עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rotem20,

שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח של Western Digital 160GB , שבאתי להתקין אותו הביוס לא זיהה אותו בכלל בחנות אמרו לי שזה בגלל שיש לי פנטיום ,3 1 ג'יגה ושבגלל שזה ישן הוא לא יתאים אז לקחתי 80 ג'יגה במקום וגם אותו הוא לא מזהה... אני לא מבין למה וזה גם לפעמים תוקע את הביוס שאני מנסה למצוא אותו אוטומטית... חשוב לציין שזה הארד דיסק מגירה, חיבור רגיל לא SATA אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.. ???

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by D.r Bit,

שלום לכולם יש לי צורב של חברת LG וברצוני לדעת איך אני מעדכן לו תקשוחה מצאתי את הקובץ של העדכון אבל אני לא יודע איך מעדכנים אני אשמח עם מישהו יהיה מוכן להסביר לי ?! :-\

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by Danihell,

האם משהו מכיר מקום או בנדם שיכול לעזור לי אם זה. צריך לשחזר מישם הרבה מוסיקה ותמונות.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by roeiw,

ללא שום קשר לנפח ולמחיר, איזה עדיף בביצועים? הם לא משתוים בגלל שהאחד SATA1 והשני SATA2? ובכמה אפשר למכור WD2500KS בן חצי שנה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ron1979,

http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=489 שמתי לב שיש לו אחריות לכל החיים. כתוב עליו silicone power לפי התמונה... יש לציין שאין לי מושג ירוק בDOK (אולי פרט לנגן MP3 - MPIO )

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. Started by chenrp,

מה עושים? כותב לי הודעת שגיאה invalid fileld in command אני מנסה לצרוב 4537MB על דיסק של 4489MB. איפשרתי את ה OVERBURN ל 4600. הצורב אפילו לא מנסה. מדוע?

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  7. לפעמים אני בודק כמה מקום פנוי יש על הכונן שלי אז נניח שיש 700 MB פנוי וכעבור איזה חיצ שעה אני בודק שוב ואני לא הורדתי שומדבר למחשב שלי ופתאוםז ה צונח לאיזה 200 MB.. איך???

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by mambo,

שלום, אני משמש כעוזר מחקר באוניברסיטה. אנחנו עוסקים בפרוייקט גדול ובמסגרתו הפרופסורית היקרה שלי הטילה עליי לקנות הארד דיסק חיצוני שישמש לגיבויים. אני צריך המלצות להארד דיסקים טובים, יעילים ואמינים מנפח של 500 GB ועד לנפח של 1000GB, כולל מחירים מומלצים. תודה

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by קובי 1980,

תנו לי בבקשה תשובה סופית,פרסמתי הודעה בנידון אבל הדעות היו חלוקות.חלק אמרו ככה וחלק אחרת. הדיסק המדובר הוא של wd 250 gb sata 2.שקניתי כחלק ממחשב חדש ב ksp. צריך לשים לידו מאוורר או משהו כזה? המרחק בינו לבין המאוורר הראשי דיי גדול והאוויר לא מגיע בצורה אופטיטמלית אליו. המארז אם זה משנה הוא של צ'יפטק מידי טאוור מאש תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. שניהם sata, שניהם באותו מחיר, אבל רק ל -asus יש את LightScribe. אני כנראה הולך על asus. מה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by Dark Respect,

ATA-6 יעבוד בלוח ישן שכגע עובד עם הארד דיסק ATA רגיל?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. ראיתי כמה כוננים קשיחים שהנפח שלהם הוא 74 וגם ראיתי אחד שהוא 36 במחירים שעולים על 1000 שקל , ראיתי אחד שיש לו RPM 10000 רק בגלל שהמהירות קריאה שלו יותר גבוהה אז הוא כ"כ יקר? בבקשה מישו שמבין בזה להסביר מה זה תודה ואם אפשר גם לצרף לFAQ...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by za-david,

איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך ב USB U3? יש לי תמכיה ב USB אבל מה זה ה U3 הזה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by simonsix,

ברשותי כונן קשיח של WD פנימי בעל 250GB פעם באיזה רכע שעה של עבודה על המחשב הוא משמיע מין תקתוק כזה האם זה משהו רגיל? הכונן החיצוני שלי גם הוא WD לא מתקתק.

• 68 תגובות
    • 6.6k צפיות
  15. Started by bikram,

שלןם, התקנתי עכשיו windows במחשב חדש, יצרתי מחיצה לפי התפריט, שעברה פירמוט ועליה הותקן ה- windows. עכשיו כשאני מסתכל ב"המחשב שלי" אני רואה רק את חציו הראשון של ההרד דיסק (c:). צריף עזרה... תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  16. יש תקווה להפעיל את הכונן קשיח הזה על מחשב 600Mhz עם לוח S2440BX ? אני מחפש כונן בעל נפח גדול שיעבוד על מחשב ישן.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  17. קניתי את הצורב, עדיין באריזה (OEM), לא מותקן. הרצתי חיפוש בפורום על הצורבים של Optiarc וקראתי שהרבה לא טובים, בגלל זה אני פוחד להתקין אותו. הצורב נקנה ביום חמישי, ועדיין אפשר להחליף אותו. מה לעשות, להתקין? או להחליף לאחד אחר שיותר אמין? - עוד אין לי ניסיון איתו, אבל יש לי ניסיון עם צורבים של סוני (זה שבמפרט שלי), והוא שבק חיים אחרי שנתיים מאז קניית המחשב (נקנה ב-03.05). הוא שבק חיים לפני חודשיים, ורק עכשיו קניתי אחד ( ). האלטרנטיבות (הפיזיות, אפשר להזמין הכל, פשוט צריך לחכות) בחנות היו או הצורב הזה, או אחד מהצורבים של NEC. * ידעתי שיש בעיות בצורבים של NEC, אז לקחתי את זה. עזרה תתקבל בשמחה, וגם כמה שיותר מהר בבקשה, כי אני בדיוק הולך להתקין את הכונן. עריכה: יש כל-כ…

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  18. יש תקווה להפעיל את הכונן קשיח הזה על מחשב 600Mhz? אני מחפש כונן בעל נפח גדול שיעבוד על מחשב ישן.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by aofer,

שלום, אני בונה מפרט למחשב שאני הולך לקנות בחודש הקרוב, בסביבות ה8000 ש"ח שמתי לב פתאום שההרד דיסקים שבמפרט שהרכבתי הם SATA ולא SATA II כמה זה קריטי באמת? מה ההבדלי מהירות? ראיתי שSATA II הם יקרים בצורה משמעותית, שווה לי להשקיע בזה בכלל? הדגם המדובר הוא WD2500ks לעומת הYS ואני הולך לקנות עוד הרד דיסק של 160 ג'יגה בשביל הווינדוז. וכמה משמעותי הנושא של הבאפר? כנראה שההרד דיסק הקטן בשביל המערכת הפעלה יהיה עם 8 מגה וההרד דיסק לעבודות גרפיקה יהיה עם 16 מגה. תודה מראש עמית

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by ZeppeliN,

אני צריך המלצות לדיסקים (DVD) טובים ולא מאוד יקרים.. מצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6456 איך זה? אגב, אני צריך המלצה לדיסק DVD+/-RW יחיד של 4.7GB או של 8.5GB... תודה (:

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  21. עד עכשיו היה לי את ה ND-3550A והוא התחיל לזייף לי בזמן האחרון - לא לקרוא דיסקים (צרובים בד"כ...) כמו שצריך וכדומה... כבר לפני חצי שנה הוא החליט שהוא מפסיק לצרוב לי דיסקים של +R ותמיד הרגשתי שאיכות הצריבה שלו לא להיט... קניתי לפני איזה חודש PS2 וכל משחק צרוב שצרבתי עם הצורב הזה נקרא בצורה בעייתית ביותר או בכלל לא על ידי ה PS2. דיסקים צרובים מחברים נקראים בלי בעיות... זה מה שגרם לי להחליט לקנות צורב חדש. שתי שאלות לי אליכם - איזה שם יש ך 3550A בשוק, ואיזה צורב טוב ואיכותי אני יכול לקנות כדי שה Playstation יוכל לקרוא את הדיסקים בלי בעיה.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום אני עובד עם לוח אם D850GB פנטיום 4A ... מפרט של לוח האם: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013254.htm אני מתעניין בדיסק 250 גיגה. מה יעבוד עם המחשב שלי? מה כדאי לי לקנות?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  23. אז.. שמעתי על כבל USB לפלינק, רק אניא רוצה להיות בטוחש אני מבין איך זה עובד. ממה שאני הבנתי זה עובד ככה שכשאתה מחבר שני מחשבים אז במחשב אחד כשנכנסים דרך my computer ישנו כונן חדש בדיוק כמו שקורה כאשר מחברים DOK.. הבנתי נכון? וכבלים כאלה אפשר למצוא גם בבאג?או KSP? האם משנה באמת החברה של כבל כזה? ועכשיו מקרה אחר: נניח אני מוציא תדיסק קשיח מהמחשב הישן ומנסה להרכיב אותו על המחשב החדש לראות אם הוא מתאים, האם אמור להימחק המידע שמה אוטומטית מהניתוק מהמחשב הישן? חוץ מזה שמן הסתם יהיה צורך להתקין מחדש תווינדואוס.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם בעיה שנתקלתי בה בזמן האחרון בעקבות התחלת צריבת דיסקים צרובים של די וי די כל דיסק של די וי די צרוב ששמתי עליו סרטים או כל מידע אחר (צרבתי עם נרו ובסוף הצריבה סגרתי את הדיסק) פשוט המערכת הפעלה שלי שהיא XP PRO עם שפה מותקנת עליו עברית... פשוט המערכת הפעלה לא מצליחה לראות את הדיסק כאילו הוא ריק. יש לציין שהדיסק תקין ו ה די וי די בסלון קורא אותו ללא כל בעיות וכן אצל הלפטופ של חברה שלי ששם יש לה גם מערכת הפעלה XP היא רואה את תכולת הדיסק כרגיל מה אני עושה?? למה אצלי המערכת לא מזהה את הדיסק ומה שיש בו ואיך אני מתקן זאת בתודה אסף

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ^ כותרת

• 2 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים