אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב עם הארד דיסק שמחובר עם חיבור SATA2. השאלה היא דווקא לא לגביו, אלא לגבי ההארדיסק השני: מהמחשב הישן שלי, העברתי את ה-HD שהיה משם אל המחשב החדש, כדי שישמש HD לגיבויים. הדיסק הישן הוא Western Digital, 300GB, עם חיבור IDE. כיוון שה-HD הזה אמור לשמש לגיבויים, אני לא רוצה שהוא יהיה מחובר ופעיל כל הזמן, אלא ש-רק פעם בחודש, כשאני רוצה לגבות אליו קבצים, אז אחבר אותו, אגבה אליו, ואז אנתק. כרגע אני עושה את זה ידנית: פותח את המחשב, מחבר את כבל ה-Power וכבל ה-Data, מגבה אליו, ואז מנתק את שני הכבלים וסוגר את המחשב. מאד הייתי רוצה פשוט איזה מתג שיהיה מחוץ למחשב, ואוכל בעזרת לחבר ולנתק את ה-HD. האם יש דרך לעשות את זה? אני זוכר פעם, ניסיתי לנתק את ה-HD, ע"י כך שניתקתי רק את…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק.. 160 ג'יגה.. חיבור סאטא .. (האפור הרחב ..) אני חיברתי למחשב.. הווינדוס עלה הוא זיהה אותו ואמר שהוא מותקן והכל בסדר (ובאמת בDEVICE MANGER ראיתי שהוא מותקן והכל בסדר איתו) הוא מותקן כסקונדרי .. (הישן זה המאסטר כאילו..*) למה אני לא רואה אותו במחשב שלי ? מה צריך עוד לעשות בישביל שאני יוכל להשתמש בו ?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב, המפרט שלי בצד ובקיצור יש לי Asus P4P800 Deluxe Maxtor 120GB S-ATA עכשיו, אני חושב על לקנות עוד כונן ולעשות RAID, ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני חייב לקנות כונן בדיוק כמו הקודם? או שאני יכול חברה\גודל שונה? (עדיין S-ATA כמובן) דבר שני, מה ההבדלים בין RAID 1 RAID 0 וכו'... כלומר יתרונות וחסרונות. איזה תוספת מהירות באחוזים אני אמור לקבל? ודבר אחרון, יש לי ידע דיי בסיסי במחשבים אבל עדיין אני מסוגל להבין את ה BIOS והכל, אתם חושבים שעם קצת הדרכה באינטרנט\טלפון אני אצליח להפעיל את ה RAID לבד? תודה.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הכי מומלץ היום לקנות זה 160 GB , SATA , 8MB BUFFER נכון?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
עם לוח NF7-S מגיע מתאם מ PATA רגיל ל SATA קציתי לשאול האם יש הבדל אם אני יחבר את הכונן שלי דרכו אם זה ישפר את הביצועים או שיוריד?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האם עשיתם פעם overburn לדיסק דיוידי ? כמה מגה הוספתם? והאם זה לא פגע לכם בצורב? האם אתם חושבים שאני יכול להוסיף עוד 20 מגה לדיסק דיוידי בלי לפגוע בכונן? בנוסף רציתי לדעת איך יכול להיות שזה פוגע בצורב? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 HD וסידירום וצורב אבלללללללל יש לי גם SCSI נראה לי אני יכול לחבר עוד HD? הסיבה היא שכמו שאמרתי יש לי שני HD אחד 60 אחד 80 ה60 הוא למדיה והוא נגמר לי אז מה שאני רוצה לעשות זה לקחת HD מסכן של 15 גיגה להתקין על ווינדוס ולעשות את ה80 שהוא כרגע הראשי לHD המדיה שלי ואת ה60 למשחקים והורדות אז אני יכול לחבר עוד HD? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משהו נתקל והשתמש במדיות MEDSTORE 8X? הקוד שלהם הוא TY-G02 לפי היבואן. זהו מדיה קוד מצויין, וסביר שהוא FAKE(כמו ה FORTIS 8X), אבל האם משהו ניסה אותן? אודה לתגובות, אה, כמובן שחרשתי את הרשת עבור מותג עלום שם זה... ללא הצלחה. אגב רשימת FAKES ידועים ל TY Most of these fake Taiyo Yudens is made by infosmart in Hong Kong. Fake 8x DVD-R brands: Bulkpaq 8x DVD-R Budget 8x DVD-R Mirror 8x DVD-R Fortis 8x DVD-R Datawrite RED 8x DVD-R Infosmart 8x DVD-R (at least the printable version) Hyundai 8x DVD-R Matrix 8x DVD-R Dupsonic 8x DVD-R Laser 8x DVD-R Kapi 8x DVD-R Fake 8x DVD+R brands: Hyundai 8x DVD+R Mirror 8x DVD+R לקוח מ http://clu…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום! מה הסיבה שאני לא מצליח לפרמט מחיצת c במהלך התקנת ה win ליותר מ 9 גיגה (הוינדוס מנסה לפרמט ואז מודיע על שגיאה ורק אחרי שאני מוריד את גודל המחיצה הוא נותן לפרמט..). המוזר הוא שאני מצליח לפתוח את המחיצה לכמה שאני רוצה אחרי ההתקנה בעזרת partition magic. הדיסק שלי הוא wd 80 sata. התופעה קוראת מיום רכישת הדיסק כחדש. תודה .
