עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by pompon,

שלום חברים, מת לי אחד מההארדיסקים ואמרתי , יאללה נשדרג... האם כדאי לי להפעיל 2 הארדיסקים במערך רייד 0 או פשוט לקנות 1 של 1TB? האם המערך לא יגרום לכך שההארדיסקים יהיו יותר מהירים מהארדיסק 1 של 1TB?

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  2. היי היה לי DOK שרשם את זה,ובנוסף קניתי גם אחד חדש - Sandisk Edge 16GB והוא רושם את אותה שגיאה. יש לציין שבמחשב אחר אין בעיה,כלומר זה אצלי במחשב. C ו - D הם NTFS. ה DOK מצויין כ : F WinXP הוספתי תמונה להמחשה עריכה : מסתבר שמרגע שהכנסתי את זה למחשב שלי זה רושם את זה גם במחשבים אחרים. האם ה-DOK נהרס רק מעצם העובדה שהכנסתי אותו למחשב?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by avivlyaviv,

כדאי לצרוב במהירות X16? הבנתי שכמה שיותר מהר ככה יש סיכוי ליותר בעיות לא או שזה אורך חיים? ו50שקל ל25 דיסקים של סליבר לין (טיאון) X16 זה מחיר סביר?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  4. יש דיסק כזה שמכיל חיבורי 4 פינים בנוסף לחיבור חשמל sata הרגיל?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by r.b.y,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין סוגי המדיות? מה ההבדל בין DVDRW- לבין DVDRW+ ויש עוד סוגיים אני צריך את זה בכדי לדעת איזה מצלמת וידאו דיגיטלית מקליטה על מדיה לקנות תודה

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by PcP,

יש לי הארדיסק 80 GB חיצוני ועשיתי עליו בדיקת וירוסים נמצאו מלא שטויות עשיתי ניקוי לאחר מכן פשוט נעלמו לי כל הקבצים בהארדיסק אבל שאתה מסתכל בפירוט מקום של הארדיסק לפי השימוש אתה יודע שהם נמצאים מוזר מאד אני חייב את העזרה שלכם בדוק מישהו פה ניתקל בבעיה הזאת בבקשה זה דחוף. נ.ב אי אפשר לעשות שחזור מערכת זה הרדיסק חיצוני. עוד רעיונות ??

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  7. שלום, כל חיי השתמשתי בכונני WD על מחשבים שלי ושל אחרים ותמיד הייתי מרוצה. עד לפני 3 שנים. בהתחלה נהרס לי כונן 40GB, במקומו הותקן כונן 80GB שנהרס אחרי שנתיים, במקומו הותקן כונן 200GB שנהרס שלשום. בפעם הראשונה אמרתי לעצמי שכוננים נהרסים לפעמים וכנראה שהגיע תורי. בפעם השנייה חשבתי שזה צירוף מקרים מוזר שנהרסו לי שניים ברצף - אבל יכול להיות. עכשיו, משהו כבר נראה לי מסריח... חשוב לציין שהשינויים היחידים שנעשו בחמש השנים האחרונות במחשב (P3 ישן) הם הוספת זיכרון והחלפת כוננים אופטיים (וקשיחים כמובן...). מה במחשב שלי הורס את הכוננים ? אולי זה פשוט צירוף מקרים מדהים ? אולי צריך להחליף את המזוזה במארז ?

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by דובי770,

אהלן.. יש לי לפטופ asus g53jw ורציתי לשדרג את ההארד דיסק ל SSD של 120 ג'יגה (יש לי במחשב 2 הארדיסקים) יש הבדל בין הדגמים VERTEX 2@3 ? ראיתי שיש הבדל ביניהם אבל אני לא יודע אם בלפטופ זה משנה? (אני לא נעול דווקא על OCZ אבל אשמח להמלצה לSSD ללפטופ) תודה מראש דובי.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  9. קניתי אתמול צורב די וי די - LG GSA-H30N x18 ואני לא מצליח לחבר אותו יש חשמל בו השאלה איך אני מחבר אותו? חיברתי את הSATA על הלוח ליד הSATA הרגיל של הדיסקים הקשיחים יש לי את הלוח ASUS P5W DH Deluxe השאלה לאן אני מחבר את הכבל SATA בלוח ?

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by omertgm,

דרוש נפח של ~250G כרגע אני מנצל 150-180G מתוך 300G של כונן מכני שיוחלף בקרוב. מה מומלץ כרגע בשוק ומה טווח המחירים? תודה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  11. שלום קניתי היום את הצורב LiteON 52X32X52 מסתבר שזה SOHR-5238S לא 7 ולא 6 איך הוא ד"א? במחיר של 175 ש"ח עכשיו מה שהגיע זה הצורב בקופסא/כבל אודיו/דיסק של נרו/ברגים מה שחסר: Lite-On 80 Minute CD-R Disc Lite-On 74 Minute 24x Ultra Speed CD-RW Disc אז האם זה OEM/BULK/Reatil האם הדגם הזה משתווה לקודמיו או יותר טוב? נ.ב אני לא מבין רק משהו אחד רשום עליו SOHR-5238S רשום LITEON IT CORP על הצורב עצמו אבל מקדימה הצורב כמו בתמונה רק שחסר את הלוגו של לייטון החליטו לחסוך בכסף או מה?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by boss,

טושביה היא טוב?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  13. Started by GeforceFX,

שלום. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני וברצוני לדעת האם Firewire1394 הוא חיבור יותר מהיר מUSB2 בשביל שאני ידע מה לקנות. אז בבקשה תגידו לי,תודה.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by demultiplexer,

האם יש צורב במקסימום 300 שקל ל900 מגה ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  15. הבעיה היא שהוא קורא ומצליח לצרוב דיסקים של cd רגילים ודיסקים של dvd הוא לא קורא. הבנתי שאני צריך להתקין דרייברים לצורב אבל גם זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  16. סתם שאלה אנשים זה אומר שב1000 GB דופקים אותנו ב-70 ג'יגה ?... אני בעד עצומה שיעגלו כלפי מעלההה זה ממש זנות!!!

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  17. האלן, חילקתי את הארדיסק לשתי מחיצות, אחרי ההתקנה של הויסטה הוא מזהה לי רק כונן אחד.. כונן C נכנסתי לניהול מחשב - איכסון... אני רואה את הארדיסק השני אבל הוא כיאלו מושהה כתוב בעמודת מצב "תקין (תצורת ESIA)" איך אני מחזיר אותו לשימוש ??

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by ScreameR,

אבא שלי נמצא בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מ-NEWEGG למלון, למישהו יש הצעות בשבילי ? דרישות : שתי שכבות מהירות צריבה מהירה וDVD RAM ! תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  19. רציתי לדעת אני רוצה להתחיל לצרוב במדיות גדולות לצורך אחסון קבצים וגיבוי סרטים ותוכנות ורציתי לדעת עם בשביל לצרוב על מדיות של 8.5 25 ו50 גיגה צריך צורב בלו ריי או שאפשר בצורב רגיל פשוט צריך מדיה מתאימה ??

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  20. היי, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני של חברת WD דרך אתר אמאזון ארה"ב ורציתי לשאול האם תהיה אחריות על המוצר כמו האחריות שאקבל אם אקנה בארץ? המחיר דרך אמאזון זול יותר ב-500-600 ש"ח וזה משמעותי, אבל אני חושש רק בגלל עניין האחריות... ניסיתי ליצור קשר עם WD לפני שבועיים ועדיין אין מענה.. אם למישהו יש ניסיון עם העניין הזה אשמח לדעת!

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  21. Started by MetalHead,

שלום לכם. אני מחפש כונן חיצוני בנפח 500 GB שישמש אותי לגיבוי. צריך אחד שנמכר ב KSP או כל חנות אחרת שממוקמת בבאר שבע. חשוב שיהיה אמין עד כמה שאפשר. מה דעתכם על זה? http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13197&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  22. קודם כל, אני התלבטתי אם לרשום את ההודעה הזאת פה או בפורום מודינג... אז אם היא לא שייכת לפה אז אני מצטער עכשיו, אני עומד מחר להכין כבל עגול לכונן קשיח. אני אחתוך כל שתי צמות ואז "אעטוף" את הכבל בצינור פלסטיק. עכשיו, שמעתי שזה מוריד בביצועים ורציתי לדעת עד כמה זה מוריד בביצועים בדיוק?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  23. יש לי מחשב ישן בבית שהיה לו הארד דיסק של 40 ג'יגה, הוספתי לו הארד דיסק של 8 ג'יגה. כשנכנסתי לBIOS ראיתי שההארד דיסק זוהה וגם הגודל שלו זוהה כ8 ג'יגה. כשנכנסתי לווינדוס המצב היה שונה, נוסף לי כונן אבל רק של שני ג'יגה. בדקתי במאפיינים של ההארד דיסק והיה רשום שם ש6 ג'יגה הם שטח לא מוקצה, מה זה אומר ולאן נעלמו ה6 ג'יגה האלה? יותר חשוב, כיצד אני משיב אותם?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. שלום לכולם, לפני כשנה רכשתי ב IVORY הארד דיסק של SEAGATE מסוג Barracuda בנפח של 1 טרה אתמול הלכתי להחליף אותו כי הוא עשה ממש רעש כזה מעין "עולה ויורד" כזה . החליפו לי אותו ב Westren digital caviar black wd1001faes אני מחבר אותו למחשב החדש וגם הוא עושה לי רעשים נוראיים כל המחשב רועד מרוב הרעש שהוא עושה. אני כבר לא מבין איפה הבעיה בהארד דיסיקים, בדגמים הספציפים הללו, המחשב שלי. דיברתי עם מנהל באייבורי והוא אמר שיחליפו לי את ההארד דיסק ומנהל המעבדה יטפל בזה עכשיו השאלה אולי אני צריך לבקש דגם אחר כי למשל יש לי שני F3 של סמסונג בנפח 1 טרה כל אחד והם ממש שקטים. מה עצתכם בתודה מראש לכל העוזרים והמגיבים אביחי

25. היי, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש בנפח של לפחות 500gb הבנתי ששני הדגמים המומלצים הם ה wd והסמסונג (6400 ו 642jj) . על לוח האם שלי כתוב sata-3gb/s האם זה אומר שאני מחוייב לקנות את ה WD? והאם זה יהיה בסדר לחבר את ה HD החדש גם ב sata כשההרד דיסק שיש לי עכשיו מחובר ב sata? אשמח לתשובות תודה.

דיונים חדשים בפורומים