצא עם זה איזה בעיה.. משהו SPDT) בקיצור אני כבר ממש נואש, חושב כבר על לפרמט את המחשב.. וזה ממש נורא לגבות עכשיו 250 גיגה. ! בבקשה עזרה אני נואש כבר..
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה בדיוק לפתוח על הנושא הזה אשכול אז בבקשה להעביר אם זה לא קשור לכאן. אני רוצה לקנות SSD מחו"ל ומכיוון שsandisk זו חברה ישראלית רציתי לדעת אם אני יכול לקנות SSD מחו"ל אם אחריות יצרן(במקרה הזה sandisk) ולממש את האחריות בחנויות שלהם בארץ במקום יצרנים אחרים שצריך לשלוח את המוצר בחזרה לחו"ל על מנת לקבל תיקון. מי שיודע מאוד יעזור לי
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, אני לפני שידרוג כללי של המחשב שלי והחלק היחיד שנשאר לי הוא הצורב. בגלל שאני כב מחוץ לתחום המחשבים כבר כמה שנים, אין לי מושג אם צורב SATA יתאים למערכת שלי המערכת שלי היא: A64 3000+ ASUS K8V-SE Deluxe Sapphire X1600PRO 512MB AGP Twinmos 512MB DDR400MHZ מה שאני מחפש הוא צורב טוב ויעיל שיתאים ללוח האם שלי, טווח המחירים שלי נע בין 150-250 שקלים אני בנאדם שלא מתפשר על איכות, ולכן אני מחפש צורב שמבחינת עלות/ביצועים/איכות יתאים לי תודה מראש,Visual_boy
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי דיסק שהכונן שלי לא מצליח לקרוא. הוא מצליח לקרוא דיסקים אחרים וגם DVD, אבל דווקא את זה שאני צריך הוא לא. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עובד יופי. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
ככל הנראה הלך לי ההארדיסק (20GB, מיותר לציין כמה שהוא ישן) והופתעתי לראות את המחירים המגוחכים של ההארדיסקים כיום. אין לי צורך ב500GB ואני מאמין שגם חצי מזה אני לא אנצל. מצד שני, ההבדלים כל כך קטנים ואני מאמין שזהו הארדיסק לטווח ארוך מאוד. נכון לעכשיו המחשב שלי: 2.8C 2x256mb pc3200 9800p abit ai7 אני מתכנן בשנה הקרוב לקנות מחשב. אני עדיין לא יודע אם אני אלך על מחשב משרדי (או צרכי סרטים-מוזיקה) או על מחשב MID-END או מעט יותר מזה. (העניין הוא מאז הגיוס לא יצא לי לגעת במשחקי מחשב, ואני לא יודע באמת איך השחרור ישפיע על כך בעוד 3 חודשים) בכל מקרה ההארדיסק ישמש את המחשב הבא שלי כמובן, כך שרצוי שיתאים מבחינת טכנולוגית (תמיכה באפשרויות מתקדמות יחסית) בכל מקרה לא מתכנן על מפלצת ביצ…
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה בגודל 2.5" כי אני מתכוון לנייד אותו. התקציב נכון לעכשיו הוא 500 ש"ח פלוס מינוס. מצאתי את זה בזאפ (זה הדיסק הכי זול). איך זה? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767649 תודה רבה, ערן.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לDOK שישרת אותי בעיקר לצפיה בסרטים בLCD שיש לי בסלון. הDOK צריך להיות בנפח של לפחות 16GB. ראיתי את הדוק הבא: SanDisk Cruzer Blade 16GB. אבל מיד ירדתי ממנו כי הבנתי שהוא איטי להחריד. אני לא יודע עד כמה המהירות חשובה בצפיה סרט אבל ההיגיון אומר שחשוב מאוד. לכן אני מבקש המלצה לDOK מהיר וטוב עד 200 ש"ח (אם קיים חייה כזו) והאם המהירות חשובה מאוד בצפייה בסרטים? אם אני יקח אחד איטי הסרטים יתקעו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום, כשהדיסק הקשיח עובד חזק אז הוא משמיע רעשיי "גירגור" שכאלו... עד כמה שזכור לי שקניתי את הדיסק הקשיח (לפני 4 שנים לערך) הוא לא היה משמיע קולות כלשהם. האם זה תקין?, האם זה אומר משהו על מצבו של הדיסק הקשיח? מדובר ב Maxtor 6Y080M0 80 GB
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהן יש לי שני HD אחד 80 גיגה אחד 60 גיגה לפני חצי שנה בערך נגמר לי המקום במחיצת המדיה שלי אז עשיתי שכל HD 60 גיגה יהיה למדיה אבל עכשיו גם זה נגמר לי ויש לי בC וD גיגות שאני לא משתמש בהן עם מג'יק פרטישיין אפשר להעביר גיגות פנויות רק בין מחציות שנמצאות על אותו HD ולצערי מחיצת המדיה היא על HD משלה אז אי אפשר מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה על צורב DVD שישמש ככונן CD יחיד במחשב בגדול מהירות הצריבה/קריאה לא חשובה לי רק שיחזיק כמה שיותר זמן תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מהו הדיסק קשיח הכי זול שיקבל 5.9 בexperience score של ויסטה? רצוי 160 גיגה אבל אפשר גם 80. ואם אפשר לפרט בכלליות איזה מפרט צריך להיות לדיסק (כמו זיכרון נדיף וRPM) כדי שיקבל 5.9 בבדיקה של הויסטה.
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לאחרונה שאל אותי חבר אם אפשר לעשות RAID בין SATA ל-IDE. אמרתי לו שלא נראה לי - צריך או 2 IDE או 2 SATA. אבל... ליתר בטחון אני רוצה לוודא - אפשר לעשות RAID בין כונן IDE לכונן SATA? תודה.
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שאלה לגבי זיכרון DRAM של SSD : יש לי PATRIOT SSD 120GB ויש לו DRAM 32MB SDR מה זה SDR ? זה SDRAM ? זה ממש ישן לא ? זה מהתקופה של הפנטיום 3 והנפח 32 מגה ? ו SAMSUNG EVO860 יש DRAM של 512MB DDR4 יכול להיות שההבדל במהירות זיכרון ובנפח כל כך גדול?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה לינק לכתבה על הצורב: http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=CeBIT+2003+Show+Coverage&index=10 אודה מאוד למי שיסביר לי מה כל הטכנולוגיות שכתוב שמה, לא ממש הבנתי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כותרת. מצטער אם זה לא שייך לפורום הזה. השאלה שלי מבוססת על האתר http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם? לא כל הצורבים תומכים בשניהם? איך אני יודע איזה דיסקים לקנות? תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-