אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
זה מצב הכוננים הקשיחים שלי כרגע: 3.5" - 160GB - 7200RPM - SATA (הכונן המקורי, כאן מותקנת מערכת ההפעלה) 2.5" - 160GB - 5400RPM - SATA (כונן של מחשב נייד חדש שנהרס) 3.5" - 80GB - 7200RPM - IDE 3.5" - 40GB - 7200RPM - IDE (ישן מאוד) אם אני משאיר את כולם מחוברים תהיה לי פגיעה בביצועים של המחשב? הרי אני לא משתמש בכולם יום יומי איזה מהם אפשר להשאיר?
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ראיתי באתר דיסק קשיח SDD קטן גודל 2.5 אינצ'. בגודל 128GB. חדש מאוד. באתר רואים מה יש בפנים ונידהמתי לגלות שבפנים אין תקליטור עיגול. ורואה שזה מרובע באמצע יש ריבועים קטנים כמו ציפ' דומה לזיכרונות DDR4. אבל יש לי שאלה דיסק קשיח הזה אם אני משאיר מחשב דלוק רצוף עד 48 שעות. האם דיסק קשיח SSD יתחמם חם מאוד ויכול להיות יקלקל וקרס ויאבד חומר חשוב לי בתוך SSD? האם כדאי ליקנות דבר כזה? אני המום מחירים יקרים מאוד גבוהה מאוד.מדיסק קשיח 3.5 אינצ' מישהו יודע בדק בנושא SSD? בתודה מראש רועי
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי כונן חיצוני חדש של סיגייט. כעקרון אני מעוניין להוריד אליו קבצים גדולים, מה שאומר שהוא צריך להיות דלוק לפעמים כמה ימים ברציפות. האם קיימת בעיה כלשהי עם זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו בכותרת. אני מחפש כונן שיעשה הכל למחשב החדש. ומישהו שמע משהו על ה- DW1620Pro? או שהוא לא הכרחי? כי הבנתי שאפשר להפוך את הרגיל לפרו ע''י עדכון קושחה. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בונה מחשב חדש ושוקל להשקיע ב M.2 ככונן ראשי, לוח אם גיגהבייט gaming7 Z97 .. השיקול הוא בין SSD SATA3 לבין ה M.2 שמציג ביצועים עדיפים וגם לא תופס חיבור SATA. בנוסף יהיו מחוברים למחשב עוד 4 כונני HDD אז גם חוסך בכבלים.. תןדה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון יצירתי - הנה הבעיה יש לי מכשיר (סוג של מדפסת) שמופעל עצמאית מקבצים שהוא קורא בזכרון USB חיצוני. למדפסת הזאת אין חיבור רשת. המכשיר קורא את הקובץ (הוראות פעולה בשפת מכונה) מזכרון "אצבע" USB (מתייחס אליו כמו אל קובץ מאוחסן). את קובץ העבודה אפשר לייצר בתוכנה המותקנת במחשב רגיל. במחשב הרגיל בגלל מגבלות בטחון לא ניתן לחבר זכרון "אצבע" USB. איזה פתרון יכול להיות עבור מערך כזה? האם יש אפשרות להתחבר דרך כבל רשת להתקן שיתחבר למדפסת לחיבור USB וידמה עבורה זכרון אחסון?. תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להתחדש בכונן SSD 240/250GB 120GB זה קצת צפוף לי מידי. הלוח אם שלי GA-MA785GMT-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3478#sp אחרי חיפש פה בפורום הבנתי שזה אחד המומלצים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9999 אשמח אם תעזרו לי לבחור כונן מתאים, תודה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך לעשות את זה כי ניסיתי להגדיר בביאוס שהכרטיס יעשה בוטינג ראשון [על הכרטיס כשאני מעלה אותו על מחשב אחר מופיע לי סמל של xp] וזה פשוט לא הולך בבקשה זה דחווווווף תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
