עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gabig12,

מחקתי בטעות סרט ואני לא יודע איך להחזיר אותו והוא לא בסל מחזור מישהו יכול להגיד לי איך אני משחזר את הסרט הזה? ואל תגידו לי ללכת לחברה שמשחזרת כי אני במילא אלך לשם בתודה GABIG12

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by Pierot,

לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SEA1534 הארד דיסק הזה טוב? [קר, שקט, מהיר]? ואם יש הארד דיסק יותר טוב באותו מחיר [320GB], אני ישמח ללינק.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. שלום! יש לי לוח asus-p5ql-e צורב של LG הקטע הוא שליפעמים שאני במחשב פיתאום יש תקיעה של איזה 3 שניות במחשב ואחר כך זה חוזר במיקרה ניכנסתי למחשב שלי וראיתי שהוא נעלם מישם ורק אחרי ריסטארט זה חוזר,ושמתי לב שתמיד שיש תתקיעה הצורב נעלם ואז הבנתי שזה מימנו,יש פעמים שאני ישר מדליק תמשחב והוא לא מזוהה,ב davice manger הוא ביכלל לא מופיע!!! בדקתי חיבורים הכל מחובר ניסיתי לפרמט לא עזר יש לציין הווידוס מקורי,וזה מעצבן הקטע שזה נעלם מישהוא יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. ערכתי חיפוש על הנושא באתר וקראתי כמה דיונים, הבנתי ש-ncq זה תכונה של סטה2 אבל לא בכל ההרדיסקים יש את זה... הלוח שלי תומך בסטה 2 נכון? k8n ultra 9 אני רוצה לקנות הרדיסק 160 ג'יגה שיהיה מהיר וטוב, יש לי הרדיסק אחד של 80 ג'יגה IDE, הם לא יפריעו אחד לשני נכון? וכשיהיה לי תהרדיסק זה משנה אם אני מתקין עליו תווינדוס או משחקים, זה יפעל יותר מהר מההרדיסק שיש לי כרגע? תענו לי על השאלות ותמליצו לי מניסיון תודה מראש :-*

5. Started by Black_Citadel,

מישהו יודע איך הם ? אני צריך צורב DVD למחשב החדש, בעקרון אני רוצה את הNEC אבל הוא לא במלאי של החנות ממנה אני קונה (חנות ליד הבית שלי, שיהיה קל לממש אחריות), אני צריך כונן שחור, יש להם רק (ציטוט מהפלאפון) "צורב של סוני הדגם הכי חדש ב280 שקל" (המוכר (שהוא חצי מהבעלים) לא מבין במחשבים, הבעלים השני שכן מבין , בארה"ב באיזה נופש או משהו), האחריות לשנה... שווה לקנות את זה ? איך הצורב עצמו? tnx hwZone fanboys ;D

6. Started by satyr82,

הי, מעוניין לקנות היום כונן SSD של 120 GB . את שני הכוננים מצאתי באותו מחיר . לפי מה שהבנתי - הסמסונג - יותר איטי אבל יותר אמין. OCZ - הרבה הרבה יותר מהיר (במהירות כתיבה במיוחד) , פחות אמין. חשוב לציין שאת הכונן לא ארכוש בארץ ולכן אין מצב להתעסקות מיותרת עם אחריות . הדגם המלא של הסמסונג: Samsung 840 Series 2.5 inch 120GB SATA III internal Solid State Drive (SSD) MZ-7TD120BW הדגם של ה OCZ : OCZ VTX3-25SAT3-120G Vertex 3 Solid State Drive - 120GB, 2.5", SATA III נשאלת השאלה - האם ה OCZ הזה אמין ? המהירות קריאה / כתיבה שלו בהרבה יותר מהירה ולכן זה השיקול היחיד. תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by benchmarker,

האם ניתן לבצע את המערך הנ"ל באמצעות כרטיס PCI RAID המשלב את שתי היציאות ATA ו SATA?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  8. אתם בטח מכירים את הרעש הזה - "גחחחחח" - של כונן ה DVD. זה כונן חדש, מסוג Lite On. האם יש המלצה על חברה אחרת, שאולי הרעש הזה יעלם (הוא ממש מטריד אותי ברמה הפסיכולוגית - זה לא ראציונאלי). (כן זאת צריכה להיות אחת השאלות המוזרות ביותר שראה הפורום הזה, אני יודע

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  9. ואני קונה לוח, sata אני יוכל לחבר אותו? איך אני אמור לדעת אם יש אפשרות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אז ככה יש לי דיסק של טושיבה נפח 3 TB ששירת אותי בנאמנות איפשהו מ2013 בערך , הכונן הכיל תמונות וסרטונים משפחתי בעיקר ואיזה טרה למשחקים הדיסק כבר נשאר לו איזה 30GB מקום פנוי אתמול התוכנה של אינטל לכוננים קשיחים התריעה על ארוע SMART בדיסק הנ"ל ולאחר חצי יום הדיסק התנתק , בקיצור פתחתי את המארז הוצאתי את הדיסק והוא היה חם מאד ו וגם הSSD רתח , וכנראה שזה הסיבה לבעיה , חיכתי שיתקרר וחיברתי ליציאה אחרת והדיסק עבד כרגיל אז כיבתי את המחשב וניתקתי מהמחשב ושמרתי בצד (אני אקנה מאורר שיקרר את אזור הHHD - יש לי מארז Antec GX500 ATX ) בדיקת תקינות אני אעשה אחרי שאגבה את הדיסק , למעשה אני לא אקח סיכון ואני אקנה קשיח חדש בנפח מכובד שיספיק לעוד כמה שנים +…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by dd7,

1. מה אני צריך לבדוק? 2. (ואין לי דרייברים שלו) הוא לא אמור לזהות לבד?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. מתי יוצא כונן DVD שיהיה אפשר לצרוב עליו עד 40 ג'יגה בלוריי משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  13. שלום, היו לי במחשב כונן ssd עם מערכת הפעלה וכונן רגיל לגיבוי. ניתקתי את שניהם, התקנתי כונן nmve והתקנתי עליו מערכת הפעלה, חיברתי שוב את הוכננים העברתי מידע וכו' והכל עבד חלק. אחרי שפרמטתי את הכונן ssd ועשיתי שוב אתחול המחשב לא עולה ואני לא מצליח לראות את הביוס. המחשב מחובר עם hdmi חברתי גם dvi ועדיין לא עובד. לצערי שהכל עבד כיביתי את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס ואת התמיכה ב csm. מה אני אמור ויכול לעשות כרגע?

14. קניתי לפני חצי שנה תכונן Maxtor EasyManage 1TB כונן רשת חיברתי אותו לראוטר..בזמן האחרון הוא עשה לי רעש מהמאורר שבפנים אז פתחתי תכונן כדי לראות מה הבעיה שלו פתחתי תמארז שלו שימנתי תמאורר לא היה רעשים שבוע בערך ובד"כ הכונן לא דולק רק שאני צריך אותו אני מפעיל אותו כי יש עליו מידע שאני אוגר עכשיו אני מנסה להיתחבר לכונן ואני לא מצליח אחרי כמה ימים שהוא לא היה מחובר בפעם האחרונה שהצלחתי להיכנס אליו הוא קירטע והיה איטיי דרך התוכנה הוא רושם שאין כונן כזה ברשת ופתאום אני שומע נקישות מהכונן עצמו שהוא עובד....תק תק כל כמה דקות מה עושים?? חשבתי אולי הבעיה בראוטור או ברשת איפסתי את הכל ואני לא מצליח להתחבר.. הכונן הלך?? איך אני אדע?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by yoniby,

שלום, הזמנתי היום צורב (SONY). הוא אמור להגיע בימים הקרובים. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך טכנית אני מכניס אותו ולמה אני מחבר אותו וכו'. תודה

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by Psy,

יש לי את דגם ה40 ג'יגה ככה שמדובר בדגם ה'שמן' המבריק, ולא בגרסאות הסלים והסופר-סלים שיצאו אח"כ. בכל מקרה ה40 חראג'יגה האלה לא מספיקים לשום דבר, יש המלצה לאיזה הארדיסק אני צריך (הבנתי ש5400RPM עדיף על 7200 בגלל התחממות ו\או דברים אחרים)? ראיתי סרטון של איך להוציא את ההארדיסק, פשוט לגמרי - השאלה היא מה קורה כשאני מכניס את ההארדיסק החדש? בטח צריך להוריד עדכונים למערכת מפה ועד-אלא-ידע ? את השמירות אני מניח שלא בעיה להעביר לדיסקאונקי ואחרי ששמים את ההארדיסק החדש אז מעבירים חזרה....מה לגבי משחקים שיש לי על ההארדיסק הנוכחי? יש אפשרות להעביר אותם? ואת קבצי הDATA שהמשחקים שהתקנתי השאירו על ההארדיסק - ? איך ההארדיסק הזה: http://www.ebay.com/itm/250-GB-Replacement-Hard-Drive-for-Son…

