עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tphss,

שלום, אני צריך לחבר HD חדש, SATA, ורציתי לדעת מזה החיבור השלישי שיש לי שם בדיסק הקשיח, יש אחד לחשמל ואני לא מכיר את השאר כי עד עכשיו עבדתי עם דיסקים קשיחים רגילים. יש אחד שהוא נראה חיבור של SATA שמתחבר לאיפה שכתוב SATA בלוח אם, אחד שנראה אותו דבר רק פי 2 באורך של החיבור ואחד זה חיבור עם 4 פינים קטן מאוד, משהו דומה לכזה של מאוורר. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. Started by eegg,

זה אמור לעלות יותר מ400 אבל הוא עולה 180? אפילו אם הוא היה 80 גיגה זה זול מאוד http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7953

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. ‏Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS‎ או ‏500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ‎ בעיקרון אותם נתונים יש אחד מהם שיותר מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שניהם בערך באותו טווח מחירים. מה בוחרים? יש לי במחשב גם ESATA וגם USB3

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by stavzim,

היי, אני מקליט משחקי מחשב כבדים יחסית, באיכות גבוהה: 1920x1080 30fps, אבל יש לי בעיה, קודם כל זה תוקע לי את המחשב כך שאני לא יכול לשחק טוב תוך כדי, וגם לפעמים זה מקליט בפחות fps- 20~25, כנראה בגלל עומס. כשאני מקליט ב- 1280x720 גם ב- 60fps זה עובד חלק ועושה את זה בקלות. (אני משתמש בתכנות Fraps או Bandicam) המפרט שלי הוא: AMD Phenom II x4 955 Nvidia Gefore GTX460 1GB 4GB RAM DDR3-1333MHz (Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ אם אני רוצה להקליט בקלות יותר, אולי אפילו עם 60fps 1920x1080, אני צריך לשדרג את הדיסק הקשיח או שזה לא יעזור? כדאי לי לקנות SSD? איזה מומלץ? אני יכול לקנות ב-Amazon, תקציב באזור ה-400-500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by kuBBia,

הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם סיגייט 80GB NCQ וראיתי שבטופס ההזמנה לא כתוב NCQ אז שאלתי אותם והם אמרושהם לא יודעים מה זה NCQ ואם יש להם את הדגם הזה אז הם לא יודעים אז יש לי כמה שאלות: 1. כל דיסק קשיח של סיגייט שהוא SATA הוא גם NCQ? 2.אם לא זה דבר מאוד חשוב ששוה בשבילו להחליף דיסק קשיח? 3.מה ההבדל בין SATA לSATA2 והאם שווה לשדרג מהראשון לשני? [לא יודע אם זה משנה אני קונה MSI K8N NEO4 PLATINUM] תודה מראש!בבקשה תענו!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. זכרון ניי Micro 2GB SanDisk וCruzer ל Micro 2GB SanDisk U3 וCruzer מזה הU3?? פשוט הזמנתי תזיכרון U3 אמרתי לתאנגאי והוא הזמין לי ת רגיל ........ שווה להחליף ??? או שזה שטויות ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  8. Started by ranran,

מזה מצאתי בפנדה WD RAID EDITION http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_79 מזה זה ההארדיסק ה"שני" לרייד שאם אני רוצה אני צריך לקנות או שזה משהו אחר? דרך אגב המליצו לי על WD 320 הAAKS ומצאתי את זה של סגייט שהוא נראה טוב יותר לפי ההשוואות של טומסהרדוור ומחיר דומה ההשוואה http://www23.tomshardware.com/storage.html?modelx=33&model1=683&model2=134&chart=37 המודל כאן http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425251

9. האם הדיסק WD6401AALS מתאים ללוח אינטל P5GDC PRO ? אני עומד לרכוש דיסק קשיח אך אין לי מושג במחשבים.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. Started by elis02,

שלום, בטעות פרסמתי גם בתמיכה טכנית. לא שמתי לב לפורום הזה. אני מחפש לשדרג לשלושה מחשבים את זכרון הRAM רציתי לדעת איזה זכרון RAM מקסימאלי ניתן להשתמש. בכל שלושת המחשבים מדובר על 64 ביט. (באחד מהם וינדוס 7 לא יודע אם זה משנה אבל גם 64) להלן הלוחות אם: ראשון: Manufacturer LENOVO Version 0B98401 PRO Chipset Vendor Intel Chipset Model Haswell Chipset Revision 06 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model H81 Southbridge Revision C1 שני: Manufacturer LENOVOModel 627436G (CPU Socket - U3E1)Version Win8 Pro DPK IPGChipset Vendor IntelChipset Model Ivy BridgeChipset …

11. יש לי מחשב חדש שהרכבתי, בהתחלה הוצאתי את HDD אחד כדי לעשות התקנה של הווינדוס (8) ואחר כך חיברתי אותו וראיתי שבביוס,הבעיה הוא שיש ממשק חדש כי זה מחשב חדש אז אני לא ממש יודע מה לעשות אני רואה 1.צורב 2. HDD והוא לא נוסף לשם, *אבל* קטגוריה אחת למטה יש לי קטגוריה של כוננים ושם הוא כן מופיע. מה לעשות? לוח האם הוא גיגה בייט Z77-D3H

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  12. יש לי לפטופ HP מסדרת DV6000, קרה לי בדיוק מה שקרה למישהו אחר בפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422562.30 כשאני עושה בדיקה דרך הביוס למצב הדיסק, הוא מחזיר הודעה: 10009 - Replace Hard Disk אז מחר אני הולך לנסות להוציא את ההארד דיסק מהלפטופ, ולחבר אותו עם כבל USB ולקוות שהנתונים עצמם בסדר. כשאני מנסה להעלות אותו ב SAFEMODE, הווינדוס ויסטה לא עולה (כמו במצב הרגיל) אלא יש לי את הפס טעינה הגרפי שלו, ואז אני מקבל מסך שחור כזה, אבל לפני זה, אני רואה שהמחשב טוען את הקבצים של הסייפמוד מתוך הכונן, הוא נותן לי רשימה כזאת של כל הקבצים שהוא טוען מספרייתה SYSTEM, האם זה סימן חיובי שההארד דיסק עצמו בסדר? אז מה בעצם הבעיה מבחינה טכנית? איך זה שמצד אחד הביוס אומר שהד…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מדובר בצורב סמסונג 182M... כמו שרשמתי בכותרת, צורב אך לאחר מכן לא מזהה את המידה שצרב לפני דקה... מזהה כדיסק ריק. בכוננים אחרים המידע מזוהה ללא בעיות. האם הגיע סופו של הצורב?

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by matan007,

הבנתי שהסדרה F3 של סמסונג היא הבחירה הטובה בסטה 2. איזה מבין הסמסונג האלו עדיף? 1TB 7200RPM 32MB, SATA II F3 HD103SJ http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=94&subtype=98&model_cd=507&dType=G&mType=SW&tab=down&ppmi=1219 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD105Si http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=511

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

איך זה יכול להיות ? ה3520 יותר טוב ? כי בזיגזג הוא עולה איזה 30 שקל יותר... למה זה ?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  16. אני מתכנן בקרוב לקנות הארד דיסק חיצוני... כרגע יש ברשותי מחשב נייד dell n5010 עם I5 M460, בעל יציאת E-SATA... השאלה שלי היא איך אני יודע אם המחשב שלי תומך USB3 או לא... יש לי גם מחשב נייח עם לוח אם gigabyte ga-g31m-s2c... בעקרון השימוש של הכונן יהיה לשמירת קבצים כבדים ואוליי אפילו הפקת מוזיקה ככה שאני צריך את המהירות... בכוננים שיש ESATA יש גם USB? איזה כונן אתם ממליצים לי לקנות בנפח טרה בייט ומעלה?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. ??? ה- S-ATA יותר מהיר לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by slrr,

יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? לא יודע איך זה הגיע לפה... להעביר בבקשה למקום שצריך.. אולי בכלזאת?

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by shloosh,

יש לי הארד דיסק ATA חדש של ווסטרן אני קונה מחשב בקרוב ואני מבין שכל הלוחות הם SATA אני אוכל לחבר את הארד שלי ללוח החדש??? תודה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by ariel007,

שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים עם לוח אם ASRock H87M. באתר החברה יש בביוס האחרון, כאן, עדכון לתמיכה ב-NVMe ו-m.2. איך הביוס אמור לתמוך בתקנים האלה אם אין לו סלוט ל-m.2? אני יכול באיזה שהיא צורה להשתמש ב-SSD בתקנים האלה בלוח הזה? תודה לעונים מצורפת תמונה של העדכון ביוס שבאתר של אסרוק

21. Started by tkhvbcht,

יש לי בעיה במחשב...אני מפעיל סרט אז הוא פועל עם תקיעות קטנות כל הזמן...שאני מפעיל את הוינדוס לוקח הרבה זמן...משחקים מקרטעים... המחשב בכלל עובד פחות מהר...אפילו שירים. זה נראה לי הדיסק קשיח כי המחשב כבר 5 שנים איתי והוא פעל המון זמן ( אני משאיר אותו דלוק בלילה) והוא חטף כמה הפסקות חשמל. וניסיתי לעשות בדיקת וירוסים וספיוורים ועשיתי איחוי לשתי הכוננים וגם בדיקת שגיאות וזה לא עוזר... זה נראה לכם בעיה בדיסק קשיח? אם לא מה עוד יכול להיות שלא טוב? תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by Kukishin,

הם בגודל שווה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. יש לי שתי שאלות בנושאים שונים, וחלטתי לאחד אותן לדיון אחד. אז הנה: 1. המחשב שלי סובל מהתרסקויות מערכת (אתחול) בזמן האחרון. ממה שאני זוכר, כל פעם שהמחשב התרסק, היה כשהצורב עבד ( בצריבה או בניגון של דיסק). יכול להיות שהבעיה של המערכת היא באמת בצורב, או שהתקלה היא בכלל ברכיב אחר? 2. אני חושב לקנות דיסק קשיח חיצוני. עברתי על הסטיקי של ה-FAQ והמידע שם לא ענה לי על שאלה פשוטה. אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB, האם מהירות העברת המידע מספיקה להצגת סרטים ושמיעת מוסיקה? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by omerpaz,

Samsung 860 EVO https://www.amazon.com/Samsung-500GB-Internal-MZ-76E500B-AM/dp/B0781Z7Y3S Crucial MX500 https://www.amazon.com/Crucial-MX500-500GB-NAND-Internal/dp/B0784SLQM6 במי היית בוחר ולמה ? בתודה מראש

25. Started by aviran_n,

אני מעוניין לרכוש מחר הארד דיסק 250 ג'יגה וצורב DVD. הצורב DVD שהוצע לי הוא של חברת Pioneer והדגם הוא 116. בקשר להארד דיסק, אני יודע שהייתה פה ביקורת על הארד דיסקים של 250 ג'יגה אבל שמעתי כמה טענות שסותרות את הביקורת ושמעתי גם שלא את כל הדיסקים שנסקרו ניתן להשיג בקלות. הייתי רוצה לקבל כאן הצעות מניסיון של אנשים לדיסק אמין, לא רועש מידיי, ושווה ביחס למחירו. עקב הניסיון המצויין שלי עם WD אני נוטה לכיוון שלהם, אבל החלטתי לתת צ'אנס גם לשאר ולהתייעץ איתכם המומחים. עכשיו 2 שאלות: 1. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הצורב שהוצע לי (116) לבין ה111 שקראתי עליו פה כמה וכמה פעמים. 2. איזה HD 250 ג'יגה כדאי לי לקנות כשהדרישות שלי הן הדרישות שציינתי למעלה (אמינות, לא רועש מידיי ויחס מחיר …

• 2 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.