עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי איזה צורב מומלץ עד מחיר של 200 שקל פלוס מינוס? רק אציין שאני לא צורב הרבה. תודה

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  2. מה שכתבתי בכותרת.. האם אפשר להעביר את כל הדברים שלי מהמחשב הישן ולמחשב החדש סתם עם כבל USB? כי אין לי כוח לצריבות כל זה כי במחשב הישן זה צורב CD ולא DVD

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 1GB במחיר של 100 ש"ח (פחות או יותר), ורציתי לבדוק איתכם כמה דברים: 1. אחריות - מה זמן האחריות הסטנדרטי ל DOK היום? שנה, 3 שנים, כל החיים? האם מומלץ להשקיע עוד כסף בשביל אחריות גדולה יותר? האם DOKs נוטים בכלל להתקלקל או שהם יכולים לעבוד שנים? 2. ממשק - האם כל ה DOKs היום מגיעים עם חיבור USB 2, או שיש כאלו עם חיבור של 1.1 USB (התקן הישן, והאיטי יותר), ומ DOKs כאלו צריך להיזהר? האם ההבדל במחיר בין סוגי הממשקים גדול (כזה שמצדיק תוספת השקעה גדולה)? 3. מהירות - איך מודדים את ביצועי ה DOK? בסטיקי של תוצאות ה benchmark התוצאות נמדדות ב operations/min. מה נחשב לערך טוב? אני יודע ש USB2 מעביר מידע בקצב מקסימלי של 480Mbps, כלומר כ 60MB…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  4. לעשות ריסטרט או לבטל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  5. אני צריך כונן קשיח 500 GB שיהיה כמה שיותר טוב. אני לא יודע אם אתם זקוקים למפרט אבל בכול זאת: AMD ATHLON 64X2 3800+ 1 GB לוח אם אני לא זוכר איזה בדיוק nvidia nF4 seiris 7800gtX2 של leadtech. וכול זה דחוס ב ANTECH P160 ועוד שאלה אחת: מה משפיע על הקירור והשקט במחשב. אני יודע שהמאווררים של המארז, קירור למעבד, קירור לכ.מסך אבל מה עוד?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by le011,

שלום ברשותי הצורב LITE-ON LH-18A1P ובזמן צריבה או קריאה יש רעש מהכונן(שלא כמו בLG הישן שלי)ץהאם זה מצב נורמלי? האם יש מה לעשות בנידון? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום חברים אני עומד לרכוש צורב DVD לעצמי והחלטתי ללכת על LG. עשיתי מחקר קטן משלי והבנתי ש LG התחילו לייצר חלק מהדגמים עם צ'יפ של פנסוניק. כמה שידוע לי, עד לא מזמן כולם היו עם צ'יפסט של Renesans. השאלה היא האם יש הבדל בביצועים של צורבי הפנסוניק (צ'יפ)? Renesans הוכיחו את העצמם לאורך הזמן. גם יש להם כמה קושחות נחמדות כדי לשפר את הביצועים של הצורב. האם יש כאלו גם לצ'יפסט של פנסוניק? ובכלל, על איזה דגם של LG כדאי ללכת (האם בכלל?!)? חשוב לי תמיכה ב DVD-RAM והתמודדות טובה עם דיסקים ישנים\פגומים. תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב. הבנתי שהחלוקה בין Renesans לפנסוניק בדגמים החדשים הולכת כך: GSA-H10*: Renesans 16x GSA-H12*: Renesans 18x GSA-H20*: Panasonic 16x GSA-H22*: Panason…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by zman188,

ניסיתי לצרוב dvd+rw בעזרת nero 6 וקבתי הודעה שהוא לא מצליח could not preform start of disk-at-once ניסיתי להתקין nero7 אבל זה לא עזר וקיבלתי אותה ההודעה. לצרוב dvd-rw אין לי בעיה - אז מה עושים ,ף למה זה קורה תודה מראש למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. שלום לכולם... אני זוכר שפעם מזמן לפני בערך 4 שנים ראיתי אצל מישהו במחשב כונן סידי רגיל ללא מגש.. יעני כמו ברדיודיסק באוטו.. או אפילו כמו במחשבי אפל כמו המינימאק.. רציתי לדעת אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג כונן כזה למחשב.. תודה...

10. Started by mokisho,

איך התוצאה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by Aurora Borealis,

יש לי בעיה מוזרה עם הDOK הזה... מידי פעם כשאני מכניס אותו למחשב, אז המחשב או שמודיע על שגיאה עם המכשיר (כתוב שהוא מצא חומרה חדשה והכל, אבל שום דבר לא קורה, וכשאני נכנס לdevice manager יש סימן קריאה על הדריבר, וכתוב שיש איתו שגיאה), בפעמים אחרות כשאני מנסה לעבוד עם המכשיר, אז הוא מופיע לי כרגיל, אבל ריק מתוכן (גם הU3 לא קיים), כאילו שהDOK ריק. וכמובן שמידי פעם הכל פועל כאילו אין שום בעיות. למישהו יש מושג מה דפוק עם זה?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  12. יש לי כמו ירידת מתח בדיסק כאילו הוא מפסיק לפעול אבל הוא ממשיך לפעול אני רואה שהמעבד מגיע ל 50 אחוז עבודה הוינדוס ניתקע לשנייה ואחרי זה הכל ממשיך כרגיל כאילו לא הייתה בכללל בעיה מישהוא יודע אולי אם זאת בעיה פיזית בכונן או שזה אולי בעיה אחרת אני משתממש בוינדוס ויסטה ויש לי רייד 0 עם שלושה כוננים של 320 גיגה WD

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. תהליך הDV אחרי הצריבה (בASUS DRW-1608P3S או Pioneer 111) נמשך יותר זמן אפילו מהצריבה עצמה, למרות שזה אמור להיות רק קריאה? האם זה נורמלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  14. אהלן חבר'ה בבקשה תצילו אותי הלך לי הרבה חומררר בהרדיסקקקק.... היה לי 2 מחיצות של 20 ג'יגה כל אחת ורציתי לאחד בניהם עם התוכנה Partition magic 8 אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש כדי שהפעולה תתחיל בסוף הפעולה ניתנה לי הודעת שגיאה...(משומה לא זוכר מה היתה השגיאה אבל לא משנה כ"כ עכשיו) ומה שקרה זה שעכשיו יש לי רק את אחת המחיצות והמחיצה השניה נעלמה.... ניסיתי להכנס לUnlocated שבו היתה המחיצה שנמחקה ולבצע חיפוש Undelete ולא נמצא כלום ...... מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המחיצה ואת החומר שהיה עליה ?? ??? בבקשה תעזרו לי אני מתחנןןןןן... תודה רבה מראש !!!!!!! גם למי שלא יודע איך אבל נכנס וניסה לעזור..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם , שאלה שמטרידה .. צרבתי משחק בקובץ ISO בגודל 4 ג'יגה על גבי דיסק DVD . אותו משחק יש לי גם בחלקים קטנים של 40 קבצי RAR וגם אותו צרבתי על דיסק DVD . הבעייה היא שכשאני מעתיק את הקובץ ISO הגדול מהדיסק לשולחן עבודה , הקריאה של הצורב איטית להחריד ולוקח הרבה זמן עד שהוא מועבר במלואו לשולחן עבודה . מצד שני , את הקובץ המחולק ל-RAR-ים , אני מעתיק ידנית קבוצה -קבוצה של איזה 4 לינקים ולוקח הרבה יותר מהר (בסה"כ כמובן.כשאני בודק זמן אחרי הורדת כל הקבצים) . מה הסיבה לכך ? האם הבעייה בצורב ? בדיסקים ? או שכך זה אמור להיות (שקובץ גדול מועבר\נקרא בפרק זמן ארוך יותר לעומת אותו קובץ שמחולק לחלקים) . עריכה: 2 הדיסקים שעליהם נצרבו המשחקים , הם מאותו סוג בדיוק (אפילו באותה חבילה..א…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by simonsix,

מותקנים לי שני כוננים(250GB) במחשב של WD אחד חיצוני ואחד פנימי -SATA יש לי עוד הארד דיסק(ATA) שהוסר מלפני חצי שנה של WD שמכיל בתוכו את מערכת ההפעלה הישנה . בפעם האחרונה שניסיתי להפעיל אותו הוא עשה לי בלאגן בווינדוס ונאלצתי לפרמט את המחשב. למישהו יש רעיון איך אני מצרף אותו בחזרה למחשב בלי שיהיו בעיות? אפשר ל"נקות" אותו בצורה אחרת ואז להרכיב במחשב? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by soprno,

טוב, אז יש לי מספר שאלות לגבי mb buffer 1. מה התפקיד שלו בדיסק קשיח, ומה זה בעצם עריכה: נראה לי שמצאתי תשובה לזה: 2. אם היה אפשר באופן תאירוטי(וגם אם לא) לייצר(או לפחות לעשות מעיין אב-טיפוס) מה היה יכול להוסיף 32mb buffer או אפילו יותר?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  18. מחשב חדש, עבד טוב מס' ימים, עכשיו הויסטה מודיעה שמנהל ההתקן של הצורב לא תקין, ולא מוצאת אחר ברשת. הכונן הוא Lite On SGW-160P65 הוא לא מופיע במחשב שלי, אי אפשר לקרוא דיסקים. מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. Started by שמואלל,

שלום, יש לי צורב dvd ודיסקים של dvd silver line אכשיו אני מנסה לצרוב 4.7 גיגה וזה לא נותן לי למה?דרך אגב הדיסקים -DVD http://img255.imageshack.us/img255/9059/dddfd0.jpg

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  20. Started by שמואלל,

זו פעם ראשונה שאני צורב dvd יש לי דיסק של 4.7 אכשיו השאלה שלי כזאת, האם אני יכול להשתמש בכל ה4.7?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום. אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע ממש מה המחירים של צורבים , בכל מקרה אני צריך צורב DVD שיקרא גם דיסקים רגילים וגם יצרוב דיסקים רגילים , גם יקרא דיסקים של דיוידי וגם יצרוב אותם . יש כזה דבר נכון ? אה ואגב , שיהיה עם CL ושיהיה מהיר ואיכותי ושלא ייקח חצי שעה לצריבה תודה .

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  22. מזה כבל 80 פינים איך הוא ניראה ולמה זה טוב??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RayZ,

ערכתי בדיקה להארדיסק ב HD-Tach, את הדגם, הנפח וכל זה אפשר לראות בצד (במפרט מחשב). הנה תמונה עם התוצאות, אני לא יודע ממש מה הן אומרות - [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  24. היי יש לי דיסק קשיח שפורמט אמרו לי שאפשר לשחזר מה שהיה בו פעם (יש לי שם בעיקר מוזיקה ומסמכים) כמה זה אמור לעלות דרך חברה? (הדיסק בגודל 80 GB, אני רוצה לשחזר משהו כמו 25 GB) או איך אני יכול לעשות את זה בעצמי?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. עד לפני ימים ספורים הייתי מכניס מדיות חדשות וצורב להנאתי. משום מה, ולא ידוע לי החל ממה, הכונן רק קורא דיסקים מלאים (DVD) מקוריים וצרובים כאחד, אבל בדיסקים חדשים הוא עושה לי בעיות: קודם כל הוא לא קופץ אוטומטית ושואל מה ברצוני לעשות; הוא משנה את תצוגת ה-D:DVD-ROM ב"המחשב שלי" לCD DRIVE; והכי גרוע, כשאני מנסה לפתוח את הכונן (בדאבל קליק), הוא קופץ עם הודעת שגיאה: D:IS NOT ACCIBLE... IN CORRECT FUNCTION. ניסיתי להחליף כמה מדיות (שמאותה חבילה הוא צרב וזיהה נהדר לפני כמה ימים) ולרסטרט, אבל כלום לא עזר. מה עושים? יש סיכוי שזה קשור להגדרות ב"נרו"?!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים