אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
איך הדגם הזה? אני חושב לקנות אותו. האם החברה Hitachi טובה? מה לגבי הרעש?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לפי הכותרת, אני מחפש תוכנה לבדיקה סקטוריאלית (או בדיקת משטח, לא יודע איך לקרוא לזה), לא בדיקת מהירות, שגם היא לא משהו. יש מדי פעם מסכים כחולים עם שגיאת NTFS כשרק הSSD מחובר. החלפתי כמעט הכל, פרט לSSD. SSD של פטריוט PYRO, חלונות 7 64 ביט, AS SSD Benchmark 1.6.4237.30508 ------------------------------ Name: Patriot Pyro SCSI Disk Device Firmware: 320A Controller: nvstor Offset: 103424 K - OK Size: 55.90 GB Date: 07-03-12 23:30:27 ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 121.52 MB/s Write: 57.40 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 15.21 MB/s Write: 36.69 MB/s ------------------------------ 4K-64…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש סיבה מדוע לא מייבאים לארץ דיסקים קשיחים עם זכרון מטמון של 128MB? בדקתי דיסקים קשיחים מכניים בחנויות בארץ בהם המקסימום הוא 64MB.... אני חושב על לבנות מחשב ונראה לי חבל שאין כוננים במהירויות יותר גבוהות בארץ יכול להיות שמהירות הדסיק הקשיח אינה דבר חשוב כל כך ואני סתם מחפש משהו שאינו הכרחי ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עכשיו, אחרי שסוף סוף המחשב שלי עובד (לא רק שאיבורי סירבו לקחת אחריות על הדיסק הדפוק הקודם, הם החליפו לי את הדיסק באחד חדש... וגם דפוק, ועכשיו סוף סוף יש לי דיסק שעובד) התקנתי וינדוס, קודם כל יצרתי 2 מחיצות - 52 ג'יגה ו100 ג'יגה, ואחרי שסיימתי להתקין אני נכנס לMy computer ורואה רק את C - 52 ג'יגה מה אני עושה? (אני לא צריך להתקין וינדוס מחדש נכון? זה כבר יהיה יותר מדי בשביל מישהו שלא מקבל שכר על זה)
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מה הבעיה להריץ כבר היום תוכנות כמו Portable Firefox או Portable Thunderbird ישירות מה-DOK? מה בדיוק חדש כאן?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תראו , אני קונה מחשב עוד יומים ככה. ויש לי כרגע 120 G של MAXTOR ואני מתכנןלקנות עוד הרד דיסק.. אמרו לי שאם אני יקנה אותו הרדיסק רק SATA יכול להיות שיהיו בעיות. נכון/לא נכון? אני ממש צריך עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כדאי לצרוב במהירות X16? הבנתי שכמה שיותר מהר ככה יש סיכוי ליותר בעיות לא או שזה אורך חיים? ו50שקל ל25 דיסקים של סליבר לין (טיאון) X16 זה מחיר סביר?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA- 965P-DS3.הלוח לא מצליח לזהות כונן קשיח WD BLUE WB10EZEX. מבקש את עזרתכם הדחופה לפתור את הבעיה. http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=770 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#ov עוד פרטים: לוח אם כאמור, מחוברים ל-SATA אליו: כונן Hitachi 2TB - HDS722020ALA330 CDROM ועוד בקר USB של המארז. ניסיתי כמה חיבורים, באחד מהם הוא לפעמים זיהה בביוס (ולפעמים לא), אבל בשום מקרה לא זיהה כשהגיע ל-windows. תודה על כל עזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן עם לוח GA-P35-DS3 רכשתי SSD וחיברתי אותו ב ACHI, הציעו לי בחנות רכישת מתאם מהסוג הנ"ל, בדקתי ומאחר ובלוח שלי יש רק PCIX1 פנוי שהמהירות שלו היא 250Mb/s לעומת ה SATA 2 שאני משתמש שאמור להיות 300Mb/s כך שבעצם אין לי שום סיבה לרכוש את המתאם הזה. או שאני טועה ?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן חברה...מקוה שזה המקום הנכון לשאול(מהנלים לא לכעוס אם טעיתי) קיבלתי מחשב חדש ואיתו הרד דיסק חדש עכשי נכנסתי לFDISK וכמובן שלא אמורות להיות לי מחיצות קיימות עכשיו אנשים אמרו לי(עד היום השתמשתי ב FDISK? להביא WIN BOOTABLE ואני לא יצטך להתעסק עם ה FDISK והמחיצות.. עזרה בבקשה?!!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם: אני מעוניין לקנות שתי כוננים קשיחים חדשים התקציב טוטאל להכל 700-750. לא משנה לי כל כך 5400 או 7200 rpm הם נטו לאיחסון מידע. יש לי במחשב שתי כוננים כרגע מבין כולם: אחד 160Gb כונן מצויין כבר בין 5 שנים, אבל כל ה6 היציאות שלי בלוח כבר תפוסות ואני מעדיף במקומו להביא אחד יותר גדול. ויש לי עוד כונן 250gb כבר בן 7 שנים עוד מעט עם 89% בריאות כבר מרעיש עומד למות ואני רוצה להחליפו גם. בקיצור מעניין אותי רק גודל איחסון במינימום מחיר כמו שציינתי 700-750 רק הנפח מעניין אותי,מצידי שיהיה שנתיים אחראיות על המוצר. צריך את המלצתכם חברים,תודה לממליצים !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את הדיסק של Hiren BootCD, שהוא מאד שימוש, בעיקר בשביל התוכנה Ghost. אני משתמש ב-Ghost המון(בגרסאת ה-DOS שלה, לא בגרסא שמתאימה להפעלה כש-Windows רץ). החסרון היחיד עם Hiren BootCD, הוא שאני כל פעם צריך ללכת דרך אותם תפריטים, ולבחור את אותן אפשרויות. הרבה עבודה מונוטונית. הייתי רוצה ליצור לעצמי CD שהוא Bootable, או DOK שהוא Bootable, ואז לשים ב-Autoexec.BAT שורת הרצה של GHOST.EXE עם כל הפרמטרים שאני צריך, כך אם אני מכניס את הדיסק/DOK למחשב, ועושה Restart, הכל ילך אוטומטי ויפה בלי שאני אצטרך לעשות כלום. ועכשיו השאלה.. בשביל ה-scenario המתואר כאן, מה עדיף: Bootable CD או Bootable DOK? תודה עומר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את הכונן חיצוני שלי וכולו הפך לקיצורי דרך והוא לא נותן לפתוח שום תקיה למרות שבדקתי במאפינים והוא מלא אולי יש למשו פתרון [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגלל שאני רואה שיצא לי די אחרון אני יחלק את זה למספרים שיהיה קל יותר לענות.. 1. איזה מן הבאים יותר טוב(ולמה.)? WD2500YS http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=466639 WD2500YD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382748 MAXLINE 3 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371126 2. בקשר ל RAID יש משהו אני לא ממש הבנתי RAID זה רק כאשר אני רוצה לגבות משהו לכונן השני או לעבוד יותר מהר, אבל אני משתמש בעצם במקום של שתי הכוננים כאחד (יעני 2 של 250 יחשבו רק 250 בRAID 0 או 1 לא זוכר) בכל אופן מה שאני שואל אני יכול לעשות RAID ואני ישאר לי את המקום של שתי הכוננים?, כאילו אם יש לי עכשיו 160 ואחד 250 ואני עושה RAID ביניהם שיהיה לי 410G מקום פנוי (למתחכמים פחות ה6.9% שיורד לי..) 3. עכ…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תקן ה-SATA השלישי כבר מתחיל להופיע, אך עם זאת ההוצאה לפועל רחוקה מלהיות משביעת רצון. מקור: BeHardware הגרסה השלישית של תקן ה-SATA מציעה בתיאוריה מהירות של 600 מגה-בייט לשנייה, כפליים מזו שבגרסה הקודמת של התקן. כרגע לא כונן קשיח ולא SSD מסוגלים לנצל מעבר לרוחב-פס של 300 מגה-בייט לשנייה, אך הדור השלישי של SSD המתוכנן ל-2010 יעשה זאת - לדוגמא 500 מגה-בייט לשנייה שהכריזה יצרנית הבקרים Indilinx על בקר ה-Jet Stream. לעת עתה שום ערכת שבבים לא תומכת בפיתרון הזה באופן טבעי לכן דרוש פיתרון מצד שלישי. כיצד עושים את זה? על מנת לקבל שני חיבורים במהירות מלאה, בשביל RAID 0 למשל, נצטרך רוחב פס של 1.2 גיגה-בייט לשנייה. זה לא פשוט אלא אם כן נוכל לגייס שלושה חריצי PCI-E במהירות של 5 גיגה-פע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול חבילה של 25 DVD-R תוצרת TEAC מהירות כתובה X8 מראה כסוף עם לוגו של TEAC ה NERO מראה עד X12 ה NERO מראה MID=TYG02 ביצעתי גם בדיקה. השאלה האם זה מקורי או מזוייף ואיך ניתן לדעת (מניח שמהבדיקה) מה פחות או יותר אומרות הבדיקות ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כתיבה אנכית, עדיף ata כי המארז סאטא שלי עושה בעיות. מעל 250 ג'יגה. עדיף מחנות אמינה, זיגזג, פלונטר או למיר לדוגמא.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי המון גבצים שתופסים המון מקום (יותר מ 2TB). לא חשבתי שאני אוכל לעשות עם זה משהו, אבל ההופעה של ה unlimited - חיבור באמצעות סיב אופטי - שינתה את דעתי... בחבילה הכי זולה ופשוטה, אוכל לגבות 2TB בתוך יומיים. לאיפה? איפה כדאי לי לשים אותם? נניח בזק - אמנם טוענים שהם בחינם בכמות בלתי מוגבלת, אבל אם מעלים יותר מדי הם יכולים לחסום אותך ולמחוק הכל. גם בחברות אחרות - אמנם טוענים שהנפח בלתי מוגבל, אבל זה נתון לשיקול דעתם הבלעדי (fair use) אם חרגת או לא (ואז תהיה חייב לעבור לתוכנית עסקית שתעלה המון...). מה טוב? עדיף הכי זול אם אפשר... צריך גם לוודא ש unlimited זה באמת בלתי מוגבל, ושלא יעבירו אותך באמצע אם תחרוג... סתם לדעת - רק כי אני מתכנת שיכול לעשות דברים משונים - אולי כדאי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לחוגגים. קניתי HD בנפח 1TB, אין לי נכון להיון צורך בכל הנפח הזה ולכן פירמטתי רק חצי ממנו. 500GB נשמרו בתור UNALOCATED. שאלה: האם זה מהווה בעיה שלא פירמטתי את כל הHD?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז כככה הרכבתי צורב די וי די המחשב מזהה אותו הכל טוב ויפה זה חיבור ide אני מכניס דיסק ריק אליו אני לוחץ על האייקון של הכונן והוא נותן לי את השגיאה הבאה H: IS NOT ACCESSBLE INCORECET FUNCTION הכשיו חשוב לציין שחשבתי שהבעיה בצורב אז הלכתי לחנות לבדוק את הצורב אצלו והכל תקין אבל בכל זאת החלפתי את הצורב ואת הדגם גם הדיסק צריבה בסדר כי לאחי יש גם צורב ואצלו הדיסק כן עולה ניסתי דיסקים אחרים ולא עוזר הבעיה היא במחשב לא בצורב הצורב שמחובר לי הכשיו הוא סוני nec x20
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש כמה תוכנות רציתי לדעת איזו הכי מומלצת כי ה DEFRAG של XP פשוט איטי מדי ומעצבן מאוד.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מתכוון לרכוש את הצורב הבא: LG GSA-4163B DVD-RW x16 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, מה טוב ומה לא טוב בו, האם כדאי/לא כדאי לקנות אותו. שיקולי מחיר (50 ש"ח לפה או לפה) לא מהווים אצלי שיקול לקנייה של הצורב הזה או אחר, ולכן אני שואל בנוגע לדגם עצמו. בתודה מראש על כל תגובה, נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי שני HD, אחד 80G של WD, השני 160G של Seagate. הראשון שעליו הייתה הOS, שבק חיים לפני שלושה חודשים. אני מרגיש אותו זז, אבל המחשב לא מזהה אותו. המידע בו יקר ערך לי מאוד... מה אני יכול לעשות בנדון? בשני התקנתי מערכת הפעלה לפני חודש, לאחר שהראשון שבק חיים. שבועיים אחרי זה היה לי Blue screen of death, וכשהמחשב הופעל שוב, הXP סירב לעלות. ניסיתי דרך Safe mode וכ'ו, כלום לא מצליח. חשבתי לקנות HD נוסף, בלאי שכזה..... מה איזה כונן זול מתאים, שעובד בתאימות עם הM-board הזה: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=26 תודה ענקית! אני מרגיש אימפוטנט בלי המחשב שלי.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
נגמרו לי הדיסקים הרקים, אני בדרך כלל קונה מאופיס דיפו 5 Verbatim שעולים לי 126 שקל עכשיו מצאתי 10 ב 140 שקל. אני רוצה להיות בטוח שהדיסקים באמת טובים כמו אלו שמגיעים בנפרד, ולא איזה יצור שונה, או איכות פחות טובה מישהו יודע הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8884
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-