עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Clash,

בפעם האחרונה שפירמטתי את ההארדיסק מחקתי בטעות כ - 100GB חומר של שירים, תוכנות, תמונות, Saves של משחקים וכו'.. מאחר וההארדיסק שלי SATA2 320gb בהתקנה Windows מאפשר לי ליצור רק מחיצת NTFS אחת עד בערך 130GB ואז לאחר התקנת SP2 אני יכול לקבל את שאר המקום.. עכשיו כשאני עושה בוט ל - XP כדי לעשות פורמט לכונן C ולהתקין Win מחדש (אחרי זמן מה) הוא שוב רואה רק 130GB ואז מה שקורה בעצם כאשר אני עושה פורמט אני מוחק את כל ההארדיסק יש לזה פיתרון, נשמע לי מוזר, בכונן הישן לא הייתה לי את הבעיה הזאת (IDE 80GB). מישהו ?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by linkinuser,

שלום לכולם, יש לי סאנדיסק קרוזר 4 ג'יגה ובזמן האחרון הוא מתחיל לעשות לי בעיות... אני מוחק קבצים קיימים מהכונן ומעתיק חדשים תוך כדי שאני מעתיק את הקבצים החדשים צצים לי פתאום הקבצים שמחקתי... בקיצור הכונן לא מצליח למחוק קבצים שנמצאים עליו אלא אם כן אני עושה פורמט מלא... מישו מכיר את הבעייה הזו ודרך כלשהי לפתרונה?? תודה מראש.

3. Started by nerya40,

שלום לכולם, יש ברשותי 2 כוננים של WD בנפח 640GB כל אחד, ורציתי לחבר אותם ב- Raid 0. איך עושים את זה ? נ.ב. הלוח אם שלי הוא Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  4. הבאתי מחבר H.D חיצוני של WD 500 ג'יגה , שחברתי אותו בפעם הראשונה הוא התקין אותו והכל טוב , אבל הוא לא מזוהה ככונן במחשב שלי. נכנסתי לניהול דיסקים ושם הוא מופיע " לא מאותחל ". שאני לוחץ על אתחול הוא רושם לי שהגישה נדחתה. מה הבעיה ? יכול להיות שההרד דיסק לא תקין ? תמונות של השגיאה: [ATTACH=CONFIG]4381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4382[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by integral,

אז אחרי ש CSS קנו את DVD DECRYPTER ונלחמים להוריד אותו מהאתרים, הצרפתים מחליטים להגיד לא לגיבויים חוקיים של סרטים ושאר מדיה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15763 כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות? :bash: :bash:

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by hichcock,

היי מחפש דיסקים קשיחים חיצוניים בשלושה נפחים - 500 ג'יגה, 750 ג'יגה ו-1 טרה. מחיר לא חשוב. העיקר שיהיו טובים, יציבים, מחברה מוכרת - ומה שעונה על הצרכים הכי זול שיש. הדבר היחיד שכן חשוב בכל הסיפור הזה שלא יהיו להם חיבור חשמל חיצוני! כלומר, חיבור USB למחשב בלבד וזהו. קיימות חיות כאלו? תודה מראש! *****עריכה***** ל-500 ג'יגה אפשר עם חשמל, עדיפות ללא.

7. Started by Mikel17,

המחשב הנייד שלי קרס לפני חודשיים, מסך שחור וכל זה, ניסיתי להתקין מערכת הפעלה על כונן C ולא היה מקום, אז התקנתי על הכונן עם כל הקבצים שלי - כונן D, אבל מה שקרה זה שההתקנה נמשכה יומיים בעקבות איטיות של הדיסק וגם נעצרה באמצע אז קניתי דיסק קשיח פנימי חדש ואת זה שהיה בפנים חיברתי למחשב עם מתאם USB אחרי שניסיתי לגשת בכל דרך אפשרית (דרך לינוקס, ודרך וינדוס XP לייב, דרך המחשב עצמו אני מקבל שגיאה "פרמטר שגוי, אין גישה" או שהוא נכנס ואין כלום בפנים) לכונן D (מערכת NTFS עם 400GB) לא הצלחתי, המחשב מזהה את הקיום של הכונן אך לא מאפשר גישה לתוכו ולא מציג שום קובץ כונן C כן נגיש וכל הקבצים כולל מערכת ההפעלה נגישים. אני לא יודע מה לעשות, אני חייב להציל את כל הקבצים שנמצאים שם, מדובר…

8. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H42N? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. אני מחפש פורום ש: א. מותר לפרסם בו. ב. אנשים מתאימים מסותבבים, כי סתם אדם לא יקנה כזה דיסק. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by none,

יש ברשותי פיוניר 108, וע"פ NERO INFO הוא אינו צורב DL...., רציתי לדעת האם זה נכון?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הדיסק קשיח שלי משמיע רעש מאוד חזק, למה זה קורה ? ואיך אפשר לתקן את זה ? תודה. עריכה: זה לא אמור להיות ככה. כי לפני חודש הוא היה שקט

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. השאלה שלי היא כזו, האם אפשר לגרום למכשיר די.וי.די toshiba SD200E לזהות עוד פורמטים, בעיקר חשוב לי פורמט DVDRW כלשהו, + או - לא חשוב. כמו כן אשמח לגרום למכשיר לזהות עוד פורמטים כמו divx, mp3 וכו' אם אפשר. (כל דרך קבילה מבחינתי, מעדכוני firmware עד לצריבות על הג'וקים עצמם) תודה!

