עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by kobi_af,

שבת שלום אני שואל אם כדאי לקנות בימים הקרובים צורב dvd ?אני שואל זאת כיוון שאוטוטו אמורה להגיע ה blue ray ו hd dvd ...

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. שלום. בעקבות התענינות שלי ברפטורים של WD עשיתי מעט שיעורי בית עליהם ומתברר כמה עובדות שחשוב לחלוק עם אחרים... הרפטורים א י נ ם תומכים ב SATA II.הם כוללים חוצץ של 16 מגה כמו מרבית הכוננים.חלק מהחברות מכריזות שהם כן תומכים ומתמחרות אותם בהתאם. WD740ADFD דגם זה לדוגמה מוצהר על ידי חברת מחשבים מסויימת כתומך ובאתר של WD מצויין מפורש 1.5 ולא 3. Transfer Rates Buffer To Host (Serial ATA) 1.5 Gb/s (Max) Transfer Rate (Buffer To Disk) 84 MB/s (Sustained) משום מה החברות לא חושפות נתון זה כי רוב הקונים של כוננים אלה לא מודעים למשמעות שלו ויותר רואים את המהירות - 10000 סלד. מקווה שדבריי יהיו לעזר. בברכה.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  3. והאם היתרון הוא משמעותי? או שזה לא ממש משנה כי מ firmware אחת לאחרת זה משתנה? ואיזה צורב מתמודד טוב יותר עם הגנות דיסקים ועד כמה זה צריך להיות חשוב לי כשאני בוחר אחד מהם? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  4. ממליץ בחום לקרוא לפני רכישה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. שלום. אני רוצה להישתמש בתוכנה-Resize, אשר מארגנת מחדש את הנפח של המחיצות במחשב מבלי צורך לפרמט את ה-HD. אז חיפשתי ב-GOOGLE ולא מצאתי את התוכנה הזו להורדה. אז אם מישהוא יכול לתת לי לינק להורדה של התוכנה הזו אני אשמח מאד. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by kisharon,

היי לכולם. אז השבוע קניתי את ה nec 3500 עם המעט צריבות שעשיתי עד עכשיו אני מאוד מרוצה ממנו. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אשמח לשמוע תגובות. אני רוצה ליצור דיסק dvd עם קליפים +תפריט השאלה שלי היא איך אני הופך קובץ mpg או avi ל dvd ? ובנוסף אחרי שאני מכניס קליפים והופך אותם ל dvd איך אני עושה תפריט שכל קישור למעשה יקרין את הקליפ הנכון.. גם לינק להסברים בנושא יהיו אחלה. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 111111,

האם עשיתם פעם overburn לדיסק דיוידי ? כמה מגה הוספתם? והאם זה לא פגע לכם בצורב? האם אתם חושבים שאני יכול להוסיף עוד 20 מגה לדיסק דיוידי בלי לפגוע בכונן? בנוסף רציתי לדעת איך יכול להיות שזה פוגע בצורב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by iakovl,

חברה (בעלי ה1.5T) אני רוצה לקנות את הכונן אבל עם הפיאסקו הדי גדול שהתחיל דווקא עם הדגם הזה יש לי בעיה בגלל שאני מתכנן להשתמש בהם בRAID כל עצירה שלהם תדפוק לי את כל העסק אני רוצה לשמוע מבעלי הכוננים עצמם איך הם עובדים אצלהם והאם היו להם איתם בעיות

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by ztahie,

שלום, יש לי את הצורב הנ"ל ויש לי שאלה אליכם. הצורב הזה הוא "מפונק" , מה זאת אומרת? יש לי כמה סוגי דיסקים ריקים, ובכל אחד הוא נותן לי מהירות מקסימלית שונה, חלק X4, חלק X12 ,וכו" (ביטלתי את Power Burn) איזה סוגי דיסקים אתם ממליצים, ואתם יודעים שהוא צורב X24 בלי בעיות? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7783580&type=1&product=1&dept_name=%f6%e9%e5%e3+%e4%e9%f7%f4%e92 חבר שלי זכה במכרז חבילה של מאה דיסקים של LGX8 במאתיים ועשר ש"ח והמחסן שלהם נמצא ליד הבית שלו בכ"ס כך שהוא לא שילם משלוח יוצא שכל דיסק עולה 2.1 ש"ח קוד של המדיה הוא PRODISKF01 לדעתי שווה לכם

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  11. אצלי ההרדיסקים עשו די הרבה רעש אז במקום לבזבז 200 שקל על כלובים שמשתיקים את הרעש פשוט סיבבתי סביבם 2 גומיות והחזרתי לכלוב של ההרד דיסקים וזה עזר בהחלט

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  12. הייתי אתמול באופיס דיפו ויש להם מבצע בקופות: 10 מדיות של ורבטים ב-34 שקלים. כלומר 3.4 ש"ח למדיה גם למי שקונה בכמויות קטנות. הערה:המדיות מגיעות ב"עוגה" ולכן צריך שיהיה איך לאחסן אותם(נרתיק או קופסאות ריקות). במחירים כאלה לא צריך לחשוב פעמיים-ורבטים זו הבחירה הנכונה. נ.ב.:אני לא עובד אופיס דיפו.(סתם בשביל הידוע )

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DWPNRDVR108&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן.... לפני כמה ימים קניתי צורב די וי די GSA-H10 בקיי אס פי בתל אביב.... קיבלתי את הצורב בלי שום אריזה, בלי קופסה, בלי שום איטום מסויים אלא בתוך שקית ניילון פשוטה כזאת שעוטפים איתה סנדוויצ'ים... זה נראה לי קצת מוזר שזה הגיע ככה והמוכר הסביר לי שזה מגיע ככה כי זה OEM... האם זה הגיוני שזה בא ככה? איך אני יכול לדעת שלא נעשה שימוש בצורב לפני כן? דבר שני על הדגם של המוצר רשום GSA-H10N... כל זה נראה קצת חשוד... אני לא בא להכפיש ולהשמיץ פה אף אחד אבל...יש מצב שעבדו עליי איכשהו???

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  15. http://forums.storagereview.net/index.php?showtopic=27104 גם לסיגייט יש 640 והוא יותר טוב מ WD

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ArielBiMBa,

אני לפני התקנת WINDOWS במחשב החדש כלומר גם לפני חלוקת המחיצות בהרדיסק.הדגם שברשותי הוא WD 320AAKS. בכל מקרה, אני חשבתי לכיוון של 2 מחיצות,אחת של 40GB למערכת הפעלה(כרגע מתקין XP,כשיצא SP1 לויסטה אלך עליה) ושאר דברים שאולי המערכת תצטרך בעתיד וידרשו מקום וכמובן לMY DOCUMENTS. מחיצה שנייה של 280GB לכל השאר,סרטים-משחקים-סדרות,כולל Program files כמובן. האם יש בעיה עם הסידור הזה? האם אתם הייתם ממליצים על משהו אחר?יותר מחיצות(מה היתרונות בכך?)?אולי הקדשת יותר/פחות מקום למערכת ההפעלה? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by moranhoresh,

יש לי 2 כוננים, אחד בגודל 1TB, והשני בגודל 300GB. אני מעוניין להתקין 2 מע' הפעלה (XP ו-UBUNTU). עיקר השימוש יהיה ב-XP. מע' ההפעלה השניה (UBUNTU) מיועדת רק כגבוי במידה ו-XP לא עולה מסיבה כלשהיא (וירוסים וכד'). 1. כיצד הייתם ממליצים לי לחלק את המחיצות? 2. היכן לשים את ה-SWAP FILE, והאם להתקין לו מחיצה נפרדת (גודל ה-RAM שלי הוא 4 GB)? 3. האם לשים מחיצה נפרדת ל-My Documents? 4. האם לשים מחיצה נפרדת ל-Temporary Files? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. יש לי שאלה: דיסק קשיח 250. לכמה מחיצות כדאי לחלק ואיזה גודל כל מחיצה. אני שואלת כי פעם היתה לי מחיצה של 6 ג'יגה למערכת ההפעלה וזה עשה לי בעיות קשות. מה הגודל המומלץ לכונן שבו תותקן מערכת הפעלה, אופיס וכמובן תוכנות אנטי רוגלות ואנטי וירוס?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  19. אני עורך וידאו במקצועי, ומשתמש בהמון בדיסקים קשיחים במחשב 1 - 2 דיסקים של WD, שניהם ATA רגיל.אחד של 120GB השני 200 GB, שניהם כבר שנה לא עשו שום בעיה (7200, 8 MB באפר) במחשב 2- 1 אחד של 120GB של ATA רגיל 2 של 200GB של ATA רגיל 2 של 200GB SATA. כולם של WD, כולם 7200, כולם עם 8MB באפר. הבעיה: כל ה 200 SATA כבר התקלקלו כמה פעמים והוחלפו בחדשים. (הנזקים היו- שריקות,זמזומים, תקיעת המחשב בזמן קידוד ועריכה, וחוסר יכולת קריאה טובה מהכונן) נזק ממשי לא נגרם ,אלא רק עיקובים בעבודה,שזה גם נזק (עריכת וידאו מקצועית) מישהו מכיר את התופעה? אני צריך עכשיו עוד 2 דיסקים, ואני חושש לקנות עוד אחד של WD.... חשבתי על MAXTOR. הם נחשבים טובים? ההתלבטות שלי היא לגבי טיב, לא מחיר... (אל תצי…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by tront,

יש לי לוח אם GA-K8NF-9 יש בו SATA שיכול לעבוד במהירות 150mb/s ואני רוצה לקנות WD250KS שיש לו 300mb/s האם מישהו יודע אם אפשרי להגדיר בלוח האם שהSATA יעבוד במהירות 300mb/s ואם כן תפרטו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. במידע אודות המערכת כתוב שיש לי 57 GB במחשב, אבל איך זה יתכן אם קניתי 60 GB !!!למה? זה עדיין משמעותי אפילו אם זה 3 GB! תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אני מתכנן לקנות מחשב, ואני צריך הרבה מקום ראיתי את המחירים הזולים של כונני ה-500GB, ואני חושב לקחת 2 מהם. יש לי כבר כונן של 320GB, ועוד אחד של 160GB. מצד שני, כונן אחד של 1TB, עולה 100 שקל יותר משניים של 500GB. למה ההפרש במחיר? והאם כדאי לי לקחת כונן אחד או שניים, בהתחשב בזה שכבר יש לי 2 כוננים, ו-4 לא עלול להיות יותר מידי? תודה לעוזרים מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. למה HD 250 ג'יגה 16 מגה עולה ב50 שקל פחות מ250 ג'יגה 8 מגה בופר? זה לא אמור להיות ההפך?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים