עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by wooper,

שלום אני קונה hd חדש sata ורוצה לחבר אותו ללוח אם ide האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  2. יש לי דיסק שכתוב עליו 800MB 90 דקות... שאני מכניס אותו NERO מזהה אותו כ700MB וגם סתם שאני עומד על האיקון של הצורב במחשב שלי הוא כותב גם 700MB מה קרה פה?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  3. היי, אני מעוניין בהמלצה לדגם של כונן קשיח חיצוני מובנה לצרכי איחסון והשמעת מוזיקה. הכונן יעבוד עם מחשבי MAC ו PC. כמו כן אני יכול לרכוש את הכונן בארה"ב, האם עדיף? בעתיד אני מתכוון לרכוש NAS, האם ישנו איזשהוא שיקול שצריך לקחת בחשבון? אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לדגם ספציפי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. יש לי HDD עם חיבור SATA ואני מעונין להוציא ממנו כבל USB בנוסף, כדי שאוכל להעביר בקלות קבצים למחשב אחר מדי פעם. אז בעצם אני צריך מתאם של SATA ל SATA + USB או ל2 SATA יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by p1mp,

שלום רב, המחשב החדש כבר אצלי, וההרכבה בעיצומה אני צריך הסבר כללי על מה זה RAID איך גורמים לו לפעול וטיפים כללים לגביי השיטת עבודה. ההארדיסקים שלי הם WD 80GB 8MB buffer SATA2

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by HingedEmu2,

היי, יש לי כונן חצי טרה שמשמש כרגע ככונן מערכת הפעלה, ואני מתכנן לקנות כונן ssd. השאלה שלי היא- איך אני גורם לכונן הזה להיות כונן זכרון רגיל ולא כונן של מערכת הפעלה. יש תהליך שצריך לבצע, או שפשוט אם הוא לא יהיה הראשי בחיבורים הוא יהיה זיכרון רגיל? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  7. הטכנולוגיה החדשנית שתאפשר להקטין עוד יותר את האלמנטים המגנטיים שבעזרתם נשמר מידע בכוננים מכאניים תהיה מוכנה לפעולה רק בעוד כמה שנים כוננים מכאניים אולי מאבדים מההילה החיובית שלהם עם כל יום שעובר (ומביא איתו מחירים נמוכים יותר ויותר עבור כונני SSD מהירים הרבה, הרבה יותר), אך בסופו של דבר הם עדיין כאן איתנו וכנראה לא ילכו לשום מקום בעשור הקרוב לפחות – בתור אמצעי האפקטיבי ביותר לאחסון "קר" של מספר גדול של תמונות, מסמכים או קבצי וידאו. אי לכך ובהתאם לזאת, אנחנו ממשיכים לעקוב ולהחזיק אצבעות להתפחויות טכנולוגיות שיוכלו לספק לנו כוננים מכאניים משתלמים וטובים יותר – וכעת מתקבל מידע על כך שאחת מהטכנולוגיות המבטיחות ביותר בתחום, ה-HAMR עליה כבר סיפרנו לכם כמה פעמים בשנים …

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  8. בכניסת USB הרגילה לא עבד,אז קניתי ב70 שקל כרטיס סלוט שנותן לי יציאות USB 3 של trancsend,וגם איתו זה לא עובד,לבסוף נכנסתי לביוס והפעלתי את הUSB 2.0 שהיה כבוי,וגם בחרתי באפשרות full speed,וגם זה לא עזר,יכול להיות הלוח אם שלי לא תומך בUSB 3 ? זה דגם הלוח אם: asus p5ld2 se זה לינק למדריך משתמש סתם אם אתם צריכים: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf נראה לי נדפקתי כי כבר עבר חודש מהקניה,ופתחתי והוצאתי כבר מהמארז,אוףף..

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by iveco,

אני רוצה לקנות כונן קשיח 4TB יש לי אפשרות לקנות יחסית בזול כונן קשיח של WD סדרה BLUE השאלה אם ה 5400RPM יפגע בצורה קריטית בביצועים ? כי אני רוצה לאחסן שם גם משחקים

10. שלום, ראיתי שב lira.co.il מוכרים דיסק לצריבה של 15 גיגה, הם קוראים לו hddvd קישור: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=814&cat=1 האם הוא מתאים לצורב רגיל או צריך מיוחד, האם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by naba,

יש לי HDD של MAXTOR כבר כמה שנים טובות, מאז ומתמיד הוא היה די רועש. אני מתכוון שיש רעש כזה של פיצפוצים, אני עכשיו ישן בחדר עם המחשב והמחשב דלוק בלילה והוא לא נותן לי לישון.... יש אפשרות להשתיק אותו טיפה?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by lee.,

אהלן, אני קונה להורים שלי בקרוב מחשב חדש סביב ה-2000-2200 שקל. עד עכשיו תיכננתי לקנות כונן 500GB סביב ה-380 שקל, אבל בעקבות הקנייה הקבוצתית אני נוטה כרגע לSSD 128 סביב ה-450 שקל אציין שבמחשב הנוכחי (בן 5) יש להם דיסק 80GB והם לא מנצלים אפילו חצי ממנו, כך שנראה לי טפשי לקנות 500GB שהם לא ינצלו אם ב-70 שקל יותר אני קונה כונן קטן יותר (שגם אותו לא בטוח שהם ינצלו) אבל מהיר יותר (שייתן להם פיצוי על התקופה האחרונה שהמחשב שלהם זז כמו צב ומרעיש כמו פיל). ואז נשאלת שאלת האמינות ואורך החיים ושהטכנולוגיה חדשה, ושלא הייתי רוצה שיהיו להם בעיות כאלה... האם הSSD של אינטל מספיק "בוגר"? אם יהיו לא עידכוני חומרה, זה סיפור רציני לעדכן או משהו פשוט יחסית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  13. היי! אני רוצה כונן חיצוני שישמש אותי לגיבוי ולהעברת התמונות שלי מהפלאפון כשז"ל לי שם המקום. לכן הכי חשוב לי שיהיה עמיד לאורך השנים. אני יודעת שבארץ יש פער מחירים גדול, לכן אמזון זו אופציה נהדרת מבחינתי. חשבתי על t7 shield - אך כעת זה יוצא יקר כי יש עלות נוספת של מיסים ומשלוח.. המלצות נוספות? חושבת ללכת על טרה אחד כי ממה שראיתי, ההבדל במחירים בינו לבין 2 טרה די זניח, ומעדיפה לא לשים את כל הביצים בסל אחד (אלא אם יש לכם מחשבה אחרת - שאשמח כמובן לשמוע) רוב תודות! 🙏

14. Started by ferrari,

אני מחפש ביקורות או כל דבר כזה על ה MAXTOR 6Y080P0 מה ההרד דיסק הטוב יותר בלי להסתכל על המחיר? - אני משיג את שניהם באותו מחיר... ראיתי כמה ביקורות עליו, אבל לא מצאתי שום דבר שמשווה אותו ישירות עם הWD800JB המפרט של המקסטור: MAXTOR DIAMONMAX SERIES 9 REV. NO. :YAR41BW0 CAPACITY - 80gb RPM - 7200 BUFFER SIZE - 8MB ATA SUPPORT - ATA133 WARRANTY - 1 YEAR אני יודע שהוא מפסיד מבחינת האחריות עליו, כאן היא לשנה ועל הWD היא 3 שנים, אבל אם לא להסתכל על זה, אלא רק על איכות, מהירות עבודה, קריאה כתיבה אמינות ויציבות... מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by wooper,

שלום אני יודע מה זה master וslave אבל מה זה primary channel and secondary channel?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך החברה של הדיסק קשיח שהחברה שלו זה hitachi .. אם זה טוב זה יותר טוב מווסטרן דיגיטל

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by bd,

יש לי צורב שתומך בזה ככל הנראה ויש לי דיסקים של 4.7GB יש דיסקים מיוחדים לזה שאני יוכל לצרוב 8GB ומשהו..? ואיך אני צורב רגיל?.. או שיש הגדרות או משהו.. תודה אני חייב לדעת.. כי זה ממש חשוב לדעת איך צורבים עם השיכבה כפולה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by al83,

היי, אני מתכנן לעבור עוד השבוע למערך RAID 0 + כונן גיבוי. אני מאד רוצה להישאר עם המערכת הפעלה הנוכחית, יש לי קובץ IMAGE שלה שמוכן מדי שבוע למקרה חירום (דרך תוכנת ACRONIS TRUE IMAGE)+דיסק הפעלה מהBOOT כמה שאלות :- 1.חובה לבוא עם 2 הכוננים (הזהים) מופרמטים? או שאפשר שעם הזמן הבקר יפזר את המידע מכונן בודד על שני הכוננים? 2.(אם התשובה ל1 היא שחובה לפרמט) אז האם מיד לאחר שהוגדר המערך המידע מנותב על ידי הבקר "כאילו" ישנו רק כונן קשיח אחד? או יותר פשוט,האם כשאטען את הIMAGE של מערכת ההפעלה מהבוט המידע יפוזר על ידי הבקר באופן שיבחר? וכך אחסוך התקנה מחודשת? המון תודה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by אורתוגונלי,

מישהו מכיראת הדיסקים לצריבה (CDR רגילים) שהם קטנים פיזית, כלומר בצורת עיגול, רק הרבה יותר קטנים, ומתאימים בדיוק לחלק העיגול הפנימי של כונן ה CD במחשב, ויכול לתת לי מעט פרטים עליהם ? איזה נפח הם מחזיקים, כמה הם עולים, האם פרט לנפח יש דברים שונים נוספים בינהם לבין ה CDR הרגילים, כמה עולה, איפה קונים וכו'. תודה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  20. שלום חברים יקרים, אני מתלבט בין שלושה דיסקים חיצוניים למחשב הנייד שלי. כשהדרישות שלי מהם הם הניידות-שלא יצרכו חיבור חשמל חיצוני, שיהיו קלי משקל ונוחים לשימוש כמו דיסק און קי. נפח הדיסק קשיח - 500GB טווח המחירים לא עקרוני מידיי, אבל משהו בסביבות 500-600 ש"ח. אם יש דיסקים קשיחים נוספים מומלצים על שלי אז נא להעלות את זה. הדיסקים הקשיחים: Seagate Replica http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/replica/ Seagate FreeAgent Go http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_go/ WD Elements http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=675 תודה רבה על העזרה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by atomic rooster,

אהלן, יש לי הארדיסק של WD משנת 2002 בנפח 120 ג'יגה (כן, זה הרבה יחסית לשנתון) ששבק חיים לפני כחודש, ורציתי לקבל קצת מידע לגבי עלויות שחזור בהתאם לנפח, ההארדיסק שמקבלים לאחר השחזור ובאופן כללי איפה כדאי לבצע את השחזור. תודה מראש לעונים ! עריכה:קראתי את הסטיקים במטרה למצוא קצת מידע על זה ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

משום מה החיישן כל הזמן מראה 50 מעלות ומעלה על ידי ניטור ערכי ה s.m.a.r.t אבל כשאני נוגע בכונן הוא בקושי חם! הייתכן שהחיישן הפנימי דפוק?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  23. את הקייק הזה קניתי מבאג. זהו קייק של 50 DVD+R. התוצאות נראות טובות בהתחלה אבל בסוף משום מה משהו משתבש. תוצאות הבדיקה: General Information Drive: _NEC DVD_RW ND-3520AW Firmware: 3.07 Disc: DVD+R (RICOHJPN R03) Selected speed: Maximum PI errors Maximum: 4973 Average: 469.18 Total: 8405803 PI failures Maximum: 147 Average: 0.72 Total: 103193 PO failures: n/a Jitter: n/a Scanning Statistics Elapsed time: 5:15 Number of samples: 17905 Average scanning interval: 8.01 ECC Glitches removed: 0

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  24. שמתי לב בימים האחרונים שיש לדיסקים הקשיחים מתוצרת WD שמות כמו קביאר, רפטור וכו מה אומר כל שם ואיך אני יוכל לדעת איזה הרדיסק יש ברשותי דבר שני, אפשרויות צריבה מה היתרון של צריבה בתוכנת NERO דיסק DATA, מול צריבה דרך הXP עצמו. והאפשרות ב NERO לפני הצריבה: "verify dana on disk after burning" למה האפשרות הזאת טובה? (היא לוקחת לי עוד שתי דקות אחרי הצריבה, לא חבל?)

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין צורך DVD לבין רגיל אם כדי לקנות צורב DVD אפילו שאני לא צורב ספרטים

• 2 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים