עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי צורב של ימאהה ישן ויש לי תבקר שלו ה SCSI אפשר לעשות משו מועיל עם הבקר הזה?! ולמה השימוש שלו?! במה הוא עוזר יכול לעוזר וכו' ולמה היה צריך אותו פעם אני צורב שקניתי תצורב הזה עלה לי 2000 שקל חח

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  2. Started by IRIVERMAN,

מישהו יכול לתת המלצה לגרסא של הקושחה הלא רשמית של ליגי ודי..? ואם הוא יוכל לציין בדיוק את היתרונות זה יהיה נחמד.. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by itaysk,

היי אני צריך המלצה ל DOKבנפח 1 GB או 2 GB אבל מה שחשבו שיהיה מהיר כמה שניתן. המטרה היא להשתמש בו כהרחבה לזכרון RAM בלפטופ (יש אופציה כזו ב VISTA) תודה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. Started by Kolshamen,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25009 או WD BLACK 1RB

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by TC,

אני כרגע על P4 3.0C עם GEIL ULTRA PLATINUM DDR433 @ DDR400. עם לוח AOpen AX4C Max חיברתי ת WD RAPTOR שלי לבקר SATA המובנה (בלי רייד , יש לי רק רפטור אחד) על פרטישן NTFS אחד גדול. והוא מביא תוצאות מאכזבות ביותר בסנדרה !!! 21700 KB/S ! ובפיסימרק 1050 אחרי זה חיברתי את ה Seagate 40GB וה Quantom 40GB שלי במערך RAID 0 על פרטישן NTFS אחד גדול. וגם הם הראו תוצאות נמוכות מאוד !! 21500 KB/S ! ובפיסימרק 890 !! למה זה ככה ? אני חשבתי שאולי הזכרון מגביל אבל לא ממש נראה לי ..... תודה לכל העוזירם

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by yoniby,

שלום, אני מחפש הארדיסק עליו אוכל לגבות את המחשב שלי. רציתי שתמליצו לי מה כדאי. כונן קשיח כזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=472017 WDXMS800TEוWestern Digital נראה לי מתאים, אך האם מומלץ משהו אחר? בנוסף, מה זה החיבור USB 2.0, במה זה שונה מ- USB רגיל? אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by roma4k,

חג שמח לכולם! אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להעביר אליו את הצורב של ימאהה (הוא 3 שנים אצלי) וגם לקנות צורב DVD - כניראה את החדש של NEC או LG. האם זה בסדר שאני אשתמש בצורב הישן שלי כקורא דיסקים? הוא לא יווצר צוואר בקבוק? ומשהו מטופש - צורב DVD קורא סרטי DVD? ואיזה צורב עדיף לקחת? LG או NEC? כניראה שבחנות ממנה אזמין את המחשב יהיה רק את ה LG אז אני לא יודע אם עדיף להזמין מ WALLA SHOPS תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  8. למי שזוכר את הת'רד הקודם שלי, קצת רקע על עניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251615.msg2219768#msg2219768 בכל מקרה, קניתי הארד דיסק בנפח 250GB של WD. אני קצת לא בטוח איך אני צריך לחבר אותו ללוחם אם. כרגע יש ארבעה מכשירים שמחוברים ללוחם אם עם כבל IDE: הארד דיסק, כונן פלופי, צורב CD וצורב DVD. הפלופי מחובר עם כבל שבו חיבור אחד, הצורב DVD וההארד דיסק מחוברים עם כבל אחד שלו שני חיבורים, והצורב CD מחובר עם כבל שלו שני חיבורים, משמע עם חיבור אחד פנוי. אני רוצה להפטר מהצורב CD (הוא כבר לא מתפקד כמו שצריך) ולחבר את ההארד דיסק החדש במקום. האם אני צריך לג'מפר אותו כמאסטר, בגלל שהוא יהיה היחיד על הכבל, או לג'מפר אותו כסלייב כי הוא לא הכונן הראשי שעליו מותקנת מערכת ה…

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  9. ככה יש לי בעיה , היום בבוקר היה לי קצר והמחשב נכבה . במחשב יש שלושה כוננים קשיחים . 1. 20גיגה מקסטור 2. 30גיגה מקסטור 3. 120 גיגה מקסטור . לאחר הדלקת המחשב לא מוצג הכונן של ה 120 גיגה ב"מחשב שלי " אבל במנהל ההתקנים ובביוס הוא מזוהה ואני מרגיש שהוא עובד . הקטע שאני לא יודע מה לעשות עכשיו כי אני ממש מפחד שהוא נשרף ,הכונן של ה 120 היה מחובר במגירה של הארד ביחד עם צורב ושני הכוננים האחרים היו מחוברים בנפרד . האם יש אפשרות למחוק אותו ממנהל ההתקנים ולהוסיף אותו מחדש כחומרה חדשה או משהו כזה ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by lioreh,

מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  11. Started by os87,

שלום, לחבר שלי נפל ההארד דיסק. הארד דיסק עושה רעשים אך המחשב לא מזהה אותו. עקבנו אחרי ההוראות בוידאו הבא: ובעצם החזרנו את הסיכה שאומרה לקרוא את הדיסק למקום שלה. אבל שחיברנו את ההארד דיסק בחזרה המחשב עדיין לא זיהה אותו. והיו רעשים של קליקים כאלה. מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  12. לפי דעתי אם צריך להתקין את הסאטא חייב להתחיל עם ארדיסק שתומך ב-ATA אתם אומרים? ???

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by דובי770,

אני מחפש HD למחשב נייד. הגודל 320GB יספיק. מה שהכי חשוב לי זה שהוא יהיה כמה שיותר עמיד לנפילות. כן, אני יודע שאסור לתת למחשב ליפול אבל מה לעשות והמשתמשים במחשב מפילים הרבה פעמים בלי כוונה את המחשב. עד עכשיו היה להם הארדדיסק רגיל והוא שרד שנתיים אבל מת מנפילה לפני חודש. מהי המלצתכם? התקציב- 200-400 ש"ח מחפש בשלב זה SSD כי זה יחסית יקר לנפחים אלו

14. אני עובד הרבה עם מוזיקה ואני צורב שירים בכמויות, בנוסף אני מוסיף גם אקולייזר בתוכנת NERO. עד עכשיו השתמשתי בדיסקים תוצרת NEC, אך משום מה אני רואה שלפעמים השירים בדיסקים מקרטעים וזה הורס את כל הדיסק..אני צורב בצורה רגילה ולא mp3, אני עדיין לא בטוח אם זה הדיסקים או הצורב שלא מחזיק מעמד עם האקולייזר כי זה לוקח יותר זמן לצרוב עם האפשרות הזאת. בנוסף אתמול קניתי חבילה של 50 דיסקים תוצרת HP, איך הם? להחזיר אותם או ששווה להשתמש בהם? ואם אפשר תמליצו לי על דיסקים איכותיים בבקשה חג שמח שיהיה לכם

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by LiorP23,

אמור להיות מיוצר בישראל מישהו מכיר אותם התנסה איתם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1475597

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  16. שלום חברים אנא עזרתכם, במקרה של WD יש שנתיים אחריות של IVORY ומחירו 354 ש"ח עם משלוח (האם האחריות של IVORY שווה משהו בכלל ?) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1935 במקרה של SMSUNG 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי ומחירו 388 ש"ח עם משלוח http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22900013 (אל תתייחסו לנפח ולמחיר זה אותו הדגם רק 500G) יש איזושהי משמעות איזה כונן יותר מומלץ או שרק לחשוב על האחריות ? ושאלה נוספת - מזה אומר גיבוי בלחיצת כפתור מישהו יודע ? תודה [br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 14:49:47 מישהו ??

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  17. היי, יש לי דיסק קשיח 1TB של Seagate ST31000333AS בתוך מארז Thermaltake Max4, המארז בלי מאוורר. למארז הזה יש מפסק הדלקה/כיבוי. רציתי לשאול האם זה בטוח מבחינת התחממות להשאיר את המארז דולק ומחובר למחשב כל הזמן או שרצוי להדליק את המארז כשצריך וכשמסיימים להשתמש לכבות עד לשימוש הבא. מה אתם אומרים? אשמח לתגובה, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. ואם להיות ספציפיים יותר, דיסק קשיח של WD בנפח 320 או 500 ג'יגה, מה ההפרש במחיר בין 7,200 RPM לבין 10,000 RPM ?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by avivds,

שלום אני מוכר את ה OCZ vertex 2 sata ii SSD 60GB חדש בקופסא שמעולם לא נפתחה! נקנה בארה"ב עם 3 שנים אחריות לפני כמה ימים. יש קבלה לאחריות. חשוב להזכיר הדגם כמאט ולא נמכר בישראל... חדש לגמרי מעולם לא נפתח כמו לקנות מהחנות... הנה כמה תמונות : 350 ש"ח אביב -0509047087 avivsahar3@gmail.com

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  20. ממליץ בחום לקרוא לפני רכישה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by dddd1234,

כמה שגיאות מסוג c2 הן קריטיות לאיכות צריבה בצורב? בסקירה באתר cdfreaks של אחד מהצורבים שבאשכול המומלצים - LG -GSAH42N נמצא שהצורב הנ"ל מפגין ביצועים נמוכים בצריבות של דיסקים מסוג cd -r\rw עקב שגיאות c2 רבות...האם זהו שיקול מכריע בהחלטה לא לקנות את הצורב? או שסביר להניח שבעייה מעין זו תתוקן בעדכון קושחה\דגם מעט יותר מתקדם?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, החלטתי לעבור מעידן האבן למאה ה21, עם קניית צורב DVD , סוף כל סוף עכשיו,אין לי שום נסיון בהתקנת כוננים ,ואני די n00b בכל הקשור להתקנת חומרה במחשב( אולי רק יודע איך לשים זיכרון,כרטיס מסך וכו' ) אשמח אם מישהו יסביר לי איך בדיוק מתקינים כונן חדש, במקרה זה צורב DVD. תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by integral,

נראה מבטיח http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=17349&postdays=0&postorder=asc&start=0 תוצאה יפה על וורבטים מעוד טרד (ה TDK הזה זה NEC3500A): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by leyaniv,

זה הכונן 1TB הכי זול שמצאתי בינתיים. ניתן להשיג אותו בכ-300 דולר. חשוב לי שהכונן יהיה שקט, ולפי Storage Review הוא הכונן הכי שקט ב IDLE. איך הוא מבחינת אמינות וביצועים לדעתכם בהשוואה לשאר הכוננים?

25. האם הארד דיסק SATA I יכול לעבוד על לוח אם שתומך SATA II?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.