אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אז יוצא שדוד של חברה שלי שגר בארה"ב מגיע לביקור בארץ ואמר לה שאני אשים עליו מה שבא לי והוא יביא לי בכיף. מכיוון שהמחשב שלי מפלצון מספיק (לאחרונה גם התפנק בGTX 470) הדבר היחיד שיכול עוד להאיץ אותו זה כונן SSD נחמד כדיסק הראשי. חיפשתי משהו לא יקר יחסית ועם נפח נורמלי ונפלתי על המוצר הזה: http://www.amazon.com/Kingston-SSDNow-2-5-Inch-SNVP325-S2-128GB/dp/B00358V5LW/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1276441419&sr=1-1 חיפשתי גם ביקורות עליו ונפלתי על הביקורת המאוד מפרגנת הזאת: עכשיו השאלה לי היא האם כונן כזה ישפר לי משמעותית את הביצועים מה 1TB WD Black Edition החביב שלי, או ביצועים באמת טובים אני אקבל מסדרה M של אינטל ומעלה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין s-ata 1 ל s-ata 2 ושתעזרו לי לבחור הרדיסק של 200 ג'יגה, איזה חברה עדיפה לדעתכם עד 580 שקל..
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היום בבוקר (שבת) דיברנו אני ואחי על מקרה שקרה בבית סבתי. אחי הגדול צרב לה דיסק במהירות גבוהה ונגן הקומפקט של סבתי לא קרא את הדיסק, לעומת זאת כשאר אני צרבתי במהירות איטית הדיסק עבד כשורה. (הדיסקים נצרבו מאותה חבילה) אמרתי לאחי שיש קשר בין מהירות הצריבה להתמודדות מיני נגנים שונים עם דיסקים שנצרבו מהר - ושכנראה הצריבה לא הייתה איכותית ומלאה בשגיאות. אחי הגדול טען בכל תוקף כי אין קשר בין מהירות הצריבה לבין הקריאה בנגנים , הוא אמר שהריץ יישום לבדיקת שגיאות בצריבה ושם לא התגלתה שום שגיאה. הוסיף - שכשאר שם את הדיסק בקומפט אחר הכל עבד כשורה. האם נגנים מסויימים אינם יכולים להתמודד עם מהירויות צריבה גבוהות? האם צריבה מהירה אכן פחות איכותית והסתברות השגיאה גבוהה יותר? האם נ…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חלק מסרטי ה-DVD שאני צורב במהירות גבוהה עושים לי בעיות באוטו, כלומר בחלק מהסרטים שאני צורב על X8 רואים את הסרט רץ מהר כאילו שהוא בהרצה או משהו ושומעים סאונד מקוטע. סוג הדיסקים DVD-R של סילבר ליין.. יש דרך לסדר את זה? יש דרך לסדר דיסקים כאלה שכבר נצרבו? תודה, אור.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חדש גדול יותר ,המחשב שלי P4 1.6 עם כונן IDE , אך האם ניתן להמיר באמצעות מתאם IDE אל SATA2 מכיוון שישנה אפשרות שאשדרג את המחשב בעתיד? או שאם ארכוש IDE הוא יתאים גם למחשב חדש שארכוש? מהי המלצתכם? או שעדיף לחכות שירדו המחירים לצורבי הBLU RAY
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם אני יכול להתקין HDD SATA, לא סטה 2 על לוח אם תומך סטה 2? כמו כן הכונן מכיל Windows XP. לפני ההתקנה על המחשב החדש אני יסיר את כל הדרייוורים הישנים ויעשה ניקוי בSAFE MODE עם Driver Sweeper האם זה תקין? ויעבוד כראוי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הזמנתי מאיביי כמה כבלי סאטא של 1.5 GBPS השאלה שלי היא כזאת: אם יש לי דיסקים קשיחים של SATA 2, האם כבלים כמו שהזמנתי יהוו צוואר בקבוק? או שהדיסקים לא מנצלים את כל רוחב הפס שלהם
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מעוניין בצורב DVD שקט ואיכותי מבית טוב. מחיר 300 ש"ח עם אופציה לחריגה. שוב, דגש על מערכת השתקה כמה שיותר טובה(ושקטה). תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי לקנות צורב חדש לאחר ש Asus 1814BLT התפגר הצורב שהחלטתי לקנות היה Pioneer DVR-218LBK לאחר כמה בדיקות באינטרנט לא ראיתי חסרונות בולטים לכונן כאשר התקנתי אותו ניסיתי למחוק דיסק CD-RW(כמה דיסקים שונים) וכל פעם אני מקבל את אותה הודעת שגיאה Erasing Failure Write Error. ראשית רציתי לשאול האם מישהו נתקל בתופעה דומה ואם יש באפשרותי להחליף צורב , איזה צורב הייתם קונים?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
אני רוצה שני ארדיסקים למערך RAID בנפח של 160 ג'יגה כל אחד בממשק SATA2 16MB ובטכנולוגיית NCQ התקציב כרגע עומד על 600שח+ אם אפשר נפחים גדולים יותר גם יתקבל בברכה שאלה נוספת היא אם הבקר של הלוח שלי יהיה טוב למערך RAID מדובר בלוח ASUS COMMANDO? בתודה מראש שגב שטובי!
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
איזה כונן של 160 ג'יגה כדאי לי לקנות למחשב החדש שלי מבין הבאים: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ S-ATA II HDD Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני עים לוח asus p8z68 WD black ראשי WD blue לאחסון הכחול נראה לי נכנס למצב שינה או חיסכון כל פרק זמן מסויים שהוא לא בשימוש כי כשאני מקליק על תיקייה שם לוקח איזה 3-4 שניות להכנס אליה ושומעים רעש מהאר דיסק או שהסיבוב עולה אבל לא נראה לי או רעש אחר כזה התוכנית חשמל אצלי על ביצועים גבוהים אך אפשר לשלוט על זה ? תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות זיכרון נייד (DOK) בסביבות 200 ש"ח יש SanDisk Cruzer® Micro 8GB שעולה בסביבות 130 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. ויש SanDisk Ultra® Cruzer® Titanium 8GB שעולה בסביבות 190 ש"ח ויש Extreme® Cruzer® Contour 8GB USB Flash Drive שעולה בסביבות 200 ש"ח ויש זכרון נייד מבית Ceon דגם Unit Drive 16GB שעולה 220 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. מה ההבדלים בין הדגמים ומה מועיל ה U3 של סאן דיסק, הרי אפשר להכין לבד תפריט הפעלה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי צורב LG GCE 8160B ולאחרונה דיסקים חדשים שקניתי לא זוהו ע"י הצורב.. כלומר- דיסקים של מאקסוול ישנים נצרבים במהירות מקסימלית X16 בלי בעיות אבל דיסקים חדשים שקניתי לפני כמה ימים משני סוגים: סילבר ליין ו TAEC הצורב לא מסוגל לצרוב עליהם ובכלל, לא מזהה שיש דיסק בכונן מומלץ לי לעשות עדכון FW והאם זה יפתור לי את הבעיה? וינם נזקים בלתי הפיכים שנגרמים ע"י עדכון FW?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קודם כל מה זה בדיוק אומר ? שהוא יעבוד יותר מהר (הכונן המשותף)? כמה יותר מהר והאם זה מורגש? דרך אגב יש לי שני MAXTOR 120G 8MB SATA.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כותרת .. ^^6
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי לדעת איזה צורב יותר טוב Samsung SH-S223 או Asus DRW-24B1LT, ועכשיו נעבור לשאלות: - איזה צורב יותר שקט? - איזה צורב יחזיק יותר זמן? - האם הצורב של Samsung יכול להריץ דיסקים שהצורב של Asus לא יכול(או ההיפך)? - איזה צורב הייתם לוקחים ולמה? אני יודע שלצורב של Asus יש את הטכנולוגיה LS אבל כל השאלות הנשאלות לא מתייחסות לטכנולוגיה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כניסת SATA1 וכבל מידע SATA1 . ברצוני לחבר לו דיסק קשיח (פנימי). מאידך, רוב הדיסקים הקשיחים החדשים בשוק הם, לפי התרשמותי, מסוג SATA2 . השאלה שלי היא האם ניתן לקנות דיסק קשיח SATA2 ולחבר אותו ללוח האם הנ"ל דרך הכבל מידע הנ"ל, שניהם כאמור SATA1, ללא בעיות מיוחדות.? מה צריך לעשות בהתקנת דיסק SATA2 על הלוח הנ"ל ודרך הכבל הנ"ל כדי שאילו יפעלו ? הערה: זה יהיה ההתקן היחיד לפי שעה שמחובר דרך SATA ללוח האם הנ"ל, האם זה מחייב התקנת דריוור כלשהו ל- SATA או שהדיסק הקשיח יזוהה אוטומטית (כמו הזיהוי האוטומטי של דיסקים קשיחים דרך IDE ) ללא דרייורים מיוחדים ?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
למה להמליץ על NEC 4551 שעולה 275 ולא על 4550 NEC שעולה 235 (כ- 17% פחות)? הרי מדיות ל Lableflash, עד כמה שהשכלתי להבין, עדיין לא קיימות בארץ. וכאשר הן יכנסו לארץ הן בטח יהיו ממש יקרות. ועד שמחירן ירד אזי בטח יצאו דגמים חדישים יותר, ואולי אף זולים יותר יניב
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן. להארדיסק של מקסטור יש 5 שנות אחריות בניגוד לשנתיים אצל WD. אין לי מושג מה לקחת. ( יש לאמא שלי את ה My Book Essential 2.0 אבל רק 3 חודשים אז אי אפשר למדוד אותו יותר מדי ולבסס משהו.) רציתי לדעת גם מי מייצרת בפועל את הדיסק במקסטור. האם זו סיגייט במאה אחוז ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_2688&products_id=19952 תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ראיתי את כל הדיונים בפורום הנוגע לאיכות מחיר ותקלות. יש לי אפשרות ל ATA133 מה לקנות אם אני לא רוצה יותר מ 80GIGA
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-