אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
-
היי (-: יש לי צורב DVD חיצוני די ישן, נראה לי של LG. אם אני קונה דיסק DVD D/L של verbatim אני יכול לצרוב עליו עם האפשרות לדואל לייר או שאני צריך צורב מיוחד בשביל זה ? תודה (-:
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
HD SATA או HD IDE של היום-מהירות העברה למחשב שונה ביניהם או שזה רק עניין של הכבל ז"א ההבדל היחיד זה רק הנוחות של הכבל שהוא יותר דק הוא שיש גם הבדל בביצועים תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רב ביום רביעי ההורים שלי טסים , ובמקרה יצא לי לראות את המבצעים החדשים של באג לחנוכה http://bug.co.il/dfpassover/ עכשיו אני מתלבט אם לקנות את ה"כונן גיבוי 1.5 טרה" האם הכונן נתון רק לגיבויים ? אי אפשר להשתמש בו ככונן לאיחסון בחיי היום יום כרגיל ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הזמנתי תדגם Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB במחיר טוב וכו בגלל שהוא שקט ולא מתחמם הרבה עכשיו רציתי לשמוע מה אתם אומרים
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי כונן WD6400AAKS של Western Digital, וחיברתי אותו למחשב. (חיברתי אותו עם כבל SATA 2 ללוח האם, חיברתי אותו לספק הכוח) לאחר מכן, הפעלתי את המחשב, ולא ראיתי את הכונן החדש (רק את הכונן הקשיח הישן) לעומת זאת, במנהל ההתקנים אני רואה שני כוננים קשיחים: * WDC WD6400AAKS-00A7B0 * WDC WD1600JS-00MHB0 (כנראה ש-WDC WD1600JS-00MHB0 הוא הכונן הישן) ועל שניהם נאמר שהם פועלים כראוי. שכחתי לעשות משהו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איזה כונן של 160 ג'יגה כדאי לי לקנות למחשב החדש שלי מבין הבאים: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ S-ATA II HDD Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות בעוד שבועיים צורב DVD כנראה NEC - 3500 אני עדיין מתלבט בינו לבין הפיוניר, בכל מקרה מה דעתכם אני עומד לחבר אותו למחשב פנטיום 3 1000 עם 512 MB זיכרון ו 40 GB 7200 סל"ד HD, האם אני אוכל לצרוב עליו בלי בעיה במהירות X4 (אני אצרוב על מדיות של סיילבר ליין - ריטק G04 ) או עדיף במהירות נמוכה יותר. אשמח גם לקבל המלצות האם לבחור את ה NEC או ה פיוניר מבלי להתחשב במחיר או באחריות. אם אני אבחר את ה נק אני אקנה אותו ב לוגיק פי סי ברמת גן - מישהו מכיר את החנות הזאת האם הם אמינים? הם נותנים שנתיים אחריות על ה נק. בברכה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי דיסק קשיח חיצוני של Seagate בחיבור רשת. יש לי גישה למחיצות שעל הדיסק אבל מישהו מחק ממנו קבצים רבים בטעות. האם אתם מכירים תוכנה טובה לשחזור מכונן רשת חיצוני? תודה רבה. אולי יש אפשרות כזו ב GetDataBack? תודה.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה התנאים שמעתי שזה טוב ויעיל חשבתי למה לא זה יכול להיות נחמד בבית... אז אני רוצה לדעת מה התנאים שצריך כדי שזה יפעל...(מבחינת חומרה ותוכנה)...תודה...
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אז ככה: היה כונן עם 2 מחיצות - D,E. רציתי לאחד אותם. פירמטתי את כונן D ונתתי לPM פקודה לאחד את המחיצות. התוכנה הייתה אמורה להעביר את כונן E לספריה בכונן D, אבל כנראה הייתה תקלה וכונן E אבד! השתמשתי בתוכנה getdatabackNTFS והיא מצליחה למצוא את כל שמות הקבצים שהיו בכונן E (שמופיע עכשיו כשטח פנוי בדיסק, ללא מערכת קבצים) אבל נראה שכל קובץ שאני מנסה לחלץ מהכונן הזה יוצא פגום. את הקבצים מכונן D שעבר פירמוט התוכנה משחזרת ללא בעיה. האם יש דרך לשחזר את הקבצים מכונן E? אפילו אם זה מצריך פניה למעבדה... אני רק רוצה לדעת אם יש סיכוי.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם!! נגיד ואני רוצה במחשב חדש לשים צורב sata אך לאחר הפירמוט כאשר אני עושה בוט להתקנת המערכת אני צריך לעדכן את הDriver של הsata על הלוח ואם לא הוא לא מזהה שום התקן Sata את הדבר הזה אני עושה על ידי לחיצה על f6 ואז שם את הדיסק של הדרייבר אבל אם בכלל הכונן דיסקים הוא sata אז איך הוא יזהה אותו(הלוח אם). כל זה בתנאי שאין לי floppy תודה כל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב HP ELITEBOOK 8440P, בן כמעט שנתיים, ואני רוצה לשדרג את ההארד דיסק ל SSD, 120\160 GB. לפי מה שהבנתי, המחשב שלי תומך רק ב SATA 2. מאוד אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על הכונן הכי אמין שאפשר להתקין על המחשב (נראה לי שהייתי מעדיף אינטל, ואם אפשר גם לתת קישור לאמזון, יהיה אפילו יותר טוב (אני כרגע בקנדה, אז כנראה אזמין מאמזון). תודה רבה, דני.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה הדרך הכי מהירה לפירמוט ההארדיסק כך שכל המידע שיש עליו יהיה לא ניתן לשחזור באופן מוחלט?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי אפשרות במארז לשים את ההארד דיסקים או במאוזן או במאונך. באופן עקרוני, מאז ומעולם עבדתי עם הארד דיסק במאוזן ושמרתי עליו מכל משמר כי לאבד מידע זה סיפור מהתחת (חוץ מלפטופ שלקחתי לטיולי שטח, זה משום מה מחזיק יופי אבל גם אין שם מידע קריטי). בכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש סיכון בלהתקין אותם על הצד?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה לחלוקת USB / DISK ON KEY למספר מחיצות (יותר ממחיצה אחת) תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
הייתי היום באיזו חנות,ורציתי לקנות דיסק און קי העניין שהמוכר אמר לי ש8G כן יקרא בדיוידי נייד או רגיל,ו16G לא יקרא...אני יודע שאתם מבינים פי 100 יותר ממנו,לכן השאלה אם זה נכון או לא מופנת אליכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD חדש והפנו אותי לכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376277.0 הדבר שהכי חשוב לי זה שאיכות הצריבה תיהיה הכי טובה שאפשר כדי שאני אוכל להסתמך על הדיסקים שאני צורב אותם שלא יהרסו לי עם הזמן ( למשל אם אני צורב תמונות וסרטונים שלי או דברים אחרים שחשובים שאני ארצה שתמיד יהיו לי ), לכן הכי התרשמתי מהצורב של pioneer. אולם צויין שישנם 2 חסרונות שמדאיגים אותי ( אני לא יודע מה המשמעות שלהן ): - אינו תומך ביטסטינג עבור מדיות DVD+R/RW מזה ביטסטינג בכלל ולמה אצטרך את זה? - אינו תומך בסריקת טעויות מעמיקה - Disc Quality Scanning. מה הסריקה הזו תתן לי? האם היא פועלת לפני צריבה? או כאשר יש דיסק פגום? אני רוצה לדעת איפה החסרונות האלו יבואו לידי ביטוי? א…
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אתמול הייתי אצל Cool Boy עשינו חור בגג.. כשהרכבנו את המחשב המאוורר הקידמי לא עבד טז בשמן שהמחשב פעל הוא התחיל להתעסק שם עם הכבלים.. ואז פתאום היה בזז כזה קטן ואחד הצ'יפים בהרדדיסק דלק והעלה עשן. אז השאלה שלו זה האם האחריות תכסה את זה ? ואולי הוא עוד יעבוד ? (פשוט לא רצינו לסכן עוד חומרה אז לא ניסינו לחבר אותו אחרי זה)
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי למה הכוונה מהדורת RAID מיוחדת ? מתוך - http://noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=5281
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
משום מה ה HD התחיל קצת להרעיש לאחרונה, חריקות לא נעימות ואני לא יודע אם לקשר את הרעשים לזה שסידרתי קצת את כל המארז ושיפרתי סריקולציה של אויר, אולי הוא קיבל מכה.. כאמור: WD2500KS בכל מקרה גם אני לא עומד על הרבה שטח פנוי בדיסק חשבתי לקנות HD חדש, שקט, קריר ואיכותי - עליו אני אשים את הVISTA וכל שאר השטח יהיה לי פנוי.. הלוח: INFINITY NF ULTRAII-M2 ועכשיו מתוך האתר אני (כמעט) מבין שהוא תומך רק SATA רגיל (הכוונה לא SATA2) http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4755&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US (נכון?) מכאן, איזה HD כדאי לקנות היום בהתחשב בנסיבות שציינתי? במחיר של כ 250 בוא נגיד
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני משתמש בדיסק קשיח WD1600JS-00MHB0 כבר חודש , הוא של חברת WD , בנפח 160GB וחיבור SATA2 והוא עובד מצויין , אין BAD SECTORS תזמונים של קריאה וכתיבה טובים וסה"כ אין בעיות , אני מריץ עליו WINDOWS XP סרטים ומשחקים היום שיעמם לי מעט והורדתי את התוכנה של הרשמית של החברה לבדיקת הדיסק קשיח = Data Lifeguard Diagnostic for Windows http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=2&swid=3 כשאני מנסה להריץ אני מקבל את השגיה הבאה : ניסיתי להריץ את התוכנה מדיסק ללא הפעלת ווינדוס ושוב אותה שגיאה זה קרה לעוד מישהוא ? כדאי לרוץ ולממש את האחריות ? לפי האתר של WD , ושם העזרה ממש לא משהוא ולדעתי גם האתר לא ממש מעודכן ,הכונן תקול לחלוטין , איך זה יכול ליהיות ? …
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך את חוות דעתכים מה אתם אומרים על Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי מדובר בSandisk Cruzer החדשים יותר. הבעיה שלו שהוא מזוהה לכמה רגעים ומיד מתנתק מלווה בצלילים הרגילים של חיבור וניתוק. ניסיתי בכמה מחשבים אך לשווא. מכירים את הבעיה? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-