אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני צריך צורב DVD עד 350 שקל שיהיה DUAL שכבה הזה וX16 ולפחות X24 בסידירום רגיל אני לא ממש מבין בזה אבל נראה לי שהוא צריך להיות גם +- הזה והכי הכי חשוב שיהיה שחור תודה חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=3360
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש את הכונן הבא http://ksp.co.il/?uin=23483 במחיר זול במסגרת מבצעי black friday. האם כדאי ? דאגתי העיקרית - האם הוא לא יקרוס תוך 3 שנים , או יותר נכון האם הסיכוי שיקרה כזה דבר הוא פחות או יותר שווה לעומת כונני ssd של אינטל או sandisk או kingston ?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
האמת שאני לא בטוח שיש דבר כזה, אבל בן דוד שלי מחפש כונן קשיח חיצוני (עם חיבור USB מינימום) שיכול לנגן מוזיקה ישר (בעזרת חיבור של רמקולים כמובן) ללא צורך במכשיר נוסף. הוא אמר לי שהוא ראה משהו כזה אבל לצערי לא הצלחתי למצוא. אז מה שאני צריך זה כונן קשיח של TB1 שיכול לנגן מוזיקה בעזרת רמקולים. אם יש דבר כזה אשמח לשמוע המלצות לגבי מוצרים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי היום צרבתי על הסידירו שלי גיבוי כמו שאני עושה תמיד ופתאום אני רואה שאני לא יכול לקרוא את הקבצים של הדיסק!! הוא מראה לי אותו אבל הוא לא מצליח לקרוא!! העברתי את הדיסק בין כל המחשבים שלי ואף אחד לא הצליח לקרוא .. בבקשה תעזרוו לי... יש איזה שיטה או תוכנה שתוכל לשחזר לי את הקבצים שהיו בדיסק?? אני מתחנן זה דיסק חשוב מאוד...
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קוויתי שזה אפשרי בדרך דוס, אבל מסתבר שלא. איך אני עושה את הפעולה הזאת בעזרת תוככנה בחלונות? איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק מסוג WD5000AAKB-00YSA0 איפה נמצא הMASTER CODE שלו ? ואם אני מוצא הרדיסק זהה איך אני יכול להחליף בינהם ?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שוקל לקנות DOK (אחרי שעד עכשיו לא השתמשתי באחד אף פעם, וזה היה דיי חסר לי). נראה לי שהCruzer Micro מתאים לכל הצרכים שלי - בלי מכסה (אני נוהג לאבד דברים), קטן, אפשר לתלות על המחזיק מפתחות, והכי חשוב, עד כמה שהבנתי, הוא תומך בהתקנת תוכנות שלא נועדו להיות ניידות (portable) בלי להשאיר עקבות על המחשב שבו משתמשים בהם. זה מעולה בשבלי, בגלל תוכנות כלשהן שיהיה לי מאוד מאוד מאוד נוח אם אני אוכל לגשת אליהן בכל מקום בלי בעיה. עכשיו יש בעיה. הDVD שלי (לא זוכר איזה דגם בידיוק, אבל משהו של LG) תומך בהצגת סרטים מDoK. יש סיכוי שהU3 של הקרוזר יתנגש איתו וימנע ממני לנגן סרטים כמו שצריך? חוץ מזה, יש DoK אחר שיתאים לצרכים שלי? (הU3 [או משהו שדומה לא] לא חובה, השאר דיי כן.) בקשר לנפח - ההבדל …
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מעוניין שבמקום שיהיו לי 2 כוננים שכל אחד מהם בערך 20 ג'יגה ובמקום שיהיה לי כונן F ו H יהיה רק אחד איך אני יכול לעשות זאת אם בכלל? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדיות DVD לצריבה שיש להם אפשרות LIGHTSCRIBE ומצאתי שני סוגים אחד -R והשני +R אז מה ההבדל? במחיר 3 שקל אבל יש יתרון לאחד על השני? http://www.tamlil2100.co.il/category.asp?cID=1283 תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאשמח אם תוכלו לפתור אותה. יש לי מחשב שעליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה Windows Server 2003 ובה היו שני הרד-דיסקים זהים של 80 גיגה שפעלו בRAID 1 (כונני IDE). המערכת של הווינדוס (אשר נמצאת על הרד-דיסק אחר) קרסה וכעת אני מנסה לחלץ את הנתונים שהיו בתוך ההרד-דיסקים שחוברו בRAID, אך בשום מערכת הפעלה אני לא מצליח להפעיל אותם גם כאשר אני נכנס ל"ניהול דיסקים" של ווינדוס אני רואה אותם אך הם לא פעילים. אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, הנתונים שיש על הדיסקים מאוד מאוד חשובים. בברכה, מתן
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
איני משחק במשחקים אבל כן אוהב שהמחשב זז עם הרבה אתרי אינטרנט וקבצי אקסל פתוחים, חשובה לי האמינות. גודל - באזור ה-1TB מחיר - באזור 500 ש"ח, יכול קצת לזוז אם זה שווה. יש לי ניסיון טוב של שנים עם WD אבל זה כמובן לא אומר שכל דגם שיוצא ממשיך להיות אמין כמו הקודמים. מקריאה בפורום לא הבנתי מה נכון לי ... אז מה מומלץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הצורב הנ"ל לאחר התלבטות רבה, אחרי שהתקנתי אותו ראיתי שגירסת החומרה שלו היא 2.16 ועדכנתי אותה ל 2.18 - הרשמית של NEC האם עדכון זה יפתור איזה שהן בעיות או ישפר תאימות ( מה שזה עושה בדרך כלל) או אולי זה יכול להגביל אותי ב RIP או צריבה כלשהיא, אני שואל את השאלה הזאת כי אני משתמש במדיות של SILVER LINE - שהן RITEK G04 ואני רוצה שתהיה תאימות מלאה למדיות האלו. בברכה
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי שאלת יעילות: האם יש הגיון בלרכוש ולהתקין כונן קשיח פנימי קטן (160-250GB) שיהיה אך ורק למערכת ההפעלה? זאת במקום כונן 1TB עם מחיצת 80GB למערכת ההפעלה שקיים אצלי כיום. האם יהיה שיפור בביצועים? האם זו קונסטרוקציה יותר בריאה לשימור מידע? תודה למגיבים!
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הכונן הקשיח הזה טוב? Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 Sata
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה דעתכם על הצורב הזה ? Samsung SW-248F 48/24/48 Bulk CD-RW הוא עולה 320 ש"ח bulk ורציתי לדעת אם הוא שווה קנייה ואם הוא ישן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי חברים הוירוס : לוחץ דאבל קליק על הכונן הקשיח ועולה לי חלון" פתח באמצעות" ... אגב אותו דבר יש לי גם בדיסק U3 שיש לי כבר חודש וחצי אני עם איזה וירוס מסריח ימח שמו ... שלא רוצה להימחק לי מהמחשב יש לי במחשב 2 מחיצות C,D כונן ב פירמטתי הבעיה נפתרה ! אחרי התקנת וינדוס .. כונן D שבו אני שומר הכל ... לא נפתח לי בדאבל קליק רק שאני לוחץ על התיקיות למעלה ואני רואה את התיקיות מצד שמאל רק אז אני יכול לראות את תוכן התיקיה !!! אמרו לי שאני צריך למחוק איזה קובץ מסויים במצב בתוח שהוא קובץ מוסתר !!! קיצר מישהו יודע על מה אני מדבר ? http://picasaweb.google.com/orenhara...86491521289682
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה מערך RAID? למה זה טוב? מה צריך בשביל להכין מערך RAID? ואיך להכין אותו?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
היי חברים ראיתי בכל מיני פורומים בחול בשבוע האחרון שאנשים מחברים 2 הרדיסיקם ויוצרים מערך RAID בין שני הכוננים הקשיחים שמעלה פלאים את מהירות החיפוש קריאה וכתיבת הנתונים שזה בעצם הדבר הכי חשוב לנו !!! חיפשתי מאמרים בנושא לא מצאתי משהו מפורט... יש מדריך מסויים שאני יכול למצוא בקשר לנושא הזה ??? או במידה ויש מישהו שחיבר אשמח אם הוא יפרסם כאן מדריך, או מישהו שיסביר מה עליי לעשות ??? תודה. :-)
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מחפשת המלצה על כונן חיצוני לגיבוי 1TB לפחות, עדיף 2 (תלוי מה יהיו המחירים....) SSD טווח מחירים של 300-500 שקל (יותר קרוב ל 300 מל -500..) חשוב לי כמובן מהירות, אבל הכי חשוב לי זה אמינות - שיחזיק מעמד, לא יתבלבל, לא יתחמם מדי, לא יינעל ושאר צרות שקורות עם התקני אחסון.... חברה אמינה ומוכרת יש למישהו המלצה על מוצר ספציפי? כי נאבדתי לגמרי עם כל הדגמים הקיימים.... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מכיוון שאני רוצה לקנות עכשיו HD חדש... ואני ניסיתי לחפש בזאפ... ויש שם המון דרכים\ממשקים לחיבור הכונן... ואני לא יודע איזה מהם מתאים ללוח אם שלי יש כל מיני : ATA 100 ,ATA II 3, SATA וכל מינ יכאלה בקיצור.... http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&Filter=141811 איך אנ ייכול לבדוק? הלוח אם שלי זה: ASUS מודל : P4B533 תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות צורב איכותי שצורב גם דיסקים וגם DVD. התקציב הוא בערך עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו באמת ששווה ת'כסף אז אני יהיה מוכן להשקיע יותר. חשוב לי שהצורב יהיה איכותי מאוד כי אני אשתמש בו הרבה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של סיגייט 160 G SATA 2 . כשהמחשב בפעולה יש רעשים מוזרים כמו חריקות כאלה שאני בטוח שמגיעות מהארד דיסק זה יותר מתאים הרעשים להארד ישן ולא להארד דיסק חדש (יש לי מחשב ישן מאוד שההארד עושה אותם רעשים) מישהו מכיר תתופעה? יודע למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אנשים אני החלטתי להתקין ווינדוס VISTA 64 של חבר שלי על המחשב שלי אך יש לי בעיה \ אי נוכיות קטנה: ההארד דיסק שלי מפוצל לשני חלקים > 1) לווינדוס XP בגודל 20 ג'יגה 2) למשחקים ותוכנות כבדות בגודל 230 ג'יגה אז מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להוסיף עוד חלק בשביל הVISTA אז השאלה שלי היא כזאת האם יש את האפשרות לקחת נגיד 30 ג'יגה מה 230 ג'יגה מבלי לפרמט אותו? ועוד שאלה: אם הנ"ל אפשרי אז כמה אתם מציעים לי לקחת בשביל הווינדוס VISTA?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-