עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=100400

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  2. אני צריך כונן קשיח 500 GB שיהיה כמה שיותר טוב. אני לא יודע אם אתם זקוקים למפרט אבל בכול זאת: AMD ATHLON 64X2 3800+ 1 GB לוח אם אני לא זוכר איזה בדיוק nvidia nF4 seiris 7800gtX2 של leadtech. וכול זה דחוס ב ANTECH P160 ועוד שאלה אחת: מה משפיע על הקירור והשקט במחשב. אני יודע שהמאווררים של המארז, קירור למעבד, קירור לכ.מסך אבל מה עוד?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  3. הייתי צמיד צורב על ריטקים X8 והיה להם קוד G05 עד לפני כמה ימים שהבאתי כמה חבילות חדשות ופתאום אני מגלה שהייצרן שלהם זה FUJIFILM והקוד הוא FUJIFILM03. הדיסקים בכל זאת מזוהים כ כפול 8 אבל השאלה היא למה ריטק לא מיוצר ע"י ריטק והאם FUJIFILM03 זאת מדיה טובה?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  4. איזה סוג גיבוי הכי מומלץ לבצע עם acronis למחשב חדש מהניילון? גיבוי כולל של כונן C? בדרך כלל מדובר בכמה עשרות GB, לדוגמא 20-30GB. נניח עברה תקופה של שנה והמחשב מפוצץ בדברים ואני רוצה לחזור לאותו גיבוי, על המערכת הפעלה הקיימת האם מריצים את השחזור והוא פשוט דורס ומוחק הכל ופורס רק את הגיבוי שבקשתי? בנוגע ליצירת מחיצה חדשה בWin7. אני מבצע בניהול הדיסקים SHRINK לגודל דיסק שאני רוצה לדוגמא: 1024*50=GB? ואז ב"מרחב" הפנוי שנוצר לי אני יוצר את המחיצה החדשה? זה אמור לעבוד תקין ולא לעשות לי בעיות? באיזה שיטת קבצים לפרמט את הכונן החדש עבור התקנת לינוקס? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  5. שלום לכולם... ברשותי מחשב עם לוח Asus P2GDC Deluxe ואני משתמש ב2 כוננים קשיחים Maxtor 160GB SATA במערך RAID 0. לאחרונה ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש (Vista) אבל לא כל כך אהבתי אותו... כנראה שנגעתי בדרייברים של הRAID בזמן ההתקנה ומאז יש לי שגיאה מסויימת באחד הדיסקים בכל פעם שאני מאתחל. התקנתי בחזרה את הXP שהיה לי וניסיתי שם את כל הדרייברים של הRAID שיש לי בדיסקט (יש 3 או 4) אבל זה לא עזר וגם אני בכלל לא בטוח שזה יכול לעזור כי זה משהו יותר פנימי וקשור לBIOS. הבעיה היא שכל הווינדוס XP החדש שהתקנתי עכשיו עבד דפוק בהתחלה (לדעתי זה רק בגלל זה, כי המחשב עצמו מאוד חזק ומעולם לא עשה בעיות) וכלום כמעט לא רצה לפעול, הכל נתקע, המנהל משימות לא הצליח לסגור תוכנות תקועות, לא הצלחתי לה…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by RAN9500,

אני צריך המלצה של דיסקים של DVD-R 4.7 GB! מה הכי איכותי שיש? אני צורב את זה לWii!

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by miim17,

למישהוא יש מושג איך בנויים כל הדיסקים של הריקוברי? איך בונים אותם?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by iloushy,

הי, אני מתלבט אם לקנות למחשב נייח חדש כונן SSD 1TB אל מול SSD 240GB + HDD 1TB. תוכלו בבקשה לעזור לי עם יתרונות וחסרונות של שתי האפשרויות? תודה!

9. שלום, נראה לי שענין יותר מתאים לפה מאשר לפורום רשתות ואינטרנט-אם אני טועה נא להעביר.תודה. בשבוע האחרון אני מחפש חומר לגבי שרותי איכסון-חינם הנמצאים ברשת, עד עכשיו מצאתי בעיקר ספאם+המון אפשריות שאני לא בטוח לגביהם אני מעונין לארגן 150-250 ג'יגה בגישה ישירה מן המחשב-כונן נוסף לכל דבר וענין מי שמשתמש בחשבון כזה או דומה לאו דווקא בנפחים הנ"ל כל נפח טוב העיקר שזה עובד כמו שצריך-בדוק, אשמח לשמוע הצורך עלה כי אני מעונין מקום שבו אני אוכל לזרוק קבצים שלא חייבים להיות זמינים-כל מיני קבצים שאני שאני לא רוצה לזרוק פשוט במידה וזה באמת זמין קל ונוח לשימוש(את הניסויים אני העשה אצלי מן הסתם) אפרסם מדריך מרוכז *בבקשה בלי תגובות ספאם תודה

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by -Tal-,

הרצתי חיפוש בפורום... וזה גרם לי לקצת בילבול יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של WD גבוהים יש כאלה שאומרים שמספר ההחזרות של SEGATE גבוהים יש כאלה שאומרים ש WD קר אבל מרעיש יש כאלה שאומרים ש SEGATE מרעיש וחם אני מבולבל ואשמח לעזרה בהתלבטות.. Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS בעלות של 290 ש"ח או Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 16MB ST3500410AS בעלות של 295 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  11. קיים כרטיס שמאפשר להוסיף SATA למחשב שאין לו ניתן לעלות מערכת הפעלה מדיסק שמחובר כך או שחייבים דיסק IDE בנוסף ?

12. שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח חיצוני . מחיר : 200-300 ש''ח גודל : 300 GB ומעלה חיבור : USB 2.0 אמינות : חשוב מאוד ביצועים : בינוניים-גבוהים וזהו אני חושב . כמה שאלות : 1.אני מחבר אותו לUSB והוא עובד ? או שצריך התקנה מסוימת ? 2.איך אני יכול לדעת שבמחשב יש USB 2.0 תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  13. שלום, רציתי להתייעץ איתכם אם מכירים פתרון לגיבו בענן ביתיי, בעיקר של תמונות מטלפונים סלולרים, שיעבוד כמו WD My Cloud אבל במחיר נמוך? עד 800 שח +-. חשבתי לקנות את ה WD My Cloud אבל קיים בארץ רק 8 טרה וזה הרבה מעבר לצרכים ולתקציב (עולה 1300 שקל +-) אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by ELiA,

אין לי על הלוח אם חיבור לדיסק קשיח סאטה איפה אפשר לקנות מתאם לסאטה 2?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by stojakovic,

שלום!!! אני מתכנן לפרמט את המחשב ולצורך גיבוי וגם לצרכים כלליים, אני רוצה לרכוש כונן חיצוני.. הדרישה היחידה שלי היא שהוא יתמוך בממשק ESATA כי בUSB קצת איטי כשאתה רוצה להעביר הרבה מידע.. מבחינת נפח לא הכי קריטי, מינימום 200 גיגה.. חוץ מזה שיהיה כמה שיותר זול... הוא לא יעבוד יותר מידי חוץ מגיבויים תקופתיים (פעם בחצי שנה נגיד...) תודה!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by Diniska,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש בעל חיבור סאטא ברצוני לדעת מה הגודל המשתלם ביותר לרכישה היום, באופן עקרוני אחרי התבוננות במחירים אני חושב שההתלבטות היא בין 120 , 160לבין 200 מה דעתכם?

