אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש שניי ציפצופים ואז הא מבקש ממני ללחוץ על F4 *לוח אם של intel perl865 וזאת השגיא: Daul-channel operation requires identical paired DIMMs installed across both memory channels. Bios has detected a non-optimal memory configuration. changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 0 should match channel B, DIMM 0 changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 1 should match channel B, DIMM 1
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להבין מה הקיבולת המקסימלית של המארז NST-300SU-BK של Vantec. באתר החברה מצוין 3TB עם *, אבל אין שום אותיות קטנות שמסבירות את הכוכבית. http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/374 באתרים אחרים (כולל ב user manual) מצויין שהתמיכה היא עד 1TB. למישהו יש נסיון עם המוצר הספיציפי הזה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית של NIKON ויש לי כרטיס 128MB השאלה שלי היא: אם אני שם(לדוגמא..) מסמכים על הכרטיס המצלמה עדיין תזהה אותו ותראה רק את התמונות או שהיא תתחיל לעשות לי בעיות??? בתודה מראש סיזר
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת, האם הארד דיסק משפיע על מהירות קידוד סרט? למשל אם סרט מקודד בהארד דיסק SSD יהיה יותר מהר מקידוד בהארד דיסק סטנדרטי שנמכר כיום? (הכוונה לקידוד נניח מקובץ TS ל-X264 למשל) ידוע שהמעבד הוא גורם משפיע בעיקר אבל האם יהיה הבדל משמעותי במהירות אם בכלל בקידוד?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אחת מהיצרניות המרכזיות שדוחפות קדימה את שבבי ה-NAND התלת מימדיים משיקה דגם חדש ועתיר ביצועים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן USB שנדפק מעט. הכונן הגיעה אליי במצב לא מפורמט וכלל ניסיון פירמוט היה נכשל לקראת הסוף. אחרי מעט משחקים עם הכונן הגעתי למצב שהמחשב אומנם מזהה את הכונן (במחשב שלי) אבל בניסיון כניסה אליו מודיע "אנא הכנס דיסק לכונן ...) יודעים אולי איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD מהדגם הבא: http://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=107 נדפק לי המארז שלו, ואני רוצה לשחזר את המידע שיש על ה הארד דיסקים.הבעיה שאני לא יודע איזה RAID זה (אם בכלל). כשאני מחבר את אחד ה HD למחשב, המחשב מזהה את זה אך לא ניתן "לסייר" בדיסק. צירפתי תמונה שתעזור ( בתקווה שתראו אותה, לא ראיתי אפשרות להעלות תמונה ) אני משתמש ב WIN 7 32 במחשב נייח. אשמח לעזרה תודה מראש http://mail-attachment.googleusercon...vtI_8&sadssc=1
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בדקתי דיסק קשיח ST500... עם HD Tune אני מקבל 3 שורות צהובות: Reallocated Sector Count 100 100 36 164 Ok Spin Retry Count 100 100 97 0 Ok (unknown attribute) 100 100 99 0 Ok מה זה אומר? האם יכול להיות שזה גורם לקפיאה של המחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ציטוט מביקורת באתר זאפ: "אם אתם רוצים לשמור עליו תריצו אותו יום יומיים בלי לעבוד איתו כלל, מנסיון וגם ממאמרים שקראתי זה מאריך את החיים שלו ומונע כל מיני תקלות שעלולות לקרות אם תחברו וישר תתחילו "לקרוע" אותו- ממש לא מומלץ!" מישהו יכול לאשר את זה? זה הגיוני? או שאין לו מושג על מה הוא מדבר ?:-)
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי DIsk On Key של SanDisk - Cruzer Fit 32Gb. המחשב זיהה אותו בהתחלה, וישר פרמטתי אותו לNTFS (כי אני צריך להעביר קבצים הגדולים מ4 גי'גה), דרך הפרמוט המובנה של וינדוס (מקש ימני - Format). לאחר הפרמוט המחשב עדיין מזהה את המכשיר, והוא עדיין מופיע כRemovable Disk, אבל הוא מראה שהנפח אחסון של המכשיר הוא 0 ביטס, והוא גם לא נותן להעביר לשם קבצים. ניסיתי לפרמט אותו שוב (דרך הפרמוט המובנה של וינדוס), אבל עכשיו הוא לא מאפשר לי לפרמט (הוא נותן לי ללחוץ על Format אבל שום חלון לא נפתח, ולא קורה כלום). האם עשיתי משהו לא בסדר, והאם ניתן לסדר את הבעיה? בתודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, ושמתי לב שה SSD על פי הבדיקות שהרצתי עליו קצת איטי לעומת בדיקות ברשת לדוגמה : http://www.techspot.com/review/495-intel-ssd-520-series/page7.html מה דעתכם ? צירפתי 2 תמונות מסך של בדיקות שהרצתי
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חיברתי את הכונן הקשיח בצורה חיצונית עם קבל sata והקונן נראה כשני קוננים g ו i אבל שניהם לא נפתחים ותוקעים לי את המחשב איך אפשר לחלץ מהם מידע ? תודה רבה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את המחשב החדש: מעבד: AMD64bit 3200+ לוח אם: Gigabye k8nf-9 זיכרון: 1024(512*2) כרטיס מסך: Gigabye Geforce 6600 256mb ודיסק קשיח: WD 160 gb SATA את הווינדוס אני מתקין לבד ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ההתקנה של הדיסק הקשיח בגלל התקן ה-SATA. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית: דיסק קשיח - 500GB של WD חדש נקנה לפני כמה ימים. לוח אם P6TD Deluxe של Asus. עכשיו בגלל שקניתי דיסק קשיח חדש פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 הכל עבד מעולה. אחרי כמה זמן החלפתי את האנטי וירוס מ- Avast ל- NOD32 ומאז אחרי הריסטרט של המחשב, המערכת הפעלה לא עולה. מה שכתוב לי זה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key עכשיו ניסיתי להיכנס לביוס ולהגדיר שהדיסק קשיח יעלה ראשון אבל הוא לא הופיע שם בכלל. אז נכנסתי לדף הראשי של הביוס בשביל לראות אם הדיסק בכלל מחובר, אבל הביוס לא מזהה את הדיסק. אז ניסיתי לחבר את הדיסק למחשב אחר וגם שם הביוס לא מצליח לזהות את הדיסק. מה אפשר לעשות ? תודה ר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם עדיף SSD + HD או רק SSD? אפשרות א': כונן SSD 120/128 + כונן HD 500 אפשרות ב': כונן SSD 250 בהתחלה המחשבה היתה ללכת על אפשרות א' אבל במחשבה שניה, אין לי בעיה להתסדר עם 250GB כאשר יש לי עוד 2 דיסקים חיצוניים של 1TB כל אחד לאחסון קבצים. במקרה כזה אני "מרוויח" את המהירות של הSSD כאשר כל התוכנות יהיו מותקנות עליו ולא אצטרך לחלק, כאשר על הכוננים החיצוניים אוכל לשים קבצים שהם למעשה גיבוי כמו תמונות וסרטים (שגם ככה אני רואה בסטרימר בעזרת הכוננים האלה) או מסמכים שלא משתמשים בהם בשימוש יום יומי. השאלה היא האם כונני הSSD מספיק אמינים כדי לשמש ככוננים יחידים. ועוד משהו, באם במקרה כזה כדאי לחלק את הSSD כמו שמחלקים כונן HD כאשר ב-C מותקנת מערכת ההפעלה וב-D מותקנות כל שאר התוכנ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי את המגירה הזאת http://www.sysopt.com/features/storage/article.php/12033_3644741_1 ומשום מה הesata לא עובד. מישהו?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. כבר הרבה זמן שלא שדרגתי את המחשב שלי ולדעתי הגיעה הזמן, לכן בימים אלו אני מברר לגבי רכישת כונן SSD בסביבות ה 250-500GB , הכונן הולך להריץ בעיקר את מערכת ההפעלה (windows) ועוד כמה תוכנות טיפה כבדות של הלימודים (matlab,pisces,autocad,etap וכו') .אציין שהSSD הולך לעבוד במקביל לכונן מכאני , כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III. מקריאה קצרה באינטרנט הבנתי שכונני samsung נחשבים הכי טובים ,אבל באמת שלא הצלחתי כל כך להבין מה ההבדל בין הכוננים חוץ ממהירות הקריאה כתיבה שכאשר נכנסים לכונני SSD ההבדל כבר לא כזה משמעותי במפרט היבש .האם מדובר על איכות התוכנה והבקר? איזה כונן לדעתכם מומלץ ? אציין שעוד 9 חודש בערך אני מעוני…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, לא מזמן הוצאתי הארדיסק של WD (בנפח של 40 ג'יגה) ממחשב ישן... ההארדיסק קצת רועש ומצפצף, אבל הוא מתפקד בתור ה- pr0ndrive. לאחרונה שמתי לב לתופעות מוזרות שהוא גורם להן, כגון תקיעת המחשב, BSOD, ועוד... היום, כשהרצתי Chkdsk, הוא נתקע ב- 40%, המסך קפא לרגע, אז הופיע ה- BSOD. מה זה אומר? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן האם אפשר ליצור 2 מערכי RAID שונים (1 ו- 0) על אותו זוג דיסקים? למשל אם יש 2 דיסקים בגודל טרה כל אחד, אז האם אפשר לחלק את זה כך ש100 ג'יגה מכל דיסק יהיו בRAID1 והשאר בRAID 0? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני רואה כל הזמן את הנתונים של ה-300 מגה בייט לשניה וה-3 ג'יגה לשניה בנתונים של הלוחות אם.. אפשר הסבר? בבקשה לפרט אני ממש לא קלטתי אם זה בכלל קשור ל-Raid. תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
דבר מוזר מאד קורה אצלי במחשב לאחרונה: קודם, לא היתה שום גישה להארדיסק כשלא עשיתי שום דבר על המחשב. עכשיו - כל הזמן יש גישה להארדיסק! ולא סתם גישה, אלא גישה מוזרה שכזו: הנורית של ההארדיסק דולקת במשך של כדקה -שתיים (לא מהבהבת) ואז נכבת לכמה שניות ושוב נדלקת. כאשר הנורית דולקת - אני כמעט ולא שומע רעשי סריקה של הדיסק, אני שומע רעשים רק כשהיא נכבית ונדלקת. (וכל זה בלי שאני אגע במחשב בכלל מאז האיתחול) מה זה יכול להיות??? סרקתי עם אנטיוירוס מעודכן ואנטי-ספייור, כיביתי את כל התהליכים חוץ מהחיוניים של חלונות וזה עדיין נמשך!!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
נכון, כונני SSD חיצוניים עם נפחים של עד 2 טרה-בייט הם קומפקטיים מאוד - אך מסתבר שניתן למצוא תצורות זעירות אפילו יותר להעברת אינפורמציה ממקום למקום, ובנפחים מרשימים במיוחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
מה עדיף ראפטור של 36GB 10000RPM SATA או 120GB SATA2 X2 RAID -0 השאלה שלי מתייחסת אך ורק למהירות של הדיסקים ולא למקום האיחסון וגם לא מבחינת כסף!!!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי שאלה..האם בכונן SSD שמבוסס פלאש יש פחות סיכויים שיווצרו סקטורים פגומים מאשר כונן קשיח רגיל או שזה לא קשור וזה אותו הדבר מבחינת הסקטורים הפגומים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללוח הזה יש תמיכה בSATA, אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש, ונראה שהיום הרבה יותר נוח זה לקנות את הSATA II. אני שוקל לקנות WD 200GB SATA II יש אולי המלצות אחרות, לפני שאני שם את הכסף ? האם אני אצטרך לעדכן ביוס ? האם הדרייברים של הSATA 1 טובים גם לSATA 2 ? או שאני אצטרך משהו אחר כדי להגדיר אותו לווינדוס ? שאלה קצת אופטופיק אבל על הדרך... יש צורך בהתקנת דרייברים להרד-דיסק SATA שהוא לא משמש את מערכת ההפעלה ? (אצלי ווינדוס זיהה לי אותו רגיל, השאלה זה האם במחשבים אחרים זה גם קורה ? ) בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-