עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ברשותי כונן 80GB ישן SATA I. ברצוני לשדרג את המחשב ובין היתר להוסיף עוד כונן קשיח 160GB בתצורת SATA II, השאלה שלי היא, האם אני צריך לפחד מכך שביצועי המחשב שלי ירדו? האם מותר לשלב בין השניים? והאם אני צריך לוח אם שיתאים לשניהם? או שכל לוח אם מתאים לשניהם? ראיתי בKSP שיש לוחות מסוימים בלבד שתומכים בSATA II. ועוד שאלה כללית ממש, SATA II משמעותית מהיר יותר מ-I? כי אם תהיה לי בעיה עם הלוחות אם אני יעדיף לקנות נגיד עוד 160GB של SATA I.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by אסף ב,

שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by The Ball,

ב- 500gb אתם ממליצים על HD502HJ. הדיסק הוא SATA2 שהוא כבר חיבור שנחשב מיושן. האם כונן זה מומלץ גם על פני כוננים עם SATA 3 כגון ה- WD5000AAKS? יש טעות? אני מתכנן לקנות דיסק ופשוט הנושא קצת מוזר בעיני...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום, כיצד ליצור קובץ ISO כדי שאפשר יהיה לצרוב בצורת "Burn Image to Disc" מ-Nero (כמו למשל קבצים שמורידים מ-eMule, או למשל bin ו-cue)? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  5. Started by xgamer,

שלום, יש לי כונן קשיח של 80GB, הוא משמש כ SLAVE - לאחסון נטו. מדי פעם שאני כותב אליו דברים, מופיע לי הודעת פופ-אפ של ווינדוס שאומר שלא ניתן לכתוב לנתיב הזה. עשיתי פורמט וסריקת שגיאות לדיסק, לא עזר במשהו. איך ניתן למפות באמת את החלקים הלא טובים בדיסק, ופשוט אם לא ניתן לתקן אותם, אז לוותר עליהם, שלא תהיה אפש' לכתוב עליהם. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  6. אם מישהו יודע אשמח שיסביר

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. כונן קשיח פנימי Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI סמסונג[/l] http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=774445 או כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797377 [*][/l]

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by adirze,

שלום, רציתי לשאול איך ההארדיסק הזה samsung HD103UJ הבנתי שהוא בנוי על טכנלוגיה חדשה אם אפשר לקרוא לזה ככה. הינה קישור לדף מהאתר של סאמסונג: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=63&model_cd=249&ppmi=1155# איך הוא בהשוואה למתחרים seagate ו-WD? תודה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  9. Started by x-dude,

דיסקים לצריבה (דיוידי) במחירים טובים והמשלוח חינם! (למה חינם?) מישהו כבר הזמין משם? http://www.bar-ezuz.co.il/

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. אני מתכוון לקנות את Western Digital My Passport Essential 320GB WDME3200 לפרטים נוספים:http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להשתמש בכונן החיצוני הנ"ל להעלאת עוד ווינדוס על המערכת זאת אומרת אם יש לי דיסק קשיח פנימי בנייד שדרכו אני מעלה ווינדוס אקספי אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על הכונן החיצוני וכשהמחשב עולה אני יוכל לבחור אם להעלות את האקספי דרך הדיסק קשיח הפנימי של המחשב או להעלות ווינדוס 7 דרך הדיסק קשיח חיצוני למרות שהחיצוני מתחבר דרך USB מקווה שהשאלה שלי ברורה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  11. אני מעוניין לדעת כמה כוננים קשיחים אני יכול לחבר בו זמנית עם לוח ASUS P5B Deluxe במארז LC16SM Silverstone תודה

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by orenbutn,

שלום אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אתחיל בפרוט על החומרה הרלונטית לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) הארדיסק: WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ככה הבעיה שלי היא כזאת משומה ההארדיסק מזוהה אצלי כide איך אני יודע את זה? 1. בeverest הוא מזוהה כide ולא כSATA 2. בביוס הוא מוגדר תחת IDE CHANNEL הורדתי דריברי F6 מהאתר של ג'יגהבייט, ספציפית ללוח שלי (זה היה חתיכת סיפור להשתמש בהם כיוון שאין לי פלופי.... נסעתי לחבר להביא....). קיצור היו שם דריברים של סקאזי וראיד בלבד ולא של SATA הבנתי גם שהיום אין צורך בכלל להשתמש בהם כדי להגדיר sata זה נכון? תוכלו בבקשה לעזור לי? תודה

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  13. אהלן, מה המשמעות של נפח הCACHE בהארד דיסקים ? איך זה משפיע על ביצועים ועל אילו ביצועים זה משפיע ?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by barzanger,

אני עובד עם תוכנות כמו SketchUp ו CAD למינהם האם רפטור יתן לי ביצועים טובים יותר כי המחשב שלי מתקשה בדברים מורכבים ולא נראה לי שזה הזיכרון או המעבד

