עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי כרגע 80 אני רוצה להגדיל ל 250 ג'גה אני לא הכי מבין בזה, אבל ראיתי שיש כל מיני סוגים של SATA II - אני אשמח להסבר קצר. לגבי המחירים - ממש! לא משנה לי, העיקר שיהיה באמת חברה טובה ואמינה. תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by epichorus,

ברשותי מדיה יחסית איכותית DVD+R - Verbatim וצורב LG H22-N. ברצוני לצרוב 4554MB כאשר בדיסק יש (לפי נרו) 4482MB כלומר הפרש של 72MB בסך הכל. האם אפשרי ומומלץ לבצע OVERBURN ? במידה וכן איך עושים זאת והאם תהיה בעיה אחר כך לצפות בדיסק בנגן DVD רגיל (לא כונן מחשב). תודה מראש עריכה : מצאתי בחיפוש מידע אשר קובע שלא ניתן לבצע בDVD הנ"ל OVERBURN האם בצורב של optiarc 5170A אפשרי? עריכה מס 2 : מסתבר שכן ניתן לבצע OB בLG ... כרגע זה צורב נקווה לטוב , אשמח עדיין לתשובה אם הדבר מומלץ ואם תהיה בעית צפייה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. Started by guy2007,

סליחה על הבורות אבל האם כונן קשיח שעובד על SATA2 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק בSATA?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  4. הי חבר'ס ! יש לי יומולדת ב14.06 וחברה שלי קונה לי מתנה, ב500 ש"ח. אני החלטתי, שאני צריך HDD לגיבוי. מזמן תכננתי, והנה זה בא. אז ככה, הדרישות שלי הן כאלה : 1. לא פחות מ120GB 2. שיהיה 2.5 אינץ' 3. חיבור USB 2.0 או FIREWIRE 4. שיהיה בו 8MB BUFFER 5. שיהיה מחנות אמינה, ללא משחקי אחריות כמו הKSP או ללא חומרת-זבל כמו IVORY (סליחה אם פגעתי במישהו בעל רגשות לחנויות האלה). האופציות שיש לי כרגע זה אחד משניים האלה : או זה - http://skypc.co.il/pl_product~1200XMS~7~0.htm או זה - http://skypc.co.il/pl_product~EX25HDD120GB~7~0.htm ונראה לי שבינתיים אני הולך על השני. אז תמליצו, תודה ממש ענקית מראש לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by mkx,

ואם להיות יותר מפורט, אז מה עדיף: -LG GSA H30 או -LG GSA H42

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. נתחיל מזה שעברתי על הרשום בפורום בנוגע להארדיסק חיצוני מ-01.01.07 ועדיין יש לי מספר שאלות.... א-מה כדאי לקנות מארז בנפרד ו-H.D בנפרד (זה אומר שאוכל לשדרג גודל H.D בעתיד ?) או להסתפק בהnלצת הפורום על w.d WDG1U2500E ? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב-האם מישהו מכיר את ה- Hitachi EX35HDD250GB ?? בחיפוש בגוגל מצאתי אותו רק בארץ-אולם הוא נראה יותר קומפקטי וידידותי מה-w.d שלעיל. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1781 בתודה ערן

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by yaron266,

אני מעוניין לקנות כונן חיצוני של 250 גיגה בערך ורציתי המלצות לגבי חברה טובה וטיפים נוספים כמו למשל חיבור ה-firewire וכד...

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by darkman,

מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין שני סוגי הזכרונות כי עכשיו קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה ואני רוצה לקנות לה כרטיס זיכרון וכן היא תומכת ב SDHC השאלה האם זה שווה תכסף?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  9. אני קונה שבוע הבא מחשב והולך להתקין בעצמי את הוויסטה... האם אפשר לחלק הארד דיסק של 250GB לשלוש מחיצות בהמהלך ההתקנה? ומה ההבדל בין "להקצות", שמונח שמופיע במדריכי התקנה ובין לחלק? או שצריך בכלל תוכנה ייעודית?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by Yap,

אני מתלבט איזה צורב לקנות איזה חיבורים קיימים כיום בצורבים (IDE SATA IEEE) ומה הממולץ מבינהם.? איזה מהירות צריבה לDVD ממולצת? ומה שהכי חשוב לי איפה אני מוצא צורב בצבע כסף?? (על עיצוב אין מה להתפשר!)

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  11. איך פתרון דיסק קשיח 100אחוז? נסיתי תוכנה UltimateDefrag לא עוזר בבקשה עזזה לי. לא רוצה להתאבד דברים מידע חשוב! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  12. אחרי שהמחשב שלי מפוצץ דברים ואין לי מקום בגרוש. אני צריך דיסק קשיח בנפח כמה שיותר גדול, בעל מהירות RPM 10,000, עדיף מנועה מחשבים, עם אין אז ב-KSP. תודה מראש לעוזרים.

13. שלום אני מחפש דיסק און קיי בנפך 4 GB ואני צריך שיהיו בו את התכונות הבאות: * מהירות העברת קבצים מ-ה-י-ר-ה (CrossFire) * שיהיה עם ממשק U3 (מאפשר התקנת ICQ אנטי וירוס ועוד על הDOK) * שיהיה לו כפתור נעילה (המונע אפשרות לקבצים נכנסים ובכך מגן מפני וירוסים) תודה רבה אבי

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by liiight,

יש לי הארד דיסק של 250GB שמחולק לשתי מחיצות: אחת ל135 GB והשנייה כל השאר. אני רוצה להגדיל את המחיצה היותר גדולה על חשבון המחיצה הקטנה. השאלה שלי אם זה ייפגע לי בנתונים הקיימים, או שבכלל זה ימחוק לי הכל?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by gil_k,

אני עכשיו קניתי מחשב ובחנות אין להם את הדגם שלAAKS WD בגרסא של 250G אבל יש להם 320G והוא AAKS וההבדל בינהם הוא ~100 שקל. עריכה: יש להם בחנות גם את ה 250G AAJS שגם מצתרף לשאלה שלי. ואני צריך 250 גיגה. עכשיו לשאלה שלי האם כדאי לקחת את ה AAKS 320G או לקחת 250KS? תודה, גיל.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  16. אהלן חברים, יש לי כרגע שני כוננים של מאקסטור, אחד 80 השני 200 והם רועשים מדיי בשבילי. אני מחליף אותם בכונן יחיד של 250ג'יגה (שנכון להיות מספק אותי לגמרי). מה שחשוב לי יותר מהכל זה השקט של הכונן. 5אחוז פחות או יותר מהביצועים ממש לא מעניין אותי, רק שקט. איזה כונן יהיה הכי טוב בשבילי? כמו כן, יש לי רק חיבור SATA, כל הכונני SATA II תומכים בחיבור SATA רגיל, נכון? ודבר אחרון, ראיתי שב-KSP לדוגמא המחיר של הכוננים הקשיחים נמוך משמעותית מאשר במקומות אחרים, יש משהו בעייתי עם זה או שמדובר באותו הכונן בדיוק? תודה, Anatoli.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  17. שלום אני שוב פונה בשם מישהו אחר, יש לו צורב DVD של סוני לא זוכר כרגע דגם מדויק אבל לא חושב שזה רלוונטי ומכשיר DVD בסלון של Maraton דגם 319 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16062&ref=zap עכשיו דיסקים שאחרים הביאו לאותו בן אדם עובדים, כולל CDים רגילים ודיסקים של DVD(צרובים כולם יש לציין) ניסיתי לצרוב סרט מאותו המחשב עם צורב סוני - אחד על DVD בצריבת DATA אחד על CD בצריבת DATA...שניהם לא עלו(שלוחצים על Play זה פשוט קופץ אוטומטית חזרה ל-Stop, המסך של ה-DVD מראה 00:00 כאילו אין שום סרט) ניסיתי להריץ את הדיסקים במחשב והכל תקין כלומר הצריבה עברה בהצלחה... אז משהו פה ממש ממש מוזר רעיונות ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  18. אני יתחיל מזה שיתכן וחלק מהתשובות שייכות יותר לפורום מודינג, אבל אני רואה את זה כנושא אחד. סיפור מסגרת : עקב מחסור במקום איחסון במחשב (אני עוסק בצילום סטילס ווידיאו ועריכה) אפשר לחפש בגוגל תחת - אסף מרדכי - צילום. אני לא שם כן את הכתובת של האתר זה לא קשור. בכל מקרה, אני צריך שהחומר יהיה זמין לעבודה על המחשב. קניתי אתמול 2 HD נוספים של WD 250 GB 16 MB SATA2 וצירפתי אותם בתוך המארז הקיים (ראה מפרט). החיבור הפיזי היה בכלוב הקידמי של המארז בין המקומות הריקים שהיו בכלוב מקודם, יש מקום ל 6 HD, אבל 2 העליונים תפוסים ע"י בקר של המאווררים (יחידה של TT) ולכן כרגע נוצר "קופסא" של 4 HD שיושבים בדיוק מול המאוורר, כול אחד מהם מקבל את אותה חשיפה למאוורר. סידור היחידות הפיזי במארז : מלמ…

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  19. רכשתי דיסק קשיח מסוג: WD Pasport 80MB במחיר 400 ש"ח. אני יודע שישנם מוצרים בשוק המאפשרים להעביר סרטים לדיסק קשיח חיצוני ואח"כ לראות את הסרטים בטלויזיה או ב-די.וי.די. האם אפשר בעזרת תוכנה או חומרה פשוטה לעשות זאת גם עם הדיסק שרכשתי?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by Demp,

שלום לכם אני כבר כמה ימים מנסה לחבר מחשב בסלון (בתוך קופסא של רסיבר) עם חבר וכל מה שהיה חסר זה HD לפני כמה ימים קניתי HD חדש 250 ג'יגה SATA של WD שחיברתי למחשב שלי בחדר בנוסף לHD הישן שלי 80 ג'יגה חשבתי לעצמי למה לא להעביר את הHD הישן לסלון ולבדוק אם זה עובד אז העברתי כשניסיתי להתקין ווינדוס במחשב בסלון המחשב עשה מסך כחול עם הודעת שגיאה מפחידה סבבה אמרתי לא עובד לא צריך באתי להחזיר את הHD למחשב שלי והוא עושה את אותה שגיאה כחולה, לא מעלה אותו (מזהה אותו בהתחלה) ועושה רעשים מוזרים עכשיו הבעיה שאני צריך כמה קבצים שיש לי על הHD הזה ואני חייב שהוא יעלה לפחות לכמה דקות כדי שאני יגבה אותם מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. מה הסיבה שהוא קיבל תוצאה די נמוכה?? לבעלי ההארד הזה ומערכת הפעלה ויסטה, האם התוצאה שונה משלי ?? תודה

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  22. סוף סוף זה הגיע (הייתה טעות בשם הנמען), וזה לא פועל :-\ הנורה הירוקה דולקת, הוא נכבה ונפתח, אבל המחשב לא קולט אותו. כשאני מנתק את הUSB או החשמל הנורה נכבית - זה אומר שאין בעיה בחיבור לUSB או לחשמל. בדקתי גם שקעי USB וחשמל אחרים שאני יודע שעובדים.. לא עזר. יש לי XP. מישהו?[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 15:12:24 בבקשה?ד"א, ניסיתי גם במחשב אחר. זה אומר שהבעיה היא בדיסק עצמו?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. כדאי להעיף את ה IDE הישנים כי זה תופס חשמל, מקום וגם מאט... אבל אם אני ארצה להעביר את הקבצים שיש לי מהIDE ל-SATA, לא צריכה להיות בעיה? יש עוד איזה משהו שצריך לדעת שעושים את זה?

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by yotamavi,

רציתי לדעת יש לי 2 מחיצות C וD, אני יכול להעביר נפח פנוי מC לD? בלי לפרמט ולמחוק את הכוננים כמובן.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  25. שלום חברים, קניתי מחשב חדש לפני חודשים, עם הצורב- Pioneer DVR-112D DVD±RW כל פעם שאני צורב איתו על דיסקים, הוא נתקע ב40%, תוקע איתו את כל המחשב, ואחרי 20 שניות בערך מפסיק לצרוב ורושם שצריבה נכשלה. שרפתי עליו כבר 8 דיסקים, וכל פעם ניסיתי לסדר את זה בלי הצלחה. הורדתי דריבר, עדכנתי ASPI. פעם אחת הורדתי את מהירות הצריבה ל24X ובמקום להיתקע ב40% הוא נתקע לי ב99%. אני כבר לא יודע מה לעשות, הצורב הזה מעצבן אותי. תודה רבה לעוזרים. נ.ב שמעתי שהצורב הזה תומך בלו ריי.. זה נכון?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים