עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yaniv55,

שלום , כיום יש לי כונן קשיח אחד בנפח 250גיגה ( WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500YS ) , המחולק : C:\ 49גיגה , ו הStorage שכולל בתוכו את תיקיית ה TEMP, ה INCOMING ושאר האיכסון של אימיול /טורנט ב 185 גיגה הנותרים . אני מקווה שמחר תסתדר לי הבעיה ב כונן טרה החדש שקניתי Samsung Hd103UJ ואז יתווסף לי עוד קצת נפח :-) ולשאלות : 1. אני מתכוון שכל ה טרה יהיה כונן אחד , ולבצע את החלוקה הפנימית ע"י תיקיות . ( כלומר לא לחלק ל 2 או יותר כוננים לוגיים ) . האם יש בעיה או הסתייגות לגבי זה ? למדתי בעבר על בשרי : שכדאי להפריד את הכונן הלוגי של מערכת ההפעלה מזה של שאר ה STORGE , כאן אני מתכוון להקצות כונן שיהיה בעיקר ל STORAGE . 2.אני מתכוון להעביר את כל האיכסון לכונן החד…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  2. Started by rabbit,

מה ההבדל ביניהם דרך אגב? תודה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by zilbermm,

מה זה משנה אם מספר הפינים נשאר כמו שהוא?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  4. יש לי בכונן C 116 ג'יגה הבעיה היא שבכונן תפוסים לי 11 ג'יגה שבעצם בדקתי את כל התקיות ב C ויצא לי שתפוס רק 9 ג'יגה בכונן מה הבעיה לאיפה ה2 ג'יגה נעלמו???? (בדקתי גם תיקיות מוסתרות)

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  5. Started by IRIVERMAN,

מישהו יכול לתת המלצה לגרסא של הקושחה הלא רשמית של ליגי ודי..? ואם הוא יוכל לציין בדיוק את היתרונות זה יהיה נחמד.. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by MotoCross,

שלום, קוראים לי גיא שמיר, יש לי צורב דיוידי פלוס-מינוס. הצלחתי לצרוב איתו סרטים רבים אבל שלקחתי את אמריקן פאי : החתונה, הוא כתב שהוא לא מצליח לקרוא את הדיסק, הדיסק לא סרוט ותקין לחלוטין. מה אפשר לעשות? שאלתי בספריית דיוידי והם לא יודעים מה לעשות. :P

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  7. ואם כן איך, ואיך הוא מזהה אותם? חוצמזה, ה raid שכולם מדברים עליו, יש מדריך ייעודי אליו? אתם עושים RAID עם חומרה או תוכנה? ה RAID היחיד שעשיתי היה על שרתים מטורפים בצבא, ומאז לא נגעתי בזה. תודה!

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. HD SATA או HD IDE של היום-מהירות העברה למחשב שונה ביניהם או שזה רק עניין של הכבל ז"א ההבדל היחיד זה רק הנוחות של הכבל שהוא יותר דק הוא שיש גם הבדל בביצועים תודה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by gooz,

שלום קניתי צורב NEC ND3520A חיברתי אותו כרגיל והמחשב לא קורא אותו,וגם יש עכשיו כזאת בעיה שהמחשב כל איזה רבע שעה נתקע לחלוטין ואחריה 30 שניות משתחרר ונראה לי שזה קשור לצורב כי אחרי שהוא משתחרר הצורב עושה אור מישהו יודע למה המחשב לא קורא אותו ומה הבעיה המוזרה? תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by club_501,

יש לי דיסק רב פעמי שקיבלתי עם הצורב צרבתי כמה קבצים כדי להעביר לחבר והדיסק לא עלה אצלו ניסיתי לעלות את הדיסק אצלי בסידי רום וגם לא עלה(למעשה הדיסק לא זוהה בכלל). רק הצורב זיהה אותו והדיסק עלה. איך אני צריך לצרוב כדי שהדיסק יעלה אצלו בסידי רום? ושוב זה דיסק CDRW תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. שלום וחג שמח לחוגגים. קניתי HD בנפח 1TB, אין לי נכון להיון צורך בכל הנפח הזה ולכן פירמטתי רק חצי ממנו. 500GB נשמרו בתור UNALOCATED. שאלה: האם זה מהווה בעיה שלא פירמטתי את כל הHD?

12. Started by aderet,

שלום! מה הסיבה שאני לא מצליח לפרמט מחיצת c במהלך התקנת ה win ליותר מ 9 גיגה (הוינדוס מנסה לפרמט ואז מודיע על שגיאה ורק אחרי שאני מוריד את גודל המחיצה הוא נותן לפרמט..). המוזר הוא שאני מצליח לפתוח את המחיצה לכמה שאני רוצה אחרי ההתקנה בעזרת partition magic. הדיסק שלי הוא wd 80 sata. התופעה קוראת מיום רכישת הדיסק כחדש. תודה .

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by ilanit,

היי, האם דיסק חיצוני שמיועד למקינטוש במקור ופירמוטו ל-PC יכול להזיק או שזו פעולה סטנדרטית ותקינה? אני פשוט מעוניינת לרכוש דיסק חיצוני ויש מבצע של אחד המיועד למקינטוש אבל הבנתי שניתן לפרמט ל-PC והוא יתנהג כרגיל. לא בטוחה האם כדי לרכוש כזה (בדיל מצויין) או לרכוש חדש יותר ומתאים ל-PC במקור... (במחיר גבוה יותר)..? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  14. שאלתי לא מתייחסת ל"איך לעשות זאת מבחינה טכנית"- את זה אפשר למצוא בכמויות ברשת, גם כאן אני מניח אלא מה בדיוק עושים בזה... דוד שלי- שעובד בבזק אמר לי שהגבלת המהירות היא לא דרך המודם, אלא דרך "פיצה" (זה הסלנג לנקודה אליה מתחברת קבוצת מודמים), ולכן אני לא מבין מה פריצת ההגבלה של המודם עוזרת... תודה מראש, נדב עריכה: להעביר לפורום "אינטרנט ורשתות", קצת התלבלבלבלי

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  15. הייתי צמיד צורב על ריטקים X8 והיה להם קוד G05 עד לפני כמה ימים שהבאתי כמה חבילות חדשות ופתאום אני מגלה שהייצרן שלהם זה FUJIFILM והקוד הוא FUJIFILM03. הדיסקים בכל זאת מזוהים כ כפול 8 אבל השאלה היא למה ריטק לא מיוצר ע"י ריטק והאם FUJIFILM03 זאת מדיה טובה?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  16. את הקייק הזה קניתי מבאג. זהו קייק של 50 DVD+R. התוצאות נראות טובות בהתחלה אבל בסוף משום מה משהו משתבש. תוצאות הבדיקה: General Information Drive: _NEC DVD_RW ND-3520AW Firmware: 3.07 Disc: DVD+R (RICOHJPN R03) Selected speed: Maximum PI errors Maximum: 4973 Average: 469.18 Total: 8405803 PI failures Maximum: 147 Average: 0.72 Total: 103193 PO failures: n/a Jitter: n/a Scanning Statistics Elapsed time: 5:15 Number of samples: 17905 Average scanning interval: 8.01 ECC Glitches removed: 0

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  17. למי שזוכר את הת'רד הקודם שלי, קצת רקע על עניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251615.msg2219768#msg2219768 בכל מקרה, קניתי הארד דיסק בנפח 250GB של WD. אני קצת לא בטוח איך אני צריך לחבר אותו ללוחם אם. כרגע יש ארבעה מכשירים שמחוברים ללוחם אם עם כבל IDE: הארד דיסק, כונן פלופי, צורב CD וצורב DVD. הפלופי מחובר עם כבל שבו חיבור אחד, הצורב DVD וההארד דיסק מחוברים עם כבל אחד שלו שני חיבורים, והצורב CD מחובר עם כבל שלו שני חיבורים, משמע עם חיבור אחד פנוי. אני רוצה להפטר מהצורב CD (הוא כבר לא מתפקד כמו שצריך) ולחבר את ההארד דיסק החדש במקום. האם אני צריך לג'מפר אותו כמאסטר, בגלל שהוא יהיה היחיד על הכבל, או לג'מפר אותו כסלייב כי הוא לא הכונן הראשי שעליו מותקנת מערכת ה…

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by Diniska,

שלום לכולם! נגן הDVD הביתי שלנו מדגם HU-DIV-3899 מנגן ללא בעיה סרטי DIVX שנצרבים על דיסקים CD-R וCD-RW אבל כאשר אני צורב באותה הצורה כDATA על דיסק DVD+R מספר סרטים הוא קורא רק את הסרט הנצרב ראשון, מה בדיוק הבעיה פה וכיצד ניתן לפתור אותה? אני עושה משהו לא נכון? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by Shay17,

יש רק non-RAID ו RAID , יש מצב שאי אפשר לבטל ?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by erezalster,

שלום לכולם. היה לי קצר במחשב ולאחר שהלדקתי אותו מחדש ראיתי שהדיסק הקשיח מזוהה על ידי הBIOS אבל הWindows לא עולה. לצערי לא היו לי גיבויים וכל חיי נמצאים שם (תמונות וכו'). התקנתי Windows על גבי דיסק קשיח ישן וראיתי שהדיסק הקשיח שלי מופיע מDisk Management כUnllocated. הדיסק היה מחולק לשתי מחיצות. כיצד אני יכול לשחזר את המידע? אני מוכן לשלם כסף עבור זה, שמעתי שיש חברות שמתמחות בנושא. מקרה זה הוביל אותי להחלטה שאני חייב למצוא פתרון גיבויים טוב יותר. אני כרגע מתלבט בין לקנות שני דיסקים קשיחים של חצי טרה כל אחד ולחבר אותם למחשב על ידי RAID 0 או לקנות שרת קבצים יעודי. אני מעדיף ללכת על הכיוון של השרת קבצים אבל אני לא רוצה לשלם פי שתיים..... האם מישהו מכיר שרת Storage שאפשר לקנות …

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  21. שלום, אני מחפש הארדיסק שיהיה כונן C, ועליו תותקן מערכת ההפעלה (Vista Home Premium 32bit). כבר יש לי שני הארדיסקים WD500AAKS במערך RAID 0 שאני רוצה להפוך לכונן אחר שיכיל את כל המדיה וההורדות וכו'. אני מחפש הארדיסק שקט, וכמה שיותר מהיר בעל נפח עד 80GB, אפילו קטן יותר יתאים. לוח אם Asus P5K-E תומך ב-SATA 2. מחיר יכול להגיע עד 500 ש"ח. האם כונן רפטור יתאים? האם הוא שקט? ומה לגבי SSD? האם הם כבר הוכיחו אמינות? תודה מראש, אורן.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  22. שלום חברים , ראיתי בגלריית המודים את המוד של nebula ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג כונן סידי כמו שבתמונה .. אם תשימו לב זה כונן ממש שטוח . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

דיונים חדשים בפורומים