עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ברצוני לעשות RAID 0 למערכת הפעלה ואיני יודע איזה דיסקים לקנות ובאיזה גודל. חשוב לי מאוד השקט וכמובן המהירות. הבנתי שיש דיסקים שמתאימים יותר לRAID 0 ויש פחות. התקציב שלי הוא בסביבות ה700 ש"ח לשני הדיסקים. תוכלו בבקשה להמליץ לי איזה 2 דיסקים לקנות שיתאימו לי לדרישות...

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by zik125,

שלום לכולם אני מנסה להעביר קובץ MKV בגודל 10 גיגה ל-DOK שיש לי אבל אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ גדול מדי ולכן לא תתבצע ההעברה יש דרך לפתור את הבעיה הזו? אשמח לתגובה ZIK

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  3. Started by zombics,

אני מעונין לקנות קונן חיצוני, אני לא צריך משהו מפךצתי... משהו קטן, עשריים שלושים גיגה בערך, אני מעונין לשמוע מחרים בארץ ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר. תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  4. Started by y0shi,

טוב, אז לפני כמה זמן פרסמתי הודעה על ההרד דיסק שהלך לי - ולפי המלצותיכם שלחתי אותו וקיבלתי אחד חדש זהה לדגם של הישן (Maxtor DiamondMax 10 120GB) עכשיו אני חושב לקנות עוד הרד דיסק זהה לו ולחבר אותם ב-RAID 0 ללוח אם שלי אין בקר RAID מובנה (GigaByte 8SQ800) המחשבה שלי הייתה לחבר את שניהם ב-RAID ואחד מחוץ ל-RAID שיהיה Master ועליו תהיה מערכת ההפעלה. אז השאלות הן: איזה בקר מומלץ לי לקנות (רצוי שיתאים ללוח אם הזה ולבאים אחריו)? איך לחבר את זה בצורה כזאת שאחד יהיה מחוץ ל-RAID והשניים האחרים בתוכו? מאיזה אתר אינטרנט אתם ממליצים לקנות? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by o_talmi,

אני לא בטוח מה מתאים מבחינת ESATA אם יש חיבור ... אני מחפש משהו עד 500 ש"ח הניידות לא הכי חשובה לי כי אני לרוב אשאיר את הארד דיסק בבית, זה בעיקר לגיבוי ושמירת סרטים תמונות ומוסיקה מה מומלץ בבקשה? בתודה, עומר

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  6. חברים שלום, אני לא מבין בזה יותר מדיי, אבל הנה הפרטים: יש לי נייד WD My Passport 500 GB שהוא בתקופת אחריות לאחרונה התחילו איתו בעיות מוזרות...פתאום להעתיק קבצים גדולים (של 700 מגה למשל) לוקח לו יותר מדיי זמן ולפעמים הוא נתקע אחרי עצבים רבים פירמטתי אותו, שזה לבד לקח המון זמן, אולי 15 שעות. אח"כ הפעלתי סריקת דיסק של ווינדוס, וזה מצא שגיאות ותיקן אותן. הרצתי Hd Tune לבדיקת Benchmark וקיבלתי בכתיבה: מהירות כתיבה של 5.1 מגה ממוצע (בין 4.9 ל- 5.2) זמן גישה 17.9 מילישניה Burst rate: 28.7 Mb/s נתוני הקריאה הם גרועים גם: בהתחלה הוא עשה 3 מגה לשניה ב- 150 ג'יגה ראשונים, אח"כ עלה ל- 28 מגה לשניה. נבדק כשהוא מחובר ליציאת USB אחורית תחת חלונות 7. מה באמת צריך להיות הנתון? בערך? האם ז…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avivds,

שלום אני מוכר את ה OCZ vertex 2 sata ii SSD 60GB חדש בקופסא שמעולם לא נפתחה! נקנה בארה"ב עם 3 שנים אחריות לפני כמה ימים. יש קבלה לאחריות. חשוב להזכיר הדגם כמאט ולא נמכר בישראל... חדש לגמרי מעולם לא נפתח כמו לקנות מהחנות... הנה כמה תמונות : 350 ש"ח אביב -0509047087 avivsahar3@gmail.com

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

אתמול ניסיתי לצרוב שני דיסקים ובשניהם NERO רשם WRITE ERROR. ניסיתי לצרוב דיסק נוסף היום והוא אכן צרב אותו עד הסוף אך בקריאה של הקובץ היתה בעיה והקריאה לא הצליחה. האם למישהו קרה דבר דומה ומה בדיוק התקלה.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. שלום, אני אוליי בקרוב אקנה דיסק קשיח חדש שיחליף את ה- Maxtor30GB שלי. הדרישות שלי ממנו : ATA, 8MB Chace, 160 GB, 7200 RPM התקציב עד 600 ש"ח. החלטתי שאני אקח את הכונן הכי מהיר מבין הכוננים הבאים: Maxtor,Seagate,samsung איזה מבין הכוננים הנ"ל הוא המהיר ביותר והכי מומלץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by EpoXi,

שלום. רציתי לשאול אם שחזור הארד דיסק חיצוני מתבצע באותה צורה כמו הארד דיסק רגיל? אפילו שהוא מחובר ב USB? מה שקרה הוא שפרמטתי בטעות את ההארד דיסק החיצוני בעת פרמוט המחשב. איזה תוכנה תוכל לשחזר את המידע? ראיתי כל מיני תוכנות בסטיקי אבל איזה תוכנה הכי יעילה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. Started by arpa,

אני מעוניין לרכוש שרת NAS, עוד לא ברור לי איזה בדיוק (יש המלצות?), אני מעוניין לחבר אליו 2x2TB עם סרטים וסדרות. הרשת שלי בבית מחוברת עם Power adapters שהם הרבה יותר אמינים ומהירים מ WIFI, אבל חשוב לי להבין אם זה יאפשר לי להזרים את הסרטי FHD למחשבים בבית.. יש למישהו ניסיון עם זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by weinman,

אני מחפש דיסק קשיח חיצוני - מארז+דיסק. (לא קנייה בנפרד) נפח: 80 מגה. מהירות: לא קריטי רצוי ללא ספק כוח מלבד ה USB נועד להיטלטל לא מעט כולל על אופנוע. רצוי מהסוג שמאפשר להוציא את הדיסק במקרה הצורך ולשים אחר.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by bigdady,

קניתי צורב חדש של liteon 52x32x52 ואין לי בקופסא כבל data האם זה יכול להיות ?

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. יש לי Partition Magic 8 ואני לא מצליח לעשות מחיצה יותר גדולה מ 7.8 MB . הנה תמונה : http://img150.imageshack.us/img150/6333/pm8.jpg ושימו לב שב* יש 2,097,152.0 MB לא בשימוש . מה הבעיה ? ואיך אני פותר אותה ?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by Eyal-Style,

אז ככה, אני בתהליכי קנייה של hd חדש אני רוצה לקנות 2 טרה כי אם כבר אז כבר. איזה דגם מומלץ? עד כמה מהירות הסלד משפיעה על ביצועי המערכת? עדיף טרה כפול 2 או 2 טרה אחד?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. השאלה מה המחיר כמובן... http://www.silentpcreview.com/news828.html

17. Started by kfirbep,

שלחתי היום את המחשב שלי לתיקון כי ההארדיסק עשה המון רעשים נהרגע שקניתי טותו,בקיצור התקשרו אלי עכשיו מהחנות ואמרו לי שזה לא בעיה בהארדיסק וזה הדגם לי זה נראה מוזר שWD ימכרו הארדיסק כל כך מרעיש...הדגם של ההארדיסק הוא WD 1002 FAEX 1TB SATA 3-BLACK הדגם הזה באמת עושה כל כך הרבה רעש לפעמים אי אפשר להיות עם המחשב באותו חדר(במיוחד אם אני עושה סריקה של האנטי וירוס ) כי הרעש בלתי נסבל?וגם הם אמרו לי שאם אני רוצה הם יכולים להחליף לי לחברה אחרת שקוראים לה Hitachi השאלה אם היא טובה כמו WD ושווה כמו ההארדיסק של WD כי ההארדיסק ששילמתי עליו עולה דיי הרבה ואני לא רוצה שיחליפו לי להארדיסק יותר זול ובסוף שילמתי יותר על הארדיסק שהוא זול. בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר כי צריך להחזיר להם תשובה…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  18. ברשותי בקר SCSI של ADAPTEC מדגם 2940U ןשני כוננים סקאזיים. הכונן הראשון הוא בנפח של 2GB והשני בנפח של 1.86GB איך אני יכול (אם בכלל) להפעיל את שני הכוננים בRAID 0 ובמה זה מתבטא? *שני הכוננים הם מתוצרת IBM

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  19. Started by Muadib,

הבעיה: יש לי כיום HTPC ומחשב נייד. ב HTPC יש SSD + דיסק של 2T שעולה על גדותיו. אין מקום לדיסקים נוספים ב HTPC וניסיתי להחליט איך אני מוסיך לעצמי עוד הרבה שטח איכסון כי נמאס לי להתקמצן על מקום ויש לי אופי אספני. אם זה לא ברור, הדיסקים אמורים להכיל סרטים\סדרות ושאין לי שאיפות לגבות הכל (זה כבר יעלה לי הרבה יותר מדי. מה שחשוב זה המוזיקה ומסמכים, ואת זה אני פשוט מסנכרן בין כמה דיסקים שונים כי זה עוד בסדרי גודל של 200G ולא טרות) האפשרויות עד כמה שאני רואה אותן: 1. דיסק חיצוני קבוע ל HTPC. משהו כזה - http://ksp.co.il/?select=.1033..348..535.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16402&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= נראה לי שזה פתרון זול יחסית כי אני או…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by scylla,

כרגע אני (לא יודע איך בדיוק) עם 20GB+3.2GB. תמיד נמנעתי מלשדרג עקב קמצנות. אני יכול להסתדר עם הארדיסק בינוני, לא צריך 160GB-250GB. אבל מצד שני ההפרשים יחסים זעומים. איזה הארדיסק זול ומשתלם יש? אגב המפרט שלי הוא: 2.8c AI7 2*256 pc3200 samsung 9800pro

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. המחשב שלי ThinkPad x20 מסרב לזהות דיסק קשיח חיצוני WD Passport (במחשבים אחרים אין בעיה). במקום זה הוא מעביר לי הודעה שאם היה לי חיבור usb 2.0 החיבור היה מהיר יותר. איך מתגברים על זה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. ניסיתי להדפיס תמונה בצורב החדש שלי - צורב Asus Lightscribe - וזה אומר לי להכניס דיסק שכביכול מותאם לצריבת הלייטסקרייב אז אני צריך לקנות מדיות לצריבה 'מיוחדות' ללייטסקרייב אם אני ירצה להשתמש בפונקציית ההדפסה? ואם כן, זה קצת מאכזב ולא נראה לי אפילו שהמוכר בחנות ידע את זה :s05: או שיש אולי תוכנה שניתן בעזרתה להדפיס על גבי כל דיסק... קצת מידע בנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  23. CD-RW עשיתי חיפוס לא מצאתי .

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by felixr64,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה שכבר שני הארדיסקים חיצוניים נדפקו לי בשימוש סביר (לדעתי). הראשון היה 500 GB של סמסונג והשני 1TB של WD. שניהם היו ניידים ללא צורך בחיבור לחשמל. מה שיש לי בגדול זה - הכי חשוב לי - באזור 32GB של תמונות מכל הזמנים. אחרי זה יש סרטים וסדרות בעיקר, אבל זה תמיד אפשר להוריד מחדש. אני חושב לקנות הארדיסק חדש, אבל מקריאה בפורום וראיתי שמישהו רשם שהארדיסק כזה הוא לא אמין - מה שבהחלט הרגשתי בעצמי. חשבתי אולי את התמונות לשמור על DOK ? האם זה אמין יותר? ממש נמאס לי כל שנה\שנה וחצי להחליף הארדיסק כי הוא נדפק. אני רוצה משהו אמין. תגידו - אי אפשר לקחת הארדיסק נייד בתיק למשל כשנוסעים לאנשהו? זה עד כדי כך רגיש? יש הארדיסקים חיצוניים מוקשחים שיותר אמי…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. היי חברים אני מחפש דבר כזה: עכשיו באמזון אתם רואים את המחיר.כמו כן,נגיד ואני אקנה את הקופסא ריקה ועדו 16 טרה 4X4 ביחד 16 טרה בייט האם יעלה לי זול יותר מאמזון ואחריות בארץ? אשמח לעזרתכם

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.