אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום HDD של WD IDE של 500G שאני מחבר את כול שלושת הHDD שלי הביוס מזהה אותם אבל מערכת ההפעלה לא מזהה אותם במחשב שלי מה יכול להיות ?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי דיסק שכתוב עליו 800MB 90 דקות... שאני מכניס אותו NERO מזהה אותו כ700MB וגם סתם שאני עומד על האיקון של הצורב במחשב שלי הוא כותב גם 700MB מה קרה פה?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי HDD עם חיבור SATA ואני מעונין להוציא ממנו כבל USB בנוסף, כדי שאוכל להעביר בקלות קבצים למחשב אחר מדי פעם. אז בעצם אני צריך מתאם של SATA ל SATA + USB או ל2 SATA יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי HD של Western Digital....ולפי מה שביקשתי זה צריך להיות 40GB 7200RPM 8mb cache אז איך אני בודק אם כל הנתונים האלו נכונים? אני רוצה לבדוק לפי מה שרשום על הכונן עצמו...בלי לחבר אותו למחשב... * נכנסתי לאתר של WD וראיתי שה-Interface של הכונן הוא EIDE...אז אם מישהו יכול להסביר לי בהזדמנות מזה אומר ומזה בייחס ל SATA/ATA אני אודה לו 10x
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי לוח asus p5gd2-x ניסיתי לחבר אליו לפני מספר ימים הארדיסק חדש של SUMSUNG עם ה500גיגה והוא פשוט לא עובד הלוח אם לא קורא אותו משום מה. אני לא יודע מה לעשות, כבר שברתי את הראש בנסיונות להבין מה הולך פה ואיך לעזעזל מתקנים את הבעיה. אם מישהו יכול לתת לי עזרה קלה או טיפ אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לא מצליח לקרוא USB 1 ? ואם כן יש דרך להתמודד עם זה , ( להתקין תוכנה או משהו כזה )
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
היי,היום פירמטתי את המחשב ורציתי לעשות זאת לגמרי אז כשהגעתי לדף שהוא שואל אותי על איזה כונן להתקין את הווינדוס , בטעות עשיתי DELTE על D שהיה שוקל 120ג"ב , חשבתי שזה יאפס אותו.. בכל מקרה אחרי שסיימתי את הפירמוט ננוכחתי ללדעת שיש רק כונן אחד במחשב שזה C שעם 120ג"ב..(כפי ששהיה קודם).. איך אאני מחזיר את הכונן האבוד ואיזה מן באג זה ?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128951 איך הוא? יש לי הארדיסק 60 ג'גה דיי ישן 2מגה באפר IDE זה בסדר שאני אוסיף את הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים כזה HDD מבחור בארה"ב ולאחרונה שאלתי אותו אם יש לו עוד אחד למכור והוא שלח לי אם אני מעוניין לרכוש 20 יחידות של הדיסק הנ"ל במחיר של 70$ ליחידה כאשר הדיסק הנ"ל מתומכר בארץ כב 770 ש"ח ע"פ זאפ, לא מצאתי בחנויות האהובות עלינו דיסק קשיח זהה במחירים יותר זולים. אני מאמין שיחד אם משלוח ומיסים שקרוב לוודאי המכס יטיל ייצא מחיר של 400 ש"ח ליחידה שעכגיין זול בכ370 ש"ח מהמחיר הנמוך ביותר שמופיע בזאפ . האם יש אנשים שמעוניינים להצטרף לקניה זו ? שכחתי להוסיף כמובן שמדובר בדיסקים קשיחים חדשים לחלוטין טוב המוכר שלח לי עלות משלוח אז המחיר של הדיסק +המשלוח יוצא 79$
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 עם דיסק 60 גיגה SEAGATE דגם ST360021A פתאום המחשב הפסיק להגיב והמסך השחיר ביצעתי restart והמחשב נתקע בזמן חיפוש הדיסק (DETECTING IDE DRIVES) תודה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הבנתי שלפעמים הלוח-אם/ביוס לא תומך בכוננים קשיחים בעלי נפח גדול מאוד, ולפני שאקנה כונן קשיח בנפח של 2TB, אני מוכרח לוודא שהמחשב שלי יתמוך בנפח הזה. הלוח-אם שלי הוא: P5QPL AM האם הנפח הזה ייתמך ללא בעיות, והאם יש דרך לוודא את זה דרך הביוס, רק ליתר ביטחון? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
רכשתי לפני קצת יותר משבוע מ KSP את ה Corsair neutron gtx 120 , עשיתי התקנה חדשה למערכת ההפעלה כולל כל הדרייברים והעידכונים האחרונים. המחשב עובד ומגיב מהר, יש לפעמים הרגשה כאילו המחשב קופא/נתקע לשנייה בעת ביצוע פעולות שונות , לדוגמא הפעלת סרט .(משהו שלא קרה עם הכונן הקודם crucial m4 64 gb ) לוקח יותר מדי זמן לנגן להיפתח ולנגן את הסרט.(נבדק עם נגנים שונים). עשיתי בדיקה עם AS SSD ונראה כי התוצאות שקיבלתי תקינות אבל כשבדקתי בHDTUNE מראה כאילו יש שגיאת S.M.A.R.T האם הכונן לא תקין לפי מה שה HDTUNE מראה לי?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
באזור שלי יש רק מוכר אחד והוא לוקח על הדיסק פאקינג 15 שקל! משהו מכיר איזה חנות באזור המרכזת?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
ואם כן איך, ואיך הוא מזהה אותם? חוצמזה, ה raid שכולם מדברים עליו, יש מדריך ייעודי אליו? אתם עושים RAID עם חומרה או תוכנה? ה RAID היחיד שעשיתי היה על שרתים מטורפים בצבא, ומאז לא נגעתי בזה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
תראו יש לי 80 גיגה של MAXTOR חילקתי את הכונן עכשיו על כונן C מותקן ה WINDOWS ובכונן השני סתם כל מיני קבצים סרטים ועוד עכשיו שאני מנסה לעתיק קובץ מי כונן לכונן מי C ל D אז המחשב מתחיל לא לזוז וברוב הפעמים מתחיל את המחשב מחדש למה זה קורה ? אולי לא חיקתי טוב ? חילקתי מי ה FDISK ובכלל אחרי שבדקתי אפילו אם אני מעתיק קובץ מי כונן C לכונן C הוא עושה אותו דבר !! תודה רבה לעוזרים ומצטער שאני רושם בזמן האחרון הרבה הודעות פשוט יש לי הרבה בעיות במחשב שאטת הרוב אתם פתרתם אז תודה רבה לכם !!!
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן קניתי בKSP את ה640GB של WD אבל הוא לא עובד אני יכול להוסיף 35 שקל ולקבל את ה750 של סיגייט השאלה היא אם כל הכשלים והתקלות שהיו שווה לקנות עכשיו.. מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי צורב שתומך בזה ככל הנראה ויש לי דיסקים של 4.7GB יש דיסקים מיוחדים לזה שאני יוכל לצרוב 8GB ומשהו..? ואיך אני צורב רגיל?.. או שיש הגדרות או משהו.. תודה אני חייב לדעת.. כי זה ממש חשוב לדעת איך צורבים עם השיכבה כפולה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם יש למשהו מידע על RAID 0 עם 3 דיסקים סמסונג 840 PRO 128 GB מהירות הורדה כתיבה ?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
מעוניינים בכונן SSD עדכני בנפח של 480GB ובמחיר של 470 שקלים? הכתבה הזו היא עבורכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייח מסוג Hp compaq 8200 elite ultra slim desktop מחברה שמסרה מחשבים ישנים שלה. לפני המסירה, הם הסירו את ההארד דיסק בגלל סודיות של הזיכרון שהיה שם. ז"א המחשב כרגע ללא הארד דיסק. השאלה שלי האם אני חייב להתקין הארד דיסק פנימי, או שניתן להשתמש בחיצוני שאחבר באופן קבוע באמצעות כבל. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כמו שכתבתי בהודעה אחרת כאן (וסליחה על פתיחת ת'רד חדש, אבל הנושאים כאן פחות קשורים), אני לא מצליח להפעיל DMA על הכונן שלי. חקרתי קצת באתר של maxtor וגיליתי שיכולה להיות בעיית תאימות בין הכוננים מהסדרה שלי (D740X), ובין בקרי IDE של לוחות מבוססי צ'יפסט i440bx, שתמנע הפעלת DMA. הם מפילים את האשמה על יצרני הלוחות 1. למרות מה שכתוב באתר - יכול להיות שבעיה פיזית בכונן מונעת ממני הפעלת DMA? בהנחה שמה שהם כתבו זו אכן הבעיה, אני מתכנן לקנות כרטיס IDE (ל-PCI) 2. בחוברת של הלוח היה כתוב שהוא תומך עד ATA33. אם אני אקנה בקר ATA133 הוא יעבוד אצלי (הכונן תומך במהירות הזו)? 3. יכולה להיות בעיה עם מהירות הבאס ? אצלי המהירות היא 83 4. מישהו יכול להמליץ לי על בקר נורמלי שמוכרים בארץ?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שענין יותר מתאים לפה מאשר לפורום רשתות ואינטרנט-אם אני טועה נא להעביר.תודה. בשבוע האחרון אני מחפש חומר לגבי שרותי איכסון-חינם הנמצאים ברשת, עד עכשיו מצאתי בעיקר ספאם+המון אפשריות שאני לא בטוח לגביהם אני מעונין לארגן 150-250 ג'יגה בגישה ישירה מן המחשב-כונן נוסף לכל דבר וענין מי שמשתמש בחשבון כזה או דומה לאו דווקא בנפחים הנ"ל כל נפח טוב העיקר שזה עובד כמו שצריך-בדוק, אשמח לשמוע הצורך עלה כי אני מעונין מקום שבו אני אוכל לזרוק קבצים שלא חייבים להיות זמינים-כל מיני קבצים שאני שאני לא רוצה לזרוק פשוט במידה וזה באמת זמין קל ונוח לשימוש(את הניסויים אני העשה אצלי מן הסתם) אפרסם מדריך מרוכז *בבקשה בלי תגובות ספאם תודה
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים SAMSUNG F3 1T.. עשיתי ארור סקאן והכל בסדר. הסריקה הזאת בסדר? -מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ראיתי שי דיסיקים לצריבה הם מחזיקים איזה שנה ראיתי בענוד 2 הודעה על זה ...לא יודע עם זה נכון אז יש איזה דיסיקים שיוכלים להחזיק לתמיד? כי אני רוצה לצרוב את כול הסרטים שייש לי לדסקים .. ושיהיה לי יותר מקום:< במחשב ודיסיקים של צורב DVD הם גם מתקלקלים אחרי איזה שנה?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-