עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Screw_Master,

יש לי דיסק DVD, שאני רוצה להעתיק, הבעיה היא שכרגע יש לי רק מדיות CD, האם יש דרך לחלק את ה-DVD למספר סידים בגודל של 600-700 מגה כל אחד?

2. שלום אני הזמנת ממיר קלטות שאקבל שבוע הבא ובעזרת המחשב אעביר את כל הקלטות. מה הדרך הכי טובה כך שאוכל לראות זאת בטלווזיה ? אם אני יצרוב על דיסקים ,סביר להניח שהדיסק לא יחזיק לעד ומזה אני חושש חשבתי על דיסק קשיח חיצוני ,אך מחיפוש בפורום הבנתי שצריך רק ב-FAT32 וגם אז זה מוגבל ל-4GB ? ולא בטוח בכלל שזה יעבוד עם ה-DVD שלי שיש לו חיבור USB חיצוני. האם לקנות סטרימר ? כשחפשתי לא מצאתי מידע בפורום כלל . אם כך מה אתם מציעים ? הדרך הכי זולה וגם שקלטות ישמרו . ובאותו עניין חבר שלי אמר שבעבודה עם הממיר הדיסק קשיח שלי "יעבוד קשה מידי" ויתכן שיקרוס ? מה דעתכם הדיסק קשיח בן שנה ויש לי עדיין אחריות האם יש דברים בגו ? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  3. שלום, יש לי נתב Netgear DGN2200 של בזק, הוא מצוייד בכניסת USB2 אחת. אני רוצה לחבר לכניסה זו כונן קשיח בנפח 1TB כך שה-PC יוריד אליו סרטים במהלך היום, ולאחר מכן אוכל להזרים סרטים אלה לטלביזיה דרך הסטרימר (Boxee Box). חלק מהסרטים יהיו BluRay rip ברזולוציה 1080p, והביטרייט שלהם בהתאמה (אמרו לי בסביבות 20Mbps), כך שההארד דיסק צריך להתאים לסטרימינג של 1080p. ייתכן גם שאשמור על ההארד דיסק גיבויים של מידע חשוב. אינני מתכוון להתנייד עם ההארד דיסק. חשוב לי שהוא לא יקרוס, אין לי כוח להחזרות לחנות או לאובדן מידע. אני מכיר כמה אנשים שהיה להם WD חיצוני ותוך כמה חודשים הלך פייפן, אז בבקשה להמליץ על WD רק מנסיון אישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  4. Started by Jesper,

אני עומד לקנות מחשב חדש. קראתי את סטיקי המומלצים כדאי לנסות להבין איזה צורב DVD מומלץ לי לקנות למחשב, וראיתי שהצורבים מחולקים לשני סוגים - SATA ו-PATA. השאלה היא - האם יש עדיפות כלשהי לקחת צורב SATA, או שחוץ משיטת חיבור שונה אין שום בשורה חדשה עם הצורבים האלו, ואין לי מה להתחשב בצורת החיבור כשאני בא לקנות צורב, אלא בתכונותיו של הצורב בלבד?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  5. איזה דגם ספציפי מומלץ? האם הם כמו ה-2T דורשים חיבור לשקע החשמל? ומי שבמקרה זוכר שפירסמתי כבר על זה שחיפשתי דיסק פנימי מהסיבה שאין לי חיבור SATA במחשב ומשהו אמר לי שלא יהיה ניתן לעלות את הוינדוס החלטתי שעדיף ללכת על איחסון חיצוני.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by noam1979,

שלום לכל חברי הפורום ושבוע טוב. לאחרונה שידרגתי את המחשב בבית ללוח אם asrock z68 extreme 4 gen3 ומעבד i7 3770k. בנוסף רכשתי גם את ה ssd ocz agility 3 . הכל עבד יפה מאוד עשיתי עידכון Firmware ל SSD מהאטר של OCZ והכל עבד ממש טוב, אבל לאחר שהתקנתי קצת תוכנות ועידכונים של הוינדוס המערכת התחילה להיתקע לאיזה דקה ואז להשמיע קול נקישה כזה ואז חוזרת לעבוד,חשוב לציין שהדבר חוזר על עצמו כל פעם שיש עבודה מאומצת קצת עם פתיחת קבצים כמו חילוץ מ RAR וגם עם המחשב ניכנס למצב שינה הוא נידלק מהר אבל המערכת נישארת תקוע לאיזה דקה לפחות,בנוסף מערכת ההפעלה התחילה לעלות מאוד לאט כלומר אחרי הלוגו של החלונות שמגיעים ומיתחברים (וינדוס 7 64BIT) המערכת תקוע על הלוגו איזה 40 שניות ורק אחר כך ממשיכה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום יש לי התלבטות לגבי אמינות של מערך raid 1 עם שני דיסקים על בקר בובנה בלוח אם ich9 האם הייתם מבצעים מערך דיסקים כזה כאשר האמינות שלו היא ממש גרועה מערך הדיסקים אמור להכיל מידע חשוב של ארגון שאם ימחק או יאבד תיגרם בעיה רצינית מאוד, כמו כן המחשב פועל כשרת הדיסקים שבשימוש הם דיסקים רגילים בגדלי של 50 גיגה עד 2 טרה כמו כן המערכת הפעלה גם כן רצה על הרייד הזה והמחשב עצמו כותב מידע קבוע על הדיסקים! האם לעבוד עם raid מובנה או לחלופין לרכוש בקר ב 300$ אשמח לקבל תגובות

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lol_minbet,

להזמין בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by Classify,

אפשר הסבר במילים פשוטות מה זה ולמה זה טוב? האופציה היתה דלוקה אצלי עד שיום אחד המערכת הפעלה החליטה שלא בא לה לעלות יותר והוציאה לי מסך כחול בזמן הבוט, וכך עד שביטלתי את האופציה של AHCI. עכשיו כבר החלפתי הרדיסק והתקנתי מחדש מערכת הפעלה ובמקרה נזכרתי באופציה הזאת, חזרתי לביוס הפעלתי אותה ושוב מסך כחול (כבר עם הכונן החדש ומערכת הפעלה חדשה), אז פשוט ביטלתי שוב והכל עובד יפה. אבל מסכרן לדעת מה יכולה להיות הסיבה למסכים הכחולים כשהאופציה דלוקה והאם היא באמת חשובה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by noam1979,

שלום לכל חברי הפורום בירצוני לעשות מערך raid 0 . הבעיה שלי שאני לא ממש יודע איפו הכוננים מיתחברים על לוח האם ואיזה כבלים אני צריך. לוח האם שלי הוא asus p5q-e כמו כן אשמח ליקנות שני הרדיסקים חדשים לצורך העיניין בעלי 1 טרהבייט כל אחד בעלות כוללת של עד 800 ש"ח עם יש המלצות על דיסקים טובים יותר לביצוע ה raid אשמח להמלצות בתודה מראש לכל המשיבים נ.ב עם אפשר לקבל לינק עם תמונות ללוח אם הספציפי שלי ואופן החיבור של ה raid 0 זה יכול ממש לעזור ושוב פעם תודה רבה לכולם ויום טוב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Oranl,

היי, יש לי בעיה מוזרה. פתאום אני לא יכול לראות את הקבצים בכונן החיצוני שלי (סמסונג G2 בחיבור USB), ובמחשב הוא נראה כתיקייה ולא ככונן. הרצתי עליו את כל בדיקות האנטי-וירוס ורוגלות האפשריות ואין כלום. יש לי עליו גיבויים ואני רואה כמה נפח תפוס מתוך הסה"כ אבל כשאני נכנס ל"תיקייה" כביכול אין לי שם שום דבר, רק איזה שני קיצורי דרך. מה זה לעזאזל?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. היי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני מיצטער מראש על כל טעות בקשר להודעה אם יש כזאת! לפני הכול זה המפרט שלי: amd 64 3000 gigabyte ga-k8nf wd 120gb sata1 ati x600 256mb 1.בנוגע לדיסק קשיח יש לי כמה שאלות ניגמר לי המקום אז אני קונה דיסק קשיח sata1(הלוח לא תומך בsata2) של wd השאלה שלי היא איזה דרכים יש "לנקות" את הדיסק(הישן)...דרך אגב הכונן מחולק ל 2 אחרי שביררתי מה לוקח את המקום בכונן גיליתי למשל שיש לי תיקיה ב-local setting בשם-temp ב-c ,האם לימחוק? 2ראיתי האת הצורבים המומלצים שלכם,ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הצורב dvd הזה של lg- GSA-H20L תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by itamarz_,

אני רוצה לחבר כונן SSD למכונת MINIX כשהמטרה היא כונן שיציג סרטים ללא רעש וצריכת חשמל של HD רגיל ולכן גם אין חשיבות למהירות הכונן. מהי ההצעה הטובה ביותר לכונן בתוצרה זו בגודל של חצי טרה בקירוב ?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by lalo,

שלום, מאחר והתקלקל לי דיסק קשיח של 750GB של סיגייט החלטתי שאני הולך על גיבוי קניתי זוג כוננים 500GB ואני מתכוון לעשות RAID1 הבנתי מזה RAID 10 וRAID 0 אבל לא הבנתי מזה RAID5 של 3 כוננים--- ואם אפשר אל תביאו לי את הקישור הזה של הויקיפדיה שמדבר על הרייד כי לא הבנתי מה אומרים שם על RAID5. חשבתי אולי לקנות עוד כונן של 500GB ולעשות RAID5 אז מה הוא עושה ? מה הוא משפר ? הוא גם מגבה וגם משפר מהירות ? אם אפשר כמה שיותר מהר שזה דחוף ליומיים הקרובים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by charly0,

חברים ניראה לי כי מהירות העונן אצלי לא אופטימלית אשמח אם מישהו יוכל לאשר או לשלול את הדבר לוח אם Asus p7p55d E-PRO http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1156/P7P55DE_PRO/#specifications בקרי SATA על הלוח קימים אלו מהצ'יפ סט של אינטל וקיים צ'יפ של מרוול 9123 אם אינני טועה והוא זה שמספק 2 פורטים של SATA 6GB ואליו אני מחובר ============================== Intel® P55 Express Chipset built-in6 xSATA 3.0 Gb/s ports Intel Matrix Storage Technology Support RAID 0,1,5,10 JMicron® JMB363 PATA and SATA controller 1 xUltraDMA 133/100/66 for up to 2 PATA devices 1 xExternal SATA 3Gb/s port 1 xSATA 3Gb/s port (black) Marvell® PCIe SATA6Gb/s controller:* - 2 x SATA 6.0 Gb/s port…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Style_Shachar,

אם האשכול הזה שייך לפורום תמיכה טכנית, סליחה.</blockquote> </blockquote>שלום, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. האחד מחולק ל-2 מחיצות, והשני לא מחולק.</blockquote>היום פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפרמוט כשהוא שואל בנוגע למחיצות, לא נגעתי בכונן השני, אלא רק במחיצות של הכונן הראשון. אחרי התקנת הווינדוס המחשב הראה לי במחשב שלי את שתי המחיצות של הדיסק קשיח הראשון, אבל לא הראה לי בכלל את הדיסק קשיח השני. אחרי זה, הגעתי למצב, לא חשוב איך, שהצלחתי להראות את הדיסק הקשיח השני,אבל פתאום הוא אומר לי שהכונן לא מאותחל, ושצריך לאתחל אותו, וזה שימחק לי את כל הקבצים מהכונן!! אבל אני לא נגעתי בכלל בכונן הזה בפירמוט! אין מצב עכשיו שאני מאבד את מה שיש לי בכונן הזה, כל הגיבוי ש…

17. Started by דנדן,

חבר'ה, יש לכם המלצות לאיזה מדיות DVD±R מומלץ לקנות? בעקרון מחפש 4.7GB ולא DL אז אם יש הצעות תודה רבה (איך הדיסקים של BENQ?)

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  18. שלום קניתי מחשב חדש וההארד דיסק שיש בו הוא samsung 320gb וההארד דיסק במחשב הקודם הוא WD 80gb בחיבור IDE ניסיתי לחבר את הכונן הקודם למחשב החדש והווינדוס לא עולה ששתיהם מחוברים ביחד(על שתיהם מותקן ווינדוס) יש דרך לחבר את שניהם ביחד כדי להעביר את החומר ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. בעבר העליתי פה שאלת המלצה על הרדיסק נייד של WD ונאמר לי בזמנו לבדוק את עניין האחריות ולקנות רק אם האחריות היא של טק-דטה. כי החברה השנייה שנותנת אחריות פשטה רגל. כמו כן, אמרו לי שאם החנות אומרת שהאחריות עליה אז לא להאמין- כי אין חיה כזו. היום אני בונה מפרט למחשב חדש דרך FOXPC, התקשרתי אליהם לברר את עניין האחריות על ההרדיסקים הפנימיים של WD שהם מוכרים והם טוענים שהאחריות היא שלהם. עכשיו, יש לי ניסיון מאוד טוב איתם ואני מחזיק מהם חנות אמינה וזה מאוד מוזר לי. השאלה אם יכול להיות שבכל זאת יש חיה כזאת- אחריות של החנות? אם לא, אז איזה חברה אחרת של הרדיסקים ממולצת במקום WD?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. נתקלתי בהארדיסק של סמסונג, 500 GB בסה"כ 220 ש"ח בKSP. http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469 רק שהוא בעל ממשק SATA 3...זה חדש? לא יהיה ניתן להפעיל על הלוח אם? ( נקנה לפני 3 שנים- אם אינני טועה תואם עד SATA 2 ) תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by YohaiM,

שלום לחברי הפורום! קניתי לפני כחודשיים מארז של 50 דיסקים רגילים לצריבה מבית Verbatim. הדיסקים הם מסוג Datalife Plus. הם מיוצרים בסין. לעומתם יש את ה-Datalife המיוצרים ביפן. אני חושב שאני עדיין יכול להחליף אותם,כי אני מכיר אנשים בחנות,וכן האריזה סגורה. השאלה כאן היא האם,למרות שמייצרים אותם בסין,יש ל-Datalife Plus שכבת הגנה יותר טובה? אני שואל כי יש כאלה שממליצים על Datalife Plus,ויש כאלה שממליצים על Datalife. בתודה מראש, יוחאי.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by A.Iniesta,

צרבתי בזמנו מספר רב של דיסקים Lightscribe של ורבטים. ניסיתי לצרוב עליהם עם צורב אסוס חדש, והוא אומר לי שאני לא מכניס דיסק הפוך בכלל.. הדיסקים מקוריים, ואיכותיים מאוד (ורבטים). מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by tigerex,

hi anyone! i have a very big problem! i reinstall the windows but i didnt save my files, now i cant reach them! when i try to get enter to my old desktop it says: "accses denided", all the files are gone now????

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  24. wd caviar 250gb 7200rpm sata 3.0gb cache 16 seek time:8.9 write time:10.9 המחיר (מארה"ב) 70 $. שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  25. רכשתי לפני כמצה ימים צורב שנאמר לי שהוא מדגם LG אך לא רשום את המהירות שלו עליו ושום דבר אשר יוכיח לי שהוא באמת LG ולא זיוף(יש עליו סמל של LG במגירה שנפתחת אבל חוץ מזה אין שום מהירות ושום כלום 1.)הדגם הוא GCE-8527B האם הצורב הוא 52X24X52 כמו שהובטח לי? 2.)האם ניתן לעדכן לו גרסת FIRMWARE ואיפה בדיוק? 3.)כמה עולה לעדכן לו גרסה? 4.)האם הוא זיוף או לא? 5.)רכשתי אותו במחיר של 150ש"ח האם זה יקר מדיי בשביל הצורב הזה? 6.) איך הוא באופן כללי למי שצורב הרבה? תודה מראש לכל העונים!!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.