עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ככה יש לי בעיה , היום בבוקר היה לי קצר והמחשב נכבה . במחשב יש שלושה כוננים קשיחים . 1. 20גיגה מקסטור 2. 30גיגה מקסטור 3. 120 גיגה מקסטור . לאחר הדלקת המחשב לא מוצג הכונן של ה 120 גיגה ב"מחשב שלי " אבל במנהל ההתקנים ובביוס הוא מזוהה ואני מרגיש שהוא עובד . הקטע שאני לא יודע מה לעשות עכשיו כי אני ממש מפחד שהוא נשרף ,הכונן של ה 120 היה מחובר במגירה של הארד ביחד עם צורב ושני הכוננים האחרים היו מחוברים בנפרד . האם יש אפשרות למחוק אותו ממנהל ההתקנים ולהוסיף אותו מחדש כחומרה חדשה או משהו כזה ?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by wais,

יש לי הארדדיסק בנפח של 80ג'יגהבייט, וכל הנפח נמצא בכונן C לפי התמונה הבאה אני מבין שאני משתמש בכ 55 ג'יגה ויש לי כ24 ג'יגה פנויים אבל..... אם אני מסמן את כל הקבצים בכונן C מתקבלת התמונה הבאה: מתמונה זאת אני מבין שאני משתמש בכ38ג'יגה. השאלה שלי היא לאן נעלמו 17ג'יגה?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by ZXY1,

מחפש תוכנה לחלוקת USB / DISK ON KEY למספר מחיצות (יותר ממחיצה אחת) תודה

4. אני רוצה ליקנות הארד דיסקד (SSD) והתקציב שלי עומד עד 800 חנוק מישהן יכול להמליץ לי יש לי 12 GG זיכרון 2000MHZ אם זה חשוב טוב לא משנה לענייננו מישהו יכול להמליץ לי על כונן בתקציב הזה ואני משחק המון ואני חושב ש60 יספיק מה אתם אומרים וגם איפהה להתקין את זה במערכת או למישחקים והאם יהיה שיפור ניכר?תודה ועמכם הסליחה אשמח לתשובות בהקדם האפשרי

5. Started by pringles,

איך אפשר לשחזר מידע לאחר שעשו מחיקה לPARTITION ואחרי המחיקה עשו חדשה אבל היא עדיין לא עברה פורמט

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by bad-sector,

יש איזה שהיא דרך לבדוק הרדיסק על כל הבתים שלו? חוץ מ SISOFT שבודקת את המהירות שלו, וסורק הדיסק הדפ*ק של ווינדוז אני לא מכיר אף תוכנה... ויש לי הרדיסק 60GB שאני חייב לבדוק אם הוא עובד... יש איזה שהיא תוכנה שכזו?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  7. השימוש היחדי שאני יעשה בצורב, הוא לצרוב משחקים לפליסטיישן 2 ! אני לא יצרוב בו סרטים וכל מיני שטויות, רק משחקי PS2. לא אכפת לי מהמהירות צריבה, העיקר שיהיה מספיק איכותי כדי לצרוב משחקים, דרך אגב, אני לא צריך צורב+כונן DVD, (אלא אם כן זה לא משנה במחיר) אני צריך שיהיה דיי זול (לא מעל ה180 ש''ח, עדיף כמה שפחות) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by tamir6066,

הי,כשאני צורב משהו עם התוכנה clonecd ומגדיר לו לצרוב על X1 במהלך הצריבה הוא כותב שהוא צורב במהירות X4...לא מצאתי בהגדרות שום דבר על זה. מה לעשות?זה צורב של אסוס,דגם במפרט בצד.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  9. שלום, יש לי זכרון נייד פלאש של KINGSTON ושחיברתי אותו למחשב במנהל ההתקנים הוא זיהה אותו וכתב פועל כראוי וגם פעל הנורה הזאת עליו שאומר שהמחשב זיהה אותו.. עכשיו התיקיה לא נפתחה שחיברתי אותו אז בדקתי במחשב שלי ואין שם כלום.. (לא כונן F.. כלום!) אבל במנהל ההתקנים הוא זיהה אותו והכל.. אז מה הבעיה?!? קיבלתי זכרון חדש של Corsair וגם הוא אותו דבר... בשאר המחשבים בבית שניהם פועלים כמו שצריך.. בכולם המערכת הפעלה XP home Sp2.. (ניסיתי לעדכן עידכונים מהאתר של מיקרוסופט והכל ולא עוזר..) תודה על העזרה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  10. האם מישהו יכול להסביר לי למה הכוונה מהדורת RAID מיוחדת ? מתוך - http://noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=5281

