עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by red wolf,

שלום וברכה, יש לי לוח asus p5gd2-x ניסיתי לחבר אליו לפני מספר ימים הארדיסק חדש של SUMSUNG עם ה500גיגה והוא פשוט לא עובד הלוח אם לא קורא אותו משום מה. אני לא יודע מה לעשות, כבר שברתי את הראש בנסיונות להבין מה הולך פה ואיך לעזעזל מתקנים את הבעיה. אם מישהו יכול לתת לי עזרה קלה או טיפ אני אשמח

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by MiD,

סילברליין הם לרוב Ritek04 במדיות ה-DVD-R שלהן, נכון? כנ"ל לגבי אלו? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1355 ואיך בעצם בהשוואה: Silverline vs. Ritek vs. Memorex ?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. יש לי דיסק קשיח של WD SATA. חיברתי אותו, והתקנתי עליו WINDOWS. למחשב מחובר גם דיסק IDE של מקסטור. משום מה המחשב מזהה לי רק 131 ג'יגה שבפועל הדיסק הוא 160. קראתי פה בפורום שמדובר בבעיה של ווינדואוז ורק מ SP1 ומעלה אפשר להתקין דיסקים גדולים יותר מ 131 ג'יגה, אבל לי יש SP2 ועדיין הדיסק מזוהה כ131. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by L1ron,

אני מנסה לעשות לפי המדריך את ההרשמה לתוכנה החינמית, אך כשאני מגיע לדף ההרשמה שבאתר אני מזין את הפרטים שלי,ווידיתי כמה וכמה פעמים שאלו הפרטים הנכונים ולסרת כל ספק נסיתי פעם עם אותיוית קטנות עם אותיות גדולות,את הארץ הנכונה ונסיתי עם V על הקוביה וגם בלי.. אבל כל פעם זה אומר לי: כמו בתמונה .. http://img709.imageshack.us/img709/7748/asgs.jpg פשוט אחרי שאני לוחץ Sumbit זה מנקה את תיבת הארץ ומראה את זה, אני מבין שהכוונה היא בשגיאה לכל מה שמסומן בכוכבית ..אבל מיליתי הכל אז מה הקטע?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  5. יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים :-\)

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  6. הבנתי שלפעמים הלוח-אם/ביוס לא תומך בכוננים קשיחים בעלי נפח גדול מאוד, ולפני שאקנה כונן קשיח בנפח של 2TB, אני מוכרח לוודא שהמחשב שלי יתמוך בנפח הזה. הלוח-אם שלי הוא: P5QPL AM האם הנפח הזה ייתמך ללא בעיות, והאם יש דרך לוודא את זה דרך הביוס, רק ליתר ביטחון? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  7. Started by iakovl,

Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD סה"כ 749 ש"ח והוא SATA של חברה מכובדת. מה דעתכם עליו? למישהו יש כתבה/ידיעה/מידע עליו?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by mazinya,

האם למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? האם הייתם ממליצים לרכוש אותו?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by amit1242,

אהלן קניתי בKSP את ה640GB של WD אבל הוא לא עובד אני יכול להוסיף 35 שקל ולקבל את ה750 של סיגייט השאלה היא אם כל הכשלים והתקלות שהיו שווה לקנות עכשיו.. מה אתם אומרים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by yossi051,

שלום לכולם רציתי לברר האם ניתן להגדיר בביוס שארדיסק בחיבורי יו אס בי יהיה הראשון שעולה כלומר שאם יהיה לי בו וינדוס אז הוינדוס שבו יעלה תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  11. Started by ProSoldier,

שלום חבר'ה אני מתלבט אם לקנות HD חדש. יש לי HD ישן מפני שנתיים של WD. עכשיו מפני חודש וחצי קניתי מחשב והשארתי תארד דיסק. עכשיו יש לי מלא בעיות ואני חושב שהבעיות האלה נוצרות ממנו(ואני חושב שהוא מתחמם מהר ותוקע לי לעפמיים משחקים). אז חשבתי לקנות HD חדש. זה המערכת שלי: AMD A 64 Bit 3500+ DFI lan party ulntra -d RX800XL 1024RAM וספק פגז מארצות הברית שאני לא זוכר את השם שלו. ויש לי 5 עד 8 מאוררים במארז ועוד מאוורר בספק ואחד 120 מ"מ על 120XP. אני רוצה HD חדש שיהיה 80G איזה הייתם ממליצים? הארד דיסק שיפעיל משחקים טוב ולאורך זמן , הישן מתחיל להיתקע אחרי שעתיים משחק. וגם אם כדי לקנות קירור לכונן קשיח שיהיה יציב לאורך כל המשחק. תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by avishai220,

יש אפשרות לעשות clone אני פשוט לוחץ על start וזה מעתיק לי את שתי הכוננים שיש לי כמו שהם לssd או שכדאי להתקין הכל מחדש ולהעתיק את זה בצורה רגילה את הקבצים? מה אתם אומרים? ושום דבר לא תופס לי את הssd זה יכול להדפק ככה? הוא יושב באלכסון ליד הארד דיסק שלי כנראה יהיו לו טיפה תזוזות אם אני יזיז את הכונן זה יכול להשפיע?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  13. יש לי NERO 6 ורציתי לדעת איך אני יכול לצרוב partition magic על דיסק ולעשות אותו bootable כדי שאני אולכ להעלות את ה partition magic לפני התקנת הוינדוס בשביל לסדר את המחיצות ולפרמט וכו'

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by יניב51,

היי, רכשתי כונן קשיח חדש כתוספת למחשב, ותהיתי האם ניתן להעתיק את התקנת ה windows לכונן החדש ובעצם להפעיל את הווינדוס דרכו? ( windows 7 home premium ) הקטע שממש לפני חודש וחצי פירמטתי את המחשב, ועד שביצעתי את כל ההתקנות שהייתי צריך... לא בא לי שוב לפרמט ולהתחיל את התהליך הזה \: * תהיתי אם זה קשור יותר לכאן או לפרום windows, אם יש צורך להעביר את הת'רד... תודה רבה, יניב.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by firebirdrc,

עכשיו שזכיתי בכונן נוסף (תודה לאיבורי) אני תוהה אם אני אצליח לקבל שיפור משמעותי אם אני אחבר אותם ב RAID0 מה דעתכם? אני במילא צריך לקנות לוח חדש, מה כדאי שיהיה בו על מנת לתמוך כוננים האלו בקונפיגורציה הזו?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  16. כי הוא מאבד חומר... תודה!

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  17. יש לי הארדיסק 320 ג'גה של WD עם חומר מאוד חשוב ,תמונות שצילמתי במשך הרבה שנים מכל התקופות ,ואין לי גיבוי אחר חוץ מאשר על הארדיסק עצמו לא מצליח כ80 אחוז ולהעתיק ממנו מידע,אין לי מושג מה לעשות ,נסיתי תוכנות לתיקון סקטורים אבל זה גם אחרי 12 שעות זה לא עבר את האחוז. סרקתי בדיקת שגיאות ובעית סקטורים בוינדוס והוא אמר שזה תיקן אבל עדיין לא מצליח להוציא ממנו את המידע ,מה לעשות? אתם התקווה היחידה שלי ,אני שמח לשמוע הצעות של תוכנות או מקומות שבו אני אוכל לשחזר או לתקן את הארדיסק הזה. מה שבטוח אני גמרתי עם WD.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  18. רכשתי לפני כמה ימים SAMSUNG F3 1T.. עשיתי ארור סקאן והכל בסדר. הסריקה הזאת בסדר? -מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  19. שבבי ה-NAND מהדור החדש ממשיכים את כניסתם ההדרגתית והמדודה לשוק בתור יורשי ה-TLC - הפעם גם במסגרת דגמים זריזים במיוחד שמנצלים את ממשק ה-PCI-Express 3.0x4 לכתבה

20. Started by davenos,

מפרט המוצר: מהירות העברת נתונים: עד 480Mbps. תקינה: SASO,NCRS,GOST,CE,WEEE נפח 500GB ממשק USB: USB 2.0 ממשק פנימי: USB ל-SATA הספק: 5V מקסימום 1A באמצעות USB יש למישהו דעת על הכרטיס קשיח , או בכלל על TOSHIBA בתחום? תודה מראש , דוד.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by Yaron-Cohen,

משומש כמובן....בלי MP3 וכל השטויות האלה... לא יודע אם זה USB2.0 או USB1.0.... וגם החברה לא ידועה... שווה או לא?...המוצר עצמו במצב טוב....פועל עובד והכל בריא..

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by mccartney,

היי! האם קיים מכשיר שמסוגל "להתחבר" לכונן CD\DVD\ETC ולהחליף דיסקים באופן אוטומאטי?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by yoniby,

שלום... אני מתעניין בלקנות צורב די וי די. לפני-כן רציתי ללמוד כמה דברים על כך שאהיה טיפה בקיע בחור מה ההבדל בין סוגי המדיות לצריבה? מה הנפח של כל דיסק כזה? כמה הוא צריך לעלות? ואם יש מידע חשוב נוסף אשמח שתגידו לי. נ.ב. עשיתי על כך חיפוש ולא מצאתי משהו... תודה...

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by eladh16,

הרצתי את התוכנה HD Tune על שני הדיסקים הקשיחים שלי במחשב והנה התוצאות: דיסק קשיח ראשון http://img70.imageshack.us/img70/5950/80gb.jpg דיסק קשיח שני http://img29.imageshack.us/img29/1921/20gb.jpg אין לי מושג מה התוצאות אומרות, אשמח להסבר מה זה כל דבר שם. ואיזה דיסק קשיח מביניהם יותר מהיר ולפי איך ידעתם? תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  25. Started by Dark Respect,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים ויש לו רק חיבור IDE אחד מה שאומר שאני יכול לתקוע רק 2 הארדיסקים ATA ויש לי הרבה יותר ואני אשמח לחבר את כולם כולל האפשרות לעשות בוט מכל אחד מהם. מה אני צריך לקנות כדי שזה יתאפשר לי? ומה ההבדל באיכות ובמחיר תודה!

• 4 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.