עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by danatiber,

רכשתי צורב SATA אבל לצערי לא בדקתי האם יש לי חיבור בלוח האם איך אפשר לדעת? ואם אין לי חיבור מה אני יכולה לעשות כדי להתאים את הצורב למחשב? תודה

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  2. אני זוכר שראיתי את NIKE רושם את זה איפשהו... אני מעוניין לעשות את זה בגלל שאני קונה PS3 ואני רוצה לחבר את הHD לשם (WD My Passport 250GB) תודה.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by berner,

חבריה שלום במחשב שלי יש לי HD שמחולק כך שכל מחיצה יש לה תפקיד כונן C:\ מכיל רק את מערכת ההפעלה ותוכנות שירות חיונים כגון RAR ' צריבה , דפדפן , תוכנת תמונות וכו' סרקתי נגד ווירוסים וכ', ניקתי קבצים ע"י CCLEANER והיה שיפור קטן איך אפשר לדעת מה קורה ולמנוע תופעה זו בברכה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by YinnoN,

היי (-: יש לי צורב DVD חיצוני די ישן, נראה לי של LG. אם אני קונה דיסק DVD D/L של verbatim אני יכול לצרוב עליו עם האפשרות לדואל לייר או שאני צריך צורב מיוחד בשביל זה ? תודה (-:

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by ralman,

היה לי הארדיסק של סיגייט במשך שנתיים של 500 GB שנפטר לאחרונה. הביוס הפסיק לזהות אותו לגמרי אחרי שהמערכת צפתה שהוא הולך לקרוס. אני מעוניין לקנות אחד חדש בנפח של בין 500GB לטרה במחיר של 300-400 שקל. הייעוד הוא בעיקר עבודה שוטפת ומשחקים. יש המלצות??

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  6. קניתי כונן WD6400AAKS של Western Digital, וחיברתי אותו למחשב. (חיברתי אותו עם כבל SATA 2 ללוח האם, חיברתי אותו לספק הכוח) לאחר מכן, הפעלתי את המחשב, ולא ראיתי את הכונן החדש (רק את הכונן הקשיח הישן) לעומת זאת, במנהל ההתקנים אני רואה שני כוננים קשיחים: * WDC WD6400AAKS-00A7B0 * WDC WD1600JS-00MHB0 (כנראה ש-WDC WD1600JS-00MHB0 הוא הכונן הישן) ועל שניהם נאמר שהם פועלים כראוי. שכחתי לעשות משהו? תודה!

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  7. שלום רב, ברשותי מספר כוננים חיצוניים עם ספק כוח, ואין שום בעיה לחבר אותם לרכזת USB כנ"ל לגבי DOK לעומת זאת, יש לי כונן חיצוני 250GB FUJITSU , ללא ספק כוח, שמחייב חיבור ישיר למחשב, בכדי שאוכל להשתמש בו. השאלה היא, האם זהו המצב בהתקנים מהסוג הזה, או שמדובר במוצר לא תקין? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. במידה וקיים דבר כזה בכלל. תודה מראש. עריכה: כנראה שלא קיים דבר כזה, למחוק בבקשה.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by ido-nava,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB. הדיסק הוא בעיקר למטרת גיבוי אך אקח אותו איתי מדי פעם לצבא בשביל לצפות בסרטים וכו'... חשבתי על הכונן הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30636 Seagate 2TB STAC2000300 FreeAgent GoFlex שעולה 770 שקל מסדרת goflex שיאפשר לי בעתיד לשדרג את היציאה שלו (usb3,firewire3,esata..) במחיר נמוך מאוד, מה שנראה לי מצויין... אשמח לשמוע חוות דעת על הכונן...

10. Started by farm110,

שלום רציתי לדעת איך צורבים dvd-rip והופכים אותו לdvd רגיל או dvix ? חיים

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  11. אני מחפש צורב DVD חדש והפנו אותי לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0 הדבר שהכי חשוב לי זה שאיכות הצריבה תיהיה הכי טובה שאפשר כדי שאני אוכל להסתמך על הדיסקים שאני צורב אותם שלא יהרסו לי עם הזמן ( למשל אם אני צורב תמונות וסרטונים שלי או דברים אחרים שחשובים שאני ארצה שתמיד יהיו לי ), לכן הכי התרשמתי מהצורב של pioneer. אולם צויין שישנם 2 חסרונות שמדאיגים אותי ( אני לא יודע מה המשמעות שלהן ): - אינו תומך ביטסטינג עבור מדיות DVD+R/RW מזה ביטסטינג בכלל ולמה אצטרך את זה? - אינו תומך בסריקת טעויות מעמיקה - Disc Quality Scanning. מה הסריקה הזו תתן לי? האם היא פועלת לפני צריבה? או כאשר יש דיסק פגום? אני רוצה לדעת איפה החסרונות האלו יבואו לידי ביטוי? א…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. היי, יש לי דיסק קשיח 1TB של Seagate ST31000333AS בתוך מארז Thermaltake Max4, המארז בלי מאוורר. למארז הזה יש מפסק הדלקה/כיבוי. רציתי לשאול האם זה בטוח מבחינת התחממות להשאיר את המארז דולק ומחובר למחשב כל הזמן או שרצוי להדליק את המארז כשצריך וכשמסיימים להשתמש לכבות עד לשימוש הבא. מה אתם אומרים? אשמח לתגובה, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by orenoren1911,

אני רוצה לקנות רציתי לדעת איך התהליך אף פעם לא הזמנתי מאמזון

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by redti,

שלום חברי פורום אחסון. ברשותי הארדיסק מדגם: western digital 120 GB 8 MB buffer S-ATA חיברתי את כל החוטים טוב. וכשאני מעלה את הwin xp הוא לא מזהה את ההארדיסק למה? נ.ב אני משתמש בלוח אם 865PE של MSI ! וחיבור הוא בעזרת כבל של S-ATA שבא עם הלוח אם שתומך באפשרות זו. בנוסף יש לי הארדסיק אחר שכבר מותקן אצלי ויש עליו win xp . מה אני צריך לעשות ??

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by lior11,

הי! אחלה פורום עם המון מידע הזמנתי כונן קשיח WD6400AAKS Western Digital והתקשו ואמרו לי שאין במלאי וגם ליבואן אין... איזה HD שווה לקחת במקום, בטווח מחירים הזה?(הHD עלה 359 כולל משלוח) תודה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by R9800P2,

יש לכם איזה קישור למוכנה שעושה תמונות לדיסיקים? שמעתי שיש מכונה למדבקות עם אין דבר כזה אז אני הקנה מדפסת אני יודע שבמדפסת יש גם את המכונה של המדבקות של הדיסיקם שאפשר לעשות מדבקה אבל אתם יוכלים להמליץ לי על מדפסת ליזיר במחיר 500 אפשר כצת יותר אבל מדפסת ליזיר אי צובעת בצבעים נכון? ומדפסת של לייזר אי מדפיסה גם בצבעים נכון?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני על מנת לשים עליו את כל סרטי המשפחה שלנו כולל התמונות (חשוב), ואולי גם משחקים, סרטים וכ"ו. הגעתי לשני הדיסקים האלה (אני קונה מ-IVORY או KSP שממש קרובים אליי): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 או זה http://ivory.co.il/product.asp?productid=3809&CatCode=405 שניהם בנפח של 1TB, ועל זה אני חושב - אולי עדיף לקנות שניים של 500GB ולגבות על שניהם? אני יודע שיש 5 שנים אחריות, אבל זה עדיין מפחיד שזה יכול להיהרס... וגם שמעתי על איזו סדרה בעייתית 7200.11 או משהו כזה של סיגייט, יכול להיות שהכונן החיצוני הזה מכיל את הדיסק הבעייתי? תודה על התשובות!

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  18. היי כנראה שנדפק לי הסידירום, הוא פשוט לא מעלה משחקים או דברים אחרים, אז החלטתי להתקדם ולקנות צורב עכשיו אני יודע שהצורב המומלץ זה הלייט און שמוזכר בכותרת, רק שלפני שאני קונה יש לי 2 שאלות 1) האם הדגם של הלייט און שמומלץ הוא ה- LTR - 52327S? כי זה מה שנמכר בקייאספי. 2) האם עדיף להוסיף עוד 20 שקל בשביל 52X24X52 של teac? דגם CD-W552E תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  19. בכניסת USB הרגילה לא עבד,אז קניתי ב70 שקל כרטיס סלוט שנותן לי יציאות USB 3 של trancsend,וגם איתו זה לא עובד,לבסוף נכנסתי לביוס והפעלתי את הUSB 2.0 שהיה כבוי,וגם בחרתי באפשרות full speed,וגם זה לא עזר,יכול להיות הלוח אם שלי לא תומך בUSB 3 ? זה דגם הלוח אם: asus p5ld2 se זה לינק למדריך משתמש סתם אם אתם צריכים: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf נראה לי נדפקתי כי כבר עבר חודש מהקניה,ופתחתי והוצאתי כבר מהמארז,אוףף..

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  20. לפי מה שאני קורא בפורומים בחו"ל, בחודשים האחרונים יצאו כוננים בעלי אותו מודל רק עם 3 פלטות במקום 4: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?p=425740#425740 אשמח לשמוע ממי שקנה כונן כזה לאחרונה האם הוא של 3 פלטות או 4. הבנתי שה- WD10EADS הכולל גם זכרון 32MB במקום 16MB מכיל רק 3 פלטות, אבל לא ראיתי אותו למכירה בארץ, וגם לא את ה- WD10EVCS הנועד לשוק ה- AV

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  21. חלק מסרטי ה-DVD שאני צורב במהירות גבוהה עושים לי בעיות באוטו, כלומר בחלק מהסרטים שאני צורב על X8 רואים את הסרט רץ מהר כאילו שהוא בהרצה או משהו ושומעים סאונד מקוטע. סוג הדיסקים DVD-R של סילבר ליין.. יש דרך לסדר את זה? יש דרך לסדר דיסקים כאלה שכבר נצרבו? תודה, אור.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  22. ההתלבטות היא בן הWD10EADS לבין הHD103UJ חשוב ל שיחזיק לאורך זמןי שקט וביצועים ואחריות טובה מחיר לא כזה משנה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by Bashash,

windows מזהה תקלה (רואים זאת ב-DEVICE MANAGER) ב-DVD\CD drive ואני לא רואה אותו ב"מחשב שלי".... התקלה התחילה לפני כשלושה ימים.... הכל עבד מצויין לפני כן וזהו לא מחשב חדש... עריכה: הסרתי את הדרייבר דרך דבייס מנג'ר, ניתקתי את הדרייב, כיביתי את המחשב, חיברתי חזרה את הדרייב, הדלקתי את המחשב ו..... כלום! לא עזר.... תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by ferrari,

אני מחפש ביקורות או כל דבר כזה על ה MAXTOR 6Y080P0 מה ההרד דיסק הטוב יותר בלי להסתכל על המחיר? - אני משיג את שניהם באותו מחיר... ראיתי כמה ביקורות עליו, אבל לא מצאתי שום דבר שמשווה אותו ישירות עם הWD800JB המפרט של המקסטור: MAXTOR DIAMONMAX SERIES 9 REV. NO. :YAR41BW0 CAPACITY - 80gb RPM - 7200 BUFFER SIZE - 8MB ATA SUPPORT - ATA133 WARRANTY - 1 YEAR אני יודע שהוא מפסיד מבחינת האחריות עליו, כאן היא לשנה ועל הWD היא 3 שנים, אבל אם לא להסתכל על זה, אלא רק על איכות, מהירות עבודה, קריאה כתיבה אמינות ויציבות... מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by dids22,

קניתי היום 50 דיסקים cdr איך הם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים