אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי WD 80GB 7200 8MB BUFFER, דיוידי וצורב, כאשר הכונניים האופטיים מחוברים ביחד על IDE 1 וההארד דיסק על IDE 0. אני רוצה לחבר עוד דיסק FUJITSU 40GB 5400 כדי לגבות עליו מידע ועוד כל מיני דברים. בעיקרון יש לי עוד מקום ב IDE 0, אבל אם אני אחבר אותו, אז זה יאט לי את ההארד דיסק השני. שאלתי היא - האם כדאי לרכוש בקר IDE נוסף ע"מ לחבר את ההארדיסק 40 GB, והאם על ידי כך אני אפתור את בעיית הורדת המהירות של ההארד דיסק הראשון?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
באזור שלי יש רק מוכר אחד והוא לוקח על הדיסק פאקינג 15 שקל! משהו מכיר איזה חנות באזור המרכזת?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות לכונן SSD למשחקים עד 800 שח (אפשר לחרוג ב100 שח), הלוח אם שלי הוא P67A-UD7 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה, התקנתי את הווינדוס לבד ומשום מה המחשב מראה לי שיש ר 15 גיגה. מה צריך לעשות? תודה רינגוסטאר
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איזה תוכנת צריבה אתם ממליצים שתצרוב גם דיוידי וגם דיסקים סידירום
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
הייתי צמיד צורב על ריטקים X8 והיה להם קוד G05 עד לפני כמה ימים שהבאתי כמה חבילות חדשות ופתאום אני מגלה שהייצרן שלהם זה FUJIFILM והקוד הוא FUJIFILM03. הדיסקים בכל זאת מזוהים כ כפול 8 אבל השאלה היא למה ריטק לא מיוצר ע"י ריטק והאם FUJIFILM03 זאת מדיה טובה?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום ברשותי צורב פיליפס 24X12X40 האם זה אפשרי בכלל, ואם כן איך ? תודה.
-
שבת שלום ובוקר טוב לעוזרים.. ברשותי מפרט מחשב בעל 2 דיסקים קשיחים: (מפרט 1) Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 42% 3.4Ghz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1134Mhz GIGABYTE GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Chieftec 550 VISTA Ultimate SP1 32Bit וברצוני להחליך את הדיסק קשיח שיש לי (250GB) לדיסק מהיר יותר.. וחשבתי או להחליף ל 150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA שהוא ממש אבל ממש יקר 900 שח או שכבר כדיי לקנות דיסק נוסף ולעשות מערך רייד? או שביכלל אין צורך בשינוי כי השיפור שאני יקבל הוא היה מינורי? השימוש לרוב הוא למשחקים אני יודעה ששינוי בדיסק קשיח ל…
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קודם כל בוקר טוב. עכשיו לעניין,יש לי הארד דיסק של Maxtor 40GB Ultra ATA/133 7200RPM (לפי EVEREST) עכשיו,הוא מחובר אצלי למחשב ב USB (קבוע!) עם החיבור הזה למי שמכיר : http://www.lamir.co.il/fullscreen.asp?Product=1062&Picture=1 כפי שאתם רואים יש לו מן ספק כוח משלו,עכשיו מה שאני רוצה לשאול,היות והארד דיסק מקבל זרם קבוע (גם כשהמחשב שלי מכובה) האם זה מסוכן בצורה קריטית? או שמה אין השפעה בכלל? אשמח לתשובה. תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית על המחשב תמונות וקיבצי וידאו ומסמכים שאני רוצה לגבות באופן דחוף, מדובר בתמונות של הילדים וכל מיני קבצים שאספתי במהלך שנים רבות (הכי חשוב התמונות והוידאו כמובן - כי את זה אי אפשר לשחזר). מחפש פיתרון שפוי (צריבה לDVD מתבצעת, אבל זה לא מספיק מסודר וגם קצת מסורבל כי צריך לפחות חמישה לגיבוי מלא, ותמיד החשש שאחד ישרט). בנוסף לפתרון איחסון קבוע (הרד דיסק חיצוני וכאלה), אני רוצה שהקבצים יהיו על שתי המחשבים שלי באופן קבוע (משוכפלים) בעבר השתמשתי ב FolderShare, ואז בעקבות תקלה שלי (וטפשות מטורפת של התוכנה) כמעט אבד לי הכל (במזל הצלחתי לשחזר את הרוב המוחלט בעזרת תוכנה שסרקה את הקבצים המחוקים). האם יש תוכנה דומה מומלצת שאפשר להגדיר בה שלא תמחק לעולם, רק תוסיף,…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הייתי קצת בלחץ אז הלכתי לחנות טובה שאני קונה ממנה וקניתי את ה NEC AD-7170A די חפוז. קראתי את המומלצים של פברואר וקצת התחרטתי. דבר ראשון אין את הLIGHTSCRIBE למרות שאני לא צריך אותו ממש, אבל עכשיו גם אני מגלה שהוא לא יכול לצרוב DUAL LAYER, זה נכון? אם כן איזה צורב מומלץ אני עדיין יכול להחליף אותו. תודה עריכה: טעות שלי אני מגלה עכשיו שהוא באמת DUAL LAYER. דרך אגב השימוש העיקרי שלו הוא צריבת משחקי PS2.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש בעל חיבור סאטא ברצוני לדעת מה הגודל המשתלם ביותר לרכישה היום, באופן עקרוני אחרי התבוננות במחירים אני חושב שההתלבטות היא בין 120 , 160לבין 200 מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מתפלא שנראה ממה שאני שומע שאין הבדל בין דיסקים בעלי גדלים שונים עם פרמטרים דומים. אני מעוניין לקנות את ה AAKS של WD , אין לי צורך בדיסק גדול (דיסק שנועד למערכת ההפעלה בלבד), ואני תוהה האם דיסק גדול יותר אינו מבצע קריאה מהירה יותר? שהרי בתוך זמן נתון עובר תחת הראש שלו יותר נתונים, מכיוון שהם יותר דחוסים. ובמקרה של 750 או טרה, שהם מכילים פלטה נוספת, הרי ברור שהקריאה הרציפה אמורה להיות מהירה יותר?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן יש לי זוג קוויאר כחולים של WD: WD5000AAKS אחד מהם החליט שנמאס לו והוא כבר לא איתנו יותר... החלטתי לשדרג את עצמי ולקנות כונן SSD פנימי (מחשב שולחני) המחשב הוא מחשב אולפן... ככה שאת כל הדגימות והקבצים הכבדים - אני יכול לשים על הקוויאר שנשאר לי... איזה SSD הייתם ממליצים לי לקנות? אין לי צורך בנפח מטורף.... הביצועים יותר מעניינים אותי תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי חבר'ה, החלטתי לעבור מעידן האבן למאה ה21, עם קניית צורב DVD , סוף כל סוף עכשיו,אין לי שום נסיון בהתקנת כוננים ,ואני די n00b בכל הקשור להתקנת חומרה במחשב( אולי רק יודע איך לשים זיכרון,כרטיס מסך וכו' ) אשמח אם מישהו יסביר לי איך בדיוק מתקינים כונן חדש, במקרה זה צורב DVD. תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן. האם יש אתר או מאמר או לינק כלשהו שיוכל להפנות אותי לרוב סוגי הדרייברים ל SATA שישנם. אני פשוט רוצה להכין מבעוד מועד איזושהי ערכה שתכיל את דיסקטים עם הדרייברים ללוחות הנפוצים כדי שלא אצטרך בבוא הזמן להתחיל לחפש... האם יש דבר כזה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצרוב על תקליטור DVD, מתקבל שגיאה:illegal disk וכאשר אני משתמש בצורב אחר אין בעיה כזו. השאלה אם יש סיכוי שעל DVD+R הצורב כן יצרוב, או שצריך להחליף צורב. אם אני אחליף יש טעם בלקנות דווקא ASUS?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם! הסיפור הוא כזה, יש לי הארד דיסק 500GB שהיה מחולק לשתי מחיצות (PARTITION), עוד HD של 1TB וHD של 160GB שעליו יושבת המערכת הפעלה חלונות 7. הורדתי תוכנה שנקראת PARTITION WIZARD ורציתי לאחד את שתי המחיצות. הגדרתי הכל כמו שצריך והתוכנה התחילה לעבוד. על ההתחלה היא אמרה שמכיוון שיש תוכנות שמשתמשות בקבצים על הHD (מוזיקה) היא רוצה לאתחל ולסיים את העבודה לפני עלייה של חלונות. כשהשתמשתי בתוכנה על מנת להגדיר אות למחיצה אחרת התוכנה עשתה את אותו הדבר, כלומר איתחלה את המחשב וסיימה את העבודה ללא תקלות. הפעם, לעומת זאת, אחרי האיתחול התוכנה התחילה לעבוד אבל המחשב משום מה נכבה אחריכמה דקות בזמן הפעולה. עכשיו מה שאני רואה ה את המחיצה עם המידע עם אות אבל הFILE SYSTEM שלה מוגדר…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן, ביום שני קניתי מחשב חדש מKSP ב7.5K אבל הבעיה היא שהדיסק קשיח מאוד רועש (הדיסק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=9832) האם הוא אמור להיות כ"כ רועש? הרעשים שלו הם סוג של תקתוקים (של קריאה כמו במחשבים של פעם) Western Digital Caviar Black 2TB - WD2001FASS - Drive Sounds ב0:18 יש דוגמה לרעשי תקתוקים האלה (שימו לב, הרעש בסרטון מאוד מוגבר אבל הרעש של הדיסק שלי מבחינת התיקתוקים בערך משתווה לרעש הזה) האם כדאי להחליף את הדיסק לCaviar Blue? מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי חבר מהעבודה שעושה התקנות בסיסיות לאנשים, החבר הזה עשה התקנה לאיזה בחור למחשב חדש ולאחר שבוע הבחור החזיר לו את המחשב בטענה שמערכת ההפעלה לא עולה..עד פה. כאשר חבר שלי שעושה התקנות, ניסה להעלות את המחשב הוא ניסה להעלות את windows repair של WIN 7 . באחד החלונות שם הוא הבחין ששמות המחיצות השתנו. הארדיסק של 1 טרה, ה100 מגה שמוקצים למערכת מופיעים כ-C, מה שהיה C מופיע כ-D כ250 ג'יגה, ומה שהיה D מופיע כ-E. הוא טוען שזה קשור לווירוס וכנראה משהו שהתקין הבחור(בעל המחשב) גרם לתופעה. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה או כתוצאה ממה זה נגרם?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה רשום עליו ... אני יודע שצורב זה cd rw ואני יודע שה נגן dvd למחשב רגיל זה dvd cd אבל אך צורב dvd נראה ומה כתוב עליו
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי את ה LG H22N בדיוק עכשיו, ורציתי לדעת איך הוא. והאם אפשר לצרוב אותו לlight-scribe (כי שמעתי שיש צורבים של LG שאפשר לפרוץ אותם)
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איפה הכי זול לקנות דיסקים לצריבה (99 דקות אבל גם 80) בחיפה? עשיתי קצת סיבובים אתמול והמכירים ממש מוגזמים,פעם הייתי קונה חבילה של 100 דיסקים ב100 או 140 שקל,היום זה המכיר ל50 דיסקים,מה קרה? מי מת שהמכירים עלו ככה? דרך אגב אני מחפש דיסקים הכי זולים אבל שיהיו גם טובים.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מהיום שנקנה הכונן מחובר אצלי למחשב מיושן כדי להזרים סרטים, בחודש האחרון הוא מתחיל לזייף נורא, למרות ששני המחשבים מחוברים קווית לראוטר שמספק 11MB/S שזה די והותר עבור סרט בלוריי של 20GB (שזה סהכ 3.5MB/S) בדקתי כל מה שאני יכול, חשדתי בפרגמנטציה, ביצעתי איחוי, ללא עזרה, חשדתי בטורנט, כיביתי, לא עזר. חשדתי בחיבור הקווי במחשב המיושן אבל חיברתי כונן חיצוני אחר אליו שהזרים חלק ללא הפרעות/גמגומים. יש לציין שבעבר גם תחת עומס הורדות כבד ביותר הכונן הזרים סרטים חלק (הטעינה הראשונית תמיד לוקחת כמה שניות אבל משם מעולם לא היו גמגומים או תקיעות ובטח שלא זיופים ותקיעות באמצע הצפייה, היום זה נהפך לבלתי נסבל) כשאני מחבר את הכונן ישירות למחשב שאני עובד עליו הכל זורם, אבל המטרה…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שהבנתי, הצורב בה עם קושחה שלא תומכת ב Booktype (לפי מה שהבנתי זה קשור לתמיכה במכשירי דיוידי, אנא תקנו אותי אם אני טועה), אך קיימת קושחה בשם N0AD שמאפשרת את זה, האם מישהו יכול להרחיב קצת בנושא ולומר בקצרה האם כדאי לעדכן לקושחה לא רשמית ?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-