עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rino,

בכל הפעלת מחשב הוא מזהה את הצורב כחומרה חדשה ומבקש דרייברים להתקין אותה אך לא מוצא את הדרוש. מה צריך ומהיכן להשיג את דרייברים כיוון שעם הצורב לא הגיע דבר שפותר את הבעיה!!

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by yotamavi,

רציתי לדעת יש לי 2 מחיצות C וD, אני יכול להעביר נפח פנוי מC לD? בלי לפרמט ולמחוק את הכוננים כמובן.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by rrt,

שלום, רציתי לדעת אם תהיה איזושהיא בעית תאימות של הצורב הנל על מחשב פנטיום 3 500 עם מערכת הפעלה Windows 98. חוץ מזה לפי מיטב הבנתי לא אמורה להיות שום בעיה לקנות את הצורב באריזת ה oem מכיוון שההבדל היחיד הוא שלא מקבלים תוכנה אך מקבלים את הכבלים, האם אני צודק? ואני אוכל לחבר את הצורב הזה במקום הצורב שלי שלא עובד מבלי להחליף את הכבלים? אני מצטער על השאלות פשוט הידע שלי לא כל כך גדול.. תודה רבה עריכה: שכחתי לציין כי בדקתי את ענין התאימות באתר של NEC ומה שהיה רשום זה זה שהוא מתאים ל: MPC Level 3, MultiRead, PC2001 מה המשמעות?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by kovar,

מי מבין השניים יותר ממומלץ? שני הכוננים 128 ג'יגה הסנדיסק זול ב 50 ש"ח

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  5. Started by psycho,

הDVD הוא של Pioneer דגם 120 ATAPI. עידכנתי את הFirmware שלו והתוכנה הודיעה לי שהעידכון עבר בהצלחה. איתחלתי את המחשב והטעינה של XP פשוט נתקעה באמצע. אפילו Safe Mode לא עובד. הגעתי למסקנה שדפקתי את הDVD שלי אחרי שניתקתי אותו - אז הXP עלה. מה אני יכול לעשות עכשיו? יש דרך להחזיר לו את הFirmware הקודם? *צריך לציין שהDVD מזוהה בזמן הפעלת המחשב והוא קורא דיסקים לפני הכניסה לווינדוס (הכנסתי לו דיסק של XP).

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by BlackSheep,

בקרוב אני הולך לקנות מחשב (גיימר כבד) וחבר שלי הציע לי לקנות את שני הכוננים האלה: Maxtor 160GB SATA 7200 RPM Segate 40GB Baracuda IDE 7200 RPM הוא אמר לי שכדאי לי להתקין את הווינדוס על הסגאייט ואת שאר הדברים על המקסטור ואמר שזה ישפר FPS. האם זה נכון? את המקסטור אני קונה 100%.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by לוח שנה,

שלום לכם, אני מעוניין בכונן לגיבוי, של 500 ג"ב. חשבתי שבמקום לשלם יקר על כונן חצוני(אני מעונין דוקא בחבור esata בשביל המהירות), לקנות פנימי, להרכיב אותו, ולהשתמש בו רק לצורכי גיבוי, כך שאין סבה שהוא יפגע כיון שאני לא משתמש בו. מה דעתכם? תודה.

8. Started by moshepsh,

אני מחפש כונן דיוידי פיוניר למחשב שהוא לא צורב אבל קורא את כל הפורמטים .משום מה קשה למצוא כונן שהוא לא צורב השאלה שלי היא האם כדאי לקנות כונן בלו ריי או שיש עוד זמן עד שהשימוש בבלו ריי יהיה נפוץ? תודה משה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  9. אהלן. אני מחפש כונן DVD שקורא גם דיסקים רגילים. אני לא צריך את הכונן הכי טוב בשוק,אבל בכל זאת שיהיה איכותי. המחיר הוא 150 שקל בלי חריגות,אפילו אם יש טוב ממנו ב200. שאלה: האם המחיר של כונן עם צורב הוא משמעותי? כי יש לי צורב רגיל בבית ואני מתלבט האם לקנות כונן משולב עם צורב DVD,כמובן אם המחיר הוא לא גבוה מ150 שקל. תודה.

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  10. יש לי כרגע מערך RAID 1 מוגדר ע"י שימוש בבקר המובנה בלוח האם שלי, P965-S3 של GIGABYTE, אם אני צריך לאפס BIOS או לעדכן אותו מן הסתם, כברירת מחדל, בקר הRAID כבוי, האם כאשר אפעיל אותו בחזרה ידפק לי הRAID או שלבקר יש מאין "BIOS" משל עצמו ככה שברגע שאני אפעיל אותו חזרה בBIOS הרגיל המערך ישמר? תודה.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by yz101,

קניתי לפני כחודש וחצי דיסק 250GB, SATA2 16MB 7200RPM. אחרי כשבוע של בעיות משונות, סרקתי וגיליתי בו סקטורים פגומים. ע"י שימוש בSEATOOLS ביצעתי תיקון (החלפה של סקטורים פגומים מן הספרים). אחרי מספר ימים נוספים, שוב קרסה מערכת ההפעלה ושוב בסריקה נמצאו סקטורים פגומים. ביום חמישי האחרון, מימשתי אחריות והחליפו לי את הדיסק בחדש מדגם זהה. בחנות ביצעו סריקה בקודם ומצאו שהוא אכן פגום, וליתר בטחון, בדקו לי גם את החדש ובו כמובן לא נמצא ולו סקטור אחד פגום. הגעתי הבייתה, התקנתי מערכת הפעלה, כדי לגלות הערב, שוב בסריקה, כבר לאחר 4% שיש בו כבר סקטור פגום. הלוח שלי הוא 965P S3 של GIGABYTE. מה לעשות? מדוע ממשיכים להיווצר לי סקטורים פגומים? מיותר לציין שבערך כל פעם שזה קורה, אני נאלץ להתקין מ…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  12. SAMSUNG 840 SERIES 120GB לעומת INTEL 520 SERIES 240GB אני מדבר על ההבדלי ביצועים, לא על ההפרש מחירים ביניהם.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by yogev_23,

האם בחיבו שני כוננים כאלה, בעלי חיבור שונה לאותו לוח (צ'יפסט X58), אחד מהם יאט את השני באיזו שהוא צורה? כדי לוודא שלא, יש הגדרות שכדאי לבדוק בביוס? כמובן שאני רוצה את כונן הSAS בתור הראשי שעליו מותקנת מערכת ההפעלה.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  14. Started by moshirez,

.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  15. ולא דרך RUN>COMMAND תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by ביז'ו המוס,

אני מתכנן לקנות צורב DVD בזמן הקרוב (מקווה מאוד קרוב) ורציתי לדעת אם שווה להשקיע בLG או שבכלל הNEC יותר טוב? בקיצר איזה צורב הייה יותר משתלם לי?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by Galos,

שלום לכולם, נפל המחשב וקיבל מכה, מאותו רגע הwindows xp לא עולה ולמעשה אני לא מצליח לראות שהוא טוען משהו מהכונן. ניסיתי לבצע mount בעזרת מערכת לינוקס (puppy distro) שהתקנתי ע"ג DOK, אך לצערי נכשל ולא הצליח לבצע mount. שמתי לב שישנם בו שני partitions אחד hda1 אותו אני מעונין לראות ולגבות את המידע ממנו, ועוד אחד hda2 שככל הנראה זה מידע של לנובו שומרת עליו. מה שמוזר מכל הסיפור זה שhda2 אני מצליח לעשות לו mount ומאידך hda1 נכשל ולא מבצע mounting. מאד אודה לכל מי שיסייע באיחזור המידע ע"מ שאוכל לגבות ולהציל המון עבודות ותמונות שלא עברו גיבוי. תודה מראש, גל נ.ב במידה ותזדקקו לכל פרט נוסף אל תהססו לשאול. נ.נ.ב ניסיתי שיטה שאומרים שהיא הצליחה לחלק מהאנשים והיא (כמה שהיא נ…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  18. Started by nnnmmm007,

אני מחפש 2 כוננים ל- RIAD0 2 SSD SATA3 למי יש רעיון ? נא לצרף בבקשה , מבחן שאכן יש תמורה עם 2 הכוננים

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  19. יש דיסק כזה שמכיל חיבורי 4 פינים בנוסף לחיבור חשמל sata הרגיל?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by Xylene,

שלום, יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 רציתי לדעת אם הוא תומך בכונני SSD ואם יש לי טעם להתקין אחד כזה במחשב? בכמה זה יאיץ לי אותו אם בכלל מבחינת זמני טעינה של משחקים ומערכת ההפעלה?? תודה.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  21. Started by zuq,

חיברתי היום דיסק נוסף 20G של WD,בעזרת data lifeguard tools(של WD) אני רוצה לפרמט אותו למחיצת fat 32 איזה cluster size לבחור? 8k/16k/32k

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  22. Started by icebreak,

http://www.engadget.com/entry/1234000323022878/ איזה יופי, האמת מגניב (יותר נפח מלכל נגני ה MP3 הקטנים מבוססי דיסק שמגיעים רק ל 5GB), אך איזה מחיר.... 1800$ בארה"ב.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by CyAn1de,

אני מתלבט בין הDVD של הTOSHIBA לAOPEN איזה כדאי? ואולי כדאי אחר? ???(חיפוש בפורום הזה לא עזר :-X)' תודה לעזרה :-*

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. ***עדכון*** אז הודות לכם קיבלתי את הבטחון להחליף לבד. יש המלצות לכרטיס שווה מאמזון? ראיתי את זה - https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B079WKKHPH/ref=dp_olp_new_mbc?ie=UTF8&condition=new המודעה: שלום לכולם, אני מעוניין להגדיל את נפח האחסון מ128GB ל256. יש לי DELL PAVILION 14" al001nj. א. האם כדאי לי לבצע זאת לבד או לתת למעבדה? ב. האם זה אומר שעלי להתקין על הכרטיס החדש את ווינדוס מחדש? ג. האם תהיינה עוד הגדרות? ד. האם להזמין מאיביי או שהאחריות חשובה ביותר על פריט שכזה? תודה מראש.

25. Started by shlomy,

בדגש על CDROM ולא DVD - באופן כללי. נ.ב מה עדיף מן השניים : Lite On X52 Asus X52

• 4 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.