עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by idanpc,

שלום לכולם! לפני הרבה זמן קניתי WD 80 JB , הוא התחיל לתקתק ולהידפק עד שהמחשב לא זיהה אותו, אז החלפתי אותו עבר כמה זמן עם ה HD החדש (אתו HD בדיוק) וגם הוא התחיל לתקתק אבל יותר חלש, הלכתי לחברה (TITANUS ,ZENIT) ואמרתי להם שזה פעם שנייה שאני מחליף את ה HD אז שאלתי אותם אם אני יכול להחליף לHD של חברה אחרת והם אמרו לי לא , אז אמרתי לא משנה אני אקח שוב של חברת WD חיקיתי שבועיים בערך והבאתי את ה HD החדש ואת המארז שקניתי על הדרך אני בא הבייתה להתקין את המחשב מקובץ GHOST , הוא סיים להעתיק קבצים אני בא לעלות לWIN ומה אני רואה ?! הודעת שגיאה שחסר קובץ, עשיתי SCANDISK ויש ל HD 16 MB BAD SECTORS כן כן 16 MB השאלה שלי היא מה אני עושה הלאה ? לישרוף להם תחנות או מה? (זה בציניות ל…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by Omry,

צהריים טובים. כפי שבטח ידוע לרובכם, הוכרזה סדרה חדשה של דיסקים קשיחים מבית היצרנית "Seagate", בשם "7200.12". כונן בנפח 500GB מהסדרה החדשה אמור להגיע לחנויות בחו"ל ביום שני הקרוב. בקיצור, הייתי מעוניין לדעת האם Seagate מתכננת להכיל בסדרה כוננים בנפחים של 250GB, 320GB, 1TB ו-1.5TB? תודה רבה לעוזרים וסופשבוע מעולה לכולם

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  3. שלום אני הזמנת ממיר קלטות שאקבל שבוע הבא ובעזרת המחשב אעביר את כל הקלטות. מה הדרך הכי טובה כך שאוכל לראות זאת בטלווזיה ? אם אני יצרוב על דיסקים ,סביר להניח שהדיסק לא יחזיק לעד ומזה אני חושש חשבתי על דיסק קשיח חיצוני ,אך מחיפוש בפורום הבנתי שצריך רק ב-FAT32 וגם אז זה מוגבל ל-4GB ? ולא בטוח בכלל שזה יעבוד עם ה-DVD שלי שיש לו חיבור USB חיצוני. האם לקנות סטרימר ? כשחפשתי לא מצאתי מידע בפורום כלל . אם כך מה אתם מציעים ? הדרך הכי זולה וגם שקלטות ישמרו . ובאותו עניין חבר שלי אמר שבעבודה עם הממיר הדיסק קשיח שלי "יעבוד קשה מידי" ויתכן שיקרוס ? מה דעתכם הדיסק קשיח בן שנה ויש לי עדיין אחריות האם יש דברים בגו ? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by kobibo,

יש לי צורב DVD מדגם 4163B של LG עם גירסת קושחה: 104A ורציתי לעדכן אותה לגירסת 105A ,רציתי לדעת כיצד ניתן לגבות את הגירסה הקיימת אצלי עכשיו עלמנת שאוכל לחזור אלייה במידה וגירסת ה 105A תיצור בעיות .

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by yotamavi,

רציתי לדעת יש לי 2 מחיצות C וD, אני יכול להעביר נפח פנוי מC לD? בלי לפרמט ולמחוק את הכוננים כמובן.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  6. שלום אני מעוניים לקנות HD חיצוני [uSB] שישמש רק / בעיקר לגיבויים חשובים. הכי חשוב שיהיה אמין לשמירת אינפורמציה לטווח הארוך. גלשתי קצת באינטרנט ונסגרתי דיי על WD גם בגלל המחיר וגם בגלל כתבות. אך לא הצלחתי למצוא הבדל בין 2 דגמים שכמעט ואין הבדל במחירים: 1. WD Passport Portable 120GB WDXMS800TE 2. WDE1MS1200 WD Elements Portable 120GB איזה מהם יותר טוב לגיבויים? [מהירות לא כל כך משנה] תודה!

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by tkhvbcht,

אני רוצה כונן קשיח חדש 200 גיגה בחיבור Ide... ושלא יעלה ממש יקר... מה אתם ממליצים? כי אני לא ממש מבין בחברות ובנתונים של כל כונן... תודההה רבהה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  8. חברת ADATA מציגה כונני M.2 מתקדמים עם שבבי MLC והרבה שאיפות לכתבה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by al83,

שלום, ברשותי כונן WD320AAKS כשנה ואני מרוצה ממנו, אני מעוניין לעשות מערך RAID ורכשתי היום כונן זהה,כמעט.. שני הכוננים הם הAAKS אבל בביוס ושאר המקומות אחרי שם הדגם מופיע לי שהישן יותר הוא: WD320AAKS-00VYA והחדש מבניהם WD320AAKS-00B3A 1.מה ההבדלים בניהם ? ניסיתי לחפש כל התוצאות הן מפורומים ברוסית שאני לא כ"כ מבין... 2.הAAKS מצביע על פלטה אחת של 320GB ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by sgendelm,

שלום מכיוון שכל המחשבים שהיו לי סבלו מבעיית איחסון קשה ומכיוון שנמאס לי להתמודד עם כל כך הרבה כוננים חיצוניים (כרגע יש לי 2 של "3.5 שמחוברים באופן קבוע ועוד 5 של "2.5 אליהם אני מעביר את הקבצים שאני רוצה לשמור) ומכיוון שאני בשלבי קניית מחשב חדש הייתי רוצה להעמיס על החדש כמה שיותר הארד דיסקים פנימיים. מכיוון שעל מארז לא אחסוך ואלך על "פול טאוור" וגם בלוח אם לא אלך על הפשוטים ביותר אלא על די מתקדמים שיש עליהם כ 6 חיבורי SATA אני מתכנן לשים 4 הארד דיסקים. השאלות שלי הן: 1. האם ללכת על נפח של טרה או 2 טרה? מבחינת המחיר אני יכול לעשות את החשבון השאלה היא יותר מבחינת האמינות, העמידות והתפקוד. 2. האם 4 הארד דיסקים לא יהיו יותר מדי מבחינת חום,חשמל וכדומה? תודה שרון

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by avive2004,

צהריים טובים לכולם כבר תקופה שאני דוחה קניית כונן קשיח ומוחק דברים מחוסר ברירה כרגע ראיתי באתר וואלה פרסומת להארד דיסק חיצוני של סמסונג (1000GB) במחיר מצוין (400 שח). רציתי לדעת אם יש פה איזה שהוא קטץ' והאם הוא נחשב להארד דיסק טוב דגם: HX-DU010EB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSHXDU010EB במידה ולא אני אקנה את אחד מההארד דיסקים המומצלים בסטיקי (איזה מהם הכי מומלץ, יש שם 2, גם של סי גייט וגם של סמסונג באותו מחיר, איזה מהם עדיף?) תודה רבה לכם.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by Nom1fan,

אהלן! קניתי את הצורב הזה כהמלצה ממכם, וכשבאתי עכשיו לחבר אותו ראיתי שהוא מתחבר בכבל שונה מהצורבים עד היום (לא כבל HDD רגיל) ראיתי שאמנם יש לי כבל כזה שנשלח מהספק אל הכונן הקשיח, (כבל S-ATA) אבל הבעיה שהיציאה השנייה מאותו סוג יוצאת מאותו כבל שמחובר להרדיסק, ומחוברת בכבל מאוד קצר אליו, כלומר לא מגיעה עד הגובה של הצורב. השאלה, מה לעשות? אפשר פשוט לקנות מאריך S-ATA שיפתור הכל? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by ido-nava,

יש לי 3 כוננים קשיחים במחשב: 1. WDC WD2500YS-01SHB1 ATA Device 250GB - מערכת הפעלה (win7) ותוכנות 2. SAMSUNG HD103UJ ATA Device 1000GB - שירים, סרטים 3. Segate 3500320AS ATA Device 500GB - הורדות בכל מקרה, מה שאני רוצה להגיד זה שכשאשר אני מריץ שירים בוינאמפ (שמותכן ד"א ב WD), הם לפעמים נתקעים ופשוט לא חוזרים על עצמם, או שלפעמים שאני להכנס לאחד הכוננים דרך המחשב שלי הם פשוט נתקעים ורק אחרי איזה כמה שניות אני מצליח להכנס... יש לציין ששלושת הכוננים מפוצצים (מלאים ב-95% +-). איך אני יכול לבדוק איפה התקלה לפני שאני יצטער על זה שאחד הכוננים יילך... אני ממש לא רוצה לאבד את כל התוכן שיש לי במחשב..

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  14. יש לי דיסק קשיח שעושה רעש חזק מאוד (מהתדרים הנמוכים והמעצבנים במיוחד) אפשר לעשות משהו כדי לגרום לו להיות בשקט? כיסיתי אותו פעם במגבת - זה ממש עזר, אבל לא נראה לי שזה כל כך חכם לחנוק אותו ככה. מצד שני לא מצאתי שום יציאת אוויר אז אולי בכל זאת אפשר לכסות אותו ולהכניס אותו לאיזו קופסא אטומה. אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל הרעש בלתי נסבל והדיסק עצמו מצויין, כרגע הוא מנותק וחבל לי על כל המקום המבוזבז. רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by navk2,

הרצתי פה חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית. הכונן יועבר מהמחשב לסטרימר בסלון, לכן צריך ליהיות כונן חיצוני בחיבור USB, הוא לא צריך ליהיות קטן במיוחד אבל חשוב שלא יראה רע כי הוא אמור לעמוד בסלון רוב הזמן. הנפח שאני מכוון אליו הוא משהו כמו חצי טרה, למרות שאני יודע שאני בחיים לא אמלא את כולו בסרטים, זה נחמד שיש איזה כונן גיבוי בצד. הייתי מעדיף שיהיה כמה שיותר מהיר, אין לי כוח לחכות שעות בשביל כל פעם שאני מוריד פרק חדש של סדרה... מה הסדר גודל של זה בכלל ? כמה זמן בערך לוקח להעביר ג'יגה וחצי נגיד ?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by kikkler,

על מה הייתם הולכים ? שתי האופציות עולות בערך אותו דבר, וזאת בעיקר שאלה של ביצועים מול נפח. אני האמת תיכננתי עד עכשיו ללכת על 120 אבל התחלתי לשקול גם את האפשרות של הRAID...

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  17. שלום, לחבר שלי יש בעיה של צריבת דיסק DVD של 8 ג'יגה ב Dual Layer. הוא מנסה ולא מתליח לצרוב עם נרו 8. יש לכם המלצה לגבי תוכנת צריבה שיכולה לצרוב או פתרון אחר? הדגם של הצורב שלו נמצא בדף הזה: http://www.sonynec-optiarc.eu/en/exhibits/hh-drives/ad-5170a.html תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  18. עדיין לא יצא לי לצרוב איתו דרך אגב, אבל כבר יש משהו מוזר.. ה XP זיהה את הכנון כ DVD-RW אז לא נראה לי שיש צורך בדרייבר. כל משהו כמו 20 שניות המנורה של הכונן נדלקת לאיזה 2, 3 שניות למרות שאין בכלל דיסק בתוך הכונן! ההפרש בין פעם לפעם לא קבוע, פעם 10 שניות פעם 20 פעם 30... מה אתם חושבים??

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  19. שלום לכם. בטעות נפלו בחיקי 150 ש"ח מיותרים וברצוני לנצל אותם וליקנות צורב חדש, מכיוון שהנוכחי שלי גוסס (LG) ראיתי שכל המחירים מסתובבים סביב ה150~ ש"ח אבל איני יודע מהי החברה המומלצת ביותר אשמח אם תגלו לי זאת

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  20. תאימות. אפשר בפרטי . בתודה מראש גלעד

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by kisin,

יש לי במחשב הארדיסק רגיל שמותקן עליו וינדוז. קניתי הארדיסק SATA וחיברתי אותו למחשב ולא משנה מה אני עושה הוינדוז לא מזהה אותו. הלוח אם שיש לי תומך בהארדיסקים האלה. יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין או משהו בוינדוז כדי שאני אוכל לפרמט את ההארדיסק SATA ולהתחיל לעבוד עליו?!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by qpalzm,

סדר העדיפויות הוא: איכות, נפח אכסון, ומהירות. ד"א - הלוח שלי לא תומך ב-SATA :-\ תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by 114508534,

אני וחברים שלי הקלטנו שירים שלנו למחשב ורצינו לצרוב , אחרי שצרבתי (מספר פעמים רב ) הצריבה הסתיימה בהצלחה אבל כאשר ניסיתי להקשיב למוזיקה בסטריאו היו בעיות של תקיעות שירים ושמיעה לא טובה , קפיצות וכו אני משתמש ב NERO 6 .

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום! יש לי NERO 7 ואני רוצה לעשות DATA דיסק על דיסק DVD בנפח של 4.7 ג'יגה... הבעיה היא שהוא נותן לי לצרוב רק על 4.5 ג'יגה מתוך הדיסק אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  25. Started by House M.D.,

היי. כרגע אני משתמש במחשב נייח בדיסק של נייד. מכיוון שאני רוצה למכור את הנייד שהדיסק הזה שייך לו, אני אקנה דיסק חדש לנייח. האם יש דרך לעשות עותק מושלם של הנתונים מהדיסק הנוכחי על הדיסק החדש, כולל מערכת הפעלה ושאוכל לעשות בוט מהדיסק החדש? תודה.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים