אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר עכשיו את הצורב DVD החדש ותהיתי האם הצורב חייב להיות מחובר לכרטיס קול או לוואטאוור.... האם אני חייב לחבר את הכבלים הקטנים של ה-Analog Audio? מה הם נותנים? אם אני לא יחבר אותם מה יקרה? לא יהיה לי סאונד בצריבות? בתודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חיברתי את הדיסק הקשיח שלי בזמן שהמחשב דלק וכל המידע בדיסק הלך האם יש אפשרות לחזר את המידע אפילו שלא גיביתי ?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חבר נתן לי דיסק קשיח חיצוני שלו בשביל שאני יתקן לו, כשחיברתי את הכונן למחשב קיבלתי הודעה שהכונן אינו מאותחל. חברי אמר לי שיש לו שם נתונים אשר הוא רוצה לשחזר אותם. יש לי תוכנה שמצאה את הנתונים כ- 200 GB. השאלה שלי היא כמה זמן אתם משערים שיקח לשחזר את כל ה- 200 GB האלה בחזרה לכונן?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ה SSD שלי - C4 מראה בתוכנת מידע 97% בריאות?? מה זה אומר ? שחלק מהמקום בכונן לא שמיש כבר?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש כונן ssd טוב ולא יקר שיתאים ל lenovo flex2 . יש מצבע עליו באמזון אבל הוא לא מוכר לי http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00K9HID1C/ref=mp_s_a_1_11?qid=1434012541&sr=8-11&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011π=AC_SX110_SY165&keywords=Ssd+500 מה אתם אומרים זה שווה? או שיש טובים יותר במחיר הזה? תודה *אגב מה בנוגע למערכת הפעלה שמותקנת על ה hdd איך מתבצעת ההעברה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק און קי usb3, אני לא רוצה לקנות סתם, איך אני יודע שבוודאות יש לי? נכנסתי לdevice manager ורשום לי שם (intel®usb 3.0 extensible host controller - 0100 (microsoft וגם הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שם חיבור usb בצבע כחול כזה, זה אומר שבוודאות יש לי usb3 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברשותי פנטיום 4 2.9ghz זיכרון 512 ויש לי לוח אם של abit vi7 אשר יש עליו 2 חיבורי sata. רכשתי כונן קשיח סמסונג hd103sj 1000 gb ברצוני להתקין את הווינדוס xp על כונן הsata על מנת שמערכת ההפעלה כמובן תעבוד יותר מהר ולא דרך כונן ide גם כאשר התקנתי את הווינדוס על כונן הide ,ואת הsata כמשני , הbios לא מזהה כלל את כונן ה sata שלי אודה לכם על עזרה דחופה בנושא ליאור
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ומה התועלת חוץ מזה שראיתי מבחני ביצועים של כתיבה וקריאה של RAID שפשוט משאירים את הביצועים של HD בודד הרחק מאחור. האם יש תועלת אמיתית? בהעתקה של קבצים או במשחקים או שבמערכת (ישנה) כמו שלי, זה לא יעזור לי???
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור רכישה של xbox 360 חדש אני מחפש צורב dvd אשר מסוגל לצרוב בשיטת ה double layer העדפה היא לצורה פנימי הן מפאת מחיר והן מפאת נוחות. יותר חשובה לי איכות הצריבה מאשר מהירות, מצידי שייקח לו גם שעתיים לצרוב אבל שיצרוב טוב. (אני יודע שחושב גם איכות הדיסקים לכן אשקיע בדיסקים של Verbatim) צורבים ששמתי עליהם עין הם Asus 2014L1T או LG GH22NP20 או LG GSAH42N או LG GSA-H10A אם אתם מכירים צורב מוצלח יותר אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין אני צריך עזרה..הופניתי לפה ע"י חבר שאמר שאנשים פה מבינים. אז ככה...יש לי 2 מחשבים המפרט לא ממש חשוב כרגע. מה שרציתי לעשות זה להחליף הארד דיסק ביניהם עכשיו באמצע נתקלתי בבעיה.. אחד ההארד דיסקים היה מחובר לא ללוח אם אלה לאיזה שהוא כרטיס אני לא יודע איזה אבל בכבל שכל היציאות שלו הם זכר והארד דיסק יש לו יציאה נקבה עכשיו במחשב השני ההארד דיסק יש לו יציאה של זכר והכבל של החיבור הוא נקבה ב2 הצדדים.. עכשיו מה קרה שלא יכולתי להעביר תהארד דיסק למחשב הראשון בגלל שאין שם את הכרטיס הזה החיבור ישר ללוח הוא דרך חיבור זכר וגם הכבל הוא זכר אז אין התאמה.. לא ניסחתי טוב אבל בכל מקרה האם קים כזה כבל נראה לי IDE שהוא יציאה אחת נקבה ואחת זכר ועוד הצעות אם מיהשו לא הבין שיכתוב …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום 1.רציתי לדעת מה היא המהירות הגבה ביות של צורב DVD היום? 2.כמה זמן לקח לו במהירות הזות ליצרוב דיסק של 700MB? 3.האם אני יכול לצרוב גם בדיסקים רגילים או חיבים עם דיסק למיוחד לצורב DVD 4.כמה זמן לוקח לצרוב דסק של DVD\ תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
בעניין יישור לSSD עם תוכנת Paragon.Alignment.Tool.3.0 כדי לשפר ולייעל ביצועים ירודים או לא מנוצלים עד תום , איך בדיוק עושים את זה ? חפרתי בכל האינטרנט ולא מצאתי מדריך או הוראות , אשמח אם אחד ה''כבדים'' כאן ירים את הכפפה ויעשה מעט סדר בנקודה הכל כך חשובה הזאת ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי דיסקים DVD+RW של ורבטים מתוצרת טאיוואן. אבל אין לי מושג איך מפרמטים את הדיסקים האלה. יש לי ויסטה וNERO החדש (נדמה לי 8) . איך לעזאזל עושים את זה?!
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רכשתי דיסק און קי 32GB ואני לא יכול להעביר קבצים של 4GB, לדעתי זה בגלל מערכת הקבצים, האם ניתן לשנות זאת?! תודה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ברשותי שעון של חברת Xonix http://www.xonixwatch.com/ רציתי לדעת בבקשה מי היבואנים שלהם בארץ מי שיודע בבקשה שירשום ואם יש טלפון אני ישמח מאוד לקבל אותו תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אויק חברה יש לי שתי שאלות קטנות קניתי דיוידי ביתי פצצה קורא divx אז שאלה ראשוה היא הורדתי סרט רגיל dvdrip צרבתי בצורה פשוט כמו data את הסרט אחד הסרטים עבד מצוין והשני היה בשחור לבן יש סיבה מיוחדת או שזה בעיה בסרט או בקידוד שאלתי השניה היא אם אני רוצה ליצרוב בצורה של vcd אז אני ניכנס בתפריט לזה בוחר את הסרט ואז הוא כותב לי איזה הודעה כזאת כיאלו הנירו שלי זה לא הגירסה הכי מלאה וחסר לו איזה קידוד mpgr 4 משהו כזה אם אתה רוצה להזמין בלבלבלב לא מעניין ואז נאי מדלג על זה מנסה ליצרוב האמת רק עכשיו הבנתי שצירך לעשות overburning אז אני יעשה אבל שאלה שלי אם זה יעבוד למרות שהוא כותב שאין לו תמיכה בקידוד? אה ועוד שאלה קטנה למה אתם אף פעם לא עונים לי לשאלות שלי ???
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי חור ענקי במאגר המידע שהוא המידע לגבי : IDE,ATA,ATAPI,SCSI..... סה"כ קראתי על כולם במלא מקומות, ואני פשוט לא מבין! מה זה אומרת תקן לממשק? מה זאת אומרת? אני אף פעם לא מקבל הסבר טיפה יותר נורמלי ומגוון ומפורט אני פשוט לא מבין כלום בזה (יענו אני יודע שזה קשור לכוננים קשיחים או לכונני דיסקים שגם פה אני קצת מבולבל) ואני אשמח אם תעזרו לי לגוון את המידע ולא תיתנו לי מקורות מידע כי כבר קראתי מספיק ואני מסובב לגמרי.. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
היי , יש ברשותי את ה-NAS WD MY CLOUD EX4100 EXPERT SERIES רכשתי את המכשיר עם 3 כוננים קשיחים והגדרתי ללא RAID אלא בJBOD עכשיו הוספתי כונן רביעי והגדרתי אותו בJBOD בנפרד כאשר הוצאתי את הראשונים קודם לכן , אך כאשר הכנסתי ביחד את כל ה-4 , הישנים לא מזוהים כחלק מהמערך , האור שלהם אדום במקום כחול , זה מאפשר לי לבחור לעשות לכוננים אינטגרציה לכל המערך , אך אני מפחד כי זה יבצע פרמוט ואין לי לאן לגבות 18 TB עכשיו. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש חשד שההארד דיסק שלו בלפטופ נחלש/נדפק אשמח לתוכנה שתבדוק ותאמת את דבריו. התוכנות שמצאתי הן יותר של ביצועי מהירות ולא של תקינות. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן נייד שאני רוצה לשים עליו תוכן מסויים , הכונן הולך לעבור הרבה ידיים ואני לא רוצה שיהיה אפשר להעתיק ממנו את התוכן , אבל שתמיד אני אוכל לטעון עליו עוד תוכן כל פעם. אם יש כונן נייד עם המערכת הזאת מובנת זה גם טוב לי והייתי שמח להמלצה לאחד כזה. תודה רבה לכם
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתחיל מזה שעברתי על הרשום בפורום בנוגע להארדיסק חיצוני מ-01.01.07 ועדיין יש לי מספר שאלות.... א-מה כדאי לקנות מארז בנפרד ו-H.D בנפרד (זה אומר שאוכל לשדרג גודל H.D בעתיד ?) או להסתפק בהnלצת הפורום על w.d WDG1U2500E ? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב-האם מישהו מכיר את ה- Hitachi EX35HDD250GB ?? בחיפוש בגוגל מצאתי אותו רק בארץ-אולם הוא נראה יותר קומפקטי וידידותי מה-w.d שלעיל. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1781 בתודה ערן
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אוקיי קניתי את הארד דיסק עכשיו הוא מזהה אותו והכול אפילו בביוס ואפילו בווינדוס הוא קורא שיש חומרה חדשה אך שאני נכנס למחשב שלי הוא לא קורא אותו ככונן... תמונה להמחשה- בדקתי שעשיתי Puplate משהו כזה וזה הראה לי את זה ושעשיתי את זה על הארד דיסק הנוכחי שלי הוא הראה לי שההוא אונליין וכול ההגדרות שיש בו... מה הבעיה ואיך אני יכול להוריד דרייברים? תודה ואני מקווה שיענו בהקדם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, לפני שבוע,קניתי כונן SSD חדש לחלוטין,מדגם:INTEL SSD 520 SERIES SSDSC2CW180A310 180GB.כפי,שבוודאי הבנתם,אני חדש בנושא זה.לפעמים הכונן משמיע קולות של סירקולציה - 1.האם זה תקין ונורמאלי לחלוטין+2.האם הSSD לא אמור להיות שקט לחלוטין כל הזמן?! תודה רבה מאוד מראש .
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח 300 GB ב KSP באר שבע קיבלתי תכונן ככה רגיל בתוך שקית שלו בלי קופסא \ אחריות \ כבלים . עכשיו אני בא לחבר תכונן אני רואה שחסרים לי כבלים - אחד אדום ואחד צבעוני מתאם לכבלים שבאים מהספק. הייתי אמור לקבל תכבלים האלה? מאיפה אני מביא אותם עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-