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by jupiterian,

בדיוק התכוונתי לרכוש את ה-Samsung 250GB 840 EVO, ופתאום שמתי לב שהמחירים בKSP ממש הוקפצו: זה למשל - http://ksp.co.il/?uin=20109 שעולה עכשיו 920 ש"ח, עלה למיטב זכרוני פחות מ800 כשבדקתי לפני פחות מחודש. וגם הPRO של ה256GB ממש התייקר! http://ksp.co.il/?uin=18005 יש לזה סיבה? האם גם SSD אחרים התייקרו בהתאם? איזה SSD ~250GB הייתם ממליצים לקנות בKSP בהתחשב בעליית המחירים הנ"ל? אולי סמסונג כבר לא הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אם זה לא המקום לבקשות דרייברים אז תעבירו. אני מחפש דרייבר לצורב DVD של LG דגם GSA-2164D למערכת הפעלה Windows 98, תודה למי שמוצא!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. Started by haimvrt,

אני מתלבט בצורבים האלה: צורב SAMSUNG - LIGHT SCRIBE SH-162L DVD או LG GSA-H10A DVD צורב מה אתם אומרים? מי הכי טוב?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. Started by Cahiml,

עכשיו כשבאג '8MB' כנראה מאחורי כונני INTEL, יש ביקורות על ביצועי SSD סדרה 320 ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by oren12,

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה צורב יהייה לי טוב. חשבתי על Samsung 183L: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L אבל אמרו לי שיש יותר טובים בפחות כסף אז אני לא יודע, רק תמליצו לי על אחד ממש טוב. *קראתי מה שבנעוץ אבל לא הבנתי כ"כ מה עדיף כי לכולם יש חסרונות חחחח

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  18. שלום חברים , רכשתי את הכונן הנ"ל (סדרת ה GOLD ) ואני מעוניין לגבות עליו תמונות וסרטונים (אני צלם ) . התכנון הוא לגבות את החומר פעם בשבועיים. חשבתי על תחנת עגינה אבל מקריאה בנתוני המוצרים הם תומכים בנפחים של עד 10T. עכשיו השאלה היא מה יקרה אם בכל זאת אחבר את הכונן לתחנת העגינה.. האם הכונן לא יזוהה או שפשוט קצב העברת הנתונים יהיה איטי יותר ? האם אתם מכירים פתרון אחר לעניין הזה? תדה, צביקה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, האם המתח החשמלי שבחיבור הכונן החיצוני (2.5) דרך הUSB ל-LCD מספיק לו בשביל להריץ סרטי 1080p ובלו ריי

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  20. אני מתכוון לרכוש את הצורב הבא Samsung SH-S203B האם הוא יוכל לצרוב על המדיות הנ"ל?? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by eran131,

שלום לכולם , לפניי מספר ימים קיבלתי מחבר את התוכנה הבאה- Hard Disk Sentinel. קראתי שהיא מומלצת לפיקוח הכוננים המחוברים למחשב במחשב האישי שלי יש 2 סוגים - 1. פנימי שגודלו 500GB (מהיום הראשון -לפניי 3 שנים בוצעה הקנייה של המחשב) 2. אחד נוסף של 1.5TB (נרכש לפניי כחודשיים) הפעלתי את התוכנה וקצת הזדעזתי : הכונן המקורי של המחשב מראה כי נשארו לו 60% בריאות( Health ) ובנוסף הוא מראה לי הערה - Google Translate : בבקשה תגידו לי אם יש עוד תוכנות/ עזרים וכו' שיכולים להרגיע אותי, או שהתוכנה הזאת ספציפית לא טובה וכדאי להתקין משהו אחר תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ye_3333,

שלום יש לי מחשב נייד עכשיו יש לי שניי שאלות הראשונה כמה יעלה לי cd חדש למחשב נייד כמו כן כמה יעלה לי ומאיפה אני יכול לקנות מתאם מ-usb ל- pci הכוונה היא לחבר כרטיס טלויזיה... תודה..

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by Boris_yo,

היתרון יחד שידוע לי לקנות SSD בחו''ל, הוא חיסכון*כספי אבל מספר חסרונות יותר גדול מיתרון: מפחות משמעותי למשמעותי: 1. מימוש אחריות במידה ויש והתעסקות במשלוח, מילוי הצהרה C22 של מכס. וזה במקרה שמתקנים התקן. 2. במידה ומחליפים לחדש, על לקוח לשלם מיסי יבוא עוד פעם. 3. DOA - ישר לשלוח ליצרן על מנת לקבל חדש וכמובן לשלם מיסי יבוא. אם פספסתי משהו, נא השלימו. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני זוכר שלפני שנה קראתי על כך שלאט לאט יעלמו ההארד דיסקים המכאנים שכולנו מכירים מן העולם, ויחליפו אותם SSDים, יש חדש בנושא הזה בעולם? אני כבר לא מעודכן. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  25. אני מחפש לקנות הארד דיסק בנפח של 500 gb, ולהפתעתי לא מצאתי כזה דבר (מלבד חיצוני שזה לא מה שאני מחפש).

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.