עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE 865PE ושלושה HD: 1) SATA של WD 80GB 2)IDE של Seagate 120GB 3)IDE של WD 80GB ושני DVD+/-RW: 1)IDE של LG H10N 2)IDE של NEC ND-3550A כול האתקנים שמחוברים לכבל IDE נמצאים במוד של DMA MODE 2 שכולם יכולים ULTRA DMA MODE 5 ( ) . זה מגביל את המהירות של כולם ל 12,500 KBS בין כל הIDE מוריד לי את מהירות הצריבה מ16 לבערך 4 . אין לי מושג ממזה יכל להגרם בדקתי לאפרויות בביוס ואין שום אפשרות לזה , חשבתי שזה אולי הכבל והחלפתי לכבל איכותי וגם זה לא עזר ... השאלה היא איך לעזעזל אני גורם לו לעבוד במהירות הנורמאלית ?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by Lurkers,

אני מבקש לדעת אם הצורב הבא טוב למיטב ידיעתכם LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ואם לא אז איזה צורב SATA אחר טוב..

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by yotamavi,

נכון לעכשיו יש לי דיסק קשיח 160 ג'יגה ומסתבר שזה לא מספיק כשכל תכני הHD היום מתחילים מג'יגה, אז רציתי להוסיף לתיקיית התכנים D עוד 80 ג'יגה, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? צריך בקר כלשהו? יש חיבורים מהלוח אם לדיסק נוסף?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by Erany,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חיצוני של Westeran digital בנפח של 250 ג'יגה. יש למישהו הערות ו/או הארות וגם לכוננים אלטרנטיבים ? הכונן העתידי מתחבר רק ב-usb 2.0. האם עלי לרכוש כונן עם חיבור firewire ? איך אדע שנתוני המחשב שלי יכולי לממש את הפוטנציאל של הממשק המהיר ? רב תודות, ערן

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  5. אתמול קיבלתי את הדיסק 3200AAKS החדש שלי. הרכבתי אותו, הכל טוב ויפה, התוכנה HDDlife הראתה health 100% וגם performance 100%. יש לציין כי הדיסק מאורר טוב ואף קר משמעותית מ2 הדיסקים הקודמים שלי (2X80GB IDE). לאחר יצירת מחיצות בדיסק החדש ופרמוט המחיצות, רמת health ירדה בפתאומיות מרגיזה ל78%. לאחר התחלת העברת נתונים אל הדיסק הקשיח החדש ופריסת אימג' של מחיצת מערכת ההפעלה מהדיסק הישן, רמת הhealth ירדה ל75%. עכשיו, לאחר העברת כ10-15 ג'יגה מהדיסק הקשיח החדש לדיסק קשיח אחר, ירדה רמת הhealth ל74%. זה רק אני או שמשהו פה לא בסדר? הייתי רוצה שתתנו את דעתכם בעניין ואם אפשר גם את התוכנה של WD לבדיקת הדיסק, אני אסמוך על תוצאות התוכנה הזאת הרבה יותר ממה שאני סומך על HDDlife.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by iyehuda,

אני מנסה לגבות אותו עם NERO ולא מצליח הוא טוען שאין מקום בדיסק הריק ( 4.7 G ) שהוא יותר גדול 4.68G והדיסק הריק הוא 4.8 גיגה צירפתי תמונה של ה info disk בו רואים כמה דברים מוזרים : 1.יש 2 קווים 2.lenght 4.68G נ.ב : אני יודע שניתן להוריד פרוץ באינטרנט אבל אני ממש לא מעוניין אני מעוניין לגבות את את הדיסק המקורי שלי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by Erany,

שלום רב. ברשותי מחשב ישן בן חמש לפחות... אני מעוניין לאחסן מידע עם כונן חיצוני לאחר חיבור דיסק און קי של סנדיסק נוכחתי לדעת שאין לי חיבור usb 2.0 איך אני מתקין חיבור usb 2.0 ? ? ? לתשובתכם אודה מאוד ערן

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  8. שלום, ראיתי שב lira.co.il מוכרים דיסק לצריבה של 15 גיגה, הם קוראים לו hddvd קישור: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=814&cat=1 האם הוא מתאים לצורב רגיל או צריך מיוחד, האם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by pizzaguy,

שלום חברה.... יש לי בקשה ממש פשוטה נשרף לי הצורב DVD... אני רוצה המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 200-250 שקל רק שיהיה לו DUAL LAYER ןשיהיה מהיר... לא BLUE RAY ולא בתיך אני אישית מעדיף מלוג'יק פי סי אבל אבא שלי ביקש ששאני אבדוק גם באופיס דיפו אה ועוד משהו: האם ל LITE ON יש צורבים טובים? אם כן אז שלחו לינקים תודה רבה רועי עריכה: בצבע לבן

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by dor700,

יש לי שני כבלים IDE אחד אם גידים גסים (עבים) ואחד אם יותר גידים אבל דקים יותר . השאלה אם יש עבדל בניהם ? הכבל אם הגידים הדקים מהיר יותר ?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by rab10,

צורב אמין ודי מהיר.. שיתמוך 2 שכבות צריבה dvd... שיחזיק מעמד די הרבה זמן... ושתיהיה תמיכה בלייטסקריב... עדיף צבע שחור אבל לא חובה..

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  12. זה כל כך טיפשי שיכול להיות לך מחשב מפלצת אבל הטכנולוגיה של ה CD תתקע לך את כל המחשב

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. הבנתי שמדובר בפלטות של 160GB , מה המשמעות של הדבר הזה ומה היה בסדרה הרגילה (KS). האם זה אומר שבמידה ואני מחלק את הדיסק לשתי מחיצות לדוגמא ב250GB , עדיף לי לחלק 90GB ו -160GB ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by ag43,

האם ניתן לצרוב על דיסקי VERBATIM טיוואנים X16 במהירות X20 עם צורב LITEON SATA 20X? אם כן כיצד ניתן לאפשר זאת בNERO?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. ברשותי מחשב עם לוח אם בן 3 שנים של MSI (לא מצליח לזהות איזה דגם) עם צ'יפסט 865PE אליו מחובר הארד דיסק ישן של 80 GB בחיבור SATA 1 אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש של WD בנפח 250 GB בחיבור SATA2. האם זה יתאים או שיהיה עלי לקנפג איכשהו את הביוס???

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  16. חילקתי את הכונן ל2 C ו D ב C יש את הווינדוס והשני לא מופיע במחשב שלי אך אני מפרמט אותו?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. חיפשתי בכל מקום וחוץ מLOGIC לא מצאתי מקום שמוכר את הצורב הזה. אשמח לשמוע על חנויות שמוכרות אותו באזור ירושלים\ השרון.

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש, ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההרדיסק ל-2 הרדיסק של WD דגם 2500KS כשהכנסתי דיסק להתקין וינדוס, ראיתי שההרדיסק מחולק אבל לא מפורמט (הם חילקו ל-2 ונשאר חלק שלא שייך לאף חלוקה) פרמטתי את כונן C והתקנתי WIN אבל אני צריך לפרמט גם את כונן D איך אני עושה זאת? האם אפשר ע"י הדיסק התקנה של WIN לפרמט את D? או לחלק מחדש את ההרדיסק ולפרמט? תודה טוב הסתדרתי עם הפרמוט, אבל לא ברור לי למה יש חלק של ההרדיסק שלא שייך לאף חלוקה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. אני הולך לקנות HDD חדש עוד בקרוב ואני מתעניין באחד מהשניים האלה. אין ממש עדיין ביקורת על הAAKS, לפחות אני לא מצאתי. מה אתם ההיתם ממליצים לי לקנות. שקט כמובן חשוב אבל לא הגורם החשוב ביותר. אני מניח שאמינות היא בערך אותו דבר בכל הכוננים, אי אפשר להיות בטוחים ב-100% מי מהם יותר אמין... אני רוצה את הHDD המהיר מבין השניים לדעתכם, מחיר לא משחק תפקיד כי ההבדל ביניהם הוא 15 ש"ח בKSP לטובת הSEAGATE

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  20. השאלה פשוטה,האם ה LG GSA-H30N שקט? כי יש לי את הצורב של נקשקניתי מזמן והוא שואב אבק קטן :-X אני יודע שהLGים לא כל כך קועשים, גם פה זה ככה? השאלהעל הצורבים - האםהם יותר מהירים מצורבי IDE? וגם קראתי שיש לאנשים פה הרבה בעיות עם צורבי SATA שפתאום מפסיקים לעבוד או לא רוצים לצרוב, האם זהי נחלת הכלל של הצורבים האלו (נוטים להתקלקל מהר)? או שמדובר במספר צורבםפגומים? *מצטער אם חסרים רווחים ואותיותמתחלפותאחרות, אני רושם ממקלדת סילוקון מהמחשב של אחותיוזה פשוט סיוט, צריךלשרוף אתהדבר הזה :errrr:

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by redead,

KSP מוכרים את הWD2500KS ב320 שקל.. שווה לקחת?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה שתבדוק לי האם יש bad sectors בדיסק קשיח. הרצתי את Diskeeper 2007 ואת המאחה של הווינדוס, הם ביצעו איחוי אבל לא דיווחו לי אם יש bad sectors. יש לי הארד דיסק אחד של סמסונג ואחד של ווסטרן דיגיטל ואני מעוניין לבדוק בשניהם. (בשביל ההארד דיסק של WD הורדתי את WD DATA LIFEGUARD, אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת).

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by nuctornal wisdom,

צרבתי לפני כמה דיסק עם נרו 6 באוברבורן, כי היו חסרים 2MB הדיסק עובד בלי בעיות אבל אי אפשר להעתיק את הדיסק, לא עם נרו ולא דרך הווינדוס, או שיש איזה דרך מיוחד להעתיק אותו?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by jenian,

קניתי חבילת דיסקים של סילברליין של 100 ב70 שח בערך, וחלק מהם נהרסים מהר אחרי שצורבים.. האם זה בגלל האיכות שלהם? כלומר, אם אני אקנה דיסקים של חברה טובה יותר ויותר יקרים הם יחזיקו יותר זמן? או שזה עניין של מזל, או בכלל אולי זה הסידירום שהורס לי אותם או הנגן באוטו?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים