עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Syrex,

מהו הTCQ? (אני יודע לחפש בגוגול,אבל פשוט אני מעדיף תשובה ריאלית ולא סתם הגדרה). ד"א,אפשר בנ'צמרק שמראה את ההפרשים עם NCQ ובלי. ואם אפשר המלצה לתעשה לי בנ'צמרקים לHD ולא פיסי מרק. תודה חברים.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by alergic,

1- לכמה מחיצות לחלק 160GB בשביל מיטוב הביצועים של ההארד 2- שמתי לב שאחרי כל פירמוט ההארד נהיה פחות ופחות במקום...(כבר 148GB) האם אפשר לשחזר את המקום האבוד ולמה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by red wolf,

שלום וברכה, יש לי לוח asus p5gd2-x ניסיתי לחבר אליו לפני מספר ימים הארדיסק חדש של SUMSUNG עם ה500גיגה והוא פשוט לא עובד הלוח אם לא קורא אותו משום מה. אני לא יודע מה לעשות, כבר שברתי את הראש בנסיונות להבין מה הולך פה ואיך לעזעזל מתקנים את הבעיה. אם מישהו יכול לתת לי עזרה קלה או טיפ אני אשמח

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by GUNZ,

איך אני מכניס אותו לדיסק של 4.5 מישהו יודע איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  5. ראיתי שעם גירסה 7 יש bitsetting האם גם בגירסה 6 יש ? כי לא בא לי להתקין את ה 7

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  6. אני יודע שאין הבדל משמעותי מבחינת הביצועים בינהם, אבל חבר שלי טכנאי אומר שבלוחות אם מסוימים ההארדיסק SATA מהיר מבחינה משמעותית מההארדיסק הרגיל.. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by drowzo,

היי , בדיוק קיבלתי את המחשב שלי, ובזמן ההתקנה של הווינדוס, הוא לא מצליח לזהות את ההרד דיסק (sata) שלי. יש לי הרד דיסק של WD, ולוח אם גיגהבייט k8t800 , ולפי מה שהבנתי צריך בזמן ההתקנה של הווינדוס להתקין דיסקט דריבר של ה-SATA, הבעיה שלא קיבלתי את הדיסקט הזה, אלה רק דיסק! למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר, ואיך??? בתודה

8. לפי מה שאני קורא בפורומים בחו"ל, בחודשים האחרונים יצאו כוננים בעלי אותו מודל רק עם 3 פלטות במקום 4: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?p=425740#425740 אשמח לשמוע ממי שקנה כונן כזה לאחרונה האם הוא של 3 פלטות או 4. הבנתי שה- WD10EADS הכולל גם זכרון 32MB במקום 16MB מכיל רק 3 פלטות, אבל לא ראיתי אותו למכירה בארץ, וגם לא את ה- WD10EVCS הנועד לשוק ה- AV

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  9. Started by x-dude,

דיסקים לצריבה (דיוידי) במחירים טובים והמשלוח חינם! (למה חינם?) מישהו כבר הזמין משם? http://www.bar-ezuz.co.il/

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  10. שלום לכולם א.יהיה בעייה לנגן ווידאו דרך כונן קשיח בDVD למיניהם דרך USB ? 2.אני רוצה המלצה למגירה עדיפות לSATA + IDE. http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=809 ראיתי את זה אבל אינני מכיר את החברה. 3.מילת המפתח זה נוחות ואמינות,זה יהיה דיסק בשימוש דיי אינטנטסיבי. 4.האם יהיה בעייה בחלק מהDVD להתמודד עם דיסקים של 500GB? תודה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by huber,

שלום אנשים. הייתי מעוניין לדעת אם מישהו קרא סקירות או שיש לו ניסיון אישי עם אחד משלושת הצורבים הללו. אם יש לכם העדפה לאחד משלושתם - אשמח לשמוע למה: SAMSUNG S183L Lightscribe + SATA BLACK SONY AWG-170SB2 X18 SATA PIONEER DVR-212BK SATA BLACK

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  12. Started by shlomishlomi,

יש לי מחשב שמחובר אליו דיסק קשיח בחיבור SATA ואני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש שהוא SATA 2 (של WD AAKS 500GB) השאלה שלי האם הוא יעבוד? יש לי לוח אם של MSI 865PE Neo2...

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by oFiR 22,

אוקיי, אז קניתי את זה וזה בא רק הכונן, היה אמור להגיע עם זה עוד משהו? עוד שאלה, איך אני מחבר את הכונן? :s05: ועל איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש? (חינמית) תודה רבה, אופיר

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  14. כמו שאתם רואים בכותרת קניתי כונן חדש למחשב שאני מתכנן להרכיב ... איך אני יודע אם הוא SATA II ? כי לא מצויין עליו כלום וקיבלתי אותו באריזה של ואקום פתוחה הכונן הוא מסוג Western Digital 160GB 7200RPM 8MB SATA II

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  15. חיבור Sata בדקתי בשני מחשבים Windows XP Window 8 המרה באמצעות EAC אמור להיות תומך ב x48 בפועל מתקשה מאוד לקרא ומגיע למהירות של x2.7 ההמרה גם נעשית בצורה ממש ממש לא מדויקת יש הרבה תקלות בד"ח בסוף בדקתי אותם דיסקים בצורב אחר הוא קרא מהיר ללא שום תקלות תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by or_y,

שלום, אני רוצה לקנות שניים חיצוניים או לחילופין שניים פנימיים וקופסא לחיבור חיצוני. אני רוצה נפח של 2TB ממשק USB, אם יהיה רשת זה נחמד, לא צריך eSATA. אגב, אני יכול לקנות מNEWEGG אם זה עוזר מבחינת המבחר. חשבתי על: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817173043 + http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136514 על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  17. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  18. הקשיח ב-IdeaPad S12 שלי מת. אני רוצה להחליף אותו, הספיקו לי ה-160 גיגה-בייט שהיו לי שם, ואני רוצה לקנות במקום שבמעמד הקניה מרכיב אותו, אני לא לגמרי בטוח ביכולת שלי להרכיב אותו בעצמי. עד 300 שקל, אם ממש משתלם אז 250 גיגה גם אוכל. אני לא מעודכן בשוק הקשיחים למחשבים ניידים (2.5"), אז אם המחיר שקבעתי לא ריאלי, תעירו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by Dani132,

שלום. יש לי מחשב HP ELITEBOOK 8440P, בן כמעט שנתיים, ואני רוצה לשדרג את ההארד דיסק ל SSD, 120\160 GB. לפי מה שהבנתי, המחשב שלי תומך רק ב SATA 2. מאוד אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על הכונן הכי אמין שאפשר להתקין על המחשב (נראה לי שהייתי מעדיף אינטל, ואם אפשר גם לתת קישור לאמזון, יהיה אפילו יותר טוב (אני כרגע בקנדה, אז כנראה אזמין מאמזון). תודה רבה, דני.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  20. האם יש הבדל בין הSE לרגיל או שבעצם הSE הוא הרגיל?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  21. שלום, אני מחפש הארדיסק שיהיה כונן C, ועליו תותקן מערכת ההפעלה (Vista Home Premium 32bit). כבר יש לי שני הארדיסקים WD500AAKS במערך RAID 0 שאני רוצה להפוך לכונן אחר שיכיל את כל המדיה וההורדות וכו'. אני מחפש הארדיסק שקט, וכמה שיותר מהיר בעל נפח עד 80GB, אפילו קטן יותר יתאים. לוח אם Asus P5K-E תומך ב-SATA 2. מחיר יכול להגיע עד 500 ש"ח. האם כונן רפטור יתאים? האם הוא שקט? ומה לגבי SSD? האם הם כבר הוכיחו אמינות? תודה מראש, אורן.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  22. האם יש דרך לקצר את זמן העתקה בנפחים גדולים כמו 250 גיגה

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by davenos,

מפרט המוצר: מהירות העברת נתונים: עד 480Mbps. תקינה: SASO,NCRS,GOST,CE,WEEE נפח 500GB ממשק USB: USB 2.0 ממשק פנימי: USB ל-SATA הספק: 5V מקסימום 1A באמצעות USB יש למישהו דעת על הכרטיס קשיח , או בכלל על TOSHIBA בתחום? תודה מראש , דוד.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  24. צורב במהירות 52, משכתב במהירות 24, קורא במהירות 52בעל יכולת עבודה גבוהה. קצב העברת מידע­ 7200 kb/s, זיכרון 2MB , ממשק­ IDE,תומך במערכות windows 95,98, 2000,ME,NT,XPמתאים למדיות צריבה בתכולה :75 דק' מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים