עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by isach,

איזו גרסה של נרו תומכת ב label flash ? יש בגרסה שלי רק cover disinger , הנרו נותנים כפתורים של lable flash רק שהיא מזהה שהצורב תומך בזה? או שצריך גרסה מסויימת של נרו ?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  2. איזה צורב DVD עדיף ? של אסוס DRW-24B3ST שעולה 140 שקל. DRW-24B3ST DVD±RW x24 Black Sata למכירה בקי.אס.פי. מחשבים או של סמסונג SH-S223B / SH-222AB שעולה 115 שקל. SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA למכירה בקי.אס.פי. מחשבים תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by יונדב,

אז ככה אני כבר שבוע עם Windows 7..אחלה מערכת הפעלה. בניגוד לXP, לוינדוס 7 יש כל מיני אפשרויות של עבודה על כוננים, כמו לחלק כונן ל2 מחיצות, למחוק וכו'.. אז ככה: בהארד דיסק שלי היו כוננים: C, שעליו ישבה מערכת ההפעלה, וE, שבו שמורים כל הקבצים החשובים שלי. עשיתי הקטנה(SHRINK) לC, והורדתי ממנו 60 ג'יגה. (אתם יכולים לראות בתמונה..זה הUnAllocated space השמאלי ביותר). אחרי הריסטרט והכל, פתאום אני מגלה שאין לי כונן E במחשב שלי. נכנסתי שוב פעם לניהול הדיסק, ושם אני מגלה שגם E הפך לUnallocated! ובכלל לא נגעתי בE!! איך זה יכול להיות?! חברים יש לי שם המון מידע חשוב...המון המון! הנה התמונה: http://forums.johnbryce.co.il/files/Unallocated.jpg

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  4. Started by i.k,

כמה סרטים בפורמט svcd אני יכול לצרוב על דיסק dvd של 4.7? ואיך עושים תפריט לדיסק שיש בו כמה סרטים?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  5. אני מעוניין בצורב DVD שקט ואיכותי מבית טוב. מחיר 300 ש"ח עם אופציה לחריגה. שוב, דגש על מערכת השתקה כמה שיותר טובה(ושקטה). תודה מראש. .swg

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  6. אני מניח שזאת שאלה קצת דפוקה, אבל בכל זאת.. אני רוצה לקנות הארד דיסק ואני צריך לדעת קודם. איך אני יודע אם אפשר פיזית להתקין עוד הארד דיסק במחשב שלי חוץ ממה שמותקן?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by lgmtk,

כמו שהשם אומר - אני תוהה מה יותר מומלץ? שימוש עיקרי לגיימינג. יש לציין: ה520 אני אקח ב180GB ואילו הS3500 ב160GB. כוננים אחרים לא רלוונטים כי אני משיג עסקה מחבר שעובד באינטל (יחד עם לוח אם ומעבד). ההבדל במחיר ביניהם שולי מאוד, אז ההתלבטות היא לגבי ביצועים במשחקים כבדים. קראתי את המפרט של כל אחד ועדיין לא הצלחתי להבין מהנתונים מי עדיף. תודה!

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by noel,

אני רוצה להוסיף הארד דיסק אז בדקתי בזאפ. במהלך הבדיקה ראיתי משהו מוזר שאני לא מבין- שלושה כוננים של WD, 3.5 אינץ', SATA2, 7200 RPM שהזול מביניהם הוא הגדול יותר. אני מדבר על: WD3200AAKSGB 320 Caviar Blue Western Digital WD2500AAKSGB 250 Caviar Blue Western Digital WD2500AAJSGB 250 Caviar Blue Western Digital (לינק לחיפוש http://tinyurl.com/cvzz9d) ההפרש במחיר לא משמעותי בכלל אבל העניין לא ברור. אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדלים ביניהם ולמה ה- 320 זול יותר. בנוסף, ראיתי באחד הדיונים איזכור לפלטות אבל לא מצאתי הסבר. אני אשמח גם להסבר בנושא הזה. שוב, תודה מראש על העזרה המבורכת שאתם עושים!

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? יש לי DOK כשאני מחבר אותו למחשב יש את הקול הזה שמשהו התחבר , למטה ליד השעון יש סימן שמשהוא התחבר , במנהל ההתקנים רואים את ה DOK אבל לא רואים אותו עם הכוננים ואי אפשר לפתוח .. החשד שלי הוא שזה קשיר למקינטוש פשוט חיברתי אותו למחשב עם OSX ועשיתי לו פורמאט אולי זה עבר לתקן שלא מזוהה ע"י וינדוס ( NTFS , FAT32 ) ...

10. יש לי הארד דיסק בחיבור SATA והלוח אם מזהה אותו אבל שאני בא להתקין windows אז הוא אומר לי שאין הארד דיסק שמחובר למחשב מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by 8-Ball,

תגידו מה אתם אומרים על הצורב הזה? חוץ מהעובדה שהוא X8 ויש כבר X16...? יש אותו בזיגזג ב470 שקל (צבע שחור).. למי שיודע, יתרונות? חסרונת?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  12. שלום יש לי h.d x2 שנפגעו כנראה חשמלי 'הביוס לא מכיר בהם מחשב Z790 חלונות 11 ספק כח MPG Series Power Supply 750 W אני שומע את המנוע שלHDD עובד ולכן מעריך כי מה שנפגע זה PCB, ולכן קניתי בחברה בחו"ל את PCB של הדיסקים לפי מספר הסידורי של הכרטיס של הדיסק לבצע את החלפת הביוס מלוח הישן לחדש . לעניות דעתי הצילינדרים לא נפגעו ככה שהנתונים נשארו על הדיסקים תמונות משפחתים בעשרות שנים עם 8TB הספק לא נפגע כמו שאר הרכיבים כנראה יש הבדל בסוגי בכבל SATA חשמלי ומה שמאים לספק אחר לא מתאים לספק אחר? מחפש את חוכמת ההמונים לשלול בעייה בצילנדרים אולי זז מהמקום וצריך לפתוח את החלק המכני בחדר נקי? או ש...... …

13. Started by ilanit,

היי, האם דיסק חיצוני שמיועד למקינטוש במקור ופירמוטו ל-PC יכול להזיק או שזו פעולה סטנדרטית ותקינה? אני פשוט מעוניינת לרכוש דיסק חיצוני ויש מבצע של אחד המיועד למקינטוש אבל הבנתי שניתן לפרמט ל-PC והוא יתנהג כרגיל. לא בטוחה האם כדי לרכוש כזה (בדיל מצויין) או לרכוש חדש יותר ומתאים ל-PC במקור... (במחיר גבוה יותר)..? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by Id0,

אוקי אז ככה, יש לי צורב LG GCE 8160B ולאחרונה דיסקים חדשים שקניתי לא זוהו ע"י הצורב.. כלומר- דיסקים של מאקסוול ישנים נצרבים במהירות מקסימלית X16 בלי בעיות אבל דיסקים חדשים שקניתי לפני כמה ימים משני סוגים: סילבר ליין ו TAEC הצורב לא מסוגל לצרוב עליהם ובכלל, לא מזהה שיש דיסק בכונן מומלץ לי לעשות עדכון FW והאם זה יפתור לי את הבעיה? וינם נזקים בלתי הפיכים שנגרמים ע"י עדכון FW?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by the_lighting,

WD2500AAKS WD2500KS מה ההבדלים בין שני הכוננים קשיחים האלו? שניהם אותו מחיר ואותם נתונים יבשים?!

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by יניב51,

היי, רכשתי כונן קשיח חדש כתוספת למחשב, ותהיתי האם ניתן להעתיק את התקנת ה windows לכונן החדש ובעצם להפעיל את הווינדוס דרכו? ( windows 7 home premium ) הקטע שממש לפני חודש וחצי פירמטתי את המחשב, ועד שביצעתי את כל ההתקנות שהייתי צריך... לא בא לי שוב לפרמט ולהתחיל את התהליך הזה \: * תהיתי אם זה קשור יותר לכאן או לפרום windows, אם יש צורך להעביר את הת'רד... תודה רבה, יניב.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by vali13,

שלום רב אני מנסה להרחיב את כונן C בעזרת Windows 7 הצלחתי להפריד מכונן D כ- 30G ואני לא מצליח להוסיף את זה לכונן C מה עושים ??? מצורפת תמונה תודה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by rockstarr,

מה הדרך הכי מהירה לפירמוט ההארדיסק כך שכל המידע שיש עליו יהיה לא ניתן לשחזור באופן מוחלט?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  19. ומה מחירן ?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  20. Started by ido-nava,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB. הדיסק הוא בעיקר למטרת גיבוי אך אקח אותו איתי מדי פעם לצבא בשביל לצפות בסרטים וכו'... חשבתי על הכונן הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30636 Seagate 2TB STAC2000300 FreeAgent GoFlex שעולה 770 שקל מסדרת goflex שיאפשר לי בעתיד לשדרג את היציאה שלו (usb3,firewire3,esata..) במחיר נמוך מאוד, מה שנראה לי מצויין... אשמח לשמוע חוות דעת על הכונן...

21. ככה יש לי בעיה , היום בבוקר היה לי קצר והמחשב נכבה . במחשב יש שלושה כוננים קשיחים . 1. 20גיגה מקסטור 2. 30גיגה מקסטור 3. 120 גיגה מקסטור . לאחר הדלקת המחשב לא מוצג הכונן של ה 120 גיגה ב"מחשב שלי " אבל במנהל ההתקנים ובביוס הוא מזוהה ואני מרגיש שהוא עובד . הקטע שאני לא יודע מה לעשות עכשיו כי אני ממש מפחד שהוא נשרף ,הכונן של ה 120 היה מחובר במגירה של הארד ביחד עם צורב ושני הכוננים האחרים היו מחוברים בנפרד . האם יש אפשרות למחוק אותו ממנהל ההתקנים ולהוסיף אותו מחדש כחומרה חדשה או משהו כזה ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by pringles,

איך אפשר לשחזר מידע לאחר שעשו מחיקה לPARTITION ואחרי המחיקה עשו חדשה אבל היא עדיין לא עברה פורמט

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by דובי770,

אני מחפש HD למחשב נייד. הגודל 320GB יספיק. מה שהכי חשוב לי זה שהוא יהיה כמה שיותר עמיד לנפילות. כן, אני יודע שאסור לתת למחשב ליפול אבל מה לעשות והמשתמשים במחשב מפילים הרבה פעמים בלי כוונה את המחשב. עד עכשיו היה להם הארדדיסק רגיל והוא שרד שנתיים אבל מת מנפילה לפני חודש. מהי המלצתכם? התקציב- 200-400 ש"ח מחפש בשלב זה SSD כי זה יחסית יקר לנפחים אלו

24. שלום חברים אנא עזרתכם, במקרה של WD יש שנתיים אחריות של IVORY ומחירו 354 ש"ח עם משלוח (האם האחריות של IVORY שווה משהו בכלל ?) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1935 במקרה של SMSUNG 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי ומחירו 388 ש"ח עם משלוח http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22900013 (אל תתייחסו לנפח ולמחיר זה אותו הדגם רק 500G) יש איזושהי משמעות איזה כונן יותר מומלץ או שרק לחשוב על האחריות ? ושאלה נוספת - מזה אומר גיבוי בלחיצת כפתור מישהו יודע ? תודה [br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 14:49:47 מישהו ??

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by Ashand,

איזה HD כדאי לקנות למטרת איחסון/ספריית סרטים מוסיקה תמונות האם WD Caviar Green or WD Caviar Black

• 4 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים