עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ivan Crazy,

מה זה RAID ואיך זה פועל?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. Started by gshhar,

כשאני צורב(יש לי נרו 5) אז יש דבר שנקרא RECORDER BUFFER LEVEL זה משהו באחוזים,מה זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 114508534,

אתמול הצורב איסיר הישן שלי שבק חים ועכשיו אני מעוניין לקנות צורב חדש. אז בדקתי מחירים וראיתי הרבה צורבים זולים שכתוב לידם RETAIL , אז מה זה ?

• 12 תגובות
    • 11.6k צפיות
  4. Started by ~Zeus~,

האם SATA 2 הוא שיפור של SATA? האם SATA 2 זה הארד דיסק בכלל? ומה ההבדלים בין SATA לSATA 2? אשמח אם תעזרו לי!

5. Started by drorhazan,

אני אוטוטו מסיים את הקורס בג'ון ברייס, וגם ככה כואב לי על השיעור של המעבדים שפספסתי. יש הרבה חומר שאצטרך לקרוא ב- hwzone ובאתרים אחרים באינטרנט ע"מ להשלים את הפער בין מה שאני יודע מהקורס לבין מה שקורה בשטח כרגע. אני גולש כרגע באתר של compusa, בחלק של ההארד דיסקים ויש לי שאלה: מה זה 7200.10 ו- 7200.11 ומה ההבדל ביניהם? מה זה SATA-300? יש את אלה אצלנו בארץ? אני מכיר רק SATA ו-SATA2? אני אהיה בניו יורק ובוושינגטון DC בסוף ספטמבר. אם יש לכם מקומות נחמדים לגיימרים כבדים וותיקים/שקשורים למחשבים, חומרה ומשחקי מחשב להמליץ עליהם, זה המקום. אני גם אשמח לשמוע תשובות לשאלה האם כדאי לי לקנות קונסולה כלשהי שם ו/או לשדרג את המחשב המעפן שאני מקבל מג'ון ברייס (קניית רכיבי חומרה עבורו) …

6. היי, אני טס לאמריקה בקרוב ורציתי לשאול אם שווה להביא משם הארדד-דיסק בגלל החאריות... כאילו ה3 או 5 שנים אחריותעל הארד-דיסק שאני קונה בחול תקפות גם בארץ??? ואני לא יודע אם לקנות WD או סיגייט י הבנתי שמבחינת רעש הם אותו דבר או שסיגייט יותר שקט... 8MB באפר יש גם לסיגייט, ושמתי לב שלסיגייט יש SATA II וכתוב שהוא משפר את הביצועים של SATA רגיל בעד 20 אחוז... http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=14&manufactory=1305&DEPA=1&sortby=14&order=1 פה זה ההארדם של סיגייט... אני רוצה 120GB... ופה זה של WD... אני אל רוצה להשקיע יותר מ120 דולר... והאם זה משנה אם אני קונה ריטייל או OEM? כי יש הבדל די גדול במחיר... אני קונה מהחנות הזאת.. http:…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by Booobb,

ראיתי שהמושגים האלה מיוחסים לכוננים קשיחים, אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על כל אחד מהם. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by GREATTHUNDER,

אני כל הזמן נתקל בHDים שיש להם חיבור SCSI, הבנתי שהSCSI הוא חיבור שמיועד לשרתים וכאלה אבל לא הבנתי מה ההבדל העקרוני בינו לבין הIDE ? נגיד שיש לי ביד דיסק SCSI 20GB יש לי מה לעשות איתו בכלל או שאני יכול לזרוק אותו לפח? מישהו יכול בבקשה להסביר בפירוט מה זה SCSI?(וגם להסביר למה הוא מיועד ולמה משתמשים בו ולא בIDE רגיל) בתודה,

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by multicore,

http://en.wikipedia.org/wiki/SecurDisc

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לדעת מה זה אופצית ה S.M.A.R.T מה ראשי התיבות אומרות, מה זה עושה, איך זה משפיע? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DXT,

זה אמור להיות ???ATA... מה זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yuuu,

שלום לכולם, מדובר במפרט שבפרופיל - רציתי לדעת מהו UDMA66 והאם הכונן הקשיח והלוח תומכים בו. הבנתי שהאופציה לUDMA66 מבוטלת כברירת מחדל וניתן לאפשר אותה. על כן הייתי מעוניין לדעת האם המפרט תומך והאם יש הבדל בביצועים, ועד כמה הוא ניכר. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by eitanbts,

קניתי את הצורב הזה LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED מה אומר DOUBLE LAYERED ? THX

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. Started by AboveBeyond,

אהלן , שמדברים פה על הארד דיסקים ירוקים שהם כביכול יותר איטיים ואומרים שהם טובים למטרות אחסון מה זה אומר אחסון? אחסון מידע ולא לגעת בו ? או אחסון שירים סרטים ותמונות בשימוש יומיומי ? תודה!

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by parker8,

סליחה על הבורות... אבל שמעתי את המושג הרבה ועניין אותי מה זה? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bigdady,

יש לי liteon 52x32x52 ואני מצליח לצרוב מקסימום במהירות 40 כי הnero כותב לי שהמקור הוא איטי מדי מה זה אומר? גם בבפאר של הקריאה הוא מגיע ל43 מקסימום נ.ב הכל עומד על dma , הצורב עומד על master ,שום תוכנה לא עובדת במקביל הדיסקים הם של סלוויר ליין x48

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  18. מה ההבדל בין 2 מגה ל- 8 מגה ? איך הם תורמים למהירות ? ??? תודה...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by roeiw,

:s05:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dot com,

ראיתי פה באתר כמה פעמים DMA אבל מה זה בדיוק ???

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by geebor,

שלום, בשעה טובה אני רוצה להרחיב את המשפחה ולקנות הרד דיסק חדש. אני מסתכל באתר של אחת החברות המוזלות ורואה שני דברים בטווח המחירים שלי: ‏500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS‎ ב-285 שקל ו- ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS‎ ב-355 שקל על פניו ההבדל הנראה לעין הוא intellipower מול 7200rpm. זה הבדל של 70 שקל גם, שזה בכל זאת כסף ביחס לכמה שכל הכונן עולה. אז נשאלת השאלה מה זה בדיוק intellipower, מה המהירות סיבוב של אותו כונן (הרי לא יכול להיות שאין לו מהירות סיבוב...), ומה יותר כדאי? תודה!

• 4 תגובות
    • 8k צפיות
  22. Started by daniel8298,

יש בכוננים קשיחים תכונה שנקראת TLER, מישהו יכול לפרט ולהרחיב על התכונה הזאת, מהי? מתי היא בדיוק באה לידי ביטוי, ואיך? תודה.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  23. Started by G-BOY10,

לדוגמא אם קונים הארד דיסק שה-Cache שלו זה 8MB אז במה זה יותר טוב מהארד דיסק בעל 2MB Cache ??

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by natan805,

יש לי שני דיסקים קשיחים ובלוח שלי gigabyte ‎750‎ pp5‎ u3‎ ‎‏ יש הרבה חיבורי סאטה2 חלק מהם מגדירים את הקשיח כמסטר וחלק כסלב. השאלה מה זה הslave ‎‏ הזה ואיך מומלץ לי לחבר את שניהם.האם שניהם מסטר או שאחד מהם סלב.יש דיסק קשיח אחד מהיר שבו הוינדווס שזה הגירסה השחורה של ויסטון דיגיטל ב1 טירה בית. והשני של סמסונג ישן אבל במהירות של 7200

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by spide220,

מה זה ביט סטפינג? בצורבים ? מה זה?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים