אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה.. אני מחפש לקנות כנון ניידלשם העברת קבצים מהבית למכללה ובכלל אני מתעסק עם קבצים גדולים עריכות ומולטימדיה.. גודל של 250-500 ג'יגה חשוב לי שהכונן לא יהיה גדול וכבד (לא 3.5") עדיף שיהיה מהיר ומחבר'ה אמינה בעלת אחריות טובה חשוב שישיה בו יציאת של USB כי שכל המחשבים יקבלו אותו.. אך אם זאת אצלי יש יציאת FIREWIRE וגם ESATA כך שגם אלא יהיו טובות בנוסף לUSB תקציב הוא 500 ש"ח לכנון.. אם אפשרות חריגה במעט
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכונן המדובר, ההתקנה לא מזהה את הכונן למרות שהכונן מזוהה בביוס, אשמח לפתרון מהיר של הבעיה . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, מהו הסיכוי ששני הרד-דיסקים, אחד רגיל ואחד חיצוני(שמחובר דרך USB ללא חיבור חשמל נוסף) ימותו בלילה אחד ולא יהיה ניתן להציל את המידע(אצל חברות שמתמחות בעניין כמובן) בעקבות הפסקת חשמל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לקראת קניית מחשב ורציתי לדעת האם שימוש בצורב גם כקורא היחיד במחשב. כלומר בלי כונן DVD נוסף. מצב זה מוריד שנים לצורב? ככה חינכו אותי
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להפוך הארדיסק ישן שלי לנייד. שמעתי שיש חיבור IDE-USB ויש לי כמה שאלות: מאיפה הוא מקבל מתח? ממקור חיצוני או כמו התקן USB מהספק? האם יש מתאם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יש מין קופסאות לאיכסון ההארדיסק? כמו שציינתי אני מעוניין להפוך אותו לנייד. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני HD שהם על ULTRA DMA 2 ושני DVD-ROM (אחד קורא אחד צורב ) שהם על ULTRA DMA 5 . כשצרבתי משחק לXBOX הוא אמר לי שאי אפשר על 16X אפשר רק על 8X כי המקור איטי מידי עשיתי בדיקה אחד יצא כך : השני יצא כך: הסיסטם יצא כך (SATA): רציתי לדעת אם יש פה משהוא לא בסדר משהוא שאני יכל לתקן? נ.ב. עשיתי את זה מהHD של ה120
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. זה נכון שלכל SATA2 יש NCQ י? 2. הלוח P5LD2 תמוך ב SATA2 י?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD עכשיו באיזה תוכנה מומלץ להשתמש אשר תומכת בDVD ושאר הפורמטים..? Nero, או שיש משהו אחר מומלץ יותר?
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש פה, ויש לי שאלה למומחים שביניכם: יש לי ראוטר netgear dgn1000 של בזק, יש לו כניסת יואסבי. אני רוצה לרכוש HD חיצוני ולחברו באמצעות היואסבי לראוטר. השאלה שלי היא כזו, האם יש HD מסויים שעדיף לי לקנות והאם לראוטר יש איזהשהיא הגבלה לכמות הנפח שאפשר לחבר לו. נ.ב דיברתי עם התמיכה של בזק, הם לא ידעו לענות לי על זה... אודה לכם מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הצורב שלי הפסיק לקרוא דיסקים לאחרונה, פתחתי את המארז, חיברתי מחדש את הכבלים, עדיין לא קורא, ניסיתי לקרוא איתו דיסק מוזיקה שאני שומע הרבה, ושהוא קרא הרבה פעמים בעבר, לא הצליח לקרוא אותו, כלומר, הוא התנהג כאילו אין דיסק בכונן, אפילו שהיה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? עריכה : אה, ניסיתי גם להכנס ל"My computer", ללכת ל-D (זה הכונן) ולהגיד לו EJECT, המגירה לא נשלפה, לעומת זאת כשאני לוחץ על הכפתור שלו, המגירה כן נשלפת, לא יודע אם זה שימושי, אבל אם כן, אז סבבה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~740ADFD~7~0.htm
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב סדרות וסרטים האם הדיוידי יתמוך ב פלוס תודה מראש אלירן המלך
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות RAID עם יותר משני כוננים ואם כן אז כמה ניתן?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט: CPU Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz 58 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 657MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH61WW (LGA1155 CPU 1) 40 °C Graphics CMC 22 W (1680x1050@59Hz) HP L1906 (1280x1024@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce 210 (EVGA) 77 °C Storage 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (SATA) 37 °C 7GB Sandisk USB Ultra USB Device (USB) Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי HDD של WD טרה וחצי שעשה בעיות הרבה זמן ועכשיו עלה רמה מעתיק לאט עושה בעיות ב SMART מה עושים ? איך ממשים אחריות איך אני מעביר את החומר ממנו ? האם אפשר לבקש HDD נוסף להעביר את החומר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום יש לי צורם SONY DW-U10A ואני משתמש בNERO 6, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD (כאשר הדיסק חדש ואני מנסה להעתיק מידע בגודל 2.2 GB) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעה שהפעולה לא התבצעה בהצלחה ובלוג הוא כותב לי שהוא לא הצליח לסגור את הSESSION - מה לעשות.??? הבעיה היא בצורב? בתוכנה? הלכו לי כבר כמה דיסקים בגלל זה.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי. מדובר ב1TB ש99% ממנו מלא במידע שאין לי איפה לגבות, ויש מחיצה ריקה של 78 ג'יגה מאותו כונן שההייתי רוצה לאחד אותה ללא איבוד מידע ב100%, אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר במחשב אחד, 4 כונני HD פניימים? ובנוסף יש לי שאלה, איך אפשר להפוך כונן פנימי לכונן חיצוני? הבנתי שצריך לקנות את הערכה הזו, מה העלות שלה +\-?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום רב! אני לפני קנייה של כונן HDD חיצוני ולמרבה הפלא אני כמעט ולא מוצא התייחסות למהירות הסיבוב של הכוננים החיצוניים במפרט הטכני של דפי המוצר האם זה חשוב? מישהו יכול לעזור לי במציאת הRPM של הכוננים הבאים ובכלל https://www.wdc.com/products/portable-storage/wd-elements-portable.html#WDBUZG0010BBK-NESN https://www.wdc.com/products/portable-storage/my-passport.html#WDBYNN0010BYL-WESN
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל שלום, זה הודעה ראשונה שלי ברוך הבא התעסקתי קצת בטעות בביוס באזור של ה CMOS (משהו כזה) כי זה לא זיהה לי את הארד דיסק... וכנראה שבטעות שיניתי שם משהו ששקשור לCD ולCDRW... בבקשה מישהו יכול להדריך אותי איך לסדר את זה... :'(
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי המלצה לכונן קשיח חיצוני טוב מ 500 ג'יגה ומעלה עם חיבור firewire וגם את המחיר שלו
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי - מספר שאלות: - אחרי שקראתי את דיון המומלצים פה החלטתי לקנות את הצורב הנ"ל. כשאני צורב בעזרתו (משתמש ב-IMGburn), בהרבה מהמקרים הצריבה פשוט נעצרת באמצע - הפס של ה-Device Buffer יורד ל-0, המנורה שעל הכונן מפסיקה להבהב וקצב הצריבה יורד ל-0. נכון לעכשיו הבעיה מתרחשת עם כל סוג מדיה שניסיתי - DVD+R, DVD+R DL ו-CD-R. אחרי שהצריבה נעצרת הכונן לא נפתח עד שאני עושה ריסטרט למחשב, ולפעמים המחשב נתקע. לא קופצת שום הודעת שגיאה. התקלה לא מתרחשת כל הזמן, אבל היא מתרחשת באחוז גבוה מהפעמים ונמאס לי לשרוף דיסקים. כשאני מנסה לצרוב את אותו דבר פעם נוספת אם הצריבה נפסקת שוב היא בד"כ נפסקת באותו אחוז כמו הצריבה הזהה שנפסקה לפניה. לקחתי את הכונן לחנות והחליפו אותו אבל אותה בעיה מתרחשת גם עם…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי כמה התלבטויות אני רוצה לדעת האם לרכוש את הWD עם ה 32 או את הסמסונג עם ה 16 (בתקווה שלא תיהיה לא קושחה דפוקה) חשוב לציין שזה הולך להיות כונן למערכת הפעלה ולא לאיחסון.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני לא כל כך מבין תעזרו חיפשתי במלא פורומים ולא מצאתי תשובה לי יש לי מחשב חדש מחובר אליו כונן SATA2 אני בא לפרמט עם XP הוא מבקש DRIVER הסתכלתי בביוס וראיתי שהארד דיסק מכוון על RAID שיניתי לאמולציה של IDE וזה עבד הצלחתי לפרמט. השאלה שלי מה ההבדל בין RAID לIDE ? יש לי כונן אחד זה משנה ? אם אצליח לפרמט כRAID עם כונן אחד (אשיג DRIVER) המחשב יהיה לי יותר מהיר ? יותר מהיר מהאמולציה של הIDE ? פגעתי במהירות של המחשב ? מה מומלץ לכונן אחד ? להתקינו כ RAID או כאמולציית IDE ? שאלה אחרונה למה שהתקנתי כIDE הפעלתי מחדש החזרתי למצב RAID בביוס והמחשב הXP לא עלה ? ועוד שאלה קטנה חיברתי אותו כIDE התקנתי XP התקנתי DRIVER של סאטה הפעלתי מחדש נכנסתי לBIOS הגדרתי במקום אמולציית IDE הגדרתי…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-