אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
זו הפעם הראשונה שלי > שאני מנסה לגבות את אחד מהדיקים DVD שלי שלב ראשון המרתי את הקבצים = והעתקתי למחשב בעזרת תוכנת >>DVD Decrypter (אגב ישנה תוכנה מומלצת יותר ? ) >>> לתיקיה ששוקלת 7.5 G בשלב הבא אני מנסה לצרוב למדיה >> ששוקלת 4.5 >>> לא זכור לי שראיתי בחנות מדיות גדולות יותר >>> האם אני טועה? בקיצור אני לא מצליח >>> קראתי את המדריכים >> ולא ממש מצאתי תשובות מי עוזר לי ? 1. איזו תוכנת גיבוי מהDVD המקורי להשתמש ? 2. איך ליצרוב למדיה DVD בגודל 4.5 G>>> האם אפשרי ? THX
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הפסיק לעבוד(מחשב נייד LG) - הלכתי למעבדה של היבואן - החליפו לי אותו ונתנו לי את הישן - אמרו שהוא נדפק. אני מעוניין לשחזר חלק מהמידע על הדיסק - מישהו מכיר איפה אפשר ומה המחירים וכמובן איפה הכי זול? תודה רבה, איתן
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי מעוניין לדעת אם מישהו קרא סקירות או שיש לו ניסיון אישי עם אחד משלושת הצורבים הללו. אם יש לכם העדפה לאחד משלושתם - אשמח לשמוע למה: SAMSUNG S183L Lightscribe + SATA BLACK SONY AWG-170SB2 X18 SATA PIONEER DVR-212BK SATA BLACK
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מערכת חדשה > HD חדש (SATA II באפר 16 ) בגודל 250 G כרגע לאחר ההתקנות של המחשב החדש >> תפוסים לי 60G בכונן C 1. למה חשב לחלק במחיצות 2. לאיזו חלוקה אתם ממליצים? THX
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הסיפור הוא שהיה לי צורב של NAC הוא היתקלקל לי והלכתי לחנות להחליף אותו היה לי אחריות עכשיו קיבלתי צורב אחר רשום על המדבקה שדבקוה על הצורב sony nac optiarc שחיברתי את הצורב למחשב רשום בנתונים שלו optiarc מה זה החברה הזאת מה ניסגר הוא עבד עליי בחנות הוא הביא לי צורב אחר עם חברה לו מוכרת???????
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי MAXTOR 160 GB IDE אני פשוט לא יכול לישון כשהמחשב מופעל(והוא מופעל כל לילה) אני משאיר את המחשב פתוח להורדות(לא ווארז...) ופשוט רעש של חשיבה כל הזמן , שום דבר לא פתוח חוץ מההורדות ... יכול להיות שזה וירוס שגורם לו לעבד נתונים כל הזמן ? המחשב אחרי פרמוט ... מה אני יכול לעשות ? אני פשוט משתגע ...
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
קיבלתי את הST3500630AS החדש שלי 500 גיגה לפעמים כשאני נכנס לתיקיה של סרטים בגודל 100 גיגה זה עושה רעש חזק של קריאה למשך שניה מין כחח כזה זה נורמלי? עשיתי איחוי סריקה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה מהירות USB2 מעביר נתונים ? יש לי מחשב נייד של טושיבה ולפי מה שזוכר לי יש בו חיבור שהוא USB2 ועוד חיבור שהוא USB "רגיל" ( 2 חיבורים שונים) איך אני אדע מה כל אחד ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש. עכשיו אני לא יכול לצרוב דברים מהמחשב הקודם , האםיש איזשהי דרך להעביר את הקבצים מהמחשב שהיה לי למחשב הזה? ואם כן מה הדרך ?( פרטו ונמקו אנשים ). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן.(AMD-K6-|||/400 Proccesser) אני חיברתי למחשב דיסק קשיח (חיבור IDE) בנפח 40 GB ובו מותקנת מערכת הפעלה WIN 98. כשהמחשב בהתחלה (בחלון של הטסט ממורי) מנסה לזהות את את הכונן הוא לא מזהה לי אותו וכותב שאין שום כונן שמחובר. אני רוצה לציין שהחיבורים בסדר גמור, ושהדיסק הקשיח מחובר כמסטר, ומחובר אליו לסלייו כונן דיסקים... תודה לכל העוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 5.5 עם דיסק קשיח 40GB, ואני מתכוון לקנות מחשב חדש, כשהטכנולוגיה בחדש היא SATA2 אני לא יודע מה הטכנולוגיה שבה הדיסק הקשיח הישן עובד (כנראה SATA) אבל האם אפשר לחבר אותו למחשב החדש כך שהוא יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שלום, יש איזו דרך לחבר הארד דיסק פנימי רגיל ודי ישן (בעל חיבור ATA133 ולא SATA) למחשב נייד ע"י usb או משהו כזה? מישהו יכול להפנות אותי למה אני צריך לקנות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אין לי מושג בשיט מה אני רוצה כבר...אני מחפש צורב DVD חדש ולכן נכנסתי לעמוד הצורבים המומלצים של החודש הנוכחי...אבל המגוון העצום פשוט בלבל אותי...מה גם שהיתרונות והחסרונות של הצורבים שהתווספו לאחרונה לרשימה הם ממש לא ברורים מספיק... הקיצר-אני צריך לשמוע קצת חוות דעת [לא קרות וטכניות] של משתמשים על הצורבים הנ"ל אני מחפש צורב בטווח מחירים של 150-200 ש"ח... נ.ב-שאלה נוספת קטנה-בצורב תומך לייטסקרייב,איך נראות המדיות שלו?כי חיפשתי כאלה ולא מצאתי [או שאולי מדובר בכלל בדיסקים שכתוב עליהם PRINTABLE? ]
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי בפורומים וערכתי חיפושים אך לא מצאתי תשובה ממשית לבעיה.. ברשותי AMD2800 64 bit עם לוח אם שי איפוקס HDA5J. בעת התקנת winxp אני מנסה להתקין את ההארדיסק עם דיסקט התקנה שפעם עבד לי. הבעיה שהמערכת מזהה את את הדיסקט וכביכול מתקינה את הדרייברים אבל בפועל ההתקנה לא מצליחה לזהות את ההארדיסק. ניסיתי הכל ועדין לא הולך לי.. מישהו מוכן לתת לי לינק לדרייברים המתאימים או לשלוח לי למייל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במתנה את הצורב הנ"ל וטרם חיברתי אותו למחשב מכיוון שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. האם מדובר בצורב איכותי או שמא מדובר בצורב פשוט בעל איכות ירודה שכדי לי לשקול להחליפו? במידה ולדעתכם רצוי להחליף את הצורב אשמח לקבל הצעה לצורב איכותי יותר. הצורב נרכש בחנות Skypc, לכן אשמח אם הממלצה לגבי צורב חלופי תתחשב בצורבים הנמכרים בחנות הנ"ל. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
יש לי מדיות של VERBATIN X16 MADI IN INDIA והפיונייר יכול לצרוב עליהם ב 18 האם זה יפגע באיכות הצריבה? עוד שאלה אני צרבתי כמה דיסקים ב X16 בפיונייר וה DVDROM TOSHIBA שלי לא מזהה אותם, כשצרבתי על אותן מדיות עם ה LG אז ה DVDROM קרא אותם בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב ASUS 1814BLT שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא יודע איך משתמשים בזה. קיבלתי 2 דיסקים של LS עם הצורב. יש אולי מדריך לצריבת LS?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן. יש לי לפטופ ורציתי לקנות דיסק קשיח חיצוני, משהו שאני אוכל להשתמש בו מעבר למחשב שלי. ראיתי שמוכרים דיסק קשיח רגיל ושמים אותו בתוך מגירה שנראת לא רע בכלל וזה הופך להיות דיסק קשיח חיצוני לכל דבר. הרבה זמן לא הייתי בתחביב הזה אבל שכן התעסקי (כמה שנים אחורה) דיסק קשיח היה יחסית בעייתי. אפשר המלצות או חוות דעת על המוצרים האלה ? הדיסק קשיח לא נהרס מהר ? בזמן שהוא עובד הוא חייב להיות על מתקן ישר ? לוקח לו זמן לעלות או שזה כמו דיסק און קי ? מצטער על כל השאלות, אבל לפני שאני שם 500 שקל (250 גיגה) אני רוצה להיות סגור על עצמי. תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ניסיתי כבר את 2 הגרסאות - גם SATA וגם ATA ... בשתיהן אותה בעיה - הכל עובד מעולה - אבל אף תוכנה לא מזהה לי את התכונה של הLIGHTSCRIBE לא הNERO ולא הLABEL SIMPLE בדקתי את הBLT עם DVDINFO והוא מזהה LIGHTSCRIBE אבל זה לא עוזר .. אניי לא מצליח לצרוב את זה (את הכתוביות,מידע כן) מישהו מכיר? :s05:
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
יש לי צורב כבר כמה זמן הדגם הוא PIONEER 108 ועד עכשיו כל הצריבות היו בסדר עד ש....(טופים) לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו על דיסק DVD של חברתTEAC זרקתי 4 דיסקים עד שהצלחתי , חשבתי שאולי זה בגלל שהדיסקים לא איכותיים וקניתי דיסקיםDVD-RW של VERBATIM אני לא יודע כמה זה נחוץ אבל הנה תמונה http://tinyurl.com/2u27xb.ניסיתי לצרוב שוב אבל כל היו לא מוצלחים שמרתי את הLOG ובתוכו הייתה השגיאה הבאה : Power calibration error ומאז לא הצלחתי לצרוב על שום דבר (ניסיתי X4 ו X2 אותו הדבר) . לנוחיותכם צירפתי את הLOG. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש (Seagate 320GB 16MB sata2) עכשיו יש לי כבר במחשב הרדיסק SATA, שבו כמובן מותקן הווינדווס והכל. אני רוצה לחבר את ההרדיסק החדש למחשב, בשביל שאני יוכל להעביר קבצים מהישן לחדש. (בסופו של דבר אני יוציא את ההרדיסק הישן ויתקין מערכת הפעלה בחדש וישתמש רק בו). עכשיו, לפי מה שאני מכיר, לפחות בהרדיסקים IDE, פשוט מחברים אותם והווינדווס מזהה לבד ומוסיף כוננים נוספים (E,F וכו) וישר יש אליהם גישה. חיברתי את ההרדיסק החדש לSATA, הווינדווס מזהה אותו (הוא מופיע בHardware manager תחת Disk drives), אבל הוא לא מופיע ב My Computer ככונן... וכמובן אין לי אפשרות לגשת אליו... השאלה מה אני מפספס? יש לו איזה התקנה ראשונית? או שזה קשור ל RAID, שזה כבר יותר מורכב.. בסופו של דבר אני פש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אפשר אחד זול ואחד טוב ואני כבר יבחר אחד מבינהם.. תודה רבה אנשים מישהו יכול בבקשה לעזור
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכל מבקר. אז ככה: כפי שאנו יודעים, במחשבינו היקר עם הזמן מצתבר כמות מידע שאין לנו דרך לגבות אותו על DVD-R והוא מאוד יקר לנו. זה קרה גם אצלי, והגיע זמן להשקיע בקניית משהו. האופציות שאני חשבתי לגבי המשהו הזה הם כאלה: 1. קניית דיסק כשיח 80GB + קופסה לחיבור לUSB/FW 2. קניית RAPTOR 36GB והרכבת שני דיסקים הקיימים אצלי ב RAID 1 שזה בעצם יתן לי גיבוי יפה + התקנת מע' על הרפטור, כמובן. השאלה שלי היא כזאת: מה יהיה יותר מהיר ? (יש לי עכשיו RAID 0 של שני דיסקים של 80 שזה 160) איבוד מקום לא ממש משנה לי, העיקר זה הגיבוי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-