אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
קניתי צורב של אסוס דגם 1814BLT ואני רוצה לדעת איך ניתן להשתמש באופציית ה-Lightscribe? דרך איזו תוכנה ומה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מכיוון שננעלה ההודעה אז שוב: אני רוצה לקנות עכשיו HD למחשב הנייד שלי ודיברתי עם נציג של אחד האתרים שאמר לי שצריך לבדוק עד איזה נפח הלוח אם שלי תומך והוא לא ידע לתת לי תשובה. זו פעם ראשונה שאני שומע על מגבלה של נפח הארד דיסק על ידי הלוח אם (או הביוס לצורך העניין). אז יש דבר כזה? ואיפה אני יכול לקבל מידע על הנייד שלי - Acer TravelMate 291 LCi? הלוח הוא של אינטל מדגם 855GM
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות דיסק למחשב נייד. נתקלתי בחברות המוכרות: Samsung, Toshiba, Hitachi, Western Digital. שמעתי שWD לא מככבים במיוחד בתחום. אני רוצה לקבל המלצה ודיעות ממי שמכיר ויודע, מי מהחברות היא הטובה והאמינה והאיכותית ביותר. רק אציין שהדיסק לא מיועד למחשב נייד אלא למכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק קשיח של נייד. לכן אני מחפש מוצר אמין ואיכותי שיחזיק בדרכים. המון תודה.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי כרטיס פלאש SD איטי של סאן דיסק, מאילו שצבועים כחול-אדום ( אני קורא וכותב אליו דרך קורא כרטיסים (למספר סוגים של כרטיסים). אני משתמש בו לצורכי גיבוי קבצים כאשר אני לא רוצה לגבות על ידי צריבות) מדי פעם, לעיתים רחוקות, יש תקלה בזמן הכתיבה אליו ולפי התרשמותי חלק מהסקטורים של הכרטיס מתמלא ותופס מקום, בלי שנוצר קובץ הניתן למחיקה. זה לא מצב תחזוקתי תקין. בדיסקים הקשיחים אני מפעיל את SCANDISK של WIN98 או CHKDSK של WIN2000 כדי לנקות סקטורים תפוסים כאילו, אבל אני חושש לעשות זאת בכרטיס פלאש SD שמא תוכנות אילו יעשו בלגן במיבנה הקבצים של הכרטיס. אמנם ידוע לי שמבנה הקבצים בכרטיס הוא FAT16 שמוכר היטב ל- SCANDISK ו- CHKDSK אבל בכל זאת אני לא רגוע, כי כרטיסי פלאש יצאו זמן רב לא…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, עד היום ראיתי רק חיבור IDE לצורבים וכוננים. ראיתי ב IQPC את הצורב הבא: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA רציתי לשאול, כמה נפוץ חיבורי SATA בצורבים? והאם זה יותר מהיר מ IDE?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
http://web.zap.co.il/models.asp?sekey=DVD&sog=C-CDWDisc עריכה: מצאתי בפלונטר: http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&EQshelfdataRQ=DVD%20Dual%20Layer&cart=11753806212447959〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=25&sortitems=1 אבל זה עולה 60 שקל לדיסק???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3907 אם יש משהו זול יותר וברמה שלו אשמח לקבל לינק תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
רכשתי הרדיסק מדגם WD2500KS שהוא בעצם 250גיגה א ב ל בלחיצה על קליק ימני הוא מראה לי שהוא 130 גיגה איך זה ??? ???
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לעשות רייד 100? כלומר לעשות פעמיים רייד 10 ולחבר בינהם אפיק 0. איך עושים את זה ? מה צריך בישביל זה? תודה ;D.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel 965WH, ושני דיסקים זהים WD3200KS. אני רוצה ליצור RAID0, ולרכוש דיסק נוסף לגיבוי (ואולי גם ליצור RAID10). האם לקחת דיסק נוסף זהה? או אולי WD3200YS? יש גם דיסקים שיש בהם NCQ? האם הם עדיפים ל-RAID? מה הייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אף פעם לא חשבתי על זה אז הינה. למה C דווקאא??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב opatric 5170, איך עושים לו עדכון? הורדתי קובץ bin מה עושים אתו ואיך מעדכנים?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://lamir.co.il/product.asp?product=11888
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 320 החדש ויש לי לוח אסוס DH HOME DIGITAL והוא לא מזהה לי את הדיסק הקשיח למה ככה?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
בשעה טובה צירפתי למערך הדיסקים שלי עוד דיסק 250GB סטה 2 חדש דנדש הורדתי Speedfan בשביל לראות שהכל בסדר,הדיסק הישן (סטה 1) עובד על 30-45 מעלות,עובד דיסק IDE עתיק על 28-38 והחדש מגיע גם ל55 במאמץ.. הוא עושה לי סימן של להבה קטנה ליד הדיסק החדש..זה סביר או שצריך לדאוג? יש מאורר 80 על הכלוב של הדיסקים.. תודה
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח(להוסיף) ואני רוצה לקנות של החברה WD (WESTERN DIGITAL( אני קונה 80GB SATA ב269 שקל העם שווה לקנות? ועם לא תנו לי הצעות אחרות עד 270 תודה מראש אדיר
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4P800 עם חיבור SATA אני מעוניין לקנות HD 250 GB השאלה העם הלוח אם שלי יזהה את ההרד דיסק הרי הוא יודע לקרוא רק חיבור SATA רגיל בתודה
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המוכר ב-KSP אמר לי שמכוון ש-NCQ פותח ע"י סיגייט אז הוא כלול אך ורק בדיסקים שלהם, אני עד היום חשבתי שברוב כונני SATA2 לא משנה של איזה חברה, כלולה הטכנולוגיה, ככה שזה קצת ערער אותי... מישהו יכול לתת תשובה חד משמעית: א. האם יש NCQ בדיסקים שלא של סיגייט ? ב. האם יש NCQ בכל דיסק SATA2 ? ג. האם יש כונני SATA150 עם NCQ ? תודה רבה! (:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בתהליכי רכישה של דיסק קשיח נוסף , אני שוקל לרכוש את הדיסק הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~250GU~7~0.htm אני הולך להשתמש בדיסק בשביל עריכת וידאו, השאלה היא האם מהירות העבודה שלי צפויה לרדת בהשוואה אם הייתי עורך מדיסק פנימי כגון ה 2500KS WD או ה- 3200 ?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת WD3200KS, האם הייתם ממליצים במקום לקחת דיסק עם NCQ? לפי מה שהבנתי מ-WD, רק דיסקים של 400 ו-500 תומכים בזה, זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC AG3550. ראיתי שהיה אשכול ארוך שעסק ב NECים אבל הוא נסגר... בגדול הוא עבד לי בסדר עד לפני כמה ימים כשאז הוא התחיל לצרוב לאט נורא. במהירות 16x במקום בחמש שש דקות הוא צורב דיסקים לפעמים ב 10 דקות לפעמים ב 20... חלק מהדיסקים לא קריאים לגמרי (חלק מן הקבצים כן וחלק לא) למרות שאחרי הצריבה אני עושה גם DATA VERIFICATION ו NERO כותב שהכול הלך בסדר (זה גם פאק של הצורב? של NERO?). ניסיתי לצרוב איתו על WIN XP נקי וגם על מחשב אחר לגמרי, אבל הוא בשלו, איטי להחריד. יש משהו שאני יכול לעשות כמו לעדכן חומרה או משהו כזה? או שהגיע הזמן לזרוק אותו לפח? במקביל איך שלא יהיה אני צריך לקנות צורב DVD למחשב נוסף, ויש לי מספר שאלות: 1. עד כמה משמעותי הההבדל בין צורב IDE ל SATA? 2. תוכל…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מעוניין להריח את יכולת האחסון שלי, זקוק לכמה מאות ג'יגה (בין 500 ג'יגה ו 1 טרה - תלו במחיר) מה זול יותר, דיסק קשיח פנימי או חיצוני ? מה המלצתכם בנדון ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום , יש בידי צורב של LG שניקנה לפני כ 8-9 חודש ובזמן האחרון הוא יוצר רעש חזק בזמן שהוא קורא דיסקים רגילים ודיסקים של דוידי ואפילו בצריבה . השאלה שלי היא האם הצורב כבר לא טוב וצריך להחליף אותו בצורב חדש ?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-