אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, הדיסק הקשיח שלי WD120 כבר די ישן קרוב ל4 שנים והוא התחיל לקרטע לי בVISTA ולהרעיש. חשבתי לקנות את ה - SG ST3500320AS ב 275 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm או שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את WD 6400AAKS שלפי מה שהבנתי חוץ מזה שהוא יותר גדול הוא גם יותר מהיר מהSG ??? http://www.skypc.co.il/pl_product~WDC1210~7~0.htm תודה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז אחרי חפירות באינטרנט והתייעצויות פה ושם קניתי בשבוע שעבר את ה-SSD שבכותרת . עכשיו אני אפרט מה עשיתי איתו ומה הבעיה איתו : אז ככה , חיברתי אותו לבקר SATA 3 של אינטל בלוח אם (Asus P8Z68 DELUXE/GEN3) , פירמטתי אותו בעזרת התוכנה Partition Wizard (לא זוכר איזו גירסא) ויצרתי מחיצה אחת בלבד (רק C) בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה , התקנתי עליו מע' הפעלה נקייה וטריה Win7 Ultimate x64 , התקנתי את כל הדרייברים של המחשב (אם צריך המפרט בצד) , התקנתי כמה תוכנות שהכי חשובות לי ומשחק אחד ב-SSD הזה , וכמובן שכמו כל אחד שקונה היום SSD אני גם רציתי לראות ולהשוות את הביצועים שלו מול אנשים אחרים בעלי אותו SSD כמו שלי ועשיתי זאת בעזרת התוכנה AS SSD שהבנתי שהיא הכי טובה למטרה זו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעוניין להוסיף SSD בנוסף ל HDD בנייד שאמור להגיע (Lenovo Flex 2 14, בהנחה שיתאפשר). מהו ה-SSD M.2 המשתלם ביותר? (בטווח 128-256GB) יש דברים שצריך לדעת? (אורכים, סוגי סלוט וכדומה)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיפור קצר, ובסופו השאלה אתמול צרבתי DVD (וורבטים MCC 004) ב-NEC 4550 שלי במהירות x8 (פעם ראשונה, עד עכשיו צרבתי תמיד על x16 אם זה משנה) לאחר הצריבה סרקתי את הדיסק, והתוצאה למרבה ההפתעה היתה גרועה למדי - ציון 38 עם קו צהוב אחד ועוד קו אדום (max היה בסביבות ה-50 אם אני זוכר נכון) to make a long story short, סגרתי את המחשב, אחרי כשעתיים פתחתי אותו שוב וסרקתי את אותו הדיסק מחדש - וקיבלתי תוצאה של 95! היום סרקתי שוב את הדיסק הזה, וגם הפעם התוצאה היתה 95 (אם כי השגיאה המקסימלית היתה 9 לעומת 5 אתמול) זה לא שאני מתקמצן על דיסק, אלא יותר מעניין אותי המקרה הכללי ומה לעשות להבא האם יכול להיות שהסריקה הגרועה יצאה במקרה, או בגלל משהו לא קשור? (לא רצו תכניות מיותרות ברקע) האם בגלל ששתי…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ראיתי שהמחירים של הדיסקים הקשיחים של טושיבה זולים משמעותית כיום משאר החברות. 500GB ב379 ש"ח במקום 500 ומשהו. איך הדיסקים של טושיבה? נחשבים אמינים? מומלץ לקנות אחד כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אוקי היום חיברתי מאורר באילתור (בזמן שהמחשב היה דלוק) לאחץ כניסות החשמל (מולקסים ניראה לי הלבנים האלה) ובטעות החוט התפצל ונכנס גם לצבוה וגם לשחור (לא זוכר בדיוק) היה ניצוץ קטן אחרי זה מסך כחול וכשהתחלתי את המחשב BOOT FAILURE ניסיתי לחבר את הדיסק הקשחי למחשב שאני כותב את ההודעה ממנו ואותו הדבר לדעתי נידפק בדיסק הקשיח מה שמספק לו את החשמל יש אפשרות (חוץ מלשלם 100$ לשיחזור מידע) להביא את המחשב למעבדה ואז לעביר את מה שיש עליו את הנתונים לדיסק קשיח אחר ? או איכשהו לתקן אותו ? (לא ב100$) ... וגם אם אני יקנה חדש אני חייב אותו כי יש שם תמונות מהשנה האחרונה שעוד לא גיביתי
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רכשתי מKSP את הכונן Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB - www.http://ksp.co.il/?uin=23483 והמחשב שלי מחשב יחסית טוב עם לוח Gigabyte G1.Assassin 2 ומעבד Intel® Core™ i7-3770K חיברתי את הכונן SSD לSATA 3 ולספק עם כבל SATA 3 לפי הוראות היצרן פירמטתי כבר 4 פעמים על 2 דיסקים שונים של ווינדוס 7 שעובדים בוודאות. הכונן SSD הוא הכונן היחידי שמחובר למחשב. הבעיה שלהתקין כל פעם לקחת לי בערך 3 שעות ואני לא מגזים. ואחרי שהוא סיים להתקין המחשב עובד לעט בצורה בילתי הגיונית שאתה לוחץ התחל לוקח לו 10 דקות להפתח כנ"ל עם החלתת להכנס למחשב שלי. בקיצור בדקתי עם הכרטיס הישן שלי HDD עם אותם כבלים ואותם חיבורים והוא עובד חלק. הבאתי אותו לKSP והם עשו לו בדיקת תקינות של היצרן ואומרים שהכל תקין. …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כל הדיסקים הקשיחים של 2.5 עובדים רק על חיבור USB ללא חיבור נוסף לחשמל ? לדוגמא זה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=70f4bfafecadd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איזה צורב של נק עדיף ה-NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מה עדיף ובמה הם שונים זה מזה? והאם כדאי להוסיף 40 שקל בשביל לקנות את החדש יותר?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הדיסקים עובדים במהירות 5400 עד 7200. באחת החנויות אמרו לי שהם יהיו יותר איטיים מדיסקים רגילים. האם זה נכון ? האם כדאי לקחת דיסק כזה כדיסק ראשי של מ"ה או ללכת על דיסק רגיל (לא "ירוק") כדי לא לפגוע בביצועים ? (הייתי לוקח SSD אבל צריך 100GB לווליום של המ"ה וה-PROGRAM FILES, ולא רוצה לחרוג מאיזור ה-500 ש"ח). (במחשב הקיים יש כבר שני דיסקים של 500 GB בני שלוש שנים SATA2 - הרעיון או לשדרג אחד או להוסיף...)
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news-story/plextor-m7e-m-2-pcie-gen-2x4-performance-caught-on-photo.html מה מחירו שיצא ? איך אני יודע איזה לוח יוציא ממנו את המקסימום X99 ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי WD 1600JS SATA2 בן 3 שנים והוא מתחיל למות\הבקר SATA בלוח אם שלי מתחיל למות עשיתי CHECKDISK וזה לקח שעות וזה נתקע על איזה קובץ. התחיל להימאס לי ועשיתי REBOOT אם אתם שואלים למה עשיתי CHECKDISK בכלל, זה בגלל שהתחילו להיות לי פריזים ממושכים במחשב ובמיוחד כניסיתי למחוק\להעביר דברים. פתאום בPOST אני רואה שהשם של הכונן הפך לBzBzBz BzBz והנפח גדל ל561GB או משהו כזה. הצלחתי לעלות אותו בWIN כאשר חיברתי את הכבל סאטה לסלוט אחר. אבל אני עדיין מפחד שכל החומר יילך קפוט. נכנסתי לפאניקה כי אין לי גיבוי אני מנסה לצרוב עכשיו את הדברים היותר חשובים. בכל מקרה, אני רוצה לקנות HDD נוסף כגיבוי. חשבתי על לקנות 2 פנימיים(250 ו320) ואחד מהם יהווה גיבוי(כמובן שאני אשמור עליו המקום מו…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
כשאני מוריד דברים אני נתקל בשגיאה הזאת, כשאניי מחלץ RARים, כשאני צורב דיסקים. חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פתרון, אבל הבעיה ממשיכה לחזור.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. יש לי בעייה שנעלם לי מקום, ואני לא מבין לאן.. כשאני עושה מאפיינים של הכונן כתוב לי 86 ג'יגה בשימוש, אבל כשאני נכנס פנימה ובוחר הכל ומאפיינים כתוב לי 38 גיגה. איך זה יכול להיות שככ הרבה פשוט נעלם? (ווינדוס 7, pavillion dv6, כונן מחולק למחיצות)
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כל בעלי מקינטוש מאושרים שקנו אותו עם צורב DVR-103 של חברת Pioneer לא אמורים להיות מאושרים יותר. ובכן אני לא אחד מהם. לצורב ה- DVD הזה יש בעיה. אחרי עידכון הסטנדרטים של המדיות לצריבה (למשל המעבר ל- X2-X4), כל מי שיכניס מדיה כזו לצורב הזה, יכול לפגוע לצימיתות בצורב. באתר של Pioneer נמצאת הודעה חשובה לכל בעלי הצורבים האילו אשר אמורה לעדכן את ה- Firmware, אך להזכירכם לא כל עורך סרטים מקצועי (גיסי בהקשר הנוכחי) מתעניין אחרי עידכונים שוטפים באינטרנט לחומרות שונות. מה גם שהם (חברת Pioneer) לא מספקים עידכון ל-Firmware לצורבים שנקנו מחברות אחרות לדוגמא Apple-Macintosh ו- Dell. יבואנית ומשווקת מקינטושים בארץ אשר דאגו ללקוחותיהם דאגו לשלוח Email בנושא לכל לקוחותיהם. אבל יש משווקים …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה מגניב! http://www.lacie.com/us/products/product.htm?pid=11041
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 80GB ואני רוצה להפוך אותו ל-2 'הארד דיסקים' של 40GB כל אחד.(C- windows ו-D) אני לא מבין כל כך את ההוראות של התוכנה ואתם תוכלו להסביר לי את זה יותר טוב, אני מקווה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש המלצה למשהו מסוים ? בעיקר בכדי להעביר סדרות\סרטי HD. אשמח לקבל המלצה על DOK מהיר איכותי ואמין. וכמה אמור לעלות DOK כזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול יצא לי להעיף מבט על כמה מדיות,היה לי בסך 50 ש"ח. חיפשתי מדיות DVD-R (עשיריה) ,קניתי 10 יחידות של RITEK (מדיות מצויינות), בקיצור נשאר לי עוד קצת כסף,חשבתי.. מה לקנות,עד שראיתי מדיות של חברה בשם City Disc ,מסוג CD-R80.. מעולם לא שמעתי על CD-R80! מה זה? בכל מקרה קניתי את המדיות ב 20 ש"ח,המחיר שלהם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי לאחרונה דיסק קשיח בגודל 360 GB. כרגע התקנתי windows ועשיתי פרומט למחשב. הגדרתי שיהיו 2 מחיצות - אחת של 30 גיגה והשני של השאר... כרגע זה מה שמופיע לי במחשב: כיצד לתקן את הבעיה?? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
סתם שאלה אנשים זה אומר שב1000 GB דופקים אותנו ב-70 ג'יגה ?... אני בעד עצומה שיעגלו כלפי מעלההה זה ממש זנות!!!
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזו? Buffalo . מתגובה בYNET הבנתי שהיא איכותית במיוחד, המוצרים מיוצרים ביפן. ושאלה אחרת, איזה כונן עדיף ולמה: WD My Book Essential Edition 2.0 500GB WDH1U5000 או Maxtor One Touch IV 500Gb USB2 ושאלה נוספת, זה נכון ש"כונני WD הם זוללי חשמל , אם הספק שלכם הוא בהספק נמוך אל תגיעו התוצרת שלהם , כמו כן הם לא מסתכרנים תמיד מול המחשב המארח , השם של WD אינו ערובה למוצר טוב , המוצר של סמסונג הינו באיכות טובה יותר , אמינות טובה ואיכות טובה ." [תגובה מYNET]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן חיצוני לסרטים (להעביר סרטים בFHD מהכונן לטלויזיה) עד 600 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. נפח: אני לא בטוח כמה סרט של שעתיים שוקל בממוצע, תעזרו לי עם הקטע הזה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של WD - my passport essential 1TB שנקנה לפני שנתיים בערך.. לא היה לי USB3 עד לא מזמן ולכן רק עכשיו אני רואה שאני מקבל מהירות איטית בכתיבה אליו ובקריאה. אני מתחיל טוב ב - 90MB/s ויורד מהר מאוד ל איזור ה 40 . עדכנתי הכל החל מ הבקר במחשב שלי וכלה בדיסק עצמו FW+driver . והקטע שלקחתי מחבר את הדיסק החדש שלהם WD my passport והוא נישאר יציב על 90-100MB/S . זה מתסכל אותי ומעצבן ממש..מה אני עושה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-