עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rankazan,

האם תחול ירידה בקרוב במחירי הקשיחים? האם אפשר לקבל המלצה על קשיח חיצוני ונייד בנפל של טרה?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  2. Started by lol_minbet,

היי, אני מחפש המלצות לכונן SSD למשחקים עד 800 שח (אפשר לחרוג ב100 שח), הלוח אם שלי הוא P67A-UD7 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? יש לי DOK כשאני מחבר אותו למחשב יש את הקול הזה שמשהו התחבר , למטה ליד השעון יש סימן שמשהוא התחבר , במנהל ההתקנים רואים את ה DOK אבל לא רואים אותו עם הכוננים ואי אפשר לפתוח .. החשד שלי הוא שזה קשיר למקינטוש פשוט חיברתי אותו למחשב עם OSX ועשיתי לו פורמאט אולי זה עבר לתקן שלא מזוהה ע"י וינדוס ( NTFS , FAT32 ) ...

4. Started by new1,

שלום רב, חזרתי מטיול מחו"ל ומחצית מהתמונות שהיו על הזיכרון של המצלמה - נמחקו האם יש תוכנת שחזור טובה שיודעת לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  5. איזה סוג גיבוי הכי מומלץ לבצע עם acronis למחשב חדש מהניילון? גיבוי כולל של כונן C? בדרך כלל מדובר בכמה עשרות GB, לדוגמא 20-30GB. נניח עברה תקופה של שנה והמחשב מפוצץ בדברים ואני רוצה לחזור לאותו גיבוי, על המערכת הפעלה הקיימת האם מריצים את השחזור והוא פשוט דורס ומוחק הכל ופורס רק את הגיבוי שבקשתי? בנוגע ליצירת מחיצה חדשה בWin7. אני מבצע בניהול הדיסקים SHRINK לגודל דיסק שאני רוצה לדוגמא: 1024*50=GB? ואז ב"מרחב" הפנוי שנוצר לי אני יוצר את המחיצה החדשה? זה אמור לעבוד תקין ולא לעשות לי בעיות? באיזה שיטת קבצים לפרמט את הכונן החדש עבור התקנת לינוקס? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  6. אני צורב מאות(!!!!) דיסקים בחודש ואני צריך צורב חזק ואמין שלא יתפגר לי אחרי חודשיים הצורב הנוכחי שלי שכבר מראה סימני גסיסה (אחרי 3.5 שנים) הוא פלקסטור 716 צריך שהממשק יהיה IDE נ.ב. רצוי שיהיה מפנדה תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by SyRenity,

התקשרתי לאייוורי, אף אחד לא יודע מתי יהיה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  8. Started by itzik_vip,

שהטכנולוגיה עוד עדיין בחיתוליה, היום לא קיימים הרבה צורבים בארץ וגם בעולם- צורביי SATA שבאים עם טכנולוגית LIGHT-SCRIBE אפשר לספור על יד אחת את מספר הצורבים (SATA + LIGHT-SCRIBE) מבדיקה מקיפה שערכתי מצאתי את הצורבים הבאים שעונים לדרישה והם: LG GSA-H62LI Lite-ON LH-20A1L Samsung SH-S183L Asus DRW-1814BLT הצורבים היחידים שמצאתי מרשימה זו בחנויות בארץ הם: Samsung SH-S183L ו- Asus DRW-1814BLT אבל לא כדאי להתקרב אליהם. שני הצורבים האחרים: LG GSA-H62LI ו- Lite-ON LH-20A1L עדיין לא הגיעו לארץ, בנתיים הם נחטפים מהחנויות ברחביי העולם וזוכים לביקורות מעולות רוב האתרים הנחשבים בעולם דוג': cdfreaks ועוד... ממליצים על ה- LG ו- Lite-ON (דישדשתי לא מעט זמן בפורומים שם) מדוע הצ…

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by m3tr0x,

שלום! לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן ה-DVD שלי. כל דיסק שאני מכניס לכונן לא נקרא על ידו. במחשב נראית תגובת קריאה של הדיסק (סימול דיסק בצמוד לסמן העכבר), אך משום מה לאחר זמן רב הדיסק לא נקרא מה שלא קורא בכוננים האחרים שלי (צורב וסידירום) אשמח להצעות לפתרון הבעיה תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by RAN9500,

אני צריך המלצה של דיסקים של DVD-R 4.7 GB! מה הכי איכותי שיש? אני צורב את זה לWii!

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  11. מבחן דיסקים קשיחים מקיף בשפת הקודש: http://www.pcplus.co.il/labs/lab.php?lid=6 http://www.nrg.co.il/online/19/ART/10/784/932/896.html דן

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. הדיסק לא כל כך שרוט, אבל משום מה ההעתקה של הקובץ שאני צריך נתקעת אחר 640 מגה (הקובץ שוקל בערך 4 גיגה)

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by club_501,

DOK של sandisk לא מזוהה ע"י וינדוס XP SDUFD2AB-128

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  14. יש לי אפשרות במארז לשים את ההארד דיסקים או במאוזן או במאונך. באופן עקרוני, מאז ומעולם עבדתי עם הארד דיסק במאוזן ושמרתי עליו מכל משמר כי לאבד מידע זה סיפור מהתחת (חוץ מלפטופ שלקחתי לטיולי שטח, זה משום מה מחזיק יופי אבל גם אין שם מידע קריטי). בכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש סיכון בלהתקין אותם על הצד?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  15. שלום אנשים, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אופצית איחסון חיצונית לעריכת וידאו. מכיוון שמדובר בHD, יש צורך במהירות כתיבה/קריאה גבוהה ממה שמספק דיסק אחד - לפחות 100MB/s. לכן יש צורך בפיתרון Raid. אני מעוניין גם בהגנה מפני קריסת דיסק לכן אני מעדיף לפחות Raid 5. הנפח הדרוש הוא מינימום 4 דיסקים של 1 טרה. כך שבRaid 5 יהיה לי לפחות 3 טרה לעבודה. מהמידע שאספתי ברשת יש כמה אפשרויות: 1.http://g-technology.com/products/g-speed-es.cfm - יש עליו המלצה באתר http://www.hdvideoguys.com/Guide/E/Videoguys+NLE+Video+Storage+FAQ/0xc0dc681654a5dba55ca08f303a6c38df.aspx ניראה לי שאין יבוא רישמי של המוצר והוא מאוד יקר. 6000שח לגירסה של 4TB. מגיע רק בגירסה של 4TB או 8TB. אני כמעט בטוח שלא ניתן …

16. אני משתמש בדיסק קשיח WD1600JS-00MHB0 כבר חודש , הוא של חברת WD , בנפח 160GB וחיבור SATA2 והוא עובד מצויין , אין BAD SECTORS תזמונים של קריאה וכתיבה טובים וסה"כ אין בעיות , אני מריץ עליו WINDOWS XP סרטים ומשחקים היום שיעמם לי מעט והורדתי את התוכנה של הרשמית של החברה לבדיקת הדיסק קשיח = Data Lifeguard Diagnostic for Windows http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=2&swid=3 כשאני מנסה להריץ אני מקבל את השגיה הבאה : ניסיתי להריץ את התוכנה מדיסק ללא הפעלת ווינדוס ושוב אותה שגיאה זה קרה לעוד מישהוא ? כדאי לרוץ ולממש את האחריות ? לפי האתר של WD , ושם העזרה ממש לא משהוא ולדעתי גם האתר לא ממש מעודכן ,הכונן תקול לחלוטין , איך זה יכול ליהיות ? …

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by sniper434,

בוקר טוב לכולם, אני מעונין לרכוש HD חדש ,שעליו אני אוכל להתקין את המערכת ההפעלה.. הF4 2000GBUI של סמסונג יעשה את העבודה כמו ה F3 1000GB SJ ? והמחירים עלו או שאני הוזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by davidz,

מישהו מכיר את הדיסקים האלה ? איך הם? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=307&cat=19

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי כונן חיצוני של WD 500 GB עם חיבורים של 2*USB 2,FIREWIRE 400 ו- E-SATA השעלה שלי היא כזאת : למה צריך 2חיבורי 400 FIREWIRE? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, החלטתי לעבור מעידן האבן למאה ה21, עם קניית צורב DVD , סוף כל סוף עכשיו,אין לי שום נסיון בהתקנת כוננים ,ואני די n00b בכל הקשור להתקנת חומרה במחשב( אולי רק יודע איך לשים זיכרון,כרטיס מסך וכו' ) אשמח אם מישהו יסביר לי איך בדיוק מתקינים כונן חדש, במקרה זה צורב DVD. תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי חבר מהעבודה שעושה התקנות בסיסיות לאנשים, החבר הזה עשה התקנה לאיזה בחור למחשב חדש ולאחר שבוע הבחור החזיר לו את המחשב בטענה שמערכת ההפעלה לא עולה..עד פה. כאשר חבר שלי שעושה התקנות, ניסה להעלות את המחשב הוא ניסה להעלות את windows repair של WIN 7 . באחד החלונות שם הוא הבחין ששמות המחיצות השתנו. הארדיסק של 1 טרה, ה100 מגה שמוקצים למערכת מופיעים כ-C, מה שהיה C מופיע כ-D כ250 ג'יגה, ומה שהיה D מופיע כ-E. הוא טוען שזה קשור לווירוס וכנראה משהו שהתקין הבחור(בעל המחשב) גרם לתופעה. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה או כתוצאה ממה זה נגרם?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by GUNZ,

איך אני מכניס אותו לדיסק של 4.5 מישהו יודע איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  23. ראיתי שעם גירסה 7 יש bitsetting האם גם בגירסה 6 יש ? כי לא בא לי להתקין את ה 7

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  24. שלום יש לי דיסק קשיח אחד עם מערכת הפעלה שאינה עולה ואני מחפש דרך ,ליצור מחיצה על הדיסק הזה והשלה היא האם יש דרך ליצור מחיצה בRECOVERY CONSOLE או עי תוכנה כמו ERD COMMANDER? או כל דרך אחרת שתוכל לפצל לי את ההרד דיסק הזה בלי צורך במערכת ההפעלה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by maccabeast,

אז עברתי למחשב חדש, איך אני שם את ה-HD הישן במחשב החדש כדי להעביר ממנו כמה דברים לHD החדש? והאם זה אפשרי כלל? כי ה-HD די ישן(בן 5+). תודה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים