עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SensatioN,

שלום, יש לי צורב pioneer 111d אני צורב די הרבה בדיסקים רב פעמיים פתאום יום אחד אני רוצה לצרוב זה לא מזהה שזה דיסק רב פעמי, חשבתי אולי הלך הדיסק קניתי חבילה של ורבטים רב פעמיים הצבעוניים האלה וגם לא עובדים, כאילו אפשר לצרוב עליהם אבל רק פעם אחת ואחר כך אי אפשר למחוק אותם. היה לי נרו 8 מחקתי אותו התקנתי נרו 7 לא עובד , ניקיתי את המחשב מכול הקבצים של נרו ולא עובד :-\ מה אני יכול לעשות ?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. קניתי wd elements 1.5tb. התקנתי, בדקתי, הכל בסדר. כשאני בא לכבות את המחשב בלילה, אני מגלה שהנורה האחורית של הדיסק מהבהבת ומאירה את כל החדר(זה לא עוזר הרבה שהיא בחלק האחורי, יש השתקפות מהקיר). מובן שאי אפשר לישון ככה, אז ניתקתי אותו מהחשמל. שתי אופציות עולות לי בראש: 1) המהנדסים של WD מפגרים(אפשרי בהחלט) 2) משהו לא תקין(לא סביר לדעתי) אני יודע שמדובר בכונן נפוץ מאד. מישהו נתקל בזה, יודע האם זה נורמלי, וחשוב מכך: האם יש דרך לכבות את זה? אולי איזו תוכנה של WD?(לא מצאתי משהו כזה באתר שלהם)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום , אני מחפש כונן 2.5" בין 500 ל-1000 G במחיר של כ-500 ש"ח מה דעתכם על הכונן הבא: http://www.skypc.co.il/sg_product~905M3640~141~0.htm אני לא מכיר את החברה אבל זה USB3 , או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEB0DF699&cfm=1575B269 במחיר של 669 ש"ח (צריך להחזיר תשובה עד מחר) אשמח לקבל חוות דעת . תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה לעשות מערך RAID 0 ואני משום מה לא מצליח... הלוח שברשותי הוא. asus p5w dh deluxe אם מישהו יכול להסביר לי איך אני אשמח וגם לדרך לעשות זאת דרך הווינדוס.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by parker8,

טוב השאלה שלי כך. הורי קנו לי באופיס דיפו חבילת דיסקים של DVD של חברת TEAC ועל האריזה היה רשום "דיסקים הניתנים להדפסה" והצד שבו ניתן לכתוב היה לבן וריק. אמממ... מה זה אומר? האם זה צורב מיוחד שחוסך את הכתיבה עם העטים המיוחדים? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by p_uriel,

שלום, קיבלתי את המחשב. הדלקתי, עבד. הרצתי True Image כך שאם יהיו בעיות בעתיד - תמיד אוכל להגיע לנקודת זמן נוכחית. הרצתי עדכוני WINDOWS. הוריד, התקין, הלכתי לאכול, חזרתי, ואני רואה שיש הודעת דוס שלא מזהה את ה Boot device. נראה שהוא לא מזהה שיש SSD. פתחתי את המארז, הסרתי את ה SSD והחזרתי, אך הוא עדין לא מזהה את ה SSD. באתי להריץ True Image, אך הוא כותך שאין שום איחסון על המכשיר. מה עושים? האם יכול להיות שמשהו השתבש בביוס, ויש להגדיר מחדש את ה SSD? עשיתי גם איחזור ברירת מחדל לביוס, אבל זה לא עזר. הוצאת את הסוללה של הביוס. המתנתי כמה דקות. החזרתי. לא עזר. רצ"ב צילומי מסך מהביוס. https://dl.dropboxusercontent.com/u/766…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by smalul,

חברי הפורום שלום. לפי ההמלצה שקיבלתי בפורום זה, קניתי היום את ה SanDisk Cruzer Micro 2GB. אני רוצה להריץ עליו בדיקות ביצועים (benchmark), ולהוסיף את התוצאות לסטיקי שבפורום זה. לצורך זה, הורדתי את הגירסה החינמית של SiSoftware Sandra (גירסת Lite XI.SP1a) והרצתי את בדיקת ה Removable Storage. הבעיה היא שהבדיקה אורכת יחסית הרבה זמן (כמה דקות), ולפעמים היא נכשלת/מייצרת שגיאות (גרף התוצאות נפסק באמצע או נופל ל 0). להלן 3 תוצאות שונות שקיבלתי עם ה DOK שלי: בדיקה ראשונה: בדיקה שניה: בבדיקה זו גרף התוצאות נקטע באמצע. שימו לב שכאן יש פחות תוצאות. בדיקה שלישית: בבדיקה זו פירמטתי את הכונן (בבדיקות הקודמות שמתי קבצים על ה DOK) והעברתי אותו לחריץ USB אחר. בנוסף לשלושת הבדיקות הנ…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  8. קניתי דיסק st4000dm000 של סיגייט. יש לי ווינדוס 7. כשניגשתי לdisk management על מנת לאתחל, אני רואה שהדיסק מחולק בעצם לחלקה אחת של 2048GB ואחת של 1678. האם כך זה אמור להיות? האם יש דרך סטנדרטית לאחד אותן? אני זוכר שלפני שנים, כאשר הדיסקים הראשונים בנפח 4TB יצאו לשוק, נאמר שזה בעצם "שני דיסקים בחבילה אחת" או משהו בסגנון הזה. האם זה המקרה פה? אציין גם שמופיעה לי אופציה של convert to GPT disk, בניגוד לdynamic disk. אין לי שמץ מזה זה אומר ואם זה קשור. שאר הדיסקים שלי נמצאים כבר במצב של GPT, בעוד שהחדש מוגדר כdynamic. מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by 659zzz,

שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה כונן קשיח לקנות... תמליצו לי בבקשה אמרו לי w.d טובים עכשיו הבעיה שאני רוצה שהrpm תהיה גבוהה משהוו כמו 10000 אבל זה יקר מאוד יהיה הבדל בין 10000 ל7500??

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. קניתי NEC 3550A מksp בת"א וחיברתי אותו למחשב במקום כונן DVD רגיל שהיה לי (עכשיו יש לי צורב רגיל +הצורב DVD שקניתי ) אחרי שחיברתי אני מדליק את המחשב (בלי לגעת בביוס) והוא רושם בעיה : boot failure please insert a boot diskatte to drive a press any when ready אחרי שהוא עשה לי את הבעיה בדקתי בביוס והצורב DVD מוגדר כמסטר והצורב הרגיל מוגדר כסלייב ההארד דיסק שלי הוא IDE (שאלו אותי את זה בפורום אחר אז כבר רשמתי) יש למישהו דרך לפתור את הבעיה שלי ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by stas12,

שלום. הסידירום שלי הלך אז אני רוצה לקנות כונן DVD... אני זוכר פעם הכונני דיוידי היו מוגבלים ל 5 אזורים (REGIONS).. האם עכשיו הם כבר מולטיזון או שעדיין אפשר להחליף איזור רק 5 פעמים?? *אני מדבר על DVD של טושיבה. בכלליות איך הכונן? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. משפחת ה-Source החדשה תואמת את שמה עם ביצועים צנועים יחסית - אך גם מחירים מומלצים שנמצאים בתחתית השוק, לשמחתנו לכתבה

13. Started by Lanzar,

שלום לכולם הדגם של הלוח הוא GA-7N400VPRO רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני הארדיסקים שלא שווים בגודלם במצב RAID ??? ואני רוצה שיופיע לי כונן אחד אם הנפח של שניהם... עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי מה שחיפשתי... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  14. יש לי התלבטות מכיוון שהמחשב שלי נורא איטי למרות שהוא מחשב גיימרים טוב מאוד, והמשחקים רצים עליו מהר מאוד, אבל פעולות פשוטות נתקעות (כמו גלישה באינטרנט, שימוש באופיס ועוד דברים יומומיים אחרים..)(ההארד דיסק שלי הוא מסדרת caviar green של WD ולא שמתי לב לזה כשבניתי את המחשב). בקיצור, ההתלבטות שלי היא בין הארד דיסק כמו Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX שנחשב למהיר ואיכותי בין ההארד דיסקים הרגילים. לבין, הארד דיסק מסוג SSD בנפח של 40 GB, שיריץ את הווינדוס ועליו יותקנו הדפדפן ואופיס ועוד דברים שצריכים לעבוד מהר, ומאחוריו יעבוד הcaviar green שלי (500 GB) לשמירה של דברים כבדים כמו משחקים וסרטים. אז.. מה כדאי? ואם HDD אז האם כדאי 10,000 RPM? ואם SSD אז האם לקחת 25…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by Vr21,

80 ג'יגה, כבר מותקן וינדואז, כמה כדאי להקצות לכונן c:?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by asvg,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 750 גיגה בן 6 שנים USB 2 השתמשתי בו לגיבויים עד לאחרונה, ולפני כחודש בערך התחיל לעשות בעיות: כשחיברתי אותו היה רשום התקן לא מזוהה, כשחיברתי אותו על מחשבים אחרים לא זוהה ולא היתה כל הודעה, עכשיו כשחיברתי אותו שוב למחשב שלי ליציאת USB לא זוהה ולא היתה כל הודעה החלפתי יציאה בהתחלה נשמעו צפצופים מוזרים כאלה ופתאום זוהה טוב ,ועכשיו עובד טוב מזהה את הדיסק ומעתיק אליו קבצים ,מה זה אומר , מה עושים ??? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Merovingian,

הלוח אם שלי תומך ב- UDMA 66/100 ואני מעוניין לקנות הארד דיסק Western Digital 160 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer האם הוא יפעל?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12700&PageId=0 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by the godfather,

מישהו בבקשה יכול להגיד לי מזה LightScribe ואם צריך לזה דיסקים מיחדים ובכמה כסף אפשר לקנוט אחד כזה טוב??? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by oren_bartuv,

הכונן הנ"ל בעל נפח של 160 GB. WINDOWS מזהה אותו רק כ 128 GB. מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by BeBest,

שלום, יש לי דיסק קשיח תקול, קניתי אותו מבאג אבל אני לא מוצא את התקלה. בדקתי באתר של Western Digital (כאן) ורשום שהוא עדיין תחת אחריות עד 25.6.14 (בד"כ נותנים רק שנה לא?) מדובר ב WD5000BPVT מסדרת Scorpio Blue (דיסק 2.5" לנייד). מדובר בבעייה פיזית בדיסק, הוא משמיע נקישות ונעצר. ז"א זה לא עניין של סקטורים פגומים וכו'. רציתי לדעת איפה אני יכול להחליף אותו והאם בבאג יסכימו להחליף לי אותו למרות שכרגע אני לא מצליח למצוא את הקבלה (אבל בטוח יש להם את זה במחשב). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by El Cuervo,

אני רוצה לקנות תלייטאון 523252 אבל ראיתי אותו או במכרזים או באתרים של חנויות שנמצאות לא הכי קרוב אליי ובאתרים של חנויות בכרמיאל משום מה יש את הצורב 481248 והוא עולה או במקום אחד יותר או במקום אחד פחות מה 523252...... ואני מתלבט עם לקנות אותו את ה 523252 דרך מכרז או באינטרנט דרך חנות שהיא לא כל כך קרובה אליי ואז עם תהיה לי בעיה אני אצטרך ליסוע לקריות עם המחשב רק בגלל הצורב או לרמת גן או תל אביב או לטיזנאבה או שאני אקנה בכרמיאל את ה 481248 ואני אסתפק במועט או שאני אזמין אותו איפושהו בכרמיאל את ה 523252..... שזה גם אפשרות אבל צריך לבדוק עם אנשים פה מתעסקים איתו בחנויות. מה אתם מציעים? מה בכלל ההבדל בין שני הדגמים למה דירגו את ה 523252 כפחות טוב מה 481248 ב www.zap.co.il ? ג…

23. Started by DarkSight,

אני מחפש צורב DVD במחיר בין 300-400 שקלים קצת עברתי על הודעות בפורום ולא מצאתי משהו שבאמת הוכיח את עצמו חשבתי אולי על הNEC 3520A אבל ראיתי שיש כאלה שיש להם בעיות איתו.. אני צריך המלצות בבקשה! תעזרו לי ???

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by DLS,

מה קורה אנשים? אז ככה, חבר רצה שאני אסדר לו את המחשב ששכב כמה שנים במחסן, לפי מה שהוא אמר ניסו להתקין עליו פעם ווינדוס 7 אבל זו הייתה שטות כי המחשב לא מספיק חזק בשביל להריץ את מערכת ההפעלה הזאת. זה ההארדיסק: אוקיי, הבאתי את המחשב אליי והדלקתי אותו, זאת ההודעה שקיבלתי: החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס XP, הכנסתי את הדיסק והגעתי למצב הזה: אם הבנתי נכון, אין עליו בכלל חלוקה למחיצות? :s05: אז ניסיתי לפתוח מחיצה חדשה כמו שכתוב ללחוץ על כפתור C אבל אז הגעתי למצב הבא אובד עצות, ניתקתי את ההארדיסק וניסיתי לחבר אותו אצלי במחשב, הדלקתי את המחשב, קפץ החלון הקטן למטה שאומר שזוהתה חומרה חדשה הוא נפתח ואמר שהוא הותקן בהצלחה, הכל טוב ויפה.. נכנסתי למחשב שלי אבל הוא ל…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by Miros,

?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? SAMSUNG - אם כן כמה הוא עולה?~

• 2 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים