עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yoniby,

שלום... אני מתעניין בלקנות צורב די וי די. לפני-כן רציתי ללמוד כמה דברים על כך שאהיה טיפה בקיע בחור מה ההבדל בין סוגי המדיות לצריבה? מה הנפח של כל דיסק כזה? כמה הוא צריך לעלות? ואם יש מידע חשוב נוסף אשמח שתגידו לי. נ.ב. עשיתי על כך חיפוש ולא מצאתי משהו... תודה...

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by quantoM,

אני מדבר על דיסקים.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. Started by rosesr,

???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by אבי11,

אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בין שני סוגי המדיות , האם יש תאימות ביניהן ומה מתאים למה. יש לי מכשיר DVD צורב (לא כונן) ואני רוצה להקליט איתו. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by T-Flash,

שלום. מה ההבדל בין דיסקים DVD+R ו DVD-R? תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by switchman,

.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  7. Started by shimon16,

ברצוני לקנות מדיות לצריבה לצורב דיוידי ובחיים שלי לא התעסקתי עם זה, ראיתי בחנות 2 סוגים של מדיות כמו שרשום בכותרת, שתיהם בהפרש של שקל 35 שקל ל25 דיסקים של silverline. מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לקנות והאם החברה הזאת שווה משהו או שעדיף Teac הצורב הוא של LG GSA-10N

• 30 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by moshiko69,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R , מה השימושים של כל אחד אם יש בכלל?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ZUMARA1,

השאלה בנושא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rino,

מה ההבדל בין H10N לH10A ? מי מהם עדיף ? יש לי NEC 3520 ואני מוסיף עוד אחד למערכת שלי

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by barakv,

ההבדל היחידי שלו הוא במהירות? שהוא עושה 10 אלף סיבובים בדקה ולא 7200? או שיש משהו מעבר לזה? כי לא נראה לי הגיוני להוציא 650 שקל על 35 GB רק בגלל שהוא קצת יותר מהיר

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. Started by eladgold,

ההמלצה בפורום הייתה לקנות את ה SJ הלכתי וקניתי ואני מגלה שקניתי את ה UJ ההבדל שאחד SPINPOINT F1 והשני F3 מישהו יודע מה ההבדל אם אני צריך להחליף או לא ואם זה משנה במשהו כי את ה SJ אני לא מוצא באתר של סמסונג תודה אלעד

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by maoros,

א. מה הבדלים מבחינה פיזית ב. מי מעביר קבצים מהר יותר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by aavichai,

הזמנתי בהתחלה הארדיסק דרך אתר שבסוף כתוב KS התקשרו אלי ואמרו לי שכדאי לי לקחת YS כי זה יותר טוב (והתוספת היא רק 20 שקלים) זה באמת ככה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by GILGILGIL,

אלו צורבי DVD. תודה

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  17. מה ההבדל בין שני הצורבים הנ"ל? איזה צורב יותר טוב מבינהם (ללא התיחסות ליחס עלות-תועלת)? ומה הצורב הכי משתלם מבין הצורבים באתר הבא בתקציב של כ-200 ש"ח (עם חריגות קטנות)? http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=10&ParentID=0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. Started by eyal00,

מה ההבדל בין NEC 3540 לNEC 4540? זה שווה את התוספת של 30-40 ש"ח?

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Dj_Infernal,

מה ההבדל בין NTFS לבין FAT32 ? פעם התקנתי ווינדוס 2000 על מחיצת NTFS ובאמת הרגשתי שהכל רץ קצת יותר חלק ! עדיין מה ההבדל? והאם זה נכון שיש משחקים שלא יעלו במחיצת NTFS? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Justme,

ראיתי כמה HD בNEWEGG חלקם היו RETAIL וחלקם OEM, הOEM היו הרבה יותר זולים, מישהו יודע למה? (האם אלו HD שהחזירו אותם או משהו) ומה הם מייצגים הראשי תיבות של הOEM.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by davidpc,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין primary ל logical

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אז מה הבדל בינהם?? ועוד שאלה עשיתי כמה דברים ב PartitionMagic ושיניתי לכונן אחד את ה cluster ל 4k זה בסדר?? ובכל מזה cluster?

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. התקנתי עוד הארד דיסק.. ובשני שלי רציתי לעשות פורמט.. עשיתי QUICK פורמט למה שהיה לי.. יכול להיות שהוא מחק 40 GB בשנייה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by OuTsIDe,

יש עוד כמה כמו RAID 5 RAID 10 אים אני לא טעוה מה ההבדל ביניהם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים