אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מהיום שנקנה הכונן מחובר אצלי למחשב מיושן כדי להזרים סרטים, בחודש האחרון הוא מתחיל לזייף נורא, למרות ששני המחשבים מחוברים קווית לראוטר שמספק 11MB/S שזה די והותר עבור סרט בלוריי של 20GB (שזה סהכ 3.5MB/S) בדקתי כל מה שאני יכול, חשדתי בפרגמנטציה, ביצעתי איחוי, ללא עזרה, חשדתי בטורנט, כיביתי, לא עזר. חשדתי בחיבור הקווי במחשב המיושן אבל חיברתי כונן חיצוני אחר אליו שהזרים חלק ללא הפרעות/גמגומים. יש לציין שבעבר גם תחת עומס הורדות כבד ביותר הכונן הזרים סרטים חלק (הטעינה הראשונית תמיד לוקחת כמה שניות אבל משם מעולם לא היו גמגומים או תקיעות ובטח שלא זיופים ותקיעות באמצע הצפייה, היום זה נהפך לבלתי נסבל) כשאני מחבר את הכונן ישירות למחשב שאני עובד עליו הכל זורם, אבל המטרה…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שהבנתי, הצורב בה עם קושחה שלא תומכת ב Booktype (לפי מה שהבנתי זה קשור לתמיכה במכשירי דיוידי, אנא תקנו אותי אם אני טועה), אך קיימת קושחה בשם N0AD שמאפשרת את זה, האם מישהו יכול להרחיב קצת בנושא ולומר בקצרה האם כדאי לעדכן לקושחה לא רשמית ?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי WD 80GB שהתחיל לקרטע בתקופה האחרונה אז הבאתי אותו לחנות כדי שיחליפו לי אותו, ובחנות שבה קניתי את זה אמרו לי שאצטרך לשלם 100 ש"ח על משלוח ההארדיסק והמוכרת לא הסכימה אפילו לשלוח את הדיסק לפני שהסכמתי לשלם. בכל חנות אחרת שביררתי אמרו לי שכל עוד הדיסק באחריות אני לא צריך לשלם שומדבר ואני זכאי לקבל החלפה של דיסק. מה אתם אומרים? נשמע לכם הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש ל צורב NEC חדש 3550 והוא לא מקבל דיסקים של DVD של חברה מעפנה אבל עדיין... למה הוא לא מקבל?!?!?!?! עשיתי לו firmware מ1.04 ל1.05 וזה עדיין לא עזר... דרך אגב החברה של הדיסקים היא TAROKO .. משהו כזה... בקיצור אני מעוצבן רצח כי אני יודע שצורב של LG היה מקבל את הדיסקים האלו
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בוקר טוב, אשמח לקבל המלצה לצורב איכותי שיצרוב על דיסקים של CD\DVD וגם דיסקים DVD גדולים יותר מהסטנדרט. מה סביבת המחירים? אני מעוניין במשהו עד 160 ש"ח ככה. איזה חברה עדיפה? איזה דגם? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כמו שהשם אומר - אני תוהה מה יותר מומלץ? שימוש עיקרי לגיימינג. יש לציין: ה520 אני אקח ב180GB ואילו הS3500 ב160GB. כוננים אחרים לא רלוונטים כי אני משיג עסקה מחבר שעובד באינטל (יחד עם לוח אם ומעבד). ההבדל במחיר ביניהם שולי מאוד, אז ההתלבטות היא לגבי ביצועים במשחקים כבדים. קראתי את המפרט של כל אחד ועדיין לא הצלחתי להבין מהנתונים מי עדיף. תודה!
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD סה"כ 749 ש"ח והוא SATA של חברה מכובדת. מה דעתכם עליו? למישהו יש כתבה/ידיעה/מידע עליו?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה ל DOKבנפח 1 GB או 2 GB אבל מה שחשבו שיהיה מהיר כמה שניתן. המטרה היא להשתמש בו כהרחבה לזכרון RAM בלפטופ (יש אופציה כזו ב VISTA) תודה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
מרגישים את ההבדל במהירות בין 16 ל-32? או שזה מורגש רק במשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מעוניינים בכונן SSD עדכני בנפח של 480GB ובמחיר של 470 שקלים? הכתבה הזו היא עבורכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי הארדי דיסק של SEAGATE דגם BARRACUDA 7200.9. יום אחד ההארד דיסק קיצר את המחשב (עד שלא ניתקתי אותו המחשב לא העלה ווינדוס בכלל וכתב יש בעיה). כשהוצאתי את ההארד דיסק מהמחשב הוא גם הריח כמו משהו ששכחו בתנור... נראה שיש קצר, אבל הבנתי שעדיין אפשר להציל את החומר שבפנים. איזה הארד דיסק אני צריך לקנות כדי לבצע את ההחלפה של הפלטה? האם אני זקוק לאותו דגם בדיוק או (7200.9) או שיש לי טווח אפשרויות גדול יותר? ואיפה עכשיו משיגים דגם כזה שבטח כבר לא נמכר (יש לי אותו לפחות 3 שנים).
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם, איך אני הופך DOK (דיסק און קי) להתקן בר-אתחול? כשאני מחבר את הDOK למחשב הוא מזוהה עם הפעלת המחשב, הוא מופיע ב:my computer ומופיע גם ב:boot של ה:bios ומכוון לכך שיהיה ההתקן הראשון שיעלה עם הפעלת המחשב, אך לצערי המחשב לא "מתייחס" אליו בכלל וממשיך לעלות עד שולחן העבודה. ה:DOK הוא של חברת kingston דגם:DTIU3/1GB לוח אם asus דגם:P5B בתודה מראש wally13
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי שני צורבי DVD של LG: GSA-4167B SCSI GSA-H42N SCSI שניהם צורבים דיסקים כמו שצריך, אפשר לקרוא אותם במחשבים אחרים. הבעיה היא קריאת דיסקים. כשאני מכניסה דיסק כלשהו (DVD או CD) הוא מזהה שאני מכניסה דיסק, ה DVD RAM ב my computer הופך ל CD DRIVE אבל הוא לא מזהה שיש דיסק בפנים. הבעיה הזו שיחקה איתי מדי פעם, לפעמים קרתה ולפעמים לא (בשני הכוננים). אבל עכשיו זה כל הזמן בשניהם, הם רק צורבים לי ולא קוראים דיסקים. any suggestions? :-\
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב HP ELITEBOOK 8440P, בן כמעט שנתיים, ואני רוצה לשדרג את ההארד דיסק ל SSD, 120\160 GB. לפי מה שהבנתי, המחשב שלי תומך רק ב SATA 2. מאוד אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על הכונן הכי אמין שאפשר להתקין על המחשב (נראה לי שהייתי מעדיף אינטל, ואם אפשר גם לתת קישור לאמזון, יהיה אפילו יותר טוב (אני כרגע בקנדה, אז כנראה אזמין מאמזון). תודה רבה, דני.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה על צורב DVD איזה דגם? איזה חברה? עלות וכל שאר הירקות שמסביב תודה מראש! דני,
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
צירוף מקרים מזעזע או איכות מוצר נמוכה? שלושה מקרים: 1. אצל אמא שלי לאחר פחות מחצי שנה דיסק של WD Blue 320GB נבדק עם MHDD ונמצאו 7 סקטורים פגומים, לא המשכתי עד סוף הבדיקה.... 2. חבר איבד מחיצה שלמה מתוך דיסק WD 250GB במקרה הזה האחריות של 3 השנים פגה באפריל 2010, משמע - הדיסק עבד לא מעט אבל.... 3. אותו חבר קיבל בתמורה לדיסק הדפוק WD Blue 320GB. כנראה בגלל שלא היה להם 250GB( ???). לאחר שבועיים עבודה אחרי שהצלתי בעמל רב את חומר המחיצה השניה מהדיסק הישן נתקעה לו מערכת ההפעלה בכניסה לXP. בבדיקת MHDD מיד בהתחלה קבלתי סקטור פגום ולאחר מכן 7 קריאות של 500MS שבמהלך הזיהוי שלהן התוכנה ממש קפאה זמן רב עד שהמשיכה בבדיקה... כנראה שמשהו במנוע של הדיסק דפוק? צירוף מקרים...? לשיפוטכם.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש רק non-RAID ו RAID , יש מצב שאי אפשר לבטל ?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מבחן דיסקים קשיחים מקיף בשפת הקודש: http://www.pcplus.co.il/labs/lab.php?lid=6 http://www.nrg.co.il/online/19/ART/10/784/932/896.html דן
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
סאנדיסק ו-Western Digital מציגות את הדור הבא של האחסון החיצוני הזעיר והנשלף לכתבה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
דגמי ה-3D Xpoint שגרמו לכונני ה-SSD באשר הם להחוויר עשויים להיות זמינים בקרוב גם עם נפח של טרה-בייט ו-1.5 טרה-בייט - לאלו שמוכנים להשקיע (ממש) הרבה בביצועים הכי טובים שיש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה האם יש איזה מכשיר או מקום שיכולים לסדר דיסקים שרוטים? יש לי משחק מקורי לXBOX 360 (אני חושב שזה דיסק DVD?) והוא נשרט לי. האם יש איזה מכשיר לקנות או חנות שיכולה לתקן כזה דבר? תודה מראש אור
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מפרט המוצר: מהירות העברת נתונים: עד 480Mbps. תקינה: SASO,NCRS,GOST,CE,WEEE נפח 500GB ממשק USB: USB 2.0 ממשק פנימי: USB ל-SATA הספק: 5V מקסימום 1A באמצעות USB יש למישהו דעת על הכרטיס קשיח , או בכלל על TOSHIBA בתחום? תודה מראש , דוד.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אמור להיות מיוצר בישראל מישהו מכיר אותם התנסה איתם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1475597
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כונן קשיח מחו"ל.. רציתי לדעת, מבין ה1TB איזה כונן הכי טוב, הכי אמין, הכי מהיר, הכי זול? שימו לב - לא SEAGATE, פגום לא פגום לא מעניין, אני על SEAGATE לא הולך, למעשה ייתכן שאני פותח בהליכים משפטיים נגד היבואן שלהם, אז מהחברה הזו, ממש לא תודה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-