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  15. אהלן יש לי 2 HD וסידירום וצורב אבלללללללל יש לי גם SCSI נראה לי אני יכול לחבר עוד HD? הסיבה היא שכמו שאמרתי יש לי שני HD אחד 60 אחד 80 ה60 הוא למדיה והוא נגמר לי אז מה שאני רוצה לעשות זה לקחת HD מסכן של 15 גיגה להתקין על ווינדוס ולעשות את ה80 שהוא כרגע הראשי לHD המדיה שלי ואת ה60 למשחקים והורדות אז אני יכול לחבר עוד HD? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  16. אפשר בבקשה תרשים של חיבור 2 צורבים , צורב DVD וכונן קשיח אחד. תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  17. Started by shahar07,

יש לי לוח אם של asus p5wdh כרגע ישנם 2 כונניםברצוני להוסיף כונן ולהמוף אותו לראשי ועחיו להוסיף מערכת חלונות, איזה פעולות אני אמור לעשות ? האם מספיק רק לחבר אותו ב sata 1 או שצריך גם לשנות עוד משהו מעבר לזה ?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  18. אני יודע שטמפרטורת העבודה שלו (או של כל דיסק של WD) הוא עד 55 מעלות. עכשיו שלי נע בין 45 ל-55 מעלות במנוחה ובמאמץ בהתאמה , עכשיו לשאלה ,על כמה עומד ה-H.D שלכם? (אני רוצה לדעת אם זה נורמאלי שבמאמץ הוא מגיע ל-ABSOLUTE MAXIMUM שלו). תודה. (דרך אגב ,התקנתי עליו את מערכת ההפעלה [XP PRO] ומורגש שינוי לטובה בביצועים, בעיקר בבוט)

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by lipa,

אני לא מצליח להבין מה ההבדל תודה

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by kobi007,

אז ככה יש לי דיסק קשיח רגיל של SEGATE 1.5 TB הדיסק עבד טוב כבר שנה, היום פתאום שהדלקתי את המחשב היה מסך כחול לשנייה(לא הספקתי לראות מה היה כתוב) ואז עבר לדף שכתוב בו שיש שגיאה בווינדוס עכשיו הדיסק מזוהה בביוס ובמנהל ההתקנים, אבל למשל שניסיתי לעשות תיקון באמצעות הדיסק של הווינדוס או אפילו לנסות לפרמט הדיסק לא מזוהה שם אז ככה שאני לא יכול לעשות כמעט כלום מה ניתן לעשות במקרה כזה? תודה, קובי.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  21. יש לי דיסק קשיח של 40GB, IDE, ומופיע אצלי שני כוננים שכל אחד 20 ג'יגה. איך אני מחבר את שתיהם שיהיה לי כונן אחד של 40 במקום 2 של 20? ושוב, זה כונן IDE.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by Talt16,

רציתי לדעת מה ההבדל בין חיבור IDE וחיבור SCSI (האיכות שלהם....)

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  23. שלום ברשותי כונן של LG מהדגם שכתבתי למעלה, GH24NS50.. בעבר הצלחתי לצרוב דיסקים כפולי שכבה אבל היום לא ! כשאני מכניס דיסק כפול, הכונן מהבהב, המחשב נתקע כשאני לוחץ על הכונן או עושה משהו שקשור לכונן, תוכנות צריבה גם כן נתקעות... המערכת הפעלה שלי היא WIN7 ULTIMATE 32BIT אני לא יודע מה הבעיה, כל היום ניסיתי למצוא אותה.! החלפתי כוננים עם כונן ליטאון ישן שיש לי שגם הוא תומך בשכבה כפולה, שידרגתי גירסא.. מחקתי תוכנות של התקנים ווירטואלים כמו דמון טולס (IMGBURN מצא עם זה איזה בעיה.. משהו SPDT) בקיצור אני כבר ממש נואש, חושב כבר על לפרמט את המחשב.. וזה ממש נורא לגבות עכשיו 250 גיגה. ! בבקשה עזרה אני נואש כבר..

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. את הקייק הזה קניתי מבאג. זהו קייק של 50 DVD+R. התוצאות נראות טובות בהתחלה אבל בסוף משום מה משהו משתבש. תוצאות הבדיקה: General Information Drive: _NEC DVD_RW ND-3520AW Firmware: 3.07 Disc: DVD+R (RICOHJPN R03) Selected speed: Maximum PI errors Maximum: 4973 Average: 469.18 Total: 8405803 PI failures Maximum: 147 Average: 0.72 Total: 103193 PO failures: n/a Jitter: n/a Scanning Statistics Elapsed time: 5:15 Number of samples: 17905 Average scanning interval: 8.01 ECC Glitches removed: 0

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  25. שלום התקנתי היום דיסק קשיח IDE חדש, אבל ווינדוס לא מזהה אותו. חיברתי אותו לספק כח, החיבור הזה עם ה4 פינים, אם אינני טועה צבעי הכבלים שלו הם שחור-צהוב-צהוב-אדום. אחרי זה חיברתי אותו לחיבור IDE שמשותף לו ולכונן DVD. אחרי זה הדלקתי את המחשב, וראיתי שהווינדוס לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה? צריך להגדיר איזה משהו שלא הגדרתי? תודה, Zzzz

• 14 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.