17. יש לי הרד דיסק 160GB SATA של WESTERN DIGITAL, לדעתי הוא עושה הרבה יותר רעש יחסית להרד דיסק רגיל (נשמע כמו ההרד דיסק 20MEGA שהיה לי לפני אי אלו שנים ) כשאני נכנס לאופציית הסרת/הוספת תוכניות חדשות, לוקח לו יותר מדי זמן לעלות את הרשימה. בתוכנה לעריכת סרטים, המחשב נתקע מדי פעם... קורה לי לפעמים שיש לי גם CRC ERROR מוזרים, למשל, בהתקנת משחק, הוא נתקע לי באמצע, עשיתי RETRY וזה עבר חלק. לפעמים אחרי שאני מעתיק לתוך ההרד דיסק קבצי RAR , הSFV CHECK נותן לי שגיאות, למרות שהמקור מאה אחוז. המפרט כולל : AMD 3000 64BIT OCZ 1GB RAM לצערי הרב התוכנה של WD גורמת ל FREEZE של המחשב. אני צריך תוכנה/דרך/רעיון כלשהו, שאני אוכל לבדוק בצורה מוחלטת אם ההרד דיסק תקין.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. הנה... תמונה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by BommBoomOn,

הכונן המדובר http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html מישהו יודע איזה הארד דיסק נמצא בתוך המארז? האם הוא שווה קנייה למול כונן נייד של סיגייט? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel ההפרש בין הכוננים עומד על 40 ש"ח (באופיס דיפו הכונן עולה 500 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by naki,

סליחה על הבורות.. מזה בדיוק כונן אופטי? זה סוג של סידירום או דיסק קשיח? אם אני צריך עכשיו סידי רום חדש למחשב חדש... מה שיש היום לקריאת דיסקים זה רק צורבי dvd? אני מחפש סידי רום חדש איכותי, שקט, למחשב חדש.. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז ככה, יש לי 500 שקל ובגלל שעכשיו צורבי דיוידי כל כך זולים וכל כך שווים מביחנת יחס מחיר/ שטח אכסון החלטתי לקנות צורב דיוידי. קראתי בynet את הכתבה על צורבי הדיוידי והפורמטים והכל והבנתי בערך... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה צורב הכי משתלם לקנות עכשיו? שיצרוב הכי טוב בלי בעיות ושיתמוך בפורמטים שאני צריך... (אני רוצה לצרוב סרטים לדיוידי שבסלון, וסתם משחקים על דיסקים של דיוידי, וכמובן סתם data) כל המלצה לצורב והסבר נוסף על הפורמטים וכל הסמתוכה הזאת יתקבלו בברכה! תודה

22. Started by kfir_dnd,

ראיתי את הכתבה על הכונן הקשיח החדש שאמור לצאת בקרוב של חברת seagate (http://hwzone.co.il/news/1166142046/19451/( ולא הבנתי למה צריך לחכות עד שהכונן הזה יצא כאשר אפשר לרכוש כונן של 2.5TB מalienware (כנסו לקישור הזה: http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_7500/area-51_overview.aspx?SysCode=PC-AREA51-7500-R4&SubCode=SKU-DEFAULT אחר כך לתפריט preformance ומשם בחרו בhard drive storage)

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Lirux,

יש לי הארד דיסק שמחולק ל2 מחיצות c ו d ב 20 ג'יגה ו d שיש בו 130 ג'יגה. כשאני נכנס למאפיינים זה מה שמוצג לי: מראה שתפוסים 122 ג'יגה מתוך 130 נכון? אבל כשאני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים כולל מוסתרים ונכנס למאפיינים שלהם זה מה שזה מראה לי: שתפוסים רק 96 ג'יגה! לאן נעלמו לי 26 גי'גה?!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אז ככה: לפני מספר לא רב של חודשים רכשתי DVD מקליט, שמקליט בשיטת ה"+". עם ה-DVD קניתי מדיות DVD+RW לצריבה חוזרת. לאחר כמה פעמים שצרבתי סדרות והעברתי למחשב, הדיסק כבר לא נתן להעתיק את עצמו לאחר שנצרב בתוך ה-DVD המקליט. המדיות שהשתמשתי בהן הן של Verbatim דגם 4X SERL רב פעמי כמובן. ה-DVD (לא יודע אם זה משנה כ"כ) VERTEX DVRW307. מישהו יודע למה זה קורה? איך אפשר למנוע? מושג כלשהו? תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by menny_sh,

יש לי שאלה על צורב..... אם מישהו מכיר חברה של צורבים טובה????? אז שיפנה אלי........ ומה הבופר (BUFFER) הכי גדול ביותר שיש כיום לצורבים????? והאם שווה צורב של LG 32X10X40 ב-395 ש"ח???? 8 מגה בופר...... תשלחו לי לאי מייל: meny_sh@nana.co.il או לאי סי קיו: 137303228 קוראים לי מני...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.