עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by מברר,

אני מנסה לצרוב דיסק של 90 דקות / 800 מ"ב ו nero המידע שאני מנסה לצרוב הוא של 790 מ"ב והנרו אומר שאין מספיק מקום על הדיסק , איך זה יכול להיות? יש לי nero 6 ultra edition

2. Started by idoza,

שלום לכולם רכשתי דיסק קשיח חדש 500 GB של WD במחשב שלי כרגע מחובר ב SATA 250 WD כניסיתי לחבר את החדש שמתי לב שאין לו כניסה לקבל מתח כמו לישן IDE השאלה שלי היא מאיפה הוא מקבל מתח(חשמל) האם אני צריך לקנות מתאם ממתח של IDE למתח של SATA? ובכלל מה עם הג'מפרים הם לא קיימים אצלי בכלל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by et_gershon,

אוקיי קנינו מחשב משומש ויש בו צורב dvd . עכשיו אחריי שיש מה הלאה איזה תוכנה אני צורב? איך אני צורב? אין איזה מדריך? ועוד משהו סליחה על הבורות אני לא בטוח בימיליון שזה צורב dvd כי נראה לי יש גם כונן dvd איך אני בודק? תודה לעונים!

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by Jack_g,

יש הרבה חברות והרבה דגמים איזה מהם הכי טוב מבחינת מהירות קריאה\כתיבה והכי עמיד פיזית?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by zam,

היי. טוב, אחרי הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538186.msg4592560#msg4592560 השימושים שלי הם בסיסיים אבל, אני רוצה ליצור ממנו BOOT אם זה אפשרי. אני רוצה שיהיה מהיר וגם שיהיה USB 2.0+3.0 (כי לי במחשב יש רק 2.0) החלטתי שאני אלך על 32GB. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=15775 מה דעתכם? אשמח לעזרה כי אני רוצה ללכת לקנות היום

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן אני צריך צורב DVD עד 350 שקל שיהיה DUAL שכבה הזה וX16 ולפחות X24 בסידירום רגיל אני לא ממש מבין בזה אבל נראה לי שהוא צריך להיות גם +- הזה והכי הכי חשוב שיהיה שחור תודה חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=3360

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  7. שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  8. כמו שאתם רואים בכותרת קניתי כונן חדש למחשב שאני מתכנן להרכיב ... איך אני יודע אם הוא SATA II ? כי לא מצויין עליו כלום וקיבלתי אותו באריזה של ואקום פתוחה הכונן הוא מסוג Western Digital 160GB 7200RPM 8MB SATA II

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by bneli,

חייבים דיסק מיוחד? יש לי דיסקים של רייטק דמוי תקליטים ולצורב החדש שקניתי יש אפשרות של חריטה איך אני חורט עליו שם? זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  10. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

אני מצליח לצרוב בצורה רגילה בNERO עד 702 מגה אבל יש לי קובץ של 706, איך אפשר לצרוב אותו?

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by arkadur,

אני מעוניין לרכוש מספר דיסקים בנפח של 1 TB, השאלה היא כזאת למה SEAGATE מתכוונים שגרסת הNS "מתאימה" לRAID? הרי אפשר להגדיר כל דיסק לעבוד כך, אז מה כ"כ מיוחד בגרסה הזאת שהיא עולה 40% יותר? וכמובן, האם אתם ממליצים על חברה אחרת?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by ralman,

היה לי הארדיסק של סיגייט במשך שנתיים של 500 GB שנפטר לאחרונה. הביוס הפסיק לזהות אותו לגמרי אחרי שהמערכת צפתה שהוא הולך לקרוס. אני מעוניין לקנות אחד חדש בנפח של בין 500GB לטרה במחיר של 300-400 שקל. הייעוד הוא בעיקר עבודה שוטפת ומשחקים. יש המלצות??

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. Started by amit1242,

אהלן קניתי בKSP את ה640GB של WD אבל הוא לא עובד אני יכול להוסיף 35 שקל ולקבל את ה750 של סיגייט השאלה היא אם כל הכשלים והתקלות שהיו שווה לקנות עכשיו.. מה אתם אומרים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  14. יש מחשב ישן שלא עובד שאני רוצה להוציא את ה HD שלו ולראות איזה מידע יש שם יש המלצה למשהוא באייבי מן מתקן\כבלים כאלו שמחברים בצד אחד את ה HD ובצד שני ל USB למחשב וכל המידע נפתח? אשמח להמלצה

15. Started by bd,

יש לי צורב שתומך בזה ככל הנראה ויש לי דיסקים של 4.7GB יש דיסקים מיוחדים לזה שאני יוכל לצרוב 8GB ומשהו..? ואיך אני צורב רגיל?.. או שיש הגדרות או משהו.. תודה אני חייב לדעת.. כי זה ממש חשוב לדעת איך צורבים עם השיכבה כפולה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by loading,

קראתי את התהליך של עדכון הקושחה לקשיח שצויין בכותרת, הבעיה היא שזה לא ממש ברור. האם ניתן בדרך שלהם לבצע את העדכון על מחשב נייד? אם כן איך עושים את זה אם זה מוחק הכל? אם אני מחבר את הקשיח למחשב שולחני בתור קשיח משני, האם המחיקה תהיה רק ל-SSD או גם לקשיח הראשי? Updating the firmware from the toolbox is not supported when Windows is running off the drive you are trying to update. WARNING: This is NOT a Destructive Flash for firmware version 1.4 and newer. This is a Destructive Flash for firmware version 1.3 & 1.4RC, back up all data on SSD. Proceeding with this update will result in complete loss of data on the SSD. WARNING: This is a two step firmware update pro…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  17. יש לי הרדדיסק של maxtor ובאתר שלהם כתוב שהוא עובד תקין עד 55 מעלות זה באמת הגבול או שאפשר למתוח אותו עוד קצת???

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  18. Started by no nick,

אבא שלי התקין את הווינדוס ואני לא יודע אם הוא התקין את הHDD בתצורת SATA, איך אני בודק את זה?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  19. ***עדכון*** אז הודות לכם קיבלתי את הבטחון להחליף לבד. יש המלצות לכרטיס שווה מאמזון? ראיתי את זה - https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B079WKKHPH/ref=dp_olp_new_mbc?ie=UTF8&condition=new המודעה: שלום לכולם, אני מעוניין להגדיל את נפח האחסון מ128GB ל256. יש לי DELL PAVILION 14" al001nj. א. האם כדאי לי לבצע זאת לבד או לתת למעבדה? ב. האם זה אומר שעלי להתקין על הכרטיס החדש את ווינדוס מחדש? ג. האם תהיינה עוד הגדרות? ד. האם להזמין מאיביי או שהאחריות חשובה ביותר על פריט שכזה? תודה מראש.

20. בכל הדיסקים הקשיחים יש למעלה 4 תבריגים אני סקרן לדעת למה הם משמשים

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by ilstockman,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 הוא טוב ומהיר הבעיה כשהוא עובד "יותר מידי" (מוריד קבצים גדולים והאינטרנט או פותח ZIP גדול) וסתם מידי פעם יש מן רעש כזה... המחשב עובד 24/7 ואני מוריד מהאינטרנט בסביבות ה 5 GB ביום? האם זה הגורם? כי על המחשב הישן שלי גם WD אין כזה רעש... בנוסף פיצלתי אותו ל 50 ו 200 גיגה האם זה טוב? (כל מה שאני מוריד הולך לדיסק של ה 200) או כדי פשוט לשמור הכל על דיסק אחד? האם זה משפיע על מהירות הקריאה/כתיבה של הדיסק והדפרגמנטציה של הדיסק???

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  22. שלום, כשהדיסק הקשיח עובד חזק אז הוא משמיע רעשיי "גירגור" שכאלו... עד כמה שזכור לי שקניתי את הדיסק הקשיח (לפני 4 שנים לערך) הוא לא היה משמיע קולות כלשהם. האם זה תקין?, האם זה אומר משהו על מצבו של הדיסק הקשיח? מדובר ב Maxtor 6Y080M0 80 GB

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by sheff2k1,

הבנתי שבחלק מכונני הSSD ניתן לבצע באופן ידני TRIM. למען העניין אני מדבר על הדיסקים של INTEL, שמגיעים עם איזשהם TOOLS שמפאשרים לעשות את זה. השאלה שלי היא האם מדובר בתהליך שיעילותו זהה למה שנעשה בווינדוס 7 באופן אוטומטי? כלומר, אם אני מריץ TRIM ידנית נגיד פעם בשבועיים, וגם לא מעמיס מידע בדיסק- האם הדיסק יכול "לשרוד" הרבה זמן כמו בנסיבות אידאליות בווינדוס 7?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by slip,

היו שמועות שהטכנולוגיה היא לא רק תיאורתית,האם מפתחים אותה?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.