עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by beauty_hk,

I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. and I want to buy a firewire HD of 80-120GB as well... Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by blackbimer,

האם יש דרך לאבטח יסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by Anonymous1,

כאשר אני מנסה לצרוב על תקליטור DVD, מתקבל שגיאה:illegal disk וכאשר אני משתמש בצורב אחר אין בעיה כזו. השאלה אם יש סיכוי שעל DVD+R הצורב כן יצרוב, או שצריך להחליף צורב. אם אני אחליף יש טעם בלקנות דווקא ASUS?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  4. כותרת ^^^ חוץ מהמחיר במה הם שונים ואיזה הוא המומלץ?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by MaMuKeN,

אהלן, ביום שני קניתי מחשב חדש מKSP ב7.5K אבל הבעיה היא שהדיסק קשיח מאוד רועש (הדיסק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=9832) האם הוא אמור להיות כ"כ רועש? הרעשים שלו הם סוג של תקתוקים (של קריאה כמו במחשבים של פעם) Western Digital Caviar Black 2TB - WD2001FASS - Drive Sounds ב0:18 יש דוגמה לרעשי תקתוקים האלה (שימו לב, הרעש בסרטון מאוד מוגבר אבל הרעש של הדיסק שלי מבחינת התיקתוקים בערך משתווה לרעש הזה) האם כדאי להחליף את הדיסק לCaviar Blue? מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by גד :),

אתם מכירים את זה שפתאום הכונן מסרב להפתח, לוחצים נשמעת נקישה אבל הכונן לא נפתח... יש אפילו אנשים שפותחים אותו ומנקים ביסודיות, אך זה לא עוזר... היה למישהו כונן שפתאום לא נפתח לו, בעיה שראיתי אצל כמה חברים בצורבים שונים, פתחתי לו אותו וגיליתי שבתוך הדיסקית העליונה שעשויה מפלסטיק בצבע לבן יש עוד דיסקית מתכת, והיא התמגנטה, אז בעצם כשהכונן סגור ללא דיסק, הדיסקית התחתונה עולה בחזרה ונמשכת על ידי הדיסקית העליונה שהתמגנטה, וואו!!! החלטתי לעשות ניסוי והחלפתי את דיסקית המתכת העליונה הפנימית שהתמגנטה בדיסקית אחרת מכונן תקין, ואיזה יופי! הוא נפתח מצויין ועובד מצויין! ;D אז למה ההתמגנטות קורה? אולי כי משאירים דיסק כל הזמן בכונן, ואולי זה קורה בגלל משהו אחר... לא יודע.... מ…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by Dmoney,

יש לי HD של Western Digital....ולפי מה שביקשתי זה צריך להיות 40GB 7200RPM 8mb cache אז איך אני בודק אם כל הנתונים האלו נכונים? אני רוצה לבדוק לפי מה שרשום על הכונן עצמו...בלי לחבר אותו למחשב... * נכנסתי לאתר של WD וראיתי שה-Interface של הכונן הוא EIDE...אז אם מישהו יכול להסביר לי בהזדמנות מזה אומר ומזה בייחס ל SATA/ATA אני אודה לו 10x

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. Started by vladk,

יש לי שני HD-ים בחיבור IDE ואני רוצה לחברם למחשב חדש שהחיבור על הלוח הוא SATA-II. חשבתי לחבר אותם ע"י כרטיס PCI IDE אבל השאלה היא איך לחבר להם חשמל? יש ספקים בעלי חיבור לדיסקים של SATA וגם מולקס? איזה? אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים לחיבור דיסק IDE ללוח אם עם חיבורי SATA. תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by nirh216,

שלום, יש לי את הצורב, מישהו יכול לעזור ולהגיד לי איך צורבים בשיטה הזאת ואם אפשר מדריך זה יהיה מצויין

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by shaymor26,

במסגרת התקציב של סביבות ה500 ש"ח איזה SSD בנפח 120GB ישתלם לי יותר לרכוש ? g.skill phoenixhttp://ksp.co.il/?uin=16723 או אינטל 330 http://ksp.co.il/?uin=15533

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  11. היי חבר'ה, מתלבט בין שני כוננים עבור ה NAS המשרדי שלי 1. Western Digital WD40EFRX 4000GB 2. Seagate ST4000VN000 4000GB כאמור הנפח האידיאלי עבורי הוא 4000GB ואני דיי מוגבל בין שני הדגמים האלה מבחינת המלצות יצרן וטווח מחירים תודה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  12. קניתי לפני שבועיים כזה HDD מבחור בארה"ב ולאחרונה שאלתי אותו אם יש לו עוד אחד למכור והוא שלח לי אם אני מעוניין לרכוש 20 יחידות של הדיסק הנ"ל במחיר של 70$ ליחידה כאשר הדיסק הנ"ל מתומכר בארץ כב 770 ש"ח ע"פ זאפ, לא מצאתי בחנויות האהובות עלינו דיסק קשיח זהה במחירים יותר זולים. אני מאמין שיחד אם משלוח ומיסים שקרוב לוודאי המכס יטיל ייצא מחיר של 400 ש"ח ליחידה שעכגיין זול בכ370 ש"ח מהמחיר הנמוך ביותר שמופיע בזאפ . האם יש אנשים שמעוניינים להצטרף לקניה זו ? שכחתי להוסיף כמובן שמדובר בדיסקים קשיחים חדשים לחלוטין טוב המוכר שלח לי עלות משלוח אז המחיר של הדיסק +המשלוח יוצא 79$

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by below_z,

ככל הנראה נדפק הכונן של מחשב ישן בעל חיבור SATA2 בלוח האם. (משמיע צפצופים ותקתוקים כשה מחובר) אז רציתי לשאול איזה קשיח מומלץ כרגע, כשה לא הייתי רוצה לעלות על 450 ש"ח ומעדיף כמה שיותר זול. מכיוון שמדובר במחשב HTPC אני אעדיף לקחת קשיח אטי ולחסוך כסף. ראיתי את הקשיח הזה: http://www.tms.co.il/product/10449 שהמחיר שלו נראה סביר ביחס לנפח ותקופת האחריות (הכי זול שמצאתי באזור הטרה). מצד שני יש קשיחים זולים כמו: http://www.tms.co.il/product/11805 או http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/disk-kshih-hitachi-travelstar-400gb-5400rpm-8mb-sata-p-13888?cPath=25_55 או http://www.tms.co.il/product/9101 שהם הכיוון החסכוני אך גם האחריות בהתאם ויש חשש לאיכות. אשמח להמלצה על קשיח זול…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by lioryb,

האם יש משמעות לסלוט SATA שאני מחבר את ה-HD? יש לי שני HD ועל הלוח יש 6 חיבורי SATA, שמופיעות ב-BIOS כ-4 זוגות של MASTER-SLAVE. האם יש משמעות איפה אני מחבר כל אחד מהם ? (האם בזוג של MASTER SLAVE או ששניהם יהיו MASTER-ים ?)

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  15. תראו יש לי 80 גיגה של MAXTOR חילקתי את הכונן עכשיו על כונן C מותקן ה WINDOWS ובכונן השני סתם כל מיני קבצים סרטים ועוד עכשיו שאני מנסה לעתיק קובץ מי כונן לכונן מי C ל D אז המחשב מתחיל לא לזוז וברוב הפעמים מתחיל את המחשב מחדש למה זה קורה ? אולי לא חיקתי טוב ? חילקתי מי ה FDISK ובכלל אחרי שבדקתי אפילו אם אני מעתיק קובץ מי כונן C לכונן C הוא עושה אותו דבר !! תודה רבה לעוזרים ומצטער שאני רושם בזמן האחרון הרבה הודעות פשוט יש לי הרבה בעיות במחשב שאטת הרוב אתם פתרתם אז תודה רבה לכם !!!

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by amisha,

יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד סיגייט 80 ג'יגה והשני IBM 20 ג'יגה וגם CD ASUS וצורב של ימאהה ואני לא יודע איך לחבר אותם ?? הצעות??

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by AdiR^SiNaI,

יש BOOT DISK וGHOST איך עושים דיסקט GHOST?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by bd,

יש לי צורב שתומך בזה ככל הנראה ויש לי דיסקים של 4.7GB יש דיסקים מיוחדים לזה שאני יוכל לצרוב 8GB ומשהו..? ואיך אני צורב רגיל?.. או שיש הגדרות או משהו.. תודה אני חייב לדעת.. כי זה ממש חשוב לדעת איך צורבים עם השיכבה כפולה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  19. הכונן שלי הוא גם צורב שקורא הכל גם DUAL LAYER גם די וי די קיצור הכל אבל שהכנסתי דיסק 8 גיגה שאצל חבר כן עלה אצלי לא עולה חשוב להזכיר שלא ניסיתי אף פעם לעלות דיסק כזה על הכונן יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות אולי??

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  20. ניסיתי לצרוב היום משהו, נכנסתי לNERO התחלתי את הצריבה וקיבלתי הודעת שגיאה : Burn Process Faild At 16X משהו ... אחרי זה שמרתי את הלוג שהוא יצר והנה הוא לפניכם: BneXtaZi BneXt 1A23-0809-4030-2363-5695-2304 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <ATAPI CD-RW 52X32> Version: M.GD - HA 1 TA 1 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ATAPI CD-ROM: <ATAPI CD-RW 52…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by אורתוגונלי,

מישהו מכיראת הדיסקים לצריבה (CDR רגילים) שהם קטנים פיזית, כלומר בצורת עיגול, רק הרבה יותר קטנים, ומתאימים בדיוק לחלק העיגול הפנימי של כונן ה CD במחשב, ויכול לתת לי מעט פרטים עליהם ? איזה נפח הם מחזיקים, כמה הם עולים, האם פרט לנפח יש דברים שונים נוספים בינהם לבין ה CDR הרגילים, כמה עולה, איפה קונים וכו'. תודה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by ScreameR,

הכונן שלי עושה רעשים כמו "פפטצ' פפטצ' פפטצ"' ככה קטנים כאלה, וגם לאחרונה מידי פעם הוא לא עולה לי בביוס... וניסיתי ליצור קשר עם החברה של ההארדיסק (IBM בעבר) ואין להם שירות לקוחות בארץ !! :bash:

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by loading,

קראתי את התהליך של עדכון הקושחה לקשיח שצויין בכותרת, הבעיה היא שזה לא ממש ברור. האם ניתן בדרך שלהם לבצע את העדכון על מחשב נייד? אם כן איך עושים את זה אם זה מוחק הכל? אם אני מחבר את הקשיח למחשב שולחני בתור קשיח משני, האם המחיקה תהיה רק ל-SSD או גם לקשיח הראשי? Updating the firmware from the toolbox is not supported when Windows is running off the drive you are trying to update. WARNING: This is NOT a Destructive Flash for firmware version 1.4 and newer. This is a Destructive Flash for firmware version 1.3 & 1.4RC, back up all data on SSD. Proceeding with this update will result in complete loss of data on the SSD. WARNING: This is a two step firmware update pro…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by koby058,

אני קונה אותו בנוסף ל-120 גיגה שלי לכן אין לי בעיה של מקום אני מתכוון לשים עליו את ה-windos מכיון שהוא מהיר יותר כמובן אין לי בעיה של תקציב לכן השוואות מחירים מיותרות כאן בנוסף לדעתכם, רציתי לדעת אם אין בעיה עם זה שהארד דיסק אחד הוא sata והשני הוא ide רגיל??????

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  25. שלום וברכה, קניתי כונן נייד של WD והגיעה איתו בתוך המכשיר עצמו תוכנות. צריך להתקין אותם? מה הם עושות? קראתי פעם שכדאי שבפעם הראשונה כדאי לפרמט את הכונן הנייד, זה נכון? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.