אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה קצת טיפשית - מתי שאני בא לחבר כונן למחשב, אני צריך לפתוח את המארז, להוציא את הברגים, ולהוציא את הכונן מבפנים? או שאני דוחף אותו אותו החוצה ומוציא אותו מבחוץ? אותו דבר לגבי ההרכבה - אני מכניס את הכונן דרך החור מבחוץ או שאני מכניס אותו מבפנים המארז? תודה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הרי ורבטים היא לא חברה שמייצרת כוננים קשיחים.. אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה כונן בתכל'ס מגיע בתוך המארז של ורבטים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שמתי לב בימים האחרונים שיש לדיסקים הקשיחים מתוצרת WD שמות כמו קביאר, רפטור וכו מה אומר כל שם ואיך אני יוכל לדעת איזה הרדיסק יש ברשותי דבר שני, אפשרויות צריבה מה היתרון של צריבה בתוכנת NERO דיסק DATA, מול צריבה דרך הXP עצמו. והאפשרות ב NERO לפני הצריבה: "verify dana on disk after burning" למה האפשרות הזאת טובה? (היא לוקחת לי עוד שתי דקות אחרי הצריבה, לא חבל?)
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי INTEL SSD 330 120GB שיניתי בביוס לAHCI והתקנתי WINDOWS 7 64 ULTIMATE SP1 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכל והייתה לי בעיה שהוא לא זיהה את הכונן בTOOLBOX בגלל דרייבר של AHCI אז הורדתי מAMD את הדרייבר ועכשיו הוא מזהה אותו אבל כשאני רוצה לעשות SSD OPTIMIZER הוא רושם לי שגיאה:Error: RAID array detected. If RAID array not present, reboot and try again. המפרט שלי: PHENOM II X4 965 BE 3.4@GHZ MA78LMT-S2 GYGABITE 2X2GB PATRIOT 1333 DDR3 HIS ATI RADEON 5770 1024MB GDDR5 SS500W PSU )SEAGATE 1TB(ST310005 28AS )320GB(SAMSUNG HD322HJ SSD TOOLBOX 3.1.1 SSD FIRMWARE 300i מה אפשר לעשות? חיפשתי באינטרנט ולא הצלחתי לסדר את זה, אולי לא הורדתי דרייבר מת…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כונני ה- SSD המהירים של sundisk מתחברים בחיבור SATA או שיש צורך בחיבור מיוחד אחר ?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי כונן נייד 500GB והwindows לא מצליח לאתחל אותו....
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אהלן חברה האם יש איזה מכשיר או מקום שיכולים לסדר דיסקים שרוטים? יש לי משחק מקורי לXBOX 360 (אני חושב שזה דיסק DVD?) והוא נשרט לי. האם יש איזה מכשיר לקנות או חנות שיכולה לתקן כזה דבר? תודה מראש אור
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
משומש כמובן....בלי MP3 וכל השטויות האלה... לא יודע אם זה USB2.0 או USB1.0.... וגם החברה לא ידועה... שווה או לא?...המוצר עצמו במצב טוב....פועל עובד והכל בריא..
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
השאלה למעלה. בעיקרון אני רוצה צורב DVD שצורב CD בצורה טובה. אני יודע שפלקסטור כאלה אבל האם גם PIONEER? או TEAC?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, קראתי שאפשר לאפס את הסימון של הסקטורים הפגומים שמערכת ההפעלה עשתה ב- FAT. קראתי גם שאפשר לעשות את זה דרך ה- Partition Magic אבל אני לא יודע איך בדיוק. הגירסה שיש לי היא 8. אני אשמח לדעת איך מבצעים את זה, או אם בכלל יש לי את הגירסה המתאימה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם מוזיקה ואני צורב שירים בכמויות, בנוסף אני מוסיף גם אקולייזר בתוכנת NERO. עד עכשיו השתמשתי בדיסקים תוצרת NEC, אך משום מה אני רואה שלפעמים השירים בדיסקים מקרטעים וזה הורס את כל הדיסק..אני צורב בצורה רגילה ולא mp3, אני עדיין לא בטוח אם זה הדיסקים או הצורב שלא מחזיק מעמד עם האקולייזר כי זה לוקח יותר זמן לצרוב עם האפשרות הזאת. בנוסף אתמול קניתי חבילה של 50 דיסקים תוצרת HP, איך הם? להחזיר אותם או ששווה להשתמש בהם? ואם אפשר תמליצו לי על דיסקים איכותיים בבקשה חג שמח שיהיה לכם
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר לחלק כונן אחד בעל נפח של 80 ג'יגה לכמה מחיצות ללא פירמוט ואם אי אפשר ללא פירמוט אז איך אני עושה את זה לפני שאני מתקין את הווינדאוז בדרך הטובה ביותר למשל מה החילוק הכי טוב NTFS או FAT32 וכאלה שהמערכת תהיה יציבה וטובה. תודה רבה :]
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי לוח אם ASUS P5N32-SLI DELUXE ו2 דיסקים קשיחים מסוג SATA 2 הראשון הוא WD CAVIAR 250 GB והשני סייגייט 160 ג'יגה עשיתי ARRAY או איך שלא קוראים לזה.. ואחרי זה צריך ללחוץ F4 כדאי לבחור איזה סוג RAID אני רוצה לעשות, אבל שאני לוחץ על F4 הוא רושם לי NO DEVICE DETECTED והבעיה השניה היא שאני עושה ARRAY אז הוא מראה לי ש2 הכוננים ביחד מגיעים רק ל298 ג'יגה, במקום ל410 (250+160=410) תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. במסגרת התקציב, אני רוצה לרכוש כונן SSD בנפח של 60 גיגה (זה מה שמתאפשר בשלב זה), וזאת כדי להינות מיתרונותיו - במיוחד עבור תוכנות עיצוב, כמו ה , matlab , google sketchup, AutoCAD. הרעיון הזה עלה לי בראש כאשר הבנתי שכנראה התוכנות הללו לא "יכנסו" ביחד עם ההתקנה של ווינדוס. אבל אז אמרתי לעצמי - אז לא נורא, את ווינדוס אתקין על הכונן הקשיח הקיים שלי, ורק את התוכנות אתקין על ה SSD. האם אני מפספס פה משהו? האם זה רעיון חכם בכלל? תודה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הצורב המדובר הוא צורב מדגם ASUS DRW-2014L1T גירסת הקשוחה שלו היא 1.02 (הכי חדשה) באתר של אסוס כתוב שהוא אמור לצרוב על X2 רק בדיסק DVD-R http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1750&l1=6&l2=35&l3=0&l4=0 ושאני מכניס דיסקDVD-R משום מה הוא לא נותן אפשר לראות בתמונה את הפורמט של הדיסק והמהירויות הנתמכות... משהו יודע למה זה קורה או יכול לנסות לעזור לי בעניין? תודה לעוזרים!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אוקיי...חיטטתי ב"קופסת הקסמים של החלקים הישנים של המחשב שלי" ומצאתי לי כונן קשיח של 160GB של SATA2. יש לי כרגע 320GB SATA2 במחשב,ואני מעוניין להוסיפו. שאלה לגבי מערכת הפעלה... אם אני מתקין WIN7 על הדיסק הקשיח של ה160GB(אחרי שאני מפרמט אותו,כמובן) ושומר את הקבצים האחרים שלי על הדיסק קשיח השני,המערכת הפעלה תהיה פחות עמוסה ותעלה/תעבוד מהר יותר?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים שאני מעוניין לדעת האם יש להם Buffer של 2MB או 8MB. 1. Maxtor DiamondMax Plus 8 40GB ATA/133 2. Western Digital WD Caviar WD800JB 80GB
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו את הצורב הזה: GH20LS10 הצורב הוא ממשק SATA שזה גם מה שאני מחפש ליקנות, אבל אני לא מרוצה ממנו ביכלל כי הוא כל הזמן עושה לי רעש חזק מאוד אני אפילו לא יכול להשאר עם דיסק בפנים כי כל עוד שהוא בפנים הוא חופר לי באוזן, אני מחפש משהו שקט וטוב במחיר סביר. תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי חשב חדש היום וכבר אני מתחיל לקבל שגיאות. מדובר בדיסק קשיח של סמסונג 120 גיגה. להלן ההודעה: PRI MASTER HARD DISK: S.M.A.R.T STATUS BAD; BACUP AND REPLACE. PRESS F1 TO RESUME
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
העתקתי דיסק בפורמט VCD לHARD DISK ,ואני מעוניין לצרוב ממנו שוב לדיסק VCD. לא הצלחתי לעשות זאת בנרו 6 כיצד עושים זאת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
(הקדמה) יום בהיר חם, לח ומגעיל אחד אני מחליט להפעיל קאונטר סטרייק על מחשבי המזדקן אני מפעיל את המשחק, מחכה כמה שניות.. ועוד כמה שניות (ועוד כמה) ואז להפתעתי אני רואה מסך כחול בלי הרבה מידע שימושי... המחשב לא מגיב אז אני עושה ריסט (טוב, אז הנה מה שקרה...) המחשב עולה, עושה סריקה אוטומטית של הדיסק, רושם הרבה שטויות והווינדוס עולה אחרי שהווינדוס עלה אני די הופתעתי לגלות שכל מה שיש לי על הpartition בדיסק זו תקיה בגודל כל הקבצים שהיו לי במחיצה שנקראת FOUND.000 והיא מלאה בקבצים של FILE####.CHK וזהו. האם יש דרך לשחזר את המידע? *ה#### בקבצים אלה מספרים מ-0 ועד 5945 **הווינדוס קורא לקבצים בשם "recovered file fragments" the o.s is: windows 2000 sp4
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב דיסק של 90 דקות / 800 מ"ב ו nero המידע שאני מנסה לצרוב הוא של 790 מ"ב והנרו אומר שאין מספיק מקום על הדיסק , איך זה יכול להיות? יש לי nero 6 ultra edition
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אשמח להמצלה לצורב DVD, מבחינתי אפשרי IDE או SATA, מחפש צורב שיעבוד הרבה, אני צורב הרבה, וגם יצרוב טוב שכבה כפולה, עד כל הצורבים אצלי לא החזיקו מעמד כל כך, בעיקר התחילו בכך שצריבה של שכבה כפולה לא עבדה טוב ואז התחילו להדרדר, כבר מיואש מהצורבים הפשוטים. היה לי פעם צורב יאמה בחיבור SCSI - מה זה מתגעגע אליו החסרון שלו שלא היו כאלה של צורבי DVD תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
פתחתי חבילת דיסקים DVD-R חדשה של HP ומאז כל כמעט כל דיסק (חלק זוהו לאחר שהוצאתי והכנסתי את הדיסק מספר פעמים) שאני צורב מזוהה כדיסק ריק זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי עם דיסקים של HP ובכלל. כשאני צורב על דיסקים רגילים (700 מגה) זה לא קורה. הבעיה היא עם הדיסקים? קניתי חבילה דפוקה?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB אבל ביצוע מהירות שיא תמונה יש בעיה 103424K ,צריך להיות 1024 איך שינוי 1024? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-