אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
מהיום שנקנה הכונן מחובר אצלי למחשב מיושן כדי להזרים סרטים, בחודש האחרון הוא מתחיל לזייף נורא, למרות ששני המחשבים מחוברים קווית לראוטר שמספק 11MB/S שזה די והותר עבור סרט בלוריי של 20GB (שזה סהכ 3.5MB/S) בדקתי כל מה שאני יכול, חשדתי בפרגמנטציה, ביצעתי איחוי, ללא עזרה, חשדתי בטורנט, כיביתי, לא עזר. חשדתי בחיבור הקווי במחשב המיושן אבל חיברתי כונן חיצוני אחר אליו שהזרים חלק ללא הפרעות/גמגומים. יש לציין שבעבר גם תחת עומס הורדות כבד ביותר הכונן הזרים סרטים חלק (הטעינה הראשונית תמיד לוקחת כמה שניות אבל משם מעולם לא היו גמגומים או תקיעות ובטח שלא זיופים ותקיעות באמצע הצפייה, היום זה נהפך לבלתי נסבל) כשאני מחבר את הכונן ישירות למחשב שאני עובד עליו הכל זורם, אבל המטרה…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. האם ישנה אופציה לחבר את ההרדיסק לUSB אם מתאם מסוים?.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום , כיום יש לי כונן קשיח אחד בנפח 250גיגה ( WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500YS ) , המחולק : C:\ 49גיגה , ו הStorage שכולל בתוכו את תיקיית ה TEMP, ה INCOMING ושאר האיכסון של אימיול /טורנט ב 185 גיגה הנותרים . אני מקווה שמחר תסתדר לי הבעיה ב כונן טרה החדש שקניתי Samsung Hd103UJ ואז יתווסף לי עוד קצת נפח :-) ולשאלות : 1. אני מתכוון שכל ה טרה יהיה כונן אחד , ולבצע את החלוקה הפנימית ע"י תיקיות . ( כלומר לא לחלק ל 2 או יותר כוננים לוגיים ) . האם יש בעיה או הסתייגות לגבי זה ? למדתי בעבר על בשרי : שכדאי להפריד את הכונן הלוגי של מערכת ההפעלה מזה של שאר ה STORGE , כאן אני מתכוון להקצות כונן שיהיה בעיקר ל STORAGE . 2.אני מתכוון להעביר את כל האיכסון לכונן החד…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
התקנתי את 1.0H ולא היה רשום עליו פרטים וזה לצורב TEAC CD-W540E תודה
-
אהלן שמתי לב לבעיה שמופיעה רק בויסטה(באקס פי זה היה בסדר) smart מופעל בביוס ולמרות תוכנות כמו hd tune ו speedfan לא מזהות את נתוני הדיסק הקשיח כמו גם את מעלות הדיסק.. בקיצור אין תקשורת בין הדיסק למערכת חוץ מכך שמופיע השם של הדיסק והכוננים. מה גם שביצועי הדיסק הקשיח ירדו מאוד. מפרט המערכת שלי בצד ואני על הדריברים הכי מעודכנים לכל רכיבי המערכת. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם אני יכול להתקין HDD SATA, לא סטה 2 על לוח אם תומך סטה 2? כמו כן הכונן מכיל Windows XP. לפני ההתקנה על המחשב החדש אני יסיר את כל הדרייוורים הישנים ויעשה ניקוי בSAFE MODE עם Driver Sweeper האם זה תקין? ויעבוד כראוי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן, יכול להיגרם נזק לHDD מכך שיש לי SUBWOOFER גדול במרחק של 20 ס"מ מהמחשב? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 15:32:01 או שהרעיון שמגנט גדול יכול להזיק לHDD זו סתם אגדה אורבנית?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם כונן שעובד אבל כנראה העיף את המחיצה האם ישנה תוכנה שאפשר להציא איתה את החומר מן הכונן ?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לציין כי רכשתי לפני שבוע הארד דיסק של מאקסטור ועשיתי את זה בלב שקט בגלל שקראתי המון אבל המון המלצות עליו שהוא מהיר וכו......אבל כגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה........התאכזבתי מהם ממש ....... אז הסיפור הוא ככה : אחרי שקניתי אותו הוא נתן לי תוצאה מעולה של 1947 נקודות בPCMARK2002 שזו תוצאה מכובדת ,עברו איזה 3 ימים ואני עשיתי עוד בדיקה ואני רואה כמובן שהתוצאה ירדה ל1689 ירידה מכובדת מאוד בביצועים אבל היום זה היה ממש מגוחך......קיבלתי תוצאה של 1342 בPCMARK 2002 .... :-\ ממש אכזבה ואני רוצה שאנשים אחרים גם יקראו את זה כי לפי דעתי מה שהם עשו זה לתת בהתחלה ביצועים סופר ואז אחרי שבוע שבועיים בדגמים החדשים שלהם הכונן יהפוך לגרוטאה.......מה שאני יודע שאני יותר לא יל…
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היה לי הארדיסק של סיגייט במשך שנתיים של 500 GB שנפטר לאחרונה. הביוס הפסיק לזהות אותו לגמרי אחרי שהמערכת צפתה שהוא הולך לקרוס. אני מעוניין לקנות אחד חדש בנפח של בין 500GB לטרה במחיר של 300-400 שקל. הייעוד הוא בעיקר עבודה שוטפת ומשחקים. יש המלצות??
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25009 או WD BLACK 1RB
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, האם דיסק חיצוני שמיועד למקינטוש במקור ופירמוטו ל-PC יכול להזיק או שזו פעולה סטנדרטית ותקינה? אני פשוט מעוניינת לרכוש דיסק חיצוני ויש מבצע של אחד המיועד למקינטוש אבל הבנתי שניתן לפרמט ל-PC והוא יתנהג כרגיל. לא בטוחה האם כדי לרכוש כזה (בדיל מצויין) או לרכוש חדש יותר ומתאים ל-PC במקור... (במחיר גבוה יותר)..? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הייתי צמיד צורב על ריטקים X8 והיה להם קוד G05 עד לפני כמה ימים שהבאתי כמה חבילות חדשות ופתאום אני מגלה שהייצרן שלהם זה FUJIFILM והקוד הוא FUJIFILM03. הדיסקים בכל זאת מזוהים כ כפול 8 אבל השאלה היא למה ריטק לא מיוצר ע"י ריטק והאם FUJIFILM03 זאת מדיה טובה?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן, הנתונים : כונן בנפח כולל של 57,239Mb כאשר נמצאות בו 3 מחיצות: 1. כונן C בנפח 1,537Mb כ FAT32 (הוגדר במקור כזכור לי לגודל המקסימלי של מחיצת FAT רגילה 2,074) - PRIMARY -> Extended בנפח של 55,701Mb: 2. כונן D בנפח 4,502Mb כ NTFS (עליו יושבת מערכת ההפעלה Win2k) (בינו לבין E נמצא מקום שלא מוגדר (לא ברור לי למה) 509Mb 3. כונן E בנפח 48,257Mb כ NTFS (רוב התוכנות מותקנות עליו (מפה ועד סוף הכונן שוב נמצא מקום לא מוגדר (שוב לא ברור לי למה) בנפח של 2,431Mb מערכת הפעלה Win2k SP3 *עד עכשיו האמת לא שמתי לב למקומות הלא מוקצים האלה. הבעיה: אני מנסה לקחת גי'גה מכונן E ולהעביר אותו ל D באמצעות PM 8 . עם השלב הראשון בו מתבצעת בדיקת סקטורים פגומים לכונן E(BadSectors), מדווחת שגיאה 1…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כותרת .. ^^6
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רכשתי את ה- CR-9000 photofast ידוע שהוא עובד הכי טוב והכי מהר עם כרטיסי SDHC עם צ'יפ SLC. אני מחפש אילו כרטיסים משתמשים בצ'יפ הזה או ב-MLC, ורק מעטים מפרטים באופן מפורש. האם הכיתוב 6 class הוא אינדיקטור לזה שהכרטיס הוא SLC, או שיש 6 class שהם MLC?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה מערך RAID? למה זה טוב? מה צריך בשביל להכין מערך RAID? ואיך להכין אותו?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
באיזו תוכנה ניתן לבדוק bad sectores ושהיא תעבוד בwindows xp כי ניסיתי שתי תוכנות אחת של norton ותוכנה שנייה של windows ושתיהן איננן עובדות בכמה ניתן כיום למכור הרד דיסק של 20GB של seagate
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח 1TB של Seagate ST31000333AS בתוך מארז Thermaltake Max4, המארז בלי מאוורר. למארז הזה יש מפסק הדלקה/כיבוי. רציתי לשאול האם זה בטוח מבחינת התחממות להשאיר את המארז דולק ומחובר למחשב כל הזמן או שרצוי להדליק את המארז כשצריך וכשמסיימים להשתמש לכבות עד לשימוש הבא. מה אתם אומרים? אשמח לתגובה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא 5 ש"ח לטובת השילוב, ובהמשך לבעיה שהייתה בכוננים מסדרת 7200.11, האם יש דרך לדעת איזה כונן נמצא בתוך ה FREEAGENT ולדווא שלא תהיה איתו בעיה, או פשוט ללכת על בטוח, לקנות את הכונן שהומלץ פה הרבה ST3500410AS ולהרכיב לבד?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש בעל חיבור סאטא ברצוני לדעת מה הגודל המשתלם ביותר לרכישה היום, באופן עקרוני אחרי התבוננות במחירים אני חושב שההתלבטות היא בין 120 , 160לבין 200 מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. and I want to buy a firewire HD of 80-120GB as well... Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניים לרכוש הארד דיסק 160 ג'יגה והלוח שלי לא תומך ב SATA רק בIDE. האם שווה לי לרכוש הארד דיסק ide או לרכוש SATA ואז לקנות גם בקר וכך לא יהיו לי בעיות בעתיד לגבי תמיכה ב SATA.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היום בבוקר (שבת) דיברנו אני ואחי על מקרה שקרה בבית סבתי. אחי הגדול צרב לה דיסק במהירות גבוהה ונגן הקומפקט של סבתי לא קרא את הדיסק, לעומת זאת כשאר אני צרבתי במהירות איטית הדיסק עבד כשורה. (הדיסקים נצרבו מאותה חבילה) אמרתי לאחי שיש קשר בין מהירות הצריבה להתמודדות מיני נגנים שונים עם דיסקים שנצרבו מהר - ושכנראה הצריבה לא הייתה איכותית ומלאה בשגיאות. אחי הגדול טען בכל תוקף כי אין קשר בין מהירות הצריבה לבין הקריאה בנגנים , הוא אמר שהריץ יישום לבדיקת שגיאות בצריבה ושם לא התגלתה שום שגיאה. הוסיף - שכשאר שם את הדיסק בקומפט אחר הכל עבד כשורה. האם נגנים מסויימים אינם יכולים להתמודד עם מהירויות צריבה גבוהות? האם צריבה מהירה אכן פחות איכותית והסתברות השגיאה גבוהה יותר? האם נ…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-