אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לדיסק קשיח של 500Gb התקציב הוא 300-450 ש"ח לא חשוב לי כל כך השקט או החום רק שלא יהיה קיצוני. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
למטרות השתקה וקירור של דיסקים...
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קודם כל מה זה בדיוק אומר ? שהוא יעבוד יותר מהר (הכונן המשותף)? כמה יותר מהר והאם זה מורגש? דרך אגב יש לי שני MAXTOR 120G 8MB SATA.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום כשאני רוצה להתקין את הווינדאוז על הSATA אני יוצר דיסקט עם הדרייברים,השאלה שלי היא על איזה דרייבר יש יותר עדיפות? אני מדבר על הדרייברים שבאים על הדיסק של EPOX 8RDA3+ בינתיים עשיתי לי דיסקט עם דרייברים של 3112 זה בסדר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב, אחרי שהתחדשתי בכונן קשיח נייד (WD Passport), התעורר בי לפתע חשש מהעובדה שאני בדרך כלל לוקח איתי בתיק אוזניות (PX100). מישהו יודע אם הן (בגלל המגנטים שבהן) עלולות לפגוע בכונן (בהנחה שהוא יונח בתיק צמוד אליהן) ? :s05: תודה מראש על התשובה.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
היום קניתי HD חדש של WD - 80G 7200 RPM 8MB IDE... כרכע יש לי במחשב WD 40G 5400 כפריימרי ועוד WD 30G 5400 כסקונדרי [הוא ריק]. אני רוצה שהדיסק החדש יהיה הפריימרי + שכל המידע שיש לי על ה40G יעבור אליו... יש דרך לעשות את זה? [אני מבין גם שמכיוון שיש רק 2 חיבורים בכבל ה30G לא יהיה מחובר] אפשר להעתיק הכל כולל הווינדוס והקבצים בלי איזו תוכנה? אם זה לא אפשרי - אפשר לעשות שבכל HD תהיה התקנה של ווינדוס ובגלל שה80G הוא הפריימקי אני תמיד אגיע אליו? תודה
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים SSD ואני צריך מחזיק להם שידבק איכשהו לספק ויהיו תושבת ל-SSD
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק קשיח פנימי של 1TB אני לא כל כך מבין בדיסקים קשיחים אז הייתי רוצה המלצות לאיזה כונן כדאי לקנות. קודם כל חשוב לציין שאני מבקש שלא ימליצו לי על כוננים חיצוניים אני רוצה רק פנימי. חשוב לי המהירות של הכונן ואני לא רוצה מהירות של USB2 אז בבקשה רק דיסקים פנימיים. אז ככה... כרגע יש לי 2 כוננים. אחד של 80GB שהוא כרגע הכונן של הוינדוס שהוא של WD 80 GB Sata1 8MB cache השני הוא גם של WD 120GB אני לא זוכר ממש את הדגם שלו כי הוא ישן אבל לפי דעתי הוא לא Sata שהוא משמש אותי למשחקים שירים וסרטים. בעצם להכל הכוננים האלו לא מספיקים לי ואני רוצה בעצם להוציא את שתיהם ולשים הארד דיסק אחד של 1TB שאותו אני יחלק ל2 שאחד יהיה של הוינדוס ואחד יהיה של הכל. א…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי שני כונני HDD 80G שאני לא משתמש בהם אני רוטצה לייצור עליהם RAID0 למערכת הפעלה ולתוכנות ספציפיות אין בינתיים כסף לקנות SSD אז לא להציע לי SSD בבקשה רק איך אני מגדיר אותם שייתנו לי מקס' ביצועים מבחינת גיבוי לא באמת משנה לי כי גם ככה כל הקבצים הקריטיים יהיו מגובים על כוננים אחרים אז זה מיועד רק להגביר את המהירות באופן זמני עד שאני יקנה SSD
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לקנות צורב ב דואל לייר , או ששלי תומך?
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אצל דודים שלי שגרים דיי רחוק ממני, יש להם צורב DVD שעבד סבבה עד לא מזמן, היום האמא ניסתה להכניס דיסק ושום דבר לא עלה לה [ היא רגילה שזה קופץ אוטומטית ], היא נכנסה ל " מחשב שלי " וגילתה שהכונן לא מופיע שם בכלל. הדרכתי אותה בטלפון להיכנס להוספת חומרה חדשה ולהוסיף את הצורב אבל הוא לא הופיע שם, יש לה דיסק דרייברים אבל מה יש לה לעשות איתו שהכונן לא עובד? עכשיו, הכונן נפתח ונסגר כרגיל, יכול להיות שהתנתק לו הכבל IDE? היא טענה שהיה אצלהם טכנאי לפני חודש וחצי בערך שהחליף להם מאוורר שנתקע והרעיש, אולי הוא ניתק את הכונן בטעות? מה עוד יש לעשות חוץ מלבדוק אם הוא מחובר למחשב בכלל?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח 120 ג'יגה של מקסטור דימונד מקס 9 + (או משהו כזה), וניסיתי להתקין אותו וזה פשוט לא מצליח לי, יש לי לוח GA-8INXP, חיברתי את ההרדיסק לSATA1 בלוח וחיברתי לחשמל מהספק כמובן, הפעלתי את האופציות של SATA ב BIOS, מצב עבודה של SATA הינו BASE, ההרדיסק מזוהה ע"י המערכת, אך כשאני מנסה להתקין XP PRO בשימוש ע"י הדיסקטים תחילה הוא לא מזהה את הקשיח. איך אני אמור להתקין את הוינדוס??? תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ על כונן SSD מהסוג הזה O OCZ - VTX3-25SAT3-120G SATA 3 ! הבנתי שסידרת ה VERTEX 3 טובים יותר מ ה AGILITY 3 במיוחד במיהרות קריאה ושיכתוב אני מתכוון להכנס ל KSP ולברר על מחירים היה לי 60 GB OCZ SATA 3 התקנתי בו רק חלונות 7 64 ביט בלבד ללא תוכנות כי לא נשאר מקום ! ולא הרגשתי הבדל מוחשי ומורגש במהירות עלית המערכת והאינטרנט וכו' לוח האם שיש לי GA-P67A-UD4-B3 הבנתי שאני צריך להגדיר בלוח האם AHCI ולא IDE כדי שיעילות SSD תנוצל על ידי המערכת אני רוצה לשאול איך בעיקרון צריכים לחבר את כנון ה SSD , רק לחבר אותו למחשב למתאם ה SATA 3 בלוח אם וזהו או שצריך בנוסף לבצע כמה שינויים בלוח האם (בהגדרות ה BIOS) יכול להיות שפיפספתי משהו ולכן הכנון SSD לא מראה שינויי…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלומות שאני מחבר את הצורב מאסטר והסידי סלייב המחשב מזהה רק צורב ושאני עושה ההפך המחשב מזהה רק כונן סידי.. איך אני עושה שיזהה את שניהם? אגב, אין סיכוי שיש בעיות ג'ימפור או משהו, כי בעבר הטכנאי שלי ג'ימפר לי והרכיב לי, פשוט קניתי חלקים חדשים ופירקתי תמחשב (וכמו כן את הכוננים) ומאז יש לי את הבעיה. אשמח אם תעזרו לי לחבר את שניהם
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני כבר שבוע מנסה להפעיל את ההרדיסק בכל דרך אפשרית ופשוט לא מצליח המחשב לא מזהה אותו וגם הביוס לא, רק הרייד מזהה אותו ניסיתי להתקין דרייברים דרך ההתקנה של הווינדוס עם 10 דיסקטים וגם זה לא עזר אז נראה לי אני אחזיר תהרדיסק או שאחליף להרדיסק אחר שלא עושה בעיות(יש 200 ג'יגה של ide?) הלוח שלי זה gigabyte k8n ultra 9 שמישהו יעזור לי כי כבר איבדתי כל תקווה :<
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי אר דיסק של 320 ג'גה ואני רוצה לקנות עוד אר דיסק .אם אני יקנה עוד 1 של 320 ג'גה הם יעבדו יותר מהר.{כי זכור לי שדיברו על ה בפורום הזה או אחר}
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מדיה לצריבה של Verbatim DVD-R X16. בתוכנה Dvd Identifier ראיתי שרשומים הפרטים הבאים: ID: MCC 03RG20 Manufacturer Name: Mitsubishi Chemical Corp הנתונים האלה בסדר? כי רשום ששם היצרן הוא מיצובישי למרות שהמדיה היא של וורבטים....האם הדיסקים שקניתי הם טובים??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
האם הכבל הזה יכול לעשות בעיות עם HDD מכני רגיל http://www.ebay.com/itm/3Pcs-16-SATA-Serial-ATA-RAID-HDD-Hard-Drive-Data-Cable-Cord-Wire-Lead-1-5Gbps-/320986363136?pt=US_Parallel_Serial_PS_2_Cables_Adapters&hash=item4abc473500 כי אני רואה לפי מה שרשום שהוא מוגבל ל1.5 GBPS האם יהיה איתו בעיה או שהוא יתאים?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אם אני יכניס דיסק של 900 מגה אני יכול ליצרוב אליו ?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום צהוריים טוביים אני מתכוון לקנות דיסק קשיח חיצוני לחיבור לסטרימר מתלבט בין כמה דגמים אשמח לעזרה 1 . S2 Portable 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2722 2. Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7245&CatCode=405 3. Elements Desktop 1TB 3.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6210&CatCode=405 ועוד 2 שאלות באתר היצרן מצוין שהדגם הזה Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 הוא גם USB3 במפרט בחנות מצוין רק USB2 שאלה שנייה כמה חשמל בערך לוקח דיסק קשיח עם חשמל כיאלו כמה כסף זה יוצא תודה צוהריים טובים
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי כונן נייד של WD והגיעה איתו בתוך המכשיר עצמו תוכנות. צריך להתקין אותם? מה הם עושות? קראתי פעם שכדאי שבפעם הראשונה כדאי לפרמט את הכונן הנייד, זה נכון? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הזמנתי ב 288 דולר את הSeagate Barracuda ES 750Gb SATA 2 NCQ HD ST3750640NS האם זה שווה? הזמנתי מחו"ל...אני פשוט צריך הרבה מקום...כי מה שיש לי עכשיו לא מספיק ואני לא רוצה כל הזמן לצרוב ל DVDS וכל הזמן להחליף כוננים לגדולים יותר...
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי אתמול צורב dvd ND-3520A רציתי לדעת איזה עידכון קושחה כדי לשים לו תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-