אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה עבור דיסק קשיח נייד שיתחבר למחשב נייד ב6-7 בעל חיבור USB 1. עוד שאלה: האם אפשר לחבר מכשיר של USB2 בUSB1 (גם אם זה אומר שזה יעבוד לאט)?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אחרי שאתמול נשרף לי הצורב של LG, אחרי שלוש ומשהו שנים טובות של מאות צריבות, בזאת אני רוצה לקנות צורב חדש אני רוצה לרכוש צורב מילה אחרונה, מהיר ,שקט, איכותי, וטוב מה אתם ממליצים? קראתי את הסטיקי, ויש שם כל מיני, לא יודע מה לקחת, עשה לי קצת בלאגן. אה, כן, ומKSP בלבד. איך ה-צורב Pioneer - DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4135 האם יש משהו בחנות יותר טוב מזה? משהו בSATA, עם כל הנתונים שציינתי. אני רוצה צורב עד 250-270¤ ככה.. משהו טוב, שיתמוך בצריבת דיסקים משני הצדדים (8.4GB או יותר) , וכו' שיהיה עמיד ויוכל לצרוב אלפי דיסקים ולא להידפק אחרי כמה זמן. רצוי עם אחריות כמה שיותר גדולה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים במחשב ומידי פעם קופץ לי ארור מוזר כזה שקשור לכונן דיסקטים ויש לי שם שלוש אפשרויות להמשיך לנסות שנית או לבטל כשאני לוחץ על להמשיך הכל מסתדר אבל זה הארור הזה מציק וזה קורה בעיקר כשאני רוצה לכבות את המחשב אז חשבתי אולי יש דרך לבטל לגמרי את ההתיחסות לכונן הדיסקטים
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
(הדיסק לא הגיע עם תוכנה או משהו כזה) הוא משמש לגיבוי פעם ביום בשעה ספציפית יש אפשרות להגידר איפה שהוא להדלק באופן אוטומטי? תודה,
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 צורבי SATA 1.פלקסטור 760SA 2.פייוניר 212D DVR --- הלוח שלי DFI LANPARTY NF4ULTRA משום מה, המחשב מסרב לצרוב עם הצורבים הנ"ל, כאשר עם צורב בממשק IDE - אין שום בעיה הצורבים תקינים ונבדקו עם מחשב אחר שיש לי בבית במקרה התקנתי WIN מחדש אתמול (התחדשתי בHD חדש), והבעיה לא נפתרת פתרונות?
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
סוף סוף הלטתי להחליף את ה2X80GB שלי באחד חדש של כניראה 250GB, וHD אחד של 80 להעביר למחשב השני שלי, ואחד לשמור לצורכי גיבויים. אחרי המון שנות ניסיון מצויינות עם WD, כניראה שהדיסק החדש יהיה שלהם. הצרכים שלי מHD הם שיהיה אמין, בעל ביצועים טובים, ושקט יחסית. המחשב שלי פועל כימעט 24/7, ככה שכניראה דיסקים קשיחים מסויימים יתאימו לי יותר. ההתלבטות המרכזית שלי היא בין אלו: WD2500JS - שהבנתי שלא כדאי ביגלל ה8MB WD2500KS - שלפי הבנתי זהה לקודם אך בעל 16MB WD2500YS - שיקר יותר מהאחרים, אבל מותאם לעבודה של 24/7, שזה מה שסובל אצלי כל HD הייתי רצה לדעת האם באמת גרסאת הYS היא הגרסא שהכי מתאימה לי, האם יש עוד דברים שאני צריך לדעת על הדיסקים הקשיחים האלו לפני הקניה ואם יש דיסק קשיח אחר שלד…
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
השאלה בכותר. אשמח לשמוע קצת תגובות בעקבות הפעלה של תוכנות מדידת חום בימים האחרונים כשמחשבי פועל 7\24 באופן רציף כבר שנתיים וחצי עם הדיסק הזה. אציין שזהו הדיסק היחיד שקיים אצלי. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מפלאפון סלולרי של LG וקיבלתי איתו DOK+128MB... ממש נחמד אלא שכשאני מחבר אותו למחשב אני לא מצליח להעתיק קבצים ומקבל הודעות בנוסח הבא: אין אפשרות להעתיק את X: אין אפשרות למצוא את הקובץ שציון. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הנכונים. הלכתי לפלאפון והחלפתי את הכרטיס, ולאחר מכן קניתי עוד כרטיס של ג'יגה (הסלולרי תומך כך שלא זו הבעיה) ועדיין אני מקבל את ההודעות האלה... אין לי מושג מה קורה פה, מבקש את עזרתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. קראתי את סטיקי המומלצים כדאי לנסות להבין איזה צורב DVD מומלץ לי לקנות למחשב, וראיתי שהצורבים מחולקים לשני סוגים - SATA ו-PATA. השאלה היא - האם יש עדיפות כלשהי לקחת צורב SATA, או שחוץ משיטת חיבור שונה אין שום בשורה חדשה עם הצורבים האלו, ואין לי מה להתחשב בצורת החיבור כשאני בא לקנות צורב, אלא בתכונותיו של הצורב בלבד?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום חברה התחדשתי במחשב חדש ואיתו קיבלתי SATA2 של היטאצ'י 150GB, לפני כמה חודשים קניתי למחשב הישן SATA2 של WD בקיבולת 320GB. כשחיברתי אותו לא קרה כלום, כלומר הWINDOWS זיהה אותו אבל לא שם אותו ככונן ב"מחשב שלי". אני נורא מפחד לאבד את המידע שיש לי בכונן הזה (320GB) ואני לא מוכן לפרמט. (יש לציין שהWINDOWS שאני משתמש בו הוא XP PRO x64) איך אני גורם לו לפעול ביחד עם החדש? ??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בלאפטופ תוכנת גיבוי, ורציתי לישאול האם שיחזור של הגיבוי הראשוני (ממש לאחר ההתקנה של הוינדוס עם כל הדריברים והכל), ינקה את הארד דיסק לחלוטין ויחזיר את המחשב למצב של 'כמו חדש' ? כלומר, במקום לפרמט את המחשב ולהתקין הכל, האם אפשר פשוט לשחזר את הגיבוי הזה, וזה ישתווה לכאילו המחשב פורמט? מקווה שהבנתם, תודה לכולם..
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הדגם הזה..? SH-S183A DVD±R x18 מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הזמנתי ב 288 דולר את הSeagate Barracuda ES 750Gb SATA 2 NCQ HD ST3750640NS האם זה שווה? הזמנתי מחו"ל...אני פשוט צריך הרבה מקום...כי מה שיש לי עכשיו לא מספיק ואני לא רוצה כל הזמן לצרוב ל DVDS וכל הזמן להחליף כוננים לגדולים יותר...
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, ניסתי לחפש בzap דיסקים קשיחים, אבל יש כ"כ הרבה מאפיינים, שאני לא יודע מאיפה להתחיל. אני צריך HD של חצי טרה, ללא צרכים מיוחדים או פיצ'רים מטורפים... כמה דבר כזה צריך לעלות, ועל מה תמליצו?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
כמה שיותר GB ללוח אם שתומך SATA1. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מתכנן לקנות הרד דיסק חיצוני + מארז שישמש לככונן איחסון לתמונות. רק רציתי לוודא שבמידה ואני מחבר אותו למחשב בלי חיבור SATA בלוח אם בעזרת המארז (כמובן שהמארז מתחבר להרד דיסק ב-SATA פנימית) ב-USB למחשב. אין שום בעיה עם זה, כלומר המארז למעשה עוקף את ה-SATA דרך ה-USB ולא צריכה להיות בעיה, נכון?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם הארדיסק בנפח 160 ג'יגה... אחרי שפירמטתי את כל הכוננים ועשיתיפרטישן אני רואה שבכונן D ששמתי בו 45 ג'יגה יש מקום בשימוש 21 ג'יגה ורק כל השאר זה ריק... ואפילו עוד לא התקנתי כלום... מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קיבלתי היום תצורב שלי חדש באריזה. חיברתי את כול החיבורים אבל אני מנסה לצרוב DVD VERBATIM והוא נכשל אחרי איזה 30 % ? WTF? לא קרה לי אף פעם ה NEC. איזו אכזבה מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני קניתי כונן חדש כתוב לי החתימה....250 GB אני שואל עם אני יכול לחבר אותו דרך החיבור השחור הזה....אני לא מוצא תמונה של זה. אבל עם אתם לא מבינים איזה אני יכול לצלם... אבל הוא יוצא מהספק כח. אז כמו שכתוב אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר את הכונן דרכו? (וכמובן עם כבל SATA)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הצורב יכול לעשות overburn? משום שיש לי אותו, ויש לי מדיית DVD - XEROX DVD-R 16X ונרו CD-DVD speed אומר לי שהצורב לא יכול לעשות overburn עם סוג המדיה הזאת כשאני עושה overburn test. אם הבעיה היא במדיה, איפה אני יכול לקנות מדיה שיכולה, וזולה? או בקריות או בהזמנה באינטרנט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה מראש לכל המגיבים! יש לי מחשב קומפלט של DELL (Dimension 4700) ורציתי לדת אם אני אקנה צורב די.וי.די של חברה אחרת המחשב יזהה את הכונן?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שני רפטורים 74 ג'יגה ברייד למרות שהם דגמים שונים אבל נפחים זהים? (מדובר על הדגמים GD - 8MB קאש וADFD - 16MB קאש) תודה מראש לכל העונים...
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הDOK הזה, עכשיו יש לי ווידוס XP פרו, הרגיל. בלי עידכוני הבטחה וה SP2. זאת אומרת שיש לי USB הרגיל והישן האם ה DOK הזה יעבוד ב USB1? *אני יודע שאם זה יקרא אותו הקבצים יעברו לאט זה רלוונטי כלפי, פשוט חשוב לי לדעת אם אפשרי להשתמש בו תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קורא כרטיסים של LEXAR די חדש בן חודש וחצי בערך Lexar Multi-Card USB2 Card Reader והוא היה מחובר למחשב קבוע. היום הפעלתי את המחשב והוא הודיע שהוא מצא New Hardware - כונן מתברר שבמקום להופיע כ4 כוננים הקורא מופיע ככונן אחד. אם מכניסים מס' כרטיסים ביחד הוא עובד בשיטת "הכסא החם" - האחרון שהוכנס מופיע. לאחר נסיון לעשות Uninstall ממנהל ההתקנים ולחבר מחדש (לאחר אתחול) הסיפור חזר על עצמו. כמו כן זה חזר במחשב אחר. יש לי משהו שאני יכול לעשות על מנת לתקן את המצב? או שהברירה היחידה היא להפעיל אחריות (צריכה ליהיות לי של שנתיים)? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-