עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני זקוק להמלצה לכונן קשיח פנימי עבור מחשב HTPC - החשיבות לגדול ככל האפשר, SATA3, שאפשר להריץ ממנו סרטים וסדרות ב FHD. האם כל הירוקים יתאימו? יש חשיבות מסויימת לשקט אבל בכל מקרה יש בו כבר דיסק ישן של 320G עבור מערכת הפעלה. תודה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  2. איני משחק במשחקים אבל כן אוהב שהמחשב זז עם הרבה אתרי אינטרנט וקבצי אקסל פתוחים, חשובה לי האמינות. גודל - באזור ה-1TB מחיר - באזור 500 ש"ח, יכול קצת לזוז אם זה שווה. יש לי ניסיון טוב של שנים עם WD אבל זה כמובן לא אומר שכל דגם שיוצא ממשיך להיות אמין כמו הקודמים. מקריאה בפורום לא הבנתי מה נכון לי ... אז מה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום. אני מחפש מארז דיסק "3.5 אמין ושקט ואם אפשר אז שיהיה גם אסתטי. חשוב לי שיתאים לדיסק SATA ויהיו לו יציאות USB 2.0 ו eSATA ויתאים ל - windows 7 ויתמוך בדיסקים לפחות עד 2TB **אני מתכוון שהדיסק ישמש אותי לגיבוי המחשב (כ-200GB) ולהשתמש בו להתקנת משחקים שירוצו ממנו-והאם יש דרישות מיוחדות לכך?? נתקלתי במספר מארזים ובמחירים שניראים לי טובים (אשמח לדעת אם יש טובים יותר): SNT - UB-102-SU2 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UB-102-SU2&cart=126580242819308559〈=heb Thermaltake Max4 3.5'' Combo Enclosure USB 2.0 + e-SATA http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=N0003USU&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Kama〈=he מארז אלומיניום חיצוני לדיסק קשיח …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, מצאתי ב KSP את זה: (עולה 90 ש"ח) http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=451# השאלה האם זה תומך SATA ובכלל האם המוצר מומלץ. לפי התמונה באתר של SPIRE אין שם חיבור SATA אלא רק IDE. אפשר לחבר IDE ל SATA? זה יעבוד בכלל? יש לכם המלצה אחרת? אני מעדיף ללא מאורר. עוד שאלה, מה ההבדל בין זה: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=675# לזה: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=646 תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  5. מבקש המלצה למארז חיצוני לדיסק, כך שאוכל לשים בו דיסק SATA רגיל על 500GB, ושיהיה אפשר לגשת אליו גם ב-SATA גם ב-USB2 ואולי גם ב-FIREWIRE. מה דרוש ממארז כזה כדי שיחשב כמארז טוב? האם רצוי כזה עם מאוורר? תודה, שמוליק.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. מדובר בשני דגמים, אחד של WD ואחד של סמסונג בנפח של 80 GB כל אחד ובחיבור IDE. הכוונה היא שאוכל לחבר את ההארדיסקים לUSB כמו DOK, אז רק כדי לוודא, זה בעצם מה שהמארז החיצוני עושה? האם יש מארז חיצוני ספציפי עליו יש המלצה או שכולם נותנים פחות או יותר את אותו המענה?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  7. שלום מבקש המלצה למארז חיצני לדיסק שקיח IDE+SATA, ובעל יציאות USB+FIREWIRE 3.5" תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. שלום לכולם בזמן האחרון כל הדיסקים שצרבתי נפגמים לי אז לפני שאני הולך לקנות עוד חבילה של חמישים דיסקים שחצי ממנה תלך לפח הייתי רוצה לקבל המלצה איזה חברה מייצרת CD-R טובים לצריבה (לא DVD). אני מבקש תהיו אובייקטיבים ותמליצו לפי ידע ופחות לפי ניסיון אישי כי לא תמיד הניסיון האישי מראה את הדבר הנכון. תודה לכל מי שעוזר... (אני קונה בדר"כ Silver Line או של BenQ ותמיד אחרי תקופה של בערך חצי שנה מאוד קשה לקרוא מהדיסקים האלא ואני מאחסן תמיד את הדיסקים בסביבה חשוכה ונטולת אבק וזה עדיין לא עוזר)

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by noraaa,

בוקר טוב. מחשב חדש : GIGABYTE 990XA-UD3 Phenom II x4 Quad Core 955 2x4GB G.Skill SNIPER אני רוצה להתקין עם 2 מדיות: 1 .למערכת הפעלה חשבתי על נפח של 500M 2 . לטובת מסמכים ותוכנות בנפח של 1T יש המלצות

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. Started by Lurkers,

אני מבקש לדעת אם הצורב הבא טוב למיטב ידיעתכם LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ואם לא אז איזה צורב SATA אחר טוב..

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  11. היי אשמח לקבל המלצה ! לאיזה פרמטרים צריך להתיחס ? תודה!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  12. Started by אביחי,

אני מבקש המלצה לצורב dvd. תקציב 300 ש"ח

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by Mandheling,

דרישות הכרחיות: - איכות כתיבה טובה - אמינות טובה, רצוי שנתיים אחריות - ריפינג מושלם של אודיו - קריאת DVD ללא נעילת איזורים (RPC1 או קושחה שמאפשרת את זה) רצוי, לא הכרחי: - תמיכה טובה בגיבוי דיסקים מוגנים (DVD ומשחקים) - תמיכה בקריאת BD תקציב: עד 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by amirn,

היי האם מישהו יכול להמליץ על צורב DVD חיצוני איכותי למטרת גיבוי DATA תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. היי, אז כאמור לפי הכותרת, אני מחפש צורב חיצוני לצריבות בתכיפות נמוכה; לא חובה שיהיה נייד במיוחד, או כזה שמקבל חשמל באמצעות ה-USB (למרות שלהערכתי בימינו דווקא יהיה קל יותר למצוא כאלו בתקציב). שמתי לב שהמחירים ההתחלתיים הם באזור ה-250 ש"ח. האם כדאי להשקיע מעט יותר, או שיש בהיצע הבסיסי צורבים המספקים את הסחורה? אשמח אם תנמקו את המלצתכם. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by parsi1,

אני רוצה לקנות צורב 22X חשבתי על חברת LG, איך הוא ? ואיך החברה בעינייני צורבים ? יש את הדגם GH22NP20 ויש את הGSA-GH11L שזה עם הlight scribe נראה לי ששוה להשקיע 20-30 שקל בlight scribe בשביל זה למרות שלא יודע מתי אני יעשה בו שימש, אבל האם יש הבדל במפרט ? שמעתי שהשכלול הזה של הlight scribe יכול לעשות סתם בעיות... יש עוד דגמים טובים מומלצים ? ואיזה חיבור עדיף ? SATA או IDE ?

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  17. עד מחיר 300 , ואף 400 אם יהיה שווה את זה... תודה לכל המגיבים מראש.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by siin,

עם כל הכבוד (ויש הרבה מאד) להסברים בנעוץ, עודף מידע יוצר בלבול במיוחד כשחלק מהדגמים שודרגו באחרים. הבנתי שהצורבים המומלצים הם של LG ו-LITEON הצורב המומלץ של LG 42N הוחלף (אך עדיין נמכר) בדגם 44N איזה דגם משני החברות הנ"ל ממולץ לקנות (כרגע רצוי IDE) ?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by alfus73,

מבקש המלצות ל- HD פנימי. עד 400 ש"ח. שקט ואמין. sata או sata 2. לא סמסונג.לא פחות מ- 320GB תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. חשבתי על זה: http://www.ebay.com/itm/Transcend-1TB-StoreJet-External-Portable-Hard-Drive-USB-3-0-2-5-25M3-/321062555387?pt=AU_HardDrives&hash=item4ac0d1cefb מה דעתכם? שאלה נוספת, איך מגבים בצורה חכמה? כלומר, שבלחיצת כפתור יגובה כל מה שהשתנה \ נוצר מאז הגיבוי האחרון.

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by assaf990,

עבור מחשב סטנדרטי, ועבור שימוש ביתי בלבד אעדיף ממה שיש בזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DVD&keyword=כונן%20DVD&orderby=price

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  22. שואל לחבר, מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט ,מעבד Q6600 4 GB זכרון של KINGSTONE הוא מעוניין להגביר ביצועי ע"י השמת שני כוננים ב RAID 0 שישמשו למערכת הפעלה בלבד,דגש על ביצועים ! **אין אילוץ לגודל הדיסק**

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. שלום ככל הנראה מדובר במחיקה שקרתה בעקבות ניתוק לא נכון של הדיסק הקשיח. הדיסק מזוהה ע"י המחשב אחר אבל הוא מבקש אתחול. כמובן שלא עשיתי חיברתי אותו ע"י USB חיצוני מדובר בדיסק IDE 40GB תקין. שישי בבוקר עבד, אחר הצהריים כלום איזה תוכנה ממולצת לשחזור. ניסיתי עם כמה מה HIREN אבל לא זיהה אותו. אולי בגלל ה USB? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  24. מומחי השחזור: איזו תוכנה לשחזור מידע תוכל לסייע לי לשחזר מידע ממחשב נטבוק MSI WIND? אני צריך משהו שניתן להעלות ב-BOOT מהתקן USB מאחר ואין אפשרות להיכנס למערכת ההפעלה.. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני זקוק לDOK שישרת אותי בעיקר לצפיה בסרטים בLCD שיש לי בסלון. הDOK צריך להיות בנפח של לפחות 16GB. ראיתי את הדוק הבא: ‏SanDisk Cruzer Blade 16GB‎. אבל מיד ירדתי ממנו כי הבנתי שהוא איטי להחריד. אני לא יודע עד כמה המהירות חשובה בצפיה סרט אבל ההיגיון אומר שחשוב מאוד. לכן אני מבקש המלצה לDOK מהיר וטוב עד 200 ש"ח (אם קיים חייה כזו) והאם המהירות חשובה מאוד בצפייה בסרטים? אם אני יקח אחד איטי הסרטים יתקעו? תודה!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים