אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
איזה צורב דיוידי הכי שווה ליקנות זה דחוףףףף והאם ביכלל שווה ליקנות עכשיו....
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חיבור Sata בדקתי בשני מחשבים Windows XP Window 8 המרה באמצעות EAC אמור להיות תומך ב x48 בפועל מתקשה מאוד לקרא ומגיע למהירות של x2.7 ההמרה גם נעשית בצורה ממש ממש לא מדויקת יש הרבה תקלות בד"ח בסוף בדקתי אותם דיסקים בצורב אחר הוא קרא מהיר ללא שום תקלות תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח של 2GB. אני מתלבט אם לקחת אחד שתומך U3 או לא.... הם באותו מחיר, אני מדבר על ה sandisk cruzer אני יודע מה זה אומר אבל חשבתי לשמוע תגובות של אנשים שבאמת ניסו להשתמש בזה...
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס מחדש, ואני לא מוצא את ההרד דיסק השני שלי ב"מחשב שלי", למורות שאני כן רואה שהמחשב מזהה אותו ב DEVICE MANAGER כהרד דיסק עובד פעיל ותקין. בקיצור הוא לא מופיע ב"מחשב שלי", מה לעשות? יש לי ווינדוס 7, כך שהמדריך בנעוץ לא מדבר אלי. אם מישהו יודע איך עושים זאת בווינדוס וויסטה מוזמן להגיד, כיוון שוויסטה ו7 אותו הדבר מבחינה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בעבר עבדתי עם HD IDE וכאשר פירמטי את המחשב דרך ההתקנה של הWINXP הוא נתן לי ליצור דיסק עם FAT קיום עם הHD החדש כאמור SATA הוא לא נותן לי יש אולי אפשרות "להכריח" אותו לתת לי את האופציה הזאת בתודה
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, רכשתי כונן קשיח חדש כתוספת למחשב, ותהיתי האם ניתן להעתיק את התקנת ה windows לכונן החדש ובעצם להפעיל את הווינדוס דרכו? ( windows 7 home premium ) הקטע שממש לפני חודש וחצי פירמטתי את המחשב, ועד שביצעתי את כל ההתקנות שהייתי צריך... לא בא לי שוב לפרמט ולהתחיל את התהליך הזה \: * תהיתי אם זה קשור יותר לכאן או לפרום windows, אם יש צורך להעביר את הת'רד... תודה רבה, יניב.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין צורך DVD לבין רגיל אם כדי לקנות צורב DVD אפילו שאני לא צורב ספרטים
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אוטוטו ניגמר לי המקום ב-250 גיגה במחשב. אני מחפש כונן איחסון כדי לאחסן - מוזיקה, תמונות, סרטים וכו'.. אני לא צריך להפעיל מבחינתי משחקים מכונן נוסף או תוכנות, פשוט צריך לפנות מקום ושעדין יהיה נגיש. מה עדיף? להוסיף כונן קשיח נוסף 500GB או ללכת על כונן חיצוני 500GB עם חיבור USB? או חיבור אחר? מה ההיתרונות או החסרונות.. סכום השקעה בסביבות ה-500ש"ח. תודה מראש על העזרה רון
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני כוננים חיצוניים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347&CatCode=405 כונן 500GB התומך רק בUSB2.0 לעומת זאת ראיתי שיש גם את הכונן הבא: http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=WDC1234&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE התומך גם בUSB2.0 וגם בFIREWIRE800. 1) האם FIREWIRE מהיר יותר מUSB2? 2) האם החיבור בFIREWIRE יהיה נוח באותה מידה (PLUG AND PLAY) כמו בUSB? 3) יש איזה חסרונות/יתרונות אחרים בין הממשקים? תודה רבה! איתי
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום של ווינדוס.... יש לי כרגע דיסק של 320 מחיצה אחת של 100 שבה מותקן ויסטה ומחיצה אחת של 200 שבה אני מתקין את המשחקים, שירים, תמונות, מסמכים וכו'........ אתמול קניתי דיסק חדש של 1TB (של WD) אני יעתיק את כל מה שיש לי במחיצה של ה200 (משחקים שירים וכו'.......) לדיסק החדש ואת המחיצה של הווינדוס אני רוצה שתשתלט על כל 320GB שיש בדיסק ראיתי שבויסטה יש בDISK MANAGMENT אפשרות להקטין את המחיצה (SHRINK) אבל אני לא יודע אם יש EXPAND..... חוץ מזה קראתי בפורום אחד שאם המחיצה של הווינדוס לא DYNAMIC אי אפשר להקטין. המחיצה שלי BASIC ולפי מה שהבנתי הבחירה של ה BASIC/DYNAMIC נעשת לפני שמתקינים את הווינדוס לא? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעונין לרכוש HD חדש ,שעליו אני אוכל להתקין את המערכת ההפעלה.. הF4 2000GBUI של סמסונג יעשה את העבודה כמו ה F3 1000GB SJ ? והמחירים עלו או שאני הוזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה ההבדל בין SATA ל-A-SATA? יש מדריך בעברית שמסביר איך לחבר כוננים דרך כבל SATA? נ.ב כונן קשייח זה hard disk?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך את חוות דעתכים מה אתם אומרים על Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי חבר'ה, החלטתי לעבור מעידן האבן למאה ה21, עם קניית צורב DVD , סוף כל סוף עכשיו,אין לי שום נסיון בהתקנת כוננים ,ואני די n00b בכל הקשור להתקנת חומרה במחשב( אולי רק יודע איך לשים זיכרון,כרטיס מסך וכו' ) אשמח אם מישהו יסביר לי איך בדיוק מתקינים כונן חדש, במקרה זה צורב DVD. תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ברשותי 2 דיסקים (לא זהים לחלוטין) של WD בגודל שווה של 320 גיגה ודיסק נוסף, לא מפורמט של 1 טרהבייט של סמסונג המערכת כוללת MB של ASUS מסוג P5QPRO ומעבד Q9400 עם 4 גיגה זיכרון DDR2 כרגע מע' ההפעלה היא ויסטה אולטימייט 32 אני מתכוון לעבור לויסטה 64 השאלה אם כדאי להעביר את כל החומר מ2 הדיסקים לגדול ולהפוך אותם לRAID ואז לשים עליהם את הWINDOWS ? (לעומת להעלות את הWIDOWS על הסמסונג וזהו) הכדאיות כאן מתבטאת במהירות שאשיג ובאמינות שאאבד. כמוכן, הבנתי שבלוח הספציפי של ASUS יש אפשרות לרייד משלו, לא ברור לי.
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש דיסק קשיח בגודל 120 או 160 ג'יגה.. זה לא כל כך משנה לי כי יש לי כבר 80.. אבל לפי דעתי ההבדל במחיר לא יהיה כל כך משמעותי.. אז אני מחפש משהו שיהיה טוב.. מהיר .. שקט.. וזול.. כאילו אני לא מתכוון ב 100 שקל.. אבל שלא יהיה משהו ב 600 שקל.. תודה מראש.. חשבתי על זה: http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=374 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={249D43C8-3ECB-4403-BE27-738643EB57E2}&details_type=1&itemid={69751789-245A-46FE-AD60-0253B13B8544} אה חשוב לצייו שאין לי sata לפי מה שאני יודע..
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היום בבוקר (שבת) דיברנו אני ואחי על מקרה שקרה בבית סבתי. אחי הגדול צרב לה דיסק במהירות גבוהה ונגן הקומפקט של סבתי לא קרא את הדיסק, לעומת זאת כשאר אני צרבתי במהירות איטית הדיסק עבד כשורה. (הדיסקים נצרבו מאותה חבילה) אמרתי לאחי שיש קשר בין מהירות הצריבה להתמודדות מיני נגנים שונים עם דיסקים שנצרבו מהר - ושכנראה הצריבה לא הייתה איכותית ומלאה בשגיאות. אחי הגדול טען בכל תוקף כי אין קשר בין מהירות הצריבה לבין הקריאה בנגנים , הוא אמר שהריץ יישום לבדיקת שגיאות בצריבה ושם לא התגלתה שום שגיאה. הוסיף - שכשאר שם את הדיסק בקומפט אחר הכל עבד כשורה. האם נגנים מסויימים אינם יכולים להתמודד עם מהירויות צריבה גבוהות? האם צריבה מהירה אכן פחות איכותית והסתברות השגיאה גבוהה יותר? האם נ…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
דיסקים לצריבה (דיוידי) במחירים טובים והמשלוח חינם! (למה חינם?) מישהו כבר הזמין משם? http://www.bar-ezuz.co.il/
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אילו חברות מייצרות דיסקים טובים? ב mb700?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לציין כי רכשתי לפני שבוע הארד דיסק של מאקסטור ועשיתי את זה בלב שקט בגלל שקראתי המון אבל המון המלצות עליו שהוא מהיר וכו......אבל כגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה........התאכזבתי מהם ממש ....... אז הסיפור הוא ככה : אחרי שקניתי אותו הוא נתן לי תוצאה מעולה של 1947 נקודות בPCMARK2002 שזו תוצאה מכובדת ,עברו איזה 3 ימים ואני עשיתי עוד בדיקה ואני רואה כמובן שהתוצאה ירדה ל1689 ירידה מכובדת מאוד בביצועים אבל היום זה היה ממש מגוחך......קיבלתי תוצאה של 1342 בPCMARK 2002 .... :-\ ממש אכזבה ואני רוצה שאנשים אחרים גם יקראו את זה כי לפי דעתי מה שהם עשו זה לתת בהתחלה ביצועים סופר ואז אחרי שבוע שבועיים בדגמים החדשים שלהם הכונן יהפוך לגרוטאה.......מה שאני יודע שאני יותר לא יל…
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני קונה תצורב הזה שלH20L LG מה אתם אומרים? http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=7&subcatid=23&prodid=123&keySearch= יותר טוב מH10A ?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
רכשתי לפני קצת יותר משבוע מ KSP את ה Corsair neutron gtx 120 , עשיתי התקנה חדשה למערכת ההפעלה כולל כל הדרייברים והעידכונים האחרונים. המחשב עובד ומגיב מהר, יש לפעמים הרגשה כאילו המחשב קופא/נתקע לשנייה בעת ביצוע פעולות שונות , לדוגמא הפעלת סרט .(משהו שלא קרה עם הכונן הקודם crucial m4 64 gb ) לוקח יותר מדי זמן לנגן להיפתח ולנגן את הסרט.(נבדק עם נגנים שונים). עשיתי בדיקה עם AS SSD ונראה כי התוצאות שקיבלתי תקינות אבל כשבדקתי בHDTUNE מראה כאילו יש שגיאת S.M.A.R.T האם הכונן לא תקין לפי מה שה HDTUNE מראה לי?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הזמנתי תדגם Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB במחיר טוב וכו בגלל שהוא שקט ולא מתחמם הרבה עכשיו רציתי לשמוע מה אתם אומרים
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-