אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח 160GB SATA2 של WD, בקופסה המקורית, לא באיזה שקית או משהו. מישהו מכיר חנות שמוכרת כאלה דברים?
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הוא מציג מפרט כמו של הלייט און והוא IDE, רציתי שתתנו את דעתכם על הצורב הנ"ל בבקשה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 20:32:04 מצטער על ההקפצה..הגיע לעמוד שני ואפילו לא תגובה אחת... בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כשאני נכנס למאפיינים של מחיצה d אצלי... הוא מראה שתפוסים 110 ג'יגה... אבל כשאני נכנס למחיצה, מסמן את כל הקבצים כולל המוסתרים הוא מראה שהם תופסים רק 89 ג'יגה... מה הקטע פה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD פיוניר 212DBK. הצורב הוא SATA חיברתי כבל מידע וכבל חשמל עם מתאם. הבעיה: המחשב לא מזהה את הכונן. יש לי לוח אם MSI 865PE neo2-S שיש לו אפשרות של חיבור של שני SATA 1. עידכנתי ביוס לAMIBIOS 2.5 (זה הביוס הכי חדש לפי מה שהיה באתר של MSI ללוח אם הספציפי שלי נראה לי שהאתר לא מעודכן כי יש גרסאות חדשות יותר) ניסיתי להתקין דרברים לא נראה לי שהצלחתי ושהתקנתי מה שצריך להתקין...... מה לעשות????????
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש צורב DVD שקט במחיר סביר (עד 250 ש"ח). ה-LG GSA-H10N נשמע כמו מטוס ממריא בכל פעם שהוא עובד ולא נוח לסרטים או מוזיקה ואני מחפש תחליף אחר. המהירות לא עקרונית (x16 עד x20). אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני משתמש בנרו גרסה 7 premium צורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Hitachi-LG אני שם דיסק dvd 4.7 gb צורב משהו זה מתחיל לצרוב פתאום זה כותב לי could not perform disc at once זה לא משנה איזה קובץ אפילו עם אני צורב מסמך וורד או סרט ושאני שם דיסק רגיל זה כותב could not perform end of track וזה לא בעיה בנרו כי ניסיתי גם דרך windos ו דרך ashampoo אני אשמח לדעת מה הבעיה עם זה בעיה של חומרה או בעיה בעידכון קושחה או משהו לא יודע אבל זה כאילו צורב ופתאום נתקע תודה לעוזרים .....
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב שלי יש מערך של 3 כוננים ב RAID5 התקנתי עליהם ויסטה, ורק לאחר מכן נזכרתי שאני רוצה לחלק את הכונן ל Partitions ניסיתי כל מיני כלים מבוססי DOS אבל רובם לא עובדים בכלל או שלא מזהים את ה RAID ניסיתי גם Paragon Hard Disk Manager אבל הוא לא מסכים לעשות שינויים על הכונן משום שהוא בשימוש. יש מספיק מקום פנוי בכונן. אשמח לדעת אם יש משהו לעשות במקום לפרמט מחדש... תודה, יניב
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
עודכן Firmware אני חושב שהפורמט הוא DVD-R כך שאין סיבה שלא יקרא את זה... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי HD חדש. 250 ג'יגה של WD. בבדיקה שעשיתי לו ב-HD sentinel קיבל 100 אחוז HEALTH. היום בבוקר ראיתי שהוא ירד ל-96 אחוז. גם ריסטרט לא עזר. שמתי לב באמת שבימים האחרונים הוא עובד על טמפ' של 46-48 מעלות, שנראית לי גבוהה מדי, והיום אני מתכוון להתקין מאוורר נוסף לקירור. האם מכאן זו הבעיה של ירידת אחוזי "בריאות"...? האם יש דרך להעלות אותו בחזרה ל-100? או שזה אחוזי נכות לכל החיים....?
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
***הנושא נערך*** אני צריך כונן\כוננים קשיחים עד 200$ מה עדיף? לקחת RAPTOR 36GB + כונן 320GB או לקנות כונן 500GB בפחות כסף? אם אני אקנה ראפטור הוא ישמש לווינדוס בלבד. תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוקח לי 50 דקות לצרוב דיסק מלא של DVD, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז אותה בעיה נוצרת גם כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD\צורב למחשב מישהו מכיר את הבעיה??
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום... כמו בכותרת, יש לי שלוש שאלות: 1) אני מתכוןן לקנות מארז חיצוני מהדגם ST-2316 C של SNT, ולהלביש אותו על WD3200KS. כרגע אני אחבר אותו ב- USB2/FW ובעתיד ב- eSATA. כרגע אני מחבר את ההארדיסק דרך SATA ו- SATA Power, ובשביל זה אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כל הזמן... עם המארז החדש, אני אוכל לחבר ל- USB ולהוציא איך שאני רוצה מבלי לפגוע בהארידסק \ מחשב? או שיש כפתור הדלקה למכשירים האלו? 2) האם יש כזה דבר DVD-/+RW DL (לא משנה פלוס או מינוס) שאפשר להשיג בארץ? 3) אשמח להמלצה על דיסקים DVD-/+R במחיר סביר פלוס, שלא יהיו טובים כמו ורבטים אבל לא הכי גרועים שאפשר... תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני בן אדם שצריך נפח אכסון, וה80 של הנייד לא הכי מספקים. הדגם+מפרט בצד, האם יש HD כמו בכותרת?
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ראו תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום חברה, אני רוצה DOK שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כמו APACHE MYSQL PHP שיהיה אמין, קומפקטי, ולא יפשל.. חשבתי על SanDisk Cruzer Micro U3 1GB מחירו 56 שקל, הוא מבית טוב ותומך בהרצת תוכנות (U3) מה אתם מציעים?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איזה מהצורבים הללו הייתם לוקחים בהנחה שהמחיר הוא לא שיקול? LG H42LK LG H44LK LG H50NK LG H55NK SAMSUNG S182M PIONEER DVR-112DBK LITE-ON 20A1H
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בביוס זה נמצא לי בברירת מחדל ככה אז אני רוצה לדעת אם לאפשר את זה או לא...? יש לי מחשב דיי חדש בקושי חצי שנה (וכל המשתמע מזה אני יודע שמחשב חדש הוא לא בהכרח מחשב "טוב" אבל יש לי הארד דיסק SATA 2 של west digital 250 ולוח אם 965 אינטל)
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מכיוון שדי ירדתי מאופציית ה RAID רציתי לדעת מה הסיכונים שלוקחים אם עושים מערך של RAID 0? והאם רוב הלוחות היום תומכים? (בעיקר ASUS)? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקציב הוא 400-800 ש"ח (גמיש מאד.. אני לא יודע ממש מה סדר הגודל של המחירים בתחום זה) הדרישה היא הרד דיסק חיצוני שגודלו כ200GB. הגודל ממש לא משנה.., ההרד ייועד לגיבוי קבצים חשובים (לכן חשוב שיהיה איכותי! ), הוא לא יעבור ממקום למקום לכן הגודל לא קריטי.. אשמח להמלצות! ולהמלצה מאיפה לקנות! תודה!! :)
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
עידכנתי תצורב שלי אבל אני רוצה לעדכן אותו שוב לקשוחה אחרת, אבל המחשב לו רוצה ואומר שיש בעיה. מה עושים? יש איזו תוכנה לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב, WD74GB RAPTOR, וWD320GB YS . מספר שאלות : מהי טמפ' עבודה נורמלית לדיסק קשיח ? אומרים שהרפטורים מתחממים הרבה יותר מדיסק קשיח רגיל אז מדוע טמפ' הרפוטר שלי יותר נמוכה (33 מעלות) מהדיסק הרגיל (36 מעלות) ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
רכשתי את שני אלה ואני זקוק לכבל שיחבר ביניהם. http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-II-eSATA-IDE-PCI-RAID-CARD-B06_W0QQitemZ110123801117QQihZ001QQcategoryZ140035QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=412418 למישהו יש מושג מה אני צריך? http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&satitle=esata+cable&category0=
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-