אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
מתנצל על הבורות, בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי כנראה שנדפק לי הסידירום, הוא פשוט לא מעלה משחקים או דברים אחרים, אז החלטתי להתקדם ולקנות צורב עכשיו אני יודע שהצורב המומלץ זה הלייט און שמוזכר בכותרת, רק שלפני שאני קונה יש לי 2 שאלות 1) האם הדגם של הלייט און שמומלץ הוא ה- LTR - 52327S? כי זה מה שנמכר בקייאספי. 2) האם עדיף להוסיף עוד 20 שקל בשביל 52X24X52 של teac? דגם CD-W552E תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם: הנה פרטי המחשב: I7 920 GIGABYTE EX58 UD5 (זה בערך הדגם) ATI REDAON 5850 6GB RAM ההארדיסקים הבעייתים: SUMSUNG F3 SPINPOINT HD203WI 2TB SUMSUNG F3 SPINPOINT HD103SJ 1TB X2 הבעיה התחילה כאשר חיברתי את SUMSUNG F3 SPINPOINT HD203WI 2TB הביוס גילה אותו והווינדוס לא גילה אותו, ולהיפך... נתתי לטכנאי והוא חיבר אותו עם שני האחרים ועכשיו כולם מוגדרים כדיסקים חיצוניים (הם מופיעים בווי הירוק הזה למטה בסרגל כלים של הדסקטופ - הוצאת חומרה באופן בטוח) הטכנאי אמר שכנראה הם מזוהים ככה בגלל שהם יכולים לעבוד ככה ואפשר לנתק אותם מתי שרוצים דרך הווי הירוק. האם זה אמור להיות ככה? הוא חיבר אותם על ACHI ו-G3. מה עושים? אשמח לקבל מענה, בתודה, מוטיקס
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, לפני חודשיים קניתי מחשב עם ליבה כפולה Q8200 בעל זיכרון של 4 ג'יגה. כיום לאחר שימוש לא מסיבי במיוחד בכונן C כבר אין לי מקום להורדת תכנים כמעט . כשאני בודקת את המאפיינים של דיסק C רשום שיש בשימוש 28.7 GB ומקום פנוי 1.1 GB. איך יכול להיות שלאחר תקופה כ"כ קצרה כבר אין מקום להוריד דברים נוספים למחשב ? אני חייבת לציין שנראה לי שמי שהתקין לי את המחשב כנראה לא היה מומחה גדול כי המחשב הקודם שהיה לי היה הרבה יותר ישן והיה בו מקום להורדת הרבה יותר דברים. יש למישהו מושג איך אני בודקת את כל הנושא הזה ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין s-ata 1 ל s-ata 2 ושתעזרו לי לבחור הרדיסק של 200 ג'יגה, איזה חברה עדיפה לדעתכם עד 580 שקל..
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, האמת הבעיה התחילה לפני כמה ימים אך לא היה לי שימוש בכוננים אז לא היה לי כך לרשום הודעה... אממ הבעיה שלי היא שהכוננים לא עובדים,יכול להיות שהחיבור למחשב נשרף איכשהו כי הכוננים בכלל לא עובדים ואפילו לא עובר בהם חשמל..... תודה רבה רבה!!! פליז פליז מתחנן שתעזרו !!!! היייתי צריך לבקש מרב שיתפלל גם בשביל שיענו לי פה!!! :bash:
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איך צורבים סרט עם צורב DVD?. עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מעוניין בצורב DVD שקט ואיכותי מבית טוב. מחיר 300 ש"ח עם אופציה לחריגה. שוב, דגש על מערכת השתקה כמה שיותר טובה(ושקטה). תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בעבר עבדתי עם HD IDE וכאשר פירמטי את המחשב דרך ההתקנה של הWINXP הוא נתן לי ליצור דיסק עם FAT קיום עם הHD החדש כאמור SATA הוא לא נותן לי יש אולי אפשרות "להכריח" אותו לתת לי את האופציה הזאת בתודה
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח החל להראות סימני קריסה אז קניתי דיסק חדש והתקנתי בו את החלונות וכל התוכנות. עכשיו אני מנסה לפרמט (או למחוק) את הדיסק הישן ולא מצליח. כנראה שיש הגנה בגלל שהותקנה בו תוכנת חלונות. איך אפשר למחוק אותו בכל זאת?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הארדיסק עליו אוכל לגבות את המחשב שלי. רציתי שתמליצו לי מה כדאי. כונן קשיח כזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=472017 WDXMS800TEוWestern Digital נראה לי מתאים, אך האם מומלץ משהו אחר? בנוסף, מה זה החיבור USB 2.0, במה זה שונה מ- USB רגיל? אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני לא מצליח בתוכנת הנרו לצרוב קופי דיסק בקריאה הוא מודיע שאין לו אפשרות אולי לעשות IMAGE אבל יש מספר אפשרויות לפי מה שהבנתי אני לא יודע איך אולי מישהו יסביר ?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להעביר אליו את הצורב של ימאהה (הוא 3 שנים אצלי) וגם לקנות צורב DVD - כניראה את החדש של NEC או LG. האם זה בסדר שאני אשתמש בצורב הישן שלי כקורא דיסקים? הוא לא יווצר צוואר בקבוק? ומשהו מטופש - צורב DVD קורא סרטי DVD? ואיזה צורב עדיף לקחת? LG או NEC? כניראה שבחנות ממנה אזמין את המחשב יהיה רק את ה LG אז אני לא יודע אם עדיף להזמין מ WALLA SHOPS תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הדיסק הוא של 80 דקות וסרט הוא 79 הוא לא צורב הוא אמר שאין מקום מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי קצר במחשב ולאחר שהלדקתי אותו מחדש ראיתי שהדיסק הקשיח מזוהה על ידי הBIOS אבל הWindows לא עולה. לצערי לא היו לי גיבויים וכל חיי נמצאים שם (תמונות וכו'). התקנתי Windows על גבי דיסק קשיח ישן וראיתי שהדיסק הקשיח שלי מופיע מDisk Management כUnllocated. הדיסק היה מחולק לשתי מחיצות. כיצד אני יכול לשחזר את המידע? אני מוכן לשלם כסף עבור זה, שמעתי שיש חברות שמתמחות בנושא. מקרה זה הוביל אותי להחלטה שאני חייב למצוא פתרון גיבויים טוב יותר. אני כרגע מתלבט בין לקנות שני דיסקים קשיחים של חצי טרה כל אחד ולחבר אותם למחשב על ידי RAID 0 או לקנות שרת קבצים יעודי. אני מעדיף ללכת על הכיוון של השרת קבצים אבל אני לא רוצה לשלם פי שתיים..... האם מישהו מכיר שרת Storage שאפשר לקנות …
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי נפל ההארד דיסק. הארד דיסק עושה רעשים אך המחשב לא מזהה אותו. עקבנו אחרי ההוראות בוידאו הבא: ובעצם החזרנו את הסיכה שאומרה לקרוא את הדיסק למקום שלה. אבל שחיברנו את ההארד דיסק בחזרה המחשב עדיין לא זיהה אותו. והיו רעשים של קליקים כאלה. מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
דגמי ה-3D Xpoint שגרמו לכונני ה-SSD באשר הם להחוויר עשויים להיות זמינים בקרוב גם עם נפח של טרה-בייט ו-1.5 טרה-בייט - לאלו שמוכנים להשקיע (ממש) הרבה בביצועים הכי טובים שיש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים , ראיתי בגלריית המודים את המוד של nebula ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג כונן סידי כמו שבתמונה .. אם תשימו לב זה כונן ממש שטוח . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש בפורום... וזה גרם לי לקצת בילבול יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של WD גבוהים יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של SEGATE גבוהים יש כאלה שאומרים ש WD קר אבל מרעיש יש כאלה שאומרים ש SEGATE מרעיש וחם אני מבולבל ואשמח לעזרה בהתלבטות.. Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS בעלות של 290 ש"ח או Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 16MB ST3500410AS בעלות של 295 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום!!! אני מתכנן לפרמט את המחשב ולצורך גיבוי וגם לצרכים כלליים, אני רוצה לרכוש כונן חיצוני.. הדרישה היחידה שלי היא שהוא יתמוך בממשק ESATA כי בUSB קצת איטי כשאתה רוצה להעביר הרבה מידע.. מבחינת נפח לא הכי קריטי, מינימום 200 גיגה.. חוץ מזה שיהיה כמה שיותר זול... הוא לא יעבוד יותר מידי חוץ מגיבויים תקופתיים (פעם בחצי שנה נגיד...) תודה!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום אני מוכר את ה OCZ vertex 2 sata ii SSD 60GB חדש בקופסא שמעולם לא נפתחה! נקנה בארה"ב עם 3 שנים אחריות לפני כמה ימים. יש קבלה לאחריות. חשוב להזכיר הדגם כמאט ולא נמכר בישראל... חדש לגמרי מעולם לא נפתח כמו לקנות מהחנות... הנה כמה תמונות : 350 ש"ח אביב -0509047087 avivsahar3@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
ברשותי ההארד דיסק IBM ULTRA 160 10000RPM 36GB עם הבקר ADAPTED 29160 עשיתי לו BANCHMARK וההארד דיסק הגיע לתוצאה עלובה של 20MB/S ! למה הוא כל כך איטי ? מה צריך לעשות ? אולי צריך להגדיר משהו בבקר ? אגב הבקר כותב שמהירות החיבור של ההארד דיסק אליו היא 160MB/S ניסיתי הכל אך לשווא... מישהו יודע מה צריך לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
נראה מבטיח http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=17349&postdays=0&postorder=asc&start=0 תוצאה יפה על וורבטים מעוד טרד (ה TDK הזה זה NEC3500A): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התקנתי FREENAS אחרי שהתקנתי הכל והגעתי לשלבים האחרונים נתקעתי באיזה שלב שאני לא יודע כל כך מה לעשות כרגע מחוברים לי שני HD 1 למערכת 160G ואחד לקבצים 250G של סמסונג כל זה אני עושה לצורך ניסוי אחרי זה נגדיל את המקום איחסון בעוד HD ב-FREENAS ככה זה נראה כרגע הלכתי לפי המדריך הזה http://acomputerinfo.blogspot.com/2009/04/freenas.html ונתקעתי בשלב ההתחברות לשרת הקבצים NAS בחלונות XP תראו למטה מה אני צריך לעשות בשבלב הזה ? http://up197.siz.co.il/up3/manmgntyjh25.jpg http://up192.siz.co.il/up3/ygtzdln3z4kz.jpg http://up192.siz.co.il/up1/hwkjnznz3ydu.jpg
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-