עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בכל הדיסקים הקשיחים יש למעלה 4 תבריגים אני סקרן לדעת למה הם משמשים

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  2. שלום, כשהדיסק הקשיח עובד חזק אז הוא משמיע רעשיי "גירגור" שכאלו... עד כמה שזכור לי שקניתי את הדיסק הקשיח (לפני 4 שנים לערך) הוא לא היה משמיע קולות כלשהם. האם זה תקין?, האם זה אומר משהו על מצבו של הדיסק הקשיח? מדובר ב Maxtor 6Y080M0 80 GB

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by sheff2k1,

הבנתי שבחלק מכונני הSSD ניתן לבצע באופן ידני TRIM. למען העניין אני מדבר על הדיסקים של INTEL, שמגיעים עם איזשהם TOOLS שמפאשרים לעשות את זה. השאלה שלי היא האם מדובר בתהליך שיעילותו זהה למה שנעשה בווינדוס 7 באופן אוטומטי? כלומר, אם אני מריץ TRIM ידנית נגיד פעם בשבועיים, וגם לא מעמיס מידע בדיסק- האם הדיסק יכול "לשרוד" הרבה זמן כמו בנסיבות אידאליות בווינדוס 7?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by lo_toda,

אני מעוניין לבנות מחשב מדיה סנטר (כמה שפחות רועש) נניח לצורך הדיון שהיה לו 3 תפקידים 1) מוזיקה 2) סרטים (אשר נמצאים במחשב אחר שמחובר לרשת) 3)הורדות של פריטים חוקיים. ברצוני להשתמש ב DOK בלבד כאשר את קיבצי ה-SWAP היו בזיכרון הרגיל ולא ב FLASH מה מידת השחיקה שתהיה ? ל DOK ...כל כמה זמן אני יצטרך להחליף ואם יש לבקר על זה כמו בדיקה חודשית של מצב ה FLASH יעזור? אני מעוניין לעבוד בלינוקס אובונטו. תודה לכלום.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  5. יש לי את הצורב הנ"ל, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD-R או כל פורמט DVD אחר, הוא נותן לי לצרוב את הדיסק במהירות של X2 בלבד (אין לי יותר). ניסיתי לצורב עם NERO 6 וגם עם ROXIO CREATOR אך בשניהם המהירות המקס' היא X 2. ניסיתי לעדכן קשוחה, אך אין קשוחה חדשה יותר מהנוכחית . יש פתרון ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  6. בגדול אני רוצה שהמחשב יטוס ושאולי יתאים עתידית לגרפיקה... גודל אחסון 256-300gb

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by -Tal-,

אהלן ה 5000AAKS שנרכש לפני כ 3 שבועות ממשיך לעשות לי רעש כל כמה דק'. הרעש מזכיר רעש של כונן דיסקטים FLOPPY... מה יכולה להיות הבעיה? אוכל לממש אחריות ולהחליף באחד אחר? תודה..

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by יואבה,

שלום אc מעוניין לקנות HD של 1TB (לשימוש רגיל, הורדות, קבצים וכו' - לא גיימינג). ראיתי את 2 האופציות הבאות שהן מומלצות: http://ksp.co.il/?uin=14740 - seagate barracuda SataIII http://ksp.co.il/?uin=11651 - WD caviar blue על איזה הייתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. יש לי שני הארדיסקים, אחד של 40 ג'יגה שיש עליו את הוינדוס ואחד של 80 ג'יגה שהוא כונן נוסף איך אני מחבר אותם למחשב?

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by noam12,

request can not be perforemed becase of an i/o device error ראוי לציין שאת השגיאה אני מקבל ב2 מחשבים שניסיתי ויש לי שם חומר חשוב תודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  11. למען שמו באהבה אני מעוניין לברר את מהירות ההעברה של הכבל המצורף בקישור הבא: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-ESATA-USB-2-0-combo-22Pin-SATA-cable-0-5m-/120700918811?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1a55dc1b#ht_975wt_1163 האם הוא עובד לפי ה-ESATA, או שהוא מוגבל לUSB? ניזוק לי דיסק חיצוני, וכנראה גם המארז ניזוק, ולכן המארז גורם בעיות תקשורת עם המחשב. החלטתי לוותר על המארז, ולעבור להתקן ESATA (כדוגמת הכבל המצורף). הכונן משמש בעיקר לגיבוי. אם הכבל הוא לא אופציה, יש לכם הצעה אחרת? ומה עם הברקט הזה? http://www.ebay.com/itm/SATA-2-ESATA-IDE-Power-Port-Bracket-Motherboard-/230584655952?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35afeaa050 תודה רבה! דודי.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=100400

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  13. למטרות השתקה וקירור של דיסקים...

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  14. שלום, כבר לפני חודש ויותר יצא כונם WD חדש מסדרת Black Edition בנפח 2TB עם קאש של 64 מגה, ועדיין אין זכר לכך בחנויות. מישהו יודע מתי נראה אותו בארץ ?

15. Started by יניב51,

היי, רכשתי כונן קשיח חדש כתוספת למחשב, ותהיתי האם ניתן להעתיק את התקנת ה windows לכונן החדש ובעצם להפעיל את הווינדוס דרכו? ( windows 7 home premium ) הקטע שממש לפני חודש וחצי פירמטתי את המחשב, ועד שביצעתי את כל ההתקנות שהייתי צריך... לא בא לי שוב לפרמט ולהתחיל את התהליך הזה \: * תהיתי אם זה קשור יותר לכאן או לפרום windows, אם יש צורך להעביר את הת'רד... תודה רבה, יניב.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  16. שלום לכולם ראיתי קוראי כרטיסים בעל חיבורים של USB ESATA , האם פשוט מושכים כבל SATA מן הלוח ולחיבור ESATA ומחברים חשמל חיצוני וזה עובד? האם אפשר חשמל דרך הUSB ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  17. אם מישהו יכול להסביר לי על זה קצת תודה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  18. WD1601ABYS (Caviar RAID edition 160GB) או ברקודה 7200.12 1TB?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  19. רכשתי לפני כמה ימים SAMSUNG F3 1T.. עשיתי ארור סקאן והכל בסדר. הסריקה הזאת בסדר? -מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by feel,

שלום רב , ברצוני לרכוש הרד דיסק 250 של WD יש לי פה רשימה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=142201&orderby=price אבל אני לא יודע איזה דגם מתאים לי לוח שלי הוא ( תוצאות מסנדרה ) SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 Processor(s) MPS Version : 1.40 Model : GA-K8NE Version : x.x System BIOS : 12/05/2005-NF-CK804-6A61FG0KC-00 Chipset : nVidia nForce4 ICP System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 12GB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : Empty Bank4/5 - A2 : Empty Chipset 1 Model : Advanced Micro Devices (…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by law89,

היי המליצו לי כאן בעבר על אקרוניס. הסתכלתי באתר שלהם והמחיר שלהם מטורף. הם גם רוצים תשלום שנתי וגם מגבילים את כמות המחשבים. מה היתרון של החברה הזאת על פרגון שניתן להשתמש בו בחינם?

22. שלום, רכשתי לפני שבוע הארד דיסק של סמסונג 500 גיגה, יש ברשותי לוח אם של asus p4s-800d-x . כרגע מחוברים שני הארדיסקים בחיבור IDE. חיברתי את הדיסק החדשלחיבור ה sata הוא מזוהה ע"י הביוס אבל לא ע"י ה windows. האם שכחתי להגדיר עוד משהו בביוס או שיש צורך בדרייברים. מותקן אצלי windows xp sp3 אבל אני מעוניין לבצע התקנה חדשה וגם שם הוא אינו מזהה את הדיסק החדש, ההתקנה הינה של windows xp sp2 האם יש צורך להעלות קודם כל דרייברים ע"י F6?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  23. שלום, רציתי להתייעץ איתכם אם מכירים פתרון לגיבו בענן ביתיי, בעיקר של תמונות מטלפונים סלולרים, שיעבוד כמו WD My Cloud אבל במחיר נמוך? עד 800 שח +-. חשבתי לקנות את ה WD My Cloud אבל קיים בארץ רק 8 טרה וזה הרבה מעבר לצרכים ולתקציב (עולה 1300 שקל +-) אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.