עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Avisp,

היי מדובר בSandisk Cruzer החדשים יותר. הבעיה שלו שהוא מזוהה לכמה רגעים ומיד מתנתק מלווה בצלילים הרגילים של חיבור וניתוק. ניסיתי בכמה מחשבים אך לשווא. מכירים את הבעיה? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  2. ברצוני לרכוש דיסק חיצוני למחשב האם למישהו יש נסיון עם הדיסקים של Lacie ? אני מתעניין בנפח של 750GB בברכה שייקה

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by iyehuda,

עד היום סילבר ליין היו RITEK ואלה הם של חברת INFOMEDIA מישהו שמע עליהם האם הם טובים יש לי NEC 3500 ולא הצלחתי לצרוב עליהם ב X8 רק בX4 הצריבה נראת בסדר אבל זה נראה לי זיוף

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by LazyBoy,

קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש. אחת הבעיות שיש למחשב היא שהHD פשוט רועש כמו איזה HD ישן מלפני כמה שנים. כל פעולה הכי קטנה ושומעים אותו "טוחן" הדגם הוא: seagate 160BG SATA NCQ האם לעוד מישהו פה יש אותו? יש איזה תוכנה שתבדוק האם הוא תקין? אף פעם לא שמעתי רעשים כאלה מהארד דיסק חדש של כך... בנוסף לזה גם קניתי DVD של LITEON שכאן באתר המליצו עליו בחום בגלל השקט והאמינות שלו. הוא כל כך רועש שאין לי דרך לתאר את זה... בנוסף כל פעם שמוציאים דיסק הוא עושה רעש שמזכיר משהו נמס כמו בסרטים, מעין טטססססס כזה.. עצות? המלצות? ושאלה אחרונה, איך אפשר לבדוק שהHD אכן עובד בNCQ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  5. לא מצאתי ...בקר של סטה רייד עם יותר מ4 מקומות להארדיסקים? המערך שלי מורכב מ5 דיסקים שיצרו כונן בנפח של 1 TB ועוד שני הארדיסקים שלא יכללו למערך הזה אז אני צריך גם בקר מסויים לשניים האחרים השניים האחרים הם בשביל ליצור מערך הגנה למערכת ההפעלה ב RIAD1 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by wwll soldier,

אני כבר שבוע מנסה להפעיל את ההרדיסק בכל דרך אפשרית ופשוט לא מצליח המחשב לא מזהה אותו וגם הביוס לא, רק הרייד מזהה אותו ניסיתי להתקין דרייברים דרך ההתקנה של הווינדוס עם 10 דיסקטים וגם זה לא עזר אז נראה לי אני אחזיר תהרדיסק או שאחליף להרדיסק אחר שלא עושה בעיות(יש 200 ג'יגה של ide?) הלוח שלי זה gigabyte k8n ultra 9 שמישהו יעזור לי כי כבר איבדתי כל תקווה :<

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  7. שלום לכולם א.יהיה בעייה לנגן ווידאו דרך כונן קשיח בDVD למיניהם דרך USB ? 2.אני רוצה המלצה למגירה עדיפות לSATA + IDE. http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=809 ראיתי את זה אבל אינני מכיר את החברה. 3.מילת המפתח זה נוחות ואמינות,זה יהיה דיסק בשימוש דיי אינטנטסיבי. 4.האם יהיה בעייה בחלק מהDVD להתמודד עם דיסקים של 500GB? תודה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by danatiber,

רכשתי צורב SATA אבל לצערי לא בדקתי האם יש לי חיבור בלוח האם איך אפשר לדעת? ואם אין לי חיבור מה אני יכולה לעשות כדי להתאים את הצורב למחשב? תודה

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  9. אני זוכר שראיתי את NIKE רושם את זה איפשהו... אני מעוניין לעשות את זה בגלל שאני קונה PS3 ואני רוצה לחבר את הHD לשם (WD My Passport 250GB) תודה.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by johny,

רבות דנים כאן בדרכים לשפר ביצועים של מחשב, אנשים משקיעים מאות ואלפי שקלים בציוד שיתן עוד קצת ביצועים. האם אחרי ששמנו כרטיס מסך היסטרי, עשינו OC למעבד, קנינו זכרונות מהירים ויקרים לא כדאי לרכוש עוד דיסק-קשיח ולהפעיל את המחשב במצב של RAID? אפשר להגדיר לווינדוס לעבוד במצב של MIRRORED DISK, ולהנות ממהירות קריאה משופרת (מעבר ליתרונות הנוספים שיש לMIRRORING). דעתכם?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by 00Amir,

אני זקוק לצורב חיצוני DVD טוב, צריך שיהיה מחברה אמינה ומהיר... יש כאלה בלי חיבור לחשמל ? רק USB...

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by Atlon-Xp,

אני רוצה לקנות הארד דיסק שמתאים לפמפרט הבא: P3 600 128SDRAM RIVA TNT 2 MODEL 64 16MB וכו'... קיצר משהו שמתאים לשלושת הדברים האלו!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  13. קניתי כונן WD6400AAKS של Western Digital, וחיברתי אותו למחשב. (חיברתי אותו עם כבל SATA 2 ללוח האם, חיברתי אותו לספק הכוח) לאחר מכן, הפעלתי את המחשב, ולא ראיתי את הכונן החדש (רק את הכונן הקשיח הישן) לעומת זאת, במנהל ההתקנים אני רואה שני כוננים קשיחים: * WDC WD6400AAKS-00A7B0 * WDC WD1600JS-00MHB0 (כנראה ש-WDC WD1600JS-00MHB0 הוא הכונן הישן) ועל שניהם נאמר שהם פועלים כראוי. שכחתי לעשות משהו? תודה!

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  14. יותר מדיי בחירה ....מה המומלץ היום ? משהו טוב אמין ולא ייקר ! אני בקושי צורב אך צריך אחד במחשב .

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. לאחרונה רכשתי ocz agility 3, ביצעתי הגדרות לדיסק לפי מה שמצאתי בפורמים http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?63273-*-Windows-7-Ultimate-Tweaks-Utilities-*&p=442158&viewfull=1#post442158 והדיסק מקבל ציון נמוך (יחסית) 6.9, שבכל מחשב אחר שראיתי מקבלים 7.5. בלי קשר לציון, המחשב לא עובד מהר יותר פתיחת חלונות ודברים כאלה. מישהו ניתקל בזה אולי? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  16. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות בעוד שבועיים צורב DVD כנראה NEC - 3500 אני עדיין מתלבט בינו לבין הפיוניר, בכל מקרה מה דעתכם אני עומד לחבר אותו למחשב פנטיום 3 1000 עם 512 MB זיכרון ו 40 GB 7200 סל"ד HD, האם אני אוכל לצרוב עליו בלי בעיה במהירות X4 (אני אצרוב על מדיות של סיילבר ליין - ריטק G04 ) או עדיף במהירות נמוכה יותר. אשמח גם לקבל המלצות האם לבחור את ה NEC או ה פיוניר מבלי להתחשב במחיר או באחריות. אם אני אבחר את ה נק אני אקנה אותו ב לוגיק פי סי ברמת גן - מישהו מכיר את החנות הזאת האם הם אמינים? הם נותנים שנתיים אחריות על ה נק. בברכה.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. Started by omni96,

שלום קניתי קורא כרטיסים לפנל דיסקטים כזה: הקורא עם שבב של חברת ChipsBank או ChipsBnk לא מצליח לכתוב על כרטיסי SD כל שאר הכרטיסים בסדר אני משתמש ב-Win7 32bit יש למישהו מושג אם יש פתרון לבעיה? או שאולי יש לכם המלצה על קורא דומה שאתם יודעים שהוא אמין? תודה!

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by NuXeR,

שלום ! יש לי Partition Magic ואתם בטח מכירים את האפשרות לשנות גודל של מחיצות..... כרגע יש לי 2 מחיצות NTFS שאני רוצה לקחת מאחת ולהוסיף לשניה...למעשה לשנות את גודל המחיצות. פעם עם FAT32 הייתי עושה את זה בלי בעיה , לפני הרבה זמן ניסיתי על NTFS ואח"כ הייתי חייב לפרמט....הוא עשה בלאגן אדיר! ואז שמעתי ש-NTFS לא אוהב כשמזיזים\משנים אותו....זה נכון ? למישהו יש ניסיון עם זה?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by hananmori12,

שלום, אבא שלי קנה לפני כחודש מחשב נייד של דל vostro 3550, הוא מחפש כונן נייד חזק מהיר ואיכותי בתקציב של 400-500 שקל, מה מומלץ בטווח מחירים הזה? כמה GB? האם עדיף אולי לקנות מארז לכונן וכונן בנפרד? עדיפות לeSATA? USB3.0? תודה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by Stingray,

רכשתי היום..זה צורב SATA,בלי lightscribe (לא מעונין בפיצ'ר הזה). מרוצה מאוד,סתם רציתי לשתף. אם יש למישהו שאלות..מוזמן לשאול.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין צורך DVD לבין רגיל אם כדי לקנות צורב DVD אפילו שאני לא צורב ספרטים

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. אהלן.... לפני כמה ימים קניתי צורב די וי די GSA-H10 בקיי אס פי בתל אביב.... קיבלתי את הצורב בלי שום אריזה, בלי קופסה, בלי שום איטום מסויים אלא בתוך שקית ניילון פשוטה כזאת שעוטפים איתה סנדוויצ'ים... זה נראה לי קצת מוזר שזה הגיע ככה והמוכר הסביר לי שזה מגיע ככה כי זה OEM... האם זה הגיוני שזה בא ככה? איך אני יכול לדעת שלא נעשה שימוש בצורב לפני כן? דבר שני על הדגם של המוצר רשום GSA-H10N... כל זה נראה קצת חשוד... אני לא בא להכפיש ולהשמיץ פה אף אחד אבל...יש מצב שעבדו עליי איכשהו???

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  23. עשיתי אתמול איחוי לכל המחיצות שלי ולפני כן היה בC 9.5 ג'יגה בערך פנוי ועכשיו אני משתגכל אני רואה 10 ג'יגה נקודה 8 פנוי, האיחוי גרם לזה? אגב, נכנסתי דקה לפני כן והיה שם איזה 11 ג'יגה פנוי? איך המקום משתנה ככה?! תודה למגיבים מראש!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  24. סאנדיסק ו-Western Digital מציגות את הדור הבא של האחסון החיצוני הזעיר והנשלף לכתבה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by farm110,

שלום רציתי לדעת איך צורבים dvd-rip והופכים אותו לdvd רגיל או dvix ? חיים

• 1 תגובה
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים