עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Bug2000,

אהלן אנשים . ברשותי 2 הרדיסקים SEAGATE 1TB . אני רוצה לבצע מערך RAID 0 . הלוח אם שלי לא תומך ב RAID . לכן אני מחפש המלצה לבקר RAID שיעשה את העבודה במחיר של עד 150 שח . אגב, אם אחבר את שתי הכוננים ב RAID0 יהיה לי כונן אחד גדול של 2TB ?! תודה ושבוע טוב .

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  2. החלטתי לפתוח דף חדש - להתקין XP מחדש, להתקין RAID1 לזוג דיסקים של 1.5T, אבל לפני זה יש לי מספר שאלות ספציפיות שלא מצאתי להם מענה במנואל והרשת. 1. האם חובה לפרמט את שני הדיסקים של 1.5T לפני התקנת הXP? 2. יש על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551 זוג חיבורי GSATA סגולים. האם הם חיבורים יעודיים לבקר של ג'יגבייט לRAID? או להשתמש בבקר של אינטל ICH9R ולהתעלם מהסגולים? האם ניתן לחבר למחברים הסגולים דיסקים SATA רגילים? בהנחה שאני אשתמש בזוג הדיסקים של טרהוחצי, האם אני יכול לחבר דיסק אחד לסגול והשני לרגיל? 3. ראיתי שצריך להשתמש בדרייברים יעודיים מדיסקט פלופי. בCD של הלוח אם מופיעים בתיקיית BOOTDRV דרך להעתקה ואחרי זה ב…

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by MadGhost,

אני מחפש כונן שישמש בתור כונן ראשי (ווינדוס,תוכנות, ובעיקר צפייה ואחסון של סרטים ומוסיקה). נפח של 1.5טרה נראה לי הגיוני, ולכן שקלתי לקחת את הHD154UI ,שמומלץ בפורום רבות , אבל יש לי קצת חששות לגבי הביצועים שלו בתור כונן ראשי - 5400rpm , קצת יותר חם מכוננים אחרים מסוגו, וכו'... אז השאלה היא אם החששות שלי לא מבוססים והוא יכול לעבוד בתור כונן ראשי , או שמא יש המלצה אחרת ? האמינות והשקט של הכונן חשובים לי, ומבחינת מחיר - לא הייתי רוצה לעבור את ה700שח , אבל אם יש תמורה אז התקציב יישתנה בהתאם... ולשאלה אחרת - כמה אמור לעלות שחזור מידע (דיסק של 250 ג''ב)? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  4. שלום, נראה לי שענין יותר מתאים לפה מאשר לפורום רשתות ואינטרנט-אם אני טועה נא להעביר.תודה. בשבוע האחרון אני מחפש חומר לגבי שרותי איכסון-חינם הנמצאים ברשת, עד עכשיו מצאתי בעיקר ספאם+המון אפשריות שאני לא בטוח לגביהם אני מעונין לארגן 150-250 ג'יגה בגישה ישירה מן המחשב-כונן נוסף לכל דבר וענין מי שמשתמש בחשבון כזה או דומה לאו דווקא בנפחים הנ"ל כל נפח טוב העיקר שזה עובד כמו שצריך-בדוק, אשמח לשמוע הצורך עלה כי אני מעונין מקום שבו אני אוכל לזרוק קבצים שלא חייבים להיות זמינים-כל מיני קבצים שאני שאני לא רוצה לזרוק פשוט במידה וזה באמת זמין קל ונוח לשימוש(את הניסויים אני העשה אצלי מן הסתם) אפרסם מדריך מרוכז *בבקשה בלי תגובות ספאם תודה

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by e-d-a,

ההארד דיסק שהוא יושב בצורה הרגילה שלו המולקס ממש מול החלון וזה מגעיל אז אני רוצה להפוך אותו בצורה כזאת שהמולקס יהיה בצד השני של המארז האם זה יכול להרוס אותו כליל או במשך הזמן?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by shay33,

שבת שלום יש לי הרד דיסק WD 120G לפני שבועיים בערך מחקתי את כל הHD בשביל ליצור מחיצות חדשות+התקנתי הארד דיסק חדש. התקנתי על כונן C וינדוס XP sp2 מאז התחילו הבעיות. כונן D היה בערך 90 G עם קבצים בתוכו. תמיד אחרי ריסט כונן D נמחק זאת אמרת לא מאותחל מחיצת C נשארה כרגיל ניסיתי לליצור את המחיצה עם PMAGIC ועדיין נמחק.. זה כבר קרה בערך 3 פעמים *ניסיתי לשחזר קבצים עם recover my files. מה צריך לעשות? תודה ;D ;D

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by RazorJunior,

אוקי אז פתאום גיליתי שעל ה LG DRD8160B שלי שמעולם לא פעם כמו שצריך(שיזדיינו ה LG האלה...) יש אחריות! אז הורדתי חזרה את ה FW המקורי של LG בשביל לעשות FLASH חזרה מהFW של ה RPC1. והמחשב נשאר על המסך NOW DOWNLOADING WAIT.... כבר במשך שעה!(זה לא המחשב שעליו אני כותב עכשיו). החלטתי להשאיר אותו ללילה אולי בכל זאת הוא יזוז. מפרט המחשב אם זה משנה P3-600@405MHZ(בעיית התחממות), WD HDD20GB, 3X64MBSDRAM-GENERIC, RIVA TNT32, Generic 300W PSU........... אז מה אני עושה אם נתקע ה FW באמצע?! לעשות ריסט?! זה לא ידפוק את הכונן?! איזה יום אסון, בנוסף לזה היה היום איזה נחשול מתח ונשרפו לי כל המחשבים בבית(חוץ מזה שעכשיו תקוע, וזה של חבר שלי שאצלי שממנו אני כותב עכשיו). :'(

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by JBar,

היי, ה HD שלי שבק, ואני מחפש אחד חדש. אמה-מה? יש סיכוי לא קטן שאני אחליט לשדרג את המחשב שלי קומפלט בשנה הקרובה, ולכן אני רוצה אחד שיתאים גם לישן וגם לחדש. אני מניח ש HD בתקנים החדשים (SATA3) מגיעים עם backward compliance, אבל מעדיף להיות בטוח... מבחינת מקום, 500-1000 גיגה יספיקו. שימושים: בעיקר גיימינג. את המחשב שלי קניתי לפני 4 שנים (לאחר המלצות בפורום מפרטים), ונראה לי שלוח האם היה GA-X48-DS4 Gigabyte תודה! ~ יונתן

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by Ariels27,

שלום חברים! אני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני צריך אחד לשימוש ביתי, אני לא הכי מבין במהירות כתיבה ובכל הדברים האלה, אני צריך כונן SSD איכותי ומהיר סומך על התשובות שלכם

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by nerya40,

שלום לכולם, יש ברשותי 2 כוננים של WD בנפח 640GB כל אחד, ורציתי לחבר אותם ב- Raid 0. איך עושים את זה ? נ.ב. הלוח אם שלי הוא Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  11. שלום רב, יש לי שתי דיסקים 3 TB של ווסטרן מדגם RED. אני מאוד מרוצה מהם, אבל הם יקרים. לא אכפת לי לשלם טיפה יותר אם הם יותר אמינים מה-Black. השאלה היא האם הם כאלה או שמא אין הבדל באמינות בינם לבין ה-Green או ה-black. הנ"ל ישמשו כדיסקים ל-Stroage גרידא, על כן המהירות לא כ"כ חשובה, אבל האמינות כן ! תודה על עצותיכם.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by נדיה,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, אחד זול השני יקר - לא ברור לי אם שווה להוסיף כסף ולקנות את היקר? מבקשת שתעזרו לי לבחור בין שני דגמים (מתוך האתר של אייבורי): 730 ש"ח קוד דגם Model WDBAAF0020HBK מהירות (Transfer Rate (USB 2.0) 480Mb/s (Max נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מע' הפעלה +O/S Compatibility Windows 2000, XP, Vista, Mac OS X 10.4.8 גודל Physical Dimensions (H x L x W) 165 x 135 x 48 mm 5 שנים אחריות 485 ש"ח קוד דגם Model ST320005EXD101-RK נפח Capacity 2000GB חיבור Interface USB 2.0 תומך מערכת הפעלה O/S Compatibility Windows XP, Vista, Windows7 שנתיים אחריות תודה רבה לכל העוזרים

13. Started by Elad87,

אז ככה אני נמצא כרגע באקוודור וקניתי דיסקאוןקיי של קינגסטון 16 ג'יגה דגם DT101 העברתי אליו תמונות וככל הנראה גם וירוס מאחד הקבצים ומאז אין לי אפשרות לפתוח את המכשיר המחשב מבקש כל הזמן לפרמט את המכשיר ןכל פעם לקראת סוף הפירמוט יש הודעה שאין אפשרות להשלים את הפירמוט. רציתי לדעת אם יש איזה משהו לעשות כדי לסדר את זה בעזרת תוכנה או שפשוט אני אצבע אותו בכחול ואזרוק לים. בתודה מראש אלעד

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  14. Started by SpLAsH,

על איזה צורב DVD הייתם ממליצים היום? מה דעתכם על הצורב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1706891 ובכלל, אשמח אם תוכלו להסביר לי על הפרטים הטכניים, כמו מה זה DVD-RAM ומה זה DUAL LAYER. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  15. מה רשום עליו ... אני יודע שצורב זה cd rw ואני יודע שה נגן dvd למחשב רגיל זה dvd cd אבל אך צורב dvd נראה ומה כתוב עליו

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  16. יש לי כמה דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות X8 שקיבלתי ממישהו... את האריזה אין לי ואין לו ככה שאין לי מושג איך אני מברר מה הארץ ייצור שלהם. יש לי את המדיה קוד שהמחשב אומר לי (ומצורף בתמונה). המדיה קוד של ורבטים מהודו שונה מהטייוואני ? או שגם אם הדיסק תוצרת הודו הוא נקרא MCC ? והאם יש דרך לדעת תוצרת איזו מדינה הדיסק הזה? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by nirh216,

שלום, יש לי את הצורב, מישהו יכול לעזור ולהגיד לי איך צורבים בשיטה הזאת ואם אפשר מדריך זה יהיה מצויין

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח למחשב שלי, אבל אין לי חיבורי חשמל פנויים. ניסיתי להפריד את אחד החיבורים הקיימים ולשים כבל מפצל מתח במקום, אבל הם פשוט לא נרדים. הנה תמונה: כל המחשב מלא בכאלה חיבורים, אבל אי אפשר להפריד אותם. יש משהו שאפשר לעשות בקשר לזה??

