אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הטכנולוגיה החדשנית שתאפשר להקטין עוד יותר את האלמנטים המגנטיים שבעזרתם נשמר מידע בכוננים מכאניים תהיה מוכנה לפעולה רק בעוד כמה שנים כוננים מכאניים אולי מאבדים מההילה החיובית שלהם עם כל יום שעובר (ומביא איתו מחירים נמוכים יותר ויותר עבור כונני SSD מהירים הרבה, הרבה יותר), אך בסופו של דבר הם עדיין כאן איתנו וכנראה לא ילכו לשום מקום בעשור הקרוב לפחות – בתור אמצעי האפקטיבי ביותר לאחסון "קר" של מספר גדול של תמונות, מסמכים או קבצי וידאו. אי לכך ובהתאם לזאת, אנחנו ממשיכים לעקוב ולהחזיק אצבעות להתפחויות טכנולוגיות שיוכלו לספק לנו כוננים מכאניים משתלמים וטובים יותר – וכעת מתקבל מידע על כך שאחת מהטכנולוגיות המבטיחות ביותר בתחום, ה-HAMR עליה כבר סיפרנו לכם כמה פעמים בשנים …
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, האמת הבעיה התחילה לפני כמה ימים אך לא היה לי שימוש בכוננים אז לא היה לי כך לרשום הודעה... אממ הבעיה שלי היא שהכוננים לא עובדים,יכול להיות שהחיבור למחשב נשרף איכשהו כי הכוננים בכלל לא עובדים ואפילו לא עובר בהם חשמל..... תודה רבה רבה!!! פליז פליז מתחנן שתעזרו !!!! היייתי צריך לבקש מרב שיתפלל גם בשביל שיענו לי פה!!! :bash:
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם כונן שעובד אבל כנראה העיף את המחיצה האם ישנה תוכנה שאפשר להציא איתה את החומר מן הכונן ?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
עשיתי image (דמות ראי) של דיסק קשיח האם image הוא פורמט אוניבסלי , כלומר האם אני אוכל לפתוח את ה-image עם תוכנות אחרות כמו ghost ולגשת אל הקבצים או שכול image הוא ספיצפי לתוכנה שיצרה אותו?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
היי, איך עושים זאת? אני יודע שצריך דיסקט והאם זה מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. יש לי NEC3500A וDVD שקורא רק דיסקים בפורמט -(כולל -RW), האם אני יכול איכשהו לשנות את הBOOKTYPE של הDVD+RW לDVD-ROM(שאותו אין בעיה לקרוא)? האם לאחר מכן אני אוכל למחוק את הדיסק ולצרוב עליו שוב? האם יש צורך לצרוב FIRMWARE חדשה?(כרגע יש לי את הרשמית). ולבסוף, דרך איזו תוכנה אני אוכל לעשות זאת בהנחה שזה אפשרי.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה צרבתי לאחי דיסק עם סרט עליו. המרתי אותו ל SVCD ואז צרבתי את זה עם NERO. בדקתי ב DVD אצלי בחדר... TOSHIBA מגבר ו DVD ביחד עם רמקולים בלה בלה בלה... בכל עבד יופי. נתתי לו את הדיסק הביתה ואצלו זה לא עובד יש לו DVD של LG דגם DV4941P בסלון. הוא פולט לו את הדיסק ואומר DISC ERROR. ניסיתי עם דיסקים של BENQ מיוחדים למוזיקה וגם עם VERBATIM ובשניהם זה לא עובד. אני לא יודע מה כל כך לעשות האמת... זאת אומרת ניסיתי עם ורבטים, אני חושב שזה המקסימום שיכולתי לעשות. בלי קשר הוא תומך MP3 והוא יחסית חדיש... מן הסתם הוא קורא צרובים. צרבתי לו גם פעם סרט ב DVD על דיסק VERBATIM ועבד לו מעולה. הבעיה כנראה בדיסקים CDR. למשהו יש רעיון? מאיפה להתחיל? תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
טוב, אני משתגע כבר מהנושא הזה, אני עומד בפני הקניה הגדולה ביותר של נפח אחסון ואני לא מצליח להחליט עד הסוף עם ראש שקט מה לקחת מצד אחד יש את הסייגיט 1.5T ST31500341AS שעולה "רק" 675ש"ח כלומר 0.45אג' לגיגה אבל יש לו היסטוריה בעייתית בגלל הFW המקורי שלו שעשה בעיות מצד שני יש לנו את כל הכונני טרה למיניהם כמו WD10EACS, ST31000340AS, HD103UJ שעולים בערך 550 ש"ח כלומר 0.55אג' לגיגה ובשביל להשיג נפח דומה צריך יותר כוננים 1.5T x 4 = 675 x 4 = 2700nis = 4.5T (raid 5) 1T x 5 = 2750nis = 4T (raid 5) ההתלבטות בנושא כבר דפקה לי את המוח
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מתלבט אם לקנות HD חדש. יש לי HD ישן מפני שנתיים של WD. עכשיו מפני חודש וחצי קניתי מחשב והשארתי תארד דיסק. עכשיו יש לי מלא בעיות ואני חושב שהבעיות האלה נוצרות ממנו(ואני חושב שהוא מתחמם מהר ותוקע לי לעפמיים משחקים). אז חשבתי לקנות HD חדש. זה המערכת שלי: AMD A 64 Bit 3500+ DFI lan party ulntra -d RX800XL 1024RAM וספק פגז מארצות הברית שאני לא זוכר את השם שלו. ויש לי 5 עד 8 מאוררים במארז ועוד מאוורר בספק ואחד 120 מ"מ על 120XP. אני רוצה HD חדש שיהיה 80G איזה הייתם ממליצים? הארד דיסק שיפעיל משחקים טוב ולאורך זמן , הישן מתחיל להיתקע אחרי שעתיים משחק. וגם אם כדי לקנות קירור לכונן קשיח שיהיה יציב לאורך כל המשחק. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות זיכרון נייד (DOK) בסביבות 200 ש"ח יש SanDisk Cruzer® Micro 8GB שעולה בסביבות 130 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. ויש SanDisk Ultra® Cruzer® Titanium 8GB שעולה בסביבות 190 ש"ח ויש Extreme® Cruzer® Contour 8GB USB Flash Drive שעולה בסביבות 200 ש"ח ויש זכרון נייד מבית Ceon דגם Unit Drive 16GB שעולה 220 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. מה ההבדלים בין הדגמים ומה מועיל ה U3 של סאן דיסק, הרי אפשר להכין לבד תפריט הפעלה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי מחשב עם לוח Asus P2GDC Deluxe ואני משתמש ב2 כוננים קשיחים Maxtor 160GB SATA במערך RAID 0. לאחרונה ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש (Vista) אבל לא כל כך אהבתי אותו... כנראה שנגעתי בדרייברים של הRAID בזמן ההתקנה ומאז יש לי שגיאה מסויימת באחד הדיסקים בכל פעם שאני מאתחל. התקנתי בחזרה את הXP שהיה לי וניסיתי שם את כל הדרייברים של הRAID שיש לי בדיסקט (יש 3 או 4) אבל זה לא עזר וגם אני בכלל לא בטוח שזה יכול לעזור כי זה משהו יותר פנימי וקשור לBIOS. הבעיה היא שכל הווינדוס XP החדש שהתקנתי עכשיו עבד דפוק בהתחלה (לדעתי זה רק בגלל זה, כי המחשב עצמו מאוד חזק ומעולם לא עשה בעיות) וכלום כמעט לא רצה לפעול, הכל נתקע, המנהל משימות לא הצליח לסגור תוכנות תקועות, לא הצלחתי לה…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה, *המחשב לא שלי.. יש לי 2 מחיצות במחשב ובשניהם יש אותם שמות של תיקיות (לא כולם אבל ישד כמה באותו השם..). באחד נשאר לי רק 300MB ובשניה 27GB... אני רוצה לשלב אותם בייחד שיהיו מחיצה אחת ואז יהיה לי 27.3GB פנוי.. פשוט המחשב הוא של סבא וסבתא שלי והם מסתבכים ככה... האם תיהיה בעיה לשלב אותם למרות השמות של התיקיות והכל בעזרת Partition Magic??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קודם כל בוקר טוב. עכשיו לעניין,יש לי הארד דיסק של Maxtor 40GB Ultra ATA/133 7200RPM (לפי EVEREST) עכשיו,הוא מחובר אצלי למחשב ב USB (קבוע!) עם החיבור הזה למי שמכיר : http://www.lamir.co.il/fullscreen.asp?Product=1062&Picture=1 כפי שאתם רואים יש לו מן ספק כוח משלו,עכשיו מה שאני רוצה לשאול,היות והארד דיסק מקבל זרם קבוע (גם כשהמחשב שלי מכובה) האם זה מסוכן בצורה קריטית? או שמה אין השפעה בכלל? אשמח לתשובה. תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
החברה קנתה לי צורב DVD מהסוג הנ"ל - חיברתי אותו כ SLAVE ל IDE הראשון, איפה שהכונן הקשיח (היחיד) שלי יושב. 1. הוא מזוהה ב BIOS 2. מותקן כראוי ב DEVICE MANAGER אני לא רואה את הכונן בחלון של "המחשב שלי" (למרות שבעיה דומה יש לי עם המצלמה שלי) אז אני פשוט רושם I: ורואה את החלון הריק מן-הסתם של הצורב. ברגע שאני מכניס דיסק לצורב DVD אני רואה את האיקון של העכבר מחליף כזה סמל לצורה של דיסק כאילו הוא טוען משהו ואז נתקע כל המחשב תקוע ואין מה לעשות. למישהו יש רעיון? תודה, לירן.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
והמחירים כבר בקרוב יתחילו לרדת בהדרגה. http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה HD Tune על שני הדיסקים הקשיחים שלי במחשב והנה התוצאות: דיסק קשיח ראשון http://img70.imageshack.us/img70/5950/80gb.jpg דיסק קשיח שני http://img29.imageshack.us/img29/1921/20gb.jpg אין לי מושג מה התוצאות אומרות, אשמח להסבר מה זה כל דבר שם. ואיזה דיסק קשיח מביניהם יותר מהיר ולפי איך ידעתם? תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
הייתי קצת בלחץ אז הלכתי לחנות טובה שאני קונה ממנה וקניתי את ה NEC AD-7170A די חפוז. קראתי את המומלצים של פברואר וקצת התחרטתי. דבר ראשון אין את הLIGHTSCRIBE למרות שאני לא צריך אותו ממש, אבל עכשיו גם אני מגלה שהוא לא יכול לצרוב DUAL LAYER, זה נכון? אם כן איזה צורב מומלץ אני עדיין יכול להחליף אותו. תודה עריכה: טעות שלי אני מגלה עכשיו שהוא באמת DUAL LAYER. דרך אגב השימוש העיקרי שלו הוא צריבת משחקי PS2.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן , רציתי לדעת לאיזה מהירות העתקה בין הכונן למחשב הכונן יכול להגיע .. האם 28 מגה לשניה זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין 2 צורבים, מה יותר איכותי, מה יותר מהיר וכדומה... שניהם עולים 159 ש"ח, הH62NK (או משהו כזה) וה203B. מה לבחור?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אחותי שידרגה תכונן הקשיח של מחשב שלה, ויש לי כונן של 20GB 2.5INCH. איך אני הופך אותו לDOK?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
על איזה צורב DVD הייתם ממליצים היום? מה דעתכם על הצורב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1706891 ובכלל, אשמח אם תוכלו להסביר לי על הפרטים הטכניים, כמו מה זה DVD-RAM ומה זה DUAL LAYER. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה רשום עליו ... אני יודע שצורב זה cd rw ואני יודע שה נגן dvd למחשב רגיל זה dvd cd אבל אך צורב dvd נראה ומה כתוב עליו
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אוקיי קנינו מחשב משומש ויש בו צורב dvd . עכשיו אחריי שיש מה הלאה איזה תוכנה אני צורב? איך אני צורב? אין איזה מדריך? ועוד משהו סליחה על הבורות אני לא בטוח בימיליון שזה צורב dvd כי נראה לי יש גם כונן dvd איך אני בודק? תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי לוח asus p5gd2-x ניסיתי לחבר אליו לפני מספר ימים הארדיסק חדש של SUMSUNG עם ה500גיגה והוא פשוט לא עובד הלוח אם לא קורא אותו משום מה. אני לא יודע מה לעשות, כבר שברתי את הראש בנסיונות להבין מה הולך פה ואיך לעזעזל מתקנים את הבעיה. אם מישהו יכול לתת לי עזרה קלה או טיפ אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לקהות בבוע בקרוב את הצורב הזה ויש לי שאלה אחת קטנה שמאוד מבלבלת אותי! ככה באתר של KSP רשום על הצורב: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 כלומא מהירות צריבת DVD מירבית היא 16X ומהירות צריבת DVD ב DL היא 2X עד כאן הכל מובן... עכשיו מצאתי ביקורת על הצורב ב DIGIT LIFE http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html שבה רשום ...but this time with double layer DVD+R discs. Now you can burn them at 4X . אז השאלה שלי היא: הוא צורב ב DL על 4X או על 2X?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-