עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. רציתי לשאול אם הדיסק קשיח טוב והאם הוא לא עושה בעיות? http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/7339?osCsid=10a554dfb38bebdab414579f2d2efcb4 אני רוצה לקנות שתים כאלו...

2. לדוגמא, כשאני גולל את הרשימת שירים שלי אופקית, שהיא מקוטלגת בשיטת List ההארד דיסק עושה רעש ממש מעצבן של חריטות כאלו, גם בכל שאר הסוגים חוץ מTHUMBNAILS הוא עושה את הרעשים האלו אבל הרבה יותר חלש, אבל בLIST זה הכי עוצמתי הרעש... WESTERN DIGITAL 160GB SATA2 למה זה ככה ואיך מתקנים את זה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ובגלל זה אני רוצה לצורב את הכוננים C,D איך אני עושה את זה???

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  4. קניתי דיסק קשיח מ KSP ואני רוצה לדעת אם הוא חדש , בחנות אמרו לי אפשר להריץ תוכנה שבודקת כמה שעות הדיסק עבד, אן הוא חדש התוכנה אמורה להראות 0 שעות מישהו מכיר תוכנה כזאת או שיטה אחרת ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי אני מחפש תוכנה מומלצת וטובה לשיחזור קבצים לאחר מחיקה של פירמוט. זה מאוד חשוב לי יש מספר קבצים שאני חייב לנסות לשחזר. תודה רבה זאב.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by A1eX,

אתחיל מזה שבצריבת CD רגיל הכל עובד מצויין, הבעיה מתחילה כשאני רוצה לצרוב DVD... אני בוחר בDATA DVD ומתחיל לצרוב, רק שהתוכנה ניתקעת על 2% ולא זזה.. מדובר בתוכנת NERO 10 וצורב בן שנתיים לפחות.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  7. אף פעם לא ניסיתי לצרוב מדיסק לדיסק עם כונן אחד, לכן אין לי מושג איך עושים את זה. לפי מה שהבנתיף צריך ליצור קובץ Image של הדיסק, ורק אז לצרוב עם תוכנת צריבה. אבל... איך יוצרים את קובץ ה- Image הזה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by erbrt,

איבדתי את הDOK שלי לא מזמן, אבל בגלל שממש אהבתי אותו אז החלטתי לקנות אחד בדיוק כזה כי הוא מאד מהיר ואמין... אז קניתי בK.S.P בבילו סנטר את אותו הDOK בדיוק(16 ג'גיה): http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=9267 אבל אני שם לב שמשהו מוזר בו... המהירות קריאה שלו נראית בסדר, בערך 30 מגה לשניה, אבל המהירות כתיבה נראית לי נמוכה מידי, רק 6-9 מגה לשניה, ניסיתי לבדוק אותו אם HD TUNE אבל התכנה לא מזהה אותו בכלל, ניסיתי בכמה כניסות USB, ב-2 מחשבים ועדיין אותם התופעות, אבל בכל שאר המובנים כמו קיבולת הוא נראה בסדר! יכול להיות שזה DOK פגום? יש דרך לבדוק את זה? מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by מר מקלדת,

יש לי WD2500JB, 250GB. הוא מתחיל מ-35 מעלות ואחרי שעה שעתיים מפעולת המחשב הטמפרטורה שלו מטפסת 48 (לא עולה ולא יורדת מ-48). האם זה יכול להרוס לי אותו? אני יודע שזה טמפ' מאוד גבוהה ל-HD. באתר היצרן רשום עד 55 מעלות זמן פעולה. יש לי מעליו עוד HD שגם מחובר לחשמל, יכול להיות שזה מה שגורם לחום בגלל ש-HD השני נושף עליו אוויר חם? יעני אם אני ינתק את העליון אז לא תהיה בעייה של התחממות?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. היי חברה, כבר יומיים שאני מנסה לצרוב משחקים ל Xbox 360 החדש שלי, והתוצאה היא ארבעה דיסקים שלא שווים את מחירים בכלל (נו היה רק באג) נהרסים ולא עובדים, לא שהם לא עובדים עם האקסבוקס, הם לא צורבים כמו שצריך! הצורב שלי הוא Samsung 1612bl, צורב שאני מאוד אוהב ועד היום עבד לי באופן מושלם עם כל סוג דיסק. סה"כ המחשב כבן שנתיים, אבל הדיסקים של Silver Line DVD + R DL 8x לא מראים את עצמם אפילו במחשב שלי, חשבתי ניחא, ניסיתי קודם עם CloneCD, שם כשניסיתי לצרוב הClone אמר לי שיש לי בדיסק רק נפח של DVD רגיל, כשאמרתי לו לנסות Overburn הוא סיים את הצריבה אבל הדיסק לא עבד. לאחר מכן ניסיתי שוב, ושוב לא עבד. הורדתי את התכנה החינמית ImgBurn, שם בצד שמאל זה הראה לי את הפרטים של הדיסק ונראה מצויי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קניתי לוח אם חדש עם יציאות usb 3 וכשאני רוצה לעביר קבצים מהארד דיסק לdok אני מקבל אותה מהירות כמו מusb 2 אני לא אמור לקבל מהירות גבוהה יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by XGamerX,

היי אנשים, הלוח שלי תומך ב ata 133 אבל לא ב Sata, אני קונה עכשיו הרדיסק חדש של 120 גיגה, ולפני שאני קונה רציתי להיות בטוח, לדעתי עדיף לי לקנות את ה 8MB buffer עם ה ata 100 ולא את ה ata 133 כי אין הבדל כזה גדול (אם בכלל) בן ata 100 ל 133. ועכשיו לשאלות... קודם כל, אני צודק בדעה שלי? עדיף לקנות את ה 8Mb? רק לידע כללי, ה 8MB בא עם 3 שנים אחריות וה 133 בא עם שנה ואיזה חברה לדעתכם עדיף, אני חשבתי על WD יש לכם סיבות שלא? או חברה אחרת? ודבר אחרון, אם אני יפרמט אותו בתור מחיצה אחת של NTFS תחת WINDOWS 2003 הוא יעבור בסדר נכון? לא כדאי לפרט אותו לכמה מחיצות? ודבר אחרון, היום יש לי הרדיסק של 60 גיגה, ata 100 אם אני לא טועה, והוא מחולק ל 2, כשכונן C מריץ את windows 2003 אם אני יתקין …

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  13. שלום קניתי הרדיסק נייד של A DATA HV 610 1T עכשיו שבדקתי זה 930 GB ולא 1T זה בסדר ? כאילו אמרו לי שהספירה הולכת לפי 1024 משהו כזה וככה זה צריך לצאת זה נכון ??

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות קשיח חדש בנפח גדול לאחסון והקלטת קבצי וידאו 1080p uncompressed (dxtory/camtasia studio) חשבתי על ה- ST3000DM001. האם הוא מתאים למשימה או שיש כוננים קשיחים אחרים בנפח דומה המשתלמים יותר? עוד דבר שעלה עם זה, יש לי בלוח אם חיבור SATA 3 אחד שכרגע יושב עליו ST1000DM003 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה שווה להשקיע בקונטרולר SATA 3 נוסף בשביל הכונן החדש או שאפשר להסתפק ב- SATA 2? אשמח להמלצות אם צריך אחד. תמיד גם אפשר להעביר את הכונן של מערכת ההפעלה ל- SATA2, אבל כמה ההבדל יהיה משמעותי? מפרט מלא בצד, לוח האם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4149#sp תודה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  15. <blockquote>קניתי מכשיר ניווט של Garmin מסוג Nuvi 255w בארה"ב. צריך עכשיו גם מפה של אירופה. באתר שלהם ניתן לרכוש מפה כנ"ל בהורדה. הבעיה - נאמר שם שהמפה היא בגודל של 2300 מגה בייט ואילו במכשיר יש מקום פנוי של 500 מגה בייט בלבד. אפשר להתקין במכשיר Data Card ואז להוריד את המפה. הבעיה שאין לי יותר מידי זמן (נוסע לחו"ל בראש השנה). שאלתי: האם זה כרטיס מיוחד המתאים למכשיר בלבד או שזה סוג של כרטיס סטנדרטי שאפשר למצוא במקומות אחרים. אם כן, איזה כרטיס והיכן ? מה סדר הגודל של המחיר ?</blockquote>

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by david866,

אני מעונין לקנות דיסק קשיח פנימי 4 טרה ראיתי מבצע Western Digital 4TB WD Blue אבל 5400 זה לא איטי? אני יודע 7200 יותר מהיר!

17. Started by leda,

שלום. אני רוצה לקנות חבילת דיסקים dual layer . אמרו לי שהחברה הטובה ביותר היא וורבטים אבל הם יקרים מאוד (יוצא 14 ש"ח לדיסק בודד). אני צריך משהו יותר זול. מה הטוב ביותר מבין השאר: ? Teac, Silver line תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by lioryb,

יש לי דיסק קשיח חדש, SAMSUNG Spinpoint F3 - HD103SJ - 1 TB. חיברתי אותו למחשב, וקיבלתי הודעה: You must initialize a disk... ולבחור בין MBR לבין GPT. מה ההבדלים ביניהם? יש לי סיבה להעדיף אחד על השני? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by randnick,

היי, אני מחפש כונן SSD עם Power Loss Protection (PLP) כתוספת ו\או תחליף לכונן Crucial MX500 שכבר לא מיוצר. ממה שראיתי, שתי האופציות הכי זולות שיש כרגע בארץ לכונן בנפח של 480-500 ג"ב או יותר הן שתיהן של קינגסטון: DC600M (SATA) ב-KSP (480 ש"ח) DC2000B (NVMe M.2) ב"פלונטר" (630 ש"ח) יש בארץ אופציות אחרות, או שעדיף לחכות עד שהחנויות הזרות ישובו לשלוח לארץ?

20. Started by Kirma,

אתמול רכשתי SSD חדש, ראשון שלי למעשה לאחר קריאת ביקורות ברשת ראיתי את זה בביקורת של Guru3D ביצעתי בדיקה באמצעות AS SSD לפני השינוי ואחרי השינוי אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה למה ACHI נותן שיפור בביצועים והאם בכללי הביצועים שלי טובים (בהתחשב בעובדה שה SSD מחובר ב SATA II, עד לשדרוג המחשב בקרוב)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shay_77,

שלום לכם!!! יש לי דיסק קשיח סקאזי 3 האם יש אפשרות להתקין אותו עם בקר סקאזי 2? (לא יפגע הבקר/הדיסק)? תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by rani,

האם יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה של מחשב על דיסק קשיח חיצוני? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. שלום, לפני שעתיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (ראו מפרט). התקנתי על כונן ה SSDאת מערכת ההפעלה Windows 7, ובגלל זה הוא מזהה רק אותו. אני פשוט צריך להגדיר אות לכונן (D) אבל אני לא יודע איך עושים את זה, אשמח לקבל עזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים