עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hold11,

כל הכבוד למכרז על קשיח SSD מדוע ללא עורכים מכרז על SSD קצת יותר איכותי שגם מפנה מקום לארדיסקים נוספים ? OCZ SSD RevoDrive 3 120GB Read 975/Write 875 IOPS 120000 נותן מהירות בסוגים שונים של קבצים וגם עם מכרז יכול להיות סוס מנצח

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני על מנת לשים עליו את כל סרטי המשפחה שלנו כולל התמונות (חשוב), ואולי גם משחקים, סרטים וכ"ו. הגעתי לשני הדיסקים האלה (אני קונה מ-IVORY או KSP שממש קרובים אליי): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 או זה http://ivory.co.il/product.asp?productid=3809&CatCode=405 שניהם בנפח של 1TB, ועל זה אני חושב - אולי עדיף לקנות שניים של 500GB ולגבות על שניהם? אני יודע שיש 5 שנים אחריות, אבל זה עדיין מפחיד שזה יכול להיהרס... וגם שמעתי על איזו סדרה בעייתית 7200.11 או משהו כזה של סיגייט, יכול להיות שהכונן החיצוני הזה מכיל את הדיסק הבעייתי? תודה על התשובות!

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by spektor,

האם אפשר להשתמש ב תוכנה ccleaner ב SSd תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. Started by drowzo,

היי , בדיוק קיבלתי את המחשב שלי, ובזמן ההתקנה של הווינדוס, הוא לא מצליח לזהות את ההרד דיסק (sata) שלי. יש לי הרד דיסק של WD, ולוח אם גיגהבייט k8t800 , ולפי מה שהבנתי צריך בזמן ההתקנה של הווינדוס להתקין דיסקט דריבר של ה-SATA, הבעיה שלא קיבלתי את הדיסקט הזה, אלה רק דיסק! למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר, ואיך??? בתודה

5. בעקבות הנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266427.0 אני הולך לקנות דיסקים חדשים... עכשיו יש לי אפשרות או לדיסקים של TEAC או לדיסקים של VERBATIM איזה לקחת? להזכירכם, הצורב DVD שברשותי הוא NEC 3550A

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by johny,

רבות דנים כאן בדרכים לשפר ביצועים של מחשב, אנשים משקיעים מאות ואלפי שקלים בציוד שיתן עוד קצת ביצועים. האם אחרי ששמנו כרטיס מסך היסטרי, עשינו OC למעבד, קנינו זכרונות מהירים ויקרים לא כדאי לרכוש עוד דיסק-קשיח ולהפעיל את המחשב במצב של RAID? אפשר להגדיר לווינדוס לעבוד במצב של MIRRORED DISK, ולהנות ממהירות קריאה משופרת (מעבר ליתרונות הנוספים שיש לMIRRORING). דעתכם?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  7. שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעתיק או לגזור קובץ mkv מכונן קשיח אחד לשני או מהמחשב לדיסק און קי הוא רושם שכונן היעד מלא למרות שיש הרבה מקום. מישהו יודע מה הסיבה? תודה.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 320GB בגודל 3.5" ולהלביש אותו במארז חיצוני. לצורך העניין, מדובר בכונן- WD3200aaks (חשבתי לקחת את ה-KS הזול יותר, אבל לא מצאתי אותו בזול יותר...) החיבור צריך להיות USB2 (מחשב בן שלוש - אין FireWire ובטח לא eSATA). האם אתם יכולים להמליץ על מארז טוב (ולא מצ'וקמק) שיחזיק את הכונן כמו שצריך בסביבות 150-250 שקל ? האם יש כל מיני עניינים אחרים שצריך לתת עליהם את הדעת מעבר להשחלת הכונן למארז? תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  9. HD SATA או HD IDE של היום-מהירות העברה למחשב שונה ביניהם או שזה רק עניין של הכבל ז"א ההבדל היחיד זה רק הנוחות של הכבל שהוא יותר דק הוא שיש גם הבדל בביצועים תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? יש לי DOK כשאני מחבר אותו למחשב יש את הקול הזה שמשהו התחבר , למטה ליד השעון יש סימן שמשהוא התחבר , במנהל ההתקנים רואים את ה DOK אבל לא רואים אותו עם הכוננים ואי אפשר לפתוח .. החשד שלי הוא שזה קשיר למקינטוש פשוט חיברתי אותו למחשב עם OSX ועשיתי לו פורמאט אולי זה עבר לתקן שלא מזוהה ע"י וינדוס ( NTFS , FAT32 ) ...

11. Started by ShOw-Time,

קניתי היום הארדיסק חדש של seagate,500GB וקניתי גם כרטיס PCI עם חיבוריי SATA כי החיבורים על הלוח שלי כולם תפוסים אז התקנתי את הכרטיס PCI והמחשב מזהה אותו והכל בסדר,אבל כשאני מחבר אליו את ההארדסיקק כלום לא קורה! כמובן שההארדיסק מחובר כמו שצריך,גם במתח, אפילו בביוס הוא לא מזוהה,מה הבעיה פה?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  12. הזמנתי תדגם Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB במחיר טוב וכו בגלל שהוא שקט ולא מתחמם הרבה עכשיו רציתי לשמוע מה אתם אומרים

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. שלום, יש לי u3 titanum 4gb ואני מעוניין למחוק את כל התכולה שלו של הדברים שהעלתי (יש לי עליו וירוס..) אבל להשאיר את כל המאפיינים של U3 , כלומר את התוכנות שמותקנות שבאות עם ה-U3 .. לא אכפת לי שהתוכנות שהורדתי מהאינטרנט ימחקו.. איך אני מפרמט את הדיסק און קי? (חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי) הפתרון: מחיקה כללית של הכונן : http://u3uninstall.s3.amazonaws.com/U3Uninstall.exe התקנת המערכת הפעלה מחדש: http://lpinstalleru3.s3.amazonaws.com/LPInstaller.exe

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  14. שלום לכולם אז נכון לעכשיו המחשב הנייח שלי מת ואני מתכנן לקנות מחשב נייד ללא כונן אופטי שכנראה גם יכלול USB 3.0 אני מעונין להשתמש בהרדיסק והצורב של המחשב הנייח שלי במחשב הנייד החדש, והשאלה שלי האם יש דרך להמיר צורב DVD רגיל ולהפוך אותו לנייד בתצורה USB או משהו כזה? בקשר להרדיסק הבנתי שזה יותר פשוט וקיימים מארזים לכוננים, לכן אני מחפש מארז לכונן רצוי עם תמיכה לUSB 3.0! וועוד שאלה קצת אולי מפגרת, אבל יש לי כונן CAVIAR GREEN WD הממ.. הוא 2.5 או 3.5 ? תודה מראש בן !

15. שלום רב, ברשותי מספר כוננים חיצוניים עם ספק כוח, ואין שום בעיה לחבר אותם לרכזת USB כנ"ל לגבי DOK לעומת זאת, יש לי כונן חיצוני 250GB FUJITSU , ללא ספק כוח, שמחייב חיבור ישיר למחשב, בכדי שאוכל להשתמש בו. השאלה היא, האם זהו המצב בהתקנים מהסוג הזה, או שמדובר במוצר לא תקין? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  16. שלום חברים יקרים, אני מתלבט בין שלושה דיסקים חיצוניים למחשב הנייד שלי. כשהדרישות שלי מהם הם הניידות-שלא יצרכו חיבור חשמל חיצוני, שיהיו קלי משקל ונוחים לשימוש כמו דיסק און קי. נפח הדיסק קשיח - 500GB טווח המחירים לא עקרוני מידיי, אבל משהו בסביבות 500-600 ש"ח. אם יש דיסקים קשיחים נוספים מומלצים על שלי אז נא להעלות את זה. הדיסקים הקשיחים: Seagate Replica http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/replica/ Seagate FreeAgent Go http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_go/ WD Elements http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=675 תודה רבה על העזרה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  17. שלום לקחתי היום 2 סרט מהבלוק בלסטר וכשאני מכניס את אחד הסרטים אז הוא רואה אותו בלי סוף וככה גם עם השני עכשיו כשאני מכניס דיסק של משחק מקורי בפורמט DVD אז הוא רואה אותו ואחרי שהכנסתי אותו הכנסתי את אחד הסרטים ואז הוא עבד עם השני זה לא עבד. אצל אח שלי זה עובד טוב גם בלי להכניס דיסק אחר מה יכולה להיות הבעיה ואך אני פותר אותה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  18. יש ברשותי זיכרון CF 4GB KINGSTON. אין לי בו שימוש, אולי ניתן לחברו בתור כונן ל USB ולהשתמש בו בתור כונן שמאכלס זיכרון וירטואלי? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

מה התנאים שמעתי שזה טוב ויעיל חשבתי למה לא זה יכול להיות נחמד בבית... אז אני רוצה לדעת מה התנאים שצריך כדי שזה יפעל...(מבחינת חומרה ותוכנה)...תודה...

20. יש 3 שאני מתלבט בניהים, הראשון הוא SILVER LINE השני FORTIS השלישי TEAC סילבר ליין 10 דיסקים 75 שקל וFORTIS 10 יחידות ב 50 ¤ !! וTEAC מנועה מחשבים 10 ב80 שקל מה הכי עדיף מבניהים?תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by hananmori12,

שלום, אבא שלי קנה לפני כחודש מחשב נייד של דל vostro 3550, הוא מחפש כונן נייד חזק מהיר ואיכותי בתקציב של 400-500 שקל, מה מומלץ בטווח מחירים הזה? כמה GB? האם עדיף אולי לקנות מארז לכונן וכונן בנפרד? עדיפות לeSATA? USB3.0? תודה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by rockstarr,

מה הדרך הכי מהירה לפירמוט ההארדיסק כך שכל המידע שיש עליו יהיה לא ניתן לשחזור באופן מוחלט?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין צורך DVD לבין רגיל אם כדי לקנות צורב DVD אפילו שאני לא צורב ספרטים

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by itaysp,

NEC 2510A or ?LG 4120B x12 Dual Layer? אני שמעתי דברים טובים על הצורב של LG אבל גם שמעתי שהכוננים של LG לא טובים בדרך כלל. 2 דברים שסורים אחד את השני. על מה כדאי לי ללכת?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by TAMIRRR013,

תיראו כתבתי בגוגל את הדגם הזה wd 500gb aaks ואמרו שיש לו באגים שאחרי כמה חודשים או שנה הוא מתחיל להידפק זה נכון? שמעתי שזה רק בגירסת ה aaks זה באמת נכון? והמון אנשים אומרים שיש את הבאג הזה ועזרה דחוף למה כבר הזמנתי את המחשב החדש שלי עם ההארד דיסק הזה ואני שוקל אולי להחליף עזרה מהירה בבקשה

• 5 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.