אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אפשר לחבר HD חיצוני ולהריץ משם סרטים דרך הPS3 אם כן איך ואפשר המלצה על HD חיצוני טוב תקציב 500+
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב החדש כבר אצלי, וההרכבה בעיצומה אני צריך הסבר כללי על מה זה RAID איך גורמים לו לפעול וטיפים כללים לגביי השיטת עבודה. ההארדיסקים שלי הם WD 80GB 8MB buffer SATA2
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בשכבה יחידה ה + נעשו נפוצים יותר, למרות שבעיקרון לא אמור היה להיות הבדל. האם ב DL יש הבדל מלבד תמיכת הכוננים?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק.. 160 ג'יגה.. חיבור סאטא .. (האפור הרחב ..) אני חיברתי למחשב.. הווינדוס עלה הוא זיהה אותו ואמר שהוא מותקן והכל בסדר (ובאמת בDEVICE MANGER ראיתי שהוא מותקן והכל בסדר איתו) הוא מותקן כסקונדרי .. (הישן זה המאסטר כאילו..*) למה אני לא רואה אותו במחשב שלי ? מה צריך עוד לעשות בישביל שאני יוכל להשתמש בו ?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לא יודע שמעתי כונן קשיח עם פלטה אחד זה טוב. משהו יכול להסביר לי על זה? D: תודה!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח עד 250-350 שקל, הכונן ישמש מחשב נייד [ASUS EEE PC], אני מעדיף שיהיה כמה שיותר מהיר, ז"א 7200RPM ובאפר כמה שיותר גדול. כמו כן הכונן יתחבר דרך חיבור USB למחשב, תודה רבה. [ולפחות 160 GB].
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שמתי לב למשהו מוזר (לפחות לי , כי אני חדש בתחום ה RAID) , כשאני שם מערך RAID בביוס (לא קבעתי עדיין כוננים לRAID האם זה בגלל זה ) ? כשאני נכנס להתקנה של הWINDOWS XP , הוא רושם לי שלא נמצאו כוננים קשיחים (אך במידה וקיימת מערכת הפעלה היא עולה) . אחרי שאני מוריד את מערך הRAID מהביוס [No-raid] , אפשר להתקין תמערכת הפעלה . (במידה ואני יתקין תמערכת הפעלה ללא RAID , ואז יעשה מערך RAID , כל המידע ימחק ואז לא תהיה מערכת הפעלה ) . אז ככה , האם לא נמצאו כוננים בהתקנת מערכת הפעלה בגלל שלא קבעתי דרך התוכנה של הרייד בתור מה ישמשו 2 הכוננים ? ואם לא בגלל זה , איך ניתן להתקין ווינדוס על מערכת RAID ? תודה , ואני חושב שבגלל שלא קבעתי כוננים .
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
יש לי לוח P965-S3 של GIGABYTE עם BIOS F12, כרגע מוגדר RAID 1 עם שני כונני 500GB (כמו שרשום במפרט) אני שוקל להחליף את המעבד שלי לדגם שיצריך עדכון BIOS, האם הדבר עלול לפגוע בRAID הקיים? (בחומר).
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בכונן חיצוני לגיבוי והעברת קבצים וראיתי את הכונני 2.5 האלה שנראו לי די אטרקטיביים אני מעוניין בכונן נטו בלי שום תוכנה בתוכו עיצוב לא משנה לי כל כך למרות שיהיה נחמד אם הוא לא ייראה כמו שדכן אם שכחתי לציין משהו תגידו ואוסיף פרטים תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 HD וסידירום וצורב אבלללללללל יש לי גם SCSI נראה לי אני יכול לחבר עוד HD? הסיבה היא שכמו שאמרתי יש לי שני HD אחד 60 אחד 80 ה60 הוא למדיה והוא נגמר לי אז מה שאני רוצה לעשות זה לקחת HD מסכן של 15 גיגה להתקין על ווינדוס ולעשות את ה80 שהוא כרגע הראשי לHD המדיה שלי ואת ה60 למשחקים והורדות אז אני יכול לחבר עוד HD? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שניים חיצוניים או לחילופין שניים פנימיים וקופסא לחיבור חיצוני. אני רוצה נפח של 2TB ממשק USB, אם יהיה רשת זה נחמד, לא צריך eSATA. אגב, אני יכול לקנות מNEWEGG אם זה עוזר מבחינת המבחר. חשבתי על: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817173043 + http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136514 על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
טוב מדובר כב שעון שהוא גם DISK ON KEY 128MB השעון היה על השולחן והיה גם מברג עם מגנט זה היה ממש קרוב אחד לשני מהר הזזתי אבל לא מספיק מהר שאני מכניס את השעון למחשב הוא רואה אותו אבל שאני בא להיכנס לכונן הוא לא נותן הוא אומר "נא נכנס דיסק לכונן " ושאני בא לאתחל אותו הוא רושם שלי בלשונית של הקיבולת "קיבולת לא ידועה " בימקום 128MB יש משהו לעשות ??? :'( אני חושב שאולי נימחק לו ה BIOS של DISK ON KEY חיב להיות לו איזה רחיב שרשום שם הקיבולת יש מצב להוריד איזה FLASH לשעון ולסדר אותו זה שעון של חברת XONIX
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
זו תמונה מנירו על פרטי הצורב : http://forums.ort.org.il/files/306/1732223/9753736.jpg יש שם גם את גירסת הקשוחה, האם היא הכי מעודכנת ? ואם לא מה הכי מעודכנת. פשוט אני ממש לא מרוצה מזמן הצריבה ואני מנסה לראות בעיה בעיה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי ISO שתופסים מלא נפח בכונן. הייתי שמח לצרוב אותם אבל בשביל זה צריך דיסקים בגודל 8.5 ג'יגה. אז אולי עדיף כבר לקנות כונן חיצוני בגודל של איזה 500 ג'יגה ולשים בו את הכל?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום! מה הסיבה שאני לא מצליח לפרמט מחיצת c במהלך התקנת ה win ליותר מ 9 גיגה (הוינדוס מנסה לפרמט ואז מודיע על שגיאה ורק אחרי שאני מוריד את גודל המחיצה הוא נותן לפרמט..). המוזר הוא שאני מצליח לפתוח את המחיצה לכמה שאני רוצה אחרי ההתקנה בעזרת partition magic. הדיסק שלי הוא wd 80 sata. התופעה קוראת מיום רכישת הדיסק כחדש. תודה .
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי SanDisk 8GB שנקנה בסין. הפסקתי פרמוט שלו באמצע ומאז אני לא מצליח להשתמש בו. ב-Windows הוא מזוהה אך מוגדר כמוגן בפני כתיבה. ניסיתי ב-Linux אך הוא לא מזוהה שם. מה אפשר לעשות בכדי להצילו?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
או שהוא כבר פה? האמת שאני מחכה כבר יותר מחודש שהWD20EADS יגיע ועדיין אני לא רואה אותו בשום מקום בארץ (כידוע הארדיסק רצוי לקנות מסודר ועם אחריות) עם המזל שלי איך שאני אקנה 1.5TB הוא יגיע..
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ממחשב ישן, מותקן על ההארד דיסק הזה מערכת הפעלה של XP. (במחשב שלי מותקן WINDOWS 7) אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק הזה אבל קודם לגבות את כל המידע ממנו, חיברתי אותו למחשב שלי עם מתאם USB, נפתחו לי במחשב שלי 2 הכוננים של ההארד דיסק, מכונן D שלו אני מצליח להעתיק את כל הנתונים, אבל משום מה מכונן C שלו, של מע' ההפעלה אני לא מצליח להעתיק שום דבר, כל פעם שאני מנסה, ההעתקה מתחילה ואז פשוט נסגרת... ניסיתי הכל, לקחתי OWNERSHIP שמתי לי את כל ההרשאות על ההארד דיסק ושום דבר לא עזר... פשוט לא נותן לי להעתיק את המידע מכונן C של ההארד דיסק הזה... משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? יש איזושהי דרך אחרת להעתיק את כל המידע מכונן C של ההארד דיסק?? תודה ענקית, וסליחה …
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום דיסק קשיח IDE חדש, אבל ווינדוס לא מזהה אותו. חיברתי אותו לספק כח, החיבור הזה עם ה4 פינים, אם אינני טועה צבעי הכבלים שלו הם שחור-צהוב-צהוב-אדום. אחרי זה חיברתי אותו לחיבור IDE שמשותף לו ולכונן DVD. אחרי זה הדלקתי את המחשב, וראיתי שהווינדוס לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה? צריך להגדיר איזה משהו שלא הגדרתי? תודה, Zzzz
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב עליהם הצורב מוציא אותם החוצה הוא לא מזהה אותם כנראה מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
חבר שלי נוסע לסין בקרוב, ורציתי לנצל את ההזמנות ולקנות בזול(אם זה אכן יותר זול) כמה דברים... למישהו יש מושג אם הם יותר זולים שם? או שזה אותו חרא כמו בארץ? למשל disk on key יהיה יותר זול משמעותית? (אם אפשר מחירים ספציפיים אז אני מודה מראש).
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי הרדיסק SATA אחד ועוד אחד רגיל. הבעיה היא שאם אני מג'מפר את הHD שלי לMASTER המחשב אינו מזהה את הHD (שעליו מותקן הווינדוס) והוא מזהה אותו רק בSLAVE. מה אפשר לעשות והאם זה עקרוני שהוא מוגדר כSLAVE? תודה
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה בגודל 2.5" כי אני מתכוון לנייד אותו. התקציב נכון לעכשיו הוא 500 ש"ח פלוס מינוס. מצאתי את זה בזאפ (זה הדיסק הכי זול). איך זה? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767649 תודה רבה, ערן.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-