עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חלק מסרטי ה-DVD שאני צורב במהירות גבוהה עושים לי בעיות באוטו, כלומר בחלק מהסרטים שאני צורב על X8 רואים את הסרט רץ מהר כאילו שהוא בהרצה או משהו ושומעים סאונד מקוטע. סוג הדיסקים DVD-R של סילבר ליין.. יש דרך לסדר את זה? יש דרך לסדר דיסקים כאלה שכבר נצרבו? תודה, אור.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  2. ההתלבטות היא בן הWD10EADS לבין הHD103UJ חשוב ל שיחזיק לאורך זמןי שקט וביצועים ואחריות טובה מחיר לא כזה משנה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by shlomishlomi,

יש לי מחשב שמחובר אליו דיסק קשיח בחיבור SATA ואני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש שהוא SATA 2 (של WD AAKS 500GB) השאלה שלי האם הוא יעבוד? יש לי לוח אם של MSI 865PE Neo2...

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by ofir_16,

שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מדיה לצריבה של Verbatim DVD-R X16. בתוכנה Dvd Identifier ראיתי שרשומים הפרטים הבאים: ID: MCC 03RG20 Manufacturer Name: Mitsubishi Chemical Corp הנתונים האלה בסדר? כי רשום ששם היצרן הוא מיצובישי למרות שהמדיה היא של וורבטים....האם הדיסקים שקניתי הם טובים??? תודה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  5. יש לי צורב של ימאהה ישן ויש לי תבקר שלו ה SCSI אפשר לעשות משו מועיל עם הבקר הזה?! ולמה השימוש שלו?! במה הוא עוזר יכול לעוזר וכו' ולמה היה צריך אותו פעם אני צורב שקניתי תצורב הזה עלה לי 2000 שקל חח

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  6. Started by oFiR 22,

אוקיי, אז קניתי את זה וזה בא רק הכונן, היה אמור להגיע עם זה עוד משהו? עוד שאלה, איך אני מחבר את הכונן? :s05: ועל איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש? (חינמית) תודה רבה, אופיר

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by BoRiS.K,

איזה צורב דיוידי הכי שווה ליקנות זה דחוףףףף והאם ביכלל שווה ליקנות עכשיו....

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by L1ron,

יש לי שאלה, לפי המדריך בנעוץ הבנתי שלא נותן להוסיף את הזיכרון שבדיסק קשיח הפנוי בגלל שצריך להיות שם איזה רצף פיזי או משהו... עם כך אז אין דרך להגדיל את C? כי עברתי על המדריך ולא מצאתי פיתרון אגב _Nike_ רשום אצלך בפרופיל שאתה מ2002 פה ואתה בן 22 אז אתה פה מגיל 14 אשכרה 8 שנים ? =D

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעתיק או לגזור קובץ mkv מכונן קשיח אחד לשני או מהמחשב לדיסק און קי הוא רושם שכונן היעד מלא למרות שיש הרבה מקום. מישהו יודע מה הסיבה? תודה.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  10. קניתי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה, התקנתי את הווינדוס לבד ומשום מה המחשב מראה לי שיש ר 15 גיגה. מה צריך לעשות? תודה רינגוסטאר

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  11. שלום וחג שמח לחוגגים. קניתי HD בנפח 1TB, אין לי נכון להיון צורך בכל הנפח הזה ולכן פירמטתי רק חצי ממנו. 500GB נשמרו בתור UNALOCATED. שאלה: האם זה מהווה בעיה שלא פירמטתי את כל הHD?

12. שלום רב! אני רוצה לקנות זיכרון נייד (DOK) בסביבות 200 ש"ח יש SanDisk Cruzer® Micro 8GB שעולה בסביבות 130 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. ויש SanDisk Ultra® Cruzer® Titanium 8GB שעולה בסביבות 190 ש"ח ויש Extreme® Cruzer® Contour 8GB USB Flash Drive שעולה בסביבות 200 ש"ח ויש זכרון נייד מבית Ceon דגם Unit Drive 16GB שעולה 220 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. מה ההבדלים בין הדגמים ומה מועיל ה U3 של סאן דיסק, הרי אפשר להכין לבד תפריט הפעלה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by יניב51,

היי, רכשתי כונן קשיח חדש כתוספת למחשב, ותהיתי האם ניתן להעתיק את התקנת ה windows לכונן החדש ובעצם להפעיל את הווינדוס דרכו? ( windows 7 home premium ) הקטע שממש לפני חודש וחצי פירמטתי את המחשב, ועד שביצעתי את כל ההתקנות שהייתי צריך... לא בא לי שוב לפרמט ולהתחיל את התהליך הזה \: * תהיתי אם זה קשור יותר לכאן או לפרום windows, אם יש צורך להעביר את הת'רד... תודה רבה, יניב.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  14. למי שזוכר את הת'רד הקודם שלי, קצת רקע על עניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251615.msg2219768#msg2219768 בכל מקרה, קניתי הארד דיסק בנפח 250GB של WD. אני קצת לא בטוח איך אני צריך לחבר אותו ללוחם אם. כרגע יש ארבעה מכשירים שמחוברים ללוחם אם עם כבל IDE: הארד דיסק, כונן פלופי, צורב CD וצורב DVD. הפלופי מחובר עם כבל שבו חיבור אחד, הצורב DVD וההארד דיסק מחוברים עם כבל אחד שלו שני חיבורים, והצורב CD מחובר עם כבל שלו שני חיבורים, משמע עם חיבור אחד פנוי. אני רוצה להפטר מהצורב CD (הוא כבר לא מתפקד כמו שצריך) ולחבר את ההארד דיסק החדש במקום. האם אני צריך לג'מפר אותו כמאסטר, בגלל שהוא יהיה היחיד על הכבל, או לג'מפר אותו כסלייב כי הוא לא הכונן הראשי שעליו מותקנת מערכת ה…

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  15. יש לי מכשיר שיכול לקלוט דיסק קשיח חיצוני מחיבור USB ומקליט עליו קטעי וידאו ורציתי לדעת אם יש איזו אפשרות לחבר אליב את המחשב הנייד שלי (דרך כבל usb-usb) ושהמכשיר יקלוט את המחשב הנייד כדיסק קשיח חיצוני? אני מודע לזה שאם אני פשוט יחבר עם כבל usb-usb זה לא יעבוד אז אני בעצם מבקש תוכנה שתעשה את הדבר הזה תודה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  16. היי לכולם, מחפש כונן חדש לעבודה, 500 GB לפחות ובמחיר באיזור ה-500 שח משהומומלץ? אולי יש משהו מקביל ב NVMe? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by NuXeR,

היי, לאחר הכתבה הזו - http://hwzone.co.il/news/133398 שהתפרסמה באתר התחלתי לחפש אחרי הכונן הזה, עקב מחירו הזול חשבתי לקנות 64GB לכונן Boot. מצאתי את הכונן ב-139$ + 20$ משלוח של Mustop. סה"כ 600 ש"ח עם משלוח עד הבית. לדעתי מחיר משתלם.......אשמח לשמוע את דעתכם, ולקרוא קצת ביקורות על הכונן אם מישהו הצליח למצוא (אני לא מצאתי בגוגל......) תודה, תומר

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by miim17,

למישהוא יש מושג איך בנויים כל הדיסקים של הריקוברי? איך בונים אותם?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by scylla,

ככל הנראה הלך לי ההארדיסק (20GB, מיותר לציין כמה שהוא ישן) והופתעתי לראות את המחירים המגוחכים של ההארדיסקים כיום. אין לי צורך ב500GB ואני מאמין שגם חצי מזה אני לא אנצל. מצד שני, ההבדלים כל כך קטנים ואני מאמין שזהו הארדיסק לטווח ארוך מאוד. נכון לעכשיו המחשב שלי: 2.8C 2x256mb pc3200 9800p abit ai7 אני מתכנן בשנה הקרוב לקנות מחשב. אני עדיין לא יודע אם אני אלך על מחשב משרדי (או צרכי סרטים-מוזיקה) או על מחשב MID-END או מעט יותר מזה. (העניין הוא מאז הגיוס לא יצא לי לגעת במשחקי מחשב, ואני לא יודע באמת איך השחרור ישפיע על כך בעוד 3 חודשים) בכל מקרה ההארדיסק ישמש את המחשב הבא שלי כמובן, כך שרצוי שיתאים מבחינת טכנולוגית (תמיכה באפשרויות מתקדמות יחסית) בכל מקרה לא מתכנן על מפלצת ביצ…

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by lirantal,

החברה קנתה לי צורב DVD מהסוג הנ"ל - חיברתי אותו כ SLAVE ל IDE הראשון, איפה שהכונן הקשיח (היחיד) שלי יושב. 1. הוא מזוהה ב BIOS 2. מותקן כראוי ב DEVICE MANAGER אני לא רואה את הכונן בחלון של "המחשב שלי" (למרות שבעיה דומה יש לי עם המצלמה שלי) אז אני פשוט רושם I: ורואה את החלון הריק מן-הסתם של הצורב. ברגע שאני מכניס דיסק לצורב DVD אני רואה את האיקון של העכבר מחליף כזה סמל לצורה של דיסק כאילו הוא טוען משהו ואז נתקע כל המחשב תקוע ואין מה לעשות. למישהו יש רעיון? תודה, לירן.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by davenos,

מפרט המוצר: מהירות העברת נתונים: עד 480Mbps. תקינה: SASO,NCRS,GOST,CE,WEEE נפח 500GB ממשק USB: USB 2.0 ממשק פנימי: USB ל-SATA הספק: 5V מקסימום 1A באמצעות USB יש למישהו דעת על הכרטיס קשיח , או בכלל על TOSHIBA בתחום? תודה מראש , דוד.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  22. אני עובד הרבה עם מוזיקה ואני צורב שירים בכמויות, בנוסף אני מוסיף גם אקולייזר בתוכנת NERO. עד עכשיו השתמשתי בדיסקים תוצרת NEC, אך משום מה אני רואה שלפעמים השירים בדיסקים מקרטעים וזה הורס את כל הדיסק..אני צורב בצורה רגילה ולא mp3, אני עדיין לא בטוח אם זה הדיסקים או הצורב שלא מחזיק מעמד עם האקולייזר כי זה לוקח יותר זמן לצרוב עם האפשרות הזאת. בנוסף אתמול קניתי חבילה של 50 דיסקים תוצרת HP, איך הם? להחזיר אותם או ששווה להשתמש בהם? ואם אפשר תמליצו לי על דיסקים איכותיים בבקשה חג שמח שיהיה לכם

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by Cyron,

שלום. דוד שני קנה צורב DVD לפני כשבוע והוא לא מצליח לעבוד איתו. לי אין צורב DVD ולכן אין לי מושג בנושא... רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזשהו מדריך לשימוש בצורב כזה או יכול להסביר לי את השימוש (מה ההבדל בעצם מצורב רגיל חוץ מהדיסקים) תודה.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by orenoren1911,

אני רוצה לקנות רציתי לדעת איך התהליך אף פעם לא הזמנתי מאמזון

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  25. אהלן, במחשב החדש שלי יש כונן SSD 128GB ככונן מערכת הפעלה, וכונן 2TB לאחסון וכו'. אני מעוניין ליצור גיבוי לכונן ה SSD על הכונן האחר כך שבמידה וקורה משהו ל SSD יהיה אפשר לעשות boot למחשב מהכונן האחר בצורה חלקה והתוכנות ירוצו כרגיל. שאלה ראשונה - האם זה אפשרי? בינתיים כשלב ראשון יצרתי Primary Partition בתחילת כונן האחסון בגודל ~130GB. מכאן אני לא יודע איך להמשיך ואשמח לעזרה הייתי רוצה שהגיבוי יתבצע אוטומטית פעם בשבוע בערך אבל אם זה לא אפשרי אז לא נורא. תודה, נעם

• 3 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים