עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היצרנית היפנית מציגה כונני SSD צרכניים ראשונים תחת שמה, בהתבסס על פלטפורמת ה-S10 של חברת Phison מהלך מפתיע מגיע אלינו כעת מחברת סוני, שבתקופה האחרונה התרכזה דווקא בצמצום והתכנסות של עסקיה במקום בהרחבתם – היצרנית היפנית החליטה לנסות את מזלה בשוק כונני ה-SSD המיועדים לצרכנים הביתיים, עם כונן בשם SLW-M אשר יוצע בנפחים של 240GB ו-480GB. הכונן החדש מבוסס על בקר ה-PS3110-S10 של חברת Phison הטאיוואנית, אשר מהווה פתרון ביניים שהפופולריות שלו גדלה בתקופה האחרונה עם מוצרים כמו ה-Corsair Neutron, ה-Kingston HyperX Savage וכונני ה-Premium Edition של Zotac שמתבססים עליו. בסוני בחרו לשלב את הבקר עם זכרונות הבזק של טושיבה בטכנולוגיית TLC ובתהליך ייצור עדכני של 15 ננומטר, בתוספ…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by SKILL1,

האם יש למשהו מידע על RAID 0 עם 3 דיסקים סמסונג 840 PRO 128 GB מהירות הורדה כתיבה ?

3. שלום וחג שמח לחוגגים. קניתי HD בנפח 1TB, אין לי נכון להיון צורך בכל הנפח הזה ולכן פירמטתי רק חצי ממנו. 500GB נשמרו בתור UNALOCATED. שאלה: האם זה מהווה בעיה שלא פירמטתי את כל הHD?

4. הכונן שלי הוא גם צורב שקורא הכל גם DUAL LAYER גם די וי די קיצור הכל אבל שהכנסתי דיסק 8 גיגה שאצל חבר כן עלה אצלי לא עולה חשוב להזכיר שלא ניסיתי אף פעם לעלות דיסק כזה על הכונן יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות אולי??

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by Zipi-2,

איזה תוכנת צריבה אתם ממליצים שתצרוב גם דיוידי וגם דיסקים סידירום

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  6. Started by ZUMARA1,

השאלה בנושא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by MooShoo,

חשבתי לרכוש Western Digital - 500GB 32Mb Buffer. האם מומלץ?? האם יש HD שנותן תמורה טובה יותר לעלות? האם יש טעם בכלל להשקיע ב-32 מ"ב בפר (או שההבדל זניח ולא מורגש)?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  8. יש לי מכשיר שיכול לקלוט דיסק קשיח חיצוני מחיבור USB ומקליט עליו קטעי וידאו ורציתי לדעת אם יש איזו אפשרות לחבר אליב את המחשב הנייד שלי (דרך כבל usb-usb) ושהמכשיר יקלוט את המחשב הנייד כדיסק קשיח חיצוני? אני מודע לזה שאם אני פשוט יחבר עם כבל usb-usb זה לא יעבוד אז אני בעצם מבקש תוכנה שתעשה את הדבר הזה תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by NuXeR,

היי, לאחר הכתבה הזו - http://hwzone.co.il/news/133398 שהתפרסמה באתר התחלתי לחפש אחרי הכונן הזה, עקב מחירו הזול חשבתי לקנות 64GB לכונן Boot. מצאתי את הכונן ב-139$ + 20$ משלוח של Mustop. סה"כ 600 ש"ח עם משלוח עד הבית. לדעתי מחיר משתלם.......אשמח לשמוע את דעתכם, ולקרוא קצת ביקורות על הכונן אם מישהו הצליח למצוא (אני לא מצאתי בגוגל......) תודה, תומר

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by faingeizcht,

שלום מקווה שאתם יכולים לעזור לי. קניתי מחשב חדש עם ssd התקנתי את הwindows על הssd כמו שהמוכר אמר לי . עכשיו יש לי על הssd תיקיות כבדות ושאני רוצה שהם יהיו על הכונן קשיח כמו : user,program files . איך אני מעביר אותך לגמרי לכונן הקשיח? (כי יש שם הרבה יותר מקום) ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  11. Started by iloushy,

הי, אני מתלבט אם לקנות למחשב נייח חדש כונן SSD 1TB אל מול SSD 240GB + HDD 1TB. תוכלו בבקשה לעזור לי עם יתרונות וחסרונות של שתי האפשרויות? תודה!

12. Started by drbrain,

שלום לכולם אני צריך להתקין חלונות 7 מחדש וחשבתי באותה ההזדמנות להפעיל ACHI יש לי כונן WD 500 GB מסדרה כחולה רציתי לשאול עד כמה יתן לי הפעלת מצב ACHI ו-NCQ מבחינת ביצועים קראתי את המאמר באתר זה בנושא NCQ השאלה שלי יותר מתמקדת בתאכלס / בשטח הרוויח משהו או לא תודה רבה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  13. Started by stojakovic,

שלום!!! אני מתכנן לפרמט את המחשב ולצורך גיבוי וגם לצרכים כלליים, אני רוצה לרכוש כונן חיצוני.. הדרישה היחידה שלי היא שהוא יתמוך בממשק ESATA כי בUSB קצת איטי כשאתה רוצה להעביר הרבה מידע.. מבחינת נפח לא הכי קריטי, מינימום 200 גיגה.. חוץ מזה שיהיה כמה שיותר זול... הוא לא יעבוד יותר מידי חוץ מגיבויים תקופתיים (פעם בחצי שנה נגיד...) תודה!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  14. השימוש היחדי שאני יעשה בצורב, הוא לצרוב משחקים לפליסטיישן 2 ! אני לא יצרוב בו סרטים וכל מיני שטויות, רק משחקי PS2. לא אכפת לי מהמהירות צריבה, העיקר שיהיה מספיק איכותי כדי לצרוב משחקים, דרך אגב, אני לא צריך צורב+כונן DVD, (אלא אם כן זה לא משנה במחיר) אני צריך שיהיה דיי זול (לא מעל ה180 ש''ח, עדיף כמה שפחות) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by Gliding,

ההבדל במחיר הוא 5 ש"ח לטובת השילוב, ובהמשך לבעיה שהייתה בכוננים מסדרת 7200.11, האם יש דרך לדעת איזה כונן נמצא בתוך ה FREEAGENT ולדווא שלא תהיה איתו בעיה, או פשוט ללכת על בטוח, לקנות את הכונן שהומלץ פה הרבה ST3500410AS ולהרכיב לבד?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by sniper434,

בוקר טוב לכולם, אני מעונין לרכוש HD חדש ,שעליו אני אוכל להתקין את המערכת ההפעלה.. הF4 2000GBUI של סמסונג יעשה את העבודה כמו ה F3 1000GB SJ ? והמחירים עלו או שאני הוזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by zombics,

אני מעונין לקנות קונן חיצוני, אני לא צריך משהו מפךצתי... משהו קטן, עשריים שלושים גיגה בערך, אני מעונין לשמוע מחרים בארץ ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר. תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  18. לפי מה שהבנתי הדיסקים עובדים במהירות 5400 עד 7200. באחת החנויות אמרו לי שהם יהיו יותר איטיים מדיסקים רגילים. האם זה נכון ? האם כדאי לקחת דיסק כזה כדיסק ראשי של מ"ה או ללכת על דיסק רגיל (לא "ירוק") כדי לא לפגוע בביצועים ? (הייתי לוקח SSD אבל צריך 100GB לווליום של המ"ה וה-PROGRAM FILES, ולא רוצה לחרוג מאיזור ה-500 ש"ח). (במחשב הקיים יש כבר שני דיסקים של 500 GB בני שלוש שנים SATA2 - הרעיון או לשדרג אחד או להוסיף...)

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  19. אהלן יש לי ipod classic 80gb. גיביתי עליו תמונות (לא דרך האיטיונס) והוא שבק חיים. כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל איקס אדום מוקף בעיגול. ניסיתי להכניס אותו למצב דיסק לפי ההוראות באתר של אפל אבל זה לא עבד. מישהו מכיר דרך לחלץ את התמונות מהנגן (המחשב לא מזהה אותו כשהוא מחובר...). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by zolder,

Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  21. שלום. יש לי לפטופ של דל, שאיננו עדיין בן 3. לאחרונה שמתי לב (למרות שלא הייתי המשתמש העיקרי בו לפני כן, ולכן יכול להיות שהבעיה ישנה), שההארדיסק עושה רעשים שאפשר לכנות אותם "מחרידים". לא תמיד. אבל מדי פעם, הוא נכנס לפעולה, ומתחיל "לטחון". משהו בסגנון "גח גח גחחחחחחחחחחחח" האם ימיו ספורים? תודה!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  22. Started by ras81,

שלום ניסיתי לאחות את הכונן שלי והוא הציג לי הודעה שאי אפשר לסיים את הפעולה מכיוון וקיימים סקטורים פגומים. יש מה לעשות בעניין (תוכנה או פעולה שמתעלמת מהם) או שכל מה שנותר לי לעשות זה לקנות HD חדש ולהפרד לשלום מהקיים. אני ממש מעדיף לשמור על הקיים בצורה כלשהי, אז פתרון למצב שאינו כולל החלפה יהיה הרבה יותר עדיף (מן הסתם אה?)

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. יש לי דיסק שכתוב עליו 800MB 90 דקות... שאני מכניס אותו NERO מזהה אותו כ700MB וגם סתם שאני עומד על האיקון של הצורב במחשב שלי הוא כותב גם 700MB מה קרה פה?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by גד :),

אתם מכירים את זה שפתאום הכונן מסרב להפתח, לוחצים נשמעת נקישה אבל הכונן לא נפתח... יש אפילו אנשים שפותחים אותו ומנקים ביסודיות, אך זה לא עוזר... היה למישהו כונן שפתאום לא נפתח לו, בעיה שראיתי אצל כמה חברים בצורבים שונים, פתחתי לו אותו וגיליתי שבתוך הדיסקית העליונה שעשויה מפלסטיק בצבע לבן יש עוד דיסקית מתכת, והיא התמגנטה, אז בעצם כשהכונן סגור ללא דיסק, הדיסקית התחתונה עולה בחזרה ונמשכת על ידי הדיסקית העליונה שהתמגנטה, וואו!!! החלטתי לעשות ניסוי והחלפתי את דיסקית המתכת העליונה הפנימית שהתמגנטה בדיסקית אחרת מכונן תקין, ואיזה יופי! הוא נפתח מצויין ועובד מצויין! ;D אז למה ההתמגנטות קורה? אולי כי משאירים דיסק כל הזמן בכונן, ואולי זה קורה בגלל משהו אחר... לא יודע.... מ…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by -Blaze-,

קניתי את ה LG H22N בדיוק עכשיו, ורציתי לדעת איך הוא. והאם אפשר לצרוב אותו לlight-scribe (כי שמעתי שיש צורבים של LG שאפשר לפרוץ אותם)

• 2 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.