קניתי את הצורב, עדיין באריזה (OEM), לא מותקן. הרצתי חיפוש בפורום על הצורבים של Optiarc וקראתי שהרבה לא טובים, בגלל זה אני פוחד להתקין אותו. הצורב נקנה ביום חמישי, ועדיין אפשר להחליף אותו. מה לעשות, להתקין? או להחליף לאחד אחר שיותר אמין? - עוד אין לי ניסיון איתו, אבל יש לי ניסיון עם צורבים של סוני (זה שבמפרט שלי), והוא שבק חיים אחרי שנתיים מאז קניית המחשב (נקנה ב-03.05). הוא שבק חיים לפני חודשיים, ורק עכשיו קניתי אחד ( ). האלטרנטיבות (הפיזיות, אפשר להזמין הכל, פשוט צריך לחכות) בחנות היו או הצורב הזה, או אחד מהצורבים של NEC. * ידעתי שיש בעיות בצורבים של NEC, אז לקחתי את זה. עזרה תתקבל בשמחה, וגם כמה שיותר מהר בבקשה, כי אני בדיוק הולך להתקין את הכונן. עריכה: יש כל-כ…
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח 320GB של WD, אחרי העברה למחשב אחר (עכשיו הבעיה בכל המחשבים) הוא לא מסתובב והלוח מתחמם מאוד. אני חושב שהבעיה במעגל (אם יש הצעות אחרות..), יש לי בו נתונים חשובים מאוד שברצוני לשחזר. אם למישהו פה יש דיסק קשיח של Western Digital דומה לזה שפירטתי למטה, אבוא אליו עם הדיסק שלי ונחליף מעגל, במידה וזה יתאים אשלם לו. בקשר לתשלום נדבר כבר בטלפון. מעוניין גם לקבל חוות דעת על סיכויי ההצלחה / רעיונות אחרים .. מישהו יודע כמה עולה לשחזר בעסק מתמחה לבעיה כזאתי? הפירוט: MDL: WD3200AAKS - 00B3A0 S\N: WCAT14223622 Product of thailand DATE: 22 SEP 2008 DCM: HHRNHTJABN R/N: 701537 LBA: 625142448 320GB WWN:50014EE1014F52CE 5VDC --- 0.65A 12VDC --- 0.50A Canada ICES - 003 Clas…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח EPOX EP-4GEA+ בלוח יש 4 כניסות ide כלומר 2 u dma ו2 u dma & raid ההיגיון אומר לי ש לא אמורה להיות בעיה לחבר HDD או cd שלישי בכניסות השלישית והרבעית אבל זה לא הולך לי למישהוא יש מושג אם זה אפשרי ואם כן אז למה זה לא הולך ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus, הוא ישן כבר 4 שנים נראה לי, או יותר. הדגם הוא Z97M-PLUS עם 10Gb/s M.2 Socket 3. לאחר שה-HDD שלי מת ביחד עם ה-2 טרה בייט של הקבצים שהיו בו אני מתכנן לקנות את ה-SSD הזה: Corsair Force MP510 PCIe NVMe M.2 2280 1920GB SSD. השאלה שלי היא אם הלוח יגביל את הביצועים של ה-SSD, כמו מהירות הקריאה והכתיבה ואם הוא בכלל יעבוד כמו שצריך. תודה מראש על התשובות וסליחה על הבורות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב קצת ישן 4 שנים שהיה ממש מעולה בזמנו הוא עדיין עושה כל מה שאני צריך אבל בא לי קצת לשדרג חשבתי על כונן SSD אני מתחיל להתעסק הרבה עם עריכה ואם הבנתי נכון זה צריך לשפר את הביצועים בצורה ניכרת אני צריך את הידע שלכם בשתי שאלות אם הלוח אמ שלי בכלל יכול לתמוך בכונן? הדגם הוא MSI P35 PLATINUM ועל איזה כונן SSD בנפח של 60 ג'יגה אתה ממליצים? תודה רבה לינק למפרט של הלוח אמ http://www.msi.com/product/mb/P35-Platinum.html
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם לוח אם D850GB פנטיום 4A ... מפרט של לוח האם: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/sb/cs-013254.htm אני מתעניין בדיסק 250 גיגה. מה יעבוד עם המחשב שלי? מה כדאי לי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רציתי להעביר דיסקים(של WD בנפח 40GB ו-80GB) ממחשב למחשב אחר. שני הדיסקים מסוג ATA ועובדים כראוי עם לוח ישן של ASUS. כשהעברתי אותם למחשב אחר , עם לוח של GIGABYTE GA-7ZXR , כבר הביוס טוען :NO DEVICE DETECTED . בלוח הזה יש אפשרות ל-AUTO DETECT - לא עזר. צריך לגמפר פה משהו בלוח ?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני כרגע עם ROG STRUX Z390 והתחילה פתאום בעייה מוזרה אחרי שפירקתי/הרכבתי את המערכת מספר פעמים. כרגע מותקן SSD בודד במחשב ו WIN10 עולה ממנו, כל דיסק שאני מנסה להוסיף ללוח דרך ערוצי ה SATA של הלוח אם לא מזוהה ב Device manager. מה שמוזר הוא שאלו דיסקים תקינים שכבר היו מותקנים על המחשב ועבדו יופי. ניסיתי דיסק מכני ודיסקי SSD ועדיין לא מצליח. בדקתי עם כרטיס RAID ששמתי בלוח אם וגם שם לא... נכון לעכשיו הדרך היחידה שנשארה לי לחבר איזה שהוא דיסק היא רק ע"י חיבור מתאם USB-SATA שהוא מאוד איטי. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
- 3 followers
-
-
ולג'מפר אותו כ SATA 1?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום , לוח האם שלי תומך בממשק SATA , האם ניתן לרכוש HD עם ממשק SATA2 ?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ לוח של פיסי פרטנר עד היום היה לי סידירום רגיל וצורב של LG 24X10X40 הצורב כבר התעייף אז היום קניתי צורב חדש של LG צורב DVD לא זוכר את הדגם הוא עולה 250 אחריי שאני מחבר את הצורב המחשב נתקע במסך הפתיחה ולא ממשיך לווינדוס ושחיברתי את הצורב הרגיל הכול עבד רגיל הלכתי לחנות ולקחתי צורב אחר של חברת NEC גם צורב DVD וגם חיברתי אותו והמחשב לא עלה לווינדוס נתקע גם במסך הפתיחה איפה שרשום מהירות מעבד רציתי לדעת מה הסיבה שהמחשב לא עולה לווינדוס האם זה בגלל שהלוח ישן אז הוא נתקע או שזה לא קשור? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
??? ???מה עושים?????
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
I need electronics of Quantum Fireball Plus AS 20.5Gb 7200 rpm hard disk. My drive's board is blown out by a short circuit, but all the information should be OK. I just need the board to recover it or I'll buy such a board if anybody has a one that works. Can anybody help me please? Call me 054-288836 or E-Mail me dmitry1980@mail.ru if you can. Sorry it's in English, I can't write Hebrew on my computer
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב שאלתי היא כך, יש לי מחשב ענתיקה (מבוסס P4), מה שבעצם חשוב זה לוח האם: ABIT IS7 socket 478 אם מישהו מכיר. אני רוצה לשפר קצת את הביצועים שלו (אם אפשר לקרוא להם כך במקרה שלו) ולהוסיף כונן קשיח חדש Seagate ST1000DM003 או את הבלק של ווסטרן דיגיטל. השאלה קודם אם תהיה תאימות מלאה, ובמידה וכן האם SATA1 לא עלול להוות צוואר בקבוק. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב! ישלי צורב של חברת פיוניר מדגם S20LBK ולוח אם של ג'יגה בייט דגם Gigabyte GA-B75M-D3H יש חיבור sata 3 ובנוסף יש 2 ואת שתיהם יש בלוח אם השאלה היא לחבר ב3 או 2? חשוב לציין שניסתי הרבה לחפש ולא היו ממש תוצאות אז כנראה שזה 2 תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13132
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי יש מבצע בנועה על צורב של LITE ON X20 במחיר של 170 שקל. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה ולקנות אותו או לחכות לצורבי SATA מהירים? תודה
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-