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by Daglas,

אז ככה אני הולך לקהות בבוע בקרוב את הצורב הזה ויש לי שאלה אחת קטנה שמאוד מבלבלת אותי! ככה באתר של KSP רשום על הצורב: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 כלומא מהירות צריבת DVD מירבית היא 16X ומהירות צריבת DVD ב DL היא 2X עד כאן הכל מובן... עכשיו מצאתי ביקורת על הצורב ב DIGIT LIFE http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html שבה רשום ...but this time with double layer DVD+R discs. Now you can burn them at 4X . אז השאלה שלי היא: הוא צורב ב DL על 4X או על 2X?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by DL,

טוב, המפרט שלי בצד ובקיצור יש לי Asus P4P800 Deluxe Maxtor 120GB S-ATA עכשיו, אני חושב על לקנות עוד כונן ולעשות RAID, ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני חייב לקנות כונן בדיוק כמו הקודם? או שאני יכול חברה\גודל שונה? (עדיין S-ATA כמובן) דבר שני, מה ההבדלים בין RAID 1 RAID 0 וכו'... כלומר יתרונות וחסרונות. איזה תוספת מהירות באחוזים אני אמור לקבל? ודבר אחרון, יש לי ידע דיי בסיסי במחשבים אבל עדיין אני מסוגל להבין את ה BIOS והכל, אתם חושבים שעם קצת הדרכה באינטרנט\טלפון אני אצליח להפעיל את ה RAID לבד? תודה.

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by omri_ro,

אמרת לבחור בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69244.0(שננעל בנתיים) בקשר לPIONEER DVR- A07 " ייצרו אותו עם הכנה לזה - משמע, אתה יכול לעדכן את הBIOS של המכשיר באמצעות תוכנה שתופיע באתר של פיוניר, ובכך לעדכן את הצורב שלך לצריבה ב 2 שכבות. אל תשכח שעדיין לא יצאו מדיות כאלה, כך שיש עוד זמן..." יש לי את הAO6 איך אני יכול לדעת אם גם הוא עם הכנה לצריבת דיסקים "דו שיכבתיים"

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  22. Started by gigi,

אהלן.. יש לי שני יציאות usb בדלת של המחשב ועוד 4 מאוחרה עכשיו חבר שלי שיחק לי במנהל ההתקנים אני חושב וזה נראה לי גרם לביטול ה-usb זאת אומרת שהם לא מזהים כלום שאני מחבר כבל פשוט כלום כאילו הם לא עובדים.. אין אפילו את הרעש של החיבור.. איך אני מחזיר אותם שהם יעבדו לי?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  23. אני מתכוון לקנות את Western Digital My Passport Essential 320GB WDME3200 לפרטים נוספים:http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להשתמש בכונן החיצוני הנ"ל להעלאת עוד ווינדוס על המערכת זאת אומרת אם יש לי דיסק קשיח פנימי בנייד שדרכו אני מעלה ווינדוס אקספי אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על הכונן החיצוני וכשהמחשב עולה אני יוכל לבחור אם להעלות את האקספי דרך הדיסק קשיח הפנימי של המחשב או להעלות ווינדוס 7 דרך הדיסק קשיח חיצוני למרות שהחיצוני מתחבר דרך USB מקווה שהשאלה שלי ברורה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. Started by Port23,

היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  25. קניתי לפני שבועיים כזה HDD מבחור בארה"ב ולאחרונה שאלתי אותו אם יש לו עוד אחד למכור והוא שלח לי אם אני מעוניין לרכוש 20 יחידות של הדיסק הנ"ל במחיר של 70$ ליחידה כאשר הדיסק הנ"ל מתומכר בארץ כב 770 ש"ח ע"פ זאפ, לא מצאתי בחנויות האהובות עלינו דיסק קשיח זהה במחירים יותר זולים. אני מאמין שיחד אם משלוח ומיסים שקרוב לוודאי המכס יטיל ייצא מחיר של 400 ש"ח ליחידה שעכגיין זול בכ370 ש"ח מהמחיר הנמוך ביותר שמופיע בזאפ . האם יש אנשים שמעוניינים להצטרף לקניה זו ? שכחתי להוסיף כמובן שמדובר בדיסקים קשיחים חדשים לחלוטין טוב המוכר שלח לי עלות משלוח אז המחיר של הדיסק +המשלוח יוצא 79$

• 2 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים