אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
יש לי HD ישן נושן 20G. התקנתי עליו ווינדאוס ואז הוא לא עלה. ועכשיו הוא לא מתפרמט בשום דרך! גם שאני מפרמט דרך דיסק או דרך הווינדאוס הוא מגיע ל100% ואומר שהייתה שגיאה
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
כשמקבלים הארד דיסק חדש מהמפעל, האם הוא אמור להיות הכל עם אפסים, או שסתם מידע רנדומלי בגלל שהוא לא אותחל ? האם אני יכול לעשות בדיקה שהוא לא היה בשימוש קודם לכן (בהנחה שאין בו מחיצות כמובן) ?
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח של Western Digital מס' דגם WD250YS עם המאפיינים הללו: מאפייני מפתח: מיקום: פנימי נפח: 250GB מהירות: 7200 ממשק: SATA (או SATAII) זיכרון נדיף: 16MB לאחרונה קניתי את הד.קשיח הזה וכשעשיתי בפעם הראשונה פורמט והתקנה של ה-Windows הוצג לי 131GB מתוך 250GB. (ידוע לי שאמור להיות 230GB) אחרי שראיתי שיש רק 131GB נבהלתי, אבל בכל זאת המשכתי בהתקנה. אחרי שהתקנתי Windows, נכנסתי ל-Manage דרך My Computer וראיתי שעדין אין לי עוד 105GB. אחרי שעשיתי Windows Update ל-SP2, נכנסתי עוד פעם ל-Manage ופתאום אני רואה עוד 105GB! אני יודע שאם אני יעשה עוד פעם פורמט, אני יאבד את כל המידע שנמצא אצלי על כל הדיסק הקשיח... שאלה: מה אני יכול לעשות כדי לא לאפשר איבוד מידע …
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכבלים הבאים: Thermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2081) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2001 מתאימים גם לכוננים קשיחים (במקרה זה WD 160GB) גם לצורבים (במקרה זה צורב DVD של LG) וגם לכונני דיסקטים 1.44 (במקרה זה של SONY)? הכונן הקשיח מתחבר בIDE. [br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 23:53:53 הבנתי שהתשובה היא לא.עכשיו מממ כתוב על ההארדיסק שלי (מצאתי דרך EVEREST) שהוא מתחבר עם ATA 100.. זה אומר שהוא גם יתחבר עם ATA 133? שאלה נוספת מה זה אומר שכתוב על DVD-ROM שהוא ATAPI? אם זה אומר חיבור, אז כבל של ATA 133 יעזור ?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
זה בחדשות.... http://hwzone.co.il/news/1175032353/9447/ סתם לידיעה, בנאדם שמתנגש במהירות 100 קמ"ש בקיר, אמור להרגיש בסביבות ה130 ג'י. הדיסק יכול לספוג 950 כוחות ג'י!? לא נראה לי הגיוני... ובמהלך פעולה 350 ג'י?! WTF, זה כאילו שנזרוק את המחשב הנייד שלנו על קיר במהירות 250 קמ"ש בעודו עובד, והוא לא יתרגש מזה בכלל זה פשוט לא נראה לי הגיוני.... גם טיטניום יתחיל להתעקם ולהתעוות בסביבות ה950 ג'י....
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הוספתי למפרט הנוכחי שלי כונן קשיח בגודל 320 ג'יגה וחיברתי אותו בחיבור SATA ישירות ללוח האם. הכונן מופיע ככונן נוסף ולא הפכתי אותו ל- RAID משום סוג. אך מאז הוספתו, לפעמים כשאני מעתיק דברים מכונן לכונן, המחשב מאיט משמעותית וכמעט נתקע, כמו כן, בעיה נוספת שאני לא חושב שקשורה לכונן, אבל זה התחיל מאז שהרכבתי אותו, היא שלפעמים לכמה שניות הסאונד הבוקע מהמחשב (לא בעיה ברמקולים, בדקתי) נשמע עם הפרעות ורעשים ולאחר זמן מה מפסיק מעצמו... איך אני פותר את שתי הבעיות הנ"ל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני קרוב מאוד לרכישת מחשב (רק מחכה למארז שיגיע בע"ה כמה שיותר מהר). חשבתי לקנות 320GB, אבל אני בספק אם זה יספיק לי לעוד כמה שנים טובות, ולכן חשבתי כבר עכשיו ללכת על 250GB - כפול 2, וליצור ביניהם מערך RAID0. רציתי לדעת אם אני עושה את המערך הזה, דבר ראשון עד כמה זה מסובך ?, דבר שני האם אני אוכל לפצל את ההארדיסק למחיצות ולהשתמש ב2 מערכות הפעלה שונות? תודה!.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מה מספר המחיצות האופטמלי לדיסק 250G או אפילו 300G ? אני מתכנן שיהיו שני מערכות הפעלה על הדיסק. אני יודע שפעם ככל שהמחיצה היתה גדולה יותר הניצול של הנפח האמיתי קטן, האם זה עדיין כך? (פירמוט ב fat32 מומלץ אחרת?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות צורב dvd... התקציב זה 200-250 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג... אשמח להמלצה ואם אפשר גם את שם החנות שהוא נמצא או לינק... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי יש לי מערך רייד 0 על שלוש דיסקים בלוח P5w Dh והוספתי עוד אחד דרך Jmicron (הsata השחור הבודד) ועבד טוב. עשיתי לכונן מחיצה עשיתי Restart והדיסק יותר לא מזוהה השאלה שלי איך אני יחבר אותו, השלושה Sata 1 2 ו3 תפוסים עם הרייד, ואם אני מוסיף בכתום זה לא מזהה אותו , מישהו יכול לעזור לי בנושא כי אני עובר אם זה סרטים ניסיתי כל הדרכים ולא הולך , על ההרדיסק יש לי דברים שאני צריך. תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
השאלה הראשונה היא האם הביצועים האלו טובים לדיסק הקשיח הנ"ל? והשאלה השניה היא למה זה עובד רק על ATA100??
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש למחשב ישן (פנטיום 1.4, לוח אם 850GB של אינטל) רק רציתי לדעת אם הארד דיסק כזה, שלפי הבנתי הוא Sata 1 יוכל להתחבר אל המחשב ללא בעיות. לא היתי רוצה לקנות פשוט הארד דיסק שלא יתאים לי למחשב. ?Western Digital? - ?80GB 7200RPM, 8MB?. או את הגרסה של ה 160. אני חושב לקנות אותו מ KSP שנראה במחיר מאוד זול, תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
http://hazira.globes.co.il/sale.php?sale=3058396&refid=226#SaleJoinContentTop 200 GB ,המחיר נראה נמוך מאד,אין פרטים על הממשק,תומך USB2 ורק 2 MB ,האם הקניה שווה ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הצעות? יש לי HD SATA והHD שאני רוצה להוסיף הוא IDE 4 GB.
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם ביצעתי בדיקה של מהירות ההרדיסק שלי על ידי התוכנה Drive Speed Cheker. הבעיה היא שאני לא בטוח שאני מבין את כל פלט הנתונים. מה ההבדל בין file write speed לבין chunk write speed? מדוע רוב התוצאות שקיבלתי הן בין מהר מאוד לבינוני ורק file copy speed הוא על איטי מאד ? כמו כן, מדוע שאני מעתיק DVD של קבצים למחשב זה יכול לפעמים לקחת חצי שעה בעוד שלצרוב את הדיסק זה לוקח 6 דקות. האם יתכן שהצורב יכול לצרוב יותר מהר ממה שהוא יכול לקרוא? הדיסק שנבד הוא למעשה RAID 0 של שני כונני 80 GB. תודה מראש לכל המגיבים. קובץ התוצאות מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
Jוץ מאשר במחיר של 15 שקל לטובת המתקדם יותר האם הם שקטים ועובדים היטב ? [br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 13:43:24 ובכל מקרה האם יש לכם משהו להמליץ עליו שיהיה שקט ואמין (עדיף מסדרת LG ) עד 200 ש"ח כולל משלוחה ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה, אני מקבל לפטופ אוטוטו שיהיה בשימוש נרחב לא פחות ע"י אבא :> , מחפש איזה פתרון טוב שגם אני אוכל לשמור\להוריד או אפילו להשתמש בו ממש כדיסק נוסף (אם זה אפשרי או יותר נכון , כדאי) , יש הרבה דיסקים חיצוניים השאלה איזה כדאי או שיש פתרון לחבר איכשהו הארדיסק (יש לי 1-2 שאני אוכל להוציא ממחשב אחר) ואז לשים אותו בקופסה מיוחדת שתתחבר ללפטופ ? אשמח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
-
היי חברים, מה דעתכם על הצורב הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3026270&refid=6 ואם יש המלצה אחרת אשמח לקרוא, תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי לכולם. במחשב שלי יש כונן 160GB של WD, אני רוצה לצרף לו כונן 320GB גם כן של WD כנראה במערך RAID0. עכשיו יש לי בכונן מספיק דברים, ומערכת הפעלה שעברה הרבה התקנות והגדרות. האם אני חייב למחוק את התוכן שבה? אין אפשרות להעביר את הווינדוס שלי כמו שהוא עם כל שאר הקבצים? ברור לי הרעיון שהכונן RAID יהיה בגודל 160GB אבל השאלה היא מה יקרה ל 160GB הנותרים בכונן הגדול? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי! איך הדיסקים DVD של BENQ R פלוס. ? תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי יש HD מאסטר ראשי ושניי HD נוספים עם דטה וגיבויים הכל בIDE 2 ה HD הנוספים הוספו במרוצת הזמן - כל פעם שניגמר לי המקום שניהם במערכת הקבצים NTFS והמאסטר הראשי ב FAT32 אני מנסה לנתק את שני הסלייבים >> לצורך העברתם למחשב חדש ופתאום המחשב הישן לא עולה! לא מוצא מערכת הפעלה!!! ???? אני מחזיר אותם = ואז הכל תקין למה זה קורה? הראשי שלי הוא HD חדש יחסית שעבר גווסט פעם שהחלפתי HD ישן יותר ואח"כ הוספו עוד 2 הHD הנוספים בקיצור אני משתגע!!! מי עוזר לי ? בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מפעיל VISTA MEDIA CENTER ומשום מה יש בעיית איכות תמונה ב לייב טיוי עד שאני מוסיף התקן Ready Boost. וזאת למרות שאני מריץ RAID 0 ועכשיו לנקודה. מה הוא ה DOK המהיר ביותר שנמכר בישראל ? בעקרון אני מחפש בנפח של 2-4 GB כשהמטרה היחידה שלו היא כהתקן Ready Boost לויסטה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-