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום ברשותי כונן של LG מהדגם שכתבתי למעלה, GH24NS50.. בעבר הצלחתי לצרוב דיסקים כפולי שכבה אבל היום לא ! כשאני מכניס דיסק כפול, הכונן מהבהב, המחשב נתקע כשאני לוחץ על הכונן או עושה משהו שקשור לכונן, תוכנות צריבה גם כן נתקעות... המערכת הפעלה שלי היא WIN7 ULTIMATE 32BIT אני לא יודע מה הבעיה, כל היום ניסיתי למצוא אותה.! החלפתי כוננים עם כונן ליטאון ישן שיש לי שגם הוא תומך בשכבה כפולה, שידרגתי גירסא.. מחקתי תוכנות של התקנים ווירטואלים כמו דמון טולס (IMGBURN מצא עם זה איזה בעיה.. משהו SPDT) בקיצור אני כבר ממש נואש, חושב כבר על לפרמט את המחשב.. וזה ממש נורא לגבות עכשיו 250 גיגה. ! בבקשה עזרה אני נואש כבר..
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני מנתק את הHD מהמחשב המידע עליו לא יכול להימחק נכון(אני רוצה להיות בטוח) ועוד משהו יש אפשרות לדעת אם HD עובד או לא?(מחוץ לWIN) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי שקניתי לפני חודש וחצי~ SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32M וביימים האחרונים שמתי לב שהדיסק משמיעה מין "שריקה\צליל של שריטה" כאשר הוא פועל, וגם היום במחשב סירב לעלות בגלל בעיה בSMART של הדיסק המדובר, בדקתי תקינות עם התוכנה "HDTUNE" והיא הראתה FAILED בסעיף של" SEEK ERROR RATE" מה אתם אומרים תקול\ניתן לסדר לבד או לזרוק לפח ולממש אחריות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
הלכתי היום ל tms בירושלים בשביל לקנות כונן dvd slim בשביל מחשב נייח,אך לא היה לי כבל בשבילו,מצאתי כמה כבלים ב ebay מישהו יודע אם הם בסדר,לפי דעתי כן אבל אני מעוניין לקבל חוות דעת נוספת. http://www.ebay.com/itm/New-18-SATA-7P-6P-13Pin-SATA-Power-Data-Cable-HTPC-Cable-for-Slim-DVD-Adapter-/300916766223?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item461009760f http://www.ebay.com/itm/12-7mm-13-7-6-Pin-Slimline-SATA-Cable-for-Slim-SATA-DVD-Drive-2p-power-cable-/130940041782?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item1e7ca27a36 http://www.ebay.com/itm/7-pin-4-Pin-SATA-Power-Data-Serial-ATA-NOTEBOOK-P…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בעיה HD 40 GB IBM מזוהה ב-WINXP כ-UDMA-3 במקום UDMA-4 שבו הלוח שלי תומך אותה בעיה בהאדיסק שמוגדר MASTER על ה-SECONDARY WD 20GB גם מזוהה כ-UDMA-3 כשמעלים את המחשב בחלון של הפירוט שניהם מזוהים כ-ATA66
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
קניתי מקסטור 1TB היום. העברתי אליו קבצים. כשאני מנסה לנתק את הכבל דרך האייקון: SAFELY REMOVE HARDWARE, אני מקבל את ההודעה הבאה: THE DEVICE 'GENERIC VOLUME' CANNOT BE STOPPED RIGHT NOW. TRY STOPPING THE DEVICE AGAIN LATER. סיימתי להעביר קבצים, ולכן לא יכול להיות שהדיסק באמצע עבודה. מה הסיבה ואיך אני פותר את המצב?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לסין בקרוב, ורציתי לנצל את ההזמנות ולקנות בזול(אם זה אכן יותר זול) כמה דברים... למישהו יש מושג אם הם יותר זולים שם? או שזה אותו חרא כמו בארץ? למשל disk on key יהיה יותר זול משמעותית? (אם אפשר מחירים ספציפיים אז אני מודה מראש).
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, LG דגם GH22NS40 SonyOptiarc דגם AD-7260S באותו מחיר.. איזה? ואם אפשר למה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בעל לוח אם מסוג: GA-965P-DS3P (rev. 3.3) כרגע מותקנים בו 2 דיסקים SATA וצורב ATA. הצורב ישן, לאחרונה מסרב לצרוב במהירויות גדולות וחשבתי להשקיע פשוט בצורב חדש. אני רוצה לוודא שהלוח יתמוך בהתקנת צורב גם מסוג SATA למקרה שזו תהיה בחירתי- לא ברור לי אם העובדה שדיסקים מסוג SATA נתמכים, אז האם הדבר אומר שגם צורבים כאלו נתמכים. מישהו שמכיר את הלוח הנ"ל יכול לעזור לי? המון תודה, ורד
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לDOK שישרת אותי בעיקר לצפיה בסרטים בLCD שיש לי בסלון. הDOK צריך להיות בנפח של לפחות 16GB. ראיתי את הדוק הבא: SanDisk Cruzer Blade 16GB. אבל מיד ירדתי ממנו כי הבנתי שהוא איטי להחריד. אני לא יודע עד כמה המהירות חשובה בצפיה סרט אבל ההיגיון אומר שחשוב מאוד. לכן אני מבקש המלצה לDOK מהיר וטוב עד 200 ש"ח (אם קיים חייה כזו) והאם המהירות חשובה מאוד בצפייה בסרטים? אם אני יקח אחד איטי הסרטים יתקעו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה על צורב DVD שישמש ככונן CD יחיד במחשב בגדול מהירות הצריבה/קריאה לא חשובה לי רק שיחזיק כמה שיותר זמן תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני שבוע הארד דיסק של סמסונג 500 גיגה, יש ברשותי לוח אם של asus p4s-800d-x . כרגע מחוברים שני הארדיסקים בחיבור IDE. חיברתי את הדיסק החדשלחיבור ה sata הוא מזוהה ע"י הביוס אבל לא ע"י ה windows. האם שכחתי להגדיר עוד משהו בביוס או שיש צורך בדרייברים. מותקן אצלי windows xp sp3 אבל אני מעוניין לבצע התקנה חדשה וגם שם הוא אינו מזהה את הדיסק החדש, ההתקנה הינה של windows xp sp2 האם יש צורך להעלות קודם כל דרייברים ע"י F6?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
השאלה הזאת מופיעה ב-FAQ של הפורום: ============================================================================== למה יש לי אייקון ליד השעון של safely remove hardware עם הכונן קשיח SATA שלי? / RK לדיסקים קשיחים בעלי ממשק SATA לסוגיו (1 או 2) יש תכונה, תכונה זאת היא הHOT SWAP, מה זה אומר? זה אומר שאם יש לך דיסק קשיח SATA, שהוא לא מי שמריץ את מערכת ההפעלה, אתה יכול לכבות את הדיסק בשביל לנתק אותו בזמן שהמחשב עובד, להוציא אותו מהמחשב, ולשים הרדיסק אחר, כלומר, ההרדיסק יכול להתנהג ממש כמו Disk On Key. דיסקים שמריצים את מערכת ההפעלה גם יופיעו בsafely remove hardware אבל לא יהיו ניתנים לכיבוי מסיבות ברורות. מהסיבה שהדיסק הקשיח תומך ב"ניתוק מהיר" שכזה, מופיע האייקון של ההתקנים הני…
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
והמחירים כבר בקרוב יתחילו לרדת בהדרגה. http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם שני כונני SSD במערך RAID0 רציתי לדעת האם אני יכול לפרמט רגיל או שנדרשת איזושהיא פעולה כדי שההתקנה החדשה של ווינדוס תדע שאכן מדובר בכוננים בRAID ולא שני כוננים נפרדים... (יכול להיות שהRAID נקבע כבר בBIOS ולא דורש מהווינדוס כלום?) תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-