עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yan,

תמליצו לי כמה צורבי DVD שנחשבים לטובים בשוק

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by orenoren1911,

אני רוצה לקנות רציתי לדעת איך התהליך אף פעם לא הזמנתי מאמזון

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by oded6188,

אהלן יש לי זוג קוויאר כחולים של WD: WD5000AAKS אחד מהם החליט שנמאס לו והוא כבר לא איתנו יותר... החלטתי לשדרג את עצמי ולקנות כונן SSD פנימי (מחשב שולחני) המחשב הוא מחשב אולפן... ככה שאת כל הדגימות והקבצים הכבדים - אני יכול לשים על הקוויאר שנשאר לי... איזה SSD הייתם ממליצים לי לקנות? אין לי צורך בנפח מטורף.... הביצועים יותר מעניינים אותי תודה ;D

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. ברשותי ההארד דיסק IBM ULTRA 160 10000RPM 36GB עם הבקר ADAPTED 29160 עשיתי לו BANCHMARK וההארד דיסק הגיע לתוצאה עלובה של 20MB/S ! למה הוא כל כך איטי ? מה צריך לעשות ? אולי צריך להגדיר משהו בבקר ? אגב הבקר כותב שמהירות החיבור של ההארד דיסק אליו היא 160MB/S ניסיתי הכל אך לשווא... מישהו יודע מה צריך לעשות ?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  5. ראיתי את כל הדיונים בפורום הנוגע לאיכות מחיר ותקלות. יש לי אפשרות ל ATA133 מה לקנות אם אני לא רוצה יותר מ 80GIGA

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  6. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם הזיכרון שיש בהארדיסקים לדוגמה 8 מגה או 16 בחדשים הוא זיכרון מטמון או זיכרון באפר? וכדי להיות בטוח שאני יודע זיכרון מטמון זה זה זיכרון ששומר בתוכו את המידע שנכנסים אליו הכי הרבה כדי לקצר את הכניסה לזיכרון ובהארדיסק זה יכול לקצר את החיפוש בהארדיסק והקריאה מהארדיסק ובאפר זה אזור בזיכרון שהמידע מועבר אליו קודם ומשם להתקן השני וזה כדי לשמור על העברה יציבה ללא נפילות, אם ההתקן השני איטי מידיי המידע "יחכה" בבאפר אם זאת האפשרות הנכונה מילוי הבאפר לוקח זמן מסויים אז זה לא מאיט את הארדיסק?

7. הנה המצב, הארדיסק גוסס לאיטו, כרגע אין כסף לקנות חדש אז צריך לשרוד עם מה שיש, הבעיה היא שבגלל הסקטורים הפגומים אני צריך כל חודש לפרמט, אז רציתי לדעת עם יש דרך לחסום את הגישה לסקטורים ככה שלא יהיו בעיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  8. Started by almogas,

שלום לכולם.. אני מחפש דיסק קשיח בגודל 120 או 160 ג'יגה.. זה לא כל כך משנה לי כי יש לי כבר 80.. אבל לפי דעתי ההבדל במחיר לא יהיה כל כך משמעותי.. אז אני מחפש משהו שיהיה טוב.. מהיר .. שקט.. וזול.. כאילו אני לא מתכוון ב 100 שקל.. אבל שלא יהיה משהו ב 600 שקל.. תודה מראש.. חשבתי על זה: http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=374 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={249D43C8-3ECB-4403-BE27-738643EB57E2}&details_type=1&itemid={69751789-245A-46FE-AD60-0253B13B8544} אה חשוב לצייו שאין לי sata לפי מה שאני יודע..

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by Jack_g,

יש הרבה חברות והרבה דגמים איזה מהם הכי טוב מבחינת מהירות קריאה\כתיבה והכי עמיד פיזית?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by rabbit,

מה ההבדל ביניהם דרך אגב? תודה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by Tal555,

יש ל צורב NEC חדש 3550 והוא לא מקבל דיסקים של DVD של חברה מעפנה אבל עדיין... למה הוא לא מקבל?!?!?!?! עשיתי לו firmware מ1.04 ל1.05 וזה עדיין לא עזר... דרך אגב החברה של הדיסקים היא TAROKO .. משהו כזה... בקיצור אני מעוצבן רצח כי אני יודע שצורב של LG היה מקבל את הדיסקים האלו

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  12. האם אני יכול להתקין HDD SATA, לא סטה 2 על לוח אם תומך סטה 2? כמו כן הכונן מכיל Windows XP. לפני ההתקנה על המחשב החדש אני יסיר את כל הדרייוורים הישנים ויעשה ניקוי בSAFE MODE עם Driver Sweeper האם זה תקין? ויעבוד כראוי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  13. ההתלבטות היא בן הWD10EADS לבין הHD103UJ חשוב ל שיחזיק לאורך זמןי שקט וביצועים ואחריות טובה מחיר לא כזה משנה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by shlomishlomi,

יש לי מחשב שמחובר אליו דיסק קשיח בחיבור SATA ואני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש שהוא SATA 2 (של WD AAKS 500GB) השאלה שלי האם הוא יעבוד? יש לי לוח אם של MSI 865PE Neo2...

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  15. מה דעתכם על הכונן קשיח Western Digital Raptor 3.5" Serial ATA150 Hard Drive? http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144160 מה הרמה שלו? מה יתרונות שלו?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by Zoltrix,

היי חברה אשמח ליעוץ איזה מבין שני הכוננים הקשיחים הבאים לקנות, שניהם עולים בדיוק אותו דבר (פחות מ 5 שקל הבדל) ה Segate מגיע עם 5 שנות אחריות ו ה WD מגיע עם 3 שנות אחריות. האם יש הבדל בביצועים בין שני הדגמים הנל, ובכלל מה אתם הייתם לוקחים אשמח ליעוץ מהיר, כבר הזמנתי את ה WD וצריך לאסוף אותו שבוע הבא, אולי אני אשנה בעקבות התגובות שלכם Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 16MB בתודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  17. Started by A_D,

שמעתי שאפשר לחבר 2 הרד דיסקים במארך RAID0 וזה אמור להכפיל את מהירות העברת בקבצים במחשב או משהוא כזה קיצור המחשב היה יותר מהיר. העם זה נכון ועם כן אז איך אני עושה את זה והעם יש סיכונים בזה?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  18. כמו שרשמתי בכותרת... התקציב הוא עד 500 ש"ח עדיף עם חיבור firewire אם יש במחיר הזה... תודה רבה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  19. שלום למשל יש דיסק CD... יש בו 700MB ו 80 דקות... כשאני צורב עליו שירים בשביל מערכת רגילה, זה לא משנה מה הגודל של הקבצים העיקר שזה יהיה 80 דקות... למה?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

איזה צורב דיוידי הכי שווה ליקנות זה דחוףףףף והאם ביכלל שווה ליקנות עכשיו....

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  21. יש לי שני HD 1.HUA721050KLA330 HITACHI 2.WD3200AAKS על איזה מבינהם כדי לי להתקין את מערכת ההפעלה מבחינת מהירות ? אם אפשר הסבר כדי להבין למה זה יהיה נחמד תודה לעונים בברכה ארז

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  22. כמו שאתם רואים בכותרת קניתי כונן חדש למחשב שאני מתכנן להרכיב ... איך אני יודע אם הוא SATA II ? כי לא מצויין עליו כלום וקיבלתי אותו באריזה של ואקום פתוחה הכונן הוא מסוג Western Digital 160GB 7200RPM 8MB SATA II

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by L1ron,

יש לי שאלה, לפי המדריך בנעוץ הבנתי שלא נותן להוסיף את הזיכרון שבדיסק קשיח הפנוי בגלל שצריך להיות שם איזה רצף פיזי או משהו... עם כך אז אין דרך להגדיל את C? כי עברתי על המדריך ולא מצאתי פיתרון אגב _Nike_ רשום אצלך בפרופיל שאתה מ2002 פה ואתה בן 22 אז אתה פה מגיל 14 אשכרה 8 שנים ? =D

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  24. האם ה-bitsetting מופעל כברירת מחדל ב-LG או שצריך להפעיל אותו ואיך?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  25. Started by בועזיזו,

יש לי כמה שאלות קצרות אשמח לעזרה מכם. רכשתי כונן קשיח חיצוני חדש "3.5 Verbatim, 640GB. 1. האם ה-XP אמור לזהות אותו מייד? 2. האם צריך לפרמט אותו? 3. האם אני אמור לכבות אותו בסוף כל שימוש? 4. לשמירת תמונות וסרטים התהליך הוא רק "גזור"-"שמור"? 5. איך אני נותן לו הוראה לגיבוי קבוע של כל המחשב?(אם צריך) 6. יש דרך להעביר את כל קבצי התמונות יחד, למרות שהם מפוזרים במחשב? אגב "הפיקסה 3" ריכז אותן, אם זה עוזר במשהו? אם מישהו רוצה להוסיף עוד משהו שיכול ללמד אותי על כונן-קשיח-חיצוני אשמח מאוד. חג שמייח לכולכם ותודה רבה על הבמה.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.