אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן של 250 ג'יגה חילקתי אותו אחד 40 שזה C והשני 210 שזה D עכשיו ככה בD יש לי גודל כולל 195 ולא 210 ג'יגה למה זה ?יש אפשרות לעשות משהו לסדר את זה? ובC זה בסדר כי יש37. משהו ג'יגה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם שתי מחיצות c ו d ומחיצת שחזור נתונים של היצרן. הכל על xp . רציתי לפרמט את c ובשלב הגדרת המחיצות עם הדיסק של XP עקב טעות לא שלא ברורה לי לחלוטין נמחקו כל המחיצות ומופיע רק c כ unallocated. על d יש לי מידע ממש חשוב .כמובן שעדיין לא בוצע פורמט על אף מחיצה וכאשר נכנסתי עם acronis המחיצות עדיין מוגדרות ובמצב של unformated . ז"א שהמידע עדיין שם ואני רק צריך תוכנה שתחלץ את המידע או שתשחזר את המחיצה.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן חברה...מקוה שזה המקום הנכון לשאול(מהנלים לא לכעוס אם טעיתי) קיבלתי מחשב חדש ואיתו הרד דיסק חדש עכשי נכנסתי לFDISK וכמובן שלא אמורות להיות לי מחיצות קיימות עכשיו אנשים אמרו לי(עד היום השתמשתי ב FDISK? להביא WIN BOOTABLE ואני לא יצטך להתעסק עם ה FDISK והמחיצות.. עזרה בבקשה?!!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקשרתי להזמין מחשב ואמרו לי שהצורב DVD מדגם.. LG GSA H42NK 18X הם אמרו לי שאין אותו במלאי (או לפחות בצבע שחור) אז הם המליצו לי לרכוש את הצורב מבית NEC/SONY בתוספת של 5 ש"ח מהמחיר המקורי... לאחר התלבטות בין שני הצורבים, הוא המליץ לי ללכת על צורב מבית NEC... וקראתי ביקורות לא כ"כ מרנינות על הצורב הזה אז אשמח לחוות דעת מקצועית בנושא או שתוכלו להפנות אותי לדגם מדוייק חלופי (אני רוכש מKSP) קישור --- > www.ksp.co.il אשמח אם תוכלו לתת לי מהמלאי שמה צורב אחר שנראה לכם שיוכל לשמש במקום הLG תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זה הארדיסק הקיים שלי WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID בנוסף יש לי עוד 200 GB אבל הבנתי שהם חייבים להיות באותו גודל אז ככה .. 1. איזה חיבור RAID הכי מומלץ 2. האם הסוג HDD משנה? 3. אם הם אותו גודל זה חייב להיות של אותה חברה? 4. איך עושים את זה (:
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה הצורב דיוידי הטוב ביותר שניתן להשיג עד 500 ש"ח? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחזיר לעבודה את המחשב הישן שלי ולכן אני צריך המלצה להארדיסק חדש, אני לא צריך שטח אכסון גדול בכלל (חשבתי על לא יותר מ80/100 אבל אם יש משהו יותר גדול במחיר דומה אז אפשר גם אותו). ההארדיסק צריך לתמוך בIDE ואני אעדיף שזה יהיה הארדיסק של WD כי יש לי ניסיון מאד טוב איתם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם דיסק קשיח ATA7 IDE יתמך במחשב עם לוח עם ממשק ATA6 IDE? מדובר במחשב נייד וIDE המותאם לדיסקים בגודל 2.5 אינץ'. הסיבה לשאלה - אני רוצה לשדרג דיסק קשיח - הדגם שאנוכי מעוניין בו הוא HITACHI TRAVELSTAR 5K160 עם ממשק IDE. המון תודות!
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי צורב LG N42 ואני משתמש בדיסקים DVD-R של Verbatim או LG. משום מה כל מה שאני צורב מקובצי iso לא נקרא בשום צורב/DVD אחר (צרבתי במהירויות שונות 4x 8x 16x וניסיתי לקרוא את הדיסקים עם 3 סוגים שונים), בכולם אני מקבל הודעה (ולפעמים הדיסקים מופיעים לי כריקים) - "Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows." מה שמוזר זה שהצורב עצמו קורא ללא כל בעיה את הדיסקים הללו. אני משתמש ב- Nero 6.6.0.12 מישהו נתקל בבעיה ומכיר פתרון? עריכה: צרבתי את אותם iso בצורב NEC 3520 במהירות מקסימלית באותו סוג דיסקים ולא היתה לי כל בעיה בקריאה שלהם בכוננים אחרים...
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הי, היום יש לי מחשב די ישן עם הארד-דיסק Maxtor DiamondMax 80GB 7200RPM ATA133. אני מתכוון לשדרג מחשב, שיכלול בין השאר את הכונן Western Digital WD5000KS עם ממשק SATA2. אני ישמח להיות מסוגל לנצל את ה 80GB שכבר יש לי בנוסף ל 500GB החדשים- זה אפשרי לחבר את הכונן הישן (ATA) ואת הכונן החדש (SATA2) בו"ז ? איזה חומרה נוספת צריך כדי שזה יפעל? האם הכנסה של הכונן הישן תפגע בביצועים של הכונן החדש או של רכיבים אחר במחשב?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ברשותי מדיה יחסית איכותית DVD+R - Verbatim וצורב LG H22-N. ברצוני לצרוב 4554MB כאשר בדיסק יש (לפי נרו) 4482MB כלומר הפרש של 72MB בסך הכל. האם אפשרי ומומלץ לבצע OVERBURN ? במידה וכן איך עושים זאת והאם תהיה בעיה אחר כך לצפות בדיסק בנגן DVD רגיל (לא כונן מחשב). תודה מראש עריכה : מצאתי בחיפוש מידע אשר קובע שלא ניתן לבצע בDVD הנ"ל OVERBURN האם בצורב של optiarc 5170A אפשרי? עריכה מס 2 : מסתבר שכן ניתן לבצע OB בLG ... כרגע זה צורב נקווה לטוב , אשמח עדיין לתשובה אם הדבר מומלץ ואם תהיה בעית צפייה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
הי חבר'ס ! יש לי יומולדת ב14.06 וחברה שלי קונה לי מתנה, ב500 ש"ח. אני החלטתי, שאני צריך HDD לגיבוי. מזמן תכננתי, והנה זה בא. אז ככה, הדרישות שלי הן כאלה : 1. לא פחות מ120GB 2. שיהיה 2.5 אינץ' 3. חיבור USB 2.0 או FIREWIRE 4. שיהיה בו 8MB BUFFER 5. שיהיה מחנות אמינה, ללא משחקי אחריות כמו הKSP או ללא חומרת-זבל כמו IVORY (סליחה אם פגעתי במישהו בעל רגשות לחנויות האלה). האופציות שיש לי כרגע זה אחד משניים האלה : או זה - http://skypc.co.il/pl_product~1200XMS~7~0.htm או זה - http://skypc.co.il/pl_product~EX25HDD120GB~7~0.htm ונראה לי שבינתיים אני הולך על השני. אז תמליצו, תודה ממש ענקית מראש לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ואם להיות יותר מפורט, אז מה עדיף: -LG GSA H30 או -LG GSA H42
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
לדעתי SEAGATE ואחריו SAMSUNG אבל בואו ונראה את התוצאות.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מסיבה בלתי ברורה צורב הליטאון שלי מסרב לקרוא את מדיות MERMOREX DVDRW (הוא נותן לי WRITE ERROR) בזמן שלNEC הישן והבעייתי שלי אין שום בעיה איתן. מישהו מכיר מדיות DVDRW שהליטאון עובד איתן ללא בעיות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני של 250 גיגה בערך ורציתי המלצות לגבי חברה טובה וטיפים נוספים כמו למשל חיבור ה-firewire וכד...
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הצורב מדגם: TSSTCORP CD/DVDW TS-H552U אין לי שמץ של איזה חברה על ה'צורב עצמו כתוב שזה של טושיבה סמסונג ועוד איזה חברה שחכתי את שמה. בהתחלה הצורב עבד מצוין, אבל עכשיו הוא עושה בעיה מוזר... שאני מכניס דיסק CD רגיל הוא חושב וחושב ללא הפסקה... שאני מכניס דיסק DVD הוא קורא אותו אבל שאני ניכנס לדיסק הוא ריק.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
2 שאלות לי על ה"זכרון נשלף".יש לי את הcruzer u3 sandisk . 1.כאשר אני רוצה להוציא את הדיסק אני מבצע הוצאה בטוחה דרך השורת משימות,העניין הוא שגם לאחר שאני מקבל את ההודעה שאפשר להוציא התאורה בקרוזר לא נכבית,אני הבנתי שהיא אמורה לכבות,האם זה בסדר ? 2.הדיסק מחובר לצרור מפתחות יחסית כבד,זה יכול לגרום לנזק כזה או אחר לכניסת הusb במחשב (הכניסה למחשב נשלפת ישירות מהדיסק בדגם זה) תודה מראש
-
- 30 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין שני סוגי הזכרונות כי עכשיו קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה ואני רוצה לקנות לה כרטיס זיכרון וכן היא תומכת ב SDHC השאלה האם זה שווה תכסף?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא מחשב והולך להתקין בעצמי את הוויסטה... האם אפשר לחלק הארד דיסק של 250GB לשלוש מחיצות בהמהלך ההתקנה? ומה ההבדל בין "להקצות", שמונח שמופיע במדריכי התקנה ובין לחלק? או שצריך בכלל תוכנה ייעודית?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך פתרון דיסק קשיח 100אחוז? נסיתי תוכנה UltimateDefrag לא עוזר בבקשה עזזה לי. לא רוצה להתאבד דברים מידע חשוב! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל האם כונן קשיח שעובד על SATA2 יכול לעבוד על לוח אם שתומך רק בSATA?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דיסק און קיי בנפך 4 GB ואני צריך שיהיו בו את התכונות הבאות: * מהירות העברת קבצים מ-ה-י-ר-ה (CrossFire) * שיהיה עם ממשק U3 (מאפשר התקנת ICQ אנטי וירוס ועוד על הDOK) * שיהיה לו כפתור נעילה (המונע אפשרות לקבצים נכנסים ובכך מגן מפני וירוסים) תודה רבה אבי
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כמעט כל דיסק שאני צורב בסוף נופל לי. זאת ההודעה שאני מקבל: הייתי בקייאספי שבוע שעבר, הם ביצעו בדיקה ועבד כמו שעון שוויצרי. אמרו לי להחליף כבל, החלפתי אבל עדיין אותה הבעיה. מישהו יכול לפתור לי אותה? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
נתחיל מזה שעברתי על הרשום בפורום בנוגע להארדיסק חיצוני מ-01.01.07 ועדיין יש לי מספר שאלות.... א-מה כדאי לקנות מארז בנפרד ו-H.D בנפרד (זה אומר שאוכל לשדרג גודל H.D בעתיד ?) או להסתפק בהnלצת הפורום על w.d WDG1U2500E ? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב-האם מישהו מכיר את ה- Hitachi EX35HDD250GB ?? בחיפוש בגוגל מצאתי אותו רק בארץ-אולם הוא נראה יותר קומפקטי וידידותי מה-w.d שלעיל. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1781 בתודה ערן
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-