אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק לצורב חיצוני DVD טוב, צריך שיהיה מחברה אמינה ומהיר... יש כאלה בלי חיבור לחשמל ? רק USB...
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום חברים בעבר שאלתי כאן לגבי חיבור של HDD נוסף ללפטופ במקום כונן אופטי דגם מתאים למחשב שלי לא מצאתי חיפשתי קצת ומצאתי את התמונה הזו כמו שאפשר לראות יש בקר מסויים בתוך ההתקן אני חייב בקר כלשהו או שאני יכול להתקין ישירות HDD נוסף? מישהו יודע מהו הבקר הנל? אני לא חושב על שום סיבה שבגללה אצטרך להוסיף בקר כזה. אני מחבר SATA ל SATA
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב ביום רביעי ההורים שלי טסים , ובמקרה יצא לי לראות את המבצעים החדשים של באג לחנוכה http://bug.co.il/dfpassover/ עכשיו אני מתלבט אם לקנות את ה"כונן גיבוי 1.5 טרה" האם הכונן נתון רק לגיבויים ? אי אפשר להשתמש בו ככונן לאיחסון בחיי היום יום כרגיל ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
למטרות איחסון והתקנות windows ותוכנות. מה עדיף לי לקנות שיהיה מהיר, ונוח לשימוש?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני יודע שטמפרטורת העבודה שלו (או של כל דיסק של WD) הוא עד 55 מעלות. עכשיו שלי נע בין 45 ל-55 מעלות במנוחה ובמאמץ בהתאמה , עכשיו לשאלה ,על כמה עומד ה-H.D שלכם? (אני רוצה לדעת אם זה נורמאלי שבמאמץ הוא מגיע ל-ABSOLUTE MAXIMUM שלו). תודה. (דרך אגב ,התקנתי עליו את מערכת ההפעלה [XP PRO] ומורגש שינוי לטובה בביצועים, בעיקר בבוט)
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מהיא התצורה היעילה ביותר לחיבור 4 הרכיבים הבאים: 1. WD160g ATA100 2.WD80g ATA100 3.צורב CD 4.DVD האם לחבר HD לכונן cds או על צמה אחת את שני ה HD ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
-
שלום רב, חזרתי מטיול מחו"ל ומחצית מהתמונות שהיו על הזיכרון של המצלמה - נמחקו האם יש תוכנת שחזור טובה שיודעת לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לדיסק קשיח של 500Gb התקציב הוא 300-450 ש"ח לא חשוב לי כל כך השקט או החום רק שלא יהיה קיצוני. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
seagate barracuda spinpoint f3 גם הוא נעלם מהחנויות אחרי שחטיבת הדיסקים של סמסונג נרכשה ע"י seagate. האם הפסיקו לייצר אותו?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום קניתי קורא כרטיסים לפנל דיסקטים כזה: הקורא עם שבב של חברת ChipsBank או ChipsBnk לא מצליח לכתוב על כרטיסי SD כל שאר הכרטיסים בסדר אני משתמש ב-Win7 32bit יש למישהו מושג אם יש פתרון לבעיה? או שאולי יש לכם המלצה על קורא דומה שאתם יודעים שהוא אמין? תודה!
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש Western Digital - 500GB 32Mb Buffer. האם מומלץ?? האם יש HD שנותן תמורה טובה יותר לעלות? האם יש טעם בכלל להשקיע ב-32 מ"ב בפר (או שההבדל זניח ולא מורגש)?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
שלום , אז ככה ... התפנה לי HD -IDE שהיתי רוצה להשתמש בו בתור HD נייד על מנת להעביר קבצים ביתר נוחות מה גם שאני עוסק בתור טכנאי מחשבים כך שזה יהיה לי מאוד שימושי ולכן אני מחפש גם משהו איכותי האם יש לכם המלצות כל שהם ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין שני סוגי הזכרונות כי עכשיו קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה ואני רוצה לקנות לה כרטיס זיכרון וכן היא תומכת ב SDHC השאלה האם זה שווה תכסף?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אין לי על הלוח אם חיבור לדיסק קשיח סאטה איפה אפשר לקנות מתאם לסאטה 2?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום!!! אני מתכנן לפרמט את המחשב ולצורך גיבוי וגם לצרכים כלליים, אני רוצה לרכוש כונן חיצוני.. הדרישה היחידה שלי היא שהוא יתמוך בממשק ESATA כי בUSB קצת איטי כשאתה רוצה להעביר הרבה מידע.. מבחינת נפח לא הכי קריטי, מינימום 200 גיגה.. חוץ מזה שיהיה כמה שיותר זול... הוא לא יעבוד יותר מידי חוץ מגיבויים תקופתיים (פעם בחצי שנה נגיד...) תודה!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לפתע, קריאה וכתיבה מהדיסק הקשיח התבצעה בצורה איטית להחריד (3000KB לשניה). הדיסק קשיח חדש, 103SJ , טרה, 600 גיגה פנוים. סגרתי את כל התהליכים היכולים לגרום לבעיות, לא עזר. כיביתי את המחשב, ניתקתי את אחד ההרד-דיסקים, הדלקתי את המחשב, הכל עובד פיקס. יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי דיסק שכתוב עליו 800MB 90 דקות... שאני מכניס אותו NERO מזהה אותו כ700MB וגם סתם שאני עומד על האיקון של הצורב במחשב שלי הוא כותב גם 700MB מה קרה פה?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שהתחילו לייצר HD בטכנולוגיית פלאש חדשה, ז"א ללא חלקים נעים ב HD, מה שיכול להאריך את חייו בצורה משמעותית. אני צריך כונן אך לא בדחיפות. האם לדעתכם בקרוב יהיה ייצור סדרתי של כוננים אלו, או שלא כדאי לחכות ולקנות כונן רגיל כבר עכשיו ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
סילברליין הם לרוב Ritek04 במדיות ה-DVD-R שלהן, נכון? כנ"ל לגבי אלו? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1355 ואיך בעצם בהשוואה: Silverline vs. Ritek vs. Memorex ?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן שמתי לב לבעיה שמופיעה רק בויסטה(באקס פי זה היה בסדר) smart מופעל בביוס ולמרות תוכנות כמו hd tune ו speedfan לא מזהות את נתוני הדיסק הקשיח כמו גם את מעלות הדיסק.. בקיצור אין תקשורת בין הדיסק למערכת חוץ מכך שמופיע השם של הדיסק והכוננים. מה גם שביצועי הדיסק הקשיח ירדו מאוד. מפרט המערכת שלי בצד ואני על הדריברים הכי מעודכנים לכל רכיבי המערכת. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי HDD של MAXTOR כבר כמה שנים טובות, מאז ומתמיד הוא היה די רועש. אני מתכוון שיש רעש כזה של פיצפוצים, אני עכשיו ישן בחדר עם המחשב והמחשב דלוק בלילה והוא לא נותן לי לישון.... יש אפשרות להשתיק אותו טיפה?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי NEC AD-7200S ומדי פעם הוא קורא כאילו הוא חושב שהכנסתי דיסק וזה קורה כל כמה זמן ותוקע את המחשב לכמה שניות כל פעם, מסרבים להחליף לי כי טוענים שהוא תקין, עכשיו אני צריך להרוס אותו לגמרי איכשהו בשביל שיחליפו, מישהו יודע איך להרוס עם צריבת ביוס לא טובה או משהו בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם א.יהיה בעייה לנגן ווידאו דרך כונן קשיח בDVD למיניהם דרך USB ? 2.אני רוצה המלצה למגירה עדיפות לSATA + IDE. http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=809 ראיתי את זה אבל אינני מכיר את החברה. 3.מילת המפתח זה נוחות ואמינות,זה יהיה דיסק בשימוש דיי אינטנטסיבי. 4.האם יהיה בעייה בחלק מהDVD להתמודד עם דיסקים של 500GB? תודה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-