אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי במחשב הרדדיסק אחד ויחד SATA עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה.. השאלה שלי האם יש איזה בעיות או משהו שאני צריך לדעת בקשר להוספת הרדיסק נוסף? פשוט לחבר את כבל הSATA והמחשב ומערכת ההפעלה יזהו אותו והכול יעבוד כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רשום בביקורת על הצורב ש "All CD-R's burned at maximum speed have unexpected C2 errors " מה זה c2 errors?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
צורב הDVD שהיה לי(LG GSA H32 משהו כזה)התקלקל,ואני מחפש צורב חדש. חשבתי ללכת על האסוס DRW1814BLT אבל ראיתי בסטיקי של המומלצים שהוא לא כל כך טוב.. אני מחפש צורב SATA תומך lightscribe,עם צריבות מהירות וטובות ככל האפשר,משהו במחיר של האסוס... הייתי הולך על הLG אבל לא מצאתי את גרסת הlightscribe... אז איזה צורב לקחת?אולי האסוס לא עד כדי כך רע כמו שהבנתי וכדאי לי לקחת אותו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות 2 דיסקים קשיחים בRAID 0 בתקציב של עד 1000 ש"ח. אני רוצה MTBF גבוה כי אני הולך להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן, שהיו כמה שיותר מהירים ושהיו לפחות 250GB.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
הדסיק הקשיח הבא נראה ממש מצוין לגיבויים בין מחשבים: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501103 מדובר על דיסק קשיח חיצוני לניידים, במהירות 5400RPM, בקיבולת 120GB. היתרון הגדול שלו הוא שלא צריך חיבור חיצוני לחשמל, אלא הוא לוקח את החשמל דרך חיבור ה USB2. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי במהירות הגיבוי והקריאה, לעומת דיסק קשיח 7200RPM חיצוני, שגם הוא משתמש בחיבור USB2 למחשב.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. כשהוא עובד במצב רגיל אני בקושי שומע את המאווררים. אבל כשאני מריץ תוכנות שמפעילות את ה HD, אני ממש שומע את ה HD מתאמץ. (זה 320GB של SEAGATE) האם זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי 1GB נייד שלמשהו אני לא מצליח למחוק שום דבר ממנו ולא לפרמט אותו. כל ניסיון שכזה מגיב בשגיאה של write protection. אין לי מושג איך מבטלים את הדבר הזה, שכן אין לי מושג בכלל מאיפה הוא הופיע. אבקש את עזרתכם. Anatoli.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כונן נוסף של 160 ג'יגה של sata עכשיו קניתי מפצל של כח לספק כח.. אבל יש לי רק חיבור אחד של נתונים.. אני צאיך לקנות עוד אחד? או מה? איך אני אמור לחבר את שניהם? אני לא רוצה לשרוף אותם ואז לא יהיה לי כלום... מקווה לתשובה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שצריבה על מהירות איטית זאת צריבה איכותית זאת אומרת אם במקרה יהיה קבצי מוזיקה אז סאונד יותר איכותי או במקרה של תמונות אז איכות יותר טובה וכו' האם הוא צודק?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
(*תרד זה נכתב במקביל למידע שפורסם בתרד שעוסק ב250AAKS, עקב נושא בדיקה שונה). הנה במיוחד לפורום, בדיקת HDTECH ל 320 AAKS אל מול ה250KS הרגיל (שניהם 16 מגה באפר) שביצעתי היום. הבדיקה היא הבדיקה הארוכה של HDTACH. ניתן לראות בבירור שה320AAKS הוא כוכב חדש בעל ביצועים מעולים , מבין כל מה שאני ראיתי, הכי טוב (בבדיקה הזו) מבין כל ה320, זאת כמובן עקב הפלטות הענקיות של 160 גיגה. ניתן גם לראות שהKS מתחיל מ65 מגה לשנייה והAAKS מתחיל מ85 מגה לשנייה. בהתחשב בעובדה שמדובר באחד הכוננים השקטים שיש ביחד עם מחיר לא רע כנראה הכונן הוא קנייה מאוד משתלמת למי שמחפש גם ביצועים טובים בנוסף להכל. ההבדל בין שני הכוננים הוא 14.4 מגה נוספים לשנייה בחישוב ביצועי קריאה ממוצעים, מדובר בקרוב ל 30 אחוז ש…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
איך ההרד דיסק הזה? WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII AAKS אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים ורציתי לדעת אם ההרדיסק הזה טוב, הוא עולה 410 ש"ח בנעה, והמחשב שלי פועל כמעט כל הזמן. ומה אומר ה AAKS? לינק: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7610 תודה, גיל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי כונן דיסקטים למשחב הוא דולק.. הנורה שלו דולקת אבל הוא לא מופיע במחשב שלי... חיפשתי בMANAGE אבל לא מצאתי אותו (אוליי לא חיפשתי טוב...)
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
3.5 אינץ הכי גדול שיש. משהו שאני יוכל להכניס אליו את כל הכוננים וזה יהיה אם יציאת sata אחת ושזה יעשה שכולם יהיו אותו כונן
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב פנטיום 1 או 2 אני לא בידיוק יודע למחשב יש אהרד דיסק מסכן של 5 גיגה ויש לי אהרד דיסק של 80 גיגה 7200 RPM רציתי לדעת האם הHD יעבוד כמו שצריך על המחשב או יהיו המון בעיות
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
יש לי HD של 120 GB והוא של SATA עכשיו אני יודע שיש לו חיבור לחשמל בצד ימין אבל לייד הכבל SATA בצד שמאל יש עוד כבל שגם הוא מתחבר לספק כוח..(יש לציין שיש לי ספק כוח חדיש מאוד). הייתי רוצה לדעת אם אפשרי לשחרר אחד מהם ואם כן איזה מהם כדאי, האם בגלל שיש בו שני חיבורים שונים מאותו ספק גורמת לו להתחממות ייתר? עריכה: למה אין לי שום דבר מחובר בששת הפינים ב"מרכז" שבין הסאטה לבין החשמל??? האם זה תקין, מה אמור להיות שם?
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי! יש לי שני כוננים של 250GB SATA II 16MB. אני רוצה לחבר אותם ברייד 0 , יכול להיות שאני טועה במונח, הכוונה היא שמערכת ההפעלה תזהה אותם כהרדיסק אחד של 500GB ותכתוב לשניהם. אני מודע לסיכונים אז בו נחסוך מראש אזהרות. אני רק רוצה לדעת איך עושים את זה, אני מניח שזו הגדרה דרך הביוס, יש לי ASUS A8N SLI PREMIUME ואני יודע שהוא תומך ברייד השאלה מה אני מגדיר ואיך מחבר פיזית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עכשיו התקשרתי ל-KSP ושאלתי אותם למה אין להם SATA רגיל והנציג שם אמר לי שSATA וSATA2 זה אותו דבר ושרק צריך לג'מפר אותו האם זה נכון?? זה לא מזיק לשים SATA2 בלוח אם שתומך בSATA רגיל יש לי ASUS P4P800 אני יודע שזה לוח אם ישן תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני משתמש בדיסק קשיח כבר 5 שנים ואני חושש שמשהו קורה לו יש סיכוי שמשהו יקרה לו בגלל שהמחשב דלוק כל היום ואני לא מכבה אותו? אתם יכולים גם לענות על השאלה ששאלתי במקום אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258212.0 תודה למי שידע לענות
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של HD של WD 34.6GB 10K RPM ושאלתי היא האם להתקין את מערכת ההפעלה עליו??ישפר את הביצועים של המערכת בצורה משמעותית או לא?? ואולי משתתלם לקחת HD יותר גדול אם בכלל?? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מארז NAS היום רוב המארזים הם SATA יש לי 2 כונני IDE שאני מעוניין להשתמש בהם. האם קיימת אפשרות לחבר איזה שהוא מתאם עבור הכוננים שיתאימו למארז NAS?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-