עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Weihenstephan,

הזמנתי מאיביי כמה כבלי סאטא של 1.5 GBPS השאלה שלי היא כזאת: אם יש לי דיסקים קשיחים של SATA 2, האם כבלים כמו שהזמנתי יהוו צוואר בקבוק? או שהדיסקים לא מנצלים את כל רוחב הפס שלהם

2. קוויתי שזה אפשרי בדרך דוס, אבל מסתבר שלא. איך אני עושה את הפעולה הזאת בעזרת תוככנה בחלונות? איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  3. איך צורבים סרט עם צורב DVD?. עם איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 320GB בגודל 3.5" ולהלביש אותו במארז חיצוני. לצורך העניין, מדובר בכונן- WD3200aaks (חשבתי לקחת את ה-KS הזול יותר, אבל לא מצאתי אותו בזול יותר...) החיבור צריך להיות USB2 (מחשב בן שלוש - אין FireWire ובטח לא eSATA). האם אתם יכולים להמליץ על מארז טוב (ולא מצ'וקמק) שיחזיק את הכונן כמו שצריך בסביבות 150-250 שקל ? האם יש כל מיני עניינים אחרים שצריך לתת עליהם את הדעת מעבר להשחלת הכונן למארז? תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by rankazan,

האם תחול ירידה בקרוב במחירי הקשיחים? האם אפשר לקבל המלצה על קשיח חיצוני ונייד בנפל של טרה?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  6. Started by blackflag,

אחרי אכזבה מרה מCORSAIR VOYAGER GT 16GB (שנשלח בחזרה למוכר), אני מחפש DOK מהיר ואמין בנפח הנ"ל, עכשיו אני כבר מוכן להתפשר על הגודל הפיזי ולשקול את הקרוזר של סאנדיסק. האם יש הבדל משמעותי במהירויות בין גרסת ה16GB לבין גרסת ה8GB? אני מעדיף יותר נפח אבל אם זה אומר מהירויות נמוכות כמו בVOYAGER אז אני אוותר (מה שגם ה8GB יותר זול). אם יש עוד דגם מומלץ אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  7. Started by yakir4u,

האם הכבל הזה יכול לעשות בעיות עם HDD מכני רגיל http://www.ebay.com/itm/3Pcs-16-SATA-Serial-ATA-RAID-HDD-Hard-Drive-Data-Cable-Cord-Wire-Lead-1-5Gbps-/320986363136?pt=US_Parallel_Serial_PS_2_Cables_Adapters&hash=item4abc473500 כי אני רואה לפי מה שרשום שהוא מוגבל ל1.5 GBPS האם יהיה איתו בעיה או שהוא יתאים?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  8. שלום לכולם אז נכון לעכשיו המחשב הנייח שלי מת ואני מתכנן לקנות מחשב נייד ללא כונן אופטי שכנראה גם יכלול USB 3.0 אני מעונין להשתמש בהרדיסק והצורב של המחשב הנייח שלי במחשב הנייד החדש, והשאלה שלי האם יש דרך להמיר צורב DVD רגיל ולהפוך אותו לנייד בתצורה USB או משהו כזה? בקשר להרדיסק הבנתי שזה יותר פשוט וקיימים מארזים לכוננים, לכן אני מחפש מארז לכונן רצוי עם תמיכה לUSB 3.0! וועוד שאלה קצת אולי מפגרת, אבל יש לי כונן CAVIAR GREEN WD הממ.. הוא 2.5 או 3.5 ? תודה מראש בן !

9. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  10. אם אני יכניס דיסק של 900 מגה אני יכול ליצרוב אליו ?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  11. Started by ben060,

האם מותר לחבר כבל SATA להארדיסק כשהמחשב דלוק? ובנוסף לכך גם את כבל המתח שלו? אפשרי?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הרדסיק חיצוני,לגיבוי תמונות וקבצים שונים.. התקציב הוא עד 450ש''ח.. אני אשמח לקבל פה המלצות.. תודה!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by matvey99,

יש לי דיסק קשיח נייד של סמסונג של 1TB , כרגע יש יותר מ 600 GB פנוי על הקשיח אבל כשאני מנסה להעביר סרטי HD ששוקלים הרבה זה תמיד כותב לי THE FILE IS TO LARGE FOR THE DESTENATION FILE SYSTEM ... הבנתי שאני צריך לשנות את ה FILE SYSTEM שלי מ FAT32 ל NFTS בשביל להעביר קבצים יותר גדולים מ 4 GB אבל כשאני כותב את הפקודה ב CMD CONVERT J: /FS:NFTS זה רושם לי CONVERTION FROM FAT32 VOLUME TO NFTS VOLUME IS NOT AVAILABLE

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  14. פורום אמצעי אחסון שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD, הסתכלתי בדיון צורבי DVD מומלצים לחודש נובמבר ונראה לי שהצורב של LG ייתן את התמורה הגובהה ביותר ביחס לכסף, בדיון המומלצים המלצתם על כונן H10A של LG ואני מעוניין לקנות את הכונן H22N ואני מעוניין לדעת האם כונן זה אכן עדיף על ה-H10 ומה ההבדל בין LG H22NB לבין LG H22NK. בנוסף לכך אם אתם ממליצים על איזה שהם כוננים אחרים, כתבו אותם. בתודה מראש, Bender Rodriguez.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  15. קניתי הארד דיסק WD 250. יש ברשותי הארד דיסק זהה לחלוטין בדגם. ההארד הישן יותר נמצא במארז ויש מולו מאוורר. המארז פתוח בצד אחד. לעומת זאת ההארד דיסק החדש לא נמצא במארז, אלא שוכב סתם ליד מארז המחשב (זה באופן זמני). באופן מאוד מפתיע הטמפ' של ההארד דיסק במארז היא 41 מעלות, בעוד שטמפ' ההארד דיסק בחוץ, שנמצא במקום מאוורר, היא 48 מעלות! ההארד דיסק לא נמצא בתהליך העברת קבצים או פירמוט כלשהו. מדוע יש הבדל משמעותי של 8 מעלות בין ההארד דיסקים?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by עידו עמית,

קניתי דוד של nec ואני רוצה לצרוב סרטים שהורדתי דרך האינטרנט (פורמט divx או xdiv ) את זה אני יכול לעשות דרך נרו אבל אני רוצה שיהיה תרגום(כתוביוץ) בסרט. אבל אני לא רוצה "להטביע" אותם דרך virtual dub אני רוצה שהם יהיו שם ויהיה אפשר לשלוט בהם דרך התפריט כמו בד.ו.ד אמיתי מישהו מכיר תוכנה כזאת ואיפה אני יכול להשיג אותה?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by skot,

יש לי כונן נייד 500GB והwindows לא מצליח לאתחל אותו....

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  18. האם יש דרך לקצר את זמן העתקה בנפחים גדולים כמו 250 גיגה

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by galh_5,

מה ההבדלים ביניהם? לי יש WD2500KS האם הפסדתי שלא קניתי JB ??

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by lipa,

במחשב שלי הם לא מופיעים , בלוח הבקרה/מערכת/מנהל ההתקנים , הם מסומנים עם סימן קריאה הסרתי אותם , עשיתי הפעלה מחדש , אותו דבר , החלפתי קבל IDE , לא עזר

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  21. השימוש היחדי שאני יעשה בצורב, הוא לצרוב משחקים לפליסטיישן 2 ! אני לא יצרוב בו סרטים וכל מיני שטויות, רק משחקי PS2. לא אכפת לי מהמהירות צריבה, העיקר שיהיה מספיק איכותי כדי לצרוב משחקים, דרך אגב, אני לא צריך צורב+כונן DVD, (אלא אם כן זה לא משנה במחיר) אני צריך שיהיה דיי זול (לא מעל ה180 ש''ח, עדיף כמה שפחות) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by m_g,

שלום חברים יש לי לוח אם ASUS P5N32-SLI DELUXE ו2 דיסקים קשיחים מסוג SATA 2 הראשון הוא WD CAVIAR 250 GB והשני סייגייט 160 ג'יגה עשיתי ARRAY או איך שלא קוראים לזה.. ואחרי זה צריך ללחוץ F4 כדאי לבחור איזה סוג RAID אני רוצה לעשות, אבל שאני לוחץ על F4 הוא רושם לי NO DEVICE DETECTED והבעיה השניה היא שאני עושה ARRAY אז הוא מראה לי ש2 הכוננים ביחד מגיעים רק ל298 ג'יגה, במקום ל410 (250+160=410) תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. ראיתי שהמחירים של הדיסקים הקשיחים של טושיבה זולים משמעותית כיום משאר החברות. 500GB ב379 ש"ח במקום 500 ומשהו. איך הדיסקים של טושיבה? נחשבים אמינים? מומלץ לקנות אחד כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by avr132,

שלום לכולם, עקב איטיות רבה במערכת ההפעלה ווינדואס 7, החלטתי להתקין ווינדואס מחדש. באמצע ההתקנה של הווינדואס קיבלתי שגיאה שאין קבצים רלוונטים משהו כזה, ולא הייתה לי אפשרות להמשיך את ההתקנה חשבתי הדיסק דפוק או הסידי רום החלפתי את שניהם שוב אותו שגיאה , הוצאתי את הארדיסק מהמחשב שלא הצלחתי להתקין בו התקנתי את הווינדואס עם הארדיסק במחשב אחר אין שגיאה בהתקנה והכל עולה תקין , החזרתי למחשב הראשון את הארדיסק פתאום בטעינה של הווינדואס המחשב עושה ריסט הוצאתי את הארדיסק שוב ושמתי אותו שוב במחשב שבוא התקנתי את הארדיסק ושם זה עובד...החלטתי לקחת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר ולבדוק במחשב הראשון עם התקלה ו גם בעיה ריסט בטעינה של הווינדואס עלי לציין כי המחשב היה תקין לגמרי, תעזרו לי…

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי כונן חיצוני של WD 500 GB עם חיבורים של 2*USB 2,FIREWIRE 400 ו- E-SATA השעלה שלי היא כזאת : למה צריך 2חיבורי 400 FIREWIRE? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.