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  11. משום מה ה HD התחיל קצת להרעיש לאחרונה, חריקות לא נעימות ואני לא יודע אם לקשר את הרעשים לזה שסידרתי קצת את כל המארז ושיפרתי סריקולציה של אויר, אולי הוא קיבל מכה.. כאמור: WD2500KS בכל מקרה גם אני לא עומד על הרבה שטח פנוי בדיסק חשבתי לקנות HD חדש, שקט, קריר ואיכותי - עליו אני אשים את הVISTA וכל שאר השטח יהיה לי פנוי.. הלוח: INFINITY NF ULTRAII-M2 ועכשיו מתוך האתר אני (כמעט) מבין שהוא תומך רק SATA רגיל (הכוונה לא SATA2) http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4755&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US (נכון?) מכאן, איזה HD כדאי לקנות היום בהתחשב בנסיבות שציינתי? במחיר של כ 250 בוא נגיד

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by zik125,

שלום לכולם מה חשוב לדעת לגבי זכרונות RAM והמהירות שלהם (האם מומלץ לקחת במהירות 2000) ולגבי דיסק קשיח הבנתי שהדיסקים של WESTERN מהסידרה השחורה מרעישים,האם זה באמת משמעותי ומההאלטרנטיבות שנחשבות לטובות (סמסונג למשל) ועוד דבר האם באמת מומלצ לקנות אותם במערך RAID?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by dror_l,

יש לי הארדיסק של WD בן שנתיים שהתחיל להשמיע, לפני כמה ימים, "טיקים" (טיק טיק טק) ועכשיו הוא גם פוגם סקטורים. א. יש לי בסקטורים הפגומים חומר די חשוב- האם יש תקנה (מערכת ההפעלה כותבת שאין גישה לסקטור כי הוא פגום). ב. יש לכם המלצה להארדיסק חדש (160-250 ג"ב) בדגש על אמינות. תודה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  14. Started by iSolt,

מהיום שנקנה הכונן מחובר אצלי למחשב מיושן כדי להזרים סרטים, בחודש האחרון הוא מתחיל לזייף נורא, למרות ששני המחשבים מחוברים קווית לראוטר שמספק 11MB/S שזה די והותר עבור סרט בלוריי של 20GB (שזה סהכ 3.5MB/S) בדקתי כל מה שאני יכול, חשדתי בפרגמנטציה, ביצעתי איחוי, ללא עזרה, חשדתי בטורנט, כיביתי, לא עזר. חשדתי בחיבור הקווי במחשב המיושן אבל חיברתי כונן חיצוני אחר אליו שהזרים חלק ללא הפרעות/גמגומים. יש לציין שבעבר גם תחת עומס הורדות כבד ביותר הכונן הזרים סרטים חלק (הטעינה הראשונית תמיד לוקחת כמה שניות אבל משם מעולם לא היו גמגומים או תקיעות ובטח שלא זיופים ותקיעות באמצע הצפייה, היום זה נהפך לבלתי נסבל) כשאני מחבר את הכונן ישירות למחשב שאני עובד עליו הכל זורם, אבל המטרה…

15. Started by Rיה,

מה זה-serial ata? ומה תפקידו תודה...

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  16. שלום לכולם רציתי להתייעץ על כונן SSD מהסוג הזה O OCZ - VTX3-25SAT3-120G SATA 3 ! הבנתי שסידרת ה VERTEX 3 טובים יותר מ ה AGILITY 3 במיוחד במיהרות קריאה ושיכתוב אני מתכוון להכנס ל KSP ולברר על מחירים היה לי 60 GB OCZ SATA 3 התקנתי בו רק חלונות 7 64 ביט בלבד ללא תוכנות כי לא נשאר מקום ! ולא הרגשתי הבדל מוחשי ומורגש במהירות עלית המערכת והאינטרנט וכו' לוח האם שיש לי GA-P67A-UD4-B3 הבנתי שאני צריך להגדיר בלוח האם AHCI ולא IDE כדי שיעילות SSD תנוצל על ידי המערכת אני רוצה לשאול איך בעיקרון צריכים לחבר את כנון ה SSD , רק לחבר אותו למחשב למתאם ה SATA 3 בלוח אם וזהו או שצריך בנוסף לבצע כמה שינויים בלוח האם (בהגדרות ה BIOS) יכול להיות שפיפספתי משהו ולכן הכנון SSD לא מראה שינויי…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

אני עם כבלים ישנים, כנראה מהדיסקים של SATA1 ועכשיו יש לי דיסק שתומך ב-SATA3 אמרתי אולי יש גם הבדלים בכבלים שכל אחד יכול לתמוך ביותר..

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח טרה. כרגע שני המועמידם המובילים הם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727525 מישהו יודע מה ההבדל בין הכוננים הנ"ל, מלבד המראה החיצוני?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. Started by Crash5,

יש לי כונן קשיח של חברת Western Digital בנפח של 80 ג"ב, הגירסא שמגיעה עם חוצץ בגודל 8מ"ב. לפני מספר ימים, הדיסק הקשיח התחיל להתנהג בצורה מוזרה משהו. החלטתי שהגיע הזמן לפנות מקום במחיצה אחת, משום שנשארו כ200מ"ב פנויים בלבד מתוך ה60 ג"ב שישנם. החלתי למחוק ולמחוק קבצים אך להפתעתי נפח הדיסק התפוס והפנוי נשאר כמו שהיה ולא התפנה כלל מקום למרות מחיקות רבות שנעשו. דוגמא נוספת להתנהגות המוזרה, היא כאשר העברתי קובץ ממחיצה אחת לשנייה, גם אז לא התפנה המקום שהיה אמור להתפנות. אולי חשוב שאציין שניסיתי להריץ איחוי דיסק בעזרה התוכנה PerfectDisk אך המחשב נתקע במהלך העבודה. האם מישהו אי פעם נתקל בבעיה דומה לזו? האם יש לכם איזה שהוא רעיון מה לעשות? אשמח לשמוע כל דעה והערה, תודה.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  20. אני מעוניין בצורב DVD שקט ואיכותי מבית טוב. מחיר 300 ש"ח עם אופציה לחריגה. שוב, דגש על מערכת השתקה כמה שיותר טובה(ושקטה). תודה מראש. .swg

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  21. אני מניח שזאת שאלה קצת דפוקה, אבל בכל זאת.. אני רוצה לקנות הארד דיסק ואני צריך לדעת קודם. איך אני יודע אם אפשר פיזית להתקין עוד הארד דיסק במחשב שלי חוץ ממה שמותקן?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by rankazan,

האם תחול ירידה בקרוב במחירי הקשיחים? האם אפשר לקבל המלצה על קשיח חיצוני ונייד בנפל של טרה?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  23. שלום הדיסק הקשיח שלי 40GB הלך. האם לדיסק קשיח בנפח 500GB או 320GB בחיבור IDE (שיתאים ללוח האם שלי Intel D850GB), הוא גם בעל אפשרות חיבור SATA2 (במקרה שאשדרג את המחשב שלי בעוד שנה +-) ?? או שמדובר חיבור IDE בלבד, ואם ארצה לשדרג לא אוכל להשתמש בו במחשב החדש?

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  24. בעקרון אני יכול לקנות כזה כונן של Segate חדש ב- 250. מה אתם אומרים אם אני יתקין עליו XP וישחרר לי קצת מקום. משתלם?

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by crazyguy,

שלום, אתמול קיבלתי מחשב חדש שהרכבתי. לוח אם ASROCK Z68 EXTREME4 עם 2 כונני SSD OCZ AGILITY3 60GB מוגדרים על הדרייוור של אינטל בRAID0 (כמובן שניהם מחוברים על SATA3, קיימים בלוח 2 חיבורים על הדרייוור של אינטל) לפניכם תמונת מסך של הבדיקה, לא ברור לי למה לא לאורך כל הבדיקה הביצועים זהים? ויותר חשוב למה הם מתחילים תמיד בביצועים ירודים? תודה, גיא. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים