אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שקלתי לעשות מערך RAID1 כי חשבתי שחוץ מהשכפול שהוא עושה בין הדיסקים, הוא גם מהיר יותר. הבנתי שלא. למה בעצם לא? אני הרי חשבתי שאם יש שני כוננים זהים (שהם משמשים ככונן 1 בעצם) המהירות גודלת כי זה קורא וכותב לשניהם בו זמנית.. מישהו יודע להסביר קצת?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני צריך המלצה של דיסקים של DVD-R 4.7 GB! מה הכי איכותי שיש? אני צורב את זה לWii!
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מבחן דיסקים קשיחים מקיף בשפת הקודש: http://www.pcplus.co.il/labs/lab.php?lid=6 http://www.nrg.co.il/online/19/ART/10/784/932/896.html דן
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט אם לקנות למחשב נייח חדש כונן SSD 1TB אל מול SSD 240GB + HDD 1TB. תוכלו בבקשה לעזור לי עם יתרונות וחסרונות של שתי האפשרויות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי שסיגייט אומרים כי הדיסק הקשיח שלי וכול הסדרה הם עם firmware פגום והם ממליצים להחליף ולעדכן את ה-firmware, מה שרציתי לשאול זה האם לעשות את מה שהם ממליצים למרות שהדיסק הקשיח שלי תקין?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
המחשב כבר לא קורא את ה DOK הוא דורש שאפרמט את ה DOK אך עדיין לא פירמטתי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי כונן נייד 500GB והwindows לא מצליח לאתחל אותו....
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
חשבתי על האופציה הזאת מה אתם אומרים? http://global.ebay.com/35-Front-Panel-PCI-E-To-USB-30-Card-Reader-4-Port-NM/180728130441/item בסגנון הזה...
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם הארד דיסק SATA I יכול לעבוד על לוח אם שתומך SATA II?
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
והאם המדיות האלו הם משני הצדדים או שהם פשוט שני שכבות?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איזה תוכנה תאמר לי אם ההרדיסק תקין ?....זה ה 80 של ווטרן 8 מגה... הוא התחיל לעשות תיקים ורעשים מוזרים ..
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, הצורב בה עם קושחה שלא תומכת ב Booktype (לפי מה שהבנתי זה קשור לתמיכה במכשירי דיוידי, אנא תקנו אותי אם אני טועה), אך קיימת קושחה בשם N0AD שמאפשרת את זה, האם מישהו יכול להרחיב קצת בנושא ולומר בקצרה האם כדאי לעדכן לקושחה לא רשמית ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר 12 כוננים של 64 גיגה בתור RAID 5. האם זה אפשרי? איזה HBA אני צריך לרכוש בשביל זה? האם ניתן להשתמש ב 2 HBA ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
התקנתי את 1.0H ולא היה רשום עליו פרטים וזה לצורב TEAC CD-W540E תודה
-
היי אני לא כל כך מבין בחומרה לכן אני פונה אליכם בעזרה אני מחפש דיסק קשיח של 250GB או 300GB שיהיה משהו טוב, מהיר והתקציב הוא 600 או 700 שח, לא יותר מ 700 יש מצב למצוא חיה כזאת? תודה רבה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר מכיר מקום בארץ שמוכר דיסקים איכותיים לצריבה? CD-R וגם DVD-/+R תודה.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולצורך התקנת מערכת הפעלה חדשה, שתותקן בנוסף לזו הקיימת, אני מעוניין ליצור מחיצה חדשה בכונן. האם קיימים כלים שיסייעו לי לעשות זאת בבטחה מבלי לפגוע במידע שעל הכונן הקשיח?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
מהיא התצורה היעילה ביותר לחיבור 4 הרכיבים הבאים: 1. WD160g ATA100 2.WD80g ATA100 3.צורב CD 4.DVD האם לחבר HD לכונן cds או על צמה אחת את שני ה HD ?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
טוב בקצרה, אני משדרג את הכונן הקשיח במחשב הנייד שלי לכונן בעל נפח גדול יותר ומהירות נורמאלית מביקורת שראיתי עד עכשיו ה500GB של SEAGATE פחות או יותר הראה ביצועים של קשיח שולחני, מאוד מרשים. הכונן של WD עולה 100 שקלים פחות (כ395) אבל השאלה הגדולה היא איפה הוא עומד מבחינת ביצועים? אני מחפש את המהיר והאמין ביותר.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי כבר יותר חודש סקטורים פגומים בדיסק הקשיח אבל הוא עובד מצויין. גיביתי את רוב החומר על דיוידי. הבנתי שכשישנם סקטורים פגומים הדיסק עומד למות. יכול להיות שהדיסק תקין והסקטורים הפגומים הם טעות? אין לי כוח לחכות שבוע (או יותר) עד שיחליפו לי את הדיסק. הדיסק הוא חדש עם אחריות לשלוש שנים ככה שהאחריות לא תעלם לי. בדיסק יש רק מחיצה אחת, והיא רק חלק מהדיסק (את שאר השטח לא הקצתי). אני יכול להתקין חלנות על השטח שלא הוקצה ואז לפרמט פירמוט מלא לשטח שעכשיו אני משתמש בו. האם ככה הסקטורים הפגומים יעלמו (בהנחה שהם זיהוי שגוי)?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קניתי SSD למחשב שלי בשביל להתקין עליו את מערכת הפעלה ווינדוס 10 ומסתבר לי שהלוח אם שלי לא תומך AHCI. וגם מדובר בSATA 2 מה בדיוק המשמעות לטווח הארוך של עבודה במצב IDE? איך אוכל להגדיר את פקודת ה TRIM במצב של IDE? אולי שווה בכלל להשתמש בHDD ולנסות למכור את הSSD? מדובר על evo 850 120g
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אני צורב מאות(!!!!) דיסקים בחודש ואני צריך צורב חזק ואמין שלא יתפגר לי אחרי חודשיים הצורב הנוכחי שלי שכבר מראה סימני גסיסה (אחרי 3.5 שנים) הוא פלקסטור 716 צריך שהממשק יהיה IDE נ.ב. רצוי שיהיה מפנדה תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי! יש לי DVD-RW שהמידע הנוכחי עליו נצרב באמצעות nero, ומכיל תמונות. יש בו ביטים בלתי קריאים (אני מצטער על המונח הלא מקצועי, אני לא יודע מה המונח המדוייק המתאר את זה) וזה בא לידי ביטוי בכך ש: א) ככאשני מנסה ליצור Image מהדיסק ב-nero זה מתחיל חלק אבל אחרי כמה זמן זה מתחיל לציין את כל המקומות הבלתי קריאים, וזה נמשך לנצח... ב) למרות שכל התמונות זמינות לצפייה, כשאני מנסה להעתיק ספרייה, אפילו קטנה יחסית - תהליך ההעתקה נתקע כשהוא מגיע לתמונה מסויימת, וזה אפילו גורם למערכת ההפעלה להתקע (היא יוצאת מזה ע"י כך שסוגרים את ה-Task של ההעתקה). המטרה שלי היא להעתיק את כל הנתונים מהדיסק להארד דיסק. אני יודע שאם הייתי מעתיק תמונה אחר תמונה - זה היה עובד, אבל כמובן שזה לא פרקטי במיוחד (יש…
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן חברה האם יש איזה מכשיר או מקום שיכולים לסדר דיסקים שרוטים? יש לי משחק מקורי לXBOX 360 (אני חושב שזה דיסק DVD?) והוא נשרט לי. האם יש איזה מכשיר לקנות או חנות שיכולה לתקן כזה דבר? תודה מראש אור
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
טוב קיבלתי היום את שתי הדיסקים שהזמנתי. התמונה הראשונה מראה שהמדיה היא +RW אחרי פורמט (מאחר והביטסטינג שלי מקונפג ל ROM) התמנה השנייה מראה DVD-ROM. בכלל לא משהו, יחסית למדיית RW מהירה שכזו התוצאה בסדר, אבל שיפור (גדול) נדרש מהקושחה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-