אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק שכתוב עליו 800MB 90 דקות... שאני מכניס אותו NERO מזהה אותו כ700MB וגם סתם שאני עומד על האיקון של הצורב במחשב שלי הוא כותב גם 700MB מה קרה פה?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי. טוב, אחרי הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538186.msg4592560#msg4592560 השימושים שלי הם בסיסיים אבל, אני רוצה ליצור ממנו BOOT אם זה אפשרי. אני רוצה שיהיה מהיר וגם שיהיה USB 2.0+3.0 (כי לי במחשב יש רק 2.0) החלטתי שאני אלך על 32GB. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=15775 מה דעתכם? אשמח לעזרה כי אני רוצה ללכת לקנות היום
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם: הנה פרטי המחשב: I7 920 GIGABYTE EX58 UD5 (זה בערך הדגם) ATI REDAON 5850 6GB RAM ההארדיסקים הבעייתים: SUMSUNG F3 SPINPOINT HD203WI 2TB SUMSUNG F3 SPINPOINT HD103SJ 1TB X2 הבעיה התחילה כאשר חיברתי את SUMSUNG F3 SPINPOINT HD203WI 2TB הביוס גילה אותו והווינדוס לא גילה אותו, ולהיפך... נתתי לטכנאי והוא חיבר אותו עם שני האחרים ועכשיו כולם מוגדרים כדיסקים חיצוניים (הם מופיעים בווי הירוק הזה למטה בסרגל כלים של הדסקטופ - הוצאת חומרה באופן בטוח) הטכנאי אמר שכנראה הם מזוהים ככה בגלל שהם יכולים לעבוד ככה ואפשר לנתק אותם מתי שרוצים דרך הווי הירוק. האם זה אמור להיות ככה? הוא חיבר אותם על ACHI ו-G3. מה עושים? אשמח לקבל מענה, בתודה, מוטיקס
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, בטעות הינחתי שאוכל להעביר צורב DVD IDE די איכותי ממחשב קודם למחשב חדש אך לצערי שמתי לב שהלוח החדש (Gigabyte GA-P67X-UD3-B3) אינו תומך בIDE... :-\ האם חיבור מהסוג הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5269 הינו אמין או שעדיף כבר לקנות צורב חדש?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ על כונן SSD מהסוג הזה O OCZ - VTX3-25SAT3-120G SATA 3 ! הבנתי שסידרת ה VERTEX 3 טובים יותר מ ה AGILITY 3 במיוחד במיהרות קריאה ושיכתוב אני מתכוון להכנס ל KSP ולברר על מחירים היה לי 60 GB OCZ SATA 3 התקנתי בו רק חלונות 7 64 ביט בלבד ללא תוכנות כי לא נשאר מקום ! ולא הרגשתי הבדל מוחשי ומורגש במהירות עלית המערכת והאינטרנט וכו' לוח האם שיש לי GA-P67A-UD4-B3 הבנתי שאני צריך להגדיר בלוח האם AHCI ולא IDE כדי שיעילות SSD תנוצל על ידי המערכת אני רוצה לשאול איך בעיקרון צריכים לחבר את כנון ה SSD , רק לחבר אותו למחשב למתאם ה SATA 3 בלוח אם וזהו או שצריך בנוסף לבצע כמה שינויים בלוח האם (בהגדרות ה BIOS) יכול להיות שפיפספתי משהו ולכן הכנון SSD לא מראה שינויי…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היום בבוקר (שבת) דיברנו אני ואחי על מקרה שקרה בבית סבתי. אחי הגדול צרב לה דיסק במהירות גבוהה ונגן הקומפקט של סבתי לא קרא את הדיסק, לעומת זאת כשאר אני צרבתי במהירות איטית הדיסק עבד כשורה. (הדיסקים נצרבו מאותה חבילה) אמרתי לאחי שיש קשר בין מהירות הצריבה להתמודדות מיני נגנים שונים עם דיסקים שנצרבו מהר - ושכנראה הצריבה לא הייתה איכותית ומלאה בשגיאות. אחי הגדול טען בכל תוקף כי אין קשר בין מהירות הצריבה לבין הקריאה בנגנים , הוא אמר שהריץ יישום לבדיקת שגיאות בצריבה ושם לא התגלתה שום שגיאה. הוסיף - שכשאר שם את הדיסק בקומפט אחר הכל עבד כשורה. האם נגנים מסויימים אינם יכולים להתמודד עם מהירויות צריבה גבוהות? האם צריבה מהירה אכן פחות איכותית והסתברות השגיאה גבוהה יותר? האם נ…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חלק מסרטי ה-DVD שאני צורב במהירות גבוהה עושים לי בעיות באוטו, כלומר בחלק מהסרטים שאני צורב על X8 רואים את הסרט רץ מהר כאילו שהוא בהרצה או משהו ושומעים סאונד מקוטע. סוג הדיסקים DVD-R של סילבר ליין.. יש דרך לסדר את זה? יש דרך לסדר דיסקים כאלה שכבר נצרבו? תודה, אור.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התקנתי את 1.0H ולא היה רשום עליו פרטים וזה לצורב TEAC CD-W540E תודה
-
אהלן, יכול להיגרם נזק לHDD מכך שיש לי SUBWOOFER גדול במרחק של 20 ס"מ מהמחשב? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 15:32:01 או שהרעיון שמגנט גדול יכול להזיק לHDD זו סתם אגדה אורבנית?
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מותג הביצועים של חברת Lite-On מתכונן להשקה ראשונה בשנת 2018, כבר במהלך השבוע הנוכחי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב לכולם האם ה SSD הזה https://www.kingston.com/en/ssd/nv1-nvme-pcie-ssd תואם ללוח https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-B350M-K/ *הכונן אמור להיות הכונן boot למערכת הפעלה. ** האם יש כונן אחר שהייתם ממליצים במקום באותו נפח ומחיר +- ? תחלס ממה שאני רואה לא צריכה להיות בעיה, אבל עברו הרבה שנים מאז שהתענייתי בתחום. תודה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
יש מחשב ישן שלא עובד שאני רוצה להוציא את ה HD שלו ולראות איזה מידע יש שם יש המלצה למשהוא באייבי מן מתקן\כבלים כאלו שמחברים בצד אחד את ה HD ובצד שני ל USB למחשב וכל המידע נפתח? אשמח להמלצה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עים לוח asus p8z68 WD black ראשי WD blue לאחסון הכחול נראה לי נכנס למצב שינה או חיסכון כל פרק זמן מסויים שהוא לא בשימוש כי כשאני מקליק על תיקייה שם לוקח איזה 3-4 שניות להכנס אליה ושומעים רעש מהאר דיסק או שהסיבוב עולה אבל לא נראה לי או רעש אחר כזה התוכנית חשמל אצלי על ביצועים גבוהים אך אפשר לשלוט על זה ? תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות זיכרון נייד (DOK) בסביבות 200 ש"ח יש SanDisk Cruzer® Micro 8GB שעולה בסביבות 130 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. ויש SanDisk Ultra® Cruzer® Titanium 8GB שעולה בסביבות 190 ש"ח ויש Extreme® Cruzer® Contour 8GB USB Flash Drive שעולה בסביבות 200 ש"ח ויש זכרון נייד מבית Ceon דגם Unit Drive 16GB שעולה 220 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. מה ההבדלים בין הדגמים ומה מועיל ה U3 של סאן דיסק, הרי אפשר להכין לבד תפריט הפעלה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כותרת .. ^^6
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הי. 1. אני מעוניין לדעת באיזה מערך RAID הכי מומלץ להשתמש. כמובן שאני מחפש ביצועים טובים יותר. ומה הסיכון הכרוך. (2 כנונים בלבד) 2. האם תוספת הביצועים משמעותית? 3. האם אני יכול להשתמש בשני כוננים שונים -- IDE / SATA. או SATA / SATA2 ומה ההשלכות. 4. מה אני צריך לעשות לפני שאני מכניס אותם ל-RAID ? (לפרמט? מחיצות משפיעות? הנפח חייב להיות זהה?) תודה.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מכשיר שיכול לקלוט דיסק קשיח חיצוני מחיבור USB ומקליט עליו קטעי וידאו ורציתי לדעת אם יש איזו אפשרות לחבר אליב את המחשב הנייד שלי (דרך כבל usb-usb) ושהמכשיר יקלוט את המחשב הנייד כדיסק קשיח חיצוני? אני מודע לזה שאם אני פשוט יחבר עם כבל usb-usb זה לא יעבוד אז אני בעצם מבקש תוכנה שתעשה את הדבר הזה תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רכשתי את ה- CR-9000 photofast ידוע שהוא עובד הכי טוב והכי מהר עם כרטיסי SDHC עם צ'יפ SLC. אני מחפש אילו כרטיסים משתמשים בצ'יפ הזה או ב-MLC, ורק מעטים מפרטים באופן מפורש. האם הכיתוב 6 class הוא אינדיקטור לזה שהכרטיס הוא SLC, או שיש 6 class שהם MLC?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הדיסק הוא של 80 דקות וסרט הוא 79 הוא לא צורב הוא אמר שאין מקום מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
טוב, אחרי שהתחדשתי בכונן קשיח נייד (WD Passport), התעורר בי לפתע חשש מהעובדה שאני בדרך כלל לוקח איתי בתיק אוזניות (PX100). מישהו יודע אם הן (בגלל המגנטים שבהן) עלולות לפגוע בכונן (בהנחה שהוא יונח בתיק צמוד אליהן) ? :s05: תודה מראש על התשובה.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי לדעת איזה צורב יותר טוב Samsung SH-S223 או Asus DRW-24B1LT, ועכשיו נעבור לשאלות: - איזה צורב יותר שקט? - איזה צורב יחזיק יותר זמן? - האם הצורב של Samsung יכול להריץ דיסקים שהצורב של Asus לא יכול(או ההיפך)? - איזה צורב הייתם לוקחים ולמה? אני יודע שלצורב של Asus יש את הטכנולוגיה LS אבל כל השאלות הנשאלות לא מתייחסות לטכנולוגיה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כניסת SATA1 וכבל מידע SATA1 . ברצוני לחבר לו דיסק קשיח (פנימי). מאידך, רוב הדיסקים הקשיחים החדשים בשוק הם, לפי התרשמותי, מסוג SATA2 . השאלה שלי היא האם ניתן לקנות דיסק קשיח SATA2 ולחבר אותו ללוח האם הנ"ל דרך הכבל מידע הנ"ל, שניהם כאמור SATA1, ללא בעיות מיוחדות.? מה צריך לעשות בהתקנת דיסק SATA2 על הלוח הנ"ל ודרך הכבל הנ"ל כדי שאילו יפעלו ? הערה: זה יהיה ההתקן היחיד לפי שעה שמחובר דרך SATA ללוח האם הנ"ל, האם זה מחייב התקנת דריוור כלשהו ל- SATA או שהדיסק הקשיח יזוהה אוטומטית (כמו הזיהוי האוטומטי של דיסקים קשיחים דרך IDE ) ללא דרייורים מיוחדים ?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני צריך 500 ענ ושיהיה כמה שיותר זול תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-