עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום בקרוב אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש וצימצמתי את המועמדים לשניים הWD 80 גיגה SPECIAL EDITION וה80 גיגה של סיגייט ברקודה 4 אני אישית מעדיף את סיגייט שכבר הוכיחו את עצמם באמינות מה שWD עוד צריכה לעשות שאלתי היא? מה קצב הערבת הנתונים של כל אחד מהארד דרייבים? האם ה8 מגה קאש עד כדי כך משמעותי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ofir_16,

היי! הנגן די.וי.די שלי מסוגל לקרוא את שני סוגי המדיות. רציתי לדעת איזו מדיה עדיפה מבחינת איכות, אמינות וכו'...? מה עדיף לקנות? תודה.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by ccc,

איך הוא, טוב? מה דפוק בו ומה טוב בו http://www.westerndigital.com/products/products.asp?DriveID=6 תודה אפ אפשר אז הסבר על כל הקשקושים שיש בפרטים שלו חוץ מה 7200...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אם אפשר תשובה מספקת.... ממה שאני ראיתי המקסליין 3 עולה קצת יותר ומעניק 5 שנות אחריות.... יש משהו מבחינת רעש/ביצועים? והאם שניהם מצויידים בNCQ?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. כונני דור PCIe Gen 5 ידועים כלוהטים ויצרנית החומרה ADATA מגיעה עם פתרון קירור מעניין במיוחד - האם אנחנו באמת צריכים את כל הרעש הזה? בדקנו את ADATA LEGEND 970, כונן בתקן M.2 NVMeלכתבה

• 0 תגובות
    • 342 צפיות
  6. יש לי דיסק של 80 שיש עליו אחריות (הוא פחות משנתיים אצלי) התגלו אצלו 4k של bad sectors... האם למישהו יש ניסיון עם חניות על אחריות בנושא זה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום אני מרכיב כרגע מחשב חדש ובהתחלה לא חשבתי לקנות בכלל כונן SSD כי זה יקר לי. ואז ראיתי שהלוח שלי תומך ב-SMART RESPONSE ואמרתי שאולי אני אקנה כונן SSD קטן יחסית וזול וישתמש ב-SMART RESPONSE. יותר טוב מכלום. התחלתי לחפש כונן בנפח 40GB בארץ ובחול ואז גיליתי שההבדל במחיר בין כונני 40GB לבין כונני 60gb הוא די זניח. יותר מ-60GB כבד לי מדי כלכלית. עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות מבין שתי האופציות הבאות: 1. לקנות כונן 40 גיגה ולהשתמש בו ב-smart response. היתרון של זה זה שהוא קצת יותר זול ושפוטנציאלית זה מאיץ את כל התוכניות, לא רק WINDOWS ו- OFFICE. 2. לקנות כונן 60 גיגה ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה+אופיס+ מה שעוד נכנס. זה יקר בכ-20 דולר, ייתן האצה גבוהה יותר אבל רק לתוכנות שמותקנו…

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  8. 1) אני מוכר את הCRW2100E שלי לחבר שלי ב150 שקל. מי מאיתנו יוצא פראייר (אם בכלל)? 2) ברצוני לקנות צורב חדש, 48x12x48. יש כ"כ הרבה חברות.. בבקשה, אל תמליצו לי על כלום. רק תתנו לי קישורים להשוואות בין הצורבים הטובים ביותר בשוק כיום. סבבה? כי כל מה שאני מחפש זה הוכחות על השטח. אני רואה אנשים מרוצים מצורבים של Yamaha, LG, Teac, LiteOn, והרשימה עוד ארוכה.. אבל אני רוצה לקחת את הצורב הטוב ביותר בתקציב שלי. אתם יודעים, סביבות הצורבים של ה400שקל. בתודה מראשש!! DB ! עריכה- בקשר לסעיף מספר2.. חיפשתי ומצאתי כמה, אך זה לא מספיק לי. אני רוצה עוד בבקשה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לא מחפש משהו גרנדיוזי, אבל משהו שאני יוכל לשים במחשב הבא שיתמוך בו ויהיה מהיר ולא יוריד ביצועים, אך השאלה פה האם יש כונן שמתאים לי לעכשיו ללוח שמופיע בחתימה. שאלה נוספת זו האם ה IDE יאט את מהירות הכונן החדש וכביכול זה יכול להוריד ביצועים מהמחשב? או שכבר עדיף לי להסתדר עם ה40GB עוד שנה...

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by natiny,

איך אני צורב 4.43 על דיסק דיוידי שכתוב עליו שאפשר לצרוב 4.7 בתוכנה של NERO ניסיתי והתוכנה מוסיפה לדיסק אוטומטי עוד כמה עשרות מגה וכשאני מנסה לצרוב זה כותב לי שאין מקום בדיסק...מה לעשות? אגב, הווינדוס מראה שהקבצים (עונה כלשהי מאיזושהי סדרה) שוקלים 4.43 ובתוכנה (נרו) זה מראה שזה שוקל 4.53 פלוס מינוס... מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by crovei,

שלום.. לפני כמה ימים לקחתי ממחשב ישן של אבא שלי ורציתי לקחת ממנו כמה חלקים.. קיצור הוצאתי ממנו את ההארד דיסק (6.5 ג'יגה.. חשבתי לשים עליו קצת גיבויים וכאלה..) וניסיתי לחבר למחשב שלי.. ניסיתי שעה להבין מה הולך וחוץ מלהרוס את המחשב אני לא חושב שעשיתי משהו :-\.. אז אם מישהו יוכל בערך להסביר לאן צריך לחבר כל דבר.. או אם מישהו יודע אם יש אפשרות אולי לקנות מפצל ולחבר אתו דרך הארד דיסק אחר.. בכל מקרה.. עזרה תתקבל בברכה (ד"א.. אם צריכים תמונה של המחשב/החיבורים/ההארד דיסק או כל דבר אני יכול לעלות תמונות ממצלמה דיגטלית אם הפורום תומך באפשרות הזאת...)

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, לאחר 4 שנים ה HD הישן שלי הכריז על מותו הלוח אם שלי מבוסס SATA1 בלבד האם ה HD החדשים מבוססי SATA2 יעבדו עליו , כלומר האם ניתן לחבר HD-SATA2 על לוח SATA1. כמו כן אשמח להמלצות על דגם טוב אמין וזול, שנותן תמורה טובה לכסף בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני. יש דיסק של 1TB של WD שעולה 450 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 נראה שהביקורות עליו יחסית טובות - http://www.amazon.com/Western-Digital-Essential-External-WDH1U5000N/product-reviews/B000XRK3LG/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1 מצד שני בפחות מ-100 ש"ח יותר יש את הדיסק של SEGATE בנפח 1.5TB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741935 אבל נראה שיש עילו חוות דעת פחות טובות http://www.amazon.com/Seagate-Expansion-Desktop-External-ST310005EXA101-RK/product-reviews/B001UI49XA/ref=cm_cr_pr_hist_1?ie=UTF8&showViewpoints=0&filterBy=addOneStar ובכלל, אני שומע על הרבה תקלות בכוננים של SEGATE (אם כי לאו ד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  15. Started by MaoR_KilleR,

כמו בכותרת... מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by iX1911,

שלום לכולם, מרשימת הצורבים המובילים הצורב הנ"ל נראה כמו הבחירה הטובה ביותר, רציתי לדעת מאנשים בעלי הצורב איך הוא מנסיון אישי. דבר נוסף, עשיתי חיפוש וראיתי שהיה בחור שהתלונן שהצורב אינו מזהה מדיה של Silver Line, לעוד מישהו הייתה בעיה כזו? אפשר לתקן את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by DARK-SPIRIT,

היי יש לי כרטיס PCI של asus שיש בו SATA 6Gb/s ורציתי המלצה לכונן קשיח של 640-1TB של samsung או WD מחיר עד 700₪ תודה.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  18. מעוניין להריח את יכולת האחסון שלי, זקוק לכמה מאות ג'יגה (בין 500 ג'יגה ו 1 טרה - תלו במחיר) מה זול יותר, דיסק קשיח פנימי או חיצוני ? מה המלצתכם בנדון ? תודה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by eliil1,

יש לי עכשיו 500 GB של WD , עליו מותקנים שני וינדוסים. אבל בזמן האחרון הנפח הזה לא מספיק , חשבתי על לקנות עוד הרד דיסק, אבל אם אני אקנה אותו אני אוכל פשוט לשים אותו מבלי להתקין עליו כלום? ז"א אם יש לי כונן E , C וD , אז שהוא גם יהיה חלק מהם , כאילו אם היה בE היה 300 GB , אז הוספתי מהנפח של ההרד דיסק החדש אליו , ואז יוצא שהכונן הזה למשל 700 GB ? או שצריך בדיוק כונן כמו שיש לי? או שלהתקין עליו וינדוס נוסף עם כוננים נוספים? תודה

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by meir1234,

שלום אני מעוניין להוסיף כונן רשת אני מתלבט בין 2 כוננים : 1.חברת IOCELL (קנייה ב-EBAY) רצ"ב קישור: http://www.iocellnetworks.com/neo/index.php/2011-07-07-08-11-37/netdisk-solo 2. כונן של חברת Western Digital My Book Live רצ"ב קישור: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 מה עדיף? האם מישהו מכיר את חברת IOCELL? לתשובתכם אודה

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  21. כונן ה-SSD החדש של אינטל משלב ממשק PCI-Express ואת תקן ה-NVMe החדש על מנת להציע יכולות כמותן טרם פגשתם במחשבים ביתיים - ובמחיר שעוד עשוי להפתיע אתכם לטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/intel-ssd-750-%d7%a4%d7%99%d7%a1%d7%92%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%94/

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. האלן, חילקתי את הארדיסק לשתי מחיצות, אחרי ההתקנה של הויסטה הוא מזהה לי רק כונן אחד.. כונן C נכנסתי לניהול מחשב - איכסון... אני רואה את הארדיסק השני אבל הוא כיאלו מושהה כתוב בעמודת מצב "תקין (תצורת ESIA)" איך אני מחזיר אותו לשימוש ??

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by House M.D.,

היי. ברצוני לרכוש כונן SSD בנפח של 120GB-128GB. קודם רציתי לקנות את ה Sandisk Extreme שעלה 625 ש"ח ב KSP אבל לפני שהספקתי לקנות הוא התייקר ל-850 ש"ח לכן החלטתי להזמין מחו"ל. התקציב שלי הוא 150-170 דולר כולל משלוח, אני מזמין מאיביי. יש לי SATA 3 ואני מעוניין להשתמש בכונן למערכת הפעלה ותוכנות, וגם שיהיו בו 2-3 משחקים שאני משחק בהם הכי הרבה באותו זמן. אשמח להמלצה, ואלו הכוננים שחשבתי עליהם ומתאימים לתקציב שלי, אשמח לדעת האם הם טובים: ADATA S510 120GB Mushkin Chronus 120GB (הגירסא הרגילה, לא ה Deluxe) OCZ Agility 3 120GB Corsair Force 3 120GB (אפשרות אחרונה, כי למוכר יש הרבה תגובות על זיופים אז מעדיף לא להסתכן). ועוד משהו, קראתי פה בפורום שעדיף לחבר כונן SSD לבקר של אינטל על …

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  24. אוף... אני לא יודע מה יש להארד דיסק שלי אבל במשחקים שמתשמים בקבצי bik בתור סרטים הסרטים קופצנייים ועובדים נורא לאט (למרות שמתי שפותחים אותם בתוכנה rad tools הם עובדים חלק). איך אוכל למצות את מלוא פוטצנציאל ההארד דיסק שלי? (הוא עבר איחוי וסריקת דיסק) איך אוכל לבדוק אם התמיכה ב ATA 66 עובדת ואפשרות ה S.M.A.R.T בגלל שאצל חברים שלי שאצלהם המחשב יותר חלש הסרטונים עובדים חלק ההארד דיסק הוא של WD בנפח של 20ג'יגה הלוח אם הוא של VIAtech

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  25. Started by LRa,

לילה טוב, השבוע קניתי לאמא שלי דיסק קשיח. חיברתי אותו למחשב שלי וחילקתי אותו לשני PARTITIONS. אחד לווינדוס והשני לאחסון מידע. אח"כ העתקתי לה כמה שירים וסרטים על הכונן שמשמש לאחסון מידע. חיברתי את הדיסק למחשב שלה והתקנתי ווינדוס. אח"כ ניסיתי להפעיל חלק מהקבצים אך לא כולם עבדו, הם תקעו את המדיה פלייר. נסיתי לחבר שוב למחשב שלי, וכל הקבצים עבדו. למישהו יש מושג מה קורה כאן? תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.