אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ssd בנפח 1 טרה מהיר ואיכותי יש המלצות על דגמים/חברות? חשבתי ללכת על דגם של ssd כונן קשיח Transcend SSD370 TS1TSSD370 1TB SSD SATA III מה אתם אומרים?ממליצים? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי כונן קשיח חדש: Seagate Barracuda 250Gb SATA2 NCQ רציתי לדעת אם מישהו יודע איך יודעים אם ה NCQ עובד ? ואם הלוח בכלל תומך בזה ? (Lanparty nf4 ut ultra - D ) תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתייעץ לגביי קנייה של דיסק קשיח בנפח tb למחשב שלי יש לי מחשב ישן (לפחות 5 שנים) Pentium 4 1.99 GHz 768 זכרון פנימי win xp sp3 אני רוצה לדעת אם יש קשר בין גודל הנפח של כונן קשיח לבין הרמה של המחשב... וגם איזה כדאי לי לקנות... גם בגלל החיבור של הכונן במחשב (ide ולא sata2) יש אפשרות שהכונן החדש יתמוך גם בחיבור הישן וגם בחדש? כדי שאני אוכל לעבור עם הכונן למחשב הבא? מה כדאי לי לבדוק כשאני קונה כונן כזה... ומה הטווח מחירים פחות או יותר...? תודה רבה על העזרה עריכה: שכחתי לכתוב שיש לי כרגע שני כוננים קשיחים, 60GB, מחולק לשתי מחיצות- ווינדוס 25 GB ונתונים 30GB 20GB, מוזיקה יש משמעות לזה שהווינדוס נמצא על כונן קטן יותר וישן יותר? שוב תודה..
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לוח B760 של גיגהבייט , איך פותחים את הקליפ פלסטיק הזה ? חיפשתי בכל הרשת לא מצאתי פלסטיק סוגר דומה לזה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי דיסקט עם מידע מאוד חשוב. עכשיו, כשאני מכניס את הדיסקט לכונן ומנסה להיכנס אליו, הווינדוס רושם לי שהוא צריך איתחול. איך אני משחזר את המידע? זאת עבודה מאוד חשובה לבצפר ואין גיבוי, זה דחוף מאוד.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל להתעניין בקניית צורב DVD. רציתי לדעת האם כדאי לקנות צורב עכשיו (לדוגמא NEC 3500A שממליצים עליו) או שאולי כדאי לחכות לדגמים חדשים. האם יש למה לחכות? כלומר האם צפויות להגיע בזמן הקרוב (נניח חודש) טכנולוגיות חדשות או דגמים משופרים משמעותית? אני שואל מאחר ואני לא רוצה לקנות כרגע צורב ולגלות עוד חודשיים שהוא לא רלוונטי...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי כרגע כונן 320GB SATA2 לא בשימוש והייתי מעוניין לדעת האם הוא יכול לשמש כגיבוי ל-2 כונני 160GB חדשים. הכוונה היא כזו: האם ניתן לחלק את הכונן ל-2 מחיצות שכל אחת מהן תשמש כגיבוי לאחד מהכוננים האחרים, כך שאני בעצם יוצר מערך RAID1 כפול רק משלושה כוננים ולא ארבעה? אני לא מעוניין להשתמש בתוכנות גיבוי למיניהן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייח שבו יש 840 evo נחמד של 128 ובצד כונן של wd עם טרה, אני מבחינתי מרוויח מכל העולמות גם ביצועים למערכת הפעלה/תוכנות וגם נפח לסרטים ותמונות. עכשיו המחשב נייד שלי פשוט עגלה, לאחר בדיקה הצוואר בקבוק נוצר בדיסק קשיח, 5400RPM לוקח למערכת הפעלה לעלות נצח ולכל דבר שאני מעוניין לטעון. עכשיו השאלה היא כזאת, חבר אמר לי שתכלס ההבדל בביצועים זניח למשתמש ממוצע (קצת photoshop ותוכנות עריכה ) וחבל לשלם הרבה. אני מעוניין בכונן 256 גיגה ונתקלתי בזה http://www.kingfast-ssd.com/consumer-grade-ssd/kingfast-f9-series/kingfast-f9-sata3-ssd-KF2710MCS08-256gb זה בערך המחיר של 128G בארץ, השאלה איך הם? האם כדאי לקחת סיכון? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני אמור לקנות BLU RAY אבל אני לא יודע אם הבלו ראי יפעיל לי את הדיסקים של HD כאילו הם באיכות יותר טוב הסרטים
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לבחור לי כונן קשיח חיצוני נייד 2.5 (בחיבור USB), ויש מלא יצרנים, הבולט שבהם הוא WD וזה גם מה שאני מכיר בתור הכי אמין, השאלה היא האם מה שאני זוכר עדיין נכון? אולי אני לא מעודכן. אני יודע שגם סיגייט סבבה, אולי גם מקסטור? יש יצרנים שכדאי להזהר מהם, בכוננים ניידים או בכלל? שאלה נוספת, מישהו מכיר איזו חנות טובה שמוכרת בפחות ממחירי זאפ? אני יודע שיש כאלו (לא בכל מוצר כמובן), השאלה היא איך מוצאים אותן... תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
האם התקנת מערכת הפעלה על HD 10000RPM SATA יתן ביצועים טובים משמעותית מהתקנת מערכת הפעלה על ?SATA 7200
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם צריך כבל מיוחד ל SATA3 6GB/S או שהכבל הרגיל (הקודם) SATA2 3GB/S מתאים ? הטכנאי אמר לי שלא, אני לא ממש בטוח...
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי DOK SANDIK ULTRA BACKUP 16 GB ניסתי להעביר איתו תקיה של תמונות בנפח 6 ג'יגה בחלונות 7 וזה מעביר לי במהירות של פחות ממגה לשניה. זה לקח כמה שעות להעביר את זה. לפעמים אני מעתיק מהDOK תקיה למחשב אז הוא עובד במהירות סבירה של 20 מגה לשניה. ה DOK נימצא בפורמט FAT 32 הלוח אם שלי זה GIGABYTE P35. אם זה משנה יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתקלתי כמה פעמים בדיון המקיף בכונני סיגייט בהערות בקשר להסרת הג'אמפר שבכונן. אני חיברתי את הכונן כמו שהוא.ואני שואל אם מחשהו יכול להיות מפורט יותר ולהסביר לי כדלהלן: 1. האם זה הכרחי, חשוב מועיל וכו' להסרת הג'אמפר הנ"ל,] ומה יקרה אם לא אסיר אותו. 2. האם היתן לראות בדיוק היכן מיקומו של הג'אמפר (האם הוא דומה בצורה ובמיקום לג'אמפר של כונני IDE)? תודה מראש על הטרחה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד מסוג asus n550jv cm248h ..ורציתי לקנות לו ssd בנפח של 256 גיגה.הכי זול ואיכותי שיש אם אפשר בבקשה המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news-story/ocz-z-drive-6000-nvme-ssd.html כונן חדש בטכנולוגיה Memory Express (NVMe) technologies מביא שיאים חדשים לעולם המחשבים 2,900 MB/s קריאה 1,900 MB/s כתיבה בנפח 800GB, 1.6TB and 3.2TB up to 700K IOPS and random write ברבעון הנוכחי השקה ישנם שני סדרות Z-Drive 6000 SFF Series Z-Drive 6300 SFF Series( שיגיע עד 6.4 TB קיבולת )
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר RAID 2 דיסקים אך הלוח GA-EX58-UD5 לא מוכן לזהות 2 ארדיסקים ב-RAID רק מוכן לזהות ארד דיסק 1 כפי שמצויין בחוברת מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
VERBATIM DVD+R DUAL LAYER 8.5GB אני מוכן לקנות גם בכמות רק שיצא כמה שיותר זול למה הדיסקים האלו יקרים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי אותו והווינדוס התקין מנהל התקן ואמר שהכל תקין הכונן מופיע במנהל ההתקנים {בלי הפרטים שלו} ואומר שהוא עובד בצורה תקינה אבל הוא לא מופיע במחשב שלי או במקום אחר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת שכוללת e8400+hd4850+4gb+hard disk samsung 640gb נגמר לי המקום בדיסק ואני מעוניין בדיסק יציב ומהיר וכמה שיותר גדול במחיר של עד 400 שקל
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שונים ( ASUS?GIGABYTE ) בשני המחשבים יש לי NEC 3500 בשני המחשבים אני לא מצליח לצרוב ב NERO EXPRESS מדיסק לדיסק ואני לא מסמן ON THE FLY רק אם הקובץ הוא IMAGE אני מצליח לצרוב ב NERO EXPRESS בנרו הרגיל NERO BURNING ROM אין בעיה בכלל מישהו יכול לעזור לי מה יכולה להיות הבעיה נ.ב ובשני המחשבים יש נרו שונה זה מזה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, הוצאתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון כדי להעביר שירים והכנסתי אותו לקורא כרטיסים. הכל היה טוב ויפה, העברתי את השירים, ואז כשהוצאתי אותו והכנסתי אותו חזרה לפלאפון הוא לא קלט כלום. כשהכנסתי אותו חזרה למחשב לראות אם ח"ח נמחק הכרטיס, ראיתי את התיקות של הפלאפון ואז כשנכנסתי לתיקייה של השירים, זה מה שראיתי:[ /color] ממה שאני מבין מזה, הכרטיס לא נמחק אבל משהו מוזר קרה. שניסיתי להכנס לשירים בפלאפון הוא אמר שהמסד נתונים פגום. מה זה אומר? אפשר לשחזר את זה? אני חייב עזרה דחוף איך לשחזר את מה שהיה שם. יש שם דברים מאוד מאוד חשובים!תודה!
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
חברה יצרתי image של הארדיסק שלי האם אני יכול להשים אותו על כל מחשב ? למי שמבין תעזרו לי..! תפרטו לי יותר
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי לאחרונה נגמר לי המקום במחשב.. וחשבתי על להוסיף עוד שתי דיסקים של 750GB רק שלא נשאר לי SATA פנוים.. ופה אני צריך את עזרתכם! ואת הנסיון שלכם!!! חשבתי להוסיף בקר נוסף בPCI שיתן לי עוד 3 נוספים.. לפי דעתכם זה יעבוד טוב? יש עם זה איזה בעיות מסוימות כשמשלבים בקר נוסף ולא מובנה? ושאלה אחרונה! זה SATA 1 ולא 2 מהדור החדש.. הבנתי שההבדל ממש קטן זה נכון?? או שזה ממש לא? לינק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=4825 ותודה לעונים :-)
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה מאשרת כי תשיק דגמים בנפח שיא של 4TB לסדרות ה-850 EVO ו-850 Pro שלה, וכמו כן תביא את משפחת מוצרי ה-750 EVO לשוק המערבי עולם ה-SSD ממשיך לספק לנו חדשות חיוביות בימים אלו. אחרי שנראה כי סוף סוף הגענו באופן רשמי וכמעט קבוע לרמות מחיר של מתחת ל-0.25 דולר לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון (כלומר כשקל לכל ג'יגה-בייט), מגיעה הצהרה של היצרנית המובילה בקטגוריה, סמסונג, שמצהירה כי בקרוב אנו צפויים לקבל גם כוננים זולים יותר ממנה, וגם כוננים בנפחים גבוהים יותר עבור המשתמשים הביתיים. בחברה אישרו כי ישיקו דגמי 4 טרה-בייט חדשים לסדרות כונני ה-850 EVO וה-850 Pro הפופולריות שלהם, במהלך הרבעון השני והשלישי של שנת 2016 בהתאמה. צמד הכוננים ישמרו על מימדים זהים לדגמים הקימ…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-