אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
מחשב : פנטיום 4 מהיר וטוב, ללא חיבור SATA מערכת קבצים : ext3 בלינוקס 2.6 דרישות מהכונן : - שקט (מאוד !) - מהיר (המקסימום ש IDE יכול לתת) - בקריאה של קבצים של עד כמה MB (עליית תוכנות וכו) - מאריך ימים - רצוי : מתחמם כמה שפחות - גודל : לא קריטי. 80G מספיק. יותר לא יזיק אבל אני לא צריך וסתם יקר. - גודל : 3.5" (רגיל למחשב Desktop) שאלות : - איזה חברה לקנות ? (לפי הקריטריונים) (מתעניין בעיקר WD או מקסתור) - כמה קאץ' כדאי ? - ללא התחשבות במחיר - עכשו כן עם התחשבות במחיר : אני רוצה משהוא ב 270-300 שח, לא יותר מ 350. אבל מוכן לשמוע אם זה משהוא ממש טוב.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מהם ההבדלים בין : dvd+r ל dvd-r
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כן היום קניתי LG H42N חיברתי אותו המחשב זיהה אותו ועכשיו אני שם דיסק עם שירים סבבה זה קורא אבל הכנסתי דיסק ריק של 700 מגה וזה פשוט לא קורא אותו, אותו דבר עם דיסקים של 4.7 גיגה,אני מכניס דיסק וזהו פשוט לא קורה כלום! תעזרו בבקשה תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין קניית דיסק קשיח של סיגייט ST3250620NS לבין רכישת דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל wd2500ks הסיגייט מפתה אותי בגלל 5 שנות אחריות (בד"כ דיסקים קשיחים נשארים אצלי בשימוש גם אחרי שהמחשב מת), ויש לו NCQ לעומת זאת עד היום היה לי נסיון לא רע בכלל אם ווסטרן דיגיטל עד היום (דיסק אחד דפוק מתוך קרוב לעשרים שקניתי במהלך השנים) שימו את שיקול התקציב בצד, מה הייתם מעדיפים כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD, שאני רוצה להעתיק, הבעיה היא שכרגע יש לי רק מדיות CD, האם יש דרך לחלק את ה-DVD למספר סידים בגודל של 600-700 מגה כל אחד?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי מחשב חדש עם צורב LG H42N ואני לא מצליח לצרוב DVD +RW. סוגים אחרים לא ניסיתי. אבל CD הוא מצליח לצרוב. אני משתמש בNERO 7.5.9.0 ההודעה שאני מקבל היא: FORMATTING DISK FAILD CANT PERFORM START OF DISK AT ONCE מישהו יודע במה מדובר???? אני לא יודע אם זה קשור אבל בMY COMPUTER אני רואה שני כוננים E,F האחד הוא CD DRIVE והשני וDVD DRIVE
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הדיסק של ה250GB שיש לי בא דפוק שלחתי אותו חזרה עכשיו קיבלתי מייל מהם שהם אומרים שכנראה אין להם את המודל הזה בסטוק אז הם יתנו לי או דיסק אחר או החזר כספי בקרדיט עכשיו בגלל הנסיון המוצלח שיש לי עם הWD 320GB עכשיו אני רוצה לקחת דיסק נוסף של WD אבל בגלל שהדיסק של ה250 עלה לי 75 דולר אני לא יכול לקחת עוד אחד של 320 WD בגלל שהוא עולה 80 דולר (אסור לחרוג אפילו בדולר) איזה באסה!!! אז ראיתי את הדגם הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136055 עולה 75 דולר אבל שמתי לב שהוא מסדרה RE הדגם של ה 320 שיש לי כבר הוא זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136074 הוא מדרה SE16 אם אני ישים אותם ביחד יהיה בעיה? בנתיים אני הולך לשים אותם ב JBOD פשו…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. תכננתי לבחור לו את הWD2500KS שאני יודע שיש אותו להרבה אנשים פה והם גם מרוצים ממנו. אבל דבר מוזר קרה לי שנכנסתי לאתר של WD, הדגם הזה בכלל לא מופיע באתר שלהם, למיטב הבנתי הם מחליפים את הסדרה של KS בAAKS. אז השאלה שלי היא אם למישהוא יש מושג מתי יתחילו למכור את WD2500AAKS בארץ? וגם אם בכלל שווה לחכות לו, זאת אומרת האם הWD2500AAKS יותר טוב מהWD2500KS. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח שיהיה שקט מאוד ושיחזיק כמה שיותר שנים.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש באפשרותי לבחור בין הארבע כאשר רובם באותו המחיר או קרוב מאד. סמסונג S183L פיוניר 212BK לייט און 20A1H כאשר הוא PATA אבל עם לייטסקרייב. לייטאון 20A1S. מה לדעתכם הכי מומלץ וכדאי? יש טעם לחכות מעט לדברים חדשים וטובים יותר?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איזה דיסק און קי או כונן קשיח נייד [חיצוני] בנפח הכי גדול שיש אני יכול לקנות עד 300 ש"ח? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר רק בעזרת כבל USB (שלא דורש חיבור מתח לחוד) התקציב עומד על 500-600 ש"ח והוא מיועד להתחבר למערכת ברכב שלי. אם אפשר לקבל גם קישור למקום שאני יכול להזמין או ללכת לקנות דרכו. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי לוח עם IDE וגם עם SATA 2 אז איזה צורב כדאי לי לקנות ומאיזה חנות אני גר בקריות שמתי לב שאלו של הSATA עולים יותר,מה ההבדל? וא הבנתי מהמדוק מומלצים מה הכ כדאי בעצם תעזרו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי WD74GD (רפטור 74 ג'יגה) ואני מיתלבט אם לקנות עוד אחד ולחבר את שניהם ברייד, האם זה יתן לי תוספת ביצועים מורגשת? או לקנות כונן קשיח רגיל 250 ג'יגה SATA 2 ... ? האם יש הבדל ביצועים מורגש בין שני רפטורים ברייד לבין רפטור וכונן אחר לא ברייד? ושאלה אחרונה , יש לי את הדגם740GD , במידה ואני מחליט לרכוש אחד נוסף, אני יכול לקנות 740ADFD שזה אותו כונן רק עם 16 מגה זיכרון קאש, ולחבר אותו ברייד? האם ההבדל בין הדגמים לא ימנע, או יפגע ברייד?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני קונה דיסק של של WD עם 250GB ומתלבט איך לחלוק אותו למחיצות... מה נהוג היום? אני חשבתי על מחיצה לווינדוס שתאפשר פירמוט במינימום נזק... משהו כמו 70 ג'יגה, מחיצה להורדות... נניח עוד 70 ומחיצה לקבצים של התוכנות והמשחקים משהו כמו 100 ג'יגה... מה אתם אומרים על החלוקה הזאת? אפשר לחלק בהתקנה של הויסטה?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תקציב שלי 220 ש"ח גג . אני חושב אם כבר ללכת על צורב, אז ללכת על צורב SATA לכן אני מתלבט בין שני אלה DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA לבין DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA המחיר שלהם זהה. מה דעתכם,איזה מהם עדיף? ============= שאלה נוספת, החיבורי חשמל בצורבי SATA הם מולקס רגיל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
נדפק לי הלפטופ ואני חייב את המידע שיש עליו...!! הוצאתי את ההארד דיסק שלו וחיברתי עם מתאם לUSB של מחשב שולחני אחר על מנת להעביר את המידע החשוב. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק שאני מחבר בUSB, הוא כן מזהה את המתאם ככה שזאת לא בעיה במתאם. מישהו מכיר איזושהיא תוכנה אולי או משהו כזה כדי לזהות את ההארד דיסק של הנייד שאני אוכל להעביר את המידע?? בבקשה תעזו לי אני חייב את מה שיש שם!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים האלה: SAMSUNG 500GB SATA 2 HD501LJ T166 7200RPM 16MB לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2425 2) WESTERN DIGITAL 500GB SATA 2 KS 7200RPM 16MB לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2373 איזה מהם עדיף מבחינת: א) ביצועים ב) שקט ג) קרירות ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה צורב עדיף? LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 או ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE מחיר: ¤219 אני קונה ב-IPQC
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
משהוא מכיר אולי חנות בצפון שמוכרת את הכונן החיצוני הבא במחיר שפ (עד 250 ש"J) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_2030&products_id=15112
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח לא גדול במיוחד 160giga, אבל לא ראיתי מנפחים גדולים יותר יש לדיסקים הקשיחים 16mb cache. האם שי הבדל ביצועים משמעותי בתוצאה מהגדלת זיכרון הקאץ ? שאלה נוספת: מה זאת טכנולוגית ה - ncq והאם משיהו יכול להמליץ על כונן קשיח לא יקר וטוב.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://news.yahoo.com/s/pcworld/131168
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד בגודל של 250-350GB. איזה הארד דיסק הכי מומלץ והכי משתלם לקנות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מדיות הכוונה לדיסקים צרובים... מה השיטה שתשמור עליהם לאורך זמן רב.. דיסקים שישבו אצלי קיבלו מן תופעה של , כמו פטריה כזאת - וכל המידע הלך.. יש איזה שיטה להגן עליהם..? משהו סגור הרמטית אולי..? בראל.
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות אחד מהשניים מה עדיף לי מה ההבדלים ומי יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
נכון שיש אותו באיזה 2 חנויות בגרסאת הרייטל. אבל מתי הוא מגיע לרוב החנויות הגדולות בגרסא עם כול הפנלים והכול?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-