אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי. כרגע אני משתמש במחשב נייח בדיסק של נייד. מכיוון שאני רוצה למכור את הנייד שהדיסק הזה שייך לו, אני אקנה דיסק חדש לנייח. האם יש דרך לעשות עותק מושלם של הנתונים מהדיסק הנוכחי על הדיסק החדש, כולל מערכת הפעלה ושאוכל לעשות בוט מהדיסק החדש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
קניתי דיסק קונקי של חברת BLITZWIF חיברתי אוטו למחשב ואני מקבל הודעה אין גישה לF
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני הארדיסקים אחד עבר מחיקת MBR ולא מופיע לי כלל מחיצות אני צריך לעשות מחיצות חדשות ולשחזר והשני התקנתי על ההארדיסק וינדוס בטעות עכשיו מנסיון שלכם מהי תוכנת השחזור הטובה ביותר שיכולה להציל לי את החומר ? אני משתמש בעיקרון ב RECOVER MY FILE אבל היא לא מי יודע מה.. מישהו יש לי נסיון עם תוכנה טובה ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז קודם כל: לפני שנתיים קניתי מחשב חדש ובהמלצה של מישהוא פה מהפורומים רכשתי את המחשב עם הכונן Lite-On LH-20A1P. מההתחלה הכונן לא קרא חצי מהדיסיקם ויותר גרוע מזה לא קרא כמעט אף דיסק לצריבה. בנוסף לצרה הזאת הוא הפסיק להיפתח אחרי חצי שנה וכדי לפתוח אותו צריך ללחוץ מאה פעמים ואלי בפעם המאה ואחת הוא מסכים להיפתח. ולסיכום, כונן זוועתי!! אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה על צורב DVD טוב שלא יעשה בעיות? דבר שני, רציתי לדעת אם יש איזה נפח סטנדרטי שממולץ לקנות בגלל עלות/תועלת? אני אשמח להמלצות ספציפיות. הסתכלתי במפרטים מומלצים וראיתי שבחלק יש כונני 1TB, בתכלס עכשיו זה נשמע לי הרבה מאוד מקום אבל אני בטוח שאני אמצא איך לנצל אותו... ושוב השאלה היא אם מבחינת עלות/תעולת 1TB שווה? בקשר לתקצי…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם יש רק את הדגם ללא תמיכה ב- LightScribe בארץ ? מישהו הצליח למצוא את הדגם עם הפונקציה הזו ? אגב, האתר לירה הפסיק למכור מדיות לצריבה ?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בסטיקי שהצורב S223F מומלץ, אבל בחנות p-see הקרובה לביתי מצאתי רק את הדגם S223FBS. לינק: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=674. שמתי לב שהצורב לא תומך במהירות 22X. חיפוש בגוגל לא מוצא אף ביקורת על הצורב הזה, לכן אשמח לחוות דעת עליו.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני מחפש כונן בלו ריי למחשב שיקרא את כל הפורמטים של וידאו HD שיקרא כל הפורמטים של אודיו HD תומך ב- HDCP
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת יש לי 2 מחיצות C וD, אני יכול להעביר נפח פנוי מC לD? בלי לפרמט ולמחוק את הכוננים כמובן.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום למבינים ברצוני לבצע רייד-0 עם שני דיסקים בנפח 750GB כל אחד שניהם של WD ושניהם באותו נפח רק הם לא מאותה סדרה: 1. WDC WD75 00AALX-009BA0 SCSI Disk Device - אם אני לא טועה זה SATA3 2. WDC WD7500AADS-00M2B0 ATA Device - וזה וודאי SATA2 האם ניתן לשייך את שניהם? או אני חייב שני דיסקים זהים ממש? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי שאלה קטנה המופנת אל המומחים שבינכם. ברשותי כונן אחד של WD מהסדרה הירוקה בנפח 1TB וכונן SSD בנוסף (למרות שנראה לי לא רלוונטי לציין בגלל צריכת חשמל נמוכה, אבל בכל זאת) ברצוני להוסיף עוד 2 כוננים מאותו סוג (WD סדרה ירוקה) בנפחים של 3TB. השאלה שלי היא, אם חיבור של 3 כוננים, לא יכביד על ספק הכח בצורה כלשהי?, ברור לי שצריכת החשמל תעלה, אבל ההתלבטות פה, היא האם הספק יצליח "לסחוב" כמו שצריך בלי לקרטע? בשביל לסדר קצת את הראש זה הרכב הכוננים SSD::Crucial 128G SSD Marvell M4 HD1:WD 1TB Caviar Green HD2:WD 3TB Caviar Green HD3:WD 3TB Caviar Green זה מפרט המחשב: CPU:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 3.3Ghz Cooler:ZALMAN CNPS5X SI EDITION Motherboard:Gigabyte GA-H67…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח פנימי עם נפח של 1TB שיתאים לוח אם שלי gigabyte ep43-ds3l בתקציב של 500 פחות או יותר מKSP. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק התקנה של WIN7 הכל עובד חלק עד שאני מגיע לחלק של המחיצות , יש לי רק מחיצה אחת לאחר שפירמטתי וקוראים לה -דיסק 0 שטח שלא הוקצה, אחרי שבחרתי על איזה מחיצה להתתקין את הוווינדוס מופיע לי שגיאה "אין אפשרות להתקין ווינדוס בדיסק "0 הדיסק בטוח עובד, פירמטתי איתו מספר פעמים וגם מחשבים שונים, מה אומרת הבעייה ואיך אני אמור לסדר אותה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם... בעבר יצא לי לפתוח נושא על זה פה בפורום, שה HD שלי מרעיש גם במצב מנוחה וגם במצב של עבודה. ניסיתי להתרגל לזה ולא כ"כ הצלחתי. יש לי מארז שנחשב לשקט, ככה שזה גם אמור לבלום קצת את הרעש, אבל ללא הצלחה. עדיין יש רעש מה HD. אם הרעש היה רק במצב של עבודה, אז לא הייתה לי בעיה. מה שמעצבן זה שהוא מרעיש גם במנוחה! רציתי לדעת עם איזו תוכנה אני יכול לדעת מה עובד ברקע ויכול להיות שמשפיע על ה HD ובכך גורם לו להרעיש גם במצב מנוחה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
רציתי לדעת אני רוצה להתחיל לצרוב במדיות גדולות לצורך אחסון קבצים וגיבוי סרטים ותוכנות ורציתי לדעת עם בשביל לצרוב על מדיות של 8.5 25 ו50 גיגה צריך צורב בלו ריי או שאפשר בצורב רגיל פשוט צריך מדיה מתאימה ??
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאת ההמלצה ללכת על Seagate ולא על WD. התחלתי לבדוק, אבל ראיתי שבארץ מוכרים את הדגם ST305004FDD2E1-RK - http://www.skypc.co.il/pl_product~ST305004FDD2E1~7~0.htm בעוד שבאתר של סיגייט הדגם הוא ST305004FDA2E1-RK מישהו יודע מה ההבדל ביניהם ? עכשיו, ראיתי שיש סדרה נוספת של דיסקים חיצוניים של סיגייט, זה הדגם ST305004EXD101-RK - http://www.skypc.co.il/pl_product~ST305004EXD101~7~0.htm מה עדיף ? ה freeagent או השני?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות מחשב (גיימר כבד) וחבר שלי הציע לי לקנות את שני הכוננים האלה: Maxtor 160GB SATA 7200 RPM Segate 40GB Baracuda IDE 7200 RPM הוא אמר לי שכדאי לי להתקין את הווינדוס על הסגאייט ואת שאר הדברים על המקסטור ואמר שזה ישפר FPS. האם זה נכון? את המקסטור אני קונה 100%.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
אני צריך צורב DVD חדש אבל אני צריך כונן לבן ושמתי לך שברוב החנויות שחיפשתי בהם אין כלל כוננים לבנים אלה רק שחורים איפה אני יכול למצוא כונן SATA לבן? והאם יש כוננים שהדיסק יוצא כמו ברדיו באוטו ולא כמו כונן סטנדרטי עם מגש? אני יודע שפעם היה.... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני בלבטים ברכישה של כוננים ואני מדבר על 3 לפחות עכשיו..ברור לי שלאכסון 5900 עדיף אבל מה אם אני ארצה להתקין תוכנות ?? הרי הזמן גישה של ה 7200 הרבה יותר מהיר. אז פה השאלה : עד כמה מתחממים 3 כוננים של 7200 מול 3 כוננים של 5900 או 5400 לדוגמא במחשב שגם ככה יחסית חם.בהתחשב שהם ישבו ליד 2 רפטורים.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
^ אני רוצה להוסיף מחיצה כדי לגבות כמה דברים. מהי הדרך הכי בטוחה לעשות זאת? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte GA-7VAX שמגיע עם chipset של VIA כמובן. יש לי דיסק של westren digital 80 GB 8 MB buffer שאמור לעבור ב ultra ATA 100. יש לי את הכבל ultra ata133 שהגיע עם הלוח. הדיסק מחובר כמאסטר לבד לבקר IDE 0 כשהתקנתי את הדריוורים של VIA נוספה לי תוכנה בשם IDE tool שמדווחת ואמורה לשלוט על בקרי ה IDE. windows 2000 הבעייה: על פי התוכנה הכונן עובד רק ב Ultra dma mode 4 ATA 66. אם אני משנה את ההגדרות ב IDEtool הוא מבקש אתחול ואז חוזר לאותה הגדרה... מעבר לכך חלון ה device manager מראה את הרכיבים הבאים תחת ide ATA/Atapi channel: Primary IDE channel Secondary IDE channel VIA BM ultra DMA channel VIA BM ultra DMA channel VIA Bus Master IDE controller ומדווח שה Primary IDE cha…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD גדול יותר ממה שיש לי היום איך אני יודע איזה מתאים לי למחשב SATA2 או IDE ?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם בחיבו שני כוננים כאלה, בעלי חיבור שונה לאותו לוח (צ'יפסט X58), אחד מהם יאט את השני באיזו שהוא צורה? כדי לוודא שלא, יש הגדרות שכדאי לבדוק בביוס? כמובן שאני רוצה את כונן הSAS בתור הראשי שעליו מותקנת מערכת ההפעלה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-