17. Started by sniper434,

בוקר טוב לכולם, אני מעונין לרכוש HD חדש ,שעליו אני אוכל להתקין את המערכת ההפעלה.. הF4 2000GBUI של סמסונג יעשה את העבודה כמו ה F3 1000GB SJ ? והמחירים עלו או שאני הוזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  18. כלומר יש תוכנה כלשהי או מבחן? הרכבתי מחשב חדש בעצמי ואני רוצה לוודא שהכל נכון. יש לי כונן SATA 2 של ווסטרן דיגיטל ואני רוצה צוודא זאת. אין לי שום ג'אמפר מחובר לכונן. זה נכון שבשביל שיעבוד בסאטא 1 חייב להיות ג'אמפר? כלומר הוא יכול כרגע לעבוד רק בסאטא 2? תודה!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by or0126,

מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by dror_l,

יש לי הארדיסק של WD בן שנתיים שהתחיל להשמיע, לפני כמה ימים, "טיקים" (טיק טיק טק) ועכשיו הוא גם פוגם סקטורים. א. יש לי בסקטורים הפגומים חומר די חשוב- האם יש תקנה (מערכת ההפעלה כותבת שאין גישה לסקטור כי הוא פגום). ב. יש לכם המלצה להארדיסק חדש (160-250 ג"ב) בדגש על אמינות. תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום ניסיתי לאחות את הכונן שלי והוא הציג לי הודעה שאי אפשר לסיים את הפעולה מכיוון וקיימים סקטורים פגומים. יש מה לעשות בעניין (תוכנה או פעולה שמתעלמת מהם) או שכל מה שנותר לי לעשות זה לקנות HD חדש ולהפרד לשלום מהקיים. אני ממש מעדיף לשמור על הקיים בצורה כלשהי, אז פתרון למצב שאינו כולל החלפה יהיה הרבה יותר עדיף (מן הסתם אה?)

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. שלום! אני מעוניים לרכוש הארד דיסק 160 ג'יגה והלוח שלי לא תומך ב SATA רק בIDE. האם שווה לי לרכוש הארד דיסק ide או לרכוש SATA ואז לקנות גם בקר וכך לא יהיו לי בעיות בעתיד לגבי תמיכה ב SATA.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  23. משום מה שאני מנסה להוציא את הכבל הראשון הוא פשוט לא יוצא, צריך למשוך חזק או שללחוץ על איזה משהו ורק אח"כ למשוך ובקשר לכבל השני הארוך הזה גם איך אני מוציא אותו למה אין לי מושג הינה תמונה:

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  24. פתחתי חבילת דיסקים DVD-R חדשה של HP ומאז כל כמעט כל דיסק (חלק זוהו לאחר שהוצאתי והכנסתי את הדיסק מספר פעמים) שאני צורב מזוהה כדיסק ריק זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי עם דיסקים של HP ובכלל. כשאני צורב על דיסקים רגילים (700 מגה) זה לא קורה. הבעיה היא עם הדיסקים? קניתי חבילה דפוקה?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  25. (*תרד זה נכתב במקביל למידע שפורסם בתרד שעוסק ב250AAKS, עקב נושא בדיקה שונה). הנה במיוחד לפורום, בדיקת HDTECH ל 320 AAKS אל מול ה250KS הרגיל (שניהם 16 מגה באפר) שביצעתי היום. הבדיקה היא הבדיקה הארוכה של HDTACH. ניתן לראות בבירור שה320AAKS הוא כוכב חדש בעל ביצועים מעולים , מבין כל מה שאני ראיתי, הכי טוב (בבדיקה הזו) מבין כל ה320, זאת כמובן עקב הפלטות הענקיות של 160 גיגה. ניתן גם לראות שהKS מתחיל מ65 מגה לשנייה והAAKS מתחיל מ85 מגה לשנייה. בהתחשב בעובדה שמדובר באחד הכוננים השקטים שיש ביחד עם מחיר לא רע כנראה הכונן הוא קנייה מאוד משתלמת למי שמחפש גם ביצועים טובים בנוסף להכל. ההבדל בין שני הכוננים הוא 14.4 מגה נוספים לשנייה בחישוב ביצועי קריאה ממוצעים, מדובר בקרוב ל 30 אחוז ש…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.